Bedste Bodylotion Test 2022

1
Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Du kan med fordel investere i denne bodylotion fra mærket Australian Bodycare, hvis du er på jagt efter den bedste bodylotion på markedet. Det skyldes, at cremen kan benyttes af alle hudtyper, da den virker antibakterielt og er skånsom mod huden. Cremen har desuden en naturlig opbygning og sikrer dig en velplejet, fugtet og blød hud. Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion Australian Bodycare er kendt for deres antibakterielle…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion 120 kr. Cocopanda DK
La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream 153 kr. Deloox
BIOTHERM Lait Corporel Body Milk 400 ml 115 kr. Nicehair.dk
ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 Ml
Urtekram Aloe Vera Body Lotion 245 ml 42 kr. Shopping4net DK
ECOOKING Bodylotion Parfumefri 139,95 kr. Matas
Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera 400 ml 149 kr. Nicehair.dk
Nivea Nourishing Body Milk 250 ml 39,95 kr. Well
Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml 135 kr. Deloox

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Når det kommer til hudplejeprodukter, så er bodylotionen en af de lettest anvendelige, samt en af de mest effektive, når det kommer til at opretholde en sund og stærk hud. En god bodylotion vil kunne fugtiggøre din hud hele dagen, og derfor på sigt fastholde et sundt ydre. Langt de fleste bodylotions kan bruges af både mænd og kvinder, og specielt som mand skal man ikke afskrækkes fra at bruge brands, som primært bliver markedsført til kvinder, såsom Elizabeth Arden.

Der findes mange forskellige typer bodylotions, og vil komme i forskellige forme og til forskellige formål. Der findes primært tre typer bodylotions:  Body butter, bodylotions og bodycreams.

Bodylotions og bodycreams er stort set det samme og har de samme fordele for vores hud, dog har de én stor forskel. Bodylotions er en fugtighedscreme, som blander olie og vand – hvor størstedelen er vand – hvilket gør, at cremen lettere og mindre fedtet. Bodycreams har en større mængde olie end bodylotions, hvilket gør, at dens konsistens er noget tykkere. Body Butter adskiller sig fra de to typer, da det ikke indeholder vand og derfor er tykkere og stærkere i konsistensen.

Markedet for bodylotions er gigantisk, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige typer, mærker og prisklasser. Derfor har vi samlet de bedste bodylotions på markedet lige nu, og du vil kunne læse om dem nedenunder. Derudover vil du kunne læse om overvejelser, som du skal gøre dig inden, du køber din næste bodylotion.

De bedste bodylotions

I denne artikel har vi valgt, at udvælge tre bodylotions, som man skal være opmærksom på,  da disse er specielt gode indenfor en af de fire kategorier: “Bedst i test”, “Bedst til prisen”, “den eksklusive” og “Mest nærende”.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Den specielle Tea Tree Oil Body Lotion fra Australian Bodycare er denne artikels testvinder. Dette skyldes, at produktet både styrker, plejer og giver fugt til huden, samt efterlader denne blød og velplejet. Derudover er produktet vegansk, fri for parabener og sprængfyldt med antibakterielle og -inflammatorisk egenskaber. Af den grund hjælper cremen også med at forebygge tør og irriteret hud – eller lindre og pleje allerede irriteret hud. Denne bodylotion kan desuden benyttes af alle hudtyper.

Waves Everyday Body Lotion

Den bedste bodylotion til prisen er en Waves Everyday Body Lotion. Denne bodylotion holder din hud fra at blive tør i løbet af dagen, og så virker den endda antiinflammatorisk på huden. Og du skal langt fra have mange penge op af lommen for at få råd til hele 500 ml af produktet.

Den mest ekslusive bodylotion er ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil. 

Dette er en dyrere olie, men den er det værd. Elizabeth Arden har med All-Over Miracle Oil skabt en olie, som kan bruges til både hår, ansigt og krop, men ikke går på kompromis med noget af det – deraf oliens højere pris. Det er svært, at komme undenom, at dette er en luksusolie, som ikke alle har råd til, men ønsker du at forkæle dig selv lidt, så er det her det oplagte valg.

Ecooking Parfumefri Bodylotion er den mest nærende

Den mest nærende bodylotion er Ecookings parfumefri bodylotion. Dette er en lotion, som fås i forskellige størrelse og til forskellige priser. Men alt i alt, så Ecookings parfumefri bodylotion den mest nærende lotion på denne liste. Produktet går ind og modvirker appelsinhud og efterlader huden med en glød. Derudover er produktet parfumefri og fri for parabener, samtidig med at det er 100 % vegansk.

Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion – Den bedste bodylotion

Du kan med fordel investere i denne bodylotion fra mærket Australian Bodycare, hvis du er på jagt efter den bedste bodylotion på markedet. Det skyldes, at cremen kan benyttes af alle hudtyper, da den virker antibakterielt og er skånsom mod huden. Cremen har desuden en naturlig opbygning og sikrer dig en velplejet, fugtet og blød hud.

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion

Australian Bodycare er kendt for deres antibakterielle og -inflammatoriske produkter, der effektivt modvirker irritation, kløe og tør hud. Deres bodylotion er ingen undtagelse, og cremens skånsomme opbygning sikrer, at den er velegnet til alle hudtyper, selv personer med sensitiv eller stærkt irriteret hud, da den også virker lindrende.

Denne bodylotion består af en række naturlige ingredienser, heriblandt Tea Tree Oil, mælkesyreestre, bisabolol og glycerin, som går ind og genopretter, styrker og fugter din hud til fulde. Dette resulterer i en blød og velplejet hud med et stærkere forsvar.

Bodylotionen hjælper med at forebygge uønsket bakterievækst og har antiinflammatoriske egenskaber, hvilket også gør cremen velegnet til bekæmpelse af diverse hudproblemer. Cremen trænger desuden hurtigt ind i huden og fedter ikke ved brug. Derudover er den vegansk og parabenefri.

Det vi liker:
 • Antibakteriel virkning grundet opbygningen med Tea Tree Oil
 • Fremstillet med brugen af naturlige ingredienser
 • Fri for parabener og animalske ingredienser
 • Genopretter hudens naturlige fugtbalance og styrker huden

La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream – Den bedste bodylotion til sart hud

Det franske mærke La Roche Posay har med deres lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisterizing Cream formået, at skabe en bodylotion, som efterlader brugerne tilfredse. Ud fra 300 brugere på influenster.com får bodylotionen 4,7 ud af 5 stjerner, og på Lookfantastic.dk skriver flere brugere, at denne bodylotion er god til børn. Bodylotionen er udviklet i samarbejde med en række dermatologer rundt omkring i verden, og mærkets mission er, at mindske brugen af lotion og forstærke sart hud.

Derfor skal du vælge La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream

Lipikar bodylotionen er for dig med sart og irriteret hud. Selve lotionen har en glat konsistens, som ikke er ulig en balsam, hvilket medfører at lotionen er let at påføre huden. Derudover er det en mild lotion, som beskrevet ovenover er lavet i samarbejdet med dermatologer. Dette gør, at selve lotionen ikke svier eller du oplever irritation, når du bruger den.

Lipikar bodylotionen fugter huden i 48 timer, men det anbefales, at du benytter den minimum en gang dagligt – alt efter dit eget behov. En af grundene til at denne bodylotion fungerer så godt imod tør og irriteret hud er, at huden føles roligere efter brug.

Det vi liker:
 • Velegnet til alle – både børn og voksne
 • Parabenefri og passer til alle hudtyper
 • Indeholder niacinamid og sheasmør

BIOTHERM Lait Corporel Body Milk 400 ml – Duft som en engel

Det er svært, at komme udenom et brand som Biotherm, når det kommer til hudplejeprodukter. Biotherm er et stort brand indenfor netop dette, og har lavet en lang række gode produkter. Denne bodylotion fra Biotherm har en dejlig og intens duft af citrus, som giver et frisk pust ved påføring. Lait Corporel Body Milk lotionen er en af Biotherms bestsellers, og bliver godt bedømt af brugerne (4.5 ud af 5 stjerner på Influenster.com). Dog kan parfumen være med til at fremkalde allergi beskriver forbrugerrådet Tænk, som også angiver, at alle stofferne i bodylotionen er lovlige.

Derfor skal du vælge Biotherm Lait Corporel Body Milk

Som det første er det vigtigt, at nævne, at du ikke skal benytte dig af denne bodylotion, hvis du har allergitendenser. Hvis du ikke er nervøs for allergiske reaktioner, så er det svært, at komme udenom at duften i Lait Corporel Body Milk er fantastisk.

