Bedste barbermaskine (2022) → Se de 8 bedste modeller i testen

1
Philips S9031/12 Barbermaskine

Vi vil anbefale dig at investere i denne barbermaskine fra Philips, hvis du er interesseret i en funktionel barbermaskine, der kan passe til de flestes behov. Modellen giver en 30 procent tættere barbering end sin forgænger grundet V-formede præcisionsblade og ContourDetect hovedet. Produktet er desuden vandtæt, så du kan altid tage den med dig i badet. Derfor skal du vælge en Philips S9031/12 Barbermaskine Ønsker du at investere i en barbermaskine, der kan klare de…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Philips S9031/12 Barbermaskine
Braun Series 7 7865cc barbermaskine
Braun Series 3 ProSkin 3040s Barbermaskine 949 kr. Dealicious
Remington XR1470 HyperFlex Aqua Pro Barbermaskine 766 kr. happii.dk
Braun Series 9 9295cc Barbermaskine
Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30 370 kr. happii.dk
Braun Series 3 3090cc Barbermaskine
Beurer HR7000 Barbermaskine 389 kr. Med24.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de bedste barbermaskiner på markedet. Vores barbermaskine test 2020 indeholder en række forskellige barbermaskiner, som alle vil leve op til dine forventninger. Alle de nedenstående modeller er altså ideelle til dig, der gerne vil prioritere en optimal personlig pleje. 

For at finde frem til, hvilken model der passer bedst til dit skæg eller fjernelsen af uønsket hårvækst på kroppen, kan du læse vores afsnit efter gennemgangen af produkterne. Her gennemgår vi nemlig, hvad du skal fokusere på i købet af din nye barbermaskine.

Philips S9031/12 Barbermaskine – Den bedste barbermaskine

Vi vil anbefale dig at investere i denne barbermaskine fra Philips, hvis du er interesseret i en funktionel barbermaskine, der kan passe til de flestes behov. Modellen giver en 30 procent tættere barbering end sin forgænger grundet V-formede præcisionsblade og ContourDetect hovedet. Produktet er desuden vandtæt, så du kan altid tage den med dig i badet.

Derfor skal du vælge en Philips S9031/12 Barbermaskine

Ønsker du at investere i en barbermaskine, der kan klare de fleste opgaver, sikrer en tæt barbering og er kan benyttes i badet? I så fald skal du se nærmere på denne model fra Philips. Maskinen er en nyere model og den er derfor udviklet med en række nye teknologier og funktioner, der sikrer en tættere barbering end forgængeren. Ja, faktisk kan du opnå en barbering op til 30 procent tættere med denne variant.

Maskinen har et patenteret V-Track barberbladssystem, der løfter det enkelte hårstrå op, så skæret kan komme til at skære det af længere nede ved huden. Dette sikrer en langt tættere barbering. Derudover formår systemet også at fange liggende hår og påvirkes på ingen måde af, at hårene har forskellig længde eller groretning. Modellen har bl.a. ContourDetect hoveder, der arbejder i 8 retninger.

En anden klar fordel ved denne barbermaskine er, at den er batteridreven og udstyret med et Lithium-ion batteri. Batteriet har en holdbarhed på op til 50 minutter og så tager det endda kun én time at oplade det igen. Du kan også sagtens benytte denne barbermaskine under bruseren, da den er 100 procent vandtæt. Dette sikrer også en lettere rengøring af barberhovedet.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 420 gram
 • Farve: Grå
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Giver en 30 procent tættere dækning end forgængeren
 • Har en lang batterilevetid på 50 minutter og oplades på blot én time
 • Kan benyttes i badet, da maskinens har en vandtæt opbygning
 • Udviklet med et enkelt og stilrent design

Braun Series 7 7865cc barbermaskine – Den bedste barbermaskine med rensestation

Denne barbermaskine fra Braun er udviklet med fire specialiserede skæreelementer og har fem forskellige barberfunktioner, så du kan få en tæt og skånsom barbering på flere områder – også steder der er svært tilgængelige. Produktet leveres med en hygiejnisk rensestation, så din maskine bliver holdt optimalt vedlige efter hver brug.

Derfor skal du vælge en Braun Series 7 7865cc barbermaskine

Vil du gerne være sikker på, at du kan få glæde af din nye barbermaskine i mange år fremover? Så er denne model fra Brauns Series 7 den helt rette investering for dig. Modellen leveres nemlig med en særlig rensestation, der renser og smører barbermaskinen efter brug. På den måde er den altid klar til den kommende opgave og forbliver hygiejnisk, uden at du skal løfte en finger for det.

