Bedste barbermaskine (2022) → Se de 8 bedste modeller i testen

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Philips S9031/12 Barbermaskine
TESTVINDER

Philips S9031/12 Barbermaskine

Vi vil anbefale dig at investere i denne barbermaskine fra Philips, hvis du er interesseret i en funktionel barbermaskine, der kan passe til de flestes behov. Modellen giver en 30 procent tættere barbering end sin…

Philips S9031/12 Barbermaskine 1
Den bedste barbermaskine

Philips S9031/12 Barbermaskine

Braun Series 7 7865cc barbermaskine 2
Den bedste barbermaskine med rensestation

Braun Series 7 7865cc barbermaskine

Braun Series 9 9295cc Barbermaskine 4
En højteknologisk barbermaskine

Braun Series 9 9295cc Barbermaskine

Braun Series 3 3090cc Barbermaskine 5
En multifunktionel og intim barbermaskine

Braun Series 3 3090cc Barbermaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de bedste barbermaskiner på markedet. Vores barbermaskine test 2020 indeholder en række forskellige barbermaskiner, som alle vil leve op til dine forventninger. Alle de nedenstående modeller er altså ideelle til dig, der gerne vil prioritere en optimal personlig pleje. 

For at finde frem til, hvilken model der passer bedst til dit skæg eller fjernelsen af uønsket hårvækst på kroppen, kan du læse vores afsnit efter gennemgangen af produkterne. Her gennemgår vi nemlig, hvad du skal fokusere på i købet af din nye barbermaskine.

Philips S9031/12 Barbermaskine

Den bedste barbermaskine

Philips S9031/12 Barbermaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Giver en 30 procent tættere dækning end forgængeren
 • pros-icon.svg Har en lang batterilevetid på 50 minutter og oplades på blot én time
 • pros-icon.svg Kan benyttes i badet, da maskinens har en vandtæt opbygning
 • pros-icon.svg Udviklet med et enkelt og stilrent design

Detaljeret gennemgang

Vi vil anbefale dig at investere i denne barbermaskine fra Philips, hvis du er interesseret i en funktionel barbermaskine, der kan passe til de flestes behov. Modellen giver en 30 procent tættere barbering end sin forgænger grundet V-formede præcisionsblade og ContourDetect hovedet. Produktet er desuden vandtæt, så du kan altid tage den med dig i badet.

Derfor skal du vælge en Philips S9031/12 Barbermaskine

Ønsker du at investere i en barbermaskine, der kan klare de fleste opgaver, sikrer en tæt barbering og er kan benyttes i badet? I så fald skal du se nærmere på denne model fra Philips. Maskinen er en nyere model og den er derfor udviklet med en række nye teknologier og funktioner, der sikrer en tættere barbering end forgængeren. Ja, faktisk kan du opnå en barbering op til 30 procent tættere med denne variant.

Maskinen har et patenteret V-Track barberbladssystem, der løfter det enkelte hårstrå op, så skæret kan komme til at skære det af længere nede ved huden. Dette sikrer en langt tættere barbering. Derudover formår systemet også at fange liggende hår og påvirkes på ingen måde af, at hårene har forskellig længde eller groretning. Modellen har bl.a. ContourDetect hoveder, der arbejder i 8 retninger.

En anden klar fordel ved denne barbermaskine er, at den er batteridreven og udstyret med et Lithium-ion batteri. Batteriet har en holdbarhed på op til 50 minutter og så tager det endda kun én time at oplade det igen. Du kan også sagtens benytte denne barbermaskine under bruseren, da den er 100 procent vandtæt. Dette sikrer også en lettere rengøring af barberhovedet.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 420 gram
 • Farve: Grå
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja

Braun Series 7 7865cc barbermaskine

Den bedste barbermaskine med rensestation

Braun Series 7 7865cc barbermaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Leveres med en rensestation, der selv holder apparatet vedlige
 • pros-icon.svg Udviklet med fem barberfunktioner fra følsom til intens
 • pros-icon.svg Kan benyttes på selv svært tilgængelige områder grundet specielle skæreelementer
 • pros-icon.svg Mulighed for at benytte barbermaskinen til både våd- og tørbarbering

Detaljeret gennemgang

Denne barbermaskine fra Braun er udviklet med fire specialiserede skæreelementer og har fem forskellige barberfunktioner, så du kan få en tæt og skånsom barbering på flere områder – også steder der er svært tilgængelige. Produktet leveres med en hygiejnisk rensestation, så din maskine bliver holdt optimalt vedlige efter hver brug.

