Bedste deodorant

1
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant

Dette er en skøn antiperspirant roll on deodorant fra Clarins. Clarins startede ud som et fransk luksus brand, men i dag sælges deres produkter i hele Europa og i alt 150 andre lande. De er fokuserede på at skabe skønhedsprodukter af høj kvalitet og med naturlige ingredienser. Derfor skal du vælge Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant Søger du en mild, naturlig og yderst effektiv roll on deodorant? Så skal du ikke lede mig længere. Denne…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant 119 kr. Nicehair.dk
Vichy Deo Roll-On Antiperspirant Mild 53,26 kr. PillolaStore
DEO ROLL-ON PARFUMEFRI 15 kr. Bilka.dk
Eucerin Deo Anti-Perspirant 49 kr. Lyko DK
Vichy Homme Deo Roll-On Antiperspirant 83,95 kr. PillolaStore
LACOSTE WHITE MATCH POINT DEO STICK 81,45 kr. Fragrancedirect
Weleda Deodorant roll-on 24h Sea Buckthorn 47 kr. Shopping4net DK

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En deodorant er et vigtigt produkt i næste alles toilettasker, fra puberteten vi kommer i puberteten og op. Det er en nødvendighed, når det kommer til at forebygge og dæmpe lugt af sved. Men det kan være svært at navigere i de mange forskellige deodoranter på markedet, der hver især har egne fordele og er fra forskellige brands. Derfor har vi valgt at teste de 7 bedste deodoranter i denne deodorant test. Vi gør det lettere for dig at tage vælge den helt rigtige deodorant til dig eller din kære. 

Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant – Bedste deodorant

Dette er en skøn antiperspirant roll on deodorant fra Clarins. Clarins startede ud som et fransk luksus brand, men i dag sælges deres produkter i hele Europa og i alt 150 andre lande. De er fokuserede på at skabe skønhedsprodukter af høj kvalitet og med naturlige ingredienser.

Derfor skal du vælge Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant

Søger du en mild, naturlig og yderst effektiv roll on deodorant? Så skal du ikke lede mig længere. Denne roll on deo fra Clarins kunne meget vel gå hen og blive din favorit. Det er en antiperspirant deodorant, der desuden er helt fri for alkohol også. Deodoranten er mild, men dens effekt er lang og den efterlader dig uden pletter på tøjet. Det gør den oplagt for dig med sart hud, men den er velegnet til alle hudtyper.

Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant er med aluminium chlorohydrate, der reducerer størrelsen på porerne og sænker svedningen uden at stoppe til. Det betyder at svedlugt effektivt bekæmpes og forebygges med denne deo. Der indgå troldheks ekstrakt i formularen, hvilket naturligt trækker porerne sammen og giver en rar frisk følelse. Der indgår også rosmarin, hvilket både blødgøre og beroliger din hud, hvilket kommer til fordel for dig med sart eller tør hud. Derudover indeholder formularen essentielle olier af geranium og ylang ylang, som giver deodorant dens bløde duft.

Deodoranten påføres på en ren og tør hud.

Det vi liker:
 • Antiperspirant og alkoholfri
 • Sænker svedningen uden at stoppe til
 • Plejer og opfrisker ved hjælp af naturlige ingredienser og dufte

Vichy Deo Roll-On Antiperspirant Mild – Deo roll on til sensitiv hud

Vichy er fransk dermocosmetic brand, der er eksperter indenfor makeup, hudpleje, hygiejne og hårpleje. De benytter blandt andet termalsk kildevand, der er godt for sensitiv hud. Denne deodorant er særligt udviklet til en sensitiv og irriteret hud.

Derfor skal du vælge Vichy Deo Roll-On Antiperspirant Mild

Dette er en god deodorant for dig, der søger en roll on deodorant af høj kvalitet, der er god for din sensitive eller sarte hud. Denne roll on deo kan benyttes efter hårfjerning. Den er reducerer irritationen hårfjerningen kan efterlade din hud med. Deodoranten er med langtidsvirkende effekt, hvilket vil sige du kan komme uden om svedlugt i hele 48 timer med denne deodorant. 

