Bedste Concealer Test 2022

1
Nilens Jord Duo Concealer 5 ml

Du kan ikke gå galt i byen med denne concealer fra Nilens Jord, hvis du vil være sikker på, at du får den bedste variant bestilt hjem. Produktet indeholder reelt to concealere, én flydende og én concealer stift, så du både kan dække mørke rande og diverse ujævnheder i huden. Concealeren indeholder hverken parfume, parabener eller æteriske olier. Derfor skal du vælge Nilens Jord Duo Concealer 5 ml En af de helt store fordele ved…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Nilens Jord Duo Concealer 5 ml
Salling
elf Cosmetics Under Eye Concealer & Highlighter
Ikke på lager
Maybelline Fit me
Luxplus DK
Clarins Instant Concealer 15 ml
Matas
Nyx Concealer Wand
LOOKFANTASTIC

Guide til valg af den bedste concealer:

Du kan ligeså godt lære det – concealeren er din bedste ven. Vidundermidlet, som vi alle bør bruge til at få os til at shine bare en lille smule mere. Concealeren er, som navnet antyder, skabt til at skjule de mindre flatterende sider af din hud. Urenheder, rødme, pigmentforandringer, mørke rander under øjnene. Concealeren hjælper os med at skjule det meste. Og ikke nok med det, den kan også lege med lyset, så vi nærmest kan skabe en illusion om en mindre næse eller high lighte vores kindben.

Concealeren er med andre ord et must i din makeuppung. Der er mange tips og tricks til, hvordan du bedst bruger din concealer. Før eller efter foundation, på næsen, under øjnene, under pudder. Med fingrene eller med en pensel. Alle har vi vores måde at bruge den på, og har du allerede en concealer, har du helt sikkert også fundet din metode.

Men hvordan finder man den bedste concealer? Det er rigtig mange fantastiske produkter på markedet og du skal derfor sætte dig grundigt ind i fordele og ulemper ved de enkelte concealere før du går på jagt efter din favorit, så du ender med at vælge den, som du mener passerdig bedst.

Nilens Jord Duo Concealer 5 ml – Den bedste concealer

Du kan ikke gå galt i byen med denne concealer fra Nilens Jord, hvis du vil være sikker på, at du får den bedste variant bestilt hjem. Produktet indeholder reelt to concealere, én flydende og én concealer stift, så du både kan dække mørke rande og diverse ujævnheder i huden. Concealeren indeholder hverken parfume, parabener eller æteriske olier.

Derfor skal du vælge Nilens Jord Duo Concealer 5 ml

En af de helt store fordele ved at vælge denne concealer fra Nilens Jord er, at den har en 2-i-1 opbygning. Produktet er nemlig udviklet til at være en concealer stift i den ene ende og i flydende form i den anden ende. På den måde kan du både dække mørke rande, ujævnheder og fine linjer uden problemer. Den flydende variant er desuden let at arbejde med og silkeblød på huden.

Det er muligt at benytte denne concealer til alle hudtyper. Det skyldes bl.a., at produktet er fremstillet uden brugen af parfume, æteriske olier og parabener. Den vil således ikke irritere huden på nogen måde. Produktet er desuden beriget med E-vitamin og havsalt. Du kan påføre produktet med både pensel, svamp eller fingeren.

Det vi liker:
 • Ideel concealer til alle hudtyper, som er rig på E-vitamin og havsalt
 • Er fremstillet uden brugen af æteriske olier, parabener og parfume
 • 2-i-1 produkt, der både indeholder concealer i fast og flydende form

elf Cosmetics Under Eye Concealer & Highlighter – Den bedste billige concealer

Denne concealer fra elf Cosmetics er ideel til dig, der leder efter en billig, men samtidig god concealer. Produktet er en flydende og lysreflekterende concealer, som giver en smuk og naturlig glans til dit ansigt. Du kan roligt stole på, at concealeren vil lægge sig naturligt på din hud og fremhæve lidt ekstra glød til dit ansigt.

Derfor skal du vælge elf Cosmetics Under Eye Concealer & Highlighter

Vi vil anbefale dig at investere i denne duo stick fra elf Cosmetics, hvis du ikke har det største budget at købe concealer for. Du får nemlig en 2-i-1 løsning med både concealer og highlighter til en billig pris, hvis du investerer i denne variant.

På trods af den billige pris får du stadig en ideel concealer. Produktet fugter og lindrer huden omkring øjnene, da den bl.a. indeholder A og E vitamin, kamille, grøn te og koffein. Du dækker derfor ikke blot poser under øjnene og mørke rande, men afhjælper dem faktisk også. Produktet er parfumefrit og har en god dækkeevne.

Det vi liker:
 • Sælges til en billig pris, så alle kan få råd til produktet
 • Parfumefri duo stick, der både fungerer som concealer og highlighter
 • Fugter og lindrer huden
 • Optimal dækkeevne på både mørke rande, poser under øjnene o.l.

