Bedste Bronzer Test

1
BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

Denne bronzer er til dig, der ønsker et naturligt look med en varm glød. BareMinerals laver generelt nogle gode og populære produkter. Tanken bag BareMinerals produkter er, at de ikke blot skal skabe et flot look, men også være godt for din hud. BareMinerals er anbefalet af Elle. Derfor skal du vælge BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer - Faux Tan, er (som den også viser af navn) en…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan
Bangerhead DK
Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L'Oréal Paris
Ikke på lager
Mineral Radiance Sundance fra Youngblood
VitalPlus
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer
Asos
Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones
Bangerhead DK
BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth
Parfumdreams.dk - DK
Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer
Beauty von Appen
Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder
Luxplus DK
Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond
Miinto.dk
Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE
REN velvære

Sæt kulør på dit ansigt med den rette bronzer

Som det næsten kan høres på navnet, hjælper en bronzer dig med at få lidt ekstra glød i ansigtet, hvis altså du anvender den rigtigt naturligvis. Formår du dette, kan du få et let solbrunt look uden at din hud bliver beskadiget af solens farlige stråler.

Udover at give dit ansigt glød, hjælper bronzeren også med at forme dit ansigt med naturlige skygger.

Der findes en del bronzere på markedet, så det er en god ide at sætte dig ind i, hvilken bronzer, du skal have.

I denne artikel får du nogle bud på, hvad der findes af bronzere, og hvilke af dem, vi mener er værd at kigge nærmere på.

Bedste bronzer i denne tekst er Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan, og den er også anbefalet af Elle. Bedst til prisen bronzer har viBack to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris. Sidst men ikke mindst har vi som vores premium bronzer Mineral Radiance Sundance fra Youngblood.

I artiklen går vi nærmere i dybden med de tre bronzere og kommer også med bud på andre bronzere, så vi anbefaler dig på det varmeste at læse denne bronzer test guide til ende.

LÆS OGSÅ: Stor guide til valg af den bedste mascara

Hvilken bronzer skal jeg vælge?

Ja, det kan være et svært spørgsmål at besvare. Noget af det første du skal være opmærksom på er farven på bronzeren. Som hovedregel siges det, at farven på din bronzer skal ligge to toner over din egen hudfarve. Dette kan du dog altid få vejledning omkring hos forhandlerne. Dernæst handler det naturligvis om, at du finder en bronzer, som du kan lide at arbejde med, og som passer godt til din hud og til det look du ønsker. De findes både matte og med glans, så det er lidt efter smag og behag.

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan – Bedste Bronzer

Denne bronzer er til dig, der ønsker et naturligt look med en varm glød. BareMinerals laver generelt nogle gode og populære produkter. Tanken bag BareMinerals produkter er, at de ikke blot skal skabe et flot look, men også være godt for din hud. BareMinerals er anbefalet af Elle.

Derfor skal du vælge BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan, er (som den også viser af navn) en solskinspudder, der er med til at give din hud en smuk og naturlig glød. Den er varm i tonen, uden at komme til at se unaturlig ud.

Udover at give glød, mindsker den også synligheden af uregelmæssigheder i huden, og skaber således et mere ensartet look. BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tankan også bruges som contour.

Det vi liker:
 • Giver et naturligt look.
 • Giver en mere ensartet hud.
 • Uden parabener.

Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris – Bedste til prisen Bronzer

Denne bronzer er til dig, der ønsker en frisk udstråling til en god pris. L’Oréal Pariser en franskbaseret multinational virksomhed og er i dag verdens største kosmetik-producent. Et stort og anerkendt mærke, som stadig laver produkter, der er til at betale.

Derfor skal du vælge L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powder

Med L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderfår du en pudder, der fremmer den naturlige udstråling og giver huden en smuk varm glød. Pudderen er kompakt og kan ente blandes og påføres over hele ansigtet, eller bruges til at stryge henover highlight spots som kindben, hage og pande for et varmt solkysset look.L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderindeholder fire nuancer, der hjælper med at fremhæve en frisk og naturlig udstråling i ansigtet. L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderfindes i 2 nuancer.

