fbpx

Senest opdateret

Bedste bodylotion test 

Når det kommer til hudplejeprodukter, så er bodylotionen en af de lettest anvendelige, samt en af de mest effektive, når det kommer til at opretholde en sund og stærk hud. En god bodylotion vil kunne fugtiggøre din hud hele dagen, og derfor på sigt fastholde et sundt ydre. Langt de fleste bodylotions kan bruges af både mænd og kvinder, og specielt som mand skal man ikke afskrækkes fra at bruge brands, som primært bliver markedsført til kvinder, såsom Elizabeth Arden. 

Der findes mange forskellige typer bodylotions, og vil komme i forskellige forme og til forskellige formål. Der findes primært tre typer bodylotions:  Body butter, bodylotions og bodycreams. 

Bodylotions og bodycreams er stort set det samme og har de samme fordele for vores hud, dog har de en stor forskel. Bodylotions er en fugtighedscreme, som blander olie og vand – hvor størstedelen er vand – hvilket gør, at cremen lettere og mindre fedtet. Bodycreams har en større mængde olie end bodylotions, hvilket gør, at dens konsistens er noget tykkere. Body Butter adskiller sig fra de to typer, da det ikke indeholder vand og derfor er tykkere og stærkere i konsistensen. 

Markedet for bodylotions er gigantisk, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige typer, mærker og prisklasser. Derfor har vi samlet de bedste bodylotions på markedet lige nu, og du vil kunne læse om dem nedenunder. Derudover vil du kunne læse om overvejelser, som du skal gøre dig inden, du køber din næste bodylotion.

De bedste bodylotions 

I denne artikel har vi valgt, at udvælge tre bodylotions, som man skal være opmærksom på,  da disse er specielt gode indenfor en af de tre kategorier: “Bedst i test”, “Bedst til prisen”, “den eksklusive” og “Mest nærende”. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Den specielle Tea Tree Oil Body Lotion fra Australian Bodycare er denne artikels testvinder. Dette skyldes, at produktet både styrker, plejer og giver fugt til huden, samt efterlader denne blød og velplejet. Derudover er produktet vegansk, fri for parabener og sprængfyldt med antibakterielle og -inflammatorisk egenskaber. Af den grund hjælper cremen også med at forebygge tør og irriteret hud – eller lindre og pleje allerede irriteret hud. Denne bodylotion kan desuden benyttes af alle hudtyper.

Den bedste bodylotion til prisen er Matas’ carbamid bodylotion. Denne bodylotion holder din hud fra at være fugtig og tør, samtidig med at carbamiden i produktet fjerner døde hudceller og på den måde holder din hud sund. 

Den mest ekslusive bodylotion er ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil. 

Dette er en dyrere olie, men den er det værd. Elizabeth Arden har med All-Over Miracle Oil skabt en olie, som kan bruges til både hår, ansigt og krop, men ikke går på kompromis med noget af det – deraf oliens højere pris. Det er svært, at komme undenom, at dette er en luksusolie, som ikke alle har råd til, men ønsker du at forkæle dig selv lidt, så er det her det oplagte valg. 

Den mest nærende bodylotion er Ecookings parfumefri bodylotion. Dette er en lotion, som fås i forskellige størrelse og til forskellige priser. Men alt i alt, så Ecookings parfumefri bodylotion den mest nærende lotion på denne liste. Produktet går ind og modvirker appelsinhud og efterlader huden med en glød. Derudover er produktet parfumefri og fri for parabener, samtidig med at det er 100 % vegansk. 

 

Australian-Bodycare-Tea-Tree-Oil-Body-Lotion-200ml#1 Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion – Den bedste bodylotion

Du kan med fordel investere i denne bodylotion fra mærket Australian Bodycare, hvis du er på jagt efter den bedste bodylotion på markedet. Det skyldes, at cremen kan benyttes af alle hudtyper, da den virker antibakterielt og er skånsom mod huden. Cremen har desuden en naturlig opbygning og sikrer dig en velplejet, fugtet og blød hud.

