BB Cream Test – Find den bedste BB cream til dig

1
Karmameju SUN BB CREAM SPF 30

Karmameju SUN BB Cream SPF 30 er en farvet dagcreme med solbeskyttelse. Den har et fysisk filter af mineraler og virker nærende og plejende på huden samtidig med at udjævne og virke som en let hverdagsmakeup. Derfor skal du vælge Karmameju SUN BB Cream SPF30 Denne BB Cream fra Karmameju kan fungere på flere måder. Man kan nemlig bruge den som en farvet dagcreme, en let dækkende foundation eller som en farvet solcreme oven på…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Karmameju SUN BB CREAM SPF 30 299 kr. Pistache
L'Oréal Paris BB C'Est Magic Cream 86,25 kr. Lyko DK
Shiseido BB Cream Perfect Hydrating
Jane Iredale Dream Tint SPF 15 281,25 kr. Salling
Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 220 kr. Deloox
GOSH BB Cream Foundation Primer Moisturizer SPF 15 95 kr. Beautycos.dk
La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light 119,95 kr. Jala-helsekost
Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF10
Clinique iD BB-Gel + Uneven Skin Tone
Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream SPF 30
Biotherm Aquasource BB Creme SPF15 164,25 kr. Salling

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En BB cream er det rette valg til dig, der gerne vil have et naturligt look, men samtidig har brug for hjælp til at dække urenheder, rødmen e.l. fra dit ansigt. En BB cream er nemlig en plejende creme, der indeholder en smule farve, som kan være med til at dække enkelte ‘skønhedsfejl’. På den måde får du både pleje af din hud og et naturligt look i hverdagen. En BB cream indeholder lige dét mere farve end en farvet dagcreme, men samtidig en del mindre end en foundation. Cremen er altså en optimal middelvej.

I denne artikel kan du læse om fordelen ved at bruge en BB cream, hvordan du bruger en BB cream og hvad forskellen på en BB cream og en CC cream er. Samtidig vil du blive introduceret til en række af de bedste BB creams på markedet. På listen finder du således de BB creams der har klaret sig bedst i test.

Derfor skal du bruge BB cream

 • Optimal pleje af din hud med en god creme
 • Naturligt look på trods af dækning af urenheder, rødme o.l.
 • BB cremer virker praktisk talt både som dagcreme, primer, foundation og solfaktor
 • Hjælper din hud til at se pænere ud

Karmameju SUN BB CREAM SPF 30 – Den bedste BB cream

Karmameju SUN BB Cream SPF 30 er en farvet dagcreme med solbeskyttelse. Den har et fysisk filter af mineraler og virker nærende og plejende på huden samtidig med at udjævne og virke som en let hverdagsmakeup.

Derfor skal du vælge Karmameju SUN BB Cream SPF30

Denne BB Cream fra Karmameju kan fungere på flere måder. Man kan nemlig bruge den som en farvet dagcreme, en let dækkende foundation eller som en farvet solcreme oven på sin dagcreme. Den blender let ind i ens individuelle hudtone med mineralske pigmenter og er fyldt med nærende økologiske, bæredygtige og klinisk dokumenterede ingredienser. Den har et fysisk, mineralsk filter beskyttende mod UVA og UVB stråler. Den virker ikke tilstoppende og er meget velegnet til daglig brug. Endvidere er den både koralvenlig, vegansk og økologisk.

Det vi liker:
 • Beskytter mod UVA og UVB- stråler med fysisk, mineralsk solfilter på SPF30
 • Indeholdet af mineralske farvepigmenter giver en mere ensartet hud
 • Virker ikke tilstoppende og er derfor velegnet til hverdagsbrug

L’Oréal Paris BB C’Est Magic Cream – Til dig, der ønsker 24-timers fugt

L’Oréal Paris BB C’Est Magic Cream har en vægtløs formel, som er beriget med smart pigmenter, der aktiveres, når cremen kommer i berøring med huden. På den måde får du et flot og naturligt look og diskret dækning.

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris BB C’Est Magic Cream

Vi kender det allesammen og der er ikke noget værre end når ens hud begynder at udtørre i løbet af dagen og man ikke har sin creme på sig. Dét behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om med denne BB cream fra L’Oréal Paris. Cremen sørger nemlig for at give din hud fugt i 24 timer, så din hud ikke tørrer ud i løbet af dagen. Derudover indeholder produktet smart pigmenter, der udgiver farve så snart de kommer i kontakt med huden, så din hud ser friskere og sundere ud. L’Oréal Paris BB C’Est Magic Cream har en solfaktor på 20 og den beskytter derfor også din hud mod solens UV-stråler.

