Bedste ansigtsmaske

1
Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Dermalogica er fokuserede på at udvikle hud produkter, der er cruelty free, veganske og bæredygtige. De benytter uddannelse og innovative processer med formålet at fremme en sund hud. Denne ansigtsmaske har mange gode egenskaber, der alle sammen gør din hud sundere og smukkere. Derfor skal du vælge Dermalogica Charcoal Rescue Masque Hvis du gerne vil have en ansigtsmaske, der både renser og plejer din hud samt giver gode resultater uden hverken parabener, farvestoffer, parfume eller…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Dermalogica Charcoal Rescue Masque
Rønsbøl Aqua Mask 49 kr. Nicehair.dk
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 242 kr. Cocopanda DK
Ecooking Fugtmaske 209 kr. Beautycos.dk
Garnier Skinactive PureActive Charcoal Peel-Off Mask
Biotherm Skin Oxygen Wonder Mud

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En ansigtsmaske er en hurtig og effektiv måde at forkæle og pleje din hud på. Ansigtsmasker kan i modsætning til andre hudpleje produkter rense og nærer din hud i dybden. Ved kontinuerligt brug kan du opnå en rigtig fin og sund hud. Din hud vil elske dig for at inkorporere en ansigtsmaske i din ugentlige hudpleje rutine. Og du har masser af gode ansigtsmasker at vælge imellem med en bred vifte af forskellige egenskaber og fordele. Det er dejligt med en masse muligheder, men det kan være svært at vælge den rigtige maske. Vi tester de seks bedste ansigtsmasker, så du kan tage det bedste valg for dig.

Dermalogica Charcoal Rescue Masque – Bedste ansigtsmaske

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Dermalogica er fokuserede på at udvikle hud produkter, der er cruelty free, veganske og bæredygtige. De benytter uddannelse og innovative processer med formålet at fremme en sund hud. Denne ansigtsmaske har mange gode egenskaber, der alle sammen gør din hud sundere og smukkere.

Derfor skal du vælge Dermalogica Charcoal Rescue Masque

Hvis du gerne vil have en ansigtsmaske, der både renser og plejer din hud samt giver gode resultater uden hverken parabener, farvestoffer, parfume eller test på dyr, så har du fundet den rette ansigtsmaske for dig. Den kombinerer nogle god og essentielle egenskaber for at give din hud de bedste forudsætninger for at blive sundere end nogensinde før. Masken har en beroligende, opfriskende og samtidig rensende effekt på huden. 

Den indeholder blandt andet det aktive Binchotan-trækul, der tiltrækker hudens overskydende talg og andre urenheder på hudens overflade. Samtidig virker bambusekstrakt, vulkanaske og havdynd eksfolierende på huden. Masken indeholder også svovl, der fjerner døde hudceller, stimulerer celle fornyelsen og hæmmer bakteriedannelsen på huden overflade. Desuden indeholder chilensk mynte, der virker poreforfinende. Efter brug af af masken vil din hud være frisk og med en ny glød. Den er derfor oplagt at inkludere din hud rutine.  Masken er vegan venlig, så den indeholder ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr.

Anvendelse

Masken kan bruges efter behov, men det anbefales ikke at bruge den mere end 4 gange ugentligt. Den bruges på en afrenset hud. Den skal fordeles godt med et jævnt lag både i ansigtet og på halsen -Men undgå dine øjenomgivelser. Lad masken sidde i 5 minutter, før du massere masken af med våde hænder. Brug lunkent vand til at få alle rester fjernet fra ansigtet. Afslut så med toner og fugtgivende ansigtscreme.

Det vi liker:
 • Velegnet til normal eller fedtet hud
 • Renser, beroliger og opfrisker huden
 • Vegan venlig samt fri for parabener, farvestoffer og parfume

 Rønsbøl Aqua Mask – ansigtsmaske til tør, træt eller stresset hud

Rønsbøl er endnu et brand, der udvikler hudpleje produkter, der er frie for parabener, farvestoffer og parfume. De prioriterer kvalitet og funktionalitet højt samt benytter aktive naturlige ingredienser. Denne maske er særligt velegnet til en tør, træt eller stresset hud.

Derfor skal du vælge Rønsbøl Aqua Mask

Har du en tør hud? Eller døjer du med irriteret og synligt stresset hud? Så er denne ansigtsmaske for dig. Den er rig på plejende naturlige ingredienser, der er rigtig vigtige, hvis din hud er tør. Formularen indeholder ekstrakter fra appelsiner, citroner og vindruer, der har et højt indhold af både mineraler og sporstoffer. De fugtgivende ingredienser styrker huden samt beskytter den naturlige barriere, så den bevares. Samtidig lindrer og beroliger den en irriteret og stresset hud. Desuden nedkøles huden, hvilket kan opfriske og bekæmpe evt. rødme. Efter brug af masken vil din hud fremstå gennemfugtet, sund og ikke mindst blød. Du får det dejlige resultat uden parabener, parfume eller farvestoffer.

