Bedste bronzer test 2022 – 10 fantastiske bronzere der giver dig en solkysset glød

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan
TESTVINDER

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

Denne bronzer er til dig, der ønsker et naturligt look med en varm glød. BareMinerals laver generelt nogle gode og populære produkter. Tanken bag BareMinerals produkter er, at de ikke blot skal skabe et flot…

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan 1
Bedste Bronzer

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris 2
Bedste til prisen Bronzer

Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones 4
til dig, der gerne vil have en frisk og varm glød

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth 5
endnu en lækker blush fra BareMinerals

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer 6
Til dig, der ønsker et naturligt og transparent look

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Som det næsten kan høres på navnet, hjælper en bronzer dig med at få lidt ekstra glød i ansigtet, hvis altså du anvender den rigtigt naturligvis. Formår du dette, kan du få et let solbrunt look uden at din hud bliver beskadiget af solens farlige stråler.

Udover at give dit ansigt glød, hjælperen solskinspudder også med at forme dit ansigt med naturlige skygger.

Der findes en del bronzere på markedet, så det er en god ide at sætte dig ind i, hvilken bronzer, du skal have.

I denne artikel får du nogle bud på, hvad der findes af bronzere, og hvilke af dem, vi mener er værd at kigge nærmere på.

Bedste bronzer i denne tekst er Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan, og den er også anbefalet af Elle. Bedst til prisen bronzer har vi Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris. Sidst men ikke mindst har vi som vores premium bronzer Mineral Radiance Sundance fra Youngblood.

I artiklen går vi nærmere i dybden med de tre bronzere og kommer også med bud på andre bronzere, så vi anbefaler dig på det varmeste at læse denne bronzer test guide til ende.

Hvilken bronzer skal jeg vælge?

Ja, det kan være et svært spørgsmål at besvare. Noget af det første du skal være opmærksom på er farven på bronzeren. Som hovedregel siges det, at farven på din bronzer skal ligge to toner over din egen hudfarve. Dette kan du dog altid få vejledning omkring hos forhandlerne. Dernæst handler det naturligvis om, at du finder en bronzer, som du kan lide at arbejde med, og som passer godt til din hud og til det look du ønsker. De findes både matte og med glans, så det er lidt efter smag og behag.

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

Bedste Bronzer

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan
Fordele
 • pros-icon.svg Giver et naturligt look.
 • pros-icon.svg Giver en mere ensartet hud.
 • pros-icon.svg Uden parabener.

Detaljeret gennemgang

Denne bronzer er til dig, der ønsker et naturligt look med en varm glød. BareMinerals laver generelt nogle gode og populære produkter. Tanken bag BareMinerals produkter er, at de ikke blot skal skabe et flot look, men også være godt for din hud. BareMinerals er anbefalet af Elle.

Derfor skal du vælge BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan

BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan, er (som den også viser af navn) en solskinspudder, der er med til at give din hud en smuk og naturlig glød. Den er varm i tonen, uden at komme til at se unaturlig ud.

Udover at give glød, mindsker den også synligheden af uregelmæssigheder i huden, og skaber således et mere ensartet look. BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tankan også bruges som contour.

Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris

Bedste til prisen Bronzer

Back to Bronze Matte Bronzing Powder fra L’Oréal Paris
Fordele
 • pros-icon.svg Giver en smuk og silkeblød glød.
 • pros-icon.svg Indeholder fire harmoniske nuancer.
 • pros-icon.svg Findes i 2 nuancer.

Detaljeret gennemgang

Denne bronzer er til dig, der ønsker en frisk udstråling til en god pris. L’Oréal Pariser en franskbaseret multinational virksomhed og er i dag verdens største kosmetik-producent. Et stort og anerkendt mærke, som stadig laver produkter, der er til at betale.

