Bedste Blush Test 2022

1
Jane Iredale In Touch Cream Blush 4,2 gr.

Jane Iredale er et mærke, der producerer mineral makeup, som både anbefales af hudlæger og plastikirurger. Det består af rene mineraler og naturlige ingredienser, der naturligt forskønner ens egne træk. Derfor skal du vælge Jane Iredale In Touch Cream Blush Denne Jane Iredale In Touch Cream Blush findes i flere forskellige farver, der er velegnet til lys, medium og mørk hud. Den har en cremet konsistens, der er let at smøre på og blende ud…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Jane Iredale In Touch Cream Blush 4,2 gr.
Maybelline fit me flush blush 419,95 kr. Matas
Nilens Jord Simply Blush No. 770 Lush 146,25 kr. Salling
Makeup Revolution Blush Palette Blush Queen 13 gr.
BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush 176 kr. Brandshop
Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush
Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo 01 Glowy Pink
Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain
Clinique Blushing Blush Powder Blush Precious Posy 198,72 kr. Well
Smashbox Cali Highlighter Palette 277 kr. Bangerhead DK
Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar 42 kr. LOOKFANTASTIC

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

De Bedste Blush: Fra en forfriskende fersken til en sødmefuld rosa

Kender du den lille ting i din makeup-pung der kan skabe mirakler? Hvis ikke, så kan vi afsløre, at det er blushen. Blush er en lille farvet pudder, som vil give dig det dejligste friske look i ansigtet, når ellers du har fået fat i den rette blush, og ellers anvender den korrekt. 

Blush bruger du til at fremhæve æblekinden og kindbenet. Det er selvfølgelig vigtigt at være påpasselig med, hvor meget du smører på. 

Du kan få blush i flere forskellige nuancer i alt fra fersken til pink og rosa. Ligeledes kan du også få blush med forskellig konsistens. Der findes nemlig både cremeblush og pudderblush. Uanset hvad du er til, så er der et hav af blushes at finde på markedet.

Jane Iredale In Touch Cream Blush 4,2 gr. – Bedste blush

Jane Iredale er et mærke, der producerer mineral makeup, som både anbefales af hudlæger og plastikirurger. Det består af rene mineraler og naturlige ingredienser, der naturligt forskønner ens egne træk.

Derfor skal du vælge Jane Iredale In Touch Cream Blush

Denne Jane Iredale In Touch Cream Blush findes i flere forskellige farver, der er velegnet til lys, medium og mørk hud. Den har en cremet konsistens, der er let at smøre på og blende ud på huden med fingrene eller en børste. Med denne cream blush er du sikret et smukt og naturligt look, der holder hele dagen. In Touch Cream Blush fra Jane Iredale er baseret på naturlige ingredienser, der ikke er irritationsfremkaldende, og den er dertil både gluten- og parabenefri.

Det vi liker:
 • Langtidsholdbar for et smukt og naturligt look hele dagen
 • Indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser
 • Glutenfri og parabenefri

Maybelline fit me flush blush – For dig der ønsker det perfekte resultat til en formidabel pris

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Makeupmærket Maybelline blev grundlagt i 1915 baseret på ideen fra kemikeren T.L. Williams om en moderne mascara lavet af en blanding af vaseline og kulstøv. I dag ejes Maybelline af den franske kosmetikvirksomhed L’Oréal.

Derfor skal du vælge Maybeline fit me flush blush

Maybeline fit me flush blush er en højt pigmenteret pudder blush, der på lækreste vis fremhæver din ansigtsform til perfektion. Blushen blendes let sammen med din hudtone, og skaber et smukt, sundt og friskt look på en naturlig måde. Blushen er desuden rig på farvepigmenter, hvilket gør, at den kan opbygges i intensitet og med præcis den styrke du ønsker. Blushen påføres på kinderne med en pensel og er et meget let anvendeligt produkt.

Maybeline fit me flush blush passer til alle hudtyper. 

Det vi liker:
 • Den passer alle hudtyper.
 • Den kan opbygges i intensitet.
 • Den efterlader en sund og strålende glød.

Nilens Jord Simply Blush No. 770 Lush – Bedste allergivenlige blush

Nilens Jord er et mærke, der fokuserer på at være hudvenlige og allergivenlige. Deres produkter er uden parfume, æteriske olier og parabener og har allergicertificering.

Derfor skal du vælge Nilens Jord Simply Blush No. 770 Lush

Har du tendens til en sensitiv hud eller allergiske reaktioner kan makeup fra Nilens Jord være vejen frem for dig. Denne Nilens Jord Simply Blush No. 770 Lush fås i flere farver og er en højpigmenteret blush baseret på mineraler. Den giver et flot naturligt touch til ansigtet, men kan opbygges i farveintensitet, hvis man ønsker et mere intenst look. Den er beriget med hyaluronsyre og antioxidanter, der skal fugte og have anti-age effekt på huden, mens man er iført sin blush.