Anvendelse

Udover at være en god maske, kan denne ansigtsmaske også benyttes som et fugtgivende serum. Du kan bruge den under din natcreme, så huden kan blive gennemfugtet og næret gennem natten. 

Påfør et jævnt lag på tør hud. Massér den let ind i huden og lad den så virke i 5-10 minutter. Vask masken af med vand. Det anbefales at benytte masken 2-3 gange ugentligt. Hvis du benytter masken som et serum, skal du påføre masken på huden i et tyndt lag. Derefter masserer du den ind i huden, påføre natcreme og lader huden blive fugtet og plejet natten over.

Det vi liker:
 • Velegnet til en tør, træt eller stresset hud
 • Fugtgivende, lindrende og beskyttende
 • Uden parabener, parfume og farvestoffer

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – Ansigtsmaske til brug om natten

Clinique har en mission om at levere trygge og effektive produkter, der giver fantastiske resultater. De tror på at en god hud kan skabes med de rette rutiner og produkter. Deres Overnight Mask fugter ansigtet natten over.

Derfor skal du vælge Clinique Moisture Surge Overnight Mask

Denne maske er for dig, der ønsker at gennemfugte din hud natten over. Denne maske sørger for, at du vågner med en blød og opfrisket hud. Dette er en helt fantastisk fugtgivende natmaske, der gennemfugter din hud, så din hud bliver klart til at gå en ny dag i møde. Masken beroliger huden og giver den en optimal fugtbalance. Brug masken alt efter behov og oplev, hvordan din hud suger fugt til sig. Dette produkt er er allergitestet, parfumefri og velegnet til alle hudtyper.

anvendelse

Påfør et jævnt lag af masken i dit ansigt og på din hals, som det sidste step af din hud rutine. Massér blidt masken ind i huden, indtil den absorberes. Den kan anvendes hver nat eller alt efter behov. Undgå øjenområdet, når du påfører masken. Den skal sidde natten over og ikke vaskes af.

Det vi liker:
 • Fugtgivende
 • Beroligende effekt
 • Allergitestet og parfumefri

Ecooking Fugtmaske – Ansigtsmaske med naturlige ingredienser

Denne ansigtsmaske fra Ecooking består af en lang række af aktive naturlige ingredienser. Ecooking er et dansk brand, der er fokuserede på at udvikle luksuriøse produkter, der er gode for både dig og miljøet.

Derfor skal du vælge Ecooking fugtmaske

Du skal vælge denne ansigtsmaske, hvis du ønsker at fugte og nærer din hud med naturlige og sunde ingredienser. Formularen består blandt andet af naturlig hyaluronsyre, aloe vera, mandel olie og agurke vand, der er med til at nære og fugte huden. Udover at tilfører huden fugt, virker masken beroligende. Hvis du vil få mest muligt ud af masken, kan det anbefales, at du bruger Ecookings Peel maske inden. Peel masken sørger for at fjerne døde hudceller fra hudensoverflade, så fugtmasken bedre kan trænge dybt ind i huden. 

Denne lækre fugtmaske fra Ecooking er velegnet til alle hudtyper. Hvis man ikke er god til at bruge ansigtsmaske, kan man vælge at benytte den som en fugtgivende natcreme i stedet. Din hud vil elske dig for at benytte denne fugtmaske fuld af næring.

Anvendelse

Masken benyttes på en afrenset hud. Smør et tyndt lag i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 10 minutter. Vask masken af med vand og aflsut så med serum og creme.

Det vi liker:
 • Fugtgivende og nærende
 • Beroliger huden
 • Kan bruges som en natcreme

Garnier Skinactive PureActive Charcoal Peel-Off Mask – Black mask ansigtsmaske

Med denne ansigtsmaske kan du effekt komme din hudorme til livs. Garnier er et internationalt brand, som er kendt for deres innovative og prisvenlige produkter. Garniers Peel-Off maske er en black mask, der renser huden til bunds.

Derfor skal du vælge Garnier Skinactive PureActive Charcoal Peel-Off Mask

Ønsker du at komme dine hudorme til livs en gang for alle? Så skal du prøve denne prisvenlige ansigtsmaske fra Garnier. Masken indeholder kul, der har en rensende og absorberende effekt på huden. Derudover indeholder den salicylsyre, der fjerner snavs fra hudens overflade. Hudorme bliver dannet i porerne, hvis de tilstoppes af overskydende talg eller andre urenheder -de vil oftest vise sig som sorte prikker omkring næsen, panden og hagen (T-zonen). Masken åbner hudens porer, så urenhederne kan trækkes ud. Ved kontinuerligt brug, vil du opleve, at dine porer bliver mindre synlige og at antallet af hudorme reduceres. Med denne maske kan du opnå en ren hud fri for hudorme.

