Bedste Ansigtscreme Test 2022

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50ml
TESTVINDER

#1 Australian Bodycare Face Cream

Denne ansigtscreme fra mærket Australian Bodycare er særdeles fugtgivende og føles let på huden ved påføring. Cremen kan benyttes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til sensitiv, irriteret eller uren hud, da den har…

Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50ml 1
Den bedste ansigtscreme

#1 Australian Bodycare Face Cream

2
Til dig, der ønsker en ansigtscreme med mineralske ingredienser

#2 Vichy Light Cream

3
Bedst til prisen ansigtscreme

#3 Nivea Moisturizing Day Cream

4
Bedste Premium ansigtscreme

#4 Rudolph Care Anti Age

5
Til tør og sensitiv hud

#5 Vichy Very Rich

6
En velfungerende klassiker

#7 Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb 50 ml

7
Den bedste ansigtscreme til bekæmpelse af rynker og fine linjer

#9 Clinique Cli Moisture Surge

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvorfor er ansigtscremen din allervigtigste allierede, når vi taler skønhedspleje? Well, ingen af os kan komme udenom, at ansigtet er det første vi møder verden med. Så udover, at du naturligvis blæser folk omkuld med din vindende personlighed, så vil du helt sikkert også gerne kunne vise en lækker og velplejet hud frem! Et ansigt med glød og fugt og en hud i balance, er det bedste udgangspunkt for en flot makeup. Men fundamentet – eller basen om du vil – skal være i orden. Huden i ansigtet er tynd og fin i forhold til resten af kroppen og derfor skal du passe ekstra godt på den. Langt de fleste af os døjer med en eller flere udfordringer omkring vores hud. Og hånden på hjertet – hvem kunne ikke have brug for at give sin hud lidt ekstra opmærksomhed, enten i form af vitaminer, mere søvn eller lækre plejende produkter?

Men hvordan finder man den mest optimale ansigtscreme? Du har nok prøvet en del allerede – og sikkert ikke med lige dele held hver gang. Pludselig fedter din hud mere end normalt eller også bliver den mere irriteret, rød, vil ikke binde din foundation eller noget helt tredje. Rejsen mod den perfekte ansigtscreme kan være lang og snørklet, men fortvivl ikke. Det gælder om at prøve sig lidt frem – og researche ikke mindst.

Kort resultat af teksten

Vi har hjulpet dig lidt på vej ved at kigge på nogle af de bedste ansigtscremer på markedet.

Bedste ansigtscreme er Australian Bodycare Face Cream, da cremen både plejer, fugter og styrker huden. Derudover mindsker den urenheder og rødme.

Bedst til prisen er NiveaMoisturizing Day Cream, effektiv en fugtighedscreme til normal/blandet hud. Giver intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig.

Bedste premium produkt er ansigtscremen Rudolph Care Anti age, et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden.

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge

Inden du vælger din ansigtscreme bør du overveje, hvilke signaler din hud sender – er den sensitiv, har du ældningstegn, er den tør eller fedtet? Behovet kan ændre sig for ligesom alt andet påvirkes hudens balance af en lang række forskellige faktorer – det kan være hormoner, sol, stress, fødevarer, allergi. Alt sammen faktorer, som hver især kan få din hud til at reagere på forskellige niveauer. Før du vælger ansigtscreme er det derfor vigtigt at du får defineret din huds behov. Så kan du parre den med den ansigtscreme, som går ind og regulerer netop den udfordring, som din hud nu har.

Vi har samlet en række favoritter inden for ansigtscreme til dig nedenfor. Desuden har vi lavet dig lavet dig en lille guide til de forskellige udfordringer som vores hud nu kan have, og som du bør tænke over, når du skal vælge din næste ansigtscreme.

#1 Australian Bodycare Face Cream

Den bedste ansigtscreme

Australian Bodycare Face Cream Nourish & Moisturise 50ml
Fordele
 • pros-icon.svg Absorberes hurtigt i huden uden at fedte
 • pros-icon.svg Forebygger urenheder og virker lindrende på sart og irriteret hud
 • pros-icon.svg Styrker huden og genopbygger den naturlige fugtbalance
 • pros-icon.svg Vegansk og parabenefri

Detaljeret gennemgang

Denne ansigtscreme fra mærket Australian Bodycare er særdeles fugtgivende og føles let på huden ved påføring. Cremen kan benyttes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til sensitiv, irriteret eller uren hud, da den har antibakterielle og -inflammatoriske ingredienser, samt virker lindrende.

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Face Cream

Hvis du leder efter en ansigtscreme, der både plejer, beskytter, styrker og fugter huden samtidig med, at den forebygger forekomsten af urenheder, så skal du se nærmere på denne ansigtscreme fra Australian Bodycare. Denne ansigtscreme indeholder nemlig en række naturlige ingredienser, såsom Tea Tree Oil, macadamiaolie og glycerin, samt vitamin E og tasmansk peber, der tilsammen sikrer den optimale pleje af din hud.

Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden – og så hjælper den antiseptiske og antiinflammatoriske ingrediens Tea Tree Oil med at mindske urenheder og porer i huden uden at virke for skrap på huden. Faktisk virker den lindrende på irriteret og sart hud, hvilket også er med til at mindske eventuel rødme i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, hvordan denne ansigtscreme både gør huden stærkere, smidigere, mindre tør og irriteret, samt mere modstandsdygtig. Produktet er endda fri for parabener og er fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket betyder, at den er vegansk.

#2 Vichy Light Cream

Til dig, der ønsker en ansigtscreme med mineralske ingredienser

Fordele
 • pros-icon.svg Fugter i op til 48 timer
 • pros-icon.svg Lækker gel creme, som er let at påføre huden
 • pros-icon.svg Parabenefri

Detaljeret gennemgang

Dette er en intensiv fugtighedscreme, som med sine mineralholdige ingredienser fungerer godt til både tør og normal hud.

Fremhævet af forbrugermagasinet Tænk som en ansigtscreme, der giver rigtig god fugt til ansigtet samtidig med, at den er fri for en række allergifremkaldende stoffer (dog ikke parfume).

Vichy Light Creme giver masser af fugt til din hud, da den indeholder mineralske ingredienser, som opbygger hudens barriere effektivt mod forurening. Desuden sørger hyaloronsyre for at binde fugt og forhindre vandtab. Med andre ord; fugt, fugt, fugt.

Derfor skal du vælge Vichy Light Creme

Leder du efter en lækker og holdbar fugtighedscreme, som er nem at anvende på din hud, så er Vichy-cremen helt sikkert noget for dig. Fugtighedscremen er beriget med mærkets eksklusive Mineralizing Thermal Water, en mineralholdig ingrediens, der styrker hudens modstandsdygtighed overfor forurenende stoffer. En allergivenlig creme, som ikke indeholder parabener – 97 procent naturlige ingredienser.

En yderst holdbar fugtighedscreme, perfekt til tør eller normal hud.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Vichy
 • Indhold: 50 ml

#3 Nivea Moisturizing Day Cream

Bedst til prisen ansigtscreme

Fordele
 • pros-icon.svg Intensiv og holdbar fugtighedscreme
 • pros-icon.svg Allergivenlig
 • pros-icon.svg Godt match mellem pris og produkt

Detaljeret gennemgang

Dette er en fugtighedscreme til normal/blandet hud. Giver intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig. En top creme til yderst fornuftig pris. 

Anbefalet af forbrugermagasinet Tænk, som en virkelig god og effektiv fugtighedscreme, som holder hvad den lover – nemlig masser af fugt! At den også er allergivenlig og ikke indeholder parabener (dog parfume) er endnu et plus.

Derfor skal du vælge Nivea Moisturizing Day Cream

Hvem elsker ikke Nivea! Men med denne fugtighedscreme har det klassiske mærke bevæget sig helt op i toppen af de allerbedste. Med vitamin E og Hydra IQ sørger cremen for at tilføre huden intensiv fugt og masser af friskhed. Desuden er den perfekt, hvis du leder efter en creme, som er fri for problematiske stoffer.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Nivea
 • Indhold: 50 ml

#4 Rudolph Care Anti Age

Bedste Premium ansigtscreme

Fordele
 • pros-icon.svg Effektivt plejende og fugtende ingredienser
 • pros-icon.svg Bløder hudens linjer op
 • pros-icon.svg Allergivenlig

Detaljeret gennemgang

Dette er ansigtscremen til dig, som går efter det aller ypperste inden for ansigtscremer og forkælelse af din hud. Et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden.

Matas brugere elsker den – fremhæves for sin lækre bløde konsistens, som gør den nem at påføre og for sin evne til at fugte og få huden til at stråle af friskhed og balance. At den er allergivenlig og fyldt med masser af naturlige power ingredienser er endnu en grund til, at brugerne ikke kan få nok af den.

Derfor skal du vælge Rudolph Care Anti Age

Fyldt med antioxidanter og aktive plantebaserede ingredienser (eksempelvis Acai og Aloe Vera) som sørger for, at din hud næres og plejes samtidig med, at huden strammes op og ældningstegnene bekæmpes effektivt. Er du villig til at investere i en lidt dyrere ansigtscreme, så bør du bestemt  overveje Rudolph Care anti age, som både fugter, plejer og nærer – og ikke mindst løfter og udglatter hudens linjer.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Rudolph Care
 • Indhold: 50 ml

#5 Vichy Very Rich

Til tør og sensitiv hud

Fordele
 • pros-icon.svg Bekæmper tør hud effektivt
 • pros-icon.svg Fugter huden i op til 48 timer
 • pros-icon.svg Allergivenlig

Detaljeret gennemgang

Vichy  Very Rich er favoritten, hvis du lider af meget tør og sensitiv hud. Creme gelen er yderst fugtgivende og samtidig allergivenlig. Perfekt til den tørre hud, som bare skal fugtes og fugtes.