Fremhævede fordele: 

 • Antibakteriel virkning grundet opbygningen med Tea Tree Oil
 • Fremstillet med brugen af naturlige ingredienser
 • Fri for parabener og animalske ingredienser
 • Genopretter hudens naturlige fugtbalance og styrker huden
Forhandler Pris Læs mere
129,00 Køb nu

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Australian Bodycare er kendt for deres antibakterielle og -inflammatoriske produkter, der effektivt modvirker irritation, kløe og tør hud. Deres bodylotion er ingen undtagelse, og cremens skånsomme opbygning sikrer, at den er velegnet til alle hudtyper, selv personer med sensitiv eller stærkt irriteret hud, da den også virker lindrende. 

Denne bodylotion består af en række naturlige ingredienser, heriblandt Tea Tree Oil, mælkesyreestre, bisabolol og glycerin, som går ind og genopretter, styrker og fugter din hud til fulde. Dette resulterer i en blød og velplejet hud med et stærkere forsvar.

Bodylotionen hjælper med at forebygge uønsket bakterievækst og har antiinflammatoriske egenskaber, hvilket også gør cremen velegnet til bekæmpelse af diverse hudproblemer. Cremen trænger desuden hurtigt ind i huden og fedter ikke ved brug. Derudover er den vegansk og parabenefri.


La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream

#2 La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream – Den bedste bodylotion til sart hud

Det franske mærke La Roche Posay har med deres lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisterizing Cream formået, at skabe en bodylotion, som efterlader brugerne tilfredse. Ud fra 300 brugere på influenster.com får bodylotionen 4,7 ud af 5 stjerner, og på Lookfantastic.dk skriver flere brugere, at denne bodylotion er god til børn. Bodylotionen er udviklet i samarbejde med en række dermatologer rundt omkring i verden, og mærkets mission er, at mindske brugen af lotion og forstærke sart hud.

Fremhævede fordele: 

 • Velegnet til alle – både børn og voksne 
 • Parabenefri og passer til alle hudtyper
 • Indeholder niacinamid og sheasmør 
Forhandler Pris Læs mere
20,00 Køb nu

Derfor skal du vælge La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream

Lipikar bodylotionen er for dig med sart og irriteret hud. Selve lotionen har en glat konsistens, som ikke er ulig en balsam, hvilket medfører at lotionen er let at påføre huden. Derudover er det en mild lotion, som beskrevet ovenover er lavet i samarbejdet med dermatologer. Dette gør, at selve lotionen ikke svier eller du oplever irritation, når du bruger den.  

Lipikar bodylotionen fugter huden i 48 timer, men det anbefales, at du benytter den minimum en gang dagligt – alt efter dit eget behov. En af grundene til at denne bodylotion fungerer så godt imod tør og irriteret hud er, at huden føles roligere efter brug. 


BIOTHERM Lait Corporel Body Milk 400 ml

#3 BIOTHERM Lait Corporel Body Milk 400 ml – Duft som en engel

Det er svært, at komme udenom et brand som Biotherm, når det kommer til hudplejeprodukter. Biotherm er et stort brand indenfor netop dette, og har lavet en lang række gode produkter. Denne bodylotion fra Biotherm har en dejlig og intens duft af citrus, som giver et frisk pust ved påføring. Lait Corporel Body Milk lotionen er en af Biotherms bestsellers, og bliver godt bedømt af brugerne (4.5 ud af 5 stjerner på Influenster.com). Dog kan parfumen være med til at fremkalde allergi beskriver forbrugerrådet Tænk, som også angiver, at alle stofferne i bodylotionen er lovlige. 

Fremhævede fordele: 

 • Duft af citrus   
 • God pumpefunktion 
 • Vitamin E – som er med til at genopbygge skadet hud

Forhandler Pris Læs mere
118,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Biotherm Lait Corporel Body Milk

Som det første er det vigtigt, at nævne, at du ikke skal benytte dig af denne bodylotion, hvis du har allergitendenser. Hvis du ikke er nervøs for allergiske reaktioner, så er det svært, at komme udenom at duften i Lait Corporel Body Milk er fantastisk. 