Det vi liker:
 • Indeholder smart pigmenter, der aktiveres ved berøring med huden
 • Faktor 20 for en god beskyttelse mod solens UV-stråler
 • 24-timers fugt, der sikrer, at cremen kan benyttes af alle hudtyper

Shiseido BB Cream Perfect Hydrating – En serum-agtig BB cream, der ikke er testet på dyr

En Shiseido BB Cream Perfect Hydrating er en multifunktionel creme, der både yder optimal hudpleje og sikrer en ensartet hudtone over hele ansigtet. Cremen indeholder desuden også solfaktor 30, så den udmærket kan benyttes i sommermånederne.

Derfor skal du vælge Shiseido BB Cream Perfect Hydrating

Hvis du gerne vil undgå en for fed og fedtet creme, så skal du gå efter denne Shiseido BB Cream Perfect Hydrating variant. Produktet indeholder nemlig ikke olie, hvilket gør den mindre fedtet og tyk, og samtidig har cremen en serum-agtig konsistens, der føles ultra behagelig at smøre på. BB cremen plejer din hud på en optimal måde samtidig med, at den hjælper dig til en mere ensartet hudtone. Dine porer bliver desuden minimeret og så holder cremen faktor 30, så du er beskyttet mod solens stråler. Som en ekstra bonus er produktet ikke blevet testet på dyr.

Det vi liker:
 • Produktet er ikke testet på dyr
 • Plejer huden og minimerer dannelsen af porer
 • Oliefrit produkt med en serum-agtig konsistens

Jane Iredale Dream Tint SPF 15 – Mineralbaseret BB cream, der er veganvenlig

En BB cream som Jane Iredale Dream Tint SPF 15 kan benyttes af de fleste personer, da den sikrer optimal fugt og dækning. Samtidig er cremen både parabene- og glutenfri, samt veganvenlig.

Derfor skal du vælge Jane Iredale Dream Tint SPF 15

Vil du gerne være sikker på, at den creme du smører i ansigtet hver morgen er produceret af ordentligt materialer? I så fald er denne Jane Iredale Dream Tint SPF 15 lige noget for dig. Cremen er nemlig produceret efter en mineralbaseret formular, som samtidig er både parabenefri, glutenfri og veganvenlig. BB cremen har dog samme gode egenskaber som andre varianter, da den fungerer som en god fugtende dagcreme med enkel pigmentering, der udglatter hudoverfladen og dermed mindsker og dækker synlige porer og linjer i huden. Denne variant har en solfaktor på 15 og du er dermed også i en vis grad beskyttet mod solens stråler om sommeren.

Det vi liker:
 • Udglatter hudens overflade for en formindskning af porer og linjer
 • Mineralbaseret formular, der både er parabene og glutenfri, samt veganvenlig
 • Fugter og plejer huden, samt har solfaktor 15

Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 – Den bedste BB cream

En Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 creme sørger for at give din hud en naturlig glød samtidig med, at den fugter og beskytter huden på bedste vis. Du får dermed en god fugtighedscreme og en optimal dækning i én og samme produkt.

Derfor skal du vælge Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25

Hvis du gerne både vil have en naturlig dækning og en detoxing af din hud hver eneste dag, så skal du investere i denne Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25. Med købet får du en god fugtighedscreme, der kan benyttes hver morgen, som indeholder farvepigmenter for en god og naturlig dækning. Det sikrer dig en afbalanceret hudfarver, der udstråler en god og sund glød. Samtidig er cremen desuden åndbar, så din hud ikke bliver irriteret. Clarins BB Skin Detox Fluid SPF 25 detoxer din hud hver eneste dag, så den forbliver sund og ren, samt beriger den med Acerola frøekstrakt for god åndbarhed.

Det vi liker:
 • Kan benyttes af alle hudtyper og giver en naturlig dækning
 • Oliefrit produkt, der ikke stopper porerne til, men i stedet afbalancerer huden
 • Fugter og beskytter huden i løbet af dagen

GOSH BB Cream Foundation Primer Moisturizer SPF 15 – En BB cream uden parfume og parabener

Med en GOSH BB Cream Foundation Primer Moisturizer SPF 15 får du en primer, fugtcreme og foundation i samme køb, der endda også beskytter din hud mod solens UV-stråler, da den indeholder solfaktor 15.