Det vi liker:
 • Giver en smuk og silkeblød glød.
 • Indeholder fire harmoniske nuancer.
 • Findes i 2 nuancer.

Mineral Radiance Sundance fra Youngblood – Premium Bronzer

Denne er til dig, der ønsker dig en bronzer skabt på ingredienser fra naturen. Pauline Youngblood står bag denne lækre bronzer, og hun brænder for det, hun laver. Hun har skabt hudplejeprodukter, der er gode for huden, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Produkterne bliver skabt af de fineste mineraler, planteestrakter og olier fra naturen. Youngblood er for naturelskerne, de miljøbevidste og for dem, der gerne vil shine på særlig vis.

Derfor skal du vælge Mineral Radiance Sundancefra Youngblood

Mineral Radiance Sundancemineralsk pudder og hightlighter, der kommer i fast form og virker lysreflekterende. Den kan bruges i ansigtet såvel som på skuldre og ben. Mineral Radiance Sundancesiges at give huden en sund og naturlig glød. Det anbefales at Mineral Radiance Sundancepåføres med en af de anbefalende børster: Large Kabuki Brush, Super Powder Brush og Contour Bruch. Disse kan købes ved siden af produktet. Mineral Radiance Sundancei 4 nuancer.

Det vi liker:
 • Giver huden sund og naturlig glød
 • Findes i 4 nuancer
 • Skabt på mineraler, planteestrakt og olier fra naturen.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer – skaber et naturligt look uden at skinne

Estée Lauder er et amerikansk firma, der fremstiller og sælger hudplejeprodukter, kosmetik og parfume. I dag ejer virksomheden også varemærkerne Clinique, Donna Karan, MAC Cosmetics, Origins og Tommy Hilfiger.

Derfor skal du vælge Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzer

Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzerer en bronzing pudder. Den indeholder et unikt oliekontrollerende kompleks, som blandt andet hjælper med at holde huden behagelig og uden fare for at skinne. Pudderen blender ind i huden og skaber et naturligt bronze look og en let solskinsglød, hvor den påføres. Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzer kommer i 4 farver.

Det vi liker:
 • Giver huden en let solskinsglød
 • Holder huden komfortabel
 • Findes i 4 farver

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones – til dig, der gerne vil have en frisk og varm glød

Yves Saint Laurent Les Sarariennes er blandt kendt for deres tre bestsellers make-up-produkter: Touche Eclat, Mascara Volume Effet Faux Cils og Rouge Pur Couture. Derudover laver brandet også parfume. Essensen af brandets værdier er kreativitet, intensitet og paradokser, hvilket afspejler sig i duftene. YSL’s mest vovende del af brandet er make-up-delen.

Derfor skal du vælge Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones

Med solpudderen fra Yves Saint Laurent kan du give din hud en mat, men samtidig naturligt og frisk udseende. Nuancerne blender flot ind med din hud, og giver dig en smuk varm glød. Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones kan anvendes af alle, da farverne passer til alle hudtyper. Desuden kan pudderen anvendes på bar hud såvel som ovenpå foundation. Sidst men ikke mindst kan du bruge Les Sarariennes Bronzing Stones i en mørkere nuance for at skabe konturer i ansigtet.

Det vi liker:
 • Passer til alle hudtyper
 • Skaber et naturligt og frisk look
 • Kan anvendes til flere funktioner

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth – endnu en lækker blush fra BareMinerals

Rouge/Solpudder Warmth er endnu et af BareMinerals lækre produkter. BareMinerals er som tidligere nævnt i artiklen et populært mærke, der ikke blot har et flot look i sigte med deres produkter, men også et fokus på at produktet skal være godt for din hud.