Ud over at blive rengjort og smurt efter brug, så er maskinen naturligvis også god i brug. F.eks. har den fire specialiserede skæreelementer i barberhovedet, der gør det muligt for dig at fjerne hår på selv svært tilgængelige områder. Du vil altså sagtens kunne opnå en tæt barbering under næsen uden de store problemer. 

Det er også muligt at indstille maskinen til fem forskellige barberfunktioner, der går fra følsom til intens, så du kan passe godt på huden, hvis den er sart. Og lige netop denne maskine er også udviklet til at følge dit ansigts konturer, så du får en tæt barbering over det hele. Maskinen kan benyttes både i og uden for badet – alt efter hvad du foretrækker. Og så har den en lang batterilevetid på 50 minutter, selvom opladetiden kun tager én time.

Produktdetaljer:

 • Farve: Grå
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Leveres med en rensestation, der selv holder apparatet vedlige
 • Udviklet med fem barberfunktioner fra følsom til intens
 • Kan benyttes på selv svært tilgængelige områder grundet specielle skæreelementer
 • Mulighed for at benytte barbermaskinen til både våd- og tørbarbering

Braun Series 3 ProSkin 3040s Barbermaskine – Den bedste billige barbermaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En god barbermaskine behøver ikke nødvendigvis at koste alverden, hvilket denne model fra Brauns Series 3 er et godt eksempel på. Modellen er en batteridreven barbermaskine med en lang batterilevetid og som oplades hurtigt. Skærebladet garanterer en effektiv og tæt barbering – selv af 3 dages skæg. Det skyldes, at hovedet tilpasser sig ansigtets konturer.

Derfor skal du vælge en Braun Series 3 ProSkin 3040s Barbermaskine

Har du ikke det største budget at gøre godt med, men vil stadig gerne være sikker på, at du får fingrene i en god barbermaskine, som du kan få glæde af i mange år? Så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne barbermaskine fra Braun. Modellen er en del af Brauns Series 3 og sælges til en langt mere budgetvenlig pris end flere andre barbermaskiner. Alligevel går du ikke på kompromis med maskinens effektivitet.

Denne model er nemlig udviklet med tre uafhængigt ophænge skæreelementer i barberhovedet, som hver især tilpasser sig til dine konturer. Dette sikrer en mere effektiv barbering, selv på tre dage gammel skægvækst. Faktisk sørger denne metode også for en højere komfort og mere skånsom barbering, så din hud ikke bliver irriteret. Ej heller hvis du barberer dig på daglig basis. Den særlige Micro Comb fanger desuden flere hår per strøg, så du ikke skal stå og bakse med barberingen hele morgenen.

Du vælger selv, om du ønsker at have maskinen med ind i badet eller blot benytte den efter badet. Maskinen kan sagtens klares at blive benyttet med skum eller gel, hvis du har brug for en endnu mere skånsom barbering. I alt tager det 60 minutter at oplade maskinen til brug i 45 minutter, men det er muligt at benytte en 5-minutters lynopladning, hvis du har glemt at oplade maskinen inden din daglige barbering. Med lynbarberingen kan maskinen lige klare én barbering.

Produktdetaljer:

 • Højde 22,2 cm
 • Dybde: 15,5 cm
 • Bredde: 5,7 cm
 • Vægt: 401 gram
 • Farve: Sort og blå
 • Batteritid: 45 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Billig barbermaskine, der sælges til en pris, som de fleste kan være med på
 • Effektivt og tæt resultat, da skæreblad og hovedet tilpasser sig dine konturer
 • Mulighed for at foretage en lynopladning på blot 5 minutter
 • Udviklet med indikator for hygiejne- og batteristatus

Remington XR1470 HyperFlex Aqua Pro Barbermaskine – En højteknologisk barbermaskine

Denne barbermaskine fra Remington er til alle dem, der nægter at gå på kompromis. Modellen er nok den bedste premium model i denne test, da den er udviklet med et hav af funktionelle teknologier, der sikrer en bedre oplevelse. F.eks. har den et antimikrobielt barberhoved med HyperFlex teknologi for et hurtigere og mere effektivt resultat.