Vichy Deo Roll-On Antiperspirant Mild indeholder aluminium salt og hvid lilje ekstrakt, der virker beroligende på huden og gør den mere modstandsdygtig. Dette er gode egenskaber for dig med sensitiv hud eller en hud med tendens til irritation. 

Påfør deodoranten i et tyndt lag på en ren og tør hud.

Det vi liker:
 • Velegnet til sensitiv hud
 • Reducerer irritation ved hårfjerning
 • Langtidsvirkende effekt

DEO ROLL-ON PARFUMEFRI – Økologisk roll on deodorant

Dette er endnu en blid roll on deo. Den er fra Ecooking, hvilket er et skønhedsbrand med fokus på at benytter en høj mængde af naturlige, økologiske og veganske ingredienser. De vil gerne producerer produkter, der både gør en forskel for dig og for kloden.

Derfor skal du vælge DEO ROLL-ON PARFUMEFRI

Dette er en roll on deo med et højt indhold af naturlige ingredienser. Den er et oplagt valg for dig, der gerne vil tage dig ekstra meget af dig selv og kloden. Deodoranten er spækket med aktive naturlige ingredienser, der kemisk fælder og absorberer lugtmolekyler, der bliver dannede under bakteriel nedbrydning af sved. Dette gør at svedlugten bliver fjernet og erstattet med en dejlig frisk duft fra deodoranten. 

Ecookings naturlige deodorant er derudover anti-flammatorisk og utrolig mild ved din hud. Det betyder at dig med en sart hud eller tendens til irritation også kan benytte denne deo. Den er også velegnet til brug efter barbering på grund af dens milde virkning på huden.

Derudover er deodoranten parfumefri og vegansk. Det vil sige at den er meget blid for huden og at der ikke indgår nogle animalske ingredienser. Det gør denne deodorant til et godt valg, for dig der gerne vil tage ekstra hensyn til din hud, dyrene og vores planet.

Det vi liker:
 • Højt indhold af naturlige ingredienser
 • Fælder og absorberer lugtmolekyler
 • Med anti-inflammatoriske egenskaber

Eucerin Deo Anti-Perspirant – Roll on deo mod kraftig sveddannelse

Eucerin er et innovativt medicinsk hudpleje brand med mere end 100 års erfaring. De har siden deres grundlæggelse udviklet deres produkter i et tæt samarbejde med specialister indenfor dermatologi. Dette er en antiperspirant deodorant, som er udviklet til både mænd og kvinder, der døjer med kraftig sveddannelse.

Derfor skal du vælge Eucerin Deo Anti-Perspirant

Døjer du med en kraftig sveddannelse? Uanset om du er mand eller kvinde, så kan denne effektive roll on deodorant hjælpe dig. Den beskytter effektivt mod svedlugt og så kan den holde i op til 48 timer, hvilket er bevidst af kliniske studier . Den er særligt udviklet til person, der sveder meget. Samtidig består den af milde ingredienser, så selv dig med sart hud kan anvende deodoranten og blive fri for svedlugt.

Deodoranten indeholder en høj koncentration af aluminium chlorhydrat, der forebygger mod sved og en dårlig kropslugt. deodoranten er har en frisk duft, som er neutral og velegnet for både mænd og kvinder, der døjer med svedlugt.

Eucerins antiperspirante deodorant påføres efter badet. Den kan bruges alt efter behov, uanset tidspunktet på døgnet. det er vigtigt, at du lader produktet tørre, inden du tager tøj eller smykker på. Sådan undgår du at der dannes pletter. Deodoranten skal opbevares utilgængeligt for børn.

Det vi liker:
 • Velegnet til både mænd og kvinder
 • Effektiv beskyttelse mod svedlugt
 • Med frisk og neutral duft

Vichy Homme Deo Roll-On Antiperspirant – Bedste deodorant til mænd

Her er endnu en god deodorant fra Vichy. Vichy producerer milde skønhedsprodukter, der er særligt gode for en sensitiv eller sart hud. Dette er en antiperspirant deodorant, der har en yderst langtidsvirkende effekt. Den er særligt udviklet til brug af mænd.

Derfor skal du vælge Vichy Homme Deo Roll-On Antiperspirant

Vil du gerne have en deo med langtidsvirkende effekt til mænd? Så er denne roll on deo fra Vichy et oplagt valg. Den giver sved kontrollerende effekt og nedsætter transpirationen i op til hele 72 timer. Den består derudover af blide ingredienser, der er gode for en sensitiv hud.