Derfor skal du vælge L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powder

Med L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderfår du en pudder, der fremmer den naturlige udstråling og giver huden en smuk varm glød. Pudderen er kompakt og kan ente blandes og påføres over hele ansigtet, eller bruges til at stryge henover highlight spots som kindben, hage og pande for et varmt solkysset look.L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderindeholder fire nuancer, der hjælper med at fremhæve en frisk og naturlig udstråling i ansigtet. L’Oréal paris Back to Bronze Matte Bronzing Powderfindes i 2 nuancer.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

skaber et naturligt look uden at skinne

Fordele
 • pros-icon.svg Giver huden en let solskinsglød
 • pros-icon.svg Holder huden komfortabel
 • pros-icon.svg Findes i 4 farver

Detaljeret gennemgang

Estée Lauder er et amerikansk firma, der fremstiller og sælger hudplejeprodukter, kosmetik og parfume. I dag ejer virksomheden også varemærkerne Clinique, Donna Karan, MAC Cosmetics, Origins og Tommy Hilfiger.

Derfor skal du vælge Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzer

Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzerer en bronzing pudder. Den indeholder et unikt oliekontrollerende kompleks, som blandt andet hjælper med at holde huden behagelig og uden fare for at skinne. Pudderen blender ind i huden og skaber et naturligt bronze look og en let solskinsglød, hvor den påføres. Estée Lauder Bronze Goddess Power Bronzer kommer i 4 farver.

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones

til dig, der gerne vil have en frisk og varm glød

Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones
Fordele
 • pros-icon.svg Passer til alle hudtyper
 • pros-icon.svg Skaber et naturligt og frisk look
 • pros-icon.svg Kan anvendes til flere funktioner

Detaljeret gennemgang

Yves Saint Laurent Les Sarariennes er blandt kendt for deres tre bestsellers make-up-produkter: Touche Eclat, Mascara Volume Effet Faux Cils og Rouge Pur Couture. Derudover laver brandet også parfume. Essensen af brandets værdier er kreativitet, intensitet og paradokser, hvilket afspejler sig i duftene. YSL’s mest vovende del af brandet er make-up-delen.

Derfor skal du vælge Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones

Med solpudderen fra Yves Saint Laurent kan du give din hud en mat, men samtidig naturligt og frisk udseende. Nuancerne blender flot ind med din hud, og giver dig en smuk varm glød. Yves Saint Laurent Les Sarariennes Bronzing Stones kan anvendes af alle, da farverne passer til alle hudtyper. Desuden kan pudderen anvendes på bar hud såvel som ovenpå foundation. Sidst men ikke mindst kan du bruge Les Sarariennes Bronzing Stones i en mørkere nuance for at skabe konturer i ansigtet.

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth

endnu en lækker blush fra BareMinerals

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth
Fordele
 • pros-icon.svg Kan bruges til flere formål.
 • pros-icon.svg Giver et friskt og naturligt udseende året rundt.
 • pros-icon.svg Den er et fleksibelt og naturligt skønhedsprodukt.

Detaljeret gennemgang

Rouge/Solpudder Warmth er endnu et af BareMinerals lækre produkter. BareMinerals er som tidligere nævnt i artiklen et populært mærke, der ikke blot har et flot look i sigte med deres produkter, men også et fokus på at produktet skal være godt for din hud.

Derfor skal du vælge BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth

Du påfører BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth på det, som du ønsker skal fremhæves eller formes. Du kan også vælge at bruge BareMinerals Rouge/Solpudder Warmth i hele ansigtet fx. ovenpå din foundation. Dette for at give lidt ekstra farve.

BareMinerals Rouge/Solpudder Warmther et fleksibelt og naturligt skønhedsprodukt, som du kan anvende som highlighter, blush eller øjenskygge.

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer

Til dig, der ønsker et naturligt og transparent look

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer
Fordele
 • pros-icon.svg Dækker for trætheden.
 • pros-icon.svg Den giver varme til din teint.
 • pros-icon.svg Giver et naturligt og transparent look

Detaljeret gennemgang

Shiseido er et japansk mærke, og er en producent, der beskæftiger sig med både hud- og hårpleje, kosmetik og dufte. Firmaet er grundlagt i 1872, og er dermed et af de ældste kosmetikfirmaer i verden. Et lækkert og anerkendt mærke.

