fbpx

Senest opdateret

De Bedste Blush: Fra en forfriskende fersken til en sødmefuld rosa

Kender du den lille ting i din makeup-pung der kan skabe mirakler? Hvis ikke, så kan vi afsløre, at det er blushen. Blush er en lille farvet pudder, som vil give dig det dejligste friske look i ansigtet, når ellers du har fået fat i den rette blush, og ellers anvender den korrekt. 

Blush bruger du til at fremhæve æblekinden og kindbenet. Det er selvfølgelig vigtigt at være påpasselig med, hvor meget du smører på. 

Du kan få blush i flere forskellige nuancer i alt fra fersken til pink og rosa. Ligeledes kan du også få blush med forskellig konsistens. Der findes nemlig både cremeblush og pudderblush. Uanset hvad du er til, så er der et hav af blushes at finde på markedet.

 

Chanel healthy glow sheer color stick blush#1 Chanel healthy glow sheer color stick blush – Bedste Blush i test (2020)

Chanel er et verdenskendt mærke og navnet på et parisisk modehus i Frankrig grundlagt af Coco Chanel. Mange kender mærket fra mode og parfumer, men de laver også kosmetiske artikler. 

Chanel healthy glow sheer color stick blush er anbefalet af magasinet Elle.

Fremhævede egenskaber:

 • Det er en stick, du kan anvende direkte på huden.
 • Den indeholder ekstrakt af lækre ingredienser fra naturen.
 • Den skaber en sund og naturlig glød i kinderne.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Chanel healthy glow sheer color stick blush

Skabt på lækre ingredienser fra naturen indeholder Chanel healthy glow sheer color stick blush ekstrakt af bomuld, rose og bivoks. Disse ingredienser er med til at skabe en let og behagelig følelse. Med denne stick er det nemt at udtrykke en sund og naturlig glød i ansigtet ved at påføre kindbenene lidt farve. Konsistensen er let og silkeblød, hvilket også er den følelse der efterlades på huden. Sticken kan let medbringes i håndtasken og påføres i løbet af dagen for at genopfriske huden.


Maybelline fit me flush blush#2 Maybelline fit me flush blush – For dig der ønsker det perfekte resultat til en formidabel pris

Makeupmærket Maybelline blev grundlagt i 1915 baseret på ideen fra kemikeren T.L. Williams om en moderne mascara lavet af en blanding af vaseline og kulstøv. I dag ejes Maybelline af den franske kosmetikvirksomhed L’Oréal. 

Fremhævede egenskaber:

 • Den passer alle hudtyper.
 • Den kan opbygges i intensitet.
 • Den efterlader en sund og strålende glød.
Forhandler Pris Læs mere
59,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Maybeline fit me flush blush

Maybeline fit me flush blush er en højt pigmenteret pudder blush, der på lækreste vis fremhæver din ansigtsform til perfektion. Blushen blendes let sammen med din hudtone, og skaber et smukt, sundt og friskt look på en naturlig måde. Blushen er desuden rig på farvepigmenter, hvilket gør, at den kan opbygges i intensitet og med præcis den styrke du ønsker. Blushen påføres på kinderne med en pensel og er et meget let anvendeligt produkt.

Maybeline fit me flush blush passer til alle hudtyper. 


Sisley Phyto Blush Twist#3 Sisley Phyto Blush Twist For dig der ønsker dig en blush skabt på ingredienser fra naturen

Sisley er et fransk familieforetagende, der udvikler og sælger lækre hudpleje- og makeup-produkter samt luksuriøse parfumer. Familien har i flere generationer beskæftiget sig med udviklingen af phyto-kosmetikprodukter, og derigennem er Sisley blevet mærke, der er kendt på verdensplan. 

Fremhævede egenskaber:

 • Den giver et glat og fløjlsblødt resultat.
 • Den tilstopper ikke porerne.
 • Beriget på lækre olier bevarer den hudens fugtindhold.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Sisley Phyto Blush Twist 

Sisley Phyto Blush Twist hedder ikke twist uden grund. Den giver nemlig flot farve som en creme-blush og bliver ved påføring nærmest forvandlet til en blid pudder-blush som et twist fra begge dele. Den er let at anvende og kan med den runde stift nærmest påføres uden et spejl.

I phyto-kosmetikken anvendes naturlige planteekstrakter, og denne blushstift er derfor beriget med både kameliaolie og galam-olie, der er med til at bevare hudens fugtindhold. Stiften kommer i klare nuancer, der giver ansigtet et naturligt og friskt strejf med et enkelt twist.


Chanel Joues Contraste Powder Blush#4 Chanel Joues Contraste Powder Blush

Chanel Joues Contraste Powder Blush er endnu et lækkert produkt fra franske Chanel. Chanel er på verdensplan kendt for sin eksklusivitet, og du får garanteret også et lækkert produkt for pengene.