Deodoranten indeholder aluminiumsalt, der er særligt effektiv mod svedproblemer og den svedlugt der medfølger. Derudover indeholder den alkyl lactate, der mindsker bakterieudviklingen samt Vichys termalske kildevand, hvilket beroliger din hud og modvirker irritation af huden. Dette er gode egenskaber for dig, der døjer med en sensitiv eller tør hud. Desuden efterlader denne deo ingen mærker på hverken tøj eller smykker.

Deoen anvendes dagligt. Påfør på en tør og ren hud.

Det vi liker:
 • Sved kontrollerende effekt i op til 72 timer
 • Indeholder aktive naturlige ingredienser
 • Beroliger huden og modvirker irritation

LACOSTE WHITE MATCH POINT DEO STICK – Deodorant stick til mænd

Her har vi en lækker deodorant stick fra LACOSTE. LACOSTE er et casual luksus brand, der producerer en bred vifte af forskellige produkter på forskellige markeder. Denne deodorant stick giver en intens styrke og frisk duft i hverdagen.

Derfor skal du vælge LACOSTE WHITE MATCH POINT DEO STICK

Vil du gerne have god deodorant til mænd i et lækkert design? Så vil LACOSTEs WHITE MATCH POINT DEO STICK være det perfekt valg. Hos LACOSTE skal styrke og passion gå op i en højere endhed. Den nye maskuline deo stick er en eksplosiv fusion mellem den grønne basilikum og den bitre ensian. Kombinationen af disse ingredienser skaber en uimodståelige frisk duft. Samtidig giver deodorantens trædufte styrke og intensitet. 

Match point præsenteres i en yderst elegant flakon, som er inspireret af tennisverdenen. Bunden leder tankerne hen på en tennisbold, imens den grønne hætte sender et nik til tennislegenden Rene Lacostes tennisketsjer.

Det vi liker:
 • Giver uimodståelig friskhed og styrke
 • Kommer i et elegant design
 • Inspireret af tennislegende

Weleda Deodorant roll-on 24h Sea Buckthorn – Naturlig deodorant

Weleda er et naturligt hudpleje brand, der skaber hudpleje produkter, der er tilpassede naturen. Produkterne er udviklede til at tilpasse sig kroppens naturlige rytme, så hudens skønhed kan skinne igennem på bedste vis. Denne effektive roll on deodorant er spækket med gode naturlige ingredienser.

Derfor skal du vælge Weleda Deodorant roll-on 24h Sea Buckthorn

Dette er endnu en deodorant, der er rig på naturlige ingredienser. Så hvis du vil optimere din hud og duft til hverdag med et naturligt produkt, så kan denne deodorant anbefales. Sea Buckthorn 24h Roll-On Deodorant er en effektiv 24 timers roll-on deodorant fyldt med naturlige ingredienser. De vigtigste ingredienser er lakridsrod ekstrakt, der virker antibakterielt og troldhassel destillat, der virker anti-inflammatorisk. 

Deodoranten har en frisk duft af æteriske olier fra grapefrugt, mandarin og sandeltræ. Deoen er dermatologisk testet og den tilstopper ikke din hud, men lader den derimod ånde. Med denne deo kan du holde dig frisk og lugtfri i hele dagen, da den virker i 24 timer. 

Anvend den direkte på en ren og tør hud dagligt.

Det vi liker:
 • Med naturlige ingredienser
 • Frisk duft af æteriske olier
 • dermatologisk testet

Sådan vælger du den bedste deodorant

Der er flere ting, som det er vigtigt at være opmærksom på, når du skal finde den bedste deo for dig i denne deodorant test.

Antiperspirant?

Det er en god ide at overveje, om du ønsker en antiperspirant deodorant. Du kan både få deodoranter der er “almindelige” og deodoranter, der er antiperspirante. Forskellen er at almindelige deodoranter blot modvirker lugten af sved, mens antiperspirante deodoranter forebygger forhindrer dig i at komme til at svede ved at nedsætte svedproduktionen. Det betyder også, at du godt kan få sved pletter, selvom du benytter en deodorant. Men en antiperspirant deodorant kan i de fleste tilfælde forhindrer svedpletterne.