Maybelline Fit me – Oliefri concealer

Maybelline Fit me er en flydende concealer med et nærmest transparent look. Den dækker på en meget naturlig og let måde. Da den er uden voks og olie ånder huden ganske godt under den. En klar fordel, hvis du let får irriteret hud. Mange kan slet ikke lide følelsen af at have makeup på – hvis det er tilfældet for dig bør du overveje denne concealer.

Matas’ brugere lovpriser concealeren som en budgetvenlig, men yderst funktionel concealer. Lækker konsistens og super evne til at blende ind i huden – rigtig god dækkeevne. Trods sin lette konsistens dækker den relativt godt, hvis du påfører flere lag.

Derfor skal du vælge Maybelline Fit me

Med sin funktionelle applikator er det nemt at påføre denne concealer på din hud. Konsistensen gør desuden, at den rigtig nemt blender ind og skaber en naturlig overflade på din hud. Du skal aldrig frygte, at den klumper eller lægger sig i en kage. Da konsistensen er blød og fin kan du med held påføre flere lag. Fungerer bedst til små korrektioner og mindre urenheder.

Kan du godt lide, at din hud kan ’ånde’ og at makeup ikke føles tung på dit ansigt, så skal du kigge nærmere på concealeren Maybelline Fit Me – den er transparent og let, men samtidig med god dækkeevne.

Det vi liker:
 • Transparent og naturlig på huden
 • God dækkeevne
 • Budgetvenlig

Clarins Instant Concealer 15 ml – En god concealer med høj dækkeevne

Denne concealer fra Clarins kan hjælpe dig med at skjule alle former for skygger, urenheder og tegn på træthed. Den har en medium til høj dækkeevne og garanterer en lang holdbarhed, så du ikke skal genopfriske din makeup flere gange om dagen. Produktet kommer desuden i en beholder på 15 ml, så den er let at tage med på farten.

Derfor skal du vælge Clarins Instant Concealer 15 ml

Du kan hurtigt komme alle former for træthedstegn og skygger omkring øjnene til livs, hvis du investerer i denne concealer fra Clarins. Produktet er nemlig udviklet med en flydende konsistens, der hurtigt absorberes i huden. Dette er med til at genskabe en naturlig hudfarve i øjenområdet, hvilket udglatter øjenkonturerne.

Lige netop denne concealer har en medium til høj dækkeevne og har en langvarig virkning. Du skal altså ikke lægge et nyt lag flere gange om dagen, når du benytter dig af denne variant. Beholderens lille størrelse sikrer dog, at du nemt kan have den med i tasken, hvis du gerne vil have din nye bedste ven lige ved hånden til hverdag.

Det vi liker:
 • Concealer med en medium til høj dækkeevne
 • Skjuler tegn på træthed ved at udglatte øjenkonturerne
 • Genskaber en naturlig farve og virker længe

Nyx Concealer Wand – Cremet concealer, der fås i mange nuancer

Er intet mindre end en magisk concealer. Perfekt til at skjule små ujævnheder. Let at påføre på grund af sin cremede konsistens. Super god dækkeevne trods sin lette formel.

Fremhævet af Matas’ brugere for sin gode dækkeevne og holdbarhed. Ligeledes nem at påføre. Og så kommer den i en palet af farver, som gør det nemt at finde netop sin favorit.

Kåret til bedste dækkeevne af det svenske ’bäst i test’, hvor den scorer rigtig højt på sin dækkeevne samt budgetvenlige pris.

Derfor skal du vælge Nyx Concealer Wand

Denne concealer har en meget rig formel, som gør at den dækker ultra godt uden at virke hverken klumpet eller kaget. En must-have concealer. Virkelig god til at skule det meste, men allerbedst til at lysne de mørke rander under øjnene. Let at påføre.

Kommer i mange farver, så du nemt finder en nuance, som passer til din hudtone.

Leder du efter en concealer som har super dækkeevne, er nem at påføre og som evner at få dig til at fremstå nærmest flawless, så kan dette være concealeren for dig.

Det vi liker:
 • Let at påføre
 • Holdbar
 • God dækkeevne

Hvilken type concealer skal jeg vælge 

Concealeren kan rigtig mange ting, hvis den bruges rigtigt og hvis du rammer den konsistens og den farve, som passer bedst til din hudtype.

Vi har prøvet at samle dig nogle tricks til, hvordan du bedst anvender den og hvad du skal huske på, når du skal vælge og arbejde med concealer.

Hvilken farve skal din concealer have?