Derfor skal du vælge en Remington XR1470 HyperFlex Aqua Pro Barbermaskine

Ønsker du at prioritere en funktionel barbermaskine med en række moderne teknologier, så er denne variant fra Remington et godt bud til dig. Modellen er bl.a. udviklet med et HyperFlex barberhoved, der sikrer en større fleksiblitet under barberingen. På den måde kan du nemt nå alle vinkler i ansigtet, uden at der skal barberes over det samme sted igen og igen. Dette kan nemlig skabe irritation.

Helt generelt kan man altså sige, at du med denne barbermaskine vil få en komfortabel barbering, uden at skulle være nervøs for, at nogle hår ikke er blevet fjernet. Alt i alt opnår du således et bedre resultat. Det er muligt at benytte denne barbermaskine på både våd og tør hud. Du kan altså vælge at tage den med i badet, hvis du foretrækker at klare din barbering der. 

Fik vi egentlig nævnt, at maskinens barberhoved er antimikrobielt og at skærene er ComfortFloat-skær? Hvad med at maskinen har et digitalt display, der gør den ekstra let at betjene? Det er jo bare endnu flere gode grunde til at vælge denne model. Og så har batteriet en levetid på 60 minutter, en opladningstid på 90 minutter og mulighed for en hurtigopladning, så du aldrig misser en barbering.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 171 gram
 • Farve: Sort og blå
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 90 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Udviklet med en række funktionelle teknologier, der sikrer en bedre barbering
 • Nem at betjene og indstille, da den har et digitalt display
 • Vejer næsten ingenting, hvilket gør det meget komfortabelt at benytte maskinen
 • Leveres med et rejseetui, så du altid kan tage den med på farten

Braun Series 9 9295cc Barbermaskine – Bedst i test barbermaskine med trimmer

Vi kalder denne barbermaskine for bedst i test, da du ikke kan gå galt i byen ved at investere i modellen. Den er ideel til både tæt barbering og trimning af skæg, da den har en indbygget trimmer og funktionelle teknologier. Derudover har den en god batterilevetid, hurtig opladningstid og er vandfast. Med i købet følger der desuden en rengøringsstation.

Derfor skal du vælge en Braun Series 9 9295cc Barbermaskine

Hvis du gerne vil have muligheden for både at fjerne al hårvækst og blot trimme det til den rigtige længde med én og samme maskine, så skal du have fingrene i denne barbermaskine fra Braun. Modellen er udviklet med en innovativ teknologi, der sikrer dig en bedre hverdagsbarbering og trimning. Det er muligt både at benytte maskinen på våd og tør hud, da den er 100 procent vandfast. Den kan også sagtens benyttes med gel eller skum. Og så kan du nemt holde øje med batteristatus og opladningsprocessen på det indbyggede LCD display.

Barbermaskinen fra Brauns Series 9 er udviklet med SyncroSonic teknologi, der er med til at forhindre hudirritation under barbering. Teknologien får fat på selv liggende og stædige hår, så din hud altid er helt glat efter en barbering. Hovedet er desuden fleksibelt, da det er udviklet med fire barberelementer. Dette lader dig fjerne hår i alle vinkler, og sikrer et optimalt resultat hver gang. Med den særlige integrerede HyperLift & Cut trimmer kan du hurtigt få trimmet bakkenbarter og skæg, præcis som du ønsker det. 

Ud over alt det ovenstående så leveres denne barbermaskine fra Braun med en rengøringsstation, så din maskine altid bliver passet optimalt på efter brug. Ved brug af rengøringsstationen kan du være sikker på, at din barbermaskine forbliver hygiejnisk og kan holde i lang tid. Inkluderet i købet er bl.a. også en rensebørste, rensepatron og rejseopbevaring, så du nemt kan tage din nye barbermaskine med på farten.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 800 gram
 • Farve: Sølv
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Giver en tæt barbering med mindre hudirritation – selv på 7 dage gammelt skæg
 • Er udviklet med en indbygget trimmer, så du ikke behøver at fjerne al håret
 • Med i købet følger der en rengøringsstation, så din maskine forbliver hygiejnisk
 • Vandfast opbygning gør det muligt at benytte maskinen både våd og tør

Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30 – En multifunktionel og intim barbermaskine

Denne barbermaskine fra Philips er et godt valg for dig, der vil være sikker på, at du kan bruge din nye barbermaskine på hele kroppen. Maskinen er udviklet med et fint lille hoved, som gør det muligt for dig at komme til alle vegne. Og så er hovedet udviklet til at følge din krops konturer for en bedre barbering. Dette er desuden en billig barbermaskine.

