fbpx

Bedste Balsam Test

Senest opdateret

Noget af det man finder på næsten ethvert badeværelse er ud over shampoo er nok balsam. Balsam er et plejende produkt som du anvender efter din shampoo. Når du anvender balsam er det med til at pleje og beskytte dit hår mod de ydre påvirkninger håret bliver udsat for i løbet af en dag.

Der findes både balsam der skal skylles ud efter det har fået lov til at virke, de fleste skal have lov at virke 2-5 minutter. Så er der også balsam der ikke skal skylles ud altså , Leave in balsam. Det er en balsam som når den er puttet i håret bare skal have lov til at virke. Der findes balsam til alle hårtyper, hvad enten du har tørt, fint , krøllet eller farvet hår.

Resultatet af testen

Jeg vil starte med at opsummere top 3 balsam i denne balsam test. Den bedste balsam HairLust Hair Growth & Repair Conditioner, fordi den både er certificeret økologisk og vegansk. Det er en balsam, der er fyldt med gode ingredisenser, der plejer tørt, slidt og skrøbeligt hår, da den går ind og genopbygger håret inde fra hårets kerne.
Bedste balsam til prisen er Matas argan Balsam, fordi den har en god pris samtidig med at den giver fugt og pleje til håret. Den indeholder antioxdativ Argan olie og E vitamin beskytter hovedbunden.
Premium balsam er Forever soft conditioner fra Rudolph Care, som er en økologisk luksus balsam. Den indeholder lækre ingredienser, som plejer og styrker håret. Prisen er også derefter, men du får en rigtig god og økologisk balsam.

Hvilken balsam skal jeg vælge?

Hvilken balsam skal du så vælge ? Du skal vælge balsam efter din hårtype så du får den bedste pleje af dit hår. Det vil sige at har du tørt og beskadiget hår skal du vælge en balsam, der er til netop din hårtype.

#1 Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner – Bedste balsam

Forhandler Pris Læs mere
179,00 Køb nu

Ligesom shampooen fra HairLust giver denne balsam også dit hår en god og grundlæggende pleje. HairLust er et dansk firma, der producerer skønhedsprodukter, som er med til at bevare den naturlige skønhed. De værdsætter økologiske og veganske ingredienser, og derfor er de fleste af deres produkter cerificeret økologiske og veganske.

De bruger nemlig økologiske olier, sunde naturlige fedtsyrer, essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som arbejder godt sammen, for at genoprette hårets sundhed. Derudover, udvikler de alle deres produkter i tæt samarbejde med førende kemikere, farmaceuter og ernæringseksperter i Danmark.

Fremhævede fordele:

 1. Certificeret økologisk og vegansk
 2. Indeholder naturlige ingredienser som aloe vera og kakaosmør
 3. Genopbygger proteinerne i håret

 

Derfor skal du vælge Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

Denne balsam er til dig, som har tørt, skrøbeligt eller slidt hår, og som gerne vil pleje det ordentligt. Denne balsam går nemlig ind til hårrødderne og genopbygger håret indefra.  Den indeholder nemlig en række naturlig ingredienser, som trænger ind i hårets kerne for at styrket håret og forlænge hårets vækstcyklus, men også for at genoprette hårets fylde og få det til at vokse hurtigere.

HairLust har selvfølgelig også proppet en masse innovative og naturlige ingredienser i denne balsam. Den indeholder bl.a. aktive veganske mikro-proteiner, økologisk aloe vera, og ikke mindst nærende, essentielle fedtsyrer fra økologisk kakaosmør udvundet fra frøene fra kakaoplanten Theobroma. De fleste kender til aloe vera og dens fugtgivende og reparerende egenskaber, men Kakaosmør? Den er noget mere anderledes. Men disse ingredienser er altså med til at genopbygge proteinerne i håret.

l og balsam går typisk hånd i hånd, og derfor vil du opnå det bedste resultat, hvis du bruger både shampooen og conditioneren fra HairLust. Du kan læse om shampooen her. Efter hårvask fordeles denne conditioner i håret. Den skal gerne sidde i 2-3 min for optimal effekt.

Har du lyst til at forkæle håret ekstra meget, kan du en gang i mellem (fx en gang om ugen) bruge hårkuren fra HairLust. Den kan du læse mere om her. Det er forkælelse på højt plan for dit hår!

Denne balsam er produceret i Danmark, så går du op i miljøet, skal du vide, at denne balsam ikke er blevet transporteret fra den anden side af jorden. Det er SÅ skønt, at vi er begyndt at få en række danske producenter indenfor skønhed, så vi kan støtte op om lokal produktion.