Derfor skal du vælge en Braun Series 7 7865cc barbermaskine

Vil du gerne være sikker på, at du kan få glæde af din nye barbermaskine i mange år fremover? Så er denne model fra Brauns Series 7 den helt rette investering for dig. Modellen leveres nemlig med en særlig rensestation, der renser og smører barbermaskinen efter brug. På den måde er den altid klar til den kommende opgave og forbliver hygiejnisk, uden at du skal løfte en finger for det.

Ud over at blive rengjort og smurt efter brug, så er maskinen naturligvis også god i brug. F.eks. har den fire specialiserede skæreelementer i barberhovedet, der gør det muligt for dig at fjerne hår på selv svært tilgængelige områder. Du vil altså sagtens kunne opnå en tæt barbering under næsen uden de store problemer. 

Det er også muligt at indstille maskinen til fem forskellige barberfunktioner, der går fra følsom til intens, så du kan passe godt på huden, hvis den er sart. Og lige netop denne maskine er også udviklet til at følge dit ansigts konturer, så du får en tæt barbering over det hele. Maskinen kan benyttes både i og uden for badet – alt efter hvad du foretrækker. Og så har den en lang batterilevetid på 50 minutter, selvom opladetiden kun tager én time.

Produktdetaljer:

 • Farve: Grå
 • Batteritid: 50 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja

Braun Series 3 ProSkin 3040s Barbermaskine

Den bedste billige barbermaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Billig barbermaskine, der sælges til en pris, som de fleste kan være med på
 • pros-icon.svg Effektivt og tæt resultat, da skæreblad og hovedet tilpasser sig dine konturer
 • pros-icon.svg Mulighed for at foretage en lynopladning på blot 5 minutter
 • pros-icon.svg Udviklet med indikator for hygiejne- og batteristatus

Detaljeret gennemgang

En god barbermaskine behøver ikke nødvendigvis at koste alverden, hvilket denne model fra Brauns Series 3 er et godt eksempel på. Modellen er en batteridreven barbermaskine med en lang batterilevetid og som oplades hurtigt. Skærebladet garanterer en effektiv og tæt barbering – selv af 3 dages skæg. Det skyldes, at hovedet tilpasser sig ansigtets konturer.

Derfor skal du vælge en Braun Series 3 ProSkin 3040s Barbermaskine

Har du ikke det største budget at gøre godt med, men vil stadig gerne være sikker på, at du får fingrene i en god barbermaskine, som du kan få glæde af i mange år? Så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne barbermaskine fra Braun. Modellen er en del af Brauns Series 3 og sælges til en langt mere budgetvenlig pris end flere andre barbermaskiner. Alligevel går du ikke på kompromis med maskinens effektivitet.

Denne model er nemlig udviklet med tre uafhængigt ophænge skæreelementer i barberhovedet, som hver især tilpasser sig til dine konturer. Dette sikrer en mere effektiv barbering, selv på tre dage gammel skægvækst. Faktisk sørger denne metode også for en højere komfort og mere skånsom barbering, så din hud ikke bliver irriteret. Ej heller hvis du barberer dig på daglig basis. Den særlige Micro Comb fanger desuden flere hår per strøg, så du ikke skal stå og bakse med barberingen hele morgenen.