Derfor skal du vælge Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer

Shiseodo tror på, at skønhed ligger dybere, end hvad man ser udadtil. Skønhed ligger også i at have respekt for naturen, vores sanser og for de mange detaljer i livet.

Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzerer en lækker bronzer, der siges at udviske træthed, fremhæve kindbenene og desuden give en sund og strålende glød til din hud. I og med at den er lavet til at skabe et naturligt og transparent look, undgår du at se unaturlig eller makeuppet ud.

Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder

En bronzer, der er baseret på ingredienser fra naturen

Fordele
 • pros-icon.svg Indeholder 88,9 % naturlige ingredienser
 • pros-icon.svg Fri for parabener
 • pros-icon.svg Blender sig ind i enhver hudtone

Detaljeret gennemgang

Med denne bronzer for Nuxe kan du få en solkysset glød i huden, uanset hvilken hudtone du har, da produktet blender sig ind i din naturlige hudfarve. Bronzeren indeholder desuden 88,9 procent naturlige ingredienser og er fri for parabener.

Derfor skal du vælge Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder

Hvis du gerne vil have en gylden glød i huden på kroppen og / eller i ansigtet, så vil vi anbefale dig at investere i denne bronzer fra Nuxe. Produktet kan benyttes ovenpå din dagcreme eller som finish ovenpå en foundation. Uanset hvad du vælger, så giver den dig en optimal glød, som havde du lige tilbragt en uge i syden.

En af de helt store fordele ved denne bronzer er, at den ikke indeholder nogen parabener og består af 88,9 procent naturlige ingredienser. Derudover vil den blende sig ind i enhver hudtone, så alle kan få den rette nuance.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond

En naturlig bronzer med shimmer-effekt

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Indeholder ikke parfume.
 • pros-icon.svg Den er mineralbaseret og tilsat ægte turmalin mineral, der giver smuk glød.
 • pros-icon.svg Denne bronzer er med shimmer og perlemorseffekt, der giver et smukt look.

Detaljeret gennemgang

Nilens Jord er et skønhedsfirma, der har eksisteret siden 1982. Nilens Jord er et af de firmaer, der har været fremme i feltet i forhold til at skabe ‘sund’ make-up, og i 1990’erne blev firmaet det første danske mærke på markedet, der fik afskaffet parfume i deres makeup.

Navnet, Nilens Jord, afspejler sig godt i produkterne. Brandet er fx. kendt for den lille lerkrukke, som deres solskinspudder kommer i, selvom de i dag også producerer mascaraer, foundations, børster og neglelakker. Et super lækkert og naturligt mærke.

Derfor skal du vælge Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamonder en lækker solskinspudder skabt på bedste af naturens egne ingredienser. Derudover er produktet 100% parfumefri.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond er med shimmer og perlemorseffekt, og er dermed et must have i forbindelse med festlige lejligheder. Bronzing pudderen giver dit ansigt en smuk og intens naturlig glød.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond er mineralbaseret og dertil er produktet tilsat ægte turmalin mineral, der er med til at skabe den smukke glød samt til at gøre bronzing pudderen blød og behagelig på huden.

Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond kan du enten vælge at anvende i hele ansigtet til at underbygge en smuk make-up eller blot som blush på kinderne.

Når du skal anvende pudderen, ryster du blot den lille krukke forsigtigt, og bruger med en pensel kun det pudder, som efterfølgende efterlades på korkproppen. Hvis du gerne vil anvende pudderen i hele ansigtet, anbefales det, at du bruger en stor pudderpensel for at opnå et ensartet resultat.

At solskinspudderen kommer i den fineste lille lerkrukke, er jo i sig selv en grund til at overveje netop denne bronzing pudder.

Guide

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en bronzer

Vores hud i ansigtet er ikke ens. Den bronzer der virker godt for din veninde, har ikke nødvendigvis den samme gode effekt for dig.