Fremhævede fordele ved Chanel Joues Contraste Powder Blush

 • Den indeholder ‘baked powder’ teknologien.
 • Den indeholder ingen fedtstoffer.
 • Den skaber en effekt af sund glød.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Chanel Joues Contraste Powder Blush

Chanel Joues Contraste Powder Blush er en mytisk pudder-blush, der med sin blide og silkebløde pudderkonsistens opfrisker farven, formaer ansigtet og tilfører sund glød til ansigtet. Blushen kommer i et fint etui, der passer ned i tasken, så du kan have den lige ved hånden hele dagen.

Joues Contraste Powder indeholder ‘baked poder’ teknologien, der gør konsistensen fast. Blushen er desuden nem at lægge på og udtone, idet den ingen fedtstoffer indeholder. 

Joues Contraste Powder kommer med en integeret børste, som blushen påføres med. 


BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush#5 BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush

BareMinerals er en serie af lækre makeup og hudplejeprodukter. BareMinerals fremstiller produkterne med de bedste ingredienser fra naturen baseret på 100% rene mineraler. Produkterne består kun af naturlige ingredienser, og er fri for parabener, konserveringsmidler, parfume, emuligator, kemiske stoffer og mineralsk olie. Og så er produkterne ikke testet på dyr.

Fremhævede egenskaber:

 • Den giver en sund og naturlig farve til kinderne.
 • Den holder hele dagen.
 • Den er skabt på de bedste ingredienser fra naturen.
Forhandler Pris Læs mere
119,00 Køb nu

Derfor skal du vælge bareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush

BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush siges at kunne give dig den ultimative makeover på blot få sekunder. Blushen har en smuk ‘nude’ nuance, der er med til at give en smuk og strålende farve til dine kinder ved at skabe  en naturlig frisk rødme, der holder hele dagen. 

På grund af den cremde og fløjlsbløde formel, er Gen Nude Powder Blush let at påføre, og kan også nemt øges i intensitet og look. Formlen indeholder desuden lysreflekterende silicaperler, marimo perler og et slørende pudder, så din hud fremstår glat, jævn og fin med en smuk glød. 


Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush#6 Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Shiseido er et japansk mærke, og er en producent, der beskæftiger sig med både hud- og hårpleje, kosmetik og dufte. Firmaet er grundlangt i 1872, og er dermed et af de ældste kosmetikfirmaer i verden. Et lækkert og anerkendt mærke.

Fremhævede egenskaber:

 • Den er nem at blende ind i huden.
 • Den skaber et naturlig og mat look.
 • Den holder i op til 8 timer.
Forhandler Pris Læs mere
276,00 Køb nu
320,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush er en lækker blush med en luftig mousse konsistens, som omdannes til en let pudder, når den påføres og blendes ind i huden. Dette er også med til at give det smukke og meget naturlige resultat. Shiseido Minimalist Whipped Powder Blushen findes i flere forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Denne blush har en mat finish, og så holder den til og med i op til 8 timer.

Dog er produktet lidt drøjt i brug, så der skal ikke anvendes meget ad gangen – Men så holder den jo blot det længere.


Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm #7 Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm 

Clinique var den første virksomhed til at producere og udvikle dermatologisk hudpleje. Firmaet blev grundlagt i 1968 i New York, og er den dag i dag et af de mest eftertragtede hudplejemærker på markedet, der også udvikler og producerer make-up. 

Fremhævede egenskaber:

 • Den skaber en naturlig og sund glød.
 • Den er skabt på en cremet og oliefri formel.
 • Den er nem at intensivere.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm er en blush på stift-form, lige til at tage med dig i tasken, så du dagen lang har mulighed for at tilføre dine kinder et strejf af solskin, der hvor solen naturligt ville farve. 

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm er fremstillet på en cremet og oliefri formel, og er nem at arbejde med. Den skaber en naturlig sund og frisk glød i dit ansigt. 


Benefit Benetint Rose#8 Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain

Benefit Cosmetics er et Amerikansk mærke hvis mission er at sikre produkter af høj og upåklagelig kvalitet til kunderne, samtidig med at de strengeste lovkrav overholdes. Benefit Cosmetics er desuden dybt engagerede i kampen mod dyreforsøg, og tester derfor ikke deres produkter på dyr. 

Fremhævede fordele ved Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain

 • Den giver en smuk naturlig rosenrød farve til din hud og dine læber.
 • Den holder hele dagen.
 • Den kan opbygges i farveintensitet.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain

Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain er et produkt som du kan anvende på både din hud og dine læber, og som giver dig et friskt og sundt look nu og her. Med dette produkt får du på ingen tid en frisk fornyet glød, som fremstår helt naturlig og føles som luft på din hud.