Derudover indeholder bodylotionen fra Biotherm vitamin E, som har en genopbyggende effekt på huden. Så udover, at være fugtighedsgivende, så er den med til at reparere huden. Selve påføringen af bodylotionen er ingen udfordring, da den har en blød og glat konsistens og trækker nemt ned i huden. Huden optager hurtigt bodylotionen, hvilket gør det hurtigere at komme videre med sin daglige rutine. Påføringen bliver gjort endnu nemmere af den smarte pumpefunktion, som kommer med tilpas store mængder lotion ved tryk. Dette hæfter den norske side Klikk.no, som anmelder bodylotionen, køkkenudstyr og meget mere.

Det vi liker:
 • Duft af citrus
 • God pumpefunktion
 • Vitamin E – som er med til at genopbygge skadet hud

ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 Ml – Bodylotionen med flere formål

Ligesom ovenstående brand Biotherm er det svært, at komme uden om Elizabeth Arden, når man taler om hudprodukter. Produktet har fået gode anmeldelser på både influenster.com, men også på Matas.dk, hvor produkter scorer 4,7 stjerner ud af 5 på baggrund af 23 anmeldelser. Dette er en bodylotion, som kommer til en højere pris end de fleste andre, men dertil får du også flere funktioner og mere værdi – du betaler ikke for brandet ved køb af denne bodyolie.

Derfor skal du vælge ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil 100 ml

Elizabeth Arden er kendt for mærkets ikoniske ‘Eight Hour’ formel, som mærket har udvidet til mange af deres andre produkter – heriblandt dette. Formlen er blevet dokumenteret til at kunne hjælpe mod tør hud og give huden og kroppen en beroligende effekt.

Det specielle ved denne olie, i forhold til de tidligere beskrevet produkter er, at dette er en olie. Dette skyldes, at All-Over Miracle Oil ikke specifikt er til kun at være en bodyolie. Den kan bruges i både hår, på kroppen og i ansigtet.

Mange er skeptiske når det kommer til multifunktionelle produkter – gør den så bare alle ting nogenlunde? I mange tilfælde er det en sund skepsis at have, men dette produkt gør alt og mere. Påføres den i håret tilføjer det glans og fugt, den skaber fugt til tør og beroliger irriteret hud. Derudover er den beskrevet, som værende god efter barbering.

Det vi liker:
 • Multifunktionel olie – kan bruges til både hår, krop og ansigt
 • Virker til alle hudtyper
 • Sprayfunktion

Urtekram Aloe Vera Body Lotion 245 ml – Billig bodylotion uden parfume og parabener

Du skal ikke have den helt store pengepung frem for at få råd til denne bodylotion fra mærket Urtekram. Produktet sælges i en mellemstørrelses beholder og til en billig pris. Du får desuden en let og ikke-fedtende creme, der hurtigt trænger ind i huden.

Derfor skal du vælge Urtekram Aloe Vera Body Lotion 245 ml

Har du ikke det største budget at købe bodylotion for? I så fald kan du med fordel gå efter denne hverdagsbodylotion fra Urtekram. Produktet sælges til en overkommelig pris, som alle kan være med på uden, at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten af sin nye creme til kroppen. Produktet både nærer, fugter og virker beroligende på huden for en regenererende effekt.

Urtekram Aloe Vero Body Lotion har en skøn, frisk duft af solmodne appelsiner. Formlen med det høje indhold af aloe vera kombineret med sheasmør, olivenolie, kæmpenatlysolie og abrikoskerneoie vil give din hud dyb pleje, fugt og næring, så du ikke behøver at bekymre dig om tør hud længere. Cremen er velegnet til enhver hudtype. Du kan være sikker på, at denne creme vil pleje din krop i dybden. Cremen har desuden en let konsistens og absorberes derfor hurtigt i huden. Den er både økologisk og vegansk samt parabenefri, så de fleste kan være med.

Det vi liker:
 • Nærer og fugter i dybden for en regenererende effekt
 • Vegansk og økologisk
 • Parabenefri

ECOOKING Bodylotion Parfumefri – Fuld af naturlige olier

Ecooking er et dansk brand, som fokuserer på luksus i hverdagen. Deres motto er: “Food for your skin”, og det må man sige, at deres parfumefri bodylotion er. Ecooking startede som et ansigtsplejebrand, men har nu flyttet deres viden ned til hele kroppen. Denne bodylotion er primært for kvinder, og er markedsført på den måde. Den har mange udglattende stoffer, som opstrammer huden og tilfører glød.