Fremhæves af det danske skønhedssite lookfantastic, som en fugtighedscreme, som med sine ingredienser arbejder aktivt for at binde fugten til huden.

Derfor skal du vælge Vichy Very Rich

Denne gel baserede ansigtscreme baserer sig på Vichy laboratoriernes arbejde med Mineral Thermal Water, en mineralholdig ingredisens som bygger en effektiv barriere overfor forurenende stoffer og som binder fugt og forhindrer vandtab. En lækker smidig creme, som er let at påføre og som diskret udjævner hudens fine linjer.

En creme perfekt til dig, som leder efter en effektiv fugtgivende creme til tør og sensitiv hud.

Produktdetaljer:

 •  Mærke: Vichy
 • Indhold: 50 ml

#7 Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb 50 ml

En velfungerende klassiker

Fordele
 • pros-icon.svg Nærende og plejende multifunktionel creme
 • pros-icon.svg Effektiv mod sart, tør og irriteret hud
 • pros-icon.svg Allergivenlig

Detaljeret gennemgang

Weleda Skin Food er intet mindre end en klassiker inden for ansigtscremer! Med samme indhold som da den så dagens lys i 1926 har den høstet stor popularitet for sine pleje af tør og irriteret hud. Leder du efter en næringsrig og naturlig creme, der straks kan gøre underværker for din tørre hud skal du helt sikkert lægge Weledas klassiker i kurven.

Anbefalet af en række af Danmarks bedste makeupartister på skønheds-og livsstilsitet alt.dk som intet mindre end som deres absolutte favoritprodukt – en magisk creme, der med sine nærende egenskaber bekæmper tør hud effektivt og samtidig kan bruges til andre udsatte områder af kroppen.

Derfor skal du vælge Weleda Skin Food

Weleda Skin Food fremhæves igen og igen for sine fantastiske egenskaber. Ikke nok med, at cremen med sit indhold af nørende planteekstrakter bekæmper tør hud effektiv, så gør den også huden glat og regenerer hudceller så huden repareres og fugtes samtidig. Cremen er baseret på naturlige ingredienser som bivoks, stedmoderblomst og kamille og kan derfor med god samvittighed bruges af hele familien. Brug den til tørre knæhaser, albuer og læber – den kan det hele! Der er en grund til, at cremen nævnes igen og igen som en alltime favorit – mon ikke, at du også bliver fan hvis du først har prøvet den.

Alt i alt en multifunktionel og effektiv ansigtscreme, som gør underværker for tør og irriteret hud. Med sine naturlige ingredienser og budgetvenlige prisniveau kan du med god samvittighed putte den i kurven næste gang du shopper skønhedsprodukter.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Weleda
 • Indhold: 30 ml

#9 Clinique Cli Moisture Surge

Den bedste ansigtscreme til bekæmpelse af rynker og fine linjer

Fordele
 • pros-icon.svg Indeholder Hyadisine, der styrker hudens egen produktion af kollagen og elastin
 • pros-icon.svg Modvirker ældningstegn og reducerer fine linjer
 • pros-icon.svg Virker fugtgivende og plejende på huden
 • pros-icon.svg Er allergivenlig og vegansk

Detaljeret gennemgang

Denne ansigtscreme fra Ecooking virker ikke blot fugtgivende og plejende på huden, men hjælper også til at forebygge ældningstegn. Dette sker gennem en forbedring af hudens struktur og overflade ved brug af ingrediensen Hyadisine. Ecooking er desuden kendt sin gode opbygning, og denne creme er da også fri for parfume, allergivenlig og vegansk.

Derfor skal du vælge Ecooking dagcreme Parfumefri 50 ml

Vil du gerne have fingrene i en parfumefri dagcreme, der ikke blot passer godt på din hud, men også hjælper dig med at bekæmpe tegn på aldring? Hvis du kan nikke “ja” til dette, så vil vi anbefale dig at investere i denne dagcreme fra mærket Ecooking.

Produktet er nemlig udviklet med Hyadisine, der har flere af de samme egenskaber som hyaluronsyre. Af den grund går cremen ind og styrker hudens egen produktion af kollagen og elastin, så huden forbliver fast og spændstig.

Derudover virker denne creme også både plejende og fugtgivende, hvorfor den er velegnet til alle hudtyper. Det er altså et ideelt køb til alle, der gerne vil forebygge ældningstegn og komme de fine linjer til livs.