Hudtone

Vælg en bronzer, der står godt til netop din ansigtsfarve. Hvis du har en meget lys hudtone skal du ikke vælge en meget  mørk bronzer, da resultatet ikke vil blive naturligt.

 • Lys hud- Gå efter en bronzer med svagt rosa undertoner
 • Mellemtone hud – Vælge en bronzer med ferskenfarvede undertoner
 • Mørk hud – Gå efter en bronzer med pink undertoner

Hudtype

Når du vælger bronzer bør du vælge en der passer til din hudtype. Der findes både cremede, pudderbronzere og bronzerstifter og de passer ikke allesammen lige godt til forskellige hudtyper.

Hvis du har meget moden hud eller mange fine linjer bør du ikke gå efter en cremebronzer, da disse har en tendens til at sætte sig i linjerne. Vælg i stedet en puddervariant.

Hvis du har meget fedtet hud kan du også med fordel gå efter de løse pudrede varianter.

Hvis du har normal hud så har du frit valg på alle hylder, så du kan vælge den type du bedst kan lide.

Hvis du har sensitiv hud bør du kigge på ingredienslisten en ekstra gang og derudover anbefaler vi at gå efter en puddervariant.

Hvornår skal du bruge bronzer?

Derudover skal du overveje, hvad du vil bruge din bronzer til. Er det udelukkende til festlige lejligheder, kan du fx. med rette vælge en med lidt shimmer i. Er det mere til at få et ensartet men naturligt look, skal du gå efter en mat og transparent bronzing pudder.

Hvad må din bronzer indeholde?

Skal den være parabene- og parfumefri, eller er det ikke noget du går op i. Uanset hvad, så hold dig ikke tilbage med at søge hjælp hos din nærmeste forhandler.

Konklusion

Bare Minerals Bronzer Endless Summer Bronzer – Faux Tan er den bedste bronzer i denne artikel og giver ensartet hud.

Back to Bronze Matte Bronzing Powder er bedst til prisen, fordi den skulle give en smuk og naturlig glød til en rigtig fornuftig pris.

Mineral Radiance Sundance er premium bronzeren i denne artikel, da den er skabt på mineraler, planteestrakt og olier fra naturen.

Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer, gør holder huden komfortabel. Mærket er også kendt af de fleste, da det er et anerkendt mærke på markedet. Et andet anerkendt mærke er også YSL, som de sidste par år er begyndt at satse på makeup. Deres Sarariennes Bronzing Stones, er en god bronzer, som har flere funktioner.

Endnu et produkt fra BareMinerals, men denne gang Rouge/Solpudder Warmth, som er et fleksibelt og naturligt produkt, som giver en flot glød til huden. Shiseido Synchro Specialist Cushion Compact Bronzer er fra et japans mærke, og giver huden et naturligt og transparent look. Nuxe Poudre Éclat Prodigieux Compact Bronzing Powder er fyldt med gode ingredienser fra naturen, så du skal tage et nærmere kig på dette mærke, hvis du ønsker naturligt makeup.

Den næst sidste bronzer i denne artikel er Nilens Jord Bronzing Powder Loose 506 Shimmer Diamond, som er en mineralbaseret bronzer, og er tilsat ægte turmalin mineral. Derudover giver den også en shimmer-effekt til huden.

Det sidste produkt i denne artikel om bronzere er Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE. Dette er en multifunktionel palette, hvor du selv kan mixe og matche farverne efter behov.

Vi ønsker dig en god jagt på din nye bronzer.

FAQ

Hvilken bronzer er bedst i test?

Den bedste bronzer i test er BareMinerals Bronzer Endless Summer Bronzer, Faux Tan. Denne solskinspudder giver en skøn glød og er ultra nem at påføre.

Hvad er forskellen på bronzer og contour?

Du kan sagtens bruge en bronzer til contouring i dit ansigt men du vil typisk opnå bedre resultater med concealer og highligtere lavet til formålet. Disse er ofte i en kølig og mat tone, hvor bronzere er varme og ofte tilsat små glimmerpartikler.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×