Derudover indeholder bodylotionen fra Biotherm vitamin E, som har en genopbyggende effekt på huden. Så udover, at være fugtighedsgivende, så er den med til at reparere huden. Selve påføringen af bodylotionen er ingen udfordring, da den har en blød og glat konsistens og trækker nemt ned i huden. Huden optager hurtigt bodylotionen, hvilket gør det hurtigere at komme videre med sin daglige rutine. Påføringen bliver gjort endnu nemmere af den smarte pumpefunktion, som kommer med tilpas store mængder lotion ved tryk. Dette hæfter den norske side Klikk.no, som anmelder bodylotionen, køkkenudstyr og meget mere.  


ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 Ml

#4 ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 Ml – Bodylotionen med flere formål

Ligesom ovenstående brand Biotherm er det svært, at komme uden om Elizabeth Arden, når man taler om hudprodukter. Produktet har fået gode anmeldelser på både influenster.com, men også på Matas.dk, hvor produkter scorer 4,7 stjerner ud af 5 på baggrund af 23 anmeldelser. Dette er en bodylotion, som kommer til en højere pris end de fleste andre, men dertil får du også flere funktioner og mere værdi – du betaler ikke for brandet ved køb af denne bodyolie.

Fremhævede fordele: 

 • Multifunktionel olie – kan bruges til både hår, krop og ansigt 
 • Virker til alle hudtyper
 • Sprayfunktion 

Forhandler Pris Læs mere
239,00 Køb nu
250,00 Køb nu

Derfor skal du vælge ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 ml 

Elizabeth Arden er kendt for mærkets ikoniske ‘Eight Hour’ formel, som mærket har udvidet til mange af deres andre produkter – heriblandt dette. Formlen er blevet dokumenteret til at kunne hjælpe mod tør hud og give huden og kroppen en beroligende effekt. 

Det specielle ved denne olie, i forhold til de tidligere beskrevet produkter er, at dette er en olie. Dette skyldes, at All-Over Miracle Oil ikke specifikt er til kun at være en bodyolie. Den kan bruges i både hår, på kroppen og i ansigtet. 

Mange er skeptiske når det kommer til multifunktionelle produkter – gør den så bare alle ting nogenlunde? I mange tilfælde er det en sund skepsis at have, men dette produkt gør alt og mere. Påføres den i håret tilføjer det glans og fugt, den skaber fugt til tør og beroliger irriteret hud. Derudover er den beskrevet, som værende god efter barbering. 


MATAS STRIBER Carbamid Bodylotion

#5 MATAS STRIBER Carbamid Bodylotion 10% – Billig og effektiv 

Matas er kendt herhjemme for at levere kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Det er præcis dette, som deres Carbamid Bodylotion 10% leverer. Dette er en bodylotion for dig, som måske ikke har det største hul i budgettet til selvplejeprodukter – hvilket gør produktet oplagt for studerende. På Matas’ egen hjemmeside er produktet blevet anmeldt af 89 brugere, som samlet giver produktet 4,4 stjerner ud af 5. 

Fremhævede fordele: 

 • Billig bodylotion 
 • Uden parfume 
 • Produceret i Danmark 

Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge MATAS STRIBER Carbamid Bodylotion 10%

Matas er udviklet denne bodylotion mod tør og ru hud. Den skilter med at indeholder stoffet carbamid. Carbamid er et blødgivende stof, som modvirker den tøre og rug hud, så den føles frisk og blød. Stoffet carbamid er med til at fjerne døde hudceller, som ellers ville blive fastsiddene. Døde hudceller er med til at skabe tørhed og en mere ru overflade, og vil med tiden kunne skabe irritation. 

Derudover indeholder lotionen glycerin, som er med til at fastholde fugten inde i huden, så den ikke bliver tør over tid. En lotion med glycerin er specielt en fordel i vinterperioderne, hvor huden hurtigt kan tørre ud. Glycerin vil være med til at holde på fugten, og derved give en friskere og mere sundt look hele dagen. 


ECOOKING Bodylotion Parfumefri

#6 ECOOKING Bodylotion Parfumefri – Fuld af naturlige olier

Ecooking er et dansk brand, som fokuserer på luksus i hverdagen. Deres motto er: “Food for your skin”, og det må man sige, at deres parfumefri bodylotion er. Ecooking startede som et ansigtsplejebrand, men har nu flyttet deres viden ned til hele kroppen. Denne bodylotion er primært for kvinder, og er markedsført på den måde. Den har mange udglattende stoffer, som opstrammer huden og tilfører glød. 