Du vælger selv, om du ønsker at have maskinen med ind i badet eller blot benytte den efter badet. Maskinen kan sagtens klares at blive benyttet med skum eller gel, hvis du har brug for en endnu mere skånsom barbering. I alt tager det 60 minutter at oplade maskinen til brug i 45 minutter, men det er muligt at benytte en 5-minutters lynopladning, hvis du har glemt at oplade maskinen inden din daglige barbering. Med lynbarberingen kan maskinen lige klare én barbering.

Produktdetaljer:

 • Højde 22,2 cm
 • Dybde: 15,5 cm
 • Bredde: 5,7 cm
 • Vægt: 401 gram
 • Farve: Sort og blå
 • Batteritid: 45 minutter
 • Ladetid: 60 minutter
 • Vandtæt: Ja

Braun Series 9 9295cc Barbermaskine

En højteknologisk barbermaskine

Braun Series 9 9295cc Barbermaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med en række funktionelle teknologier, der sikrer en bedre barbering
 • pros-icon.svg Nem at betjene og indstille, da den har et digitalt display
 • pros-icon.svg Vejer næsten ingenting, hvilket gør det meget komfortabelt at benytte maskinen
 • pros-icon.svg Leveres med et rejseetui, så du altid kan tage den med på farten

Detaljeret gennemgang

Denne barbermaskine fra Remington er til alle dem, der nægter at gå på kompromis. Modellen er nok den bedste premium model i denne test, da den er udviklet med et hav af funktionelle teknologier, der sikrer en bedre oplevelse. F.eks. har den et antimikrobielt barberhoved med HyperFlex teknologi for et hurtigere og mere effektivt resultat.

Derfor skal du vælge en Remington XR1470 HyperFlex Aqua Pro Barbermaskine

Ønsker du at prioritere en funktionel barbermaskine med en række moderne teknologier, så er denne variant fra Remington et godt bud til dig. Modellen er bl.a. udviklet med et HyperFlex barberhoved, der sikrer en større fleksiblitet under barberingen. På den måde kan du nemt nå alle vinkler i ansigtet, uden at der skal barberes over det samme sted igen og igen. Dette kan nemlig skabe irritation.

Helt generelt kan man altså sige, at du med denne barbermaskine vil få en komfortabel barbering, uden at skulle være nervøs for, at nogle hår ikke er blevet fjernet. Alt i alt opnår du således et bedre resultat. Det er muligt at benytte denne barbermaskine på både våd og tør hud. Du kan altså vælge at tage den med i badet, hvis du foretrækker at klare din barbering der. 

Fik vi egentlig nævnt, at maskinens barberhoved er antimikrobielt og at skærene er ComfortFloat-skær? Hvad med at maskinen har et digitalt display, der gør den ekstra let at betjene? Det er jo bare endnu flere gode grunde til at vælge denne model. Og så har batteriet en levetid på 60 minutter, en opladningstid på 90 minutter og mulighed for en hurtigopladning, så du aldrig misser en barbering.

Produktdetaljer:

 • Vægt: 171 gram
 • Farve: Sort og blå
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 90 minutter
 • Vandtæt: Ja

Braun Series 3 3090cc Barbermaskine

En multifunktionel og intim barbermaskine

Braun Series 3 3090cc Barbermaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Multifunktionel barbermaskine, der kan benyttes til hårfjerning over hele kroppen
 • pros-icon.svg En billig barbermaskine som alle kan få råd til (og som holder længe)
 • pros-icon.svg Udviklet med et skridfast håndtag for en bedre håndtering af maskinen
 • pros-icon.svg Leveres med trimmerkamme i forskellige størrelser

Detaljeret gennemgang

Denne barbermaskine fra Philips er et godt valg for dig, der vil være sikker på, at du kan bruge din nye barbermaskine på hele kroppen. Maskinen er udviklet med et fint lille hoved, som gør det muligt for dig at komme til alle vegne. Og så er hovedet udviklet til at følge din krops konturer for en bedre barbering. Dette er desuden en billig barbermaskine.