Det vi liker:
 • Højt pigmenteret og kan opbygges i farveintensitet
 • Baseret på mineraler og er uden parabener, parfume og æteriske olier
 • Rig på antioxidanter og hyaluronsyre for fugt og en anti-age virkning på huden

Makeup Revolution Blush Palette Blush Queen 13 gr. – Til dig der ønsker et ultra feminint look

Makeup Revolution er et mærke, som navnet indikerer, der ønsker at revolutionere og være innovative med deres makeup produkter. De udbyder en bred vifte af makeup i høj kvalitet til overkommelige priser.

Derfor skal du vælge Makeup Revolution Blush Palette Blush Queen

Er du vild med at lave feminine looks, er denne Blush Palette Blush Queen fra Makeup Revolution det perfekte valg for dig. Den har hele 8 forskellige pink nuancer til både highlight og blush, og de giver alle sammen et smukt og friskt touch med en flot shimmereffekt. Med denne Blush Palette Blush Queen vil du kunne tilføre en fornyet glød til huden på en utrolig feminin måde, og du kan frit mikse og matche de forskellige farver fra paletten, som du ønsker. Denne blush fra Makeup Revolution er endvidere ikke testet på dyr.

Det vi liker:
 • Blush og highlighter palette I lyserøde nuancer med 8 lækre farver
 • Tilfører en smuk og fornyet glød med en skøn shimmer effekt
 • Ikke testet på dyr

BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush –

BareMinerals er en serie af lækre makeup og hudplejeprodukter. BareMinerals fremstiller produkterne med de bedste ingredienser fra naturen baseret på 100% rene mineraler. Produkterne består kun af naturlige ingredienser, og er fri for parabener, konserveringsmidler, parfume, emuligator, kemiske stoffer og mineralsk olie. Og så er produkterne ikke testet på dyr.

Derfor skal du vælge bareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush

BareMinerals Gen Nude Powder Blush Call My Blush siges at kunne give dig den ultimative makeover på blot få sekunder. Blushen har en smuk ‘nude’ nuance, der er med til at give en smuk og strålende farve til dine kinder ved at skabe  en naturlig frisk rødme, der holder hele dagen. 

På grund af den cremde og fløjlsbløde formel, er Gen Nude Powder Blush let at påføre, og kan også nemt øges i intensitet og look. Formlen indeholder desuden lysreflekterende silicaperler, marimo perler og et slørende pudder, så din hud fremstår glat, jævn og fin med en smuk glød. 

Det vi liker:
 • Den giver en sund og naturlig farve til kinderne.
 • Den holder hele dagen.
 • Den er skabt på de bedste ingredienser fra naturen.

Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Shiseido er et japansk mærke, og er en producent, der beskæftiger sig med både hud- og hårpleje, kosmetik og dufte. Firmaet er grundlangt i 1872, og er dermed et af de ældste kosmetikfirmaer i verden. Et lækkert og anerkendt mærke.

Derfor skal du vælge Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush er en lækker blush med en luftig mousse konsistens, som omdannes til en let pudder, når den påføres og blendes ind i huden. Dette er også med til at give det smukke og meget naturlige resultat. Shiseido Minimalist Whipped Powder Blushen findes i flere forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Denne blush har en mat finish, og så holder den til og med i op til 8 timer.

Dog er produktet lidt drøjt i brug, så der skal ikke anvendes meget ad gangen – Men så holder den jo blot det længere.

Det vi liker:
 • Den er nem at blende ind i huden.
 • Den skaber et naturlig og mat look.
 • Den holder i op til 8 timer.

Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo 01 Glowy Pink – Den bedste blush on the go

Clarins er fransk hudpleje, makeup og kosmetik. Det er et innovativt mærke, der går op i mennesker, dyr og miljø. Produkterne er innovative, naturlige og effektive.

Derfor skal du vælge Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo 01 Glowy Pink

Skal det være nemt i hverdagen eller på farten er denne Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo et smart valg. Den har nemlig både en Blush og Highlighter i én, så du kun behøver et produkt for at kunne skabe glød og et frisk pust til ansigtet, både hjemme og on the go. Den passer perfekt til tasken, og kan bruges i hele ansigtet; øjne, læber og kinder. Ønsker du lidt ekstra til looket, kan den også bruges på kroppen, som fx highlight til kraveben eller arme. Den kan bruges af alle hudtyper- og toner, og er derfor et fantastisk køb for mange. Den fås også i en anden farve, hvis man ønsker lidt andre nuancer, nemlig: 02 Golden Peach.

Det vi liker:
 • Duostick med blush i den ene ende og highlighter i den anden, perfekt on to go
 • Kan bruges til ansigtet, øjnene, til læberne og til kroppen
 • Alle hudtyper og hudtoner

Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain

Benefit Cosmetics er et Amerikansk mærke hvis mission er at sikre produkter af høj og upåklagelig kvalitet til kunderne, samtidig med at de strengeste lovkrav overholdes. Benefit Cosmetics er desuden dybt engagerede i kampen mod dyreforsøg, og tester derfor ikke deres produkter på dyr.