Anvendelse

Start med at rense din hud. Påfør masken på en helt tør hud i et jævnt lag. Lad masken sidde til den er helt tør i 20-30 minutter. Træk forsigtigt masken af ved at starte nedefra og træk opad. Nu vil urenhederne sidde i masken, i stedet for i dine porer. Brug masken 1-2 gange ugentligt for en hud fri for hudorme.

Det vi liker:
 • Reducerer hudorme
 • Virker rensende
 • Giver mindre synlige porer

Biotherm Skin Oxygen Wonder Mud – Ansigtsmaske mod hudorme

Biotherm udvikler biovidenskabelig og effektiv hudpleje. De benytter termalsk kildevand og mener, at naturen er vores vigtigste kilde til velvære og helbredelse. Biotherm har en ambition om at hjælpe med at bevare vores have til fremtidige generationer. Modvirk hudorme og få dit livs blødeste hud med denne lermaske

Derfor skal du vælge Biotherm Skin Oxygen Wonder Mud

Er du frustreret over tilstopninger i din hud? Så er denne effektive og luksuriøse lermaske helt sikkert et godt valg for dig. Formularen indeholder en blanding af grønne micro-alger og marrokansk ler kaldt Rhassoul. Denne blanding er med til at fjerne tilstopninger i huden. Masken har en blød og let konsistens, der efterlader huden blød som silke og giver en strålende glød. Ved brug af Biotherm Skin Oxygen Wonder Mud et par gange ugentligt, vil du opleve en ren og smuk hud med en dejlig frisk glød. Masken kan bruges af alle hudtyper. Den skal kun sidde i 3 minutter, så du kan forkæle din hud, selv når du er på farten.

Anvendelse

Masken anvendes på tør hud 2 gange ugentligt. Massér masken op med cirkulære bevægelser, så din hud eksfolieres, hvilket fjerner døde hudceller, talg og andre urenheder, der kan tilstoppe dine porer og forårsage hudorme. Skyl masken grundigt af med lunkent vand efter kun 3 minutter. Afslut med plejeprodukter.

Det vi liker:
 • Fjerner tilstopninger i huden
 • Giver silkeblød hud
 • Giver en frisk glød til huden

Guide til valg af ansigtsmaske

Vi har samlet nogle punkter, som du med fordel kan være opmærksom på, når du vælger en ansigtsmaske.

Skal den være fugtgivende?

For langt de fleste personer vil det være godt med en fugtgivende maske. Alles hud har brug for fugt, men særligt en mere moden hud er sulten efter fugt. Dette skyldes, at huden ikke danner ligeså meget naturlig fugt, som den gør hos unge mennesker. Når huden fugtes bliver den blødere og ser mere frisk ud. Samtidig gør fugt huden mere elastisk og spændstig, hvilket får den til at fremstå ungdommelig og attraktiv. Ved at fugte din hud med dybdegående ansigtsmaske, kan du forebygge rynker og få en frisk glød.

Egenskaber

Der er et stort marked for ansigtsmasker, og de mange forskellige ansigtsmasker kommer med hver deres egenskaber. Det er vigtigt, at du ved hvilke egenskaber samt fordele, du søger i en ansigtsmaske. Hvis du gerne vil komme hudorme til livs, så skal du være opmærksom på, om masken er eksfolierende og i stand til at tømme tilstoppede porer for urenheder. Hvis du gerne vil tilfører din hud næring, så skal du være opmærksom på at masken indeholder gode naturlige ingredienser for din hud. Det er også en god ide at være opmærksom på, om masken kan benyttes alternativ. Nogle masker kan benyttes som serum eller som en dybdegående natcreme.

FAQ

Hvilken ansigtsmaske er bedst?

Vi har valgt Dermalogica Charcoal Rescue Masque til bedst i test. Det er dog slet ikke sikkert, at dette er den bedste maske for dig. Læs hele vores artikel, for at finde den bedste ansigtsmaske for dig og din hud

Skal jeg benytte en ansigtsmaske som afslutning på min hud rutine?

Oftest vil dette ikke være tilfældet, men læs om anvendelsen af masken. For det meste anbefales det, at du følger op med enten serum eller creme (eller begge dele). Dog er bruges masken afsluttende, hvis der er tale om en natcreme.

Kan jeg opnå en ren og sund hud ved brug af ansigtsmasker alene?

Det er svært at opnå en ren hud ved brug af ansigtsmasker alene. Deres virkning er bedst, hvis du renser huden inden brug og det anbefales oftest, at man følger op med creme eller et serum.