Bedste Badevægt Test 2022

1
QARDIO QARDIOBASE 2

Denne smarte badevægt er uden tvivl 2019’s bedst i test badevægt. Hos PCMag, som er et USA’s største elektronikmagasiner, har den uden tøven vundet titlen som “Editors Choice”, og det har den af flere årsager. Det er en smart og nærmest klog badevægt, som kan alt det, en nyere badevægt skal kunne. Den vejer og måler meget præcist, og så kan den indstilles til både gravide og folk med implantater såsom en pacemaker. Udover at…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
QARDIO QARDIOBASE 2 1.089 kr. Av-Cables
Beurer BF 700 296 kr. happii.dk
Tanita RD953 1.439 kr. Fitshop
Caso BS1 404 kr. Korsør Hvidevarecenter
Huawei Smart Scale 278 kr. TABLETCOVERS.DK
Beurer BF850 badevægt 621 kr. Apuls.dk
BEURER BG013 249 kr. Føtex

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En badevægt er ikke bare en badevægt. I dag kan mange badevægte meget mere end blot at veje din vægt. Nogle kan forbindes til din smartphone, og nogle kan måle en lang række andre kropsmålinger. Det vigtigste ved en god badevægt er dog stadig, at den måler præcist og korrekt, og at den ikke laver udsving, som kan give upræcise målinger. En badevægt er et godt redskab at have, hvis du er i gang med et vægttab eller blot vil holde øje med vægten.

I artiklen her kan du læse mere om en række gode og testede badevægte, som har forskellige features, og hvor nogle af dem er mere avancerede end andre. En god badevægt måler præcist, uanset om det er din vægt, fedtprocent eller BMI. Nogle måler kun vægten, mens andre kan måle en lang række andre ting som blandt andet din fedtprocent.

Kort resultat af testen

I testen her af bedste badevægt har vi udvalgt syv gode og testvindende badevægte. Badevægtene udmærker sig alle på hver deres måde, og nogle er mere avancerede end andre. Her får du et kort resultat af testen og af de badevægte, som har udmærket sig mest.

Testvinder – QARDIO QARDIOBASE 2

Med gode testresultater er badevægten QARDIO QARDIOBASE 3 denne artikels ultimative testvinder. Den er bedst i test, fordi den kan bruges af alle, uanset om du er gravid eller har indopereret implantater. Badevægten foretager en grundig og præcis vejning og kropsmåling og kan kobles op til din Smartphone.

Bedst til prisen – Beurer BF 700

Den bedste badevægt til prisen er i denne omgang Beurer BF 700. Hos Forbrugerrådet Tænk og Råd og Rön vinder den på, at den kan kommunikere med en Smartphone via bluetooth. Derudover kan vægten foretage en simpel kropsanalyse, og du kan indstille den på fem aktivitetsniveauer for nøjagtig måling.

Bedste badevægt med fuld kropsanalyse – Tanita RD953 

Dette er den ideelle badevægt til dig, der vil have en præcis kropsanalyse. Badevægten fra Tanita foretager 10 målinger ved hver vejning og giver dig tilmed en fitnesskarakter på en skala fra 1 til 9. Derudover kan du analysere alle dine målinger via en opkobling til din smartphone.

QARDIO QARDIOBASE 2 – Bedst i test badevægt

Denne smarte badevægt er uden tvivl 2019’s bedst i test badevægt. Hos PCMag, som er et USA’s største elektronikmagasiner, har den uden tøven vundet titlen som “Editors Choice”, og det har den af flere årsager. Det er en smart og nærmest klog badevægt, som kan alt det, en nyere badevægt skal kunne. Den vejer og måler meget præcist, og så kan den indstilles til både gravide og folk med implantater såsom en pacemaker. Udover at klare sig godt hos PCMag, klarer den sig også godt i tests fra AndroidGuys og MacRumors.

Derfor skal du vælge QARDIO QAERDIOBASE 2

Du skal købe denne badevægt, fordi den har det, langt de fleste har brug for og måske endda lidt mere til. Det er en rigtig god vægt til prisen, som har et indbygget batteri, der er genopladeligt.

Individuel vægt til 8 brugere 

Derudover er det et stort plus at badevægten fra Qardio har plads til at registrere hele 8 brugere på én og samme gang. Det gør det muligt for selv store familier at benytte samme badevægt. Det kræver blot, at hver person opretter sig via deres app, og derefter kan badevægten selv registrere, hvem der træder op på vægten ved hjælp af personens vægt og kropsbygning. Hvis en person, som ikke er registreret, træder op på badevægten, vil den blot vise vedkommendes vægt.

