Bedste Balsam Test

1
Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

Ligesom shampooen fra HairLust giver denne balsam også dit hår en god og grundlæggende pleje. HairLust er et dansk firma, der producerer skønhedsprodukter, som er med til at bevare den naturlige skønhed. De værdsætter økologiske og veganske ingredienser, og derfor er de fleste af deres produkter cerificeret økologiske og veganske. De bruger nemlig økologiske olier, sunde naturlige fedtsyrer, essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som arbejder godt sammen, for at genoprette hårets sundhed. Derudover,…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner
Salling
Milk_shake Moisture Plus Conditioner
Beautycos.dk
Australian Bodycare Hair Care Conditioner
Helsam
Forever soft conditioner fra Rudolph Care
Salling
LIVING PROOF Restore Conditioner
Beautycos.dk
Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal
Verkter
REDKEN All soft conditioner
Hair by Stender
Moroccanoil Smoothing Conditioner
Frejsi
Aussie aussome volume conditioner
Bazta

Noget af det man finder på næsten ethvert badeværelse er ud over shampoo er nok balsam. Balsam er et plejende produkt som du anvender efter din shampoo. Når du anvender balsam er det med til at pleje og beskytte dit hår mod de ydre påvirkninger håret bliver udsat for i løbet af en dag.

Der findes balsam, der skal skylles ud efter produktet har fået lov til at virke lidt – de fleste skal have lov at virke 2-5 minutter. Men der er også balsamer, der ikke skal skylles ud, altså såkaldte leave-in balsam. Det er en balsam som, når den er puttet i håret, bare skal have lov til at virke. Der findes balsam til alle hårtyper, hvad enten du har tørt, fint, krøllet eller farvet hår.

Resultatet af testen

Vi vil starte med at opsummere top 3 balsam i denne balsam test. Den bedste balsam er en HairLust Hair Growth & Repair Conditioner, fordi den både er certificeret økologisk og vegansk. Det er en balsam, der er fyldt med gode ingredienser, og som plejer tørt, slidt og skrøbeligt hår, da den går ind og genopbygger håret inde fra hårets kerne.

Den bedste balsam til prisen er en Australian Bodycare Hair Care Conditioner, da den sælges til en budgetvenlig pris, uden at man føler, at der gås på kompromis med prisen. F.eks. virker produktet plejende, beskyttende og reparerende på både hår og hovedbund.

Premium balsam er Forever soft conditioner fra Rudolph Care, som er en økologisk luksus balsam. Den indeholder lækre ingredienser, som plejer og styrker håret. Prisen er også derefter, men du får en rigtig god og økologisk balsam.

Hvilken balsam skal jeg vælge?

Hvilken balsam skal du så vælge? Du skal vælge balsam efter din hårtype, så du får den bedste pleje af dit hår. Det vil sige at har du tørt og beskadiget hår skal du vælge en balsam, der er til netop din hårtype.

Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner – Den bedste balsam

Ligesom shampooen fra HairLust giver denne balsam også dit hår en god og grundlæggende pleje. HairLust er et dansk firma, der producerer skønhedsprodukter, som er med til at bevare den naturlige skønhed. De værdsætter økologiske og veganske ingredienser, og derfor er de fleste af deres produkter cerificeret økologiske og veganske.

De bruger nemlig økologiske olier, sunde naturlige fedtsyrer, essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre næringsstoffer, som arbejder godt sammen, for at genoprette hårets sundhed. Derudover, udvikler de alle deres produkter i tæt samarbejde med førende kemikere, farmaceuter og ernæringseksperter i Danmark.

Derfor skal du vælge Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

Denne balsam er til dig, som har tørt, skrøbeligt eller slidt hår, og som gerne vil pleje det ordentligt. Denne balsam går nemlig ind til hårrødderne og genopbygger håret indefra.  Den indeholder nemlig en række naturlig ingredienser, som trænger ind i hårets kerne for at styrket håret og forlænge hårets vækstcyklus, men også for at genoprette hårets fylde og få det til at vokse hurtigere.