Derfor skal du vælge en Philips Barbermaskine OneBlade QP2630/30

Nægter du at gå herfra med alt andet end en rigtig god barbermaskine, der klarer sig godt i test og sælges til den bedste pris? I så fald kan du sagtens kaste dit blik på denne barbermaskine fra Philips. Den ser måske ikke ud af meget, men du skal ikke dømme den på dens udseende. For lige netop denne model er ideel til barbering og trimning af hårvækst på hele kroppen. Det er altså kun dig selv, der sætter grænser for brugen.

Barbermaskinens hoved har opbygning som var det en traditionel skraber, hvilket gør det muligt for den at komme til, hvor andre barbermaskiner har svært ved at fjerne hår. Barberbladet er endda dobbeltsidigt og følger konturerne på kroppen og i ansigtet. Det er således muligt at barbere i alle retninger. I alt arbejder skærebladene med en hastighed på 200 omdrejninger i sekundet, så du får hurtigt bugt med skæg eller anden uønsket hårvækst. Bladet kommer desuden ikke så tæt på din hud, at den foretager irritation, men fjerner stadig hårene helt tæt.

Vi tør godt garantere dig, at denne maskine er en af de bedste barbermaskiner på markedet – især hvis du ønsker en model, der kan klare enhver opgave uden at skulle have skiftet hoved. Maskinen kan desuden benyttes under bruseren, da den er vandtæt. Og så har den et gummihåndtag med riller, der sikrer dig et skridsikkert greb, så du altid har fuld kontrol over maskinen. Som en ekstra bonus medfølger der skægstubkam i størrelserne 1, 2, 3 og 5 mm, et klik-på hudskjold og -kropskam på 3 mm, samt et beskyttelseslåg og en opbevaringspose.

Produktdetaljer:

 • Farve: Limegrøn og grå
 • Batteritid: 60 minutter
 • Ladetid: 4 timer
 • Vandtæt: Ja

Guide

Det kan du bruge din barbermaskine til

Du kan reelt set benytte din barbermaskine til en lang række formål, når det kommer til fjernelsen af uønsket hårvækst. De fleste maskiner er nemlig ikke blot udviklet til at kunne fjerne skæg i ansigtet. Af den grund kan du bruge din barbermaskine stort set overalt på kroppen, f.eks. armhuler, bryst eller intime områder. Det er i en vis grad kun dig selv, der sætter grænserne for, hvor maskinen skal benyttes. Ønsker du trimning af diverse områders hårvækst, skal du dog huske at investere i en model med indbygget trimmer eller hvor man kan påsætte et eksternt trimmehoved.

Vi må dog hellere pointere, at ikke alle barbermaskiner er ideelle til brug i det intime område. Det skyldes, at huden er meget sart i dette område, hvorfor det kræver en model, der barberer / trimmer skånsomt. På den måde mindsker du også risikoen for røde knopper og irritation i området. Du skal altså gerne gå efter en maskine, der kan barbere og trimme nænsomt, hvis du regner med at skulle bruge den i det intime område.

Kan barbermaskinen benyttes til håret?

Det anbefales ikke at benytte din barbermaskine til klipning eller trimning af håret, da skærene simpelthen ikke er udviklet til at klare den mængde hår. I stedet skal du have fat i en multi- eller hårtrimmer, hvor du vil få et meget bedre resultat. Du kan læse mere om de bedste hårtrimmere i vores guide til emnet, som du finder her. I artiklen finder du også mere information om forskellen på de forskellige trimmemaskiner, så du hurtigt kan finde frem til, hvilken variant der passer bedst til dit behov.

Sådan finder du den rette model til dig i denne barbermaskine test

I dette afsnit kan du blive klogere på, hvordan du hurtigt finder frem til den bedste barbermaskine til dig. Vi sætter nemlig fokus på de parametre, som du især skal holde øje med, når du er på jagt efter en god barbermaskine.