Concealer virker generelt super godt til at skjule mørke rander og skygger under dine øjne. Gå efter en lysreflekterende en af slagsen, hvis du skal bruge den på den tynde hud under øjnene eller som highlighter.  Når du skal vælge en concealer til netop det formål er det vigtigt, at concealeren ikke er hverken for lys eller for mørk i forhold til din hudfarve. Du tænker måske, at den ikke kan blive lys nok for at skjule det mørke, men det kan den. Det er ikke pænt, hvis din concealer efterlader en hvid ring under dit øje. Når du bruger din concealer under øjnene på den fine, fine tynde hud skal du derfor vælge en farve, som er to farveskalaer lysere end din hudtone. Læg lysreflekterende concealere over din foundation ellers får du ikke udnyttet reflekteringen optimalt.

Når du arbejder med concealer i resten af dit ansigt skal du vælge en farve, som matcher farven på din foundation fuldstændig. Så opnår du det allerpæneste resultat. Du skal ikke lege med farverne på din concealer – det er ikke cool med et rosa eller gult farve-twist under din foundation, når du egentlig helst bare ville have en ensartet overflade og potentielt skjule noget! Ikke tværtimod fremhæve noget.

Hvilken type af concealer? 

Hvilken type du vælger afhænger af din hudtype og hvad du prøver at dække. Concealerens evne til at dække afhænger af dens formel, af dens konsistens og af den måde hvorpå den fungerer – stift, applikator eller blyant.

Creme concealer

Er super god til alle hudtyper (dog ikke meget tør), og har nemt ved at dække småskavanker. Creme concealeren blender rigtig godt ind i huden og kan påføres af flere omgange. Der findes mange lysreflekterende creme concealere og de anvendes derfor oftest til at skjule de mørke rander under øjnene.

Dækstift

Dækstift bliver ofte brugt, hvis man har lidt større ting at skjule i ansigtshuden, fordi den er lidt fastere i konsistensen. Men pas på – for den må ikke lægge sig som en kage under din foundation. Ikke god til den fine hud under øjnene, der er den for tung. Og har du meget tør hud eller hud med synlige porer er den ikke ideel, da den er noget sværere at tone ud end eksempelvis creme concealeren.

Blyant

Concealerblyant er til de helt små ting. Fungerer optimalt, hvis din hud i forvejen er klar og pæn og du ikke skal decideret dække eller skjule noget.

Flydende concealer

Flydende concealer er en meget anvendt concealer type. Nem at påføre og rigtig god at arbejde med hvis du vil dække i flere lag, da den bare blender ind. Passer til de fleste hudtyper. Oftest lysreflekterende og lægges derfor efter foundation.

Konklusion

Forhåbentlig er du blevet inspireret af vores lille guide til, hvordan du bedst vælger hvilken type concealer du skal gå efter. Der er mange ting du skal huske at overveje før du putter concealeren i dit shoppenet. Men følger du vores råd omkring, hvad din hud har brug for, så er du godt på vej. Husk altid at spørge personalet i din lokale skønhedsbutik – de er eksperterne og kan guide dig godt videre i forhold til, hvad netop din hud har brug for. Oftest får man også lov til at prøve sig lidt frem med forskellige konsistenser og farver.

Opsummering

Der er heldigvis et væld af gode concealere på markedet, men vi har prøvet at udvælge nogle favoritter, som er blevet højst placeret på den store concealer test. Lad dig inspirere. En concealer har det med at blive ens bedste ven og vidundermidlet man tyr til, når man har brug for at friske makeuppen lidt op eller akut skjule et udslæt, en skramme eller en bums. Og oftest holder man sig til sin favorit i mange år. Dog kan det være en god idé at ryste posen lidt en gang imellem, særligt hvis man er endt op med en concealer, som man kun er lidt glad for.

Hvis du nægter at gå på kompromis med din concealer, bør du gå efter en Duo Concealer fra Nilens Jord. Produktet indeholder både en concealer i flydende- og stift form, samt er fri for æteriske olier, parabener og parfume.

L’Oréal Paris Lumi Magique Concealer er en ideel investering, hvis du leder efter en budgetvenlig, men effektiv concealer, som efterlader dig med en smuk glødende hud. Den har en god dækkeevne, men er bedst til at give glans.

Maybelline Fit Me er god til personer, der foretrækker, at makeup ikke føles som makeup. Denne concealer lader din hud ’ånde’, da formularen er transparent og let. Samtidig har den en virkelig god dækkeevne.

Clarins Instant Concealer er til dig, der har brug for et produkt med en medium til høj dækkeevne. Den klarer enhver opgave og har en lang holdbarhed, så du ikke skal bekymre dig om mørke rande eller ujævnheder i løbet af dagen.

Nyx har med sin Concealer Wand skabt et nærmest magisk produkt, som nemt kan blive din nye favorit i makeuppungen. Leder du efter en concealer, som har super dækkeevne, er nem at påføre og som evner at få dig til at fremstå nærmest flawless, så kan dette være concealeren for dig.