fbpx

Senest opdateret

Hvorfor er ansigtscremen din allervigtigste allierede, når vi taler skønhedspleje? Well, ingen af os kan komme udenom, at ansigtet er det første vi møder verden med. Så udover, at du naturligvis blæser folk omkuld med din vindende personlighed, så vil du helt sikkert også gerne kunne vise en lækker og velplejet hud frem! Et ansigt med glød og fugt og en hud i balance, er det bedste udgangspunkt for en flot makeup. Men fundamentet – eller basen om du vil – skal være i orden. Huden i ansigtet er tynd og fin i forhold til resten af kroppen og derfor skal du passe ekstra godt på den. Langt de fleste af os døjer med en eller flere udfordringer omkring vores hud. Og hånden på hjertet – hvem kunne ikke have brug for at give sin hud lidt ekstra opmærksomhed, enten i form af vitaminer, mere søvn eller lækre plejende produkter?

Men hvordan finder man den mest optimale ansigtscreme? Du har nok prøvet en del allerede – og sikkert ikke med lige dele held hver gang. Pludselig fedter din hud mere end normalt eller også bliver den mere irriteret, rød, vil ikke binde din foundation eller noget helt tredje. Rejsen mod den perfekte ansigtscreme kan være lang og snørklet, men fortvivl ikke. Det gælder om at prøve sig lidt frem – og researche ikke mindst. 

Kort resultat af teksten

Vi har hjulpet dig lidt på vej ved at kigge på nogle af de bedste ansigtscremer på markedet.

Bedste ansigtscreme er Australian Bodycare Face Cream, da cremen både plejer, fugter og styrker huden. Derudover mindsker den urenheder og rødme.

Bedst til prisen er NiveaMoisturizing Day Cream, effektiv en fugtighedscreme til normal/blandet hud. Giver intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig. 

Bedste premium produkt er ansigtscremen Rudolph Care Anti age, et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden.

Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge 

Inden du vælger din ansigtscreme bør du overveje, hvilke signaler din hud sender – er den sensitiv, har du ældningstegn, er den tør eller fedtet? Behovet kan ændre sig for ligesom alt andet påvirkes hudens balance af en lang række forskellige faktorer – det kan være hormoner, sol, stress, fødevarer, allergi. Alt sammen faktorer, som hver især kan få din hud til at reagere på forskellige niveauer. Før du vælger ansigtscreme er det derfor vigtigt at du får defineret din huds behov. Så kan du parre den med den ansigtscreme, som går ind og regulerer netop den udfordring, som din hud nu har. 

Vi har samleten række favoritter inden for ansigtscreme til dig nedenfor. Desuden har vi lavet dig lavet dig en lille guide til de forskellige udfordringer som vores hud nu kan have, og som du bør tænke over, når du skal vælge din næste ansigtscreme.

Australian Bodycare Face Cream#1 Australian Bodycare Face Cream – Den bedste ansigtscreme

Denne ansigtscreme fra mærket Australian Bodycare er særdeles fugtgivende og føles let på huden ved påføring. Cremen kan benyttes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til sensitiv, irriteret eller uren hud, da den har antibakterielle og -inflammatoriske ingredienser, samt virker lindrende.

Fremhævede fordele:

 • Absorberes hurtigt i huden uden at fedte
 • Forebygger urenheder og virker lindrende på sart og irriteret hud
 • Styrker huden og genopbygger den naturlige fugtbalance
 • Vegansk og parabenefri
Forhandler Pris Læs mere
199,00 Køb nu

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Face Cream

Hvis du leder efter en ansigtscreme, der både plejer, beskytter, styrker og fugter huden samtidig med, at den forebygger forekomsten af urenheder, så skal du se nærmere på denne ansigtscreme fra Australian Bodycare. Denne ansigtscreme indeholder nemlig en række naturlige ingredienser, såsom Tea Tree Oil, macadamiaolie og glycerin, samt vitamin E og tasmansk peber, der tilsammen sikrer den optimale pleje af din hud.

Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden – og så hjælper den antiseptiske og antiinflammatoriske ingrediens Tea Tree Oil med at mindske urenheder og porer i huden uden at virke for skrap på huden. Faktisk virker den lindrende på irriteret og sart hud, hvilket også er med til at mindske eventuel rødme i hverdagen.