Derfor skal du vælge Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain

Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain er et produkt som du kan anvende på både din hud og dine læber, og som giver dig et friskt og sundt look nu og her. Med dette produkt får du på ingen tid en frisk fornyet glød, som fremstår helt naturlig og føles som luft på din hud.

Med få dråber fra Benefit Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain får du fine røde kinder og smukke naturlige lyserøde læber på rekordtid – Og så holder det hele dagen.

Det vi liker:
 • Den giver en smuk naturlig rosenrød farve til din hud og dine læber.
 • Den holder hele dagen.
 • Den kan opbygges i farveintensitet.

Clinique Blushing Blush Powder Blush Precious Posy – Allergivenlig blush

Clinique er et innovativt og allergivenligt mærke. Der lægges stor vægt på, at alle produkter skal være fri for irritationsskabende ingredienser, allergener, parfumer og parabener.

Derfor skal du vælge Clinique Blushing Blush Powder Blush Precious Posy

Clinique Blushing Bluse Powder Bluse Precious Post er en hudvenlig blush til dig, der indimellem oplever allergi eller hudirritationer ved brug af nogle former for hudpleje eller makeup. Blushen fra Clinique er en pudder, der har en blød konsistens, som let glider på huden. Den giver et naturligt look, men farven kan let opbygges, hvis man ønsker det. Der medfølger en specialbørste til at give dig en smuk glød på huden. Blushen er oliefri og som alle Cliniques andre produkter parfumefri og allergitestet.

Det vi liker:
 • Giver et meget naturligt look Farven kan opbygges
 • Specialbørste medfølger
 • Oliefri Parfumefri Allergitestet

Smashbox Cali Highlighter Palette

Smachbox Beauty Cosmetics er grundlagt I 1996 med hovedkvarter i Californien. Moderorganisationen bag dette skønhedsfirma er Estée Lauder Compagnies.

Derfor skal du vælge Smashbox Cali Highlighter Palette

Med Smashbox Cali Highlighter Palette får du 6 pigmenterede farver i én samlet boks. Boksen indeholder både highlighter, bronzer og blush, og alle farverne er lette at blende ind med hinanden og din hud. Med Smashbox Cali Highlighter Palette kan du let skabe et nyt look hvad end det skal være markeret, naturligt eller ekstra varmt. Paletten indeholder 3 puddere med en mat finish, 2 med perlemors finish samt en mat blush. Farverne kan også bruges som øjenskygge. Produktet indeholder ikke parfume.

Det vi liker:
 • Du får 6 pigmenterede farver i én boks.
 • Den indeholder både highlighter, bronzer og blush.
 • Den den indeholder ikke parfume.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar –

Denne palette fra Makeup Revolution. Makeup Revolution er et engelsk mærke skabt på en vision om at alle skal have adgang til kvalitets-makeup, hvis de ønsker det. Virksomheden er nu blevet et globalt brand.

Derfor skal du vælge Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar

Med Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar får du en professionel palette med 8 smukke farver i brune og rosa nuancer. Paletten kan bruges til både strobing, highlighting og contouring, og så er den utrolig pigmenteret. Paletten indeholder desuden en kombination af glimmer og matte blush, baked blush og highligt pudder, så der er nok at give sig i kast med. Du opnår med denne palette hurtigt et smukt og professionelt look.

Det vi liker:
 • Det er en samlet palette med i alt 8 smukke farver.
 • Den er perfekt til strobing, highlighting og contouring.
 • Du opnår let et professionelt look.

Hvilken blush skal jeg vælge?

I bund og grund handler det mest om, hvilket produkt du bedst kan lide at arbejde med. Cremeblushen påføres fx. let med en finger, og skaber et fint resultat, mens pudderblushen skal påføres med en pensel. Denne er ideel, hvis du fx. ikke har super meget tid til at stå og blende kanter. 

Og så er der det med farven. Det er en god ide at tænke over, hvilken farve der klæder netop dit ansigt og din hudtone. Men i sidste ende er det jo en smagssag. Vigtigst af alt må være, at du påfører den de rette steder, og i en passende dosering – Så går det nok, hvad enten det er rosa eller fersken, du vælger at smøre på. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en blush

Når du skal købe en ny blush, vil vi anbefale dig, at du tager til en fysisk forhandler, hvor det er muligt at prøve produktet på. På den måde kan du bedst få en ide om, hvor vidt du er til en cremet blush eller til en pudder-blush. Og det giver dig også mulighed for, at teste de forskellige farvenuancer på din hud. Er det svært at finde hoved og hale i de mange muligheder selv efter at have læst denne artikel, så kan du nedenfor få et overblik over, hvilke blush vi anbefaler dig og ligeledes hvem der ellers anbefaler dem af skønhedsspecialister på markedet.

Vi ønsker dig en god jagt på din nye blush