Derfor skal du vælge BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth

Du påfører BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth på det, som du ønsker skal fremhæves eller formes. Du kan også vælge at bruge BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth i hele ansigtet fx. ovenpå din foundation. Dette for at give lidt ekstra farve.

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmther et fleksibelt og naturligt skønhedsprodukt, som du kan anvende som highlighter, blush eller øjenskygge.

Det vi liker:
 • Kan bruges til flere formål.
 • Giver et friskt og naturligt udseende året rundt.
 • Den er et fleksibelt og naturligt skønhedsprodukt.

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer – Til dig, der ønsker et naturligt og transparent look

Shiseido er et japansk mærke, og er en producent, der beskæftiger sig med både hud- og hårpleje, kosmetik og dufte. Firmaet er grundlagt i 1872, og er dermed et af de ældste kosmetikfirmaer i verden. Et lækkert og anerkendt mærke.

Derfor skal du vælge Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer

Shiseodo tror på, at skønhed ligger dybere, end hvad man ser udadtil. Skønhed ligger også i at have respekt for naturen, vores sanser og for de mange detaljer i livet.

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzerer en lækker bronzer, der siges at udviske træthed, fremhæve kindbenene og desuden give en sund og strålende glød til din hud. I og med at den er lavet til at skabe et naturligt og transparent look, undgår du at se unaturlig eller makeuppet ud.

Det vi liker:
 • Dækker for trætheden.
 • Den giver varme til din teint.
 • Giver et naturligt og transparent look

Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder – En bronzer, der er baseret på ingredienser fra naturen

Med denne bronzer for Nuxe kan du få en solkysset glød i huden, uanset hvilken hudtone du har, da produktet blender sig ind i din naturlige hudfarve. Bronzeren indeholder desuden 88,9 procent naturlige ingredienser og er fri for parabener.

Derfor skal du vælge Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder

Hvis du gerne vil have en gylden glød i huden på kroppen og / eller i ansigtet, så vil vi anbefale dig at investere i denne bronzer fra Nuxe. Produktet kan benyttes ovenpå din dagcreme eller som finish ovenpå en foundation. Uanset hvad du vælger, så giver den dig en optimal glød, som havde du lige tilbragt en uge i syden.

En af de helt store fordele ved denne bronzer er, at den ikke indeholder nogen parabener og består af 88,9 procent naturlige ingredienser. Derudover vil den blende sig ind i enhver hudtone, så alle kan få den rette nuance.

Det vi liker:
 • Indeholder 88,9 % naturlige ingredienser
 • Fri for parabener
 • Blender sig ind i enhver hudtone

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond – En naturlig bronzer med shimmer-effekt

Nilens Jord er et skønhedsfirma, der har eksisteret siden 1982. Nilens Jord er et af de firmaer, der har været fremme i feltet i forhold til at skabe ‘sund’ make-up, og i 1990’erne blev firmaet det første danske mærke på markedet, der fik afskaffet parfume i deres makeup.

Navnet, Nilens Jord, afspejler sig godt i produkterne. Brandet er fx. kendt for den lille lerkrukke, som deres solskinspudder kommer i, selvom de i dag også producerer mascaraer, foundations, børster og neglelakker. Et super lækkert og naturligt mærke.

Derfor skal du vælge Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamonder en lækker solskinspudder skabt på bedste af naturens egne ingredienser. Derudover er produktet 100% parfumefri.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond er med shimmer og perlemorseffekt, og er dermed et must have i forbindelse med festlige lejligheder. Bronzing pudderen giver dit ansigt en smuk og intens naturlig glød.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond er mineralbaseret og dertil er produktet tilsat ægte turmalin mineral, der er med til at skabe den smukke glød samt til at gøre bronzing pudderen blød og behagelig på huden.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond kan du enten vælge at anvende i hele ansigtet til at underbygge en smuk make-up eller blot som blush på kinderne.