Produktdetaljer:

 • 250 ml

#2 STUHR Repair Conditioner – Nærende balsam med Kreatin

En rigtig nærende balsam med kreatin som hjælper med at genopbygge hvert enkelt hårstrå. Balsammen hjælper med at genopbygge håret elasticitet og efterlader det velplejet, skinnende og blødt. Woman.dk giver STUHR 6 ud af 6 stjerner i deres test.

Fremhævede fordele:

 1. Næringsrig pleje til tørt hår.
 2. Fri for parabener.
 3. Rig på B5 vitamin og jojobaolie.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge STUHR Repair Conditioner

Du skal vælge STUHR Repair Conditioner, hvis du har tørt hår, fordi den er rig på både B5 vitamin og jojobaolie, som giver rigtig meget næring og pleje til håret. Mens indholdet af kreatin hjælper med at genopbygge hårets elasticitet, så du efterlades med blød og velplejet hår.

STUHR Repair Conditioner kommer i en praktisk 250 ml tube med et låg, der er nem at åbne selv under bruseren med våde fingre, hvilket er et stort plus.
Dette er en balsam, der skal have lov at virke i håret inden den skylles ud.
Du vil allerede efter et par ganges brug være efterladt med bløde og velplejede lokker, som er lettere at rede ud og føles sundere og stærkere. STUHR Repair Conditioner har en skøn duft.

Produktdetaljer:

 • 250ml
 • Indeholder B5 vitamin og jojobaolie, og kreatin som styrker håret.

#3 Matas argan balsam – Bedste balsam til prisen.

En fantastisk hverdags balsam. Dette er en balsam der passer til alle hårtyper, og som kan bruges hver dag. Prisen er fornuftig, og samtidig er den rig på antioxidativ arganolie og E vitamin samt B5 vitamin.

Fremhævede fordele:

 1. Balsammen kan bruges hver dag.
 2. Til alle hårtyper.
 3. Antioxdativ Argan olie og E vitamin beskytter hovedbunden.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Matas argan balsam

Du skal vælge Matas Argan balsam, hvis du mangler en hverdagsbalsam, der giver let fugt og pleje til alle hårtyper. Med Matas Argan balsam får du en balsam der er let og ikke tynger håret, så den kan bruges hver dag. Balsammen er rig på Antioxdativ argan olie og E vitamin som beskytter hovedbundens naturlige barriere. Balsammen er uden farvestoffer og med en svag duft.

Dette er en balsam, der skal have lov at virke i vådt hår inden den skylles ud. Matas Argan balsam kommer i en flaske med hele 500ml og et smart kliklåg der kan åbnes selv med våde fingre under bruseren. Det er et stort plus at flasken indeholder hele 500 ml balsam, du får rigtig meget for prisen. Matas Argan balsam efterlader dig med bløde lokker der er nemme at rede ud.

Produktdetaljer

 • 500 ml.
 • Praktisk flaske med klik låg.
 • Indeholder Antioxdativ argan olie, E og B5 vitamin, og er uden farvestoffer

#4 Forever soft conditioner fra Rudolph Care – Premium balsam

Forever soft conditioner fra Rudolph Care er en økologisk luksus balsam. Med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue der nærer og genopbygger håret. Balsammen har en skøn duft af hindbær og viol. Rudolph Care er produceret i Danmark.

Fremhævede fordele:

 1. Økologisk og naturlig
 2. Økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue
 3. Dansk produceret
Forhandler Pris Læs mere
245,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Forever soft conditioner fra Rudolph Care
Du skal vælge Rudolph Care forever soft conditioner, hvis du vil have en dansk produceret økologisk balsam i luksusklassen. Her får du en balsam, der er lavet på økologiske ingredienser. Rudolph Care forever soft conditioner er svanemærket.
De naturlige ingredienser giver pleje og fugt uden at fedte eller tynge håret ned. Dette er en balsam der skal have lov at virke i nyvasket fugtigt hår i 1-3 minutter. Du kan evt. lade den virke længere for en mere intensiv pleje inden du skyller den ud.

Forever soft conditioner fås i tre størrelser 50 ml, 240 ml og 390ml, de to største kommer med et smart pumpesystem som gør det nemt kun at få den mængde balsam du har behov for.

Produktdetaljer:

 • Findes i tre forskellige størrelser
 • Smart pumpe system
 • Indeholder naturlige ingredienser som avocadoolie, honning og morgenfrue.
 • Dette er et dansk produceret økologisk produkt.

#5 LIVING PROOF Restore Conditioner

LIVING PROOF Restore conditioner er en balsam ud over det sædvanlige. LIVING PROOF har skabt en balsam til skadet og tørt hår der hjælper med at genopbygge og beskytte hvert enkelt hårstrå. LIVING PROOF har fokus på de enkelte monokyler som går ind og genopbygger håret.