4 indstillinger og tilpasninger til den enkelte 

Badevægten vinder også på, at den har hele 4 indstillinger, så den kan tilpasses til, om du er gravid eller har indopereret implantater, der kan påvirkes af vægten. Vægten kan med indstillingen: Normal måle både BMI, muskler, fedtprocent og væskebalance. Alt dette kan forbindes med Qardio App, så du kan følge med i din udvikling.

Produktdetaljer

 • Maksimum vægt: 180 kilo
 • Kropsanalyse og BMI
 • Trådløs via Wi-Fi
 • iOS og Android App
 • Smart Feedback (vibrationer)
Det vi liker:
 • Genopladeligt batteri (indbygget)
 • 4 indstillinger (Normal, Vej-kun, Graviditet og Smart Feedback)
 • Memory system med plads til 8 brugere

Beurer BF 700 – Bedste badevægt til prisen

Denne badevægt fra Beurer har vundet en førsteplads hos Forbrugerrådet Tænk og hos svenske Råd og Rön. Det er en rigtig god badevægt til prisen, fordi den kan kommunikere med din Smartphone, så du nemt kan følge din udvikling. Derudover er den yderst nøjagtig i dens målinger, hvilket betyder, at du kan få et meget præcist resultat af både din vægt, BMI, kropsvæske, muskelmasse og knoglemasse.

Derfor skal du vælge Beurer BF 700

En Beurer BF 700 badevægt er til dig, der vil følge din udvikling meget nøje og præcist. Det er nemlig det, den er bedst til og udmærker sig på. Ikke nok med at den blandt andet kan måle muskelmasse og BMI, kan du også indstille vægten på fem forskellige aktivitetsniveauer. Du kan tilpasse vægten til, hvor meget aktivitet du laver, og dermed få meget præcise målinger.

Følg med fra telefonen 

Med badevægtens indbyggede bluetooth funktion kan du nemt følge med i din udvikling fra din telefon. Du kan følge med i dine tidligere målinger og vægt, hvilket gør det nemt at holde styr på, men det kan også være meget motiverende, hvis du for eksempel er igang med et vægttab. Du kan koble dig på vægten med alt nyere end iPhone 4S og Android med minimum 4.0 bluetooth.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan bruge denne badevægt, hvis du har indopereret implantater som en pacemaker, da vægten udsender signaler din pacemaker ikke kan tåle og kan påvirkes af.

Produktdetaljer

 • Maksimum 180 kilo
 • Op til 8 brugere
 • Bluetooth funktion (opkobling til iPhone og Android)
 • Måler: vægt, BMI, muskelmasse, kropsvæske og knoglemasse
 • Alarm ved behov for skift af batteri
Det vi liker:
 • Måler vægt, BMI, kropsvæske og muskel- og knoglemasse
 • Bluetooth funktion
 • Mulighed for at indstille på fem aktivitetsniveauer

Tanita RD953 – Bedste badevægt med fuld kropsanalyse

Badevægten fra Tanita må siges at være den mest avancerede i denne test. Det er en vægt, som kan foretage en fuld kropsanalyse, hvorfor den også har fået gode anmeldelser i en test fra fitnessunivers.dk. Modellen her nærmer sig målinger, som professionelle foretager, men dem kan du nu lave derhjemme så ofte, du ønsker det.

Derfor skal du vælge Tanita RD953

Hvis du virkelig vil følge din udvikling ned i detaljerne, er det her badevægten for dig. Særligt hvis du er i gang med et vægttab, hvor du træner samtidig, kan den her give dig gode muligheder for at følge dig udvikling på mange parametre. Ved hver vejning laver den 10 målinger, som indbærer: vægt, BMI, muskelkvalitet, fedtprocent, BMR, din metaboliske alder, vandmængde, viscerale fedtandel og muskel- og knoglemasse. Når du har vejet dig, og den har foretaget disse målinger på dig, vil den give dig en fitnesskarakter på en skala fra 1 til 9, så du hele tiden kan følge udviklingen på både vægt og form.