Derfor skal du vælge ECOOKING Bodylotion Parfumefri

Denne bodylotions adskiller sig fra de resterende bodylotions på listen ved, at have en opstrammende effekt på huden. Der er nogle stoffer i produktet, som er med til at udfylde linjer og tilføre fugt under hudoverfladen – her er der blandt andet tale om hyaluronsyre. Niacinamide fungerer på samme måde udglattende på huden, samtidig med at det giver glød. Den er på flere måder oplagt til folk, som har undergået et større vægttab eller været gravide, da den går ind og bearbejder og opstrammer huden, samtidig med at den fugtiggør huden.

Derudover indeholder produktet Aloe Vera, agurkevand og vitamin E, som er med til at lindre huden og give en beroligende fornemmelse.

Ovenfor er der blevet beskrevet en masse forskellige stoffer, som er i produktet, og der er intet at være urolig for. Produktet er 100% vegansk og uden parfume. Det er dermotologisk testet og fri for parabener og farvestoffer.

Det vi liker:
 • Fås i mange forskellige størrelser – 300 ml, 400 ml og 500 ml
 • 100% vegansk
 • Parfumefri

Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera 400 ml – Bodylotion som tilfører intens fugt til huden

Ved brug af denne bodylotion, vil din hud aldrig mangle fugt igen. Det skyldes, at denne creme tilfører en solid mængde fugt hver gang du benytter produktet på huden. Du kan altså sagtens vinke farvel til tør og ru hud fra nu af. Produktet kan benyttes af alle hudtyper og har en mild duft, der ikke virker for gennemtrængende.

Derfor skal du vælge Clarins Body-Smoothing Moisture Milk With Aloe Vera 400 ml

Din hud har brug for meget fugt for at undgå at tørre ud. Dette gælder hele året rundt, da huden både har brug for fugt ved køligt og varmt vejr. Og er du typen, der hurtigt lider af tør hud, så skal du gerne investere i en ekstra fugtgivende bodylotion. Du kan med fordel kaste dig over denne variant fra Clarins, da produktet sikrer huden en intens mængde fugt på rekordtid.

Faktisk vil din krop hurtigt absorbere produktet grundet dets lette konsistens. På den måde kan du hurtigt opnå lindring af tør hud. Cremen indeholder bl.a. en blanding af aloe vera og sheasmør, så du kan roligt stole på, at din hud bliver næret og plejet optimalt ved brug af denne creme. Alle hudtyper kan få glæde af denne creme, der desuden har en mild duft, som ikke virker for gennemtrængende. Grundet emballagens opbygning med en pumpe, er det nemt at påføre den rette mængde creme til kroppen.

Det vi liker:
 • Optimal fugtighedslotion, der tilfører intens fugt til huden
 • Udviklet med en mild duft, der ikke virker for voldsom i dagligdagen
 • Nem at påføre og kan benyttes af alle hudtyper

Nivea Nourishing Body Milk 250 ml – Den bedste bodylotion til tør hud

Denne creme kan sikre fugt til din hud i op til 48 timer, da den er udviklet med Hydra IQ-teknologi og Niveas egen Deep Moisture Serum. Cremen er ideel til selv meget tør hud, da den er yderst fugtgivende og har en cremet konsistens, der også tilfører næring til den skadede hud. Som en ekstra bonus sælges produktet til en billig pris.

Derfor skal du vælge Nivea Nourishing Body Milk 250 ml

Lider du af tør hud og har svært ved at bekæmpe det med andre cremer? I så fald vil vi anbefale dig at kaste blikket efter denne bodylotion fra Nivea, da den har en rig og cremet konsistens, der giver god næring til din tørre hud. Derudover er cremen yderst fugtgivende, hvilket minimerer tørheden og sikrer dig en mere blød og velplejet hud fremover.

Cremen er beriget med mandelolie, Niveas egen Deep Moisture Serum og en eksklusiv Hydra IQ teknologi. Tilsammen sikrer disse ingredienser en nonstop tilførsel af fugt til din hud. Fugttilførslen varer i op til 48 timer, så det er ikke engang nødvendigt at benytte denne creme på daglig basis.

Produktet sælges til en budgetvenlig pris, så du skal ikke gå og spare op til cremen i lang tid. Derudover kan den fås i flere varianter med hver deres fokus, så du kan med fordel gå efter en af de andre bodylotions fra Nivea, hvis din hud har andre behov end lige intens fugttilførsel.

Det vi liker:
 • Ideel til tør hud, da cremen tilføjer en stor mængde fugt
 • Kan benyttes efter behov og efterlader huden blød
 • Sælges til en budgetvenlig pris, som alle kan være med på

Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml – Ren forkælelse af huden

Med denne bodylotion fra Elizabeth Arden kan du give din hud daglig forkælelse, så den altid forbliver modstandsdygtig. Produktet er fugtgivende, nærende og velduftende. Det er muligt at benytte denne creme uanset din hudtype og så er produktet en del af det velkendte brands ‘White Tea’-kollektion, som bl.a. tæller parfume, håndcreme og shower gel.