Fremhævede fordele: 

 • Fås i mange forskellige størrelser – 300 ml, 400 ml og 500 ml
 • 100% vegansk 
 • Parfumefri

Forhandler Pris Læs mere
199,00 Køb nu

Derfor skal du vælge ECOOKING Bodylotion Parfumefri

Denne bodylotions adskiller sig fra de resterende bodylotions på listen ved, at have en opstrammende effekt på huden. Der er nogle stoffer i produktet, som er med til at udfylde linjer og tilføre fugt under hudoverfladen – her er der blandt andet tale om hyaluronsyre. Niacinamide fungerer på samme måde udglattende på huden, samtidig med at det giver glød. Den er på flere måder oplagt til folk, som har undergået et større vægttab eller været gravide, da den går ind og bearbejder og opstrammer huden, samtidig med at den fugtiggør huden.  

Derudover indeholder produktet Aloe Vera, agurkevand og vitamin E, som er med til at lindre huden og give en beroligende fornemmelse. 

Ovenfor er der blevet beskrevet en masse forskellige stoffer, som er i produktet, og der er intet at være urolig for. Produktet er 100% vegansk og uden parfume. Det er dermotologisk testet og fri for parabener og farvestoffer. 


plasir body butter

#7 PLAISIR Body Butter Kokos – Duft af Caribien hele dagen

Som den eneste Body Butter på listen har Plaisir skabt et produkt, som kan holde din hud og krop fugtig hele dagen. Produktet er godt anmeldt af brugerne på Matas.dk, hvor 17 har anmeldt produktet og givet det 4,9 stjerner ud af fem. Samtidig har du muligheden for at dufte af en kokosdrøm hele dagen. 

Fremhævede fordele: 

 • Duft af kokos 
 • Tyk tekstur som huden nemt absorberer 
 • Glycerin holdig 

Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge PLAISIR Body Butter Kokos

Plaisirs body butter er potentielt den mest fugtige af de cremer, som er på listen. Som nævnt, så er body butter oftere tykkere i tekstur, hvilket kan gøre det svært for huden at absorbere hurtigt. Dette er dog ikke tilfældet med denne body butter. 

Plaisirs body butter er blød, og optages nemt i huden. Den indeholder sheabutter og abrikoskerneolie, som er de primære fugtgivere til produktet – det er også dem, som er med til at give produktet dets fyldige konsistens. Derudover er produktet tilført glycerin, som er med ti at pleje huden under overfladen og fastholde fugten, så du ikke får tør hud i løbet af den. 

Produktspecifikationer:

 • 200 ml 
 • Indeholder B5 provitamin
 • Uden farvestoffer 
 • Dufter af kokos

#8 CLINIQUE Jumbo Body Lotion – En cremet og tilfredstillende bodylotion 

Clinique er et af de mærker, som man heller ikke kan komme udenom. Deres Jumbo Body Lotion er en af deres førende produkter, og er blevet taget godt imod af forbrugeren. på Influenster.com får produktet 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 801 anmeldelser. 

Fremhævede fordele: 

 • Fjerner døde hudceller 
 • Perfekt til daglig brug 
 • God pumpefunktion

Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge CLINIQUE Jumbo Body Lotion

Denne bodylotion fra Clinique er en silkeblød og fugtgiven lotion, som har den egenskab, at den også kan fjerne døde hudceller. De døde hudceller er med til at tørre huden ud og skabe irritation. De døde hudceller er ofte en af grundene til at du har tør hud, så derfor kan du med fordel anskaffe dig en bodylotion som denne, der fjerner de døde hudceller.

En af de helt store fordele ved netop denne body lotion er den gode pumpefunktion. Man får ofte præcis den mængde lotion, som man ønsker. Det gør det både nemt at påføre, men samtidig gør det, det også nemmere for huden at optage produktet, da der ikke påføres et alt for tykt lag. 


ELIZABETH ARDEN White Tea Wild Rose Body Cream

#9 ELIZABETH ARDEN White Tea Wild Rose Body Cream – Nyt og spændende produkt 

Elizabeth Arden White Tea wild Rose Body Cream er et nyere produkt, hvilket ikke gør den mindre spændende. Produktet er en del af det velkendte brands ‘White Tea’-kollektion, som indeholder både parfume, håndcreme og shower gel. 

