Who we are

Den allmänna regeln är att, ju mer kaffe som används, desto starkare kommer drycken att bli. Kom dock ihåg att mängden kaffe också påverkar hur hårt det kommer att pressas ihop, och detta i sin tur påverkar hastigheten för extrahering. Du måste därför hitta det optimala förhållandet mellan malningen och mängden kaffe du använder.
Vi rekommenderar att du börjar med den finaste malningen och den största mängden kaffe som din maskin kan hantera. Gå ner på mängden om kaffet verkar lerigt och smaken blir alltför bitter. Uppmärksamma förändringarna i smaken. När du väl har hittat din favoritkombination, kan du spara den. Nästa gång du blir sugen, kommer den att vara tillgänglig med ett knapptryck.

How do we make money?

Vores team af produkteksperter bruger hvert år tusindvis af timer på at gennemgå utallige tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer, praktiske undersøgelser og uvildige analyser om alle produkter. Vi hjælper dig med at skære igennem støjen og finde det, du har brug for.

23 131 Produkter analyseret
25 Produkteksperter
50 000 læsere hver måned

Our team

Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare lige byttes ud med en anden, så det gælder om at passe på den i alle aldre. Der er så mange produkter på markedet - og mange skod produkter, som kan være skadelige for huden - og derfor ønskede hun med siden her, at gøre det nemmere for læserne at vælge deres næste produkt til deres skønhedsrutine.  Frederikkes mor har altid været fortaler for naturlige produkter, hvor huden kan ånde og som giver huden nogle gode vitaminer og mineraler, og det har hun selvfølgelig taget til sig. Motivation på Skønhedsguiden.dk er derfor at hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til netop din hud eller dit hår. Der findes ikke kun et produkt, som er godt til alle, og derfor er det sværere at finde ens næste produkt til hudplejerutinen end man lige skulle tro.  På Skønhedsguiden.dk er der også en række blogindlæg med råd til hvordan man passer og plejer sit hår og hud, da det har lige så stor betydning som hvilke produkter du bruger.  Jeg håber, at du får glæde af indlæggene på Skønhedsguiden.dk

Uddannelse

  • Bachelor of European Economics i 2020 fra Copenhagen Business School

kim

As seen on