HairLust har selvfølgelig også proppet en masse innovative og naturlige ingredienser i denne balsam. Den indeholder bl.a. aktive veganske mikro-proteiner, økologisk aloe vera, og ikke mindst nærende, essentielle fedtsyrer fra økologisk kakaosmør udvundet fra frøene fra kakaoplanten Theobroma. De fleste kender til aloe vera og dens fugtgivende og reparerende egenskaber, men Kakaosmør? Den er noget mere anderledes. Men disse ingredienser er altså med til at genopbygge proteinerne i håret.

l og balsam går typisk hånd i hånd, og derfor vil du opnå det bedste resultat, hvis du bruger både shampooen og conditioneren fra HairLust. Du kan læse om shampooen her. Efter hårvask fordeles denne conditioner i håret. Den skal gerne sidde i 2-3 min for optimal effekt.

Har du lyst til at forkæle håret ekstra meget, kan du en gang i mellem (fx en gang om ugen) bruge hårkuren fra HairLust. Den kan du læse mere om her. Det er forkælelse på højt plan for dit hår!

Denne balsam er produceret i Danmark, så går du op i miljøet, skal du vide, at denne balsam ikke er blevet transporteret fra den anden side af jorden. Det er SÅ skønt, at vi er begyndt at få en række danske producenter indenfor skønhed, så vi kan støtte op om lokal produktion.

Produktdetaljer:

 • 250 ml
 • Økologisk og vegansk
 • Er dansk produceret
Det vi liker:
 • Certificeret økologisk og vegansk
 • Indeholder naturlige ingredienser som aloe vera og kakaosmør
 • Genopbygger proteinerne i håret

Milk_shake Moisture Plus Conditioner – Den bedste balsam til farvet hår

Du vil få glæde af denne balsam fra Milk_shake, uanset hvilken hårtype du har. Produktet virker nemlig fugtgivende, samt gør håret mere glansfuldt og medgørligt. Den er dog helt ideel til personer, der farver håret, da den indeholder formlen Integrity 41, som forhindrer farven i at falme.

Derfor skal du vælge Milk_shake Moisture Plus Conditioner

Nægter du at gå på kompromis med din nye balsam? Og farver du eventuelt dit hår, hvorfor en varmebeskyttende balsam er at foretrække? I så fald skal du se nærmere på denne variant fra mærket Milk_shake. Det særlige ved denne balsam er nemlig, at den er udviklet med Integrity 41, som er et antioxidant, der forhindrer hårfarven i at falme.

Derudover virker denne balsam også utroligt fugtgivende, da den er beriget med papaya ekstrakt. Tilsammen sikrer ingredienserne, at du får gennemfugtet og næret hår, der generelt er mere medgørligt og glansfuldt.

Produktet indeholder desuden ingen parabener og har en vidunderlig duft af papaya. Du vælger selv, om du vil købe den i en stor beholder á 1000 ml, så du ikke lige foreløbig skal købe ny balsam, eller i en lidt mere medgørlig beholder á 250 ml.

Produktdetaljer

 • 250 eller 1000 ml
 • Parabenefri
 • Indeholder Integrity 41 og virker derfor farvebeskyttende
Det vi liker:
 • Beriget med Integrity 41, som sikrer en bibeholdelse af hårfarven
 • Virker fugtgivende grundet opbygning med papaya-ekstrakt
 • Indeholder ingen parabener
 • Kan købes i både stor og lille beholder

Australian Bodycare Hair Care Conditioner – Den bedste balsam til prisen

Du kan hurtigt gå ned i din dagligvarebutik og finde en fin balsam, men den vil ikke nødvendigvis have en positiv indvirkning på dit hår. Alligevel er det dog ikke sådan, at en balsam skal være dyr for at være god. Se blot denne variant fra Australian Bodycare, der består af naturlige ingredienser, virker til alle hårtyper og er prisvenlig.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Hair Care Conditioner

Leder du efter en relativt billig balsam, der dog samtidig er meget bedre for dit hår og hovedbund end flere andre balsamer på markedet? Hvis du kan nikke “ja” til det, så er denne variant fra Australian Bodycare den rette balsam til dig. Produktet er prisvenligt, men er stadig af høj kvalitet. F.eks. indeholder den kun naturlige ingredienser, er vegansk og dermatologisk testet. Balsamen er også parabenefri.