Fremhævede fordele:

Velegnet til alle hårtyper men især skadet og farvet hår
Fri for parabener, silikone og sulfater
Beskytter og genopbygger hvert enkelt hårstrå

Forhandler Pris Læs mere
208,00 Køb nu

Derfor skal du vælge LIVING PROOF Restore Conditioner

Hvis du vil have en balsam der virkelig plejer og genopbygger dit hår, som efterlader dig med en silkeblød manke, skal du vælge LIVING PROOF Restore Conditioner.

LIVING PROOF har gennem forskning skabt et monokyle OPFMA der ligger sig som et beskyttende skjold om hvert enkelt hår strå og som gør at håret er renere i længere tid fordi det er fedt og snavs afvisende. Restore Conditioner er samtidig fri for parabener, silikoner og sulfater. Den efterlader håret glansfuldt, styrket og beskytter mod knækket hårstrå.

Dette er en balsam der skal i nyvasket fugtigt hår og have lov til at virke inden du skyller den ud .Her har vi en balsam der ved brug over en periode virkelig vil genopbygge og pleje dit hår. LIVING PROOF anbefaler at du bruger 2-4 LIVING PROOF produkter over 14 hår vaske for at opnå det bedste resultat.

Produktdetaljer:

 • Findes i to størrelser: en flaske med 236 ml og en rejse størrelse på 60ml

#6 Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal er til dig der har farvet eller glansløst hår. Dette er en balsam med naturlige plejende ingredienser. Den hjælper med at tilfører en god mængde fugt og glans til håret

Fremhævede fordele:

 1. Giver glans til glansløst hår
 2. Unik formel til forskellige hårtyper
 3. Fri for silikone, farvestoffer og parabener
Forhandler Pris Læs mere
42,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal

Du skal vælge Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, hvis du har farvet eller glansløst hår. Med sit indhold af geraniumolie, soja og kokos fugter den håret og tilfører en super glans samt efterlader dig med lokker der en nemmere at rede ud.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, er skabt med spændende naturlige ingredienser og særlige formler netop til farvet og glansløst hår. Den er samtidig fra for silikone, farvestoffer og parabener.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, kommer i en smart tube med kliklåg som kan åbnes selv med våde fingre under bruseren. Der er fokus på en konsistens og duft der tiltaler sanserne samt giver dig en lækker oplevelse.

Dette er igen en balsam der skal bruges i vådt hår og have lov til at virke et par minutter inden du skyller den ud.

Produktdetaljer:

 1. 200ml
 2. Indholder geraniumolie, soja og kokos

#7 REDKEN All soft conditioner

REDKEN All soft conditioner er til dig, der har behov for at tilføre en masse fugt til håret, samt proteiner til at genopbygge skadet hår. Da den med sine egenskaber efterlader dig med smørbløde lokker, der har en større modstandskraft.

Fremhævede fordele:

 1. Giver et mere modstandsdygtigt hår
 2. Giver et blødt og velplejet hår
 3. Beriget med protein
Forhandler Pris Læs mere
113,00 Køb nu
121,00 Køb nu

Derfor skal du vælge REDKEN All soft conditioner

REDKEN All soft conditioner er til dig der vil have en rigtig god balsam til tørt og skadet hår. Med sine egenskaber vil den efterlade dig med et hår hvor proteinkomplexet hjælper med at genopbygge hvert enkelt hår strå. REDKEN All soft conditioner indeholder arganolie og Omega-6 fedtsyrer som giver en fantastisk glans og blødhed til håret samt efterlader dig med lokker der er mere modstandsdygtige og smidige. Der er tale om en meget plejede balsam.

REDKEN All soft conditioner kommer i en flaske med 250 ml som har et låg der er nemt at åbne med våde fingre under bruseren. Dette er en balsam der skal i vådt hår og virke ca. 2 minutter inden den skylles ud.

Produktdetaljer:

 • 250ml
 • Indeholder arganolie, Omega-6 og protein komplex

#8 Moroccanoil Smoothing Conditioner

Maroccanoil Smoothing Conditioner er skabt til dig med krøllet og kruset hår. Maroccanoil Smoothing Conditioner er en balsam der hjælper dig med at pleje krøllet og kruset hår så du får fine og velplejede lokker.

Fremhævede fordele:

 1. Farvebeskyttende
 2. Genopbyggende
 3. Fri for sulfater fosfat og parabener
Forhandler Pris Læs mere
199,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Moroccanoil Smoothing Conditioner

Du skal vælge Maroccanoil Smoothing Conditioner hvis du har krøller eller kruset hår, da arganolie og argansmør hjælper dig med at få smukke krøller og et velplejet hår uden krus fordi den hjælper med at udglatte håret så det fremstår fugtet og velplejet.