Derfor skal du vælge en Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30

Nægter du at gå herfra med alt andet end en rigtig god barbermaskine, der klarer sig godt i test og sælges til den bedste pris? I så fald kan du sagtens kaste dit blik på denne barbermaskine fra Philips. Den ser måske ikke ud af meget, men du skal ikke dømme den på dens udseende. For lige netop denne model er ideel til barbering og trimning af hårvækst på hele kroppen. Det er altså kun dig selv, der sætter grænser for brugen.

Barbermaskinens hoved har opbygning som var det en traditionel skraber, hvilket gør det muligt for den at komme til, hvor andre barbermaskiner har svært ved at fjerne hår. Barberbladet er endda dobbeltsidigt og følger konturerne på kroppen og i ansigtet. Det er således muligt at barbere i alle retninger. I alt arbejder skærebladene med en hastighed på 200 omdrejninger i sekundet, så du får hurtigt bugt med skæg eller anden uønsket hårvækst. Bladet kommer desuden ikke så tæt på din hud, at den foretager irritation, men fjerner stadig hårene helt tæt.

Vi tør godt garantere dig, at denne maskine er en af de bedste barbermaskiner på markedet – især hvis du ønsker en model, der kan klare enhver opgave uden at skulle have skiftet hoved. Maskinen kan desuden benyttes under bruseren, da den er vandtæt. Og så har den et gummihåndtag med riller, der sikrer dig et skridsikkert greb, så du altid har fuld kontrol over maskinen. Som en ekstra bonus medfølger der skægstubkam i størrelserne 1, 2, 3 og 5 mm, et klik-på hudskjold og -kropskam på 3 mm, samt et beskyttelseslåg og en opbevaringspose.

Produktdetaljer:

 • Farve: Limegrøn og grå
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 4 timer
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Multifunktionel barbermaskine, der kan benyttes til hårfjerning over hele kroppen
 • En billig barbermaskine som alle kan få råd til (og som holder længe)
 • Udviklet med et skridfast håndtag for en bedre håndtering af maskinen
 • Leveres med trimmerkamme i forskellige størrelser

Braun Series 3 3090cc Barbermaskine – En elektrisk barbermaskine, der kan bruges med ledning

Med denne barbermaskine kan du altid få en optimal barbering, da maskinen både kan benyttes med og uden ledning. Så hvis du har glemt at sætte den til opladning over natten, kan du blot benytte den direkte fra opladeren. Maskinen leveres desuden med en Clean & Charge station og et rejseetui, så den forbliver hygiejnisk og kan tages med på farten.

Derfor skal du vælge en Braun Series 3 3090cc Barbermaskine

Hvis du ønsker at prioritere en komfortabel barbering og trimning af håret, samt aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt din barbermaskine nu er opladt, så kan du udmærket gå efter denne variant fra Braun. Modellen kan benyttes med og uden ledning, så du er ikke tvunget til at overleve med udgroning, selvom du har glemt at oplade maskinen dagen før. Derudover er maskinen ideel til fjernelse af både lange og korte hår flere steder på kroppen.

En af de helt store fordele ved denne barbermaskine er, at den er udstyret med tre trykfølsomme barberingselementer. Disse sikrer dig en nænsom barbering, så du ikke får irriteret huden. Barberingselementerne tilpasser sig desuden også ansigtets og kroppens konturer, så du opnår en tæt barbering. Maskinen har en indbygget præcisionstrimmer, som kan hjælpe dig med den helt rigtige længde i længere skæg eller anden hårvækst.

Denne model kan benyttes både Wet & Dry, hvilket betyder, at den er vandtæt og dermed kan benyttes under bruseren, hvis du foretrækker det. Den kan også sagtens tåle barberskum og -gel. Med i købet følger der en rengøringsstation, så du altid har en ren og hygiejnisk barbermaskine ved hånden. Apparatet leveres også med et rejseetui, der gør det nemt at tage maskinen med på farten, uden at du skal bekymre dig om, hvorvidt den bliver mast på turen.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 300 gram
 • Farve: Sort
 • Batteritid: 45 minutter
 • Ladetid: 105 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Kan benyttes både med og uden ledning
 • Har en indbygget præcisionstrimmer, så du kan få den rette længde i skægget
 • Udstyret med tre trykfølsomme barberingselementer for en mere skånsom barbering
 • Mulighed for at benytte den til Wet & Dry brug

Beurer HR7000 Barbermaskine – Funktionel barbermaskine med flere indikatorer

Du kan udmærket vælge at investere i denne model, hvis du leder efter en ny barbermaskine, der har flere funktionelle egenskaber og indikatorer, samt kan benyttes til både barbering og trimning. Maskinen er vandtæt og kan benyttes med både ledning og uden. Det er muligt både at trimme og barbere med denne model.