Fremhævede fordele: 

 • En kropscreme – modsat body butter og body lotion 
 • Himmelsk duft
 • Kan komplimenteres af andre produkter i serien 

Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge ELIZABETH ARDEN White Tea Wild Rose Body Cream

Det første og mest unikke ved denne body cream er dens himmelsk duft. Den har primært tre duftnoter, hvor den første du møder, når du åbner bøtten til cremen er mandariner og hav duft. Derudover vil du kunne ane en duft af træ og den hvide te, som kollektionen er opkaldt efter. 

Duften, sammenlagt med cremens fugtgivende elementer, gør at du ikke kan andet end at føle dig afslappet. Cremen indeholder glycering ligesom flere af de andre produkter på listen, som er med til at pleje under huden overflade, og sørge for at fugten bliver i huden. 

Samtidig kan det være en fordel for nogle, at det er en creme uden pumpefunktion, som gør, at du selv kan styre hvor meget creme, du påfører kroppen. Det er på den måde også muligt, at spare på produktet. 


Hvilken bodylotion skal jeg vælge? 

Hvert indkøb af bodylotion er individuelt, og det kan være forskelligt fra person til person, hvilket bodylotion man har brug for. Dog er der nogle små regler, som man altid kan følge. 

Fælles for alle produkterne i ovenstående test er, at de er fugtgivende og de tilfører fugt og nærer huden. Derudover er der nogle forskellige karakteristika, som differentierer hvert produkt fra det andet. Det kan blandt andet være parfume, vegansk eller ikke-vegansk og hvorvidt produktet er en creme, olie eller en body butter – så hvilken skal jeg vælge? 

Det kan virke logisk, men hvis du er allergisk eller har sart hud, så er den en fordel, at holde dig væk fra bodylotions med parfume i. Parfume kan i manges tilfælde fremkalde allergiske reaktioner. Derudover kan du med fordel gå efter produkter, som du indeholder naturlige stoffer. Men hvis du ikke har det, så kan en bodylotion med parfume være med til at skubbe selvtilliden frem, da de fleste bodylotion dufter afsindigt godt. 

Derudover, hvis du er vegansk, så skal du holde godt øje med produktspecifikationerne. Nogle bodylotion bruger nemlig stoffer fra dyr. De fleste produkter, som er 100% veganske skilter med det, da det er et spørgsmål om branding, så de er nemme at finde. 

Testkilder 

Kemi.forbrugerrådettænk.dk

Siden fra forbrugerrådet tænk oplyser visse farer ved og kemikalier i nogle af flere bodylotions. Den er blevet brugt som baggrundsviden, samt vigtigt i bedømmelsen af flere af de udvalgte produkter. 

Konklusion

Ud fra testen kan man konkludere, at den bedste bodylotion er Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion, da den kan benyttes af alle hudtyper, har ekstremt plejende egenskaber og virker lindrende på huden grundet de anti-inflammatoriske ingredienser. Bodylotionen fra Australian Bodycare er dog stærkt efterfulgt af La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream, da den egner sig godt til sart og ru hud. Den er udarbejdet af dermotologer og er derfor dermotologisk testet, så den har videnskaben bag sig.

Derefter er den bedste bodylotion til prisen, Matas Striber Carbamid Bodylotion 10%. Dette skyldes, at den til dens lave pris går ind og gør det en bodylotion skal – fugtiggøre huden og holde den sund. Hvis du dog ønsker en bodylotion, som er meget mere end en bodylotion, så skal du erhverve dig ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil. Elizabeth Arden har skabt en bodyolie, som kan bruges på hele kroppen og i håret, og fungerer lige godt alle steder. Den mest nærende olie på listen er ECOOKING Bodylotion Parfumefri, og burde erhverves, hvis du ønsker at modvirke appelsinhud og tilføje en ungdommelig glød til din hud. 

Derudover kan artiklen konkludere, at det er vigtigt, at du vælger bodylotion ud fra din hudtype. Vælg altid efter om du er vegansk eller har allergi-tendenser.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.