Derudover virker denne balsam både plejende, reparerende og beskyttende på hår og hovedbund, hvorfor den er velegnet til alle hårtyper. Produktet indeholder bl.a. panthenol og  provitamin B5, som genopretter fugtbalancen i håret og genskaber hårets struktur. Dette giver dig et mere medgørligt hår, der er lettere at rede ud. Derudover indeholder den antiseptiske ingredienser, heriblandt Tea Tree Oil, hvilket forebygger skadet hår og hår en helende hovedbund på en tør hovedbund.

Alt i alt står du med lækkert og velplejet hår, der med tiden bliver mere modstandsdygtigt, hvis du benytter dig af denne budgetvenlige balsam.

Produktdetaljer

 • 250 ml
 • Virker både plejende, beskyttende og reparerende
 • Dermatologisk testet
 • Indeholder naturlige ingredienser, er vegansk og parabenefri
Det vi liker:
 • Sælges til en budgetvenlig pris
 • Består af naturlige ingredienser – og er vegansk
 • Har både plejende, beskyttende og reparerende egenskaber

Forever soft conditioner fra Rudolph Care – Premium balsam

Forever soft conditioner fra Rudolph Care er en økologisk luksus balsam. Med økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue der nærer og genopbygger håret. Balsammen har en skøn duft af hindbær og viol. Rudolph Care er produceret i Danmark.

Derfor skal du vælge Forever soft conditioner fra Rudolph Care

Du skal vælge Rudolph Care forever soft conditioner, hvis du vil have en dansk produceret økologisk balsam i luksusklassen. Her får du en balsam, der er lavet på økologiske ingredienser. Rudolph Care forever soft conditioner er svanemærket.

De naturlige ingredienser giver pleje og fugt uden at fedte eller tynge håret ned. Dette er en balsam der skal have lov at virke i nyvasket fugtigt hår i 1-3 minutter. Du kan evt. lade den virke længere for en mere intensiv pleje inden du skyller den ud.

Forever soft conditioner fås i tre størrelser 50 ml, 240 ml og 390ml, de to største kommer med et smart pumpesystem som gør det nemt kun at få den mængde balsam du har behov for.

Produktdetaljer:

 • Findes i tre forskellige størrelser
 • Smart pumpe system
 • Indeholder naturlige ingredienser som avocadoolie, honning og morgenfrue.
 • Dette er et dansk produceret økologisk produkt.
Det vi liker:
 • Økologisk og naturlig
 • Økologisk avocadoolie, honning og morgenfrue
 • Dansk produceret

LIVING PROOF Restore Conditioner – Den bedste balsam til tørt og skadet hår

LIVING PROOF Restore conditioner er en balsam ud over det sædvanlige. LIVING PROOF har skabt en balsam til skadet og tørt hår der hjælper med at genopbygge og beskytte hvert enkelt hårstrå. LIVING PROOF har fokus på de enkelte monokyler som går ind og genopbygger håret.

Derfor skal du vælge LIVING PROOF Restore Conditioner

Hvis du vil have en balsam der virkelig plejer og genopbygger dit hår, som efterlader dig med en silkeblød manke, skal du vælge LIVING PROOF Restore Conditioner.

LIVING PROOF har gennem forskning skabt et monokyle OPFMA der ligger sig som et beskyttende skjold om hvert enkelt hår strå og som gør at håret er renere i længere tid fordi det er fedt og snavs afvisende. Restore Conditioner er samtidig fri for parabener, silikoner og sulfater. Den efterlader håret glansfuldt, styrket og beskytter mod knækket hårstrå.

Dette er en balsam der skal i nyvasket fugtigt hår og have lov til at virke inden du skyller den ud .Her har vi en balsam der ved brug over en periode virkelig vil genopbygge og pleje dit hår. LIVING PROOF anbefaler at du bruger 2-4 LIVING PROOF produkter over 14 hår vaske for at opnå det bedste resultat.