Derfor skal du vælge GOSH BB Cream Foundation Primer Moisturizer SPF 15

Hvis du gerne vil have en BB cream, der blender rigtig fint sammen med din naturlige hudtone OG er både parabenefri, parfumefri og glutenfri, så skal du investere i en GOSH BB Cream Foundation Primer Moisturizer SPF 15. Produktet indeholder mineralpigmenter og Phytosan, der bl.a. mindsker linjer og rynker. Det giver dig en pænere hud og så vil cremen også forbedre din huds elasticitet, når du benytter den hver dag. Produktet indeholder desuden solfaktor 15 for en middel beskyttelse mod solen.

Det vi liker:
 • Produktet er både parabene-, parfume- og glutenfri
 • Tilpasser sig hudtonen, dækker skønhedsfejl og reducerer linjer og rynker
 • Indeholder solfaktor 15 og forbedrer hudens elasticitet

La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light – En BB cream til sensitive skin

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

La Roche-Posays produkter er altid gode til sensitive hudtyper og deres BB creme er ingen undtagelse. Den er allergivenlig, parabenefri, ultra fugtgivende og er produceret af skånende ingredienser, så alle med følsom hud kan benytte sig af den.

Derfor skal du vælge La Roche-Posay Hydreane BB Cream Light

Hvis du gerne vil have en BB creme, der er god til sensitiv hud, så kan du med fordel se efter produkter fra La Roche-Posay. De er nemlig utroligt gode til at skabe produkter med skånende ingredienser, der stadig har samme egenskaber som andre cremer o.l. på markedet. Deres BB cream sikrer fugtgivende pleje ved brugen af La Roche-Posay kildevand og at de mineralske pigmenter reelt ‘smelter’ sammen med huden for. Cremen er produceret uden parabener, er 100% allergivenlig og virker ikke-tilstoppende på huden. Den er decideret testet på følsom hud for at sikre den rette reaktion. Derudover indeholder BB cremen solfaktor 20.

Det vi liker:
 • 100% allergivenlig og parabenefri creme til sensitive hudtyper
 • De mineralske pigmenter smelter sammen med huden for en god dækning
 • Indeholder en del ingredienser med kildevand for optimal fugt

Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF10 – En BB cream til alle hudnuancer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Med en Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF10 kan du udmærket finde en variant, der understøtter din nuance til perfektion. Cremen dækker og holder godt, føles let på huden og fremprovokerer ikke akne.

Derfor skal du vælge Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF10

Føler du, at du aldrig kan finde en BB cream, der passer til lige præcis din hudfarve? Dét er der en løsning på nu. Med Estée Lauder Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF10 er der 27 forskellige farvenuancer at vælge imellem, så mon ikke du kan finde en, der passer til dig! Produktet er let og oliefrit og giver dækning i hele 24 timer uden at udtørre huden undervejs. Cremen bevirker porer og skønhedsfejl i huden samtidig med, at den modstår sved, vand og fugt i løbet af dagen. Du behøver ikke bekymre dig om akne og tilstoppede porer, da cremen ikke fremtvinger dette og kan benyttes af alle hudtyper.

Det vi liker:
 • Velegnet til alle hudtyper og cremen findes i 27 forskellige nuancer
 • Holder i op til 24 timer uden at udtørre huden eller skabe urenheder i huden”]

Clinique iD BB-Gel + Uneven Skin Tone – En BB cream til dig med en ujævn hud

En Clinique iD BB-Gel + Uneven Skin Tone kan være det rette valg for folk, der kæmper med ujævnheder i ansigtet. Cremen yder nemlig optimal hudpleje og har diskrete farvepigmenter, der sikrer, at cremen er universal til flere hudtyper.

Derfor skal du vælge Clinique iD BB-Gel + Uneven Skin Tone

Hvis du døjer med ujævnheder og gerne vil have hjælp til at udbedre dem, så kan denne BB cream fra Clinique være din redning. Cartdrige opbygningen i cremen sørger for at hjælpe med dit personlige problem, da den bl.a. er koncentreret med japansk angelikarod, der giver et jævnt og ensartet resultat. Cremen er en kombination af god hudpleje og diskrete farvepigmenter, der sørger for en optimal glød og farve i ansigtet, som matcher din hudtone. Produktet kan både benyttes af personer med en lys hudtone til en medium tan.