Derfor skal du vælge Elizabeth Arden White Tea Body Cream 400 ml

Det første man lægger mærke til, når man benytter denne bodycreme er, at den har en afslappende og enkel duft. Du vil bl.a. kunne dufte noter af indisk træ, moskus med sheasmør og den hvide te, som kollektionen er opkaldt efter. Derudover har produktet også et hint af havbrise og mandarin.

Duften og cremens fugtgivende og nærende elementer gør, at du ikke kan andet end at føle dig afslappet, når du smører kroppen ind i cremen. Produktet indeholder desuden glycerin, ligesom flere af de andre produkter på listen, som er med til at pleje under hudens overflade, så huden ikke tørrer ud.

Samtidig kan det være en fordel for nogle, at det er en creme uden pumpefunktion, som gør, at du selv kan styre hvor meget creme, du påfører kroppen. Det er på den måde også muligt, at spare på produktet.

Det vi liker:
 • Virker nærende og fugtgivende for enhver hudtype
 • Udviklet med en afslappende duft
 • Kan komplimenteres af andre produkter i serien

Hvilken bodylotion skal jeg vælge?

Hvert indkøb af bodylotion er individuelt, og det kan være forskelligt fra person til person, hvilket bodylotion man har brug for. Dog er der nogle små regler, som man altid kan følge.

Fælles for alle produkterne i ovenstående test er, at de er fugtgivende og de tilfører fugt og nærer huden. Derudover er der nogle forskellige karakteristika, som differentierer hvert produkt fra det andet. Det kan blandt andet være parfume, vegansk eller ikke-vegansk og hvorvidt produktet er en creme, olie eller en body butter – så hvilken skal jeg vælge?

Det kan virke logisk, men hvis du er allergisk eller har sart hud, så er den en fordel, at holde dig væk fra bodylotions med parfume i. Parfume kan i manges tilfælde fremkalde allergiske reaktioner. Derudover kan du med fordel gå efter produkter, som du indeholder naturlige stoffer. Men hvis du ikke har det, så kan en bodylotion med parfume være med til at skubbe selvtilliden frem, da de fleste bodylotion dufter afsindigt godt.

Derudover, hvis du er vegansk, så skal du holde godt øje med produktspecifikationerne. Nogle bodylotion bruger nemlig stoffer fra dyr. De fleste produkter, som er 100% veganske skilter med det, da det er et spørgsmål om branding, så de er nemme at finde.

Testkilder

Kemi.forbrugerrådettænk.dk

Siden fra forbrugerrådet tænk oplyser visse farer ved og kemikalier i nogle af flere bodylotions. Den er blevet brugt som baggrundsviden, samt vigtigt i bedømmelsen af flere af de udvalgte produkter.

Konklusion

Ud fra testen kan man konkludere, at den bedste bodylotion er Australian Bodycare Tea Tree Oil Body Lotion, da den kan benyttes af alle hudtyper, har ekstremt plejende egenskaber og virker lindrende på huden grundet de anti-inflammatoriske ingredienser. Bodylotionen fra Australian Bodycare er dog stærkt efterfulgt af La Roche Posay Lipikar Balm AP+ Intense Repair Moisturizing Cream, da den egner sig godt til sart og ru hud. Den er udarbejdet af dermotologer og er derfor dermotologisk testet, så den har videnskaben bag sig.

Den bedste bodylotion til prisen er en Waves Everyday Body Lotion. Dette skyldes, at den på trods af en lav pris stadig går ind og gør dét en bodylotion skal: at fugtiggøre huden og holde den sund. Hvis du dog ønsker en bodylotion, som er meget mere end en bodylotion, så skal du erhverve dig ELIZABETH ARDEN Eight Hour® All-Over Miracle Oil. Elizabeth Arden har skabt en bodyolie, som kan bruges på hele kroppen og i håret, og fungerer lige godt alle steder. Den mest nærende olie på listen er ECOOKING Bodylotion Parfumefri, og burde erhverves, hvis du ønsker at modvirke appelsinhud og tilføje en ungdommelig glød til din hud.

Derudover kan artiklen konkludere, at det er vigtigt, at du vælger bodylotion ud fra din hudtype. Vælg altid efter om du er vegansk eller har allergi-tendenser.