Opkobling via Bluetooth SMART 

Vægten fra Tanita er i den grad skabt for den fulde billede, og for at du kan følge din udvikling og krop nøje. Derfor kan du selvfølgelig også følge med via din Smartphone, da vægten har en Bluetooth SMART funktion installeret. Derefter kan du analysere og gøre alverden med alt den data, du får fra denne vægt.

Produktdetaljer

 • Maksimum 200 kilo
 • Plads til 4 brugere
 • Kommunikation til Smartphone via Bluetooth SMART
 • Fitnesskarakter fra 1-9
 • Laver 10 forskellige målinger
 • BIA Dual frekvens (teknologi til analyse)
Det vi liker:
 • 10 målinger ved vejning
 • Fitnesskarakter (1-9)
 • Bluetooth SMART (opkobling til din smartphone)

Caso BS1 – Den enkle badevægt

Badevægten her fra Caso er en meget enkel vægt, som blot kan veje dig. Det er til dig, der bare gerne vil følge med i din vægts udvikling og ikke behøver diverse kropsanalyser- og målinger. Hvis du ikke har brug for mere end blot at kende din vægt og holde øje med den, er det her et rigtig godt bud på en simpel, præcis og brugervenlig vægt. Den er kåret som testvinder hos Politiken og tyske Haus & Garten.

Derfor skal du vælge Caso BS1

Caso BS1 er en rigtig god badevægt, som blot kan det mest basale nemlig at måle din vægt. Du skal vælge at købe den her badevægt, fordi den er meget brugervenlig. Vægtens display er meget stort, og det samme er tallene på den, hvilket gør det nemt at se, hvad vægten siger, når du stiger op på den. Derudover udfører den meget præcise målinger med intervaller på blot 0,1 kilo.

Stabil badevægt 

Det er en stabil badevægt, og der opleves ikke udsving i målingerne selv ikke engang, når den står på et gulvtæppe. Vægten kan tage op til 200 kilo, og der er en overbelastningsfunktion indbygget, som også fortæller dig, når batteriet skal skiftes.

Produktdetaljer

 • Maksimum 200 kilo
 • Intervaller: 0,1 kilo
 • Batteridreven
 • Elektronisk vægt
Det vi liker:
 • Brugervenlig
 • Stort display
 • Præcise målinger

Huawei Smart Scale – kropsanalyser og billig badevægt

Huawei Smart Scale er en badevægt, der blandt andet er topscorer hos ComputerWorld og Mobilsiden, hvor den får særdeles gode anmeldelser, fordi det er en billig badevægt, der kan lave kropsanalyser. Du kan desuden forbinde badevægten fra Huawei til din Smartphone, hvor du løbende kan følge med i andre målinger end blot din vægt.

Derfor skal du vælge Huawei Smart Scale

Hvis du synes, det er spændende og sjovt at følge med i mere end bare din vægt, men ikke ønsker at give for mange for det, er vægten fra Huawei den rette. Det er en billig badevægt, som stadig kan give dig gode og præcise kropsmålinger som blandt andet BMI, fedtprocent, muskel- og knoglemasse og BMR. Den kan i den grad konkurrere med de dyrere badevægte med kropsanalyser, men den er selvfølgelig ikke helt lige så avanceret på alle områder.

Forbindelse til din Smartphone 

Via Bluetooth kan Huawei Smart Scale kommunikere med din Smartphone – både Android og iPhone. Den sender dine oplysninger og målinger til app’en, og der kan du løbende følge med i din udvikling på alle forskellige parametre, den måler ud fra.

Produktdetaljer

 • Bluetooth og opkobling til Smartphone via app (iOS og Android)
 • Op til 10 brugere
 • Maksimum 150 kilo
 • Vægt, BMI, fedtprocent, vandmængde, proteinandel, BMR, visceralt fedt, muskel- og knoglemasse.
Det vi liker:
 • Stabil på alle overflader
 • Billig vægt med kropsanalyse
 • Kan forbindes til en Smartphone

Beurer BF850 badevægt – Badevægten med den mindre kropsanalyse

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Denne badevægt koster ikke alverden og udmærker sig på, at den ikke blot måler din vægt, men også giver dig en god kropsanalyse, så du kan få et bedre indblik i dit helbred.  Det er dog en lidt mindre kropsanalyse end for nogle af de andre badevægte i denne test. Kropsanalysen er nem at forstå og finde rundt i.