 • Skær: Noget af det du skal være mest opmærksom på i købet af en ny barbermaskine er skærenes udformning og antal. F.eks. skal skærene gerne være dobbelte, så du kan barbere fra flere vinkler og dermed få et bedre resultat. Det er også optimalt at se på, hvilken teknologi skærene er udviklet med, så du kan være sikker på, at du får nogle gode skær, der kan klare en helt tæt barbering
 • Trimmeegenskaber: Hvis du regner med at benytte din barbermaskine til trimning af skæg, så er det relevant at finde en model med indbygget trimmekam eller hvor det er muligt at købe disse til maskinen
 • Fleksibilitet: Maskinens hoved skal gerne være relativt fleksibelt, da dette vil sikre et bedre resultat for både barbering og trimning. F.eks. vil et fleksibelt barberhoved resultere i, at skærene følger kroppens og ansigtets konturer – selv på områder hvor det er svært at komme til
 • Brugervenlighed: En brugervenlig maskine er altid at foretrække, når vi taler om elektroniske apparater. Dette gør sig således også gældende i købet af en barbermaskine. Brugervenligheden kan bl.a. være et ergonomisk håndtag med skridsikkert materiale, så du har optimal kontrol over maskinen. Det kan også være en let vægt, så du ikke overanstrenger armen ved barbering. Eller måske du ønsker at prioritere en maskine med diverse indikatorer, f.eks. for batteristatus
 • Batterilevetid: Du vil hurtigt blive irriteret over din nye barbermaskine, hvis den hele tiden skal oplades. Af den grund kan du med fordel se efter en maskine, der har en batterilevetid på over 40 minutter
 • Opladningstid: Præcis som med batterilevetiden skal opladningstiden heller ikke være et problem, der skaber irritation. Vi vil derfor anbefale dig at gå efter en maskine med en kort opladningstid på maksimalt et par timer – det kan være mere, hvis du ikke har noget mod at skulle sætte maskinen til opladning over natten
 • Vandtæt opbygning: Du kan kun benytte din maskine i badet, hvis den har en 100 procent vandtæt opbygning. Så hvis du regner med at bruge maskinen under bruseren, skal du gå efter en vandtæt barbermaskine. Ellers skal du være forberedt på, at maskinen kun tåler vand, når den skal skylles under vandhanen
 • Udseende: Udseendet er ikke det vigtigste, når det kommer til en barbermaskine, men du kan nu stadig med fordel gå efter en variant i en flot farve eller med en pæn opbygning. På den måde føler du dig måske ikke tvunget til at gemme maskinen væk i hverdagen
 • Rengøring: Det skal gerne være så nemt som muligt for dig at holde din barbermaskine ren, så den forbliver hygiejnisk og kan holde i længere tid. De fleste maskiner skal blot rengøres med en rensebørste. Du kan dog gøre det endnu lettere for dig selv ved at investere i en maskine med en rengøringsstation, da denne så vil klare rengøringsopgaven for dig

Find det bedste barbermaskine tilbud

Er du faldet for en barbermaskine, der koster mere, end hvad du har sat af i budgettet? Eller måske du bare foretrækker at købe dine apparater på et godt tilbud? Uanset årsagen til at du leder efter det bedste barbermaskine tilbud, så er fremgangsmåden den samme. Du skal blot holde øje med diverse forhandleres hjemmesider, da det er her de fleste apparater sælges til knaldgode tilbud.

Det kan desuden godt betale sig at have besluttet sig for, hvilken model du ønsker at investere i på forhånd, så du er klar til at slå til dét sekund den rette maskine kommer på tilbud. På den måde risikerer du ikke, at modellen når at blive udsolgt før du har besluttet dig for, hvilken variant du ønsker.

FAQ

Hvilken barbermaskine er den bedste?

Vi har kåret en Philips S9031/12 Barbermaskine som bedst i test. Men læs med og find den rette variant til dine behov.

Kan man benytte sin barbermaskine i badet?

Ja, hvis du investerer i en vandtæt og trådløs / batteridreven barbermaskine, kan du benytte den under bruseren.

Er det muligt at benytte barbermaskinen på kroppen?

Flere modeller kan bruges i ansigtet og på kroppen. Sørg dog for, den er skånsom mod huden før du bruger den på sarte områder.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×