Du vil hurtigt opleve, hvordan denne ansigtscreme både gør huden stærkere, smidigere, mindre tør og irriteret, samt mere modstandsdygtig. Produktet er endda fri for parabener og er fremstillet uden brugen af animalske ingredienser, hvilket betyder, at den er vegansk.


#2 Vichy Light Cream – Til dig, der ønsker en ansigtscreme med mineralske ingredienser

Dette er en intensiv fugtighedscreme, som med sine mineralholdige ingredienser fungerer godt til både tør og normal hud.

Fremhævet af forbrugermagasinet Tænk som en ansigtscreme, der giver rigtig god fugt til ansigtet samtidig med, at den er fri for en række allergifremkaldende stoffer (dog ikke parfume). 

Vichy Light Creme giver masser af fugt til din hud, da den indeholder mineralske ingredienser, som opbygger hudens barriere effektivt mod forurening. Desuden sørger hyaloronsyre for at binde fugt og forhindre vandtab. Med andre ord; fugt, fugt, fugt.  

Fremhævede fordele:

 1. Fugter i op til 48 timer
 2. Lækker gel creme, som er let at påføre huden
 3. Parabenefri
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Vichy Light Creme

Leder du efter en lækker og holdbar fugtighedscreme, som er nem at anvende på din hud, så er Vichy-cremen helt sikkert noget for dig. Fugtighedscremen er beriget med mærkets eksklusive Mineralizing Thermal Water, en mineralholdig ingrediens, der styrker hudens modstandsdygtighed overfor forurenende stoffer. En allergivenlig creme, som ikke indeholder parabener – 97 procent naturlige ingredienser. 

En yderst holdbar fugtighedscreme, perfekt til tør eller normal hud.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Vichy
 • Indhold: 50 ml

#3 Nivea Moisturizing Day Cream – Bedst til prisen ansigtscreme

Dette er en fugtighedscreme til normal/blandet hud. Giver intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig. En top creme til yderst fornuftig pris. 

Anbefalet af forbrugermagasinet Tænk, som en virkelig god og effektiv fugtighedscreme, som holder hvad den lover – nemlig masser af fugt! At den også er allergivenlig og ikke indeholder parabener (dog parfume) er endnu et plus.

Fremhævede fordele:

 1. Intensiv og holdbar fugtighedscreme
 2. Allergivenlig
 3. Godt match mellem pris og produkt
Forhandler Pris Læs mere
99,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Nivea Moisturizing Day Cream

Hvem elsker ikke Nivea! Men med denne fugtighedscreme har det klassiske mærke bevæget sig helt op i toppen af de allerbedste. Med vitamin E og Hydra IQ sørger cremen for at tilføre huden intensiv fugt og masser af friskhed. Desuden er den perfekt, hvis du leder efter en creme, som er fri for problematiske stoffer. 

Produktdetaljer:

 • Mærke: Nivea
 • Indhold: 50 ml

#4 Rudolph Care Anti Age – Bedste Premium ansigtscreme

Dette er ansigtscremen til dig, som går efter det aller ypperste inden for ansigtscremer og forkælelse af din hud. Et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden.

Matas brugere elsker den – fremhæves for sin lækre bløde konsistens, som gør den nem at påføre og for sin evne til at fugte og få huden til at stråle af friskhed og balance. At den er allergivenlig og fyldt med masser af naturlige power ingredienser er endnu en grund til, at brugerne ikke kan få nok af den.

Fremhævede fordele:

 1. Effektivt plejende og fugtende ingredienser 
 2. Bløder hudens linjer op
 3. Allergivenlig
Forhandler Pris Læs mere
671,75 Køb nu

Derfor skal du vælge Rudolph Care Anti Age

Fyldt med antioxidanter og aktive plantebaserede ingredienser (eksempelvis Acai og Aloe Vera) som sørger for, at din hud næres og plejes samtidig med, at huden strammes op og ældningstegnene bekæmpes effektivt. Er du villig til at investere i en lidt dyrere ansigtscreme, så bør du bestemt  overveje Rudolph Care anti age, som både fugter, plejer og nærer – og ikke mindst løfter og udglatter hudens linjer.  

Produktdetaljer:

 • Mærke: Rudolph Care
 • Indhold: 50 ml

#5 Vichy Very Rich – Til tør og sensitiv hud

Vichy  Very Rich er favoritten, hvis du lider af meget tør og sensitiv hud. Creme gelen er yderst fugtgivende og samtidig allergivenlig. Perfekt til den tørre hud, som bare skal fugtes og fugtes. 