Derfor skal du vælge en Beurer BF850 badevægt

Du skal vælge at investere i en Beurer BF 850 model, fordi den både giver dig præcise vejninger og en simpel men god kropsanalyse. I badevægtens kropsanalyse indgår der bl.a.: vægt, BMI, kropsvæske, fedt, muskel- og knoglemasse. Det er desuden nemt at benytte badevægten, da den har en brugervenlig opbygning og så er vægtresultatet også nemt at læse, da tallene vises i en stor og letlæselig størrelse.

Udviklet med brugergenkendelse

En Beurer BF 850 badevægt kan huske op til 8 brugere, så alle i familien kan få målt deres data. Og endnu smartere er det, at vægten selv genkender, hvem det er, der træder op. Du behøver derfor ikke indstille den til, at det nu er dig, der træder op. Det klarer den selv, og det gør det både nemt og hurtigt at foretage en vejning og måling. Du kan desuden samle al information fra din badevægt på din Smartphone via den indbyggede bluetooth funktion. Og så slukker badevægten selv efter brug.

Produktdetaljer

 • Maksimum 180 kilo
 • Op til 8 brugere
 • Brugergenkendelse
 • Bluetooth funktion
 • 5 aktivitetsniveauer
 • Måler: vægt, BMI, kropsvæske og -fedt, kalorieforbrug, muskelmasse og knoglemasse
Det vi liker:
 • Kropsmåling og -analyse af flere parametre
 • Bluetooth funktion
 • Kan huske op til 8 brugere og har automatisk bruger godkendelse

BEURER BG013 – Badevægten til 10 personer

Badevægten BEURER BG013 er kåret som testvinder hos tyske Stiftung Warentest, hvor den udmærker sig ved at være meget brugervenlig, præcis og god til familien med mange mennesker. Vægten har nemlig plads til 10 brugere. Det er en god og billig badevægt, som også kan foretage en simpel kropsanalyse.

Derfor skal du vælge BEURER BG013

Hvis du er en familie med mange mennesker, der ofte bruger en badevægt, er denne et godt bud. Op til 10 personer kan oprette sig som bruger og badevægten fra BEURER kan foretage helt almindelig vejninger af vægt men også udføre en simpel men meget brugbar kropsmåling. I kropsmålingen indgår måling af: kropsfedt, væske, BMI, muskel- og knoglemasse. Du skal vælge denne badevægt, fordi du mest af alt har brug for at følge din vægt, men også gerne vil have en smule indsigt i, hvordan din krop har det og udvikler sig på andre parametre end blot vægten.

Produktdetaljer

 • Maksimum 150 kilo
 • Op til 10 brugere
 • Ingen trådløs kommunikation
 • Kropsanalyse som indebærer: vægt, BMI, fedt, væske, muskel- og knoglemasse.
Det vi liker:
 • Op til 10 brugere
 • Simpel kropsanalyse
 • Holdbar

Hvilken badevægt skal jeg vælge?

Der findes grundlæggende to typer af badevægte. Der er dem, der “kun” måler vægten, og der er dem, der kan udføre en kropsanalyse. De badevægte, der blot måler din vægt, er til dig, der blot vil følge med i din vægt, og se om den udvikler sig den ene eller den anden vej. Badevægtene, som kan lave en kropsanalyse, kan være rigtig smarte, hvis du er i gang med et vægttab eller træner meget, hvor det ikke kun er vægten, der spiller en rolle. Her kan det blandt andet være interessant at få indsigt i, hvordan din fedtprocent og muskelmasse udvikler sig og meget mere.

Testkilder

I denne artikel er der brugt en række danske og internationale tests af badevægte. I artiklen er der gennemgået syv forskellige badevægte, som alle er blevet testet godt og grundigt, for at du kan vælge den badevægt, der passer bedst til dig og dine behov. Nedenfor vil vi gennemgå de forskellige magasiner og hjemmesider, som har foretaget disse mange tests, vi har brugt i artiklen her.

PCMag.com 

PCMag.com er et amerikansk online magasin, der foretager tests af elektroniske produkter, som kan bruges i hjemmet. PCMag.com har i 2017 testet QARDIO QARDIOBASE 2, hvor de kårede den som deres ‘Editors Choice’.

Androidguys.com 

Hos Androidguys.dk har de også testet QARDIO QARDIOBASE 2, hvor den blev topscorer, og klarede sig rigtig flot. Androidguys.dk er et amerikansk onlinemagasin. De tester og producerer nyheder om alt, der kan bruges med Android, hvorfor de også har testet denne badevægt.