Med få dråber fra Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain får du fine røde kinder og smukke naturlige lyserøde læber på rekordtid – Og så holder det hele dagen.


Tromborg Blush#9 Tromborg Blush

Marianne Tromborg står bag mærket Tromborg, og det tager hun alvorligt. Tromborg er det økologiske og naturlige valg. Det er balancen mellem skønhed og naturen. Det er Tromborgs ønske, at det skal være let og ligetil at finde de rette produkter for din hud, og ligeledes, at du skal kunne stole på, hvad du putter i dit ansigt. Derfor er kun de bedste ingredienser gode nok, og der holdes skarpt øje i hele processen lige fra høst til produkt.

Fremhævede fordele ved Tromborg Blush

 • Det er et dansk produkt med videnskabeligt veldokumenterede aktive stoffer.
 • Den passer til alle hudtoner.
 • Den frisker op og skaber kulør.
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Tromborg Blush

Tromborgs blush kommer på dåse og er den perfekte ting at have med dig til at opfriske kindbene med i løbet af dagen. Blushen passer til alle hudtoner og har en opfriskende effekt på dit udseende. Du kan bruge blushen med fokus på lys og skygge, og til at forme ansigtet, så du kommer til at se sund og frisk ud. Med blushen kan du fremhæve dine ansigtstræk og få øjne og mund til at spille sammen. En lille must have til tasken. 


Smashbox Cali Highlighter Palette#10 Smashbox Cali Highlighter Palette

Smachbox Beauty Cosmetics er grundlagt I 1996 med hovedkvarter i Californien. Moderorganisationen bag dette skønhedsfirma er Estée Lauder Compagnies.

Fremhævede fordele ved Smashbox Cali Highlighter Palette

 • Du får 6 pigmenterede farver i én boks.
 • Den indeholder både highlighter, bronzer og blush.
 • Den den indeholder ikke parfume.
Forhandler Pris Læs mere
300,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Smashbox Cali Highlighter Palette

Med Smashbox Cali Highlighter Palette får du 6 pigmenterede farver i én samlet boks. Boksen indeholder både highlighter, bronzer og blush, og alle farverne er lette at blende ind med hinanden og din hud. Med Smashbox Cali Highlighter Palette kan du let skabe et nyt look hvad end det skal være markeret, naturligt eller ekstra varmt. Paletten indeholder 3 puddere med en mat finish, 2 med perlemors finish samt en mat blush. Farverne kan også bruges som øjenskygge. Produktet indeholder ikke parfume.


Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar#11 Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Denne palette fra Makeup Revolution. Makeup Revolution er et engelsk mærke skabt på en vision om at alle skal have adgang til kvalitets-makeup, hvis de ønsker det. Virksomheden er nu blevet et globalt brand.

Fremhævede egenskaber:

 • Det er en samlet palette med i alt 8 smukke farver.
 • Den er perfekt til strobing, highlighting og contouring.
 • Du opnår let et professionelt look.
Forhandler Pris Læs mere
89,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Med Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar får du en professionel palette med 8 smukke farver i brune og rosa nuancer. Paletten kan bruges til både strobing, highlighting og contouring, og så er den utrolig pigmenteret. Paletten indeholder desuden en kombination af glimmer og matte blush, baked blush og highligt pudder, så der er nok at give sig i kast med. Du opnår med denne palette hurtigt et smukt og professionelt look.


Hvilken blush skal jeg vælge?

I bund og grund handler det mest om, hvilket produkt du bedst kan lide at arbejde med. Cremeblushen påføres fx. let med en finger, og skaber et fint resultat, mens pudderblushen skal påføres med en pensel. Denne er ideel, hvis du fx. ikke har super meget tid til at stå og blende kanter. 

Og så er der det med farven. Det er en god ide at tænke over, hvilken farve der klæder netop dit ansigt og din hudtone. Men i sidste ende er det jo en smagssag. Vigtigst af alt må være, at du påfører den de rette steder, og i en passende dosering – Så går det nok, hvad enten det er rosa eller fersken, du vælger at smøre på. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en blush

Når du skal købe en ny blush, vil vi anbefale dig, at du tager til en fysisk forhandler, hvor det er muligt at prøve produktet på. På den måde kan du bedst få en ide om, hvor vidt du er til en cremet blush eller til en pudder-blush. Og det giver dig også mulighed for, at teste de forskellige farvenuancer på din hud. Er det svært at finde hoved og hale i de mange muligheder selv efter at have læst denne artikel, så kan du nedenfor få et overblik over, hvilke blush vi anbefaler dig og ligeledes hvem der ellers anbefaler dem af skønhedsspecialister på markedet.

Vi ønsker dig en god jagt på din nye blush

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.