Ingredienser

Du kan med fordel være opmærksom på hvilke ingredienser, der indgår i de deodoranter du kigger på. Nogle deodoranter er meget milde og med skånsomme ingredienser for din hud, imens andre er mere skrappe. Nogle foretrækker de mere milde deodoranter, der er frie for parfume og blide mod en eventuel sart hud. Og så er der andre der gerne vil have mere “stærke” ingredienser og hvor det er vigtigt, at der indgår en god parfume, der kan duftes på afstand. I vores test af deodoranter indgår der både deodoranter med parfume og mere “skrappe” ingredienser, men der indgår også flere naturlige deodoranter, der er frie for parfume, alkohol, animaleske ingredienser osv. Så uanset hvilken type af deodorant du søger, så kan du med sikkerhed finde den i denne artikel.

Duft

Der er en stor forskel på dufte i deodoranter. Det er vigtigt at du gør op med dig selv, hvad type ad duft det er som du ønsker. Det kan variere meget, også fra mand til kvinde. Nogle vil gerne have en sød duft, mens andre hellere vil have en duft der er frisk eller måske lidt “macho”. Flere af de dufte deodoranter i denne test har er naturlige dufte fra æteriske olier eller frugtekstrakt. Der indgår altså ikke parfume i deodoranten. Det er også en god ide at du gøre op med dig selv i forlængelse ingredienserne, om du ønsker en naturlig duft. Parfume og naturlige dufte har hver deres fordele. Eksempelvis er naturlige dufte bedre for din hud og kroppens indre funktioner, imens at parfume ofte holder længere og har en mere kraftig duft.

Pris

Priserne på deodoranter varierer en del i denne deodorant test. Dette skyldes at der indgår mange forskellige typer af deodoranter og stor variation i forhold til brands. Det er ikke nødvendigvis den dyreste deodorant, som er den bedste. Vores bedst i test deodorant fra Clarins er faktisk ikke den dyreste deodorant i vores test. Men den er med super gode aktive ingredienser og virker utrolig effektivt. Den har også et højt indhold af naturlige ingredienser, hvilket bliver mere og mere eftertragtet på markedet. Når det kommer til deodoranter er det ofte brandværdi og image, der spiller den største rolle. Samtidig er det også parfumen der indgår, der spiller en rolle. Får mange personer er det vigtigste deodorantens duft. Du skal derfor gøre op med dig selvom du gerne vil betale en højere pris for et særligt brand eller parfume.

Parfume

Er du også på udkig efter en parfume? Det kan være svært at finde den helt rigtige til dig eller en af dine kære, da der er så mange forskellige på markedet. Og præferencer indenfor dufte kan også variere meget. Nogle kan lide søde dufte, mens andre gerne vil have mere modne og fremtrædende dufte. Uanset om du har en klar ide om, hvad du ønsker i en parfume eller om du er på bar bund, så vil vores store test af parfumer helt sikkert kunne bringe dig på rette spor. Læs mere i vores test af parfumer her; https://skoenhedsguiden.dk/parfumer-til-kvinder/

FAQ

I dette afsnit besvare vi ofte stillede spørgsmål omkring deodoranter, så du med sikkerhed kan finde den bedste deodorant for dig.

Skal jeg vælge parfumefri deodorant?

Det er en god ide, at vælge parfume fri, hvis du gerne vil være blid mod din hud. Parfume kan lede til allergi og skabe ubalance i kroppen naturlige processer. Men det er helt op til dig, om din deo skal være med parfume.

Kan jeg forhindrer svedpletter fuldstændigt med en deodorant?

Det er svært at forhindrer svedpletter fuldstændigt. Men antiperspirante deodoranter kan nedsætte svedproduktionen og dermed forebygger de sveddannelse. Så med en antiperspirant deodorant kommer ihvertfald tæt på pletfri.

Skal jeg gå efter en dermatologisk testet deodorant?

Det er altid et plus, hvis en deodorant er dermatologisk testet. Det betyder, at den er vurderet af eksperter og med sikkerhed ikke skader din hud. Hvis du har allergi eller en sart hud, så kan det også blive en nødvendighed at købe dermatologisk testede produkter.