MacRumors

I 2018 testede MacRumors badevægten QARDIO QARDIOBASE 2. MacRumors er et amerikansk forbrugermagasin online, som fokuserer deres nyheder på elektronik og andet, der kan kommunikere eller har andet at gøre med Apple.

Forbrugerrådet Tænk 

Forbrugerrådet Tænk er et dansk forbrugermagasin, der hvert år foretager en lang række tests af produkter til brug i hjemmet. I testen af badevægte indgik 16 forskellige produkter.

Råd og Rön 

Råd og Rön er den svenske udgave af det danske Forbrugerrådet Tænk. De foretager forbrugertests af produkter, der kan være gavnlige i hjemmet. I 2015 testede Råd og Rön 12 forskellige badevægte.

Politiken

I 2016 foretog danske Politken en omfattende test af badevægten: Caso BS1. Politiken er en dansk avis, som også foretager forbrugertests. Bemærk at du skal være abonnent for at læse hele testen.

Haus & Garten

Haus & Garten er et tysk forbrugermagasin, der fokuserer på alt indenfor hus og have, hvor de foretager tests af produkter. I 2016 foretog Haus & Garten en test af badevægte. Vær opmærksom på, at du skal være betale for adgang til testen.

Computerworld

Danske Computerworld testede i 2018 også badevægten: Huawei Smart Scale. Her fik den gode anmeldelser for at være en god og funktionel badevægt, som ikke koster særlig meget. Computerworld skriver om alt inden for elektronik og tester også af og til produkter.

Stiftung Warentest

Stiftung Warentest er det største forbrugermagasin i Tyskland. De foretager hvert år tests af produkter til hjemmet. I 2014 foretog de en omfattende test af 19 badevægte, hvilket må siges, at være den største test, der indgår i denne artikel.

Konklusion

Vi har nu gennemgået alle syv badevægte, og måske har du også fundet ud af, at nogle minder mere om hinanden end andre. Vi kan skelne mellem to typer af badevægte, og det er grundlæggende det, du i første omgang bør tage stilling til, når du skal finde en ny badevægt. Vil du have en, der kun kan veje, eller vil du have en, der kan foretage en fuld kropsanalyse? Uanset hvad du ønsker, er der en badevægt til dine behov og ønsker.

Når du vælger en badevægt, skal du være opmærksom på, om den kan kommunikere via bluetooth eller en app til din smartphone, hvis det er vigtigt for dig. Det er nemlig ikke alle badevægte, der kan det. Det er dog særligt de helt almindelige badevægte, der kun vejer, der typisk ikke har denne kommunikative feature indbygget.

Denne artikels testvinder blev uden tvivl QARDIO QARDIOBASE 2, som os PCMag fik titlen “Editors Choice”. Den vinder testen, fordi den er smart, og den måler meget præcist. Derudover kan den indstilles på fire indstillinger, hvilket gør det muligt for både gravide og folk med for eksempel en pacemaker at bruge denne.

Beurer BF 700 blev testens bedste badevægt til prisen. Denne har vundet hos både Forbrugerrådet Tænk og Råd og Rön. Det er en god badevægt til prisen, fordi den kan kobles op til din smartphone, og derudover kan den foretage en kropsanalyse.

Den bedste badevægt med en fuld kropsanalyse blev Tanita RD953, som er en rigtig god fitnessvægt eller analyserende vægt. Den er ideel, hvis du vil have et dybdegående indblik i, hvordan de krop har det, og hvordan den udvikler sig over tid. Den foretager nemlig hele 10 forskellige målinger ved hver vejning, så der er nok at analysere på.

Derudover bød artiklen på en meget simpel, enkel og brugervenlig badevægt i form af Caso BS1, og en billig badevægt, der også kan foretage en kropsanalyse. Det er badevægten: Huawei Smart Scale, som har fået gode anmeldelser og scoret flot i en række tests. Beurer BF 850 er en god og enkel badevægt, der kan foretag en mindre kropsanalyse. Den er derfor god til dig, der gerne vil have et lille indblik i mere en blot din vægt, men som ikke har brug for 10 forskellige målinger. Sidst men ikke mindst har vi BEURER BG013, som udmærker sig ved at have plads til hele 10 individuelle brugerprofiler installeret. Der er badevægte til enhver smag og ethvert behov. Nogle kan mere end andre, og ud fra denne artikel kan du nu finde den, der passer bedst til dig.