Fremhæves af det danske skønhedssite lookfantastic, som en fugtighedscreme, som med sine ingredienser arbejder aktivt for at binde fugten til huden.

Fremhævede fordele:

 1. Bekæmper tør hud effektivt
 2. Fugter huden i op til 48 timer
 3. Allergivenlig
Forhandler Pris Læs mere
166,15 Køb nu
172,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Vichy Very Rich

Denne gel baserede ansigtscreme baserer sig på Vichy laboratoriernes arbejde med Mineral Thermal Water, en mineralholdig ingredisens som bygger en effektiv barriere overfor forurenende stoffer og som binder fugt og forhindrer vandtab. En lækker smidig creme, som er let at påføre og som diskret udjævner hudens fine linjer. 

En creme perfekt til dig, som leder efter en effektiv fugtgivende creme til tør og sensitiv hud.

Produktdetaljer:

 •  Mærke: Vichy
 • Indhold: 50 ml

#6 Weleda Skin Food – En velfungerende klassiker

Weleda Skin Food er intet mindre end en klassiker inden for ansigtscremer! Med samme indhold som da den så dagens lys i 1926 har den høstet stor popularitet for sine pleje af tør og irriteret hud. Leder du efter en næringsrig og naturlig creme, der straks kan gøre underværker for din tørre hud skal du helt sikkert lægge Weledas klassiker i kurven. 

Anbefalet af en række af Danmarks bedste makeupartister på skønheds-og livsstilsitet alt.dk som intet mindre end som deres absolutte favoritprodukt – en magisk creme, der med sine nærende egenskaber bekæmper tør hud effektivt og samtidig kan bruges til andre udsatte områder af kroppen.

Fremhævede fordele:

 • Nærende og plejende multifunktionel creme
 • Effektiv mod sart, tør og irriteret hud
 • Allergivenlig
Forhandler Pris Læs mere
68,00 Køb nu
69,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Weleda Skin Food

Weleda Skin Food fremhæves igen og igen for sine fantastiske egenskaber. Ikke nok med, at cremen med sit indhold af nørende planteekstrakter bekæmper tør hud effektiv, så gør den også huden glat og regenerer hudceller så huden repareres og fugtes samtidig. Cremen er baseret på naturlige ingredienser som bivoks, stedmoderblomst og kamille og kan derfor med god samvittighed bruges af hele familien. Brug den til tørre knæhaser, albuer og læber – den kan det hele! Der er en grund til, at cremen nævnes igen og igen som en alltime favorit – mon ikke, at du også bliver fan hvis du først har prøvet den.

 Alt i alt en multifunktionel og effektiv ansigtscreme, som gør underværker for tør og irriteret hud. Med sine naturlige ingredienser og budgetvenlige prisniveau kan du med god samvittighed putte den i kurven næste gang du shopper skønhedsprodukter.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Weleda
 • Indhold: 30 ml

#7 Plaisir Soothing 24 h creme – Plejende og fugtgivende creme

Plaisir Soothing 24 h creme er en plejende og fugtende ansigtscreme særlig god til dig, der har sart hud. En let og ikke-fedtende creme, som virker beroligende – lider du eksempelvis af rødme og blussende hud, så er denne creme ideel til at reducere irritationen.  

Anbefalet af forbrugermagasinet Tænk, som en ansigtscreme helt fri for parfume og problemholdige kemikalier, en creme der effektiv fugter tør og sart hud. Matas brugere fremhæver desuden dens beroligende egenskaber og trods cremens smidige og lette konsistens, fedter den ikke på huden.

Fremhævede fordele:

 1. Beroligende, reducerer rødme
 2. Parfume- og kemikaliefri
 3. Udglattende egenskaber
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Plaisir Soothing 24 h creme

Cremens optimale egenskab er dens beroligende indvirkning på sart hud. Den udglatter og fugter og får din hud til at få et mere ensartet og sundere udtryk. Cremen indeholder blandt andet havreekstrakt som virker både beroligende og rødmereducerende. 

Har din hud det med at reagere med rødme og irritation bør du absolut kigge nærmere på denne ansigtscreme fra Plaisir. 