Andre fordele ved denne creme tæller, at den er vegansk i sin opbygning, da den er fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, samt er allergivenlig, da den bl.a. ikke indeholder parfume.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Ecooking
 • Indhold: 50 ml

Guide

Hvad skal du vide inden du vælger ansigtscreme?

Inden du vælger din ansigtscreme er det som sagt vigtigt, at du definerer din huds behov. Har du tør hud skal du gå efter en ansigtscreme, som giver masser af fedt og fugt og som binder vandet til din hud. Produkter med hyalorensyre er gode fordi de binder fugten til huden. Fedtcremer er gode, men bør ikke stå alene hvis du vil have maksimal effekt.

Har du problemhud skal du overveje om de økologiske og allergivenlige cremer er det du leder efter. Eller måske du i virkeligheden skal lede efter et specialprodukt.

Har du fedtet hud skal du finde en ansigtscreme, som hjælper dig til at regulere balancen, så din hud er fugtig, men uden at fedte. Brug derfor en let creme, som lader din hud ånde.

Normal hud betegnes, som hud der er i balance i forhold til både fedt og tørhed. Plej den med en god ansigtscreme der beskytter mod de skadelige påvirkninger som stress, røg, sol og forurening, som vi udsættes for hver dag.

Føles din hud både tør og fedtet i nogle områder har du det man betegner som kombineret hud – derfor skal du gå efter ansigtscreme der med sin sammensætning regulerer begge udfordringer.

Synes du, at din hud er begyndt at udvise ældningstegn er det måske tid til at begynde med plejeprodukter som reducerer rynket og linerne i din hud.

Testkilder

Under er forskellige kilder, som vi har brugt til at lave denne guide om ansigtscreme til dig.

Alt.dk

Læs skønhedseksperternes vurdering af forskellige ansigtscreme

Matas

Få detaljeret information om ansigtscreme-produkter her og bliv klogere på, hvad Matas kunder mener om de enkelte produkter ved at læse deres produktanmeldelser på sitet.

Forbrugerrådet Tænk

I 2016 lavede Forbrugerrådet Tænk en omfattende test af 16 forskellige ansigtscremer. De vurderede produkterne ud fra hvordan produkterne var i brug, selve indpakningen og indholdsstofferne. Læs om hvad forbrugermagasinet Tænk mener om de forskellige ansigtscremer ved at klikke på linket.

Konklusion

Lad dit valg af ansigtscreme afhænge af dit specifikke behov. Hvad har du brug for? Hvad har du lyst til? Og hvordan matcher det de enkelte ansigtscremers egenskaber.

Hvis du gerne vil have fingrene i den bedste ansigtscreme til alle hudtyper, så skal du investere i en Face Cream fra Australian Bodycare. Cremen virker både styrkende, plejende og fugtgivende, men også lindrende og beskyttende på en irriteret, sart eller sensitiv hud. Derudover hjælper cremen med at mindske forekomsten af urenheder.

For bedste budgetvenlige ansigtscreme på markedet skal du gå efter den lækre fugtighedscreme Vichy Light Cream, som med sine mineralholdige ingredienser fungerer godt til både tør og normal hud.

Leder du efter en ansigtscreme, hvor du får virkelig meget kvalitet for pengene så er NiveaMoisturizing Day Cream et godt bud. En fugtighedscreme som er god til både blandet og normal hud.  Intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig.

Er du helt klar på at betale ekstra for et lækkert premium produkt, så er det Rudolph Care Anti age ansigtscreme, som du skal lægge i kurven. Et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden

Vichy Very rich er cremen til dig, som lider af meget tør og sensitiv hud. Super fugtgivende og allergivenlig.

En klassiker inden for ansigtscremer er Weleda Skin Food – fantastisk til pleje af tør og irriteret hud. En næringsrig og naturlig creme, der straks kan gøre underværker for din tørre hud.

Hvis du gerne vil have fingrene i en oliefri ansigtscreme for at undgå en skinnende hud, så er Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb den rette variant for dig. Cremen mindsker desuden også synligheden af porer.

Ecooking dagcreme Parfumefri er ideel til dig, der vil forebygge ældningstegn og samtidig sikre, at din hud får nok fugt i hverdagen. Det er helt klart en super creme, hvis du vil gå til aktiv kamp mod rynker, linier og trist hud.

Leder du efter en ekstra holdbar fugtighedscreme, så er Clinique Cli Moisture Surge måske noget for dig. Giver gennemfugtet hud i op til 72 timer.

Rudolph Care Moisture Delight er en let og ikke-fedtende creme, som virker beroligende, hvilket gør den ideel til at reducere irritation. Ønsker du en plejende creme som udelukkende bruger naturlige ingredienser, så bør du overveje denne ansigtscreme.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×