Det vi liker:
 • Universal farve, der kan benyttes af mange og matcher din hudtone 100%
 • Allergitestet, uparfumeret og ikke akne-fremkaldende
 • Indeholder Cartdrige til personer, der døjer med ujævnheder i huden

Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream SPF 30 – God BB cream til misfarvninger

En Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream SPF 30 er produceret uden brugen af parabener og sørger for at udjævne både din hudtone og din huds overflade. Produktet kan både benyttes alene eller under en foundation for yderligere dækning.

Derfor skal du vælge Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream SPF 30

Det kan være svært at finde den helt rigtige BB creme, når man har en uens hudtone og små misfarvninger, men heldigvis kan Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream SPF 30 hjælpe med dette problem. Cremen hjælper dig til en mere ensartet hud, da den glatter overfladen ud og udjævner din hudtone. Varianten her er desuden produceret uden brugen af parabener. Som en ekstra bonus har cremen en solfaktor på hele 30, hvilket giver dig en god beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Det vi liker:
 • Udjævner og udglatter misfarvninger og hudens overflade for et pænere resultat
 • Indeholder en solfaktor på 30 for optimal dækning mod solens stråler
 • Produceret uden brugen af parabener

Biotherm Aquasource BB Creme SPF15 –

Med Biotherm Aquasource BB Creme SPF15 får du en BB creme, der både sørger for at fugte og pleje huden, mens den blender med ens naturlige hudtone og giver en medium dækning, der får huden til at fremstå fin og ensartet.

Derfor skal du vælge Biotherm Aquasource BB Creme SPF15

Har du brug for en BB creme, der giver intens fugt og pleje til din hud, så kan du med fordel vælge denne Aquasource BB Creme fra Biotherm, da den har en let, fedtreducerende konsistens, og indeholder LifePlankton fra de varme kilder i Frankrig. BB cremen vil give et naturligt look med medium dækning, så huden vil fremstå ensartet og fejlfri. Den er parabenefri og er velegnet til alle hudtyper.

Det vi liker:
 • Indeholder Life Plankton™
 • Medium dækning
 • Kan benyttes af alle hudtyper

Sådan bruger du BB cream

Du bestemmer selv, om du udelukkende vil benytte dig af din BB cream eller om du vil kombinere den med en foundation eller noget pudder. Begge dele kan udmærket lade sig gøre, så det afhænger primært af dine behov for dækning, da den BB cream, som beskrevet i starten, ikke dækker helt lige så godt som en foundation.

BB cremen kan udmærket fungere som din daglige creme – altså den du tager på om morgenen. Du skal gerne sørge for at rense dit ansigt før du smører cremen på, da du ellers masserer gamle makeuprester eller snavs ind i huden. Det skal du for alt i verden undgå, da du ellers har stor sandsynlighed for at få urenheder i ansigtet. Påfør derfor først din BB cream efter dit morgenlige rengøringsritual. Hvis du også gerne vil have yderligere makeup på huden, såsom foundation, så skal du benytte BB cremen som det nederste lag og putte foundation ovenpå dette lag.

Hvad er forskellen på BB cream og CC cream?

BB cream er relativt tyndt i konsistensen og fungerer lidt som en farvet dagcreme, da den ikke giver særlig meget farve, men stadig så meget, at den kan dække eventuelle små urenheder og ujævnheder i huden. Derudover bekæmper BB cream uren hud og tilstoppede porer frem for at bidrage til problemer grundet dens fine opbygning og ingredienser, såsom salicylsyre.

CC cream giver derimod en del mere farve og er derfor velegnet til personer, der oplever problemer med for megen rødmen, store farveforskelle i huden eller en lidt trist hudtone. CC cremen er mere dækkende end en BB cream, da den indeholder farvekorrigerende ingredienser, men den er stadig knap så tyk som en foundation.

Skal jeg vælge en BB cream eller CC cream?

De fleste kan udmærket nøjes med en BB cream i hverdagene og så måske en CC cream eller foundation til særlige lejligheder. Det afhænger dog meget af din huds ujævnhedsniveau. Hvis du bare har lidt ujævnheder hist og her og lidt rødmen, så kan en BB cream højst sandsynligt fikse det, men hvis du lider af megen rødmen eller store farveforskelle i huden, så skal du overveje at investere i en CC cream. De farvekorrigerende ingredienser i CC cremen kan nemlig bedre gå ind og ‘neutralisere’ din tone og hud.

Du kan med fordel prøve dig frem mellem de forskellige varianter, hvis du er meget i tvivl om, hvad der er bedst for din hudtype.