Produktdetaljer:

 • Mærke: Plaisir
 • Indhold: 50 ml

#8 Plaisir Beautiful Glow – Ansigtcreme til bekæmpelse af rynker 

Plaisir Beautiful Glow er perfekt til dig, der er 65+ og ønsker at få tilført fornyet glød og friskhed til din ansigtshud. Denne ansigtscreme er til dig, der gerne vil forkæle din hud med de plejende ingredienser, som bekæmper rynker, linier og andre af hudens ældningstegn. 

Matas brugere fremhæver netop cremens evne til at give ekstra glød til lidt trist ansigtshud. Meget nem at anvende, og trænger godt ind i huden.

Fremhævede fordele:

 1. Giver glød og farve til ansigtet
 2. Blød creme, der trænger godt ind i huden
 3. Rynkereducerende og udglattende
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Plaisir Beautiful Glow 

Når du bliver ældre får din hud nogle helt andre behov og denne ansigtscreme giver intensiv pleje og glød til den lidt triste hud. Cremen indeholder et naturligt rosa pigment, som giver huden både farve og glød. De aktive ingredienser i cremens formel forbedrer hudens elastiticet (Hydrolyzed Hyaluronic Acid), reducerer rynker (Matrixyl), udjævner farvetonen (creatinine), giver fugt og reducerer rødme (pentavitin). Desuden gør både Jojobaolie og shea butter cremen lækker, blød og fugtgivende).

Vil du gerne gøre noget ekstra for rynker, farve og blødhed er det måske denne creme du skal prøve næste gang du går på inspirationstur i din lokale skønhedsbutik. 

Produktdetaljer:

 • Mærke: Plaisir
 • Indhold: 50 ml

#9 Clinique Cli Moisture Surge – Fugtgivende i op til 72 timer

Clinique Cli Moisture Surge er en super effektiv fugtighedscreme til dit ansigt, som i helt op til 72 timer giver dig gennemfugtet hud. 

Anbefalet af forbrugermagasinet Tænk, som en ansigtscreme uden parfume og problemholdige kemikalier, der effektiv fugter den tørre hud. Matas brugere fremhæver dens beroligende egenskaber og trods den meget fugt og smidige konsistens fedter den ikke på huden.

Fremhævede fordele:

 1. Parfume- og kemikaliefri
 2. Intensiv og effektiv fugt til din hud
 3. Aktive ingredienser binder fugten
Forhandler Pris Læs mere
245,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Clinique Cli Moisture Surge

Cremen hjælper din hud med at fugte sig selv indefra – aktivt aloevand og hyaluronsyre skaber fugt indefra og binder vandet i huden. Resultatet er en lækker gennemfugtet hud med sund og frisk glød. En fugt der skulle holde helt op til 72 timer!  

Leder du med andre ord efter en super holdbar fugtighedscreme som effektivt arbejder med fugtniveauet i din ansigtshud, så er dette måske cremen du leder efter.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Clinique
 • Indhold: 50 ml

#10 Matas Natur Aloe Vera – Naturlig ansigtscreme

Matas Natur Aloe Vera er en super naturlig ansigtscreme, som er god til sart og fin hud. Med sine plejende egenskaber er den perfekt til dig, som gerne vil beskytte din hud ved kun at bruge naturlige ingredienser. 

Anbefalet af forbrugermagasinet Tænk, som en fugtighedscreme uden parfume og problemholdige kemikalier, der er rigtig god til sart ansigtshud. Scorer højt på det naturlige barometer og Matas brugere fremhæver cremens lækre konsistens, som fugter men ikke fedter.

Fremhævede fordele:

 1. God til sart hud
 2. Parfume- og kemikaliefri
 3. Fremmer hudens elasticitet
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Matas Natur Aloe Vera

Denne creme er beskytter og plejer på samme tid. Cremen indeholder både E-vitamin, Jojobaolie og økologisk aloe vera – al sammen ingredienser der både sikrer ekstra fugt, elasticitet og beskyttelse af huden. Cremen er ikke kun fyldt med lækre naturlige ingredienser, den er tilmed vegansk! 

Gå efter denne ansigtscreme, hvis du ikke kan få nok naturlige ingredienser i din hudpleje. Den fugter, plejer og fedter ikke. En rigtig god naturlig ansigtscreme.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Matas Natur
 • Indhold: 50 ml

Hvad skal du vide inden du vælger ansigtscreme?

Inden du vælger din ansigtscreme er det som sagt vigtigt, at du definerer din huds behov. Har du tør hud skal du gå efter en ansigtscreme, som giver masser af fedt og fugt og som binder vandet til din hud. Produkter med hyalorensyre er gode fordi de binder fugten til huden. Fedtcremer er gode, men bør ikke stå alene hvis du vil have maksimal effekt.