Ved hjælp af Aminorenew som er en navnebeskyttet ingrediens hjælper
Maroccanoil Smoothing Conditioner med at genopbygge opbrugt aminosyrer i håret for at styrke hårets naturlig keratinstruktur.

Maroccanoil Smoothing Conditioner skal i vådt hår og have lov at virke et par minutter inden du skyller den ud. Maroccanoil Smoothing Conditioner kommer i en flaske med 250 ml i et flot design.

Produktdetaljer:

 • 250 ml
 • Indeholder arganolie, argansmør og Aminorenew

#9 Aussie aussome volume conditioner

Aussie aussome volume conditioner er en letvægts balsam som er perfekt til fint og tyndt hår. Aussie aussome volume conditioner giver fylde og tekstur til fint hår. Balsammen plejer uden at tyngde håret.

Fremhævede fordele:

 1. Velegnet til fint og tyndt hår
 2. Genopretter fugtbalancen i håret
 3. Giver volumen til håret
Forhandler Pris Læs mere
39,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Aussie aussome volume conditioner

Du skal vælge Aussie aussome volume conditioner hvis du har fint eller tyndt hår, da du her får en balsam der er lavet til at tilfører volumen til dit hår mens humle og aloevera som har en blødgørende effekt. Humle og aloevera er med til at skabe en god tekstur i håret der gør det nemmere at style håret samtidig med at håret bliver glansfuldt og velplejet. Aussie aussome volume conditioner er en letvægts balsam som plejer uden at tynge håret ned.

Aussie aussome volume conditioner skal kommes i vådt hår og masseres godt ind, derefter skal den have lov at virke et par minutter inden den skylles grundig ud.


Hvad skal du være opmærksom på når du vælger balsam

Når du skal vælge din balsam er det vigtigt at du tager højde for din hårtype og hvilket behov du har. Har du farvet hår vil du få mest ud af at vælge en balsam til farvet hår og har du krøllet hår skal du vælge en balsam der passer til krøllet hår for at få det bedste resultat. Altså vælg balsam efter hårtype.Det er muligt at finde lige den balsam der passer bedst til din hårtype, er du i tvivl er det godt at spørge sin frisør til råd.

Når du vælger balsam er det vigtigt at du læser hvordan du bruger netop den balsam du har valgt, da det er forskelligt hvor længe den enkelte balsam skal have lov at virke. Ved nogle balsammer er det desuden muligt at lade den virke længere tid så du får en mere intens pleje af håret.

Kilder

 • Woman har vi brugt til at finde artikler og test af balsammer, som vi har brugt til at danne os et indtryk at hvilke balsammer der er på markedet.
 • Costume har vi brugt artikler fra om hvad balsam er og hvad balsam gør for håret .

Konklusion

I denne test har vi vurderet 9 forskellige balsammer og bedst i test er Hair Growth & Repair Conditioner fra HairLust. Den er både økolgosik og vegansk, så den indeholder en masse gode ingredienser, der er gode for håret og genopbygger slidt hår. Derudover har HairLust også en række andre produkter fx både Shampoo og hårkur i samme serie, så ved at bruge alle tre produkter, vil de forkæle dit hår maks.

STHUR Repair Conditioner som er en rigtig god plejede og genopbyggende balsam til tørt og slidt hår. STHUR Repair Conditioner er anbefalet af Woman.

Den bedste balsam til prisen er Matas Argan balsam har får du en rigtig god balsam til en god pris, du får meget balsam for pengene. En rigtig god hverdags balsam

Under kategorien premium balsam er der hele 6 balsammer til forskellige hår typer. Dette er de balsammer hvor det ikke er prisen der en den afgørende. Kun det bedste er godt nok. Rudolph Care forever soft conditioner er til dig der lægger vægt på lækre økologiske produkter. Du vil have pleje med naturlige ingredienser.

LIVING PROOF Restore Conditioner er til dig der vil have banebrydende pleje og luksus til håret. Denne balsam hjælper med at genopbygge og beskytte hvert enkelt hår strå.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal er til dig vil have intensiv pleje og glans til farvet hår. Det er balsammen du vælger fordi det er vigtigt for dig at passe på dit farvede hår. REDKEN All soft conditioner er til dig der vil have pleje til skadet hår, da du har får en balsam der nærer og genopbygger hårstrået. Her er tale om en luksus balsam i sær klasse.

Maroccanoil Smoothing Conditioner er til dig med krøllet og kruset hår, som ønsker at give den bedste pleje til lige netop din hårtype. Maroccanoil Smoothing Conditioner giver fugt og glans til de krøllede lokker og hjælper til med at forhindre krus.

Aussie aussome volume conditioner er til dig der har fint eller tyndt hår men som samtidig ikke vil undvære pleje af håret. Dette er en letvægts balsam der ikke tynger håret, men som giver både pleje og glans.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.