Produktdetaljer:

 • Findes i to størrelser: en flaske med 236 ml og en rejse størrelse på 60ml
Det vi liker:
 • Velegnet til alle hårtyper, men især skadet og farvet hår
 • Fri for parabener, silikone og sulfater
 • Beskytter og genopbygger hvert enkelt hårstrå

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal – Farvebeskyttende balsam uden silikone

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal er til dig der har farvet eller glansløst hår. Dette er en balsam med naturlige plejende ingredienser. Den hjælper med at tilfører en god mængde fugt og glans til håret

Derfor skal du vælge Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal

Du skal vælge Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, hvis du har farvet eller glansløst hår. Med sit indhold af geraniumolie, soja og kokos fugter den håret og tilfører en super glans samt efterlader dig med lokker der en nemmere at rede ud.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, er skabt med spændende naturlige ingredienser og særlige formler netop til farvet og glansløst hår. Den er samtidig fra for silikone, farvestoffer og parabener.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal, kommer i en smart tube med kliklåg som kan åbnes selv med våde fingre under bruseren. Der er fokus på en konsistens og duft der tiltaler sanserne samt giver dig en lækker oplevelse.

Dette er igen en balsam der skal bruges i vådt hår og have lov til at virke et par minutter inden du skyller den ud.

Produktdetaljer:

 • 200ml
 • Indeholder geraniumolie, soja og kokos
Det vi liker:
 • Giver glans til glansløst hår
 • Unik formel til forskellige hårtyper
 • Fri for silikone, farvestoffer og parabener

REDKEN All soft conditioner – En god balsam beriget med protein

REDKEN All soft conditioner er til dig, der har behov for at tilføre en masse fugt til håret, samt proteiner til at genopbygge skadet hår. Da den med sine egenskaber efterlader dig med smørbløde lokker, der har en større modstandskraft.

Derfor skal du vælge REDKEN All soft conditioner

REDKEN All soft conditioner er til dig der vil have en rigtig god balsam til tørt og skadet hår. Med sine egenskaber vil den efterlade dig med et hår hvor proteinkomplexet hjælper med at genopbygge hvert enkelt hår strå. REDKEN All soft conditioner indeholder arganolie og Omega-6 fedtsyrer som giver en fantastisk glans og blødhed til håret samt efterlader dig med lokker der er mere modstandsdygtige og smidige. Der er tale om en meget plejede balsam.

REDKEN All soft conditioner kommer i en flaske med 250 ml som har et låg der er nemt at åbne med våde fingre under bruseren. Dette er en balsam der skal i vådt hår og virke ca. 2 minutter inden den skylles ud.

Produktdetaljer:

 • 250ml
 • Indeholder arganolie, Omega-6 og protein komplex
Det vi liker:
 • Giver et mere modstandsdygtigt hår
 • Giver et blødt og velplejet hår
 • Beriget med protein

Moroccanoil Smoothing Conditioner – Den bedste balsam til krøllet hår

Maroccanoil Smoothing Conditioner er skabt til dig med krøllet og kruset hår. Maroccanoil Smoothing Conditioner er en balsam der hjælper dig med at pleje krøllet og kruset hår så du får fine og velplejede lokker.

Derfor skal du vælge Moroccanoil Smoothing Conditioner

Du skal vælge Maroccanoil Smoothing Conditioner hvis du har krøller eller kruset hår, da arganolie og argansmør hjælper dig med at få smukke krøller og et velplejet hår uden krus fordi den hjælper med at udglatte håret så det fremstår fugtet og velplejet.

Ved hjælp af Aminorenew som er en navnebeskyttet ingrediens hjælper

Maroccanoil Smoothing Conditioner med at genopbygge opbrugt aminosyrer i håret for at styrke hårets naturlig keratinstruktur.

Maroccanoil Smoothing Conditioner skal i vådt hår og have lov at virke et par minutter inden du skyller den ud. Maroccanoil Smoothing Conditioner kommer i en flaske med 250 ml i et flot design.

Produktdetaljer:

 • 250 ml
 • Indeholder arganolie, argansmør og Aminorenew
Det vi liker:
 • Farvebeskyttende
 • Genopbyggende
 • Fri for sulfater fosfat og parabener

Aussie aussome volume conditioner – En fugtgivende og billig balsam

Aussie aussome volume conditioner er en letvægts balsam som er perfekt til fint og tyndt hår. Aussie aussome volume conditioner giver fylde og tekstur til fint hår. Balsammen plejer uden at tyngde håret.