Derfor skal du vælge en Beurer HR7000 Barbermaskine

Den sidste barbermaskine som formår at snige sig med i denne test er en Beurer model. Apparatet er en del af Beurers nye serie kaldet Barber’s Corner og med denne model kan du være sikker på, at du får lige netop dét skæg, som du ønsker. Det er nemlig muligt både at benytte denne maskine som en trimmer eller til at foretage en tæt barbering. Den medfølgende trimmekam er desuden justerbar, så du har mulighed for at trimme skægget i den ønskede længde.

Selve barbermaskinens hoved er udstyret med et trippebladssystem, så du altid kan være sikker på at få en tæt barbering. Maskinen er desuden vandtæt, hvorfor du selv vælger, om du vil have den med i badet eller foretage barberingen på en tør hud. Vær dog opmærksom på, at apparatet ikke må holdes direkte under brusehovedet, da det kan skade maskinen. Du kan dog sagtens rense hovedet under rindende vand, hvor den medfølgende rensebørste kan hjælpe dig med at fjerne alle hår fra maskinen.

Denne barbermaskine er udstyret med et fint LED display, som giver dig information om batteriniveauet, opladningstilstanden og hvornår maskinen har brug for yderligere vedligeholdelse. Derudover har den også en indbygget låsefunktion. I alt kan maskinen bruges i 1 time, mens det tager 1,5 time at oplade den til fuldt batteristatus. Der medfølger desuden både en opbevaringspung og en beskyttelseshætte, så du kan pakke maskinen forsvarligt væk, når den ikke er i brug.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 230 gram
 • Farve: Sort og bronze
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 90 minutter
 • Vandtæt: Ja
Det vi liker:
 • Mulighed for at se batteriniveau, låsefunktion og opladningstilstand på LED displayet
 • Vælg selv om du vil benytte maskinen med eller uden ledning
 • Kan benyttes til både trimning og tæt barbering

Det kan du bruge din barbermaskine til

Du kan reelt set benytte din barbermaskine til en lang række formål, når det kommer til fjernelsen af uønsket hårvækst. De fleste maskiner er nemlig ikke blot udviklet til at kunne fjerne skæg i ansigtet. Af den grund kan du bruge din barbermaskine stort set overalt på kroppen, f.eks. armhuler, bryst eller intime områder. Det er i en vis grad kun dig selv, der sætter grænserne for, hvor maskinen skal benyttes. Ønsker du trimning af diverse områders hårvækst, skal du dog huske at investere i en model med indbygget trimmer eller hvor man kan påsætte et eksternt trimmehoved.

Vi må dog hellere pointere, at ikke alle barbermaskiner er ideelle til brug i det intime område. Det skyldes, at huden er meget sart i dette område, hvorfor det kræver en model, der barberer / trimmer skånsomt. På den måde mindsker du også risikoen for røde knopper og irritation i området. Du skal altså gerne gå efter en maskine, der kan barbere og trimme nænsomt, hvis du regner med at skulle bruge den i det intime område.

Kan barbermaskinen benyttes til håret?

Det anbefales ikke at benytte din barbermaskine til klipning eller trimning af håret, da skærene simpelthen ikke er udviklet til at klare den mængde hår. I stedet skal du have fat i en multi- eller hårtrimmer, hvor du vil få et meget bedre resultat. Du kan læse mere om de bedste hårtrimmere i vores guide til emnet, som du finder her. I artiklen finder du også mere information om forskellen på de forskellige trimmemaskiner, så du hurtigt kan finde frem til, hvilken variant der passer bedst til dit behov.

Sådan finder du den rette model til dig i denne barbermaskine test

I dette afsnit kan du blive klogere på, hvordan du hurtigt finder frem til den bedste barbermaskine til dig. Vi sætter nemlig fokus på de parametre, som du især skal holde øje med, når du er på jagt efter en god barbermaskine.