Når du skal anvende pudderen, ryster du blot den lille krukke forsigtigt, og bruger med en pensel kun det pudder, som efterfølgende efterlades på korkproppen. Hvis du gerne vil anvende pudderen i hele ansigtet, anbefales det, at du bruger en stor pudderpensel for at opnå et ensartet resultat.

At solskinspudderen kommer i den fineste lille lerkrukke, er jo i sig selv en grund til at overveje netop denne bronzing pudder.

Det vi liker:
 • Indeholder ikke parfume.
 • Den er mineralbaseret og tilsat ægte turmalin mineral, der giver smuk glød.
 • Denne bronzer er med shimmer og perlemorseffekt, der giver et smukt look.

Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE – Multifunktionel palette

Mix og match præcis som det lyster dig med denne multifunktionelle all-in-one palette. Den indeholder både blush, bronzer, highlighter og øjenskygger, men du vælger selv, hvordan du benytter hver enkel farve.

Derfor skal du vælge Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE

Du sætter selv reglerne for din makeup og hvilke farver du ønsker at benytte, hvis du investerer i denne all-in-one palette fra mærket Irina The Diva. Reelt er der både øjenskygger, highlighter, bronzer og blush i paletten, men du kan benytte de enkelte farver på kryds og tværs, som du ønsker det.

Alle farver kan tones, så de passer til dit behov og hudfarve. De er rige på pigmenter og er bløde i konsistensen. Derudover er indholdet i paletten vegan venlig og fri for parfume.

Det vi liker:
 • Multifunktionel palette i flere farver
 • Let at tone efter behov
 • Vegan venlig og parfumefri

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en bronzer

Vores hud i ansigtet er ikke ens. Den bronzer der virker godt for din veninde, har ikke nødvendigvis den samme gode effekt for dig. Derudover har vi forskellige nuancer af hud. Vælg en bronzer, der står godt til netop din ansigtsfarve. Derudover skal du overveje, hvad du vil bruge din bronzer til. Er det udelukkende til festlige lejligheder, kan du fx. med rette vælge en med lidt shimmer i. Er det mere til at få et ensartet men naturligt look, skal du gå efter en mat og transparent bronzing pudder. Og så er der hele indholdsdelen. Skal den være parabene- og parfumefri, eller er det ikke noget du går op i. Uanset hvad, så hold dig ikke tilbage med at søge hjælp hos din nærmeste forhandler.

Konklusion

Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan er den bedste bronzer i denne artikel og giver ensartet hud.

Back to Bronze Matte Bronzing Powder er bedst til prisen, fordi den skulle give en smuk og naturlig glød til en rigtig fornuftig pris.

Mineral Radiance Sundance er premium bronzeren i denne artikel, da den er skabt på mineraler, planteestrakt og olier fra naturen.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer, gør holder huden komfortabel. Mærket er også kendt af de fleste, da det er et anerkendt mærke på markedet. Et andet anerkendt mærke er også YSL, som de sidste par år er begyndt at satse på makeup. Deres Sarariennes Bronzing Stones, er en god bronzer, som har flere funktioner.

Endnu et produkt fra BareMinerals, men denne gang Rouge/Solpudder Warmth, som er et fleksibelt og naturligt produkt, som giver en flot glød til huden. Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer er fra et japans mærke, og giver huden et naturligt og transparent look. Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder er fyldt med gode ingredienser fra naturen, så du skal tage et nærmere kig på dette mærke, hvis du ønsker naturligt makeup.

Den næst sidste bronzer i denne artikel er Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond, som er en mineralbaseret bronzer, og er tilsat ægte turmalin mineral. Derudover giver den også en shimmer-effekt til huden.

Det sidste produkt i denne artikel om bronzere er Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE. Dette er en multifunktionel palette, hvor du selv kan mixe og matche farverne efter behov.

Vi ønsker dig en god jagt på din nye bronzer.