Derfor skal du vælge Aussie aussome volume conditioner

Du skal vælge Aussie aussome volume conditioner hvis du har fint eller tyndt hår, da du her får en balsam der er lavet til at tilfører volumen til dit hår mens humle og aloe vera som har en blødgørende effekt. Humle og aloe vera er med til at skabe en god tekstur i håret der gør det nemmere at style håret samtidig med at håret bliver glansfuldt og velplejet. Aussie aussome volume conditioner er en letvægts balsam, som plejer uden at tynge håret ned.

Aussie aussome volume conditioner skal kommes i vådt hår og masseres godt ind, derefter skal den have lov at virke et par minutter inden den skylles grundig ud.

Det vi liker:
 • Velegnet til fint og tyndt hår
 • Genopretter fugtbalancen i håret
 • Giver volumen til håret

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger balsam

Når du skal vælge din balsam er det vigtigt at du tager højde for din hårtype og hvilket behov du har. Har du farvet hår vil du få mest ud af at vælge en balsam til farvet hår og har du krøllet hår skal du vælge en balsam der passer til krøllet hår for at få det bedste resultat. Altså vælg balsam efter hårtype. Det er muligt at finde lige den balsam der passer bedst til din hårtype, er du i tvivl er det godt at spørge sin frisør til råd.

Når du vælger balsam er det vigtigt at du læser hvordan du bruger netop den balsam du har valgt, da det er forskelligt hvor længe den enkelte balsam skal have lov at virke. Ved nogle balsammer er det desuden muligt at lade den virke længere tid så du får en mere intens pleje af håret.

Kilder

 • Woman har vi brugt til at finde artikler og test af balsammer, som vi har brugt til at danne os et indtryk at hvilke balsammer der er på markedet.
 • Costume har vi brugt artikler fra om hvad balsam er og hvad balsam gør for håret .

Konklusion

I denne test har vi vurderet 9 forskellige balsammer og bedst i test er en Hair Growth & Repair Conditioner fra HairLust. Den er både økologisk og vegansk, så den indeholder en masse gode ingredienser, der er ideelle for håret og genopbygger det indefra. Derudover har HairLust også en række andre produkter fx både Shampoo og hårkur i samme serie, så ved at bruge alle tre produkter, vil dit hår få optimal forkælelse.

Milk_shake Moisture Plus Conditioner er en plejende og fugtgivende balsam, der kan benyttes i alle hårtyper, men især er velegnet til farvet hår. Det skyldes dens opbygning med Integrity 41.

Den bedste balsam til prisen er en Hair Care Conditioner fra Australian Bodycare. Med dette produkt er kvaliteten i top, mens prisen er presset i bund. Derudover virker den fremragende for både hår og hovedbund.

Under kategorien premium balsam er der hele 6 balsammer til forskellige hår typer. Dette er de balsammer, hvor det ikke er prisen, der en den afgørende faktor. Kun det bedste er godt nok. Rudolph Care forever soft conditioner er til dig der lægger vægt på lækre økologiske produkter. Du vil have pleje med naturlige ingredienser.

LIVING PROOF Restore Conditioner er til dig der vil have banebrydende pleje og luksus til håret. Denne balsam hjælper med at genopbygge og beskytte hvert enkelt hår strå.

Granium radiance remedy conditioning balm LÒreal er til dig vil have intensiv pleje og glans til farvet hår. Det er balsammen du vælger fordi det er vigtigt for dig at passe på dit farvede hår. REDKEN All soft conditioner er til dig der vil have pleje til skadet hår, da du har får en balsam der nærer og genopbygger hårstrået. Her er tale om en luksus balsam i sær klasse.

Maroccanoil Smoothing Conditioner er til dig med krøllet og kruset hår, som ønsker at give den bedste pleje til lige netop din hårtype. Maroccanoil Smoothing Conditioner giver fugt og glans til de krøllede lokker og hjælper til med at forhindre krus.

Aussie aussome volume conditioner er til dig der har fint eller tyndt hår, men som samtidig ikke vil undvære pleje af håret. Dette er en letvægts balsam, der ikke tynger håret, men som giver både pleje og glans. Og så er den endda billig i pris!