 • Skær: Noget af det du skal være mest opmærksom på i købet af en ny barbermaskine er skærenes udformning og antal. F.eks. skal skærene gerne være dobbelte, så du kan barbere fra flere vinkler og dermed få et bedre resultat. Det er også optimalt at se på, hvilken teknologi skærene er udviklet med, så du kan være sikker på, at du får nogle gode skær, der kan klare en helt tæt barbering
 • Trimmeegenskaber: Hvis du regner med at benytte din barbermaskine til trimning af skæg, så er det relevant at finde en model med indbygget trimmekam eller hvor det er muligt at købe disse til maskinen
 • Fleksibilitet: Maskinens hoved skal gerne være relativt fleksibelt, da dette vil sikre et bedre resultat for både barbering og trimning. F.eks. vil et fleksibelt barberhoved resultere i, at skærene følger kroppens og ansigtets konturer – selv på områder hvor det er svært at komme til
 • Brugervenlighed: En brugervenlig maskine er altid at foretrække, når vi taler om elektroniske apparater. Dette gør sig således også gældende i købet af en barbermaskine. Brugervenligheden kan bl.a. være et ergonomisk håndtag med skridsikkert materiale, så du har optimal kontrol over maskinen. Det kan også være en let vægt, så du ikke overanstrenger armen ved barbering. Eller måske du ønsker at prioritere en maskine med diverse indikatorer, f.eks. for batteristatus
 • Batterilevetid: Du vil hurtigt blive irriteret over din nye barbermaskine, hvis den hele tiden skal oplades. Af den grund kan du med fordel se efter en maskine, der har en batterilevetid på over 40 minutter
 • Opladningstid: Præcis som med batterilevetiden skal opladningstiden heller ikke være et problem, der skaber irritation. Vi vil derfor anbefale dig at gå efter en maskine med en kort opladningstid på maksimalt et par timer – det kan være mere, hvis du ikke har noget mod at skulle sætte maskinen til opladning over natten
 • Vandtæt opbygning: Du kan kun benytte din maskine i badet, hvis den har en 100 procent vandtæt opbygning. Så hvis du regner med at bruge maskinen under bruseren, skal du gå efter en vandtæt barbermaskine. Ellers skal du være forberedt på, at maskinen kun tåler vand, når den skal skylles under vandhanen
 • Udseende: Udseendet er ikke det vigtigste, når det kommer til en barbermaskine, men du kan nu stadig med fordel gå efter en variant i en flot farve eller med en pæn opbygning. På den måde føler du dig måske ikke tvunget til at gemme maskinen væk i hverdagen
 • Rengøring: Det skal gerne være så nemt som muligt for dig at holde din barbermaskine ren, så den forbliver hygiejnisk og kan holde i længere tid. De fleste maskiner skal blot rengøres med en rensebørste. Du kan dog gøre det endnu lettere for dig selv ved at investere i en maskine med en rengøringsstation, da denne så vil klare rengøringsopgaven for dig

Find det bedste barbermaskine tilbud

Er du faldet for en barbermaskine, der koster mere, end hvad du har sat af i budgettet? Eller måske du bare foretrækker at købe dine apparater på et godt tilbud? Uanset årsagen til at du leder efter det bedste barbermaskine tilbud, så er fremgangsmåden den samme. Du skal blot holde øje med diverse forhandleres hjemmesider, da det er her de fleste apparater sælges til knaldgode tilbud.

Det kan desuden godt betale sig at have besluttet sig for, hvilken model du ønsker at investere i på forhånd, så du er klar til at slå til dét sekund den rette maskine kommer på tilbud. På den måde risikerer du ikke, at modellen når at blive udsolgt før du har besluttet dig for, hvilken variant du ønsker.

FAQ

Hvilken barbermaskine er den bedste?

Vi har kåret en Philips S9031/12 Barbermaskine som bedst i test. Men læs med og find den rette variant til dine behov.

Kan man benytte sin barbermaskine i badet?

Ja, hvis du investerer i en vandtæt og trådløs / batteridreven barbermaskine, kan du benytte den under bruseren.

Er det muligt at benytte barbermaskinen på kroppen?

Flere modeller kan bruges i ansigtet og på kroppen. Sørg dog for, den er skånsom mod huden før du bruger den på sarte områder.