Har du problemhud skal du overveje om de økologiske og allergivenlige cremer er det du leder efter. Eller måske du i virkeligheden skal lede efter et specialprodukt.

Har du fedtet hud skal du finde en ansigtscreme, som hjælper dig til at regulere balancen, så din hud er fugtig, men uden at fedte. Brug derfor en let creme, som lader din hud ånde. 

Normal hud betegnes, som hud der er i balance i forhold til både fedt og tørhed. Plej den med en god ansigtscreme der beskytter mod de skadelige påvirkninger som stress, røg, sol og forurening, som vi udsættes for hver dag. 

Føles din hud både tør og fedtet i nogle områder har du det man betegner som kombineret hud – derfor skal du gå efter ansigtscreme der med sin sammensætning regulerer begge udfordringer. 

Synes du, at din hud er begyndt at udvise ældningstegn er det måske tid til at begynde med plejeprodukter som reducerer rynket og linerne i din hud.

Testkilder

Under er forskellige kilder, som vi har brugt til at lave denne guide om ansigtscreme til dig. 

Alt.dk

Læs skønhedseksperternes vurdering af forskellige ansigtscreme

Matas

Få detaljeret information om ansigtscreme-produkter her og bliv klogere på, hvad Matas kunder mener om de enkelte produkter ved at læse deres produktanmeldelser på sitet.

Forbrugerrådet Tænk

I 2016 lavede Forbrugerrådet Tænk en omfattende test af 16 forskellige ansigtscremer. De vurderede produkterne ud fra hvordan produkterne var i brug, selve indpakningen og indholdsstofferne. Læs om hvad forbrugermagasinet Tænk mener om de forskellige ansigtscremer ved at klikke på linket. 

Konklusion

Lad dit valg af ansigtscreme afhænge af dit specifikke behov. Hvad har du brug for? Hvad har du lyst til? Og hvordan matcher det de enkelte ansigtscremers egenskaber.

Hvis du gerne vil have fingrene i den bedste ansigtscreme til alle hudtyper, så skal du investere i en Face Cream fra Australian Bodycare. Cremen virker både styrkende, plejende og fugtgivende, men også lindrende og beskyttende på en irriteret, sart eller sensitiv hud. Derudover hjælper cremen med at mindske forekomsten af urenheder.

For bedste budgetvenlige ansigtscreme på markedet skal du gå efter den lækre fugtighedscreme Vichy Light Cream, som med sine mineralholdige ingredienser fungerer godt til både tør og normal hud.

Leder du efter en ansigtscreme, hvor du får virkelig meget kvalitet for pengene så er NiveaMoisturizing Day Cream et godt bud. En fugtighedscreme som er god til både blandet og normal hud.  Intensiv og holdbar fugt til din hud samtidig med, at den er allergivenlig. 

Er du helt klar på at betale ekstra for et lækkert premium produkt, så er det Rudolph Care Anti age ansigtscreme, som du skal lægge i kurven. Et fantastisk anti ageing produkt, som giver masser af fugt, næring og pleje til huden 

Vichy Very rich er cremen til dig, som lider af meget tør og sensitiv hud. Super fugtgivende og allergivenlig. 

En klassiker inden for ansigtscremer er Weleda Skin Food – fantastisk til pleje af tør og irriteret hud. En næringsrig og naturlig creme, der straks kan gøre underværker for din tørre hud.

Vil du passe ekstra på din sarte hud er Plaisir Soothing 24 h creme et virkelig godt bud på en plejende og fugtende ansigtscreme.  En let og ikke-fedtende creme, som virker beroligende, ideel til at reducere irritation 

Plaisir Beautiful Glow er ansigtscremen til dig, der er 65+ og ønsker at få ny glød og friskhed til dinansigtshud. Helt klart en super creme, hvis du vil gå til aktiv kamp mod rynker, linier og trist hud.

Leder du efter en ekstra holdbar fugtighedscreme, så er Clinique Cli Moisture Surge måske noget for dig. Giver gennemfugtet hud i op til 72 timer.

Matas Natur Aloe Vera er en naturlig ansigtscreme, som er god til sart og fin hud. Ønsker du en plejende creme som udelukkende bruger naturlige ingredienser, så bør du overveje denne ansigtscreme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.