Dermaroller test – Bedste dermaroller 2022

1
Swiss Clinic Skin Roller

En Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 er det perfekte start-kit til både nybegyndere og rutinerede brugere af en dermaroller. I pakken medfølger der nemlig tre nålehoveder i forskellig størrelse til brug på både kroppen og i ansigtet. Derfor skal du vælge en Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 Hvis du gerne vil være sikker på, at du får alt, hvad du skal bruge til at få en flot og stærk hud i…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Swiss Clinic Skin Roller 295 kr. Bangerhead DK
Dermaroller DRS 50 0 0.50 mm
Ecooking Derma Ruller 369 kr. Nicehair.dk
Ame Pure The Original CIT Face Roller 0.5 mm
Ame Pure CIT Face Roller Gentlemen 0.5 mm

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Læs med i vores dermaroller test, hvor vi kårer den bedste dermaroller i 2022. Du kan få del i herlighederne lige her! Vi prøver 5 forskellige dermarollere og bedømmer ud fra parametre som materiale og nåle-antal, når vi med fordele og ulemper in mente ruller med hvert produkt.

Opgradér dit skønhedspleje-game og se din hud blive flottere på kortere tid med en dermaroller. Ja, den er god nok – der er flere fordele ved at bruge en dermaroller, og i denne artikel gør vi dig klogere på dette fantastiske beauty tool.
Efter selve testen kan du i vores købsguide læse om dermarollerens mange fordele, hvordan og hvor ofte du skal bruge den, og hvordan du vedligeholder den bedst.

Du kan også se testens 5 dermarollere opstillet i vores sammenligningstabel ved at klikke her.

Swiss Clinic Skin Roller – Bedst i test

Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

En Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1 er det perfekte start-kit til både nybegyndere og rutinerede brugere af en dermaroller. I pakken medfølger der nemlig tre nålehoveder i forskellig størrelse til brug på både kroppen og i ansigtet.

Derfor skal du vælge en Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får alt, hvad du skal bruge til at få en flot og stærk hud i ét og samme køb, så skal du investere i denne skinroller 3-i-1 pakke fra Swiss Clinic. Pakken indeholder et fint håndtag og tre separate nålehoveder i henholdsvis 0,2 mm og 0,5 mm til ansigtet, samt en 0,5 mm til kroppen. Disse dele sørger for, at du kan komme godt i gang med at benytte din nye dermaroller uanset om du er nybegynder eller rutineret bruger. Nålehovederne består af japansk kirurgisk stål og sølvbelagte mikronåle, der nemt trænger igennem hudens øverste lag. Dermed sættes hudens helingsprocess i gang, hvilket bl.a. øger produktionen af kollagen og elastin, samt øger din huds blodcirkulation. Din hud vil med tiden få en mere ensartet overflade, udjævne sine ujævnheder og mindske porer, akne, rynker o.l.

Det vi liker:
 • Pakken indeholder 3 forskellige udskiftelige nålehoveder, så du har til enhver brug
 • Dermarollerens nåle består af japansk kiurgisk stål
 • Produktet hjælper til at give dig en smukkere og sundere hud
Det vi ikke liker:
 • Hvis du ikke ønsker at bruge den på kroppen, er de ekstra hoveder overflødige

Dermaroller DRS 50 0 0.50 mm – Bedste billige

Dermaroller DRS 50 0 0.50 mm

Dermarolleren har 540 0.5 mm lange nåle af kirurgisk stål, som er et godt standard nåle-antal og som er din garanti for en rulning, der giver huden den rette behandling.

Derfor skal du vælge Dermaroller DRS 50 0.50 mm

Er du ny i dermaroller-gamet, kan du prøve løjerne af med denne DRS dermaroller. Den kan det en dermaroller skal kunne; gøre akne ar pænere, øge blodcirkulationen og sætte gang i cellefornyelsen så din hud fornyes, får glød og fine linjer reduceres.

Den kan bruges på de fleste hudtyper (også grov hud), ligesom den også snildt kan bruges i hovedbunden, skulle du være ude efter at øge blodcirkulationen lige netop der. Døjer du med strækmærker hist og her på kroppen, vil den også kunne hjælpe med at pleje huden på disse områder.

Det vi liker:
 • God til at udglatte ar og mindske synlige porer i ansigtet
 • Simpel og let at bruge – her får du en dermaroller uden ekstra tilbehørsdele du skal holde styr på
 • Eksfolierer huden nænsomt og opstrammer løs hud
 • Nem at rengøre
Det vi ikke liker:
 • Grundet de mange nåle skal du være ekstra forsigtig når du bruger denne dermaroller i ansigtet

Ecooking Derma Ruller – Bedste premium

Ecooking Derma Ruller

Med en Ecooking Derma Ruller kan du komme flere hudproblemer i ansigtet til livs. Produktet er velegnet til både kvinder og mænd og skinrollerens opbygning sikrer en optimal stimulering af huden.

Derfor skal du vælge en Ecooking Derma Ruller

Hvis du primært leder efter en dermaroller til ansigtet, så kan denne Ecooking Derma Ruller være lige netop for dig. Produktet består af et skaft i plastik og 540 mikronåle i kirurgisk stål. Hver nål er 0,5 mm for optimal stimuleringen af huden i ansigtet, så den bevarer både spændstighed og elasticitet. Produktet kan benyttes på følgende hudproblemer: tør akne (ikke akne i udbrud), dybe porer, ar efter kirurgi eller forbrændinger, pigmentering, rynker, slap hud, fedtet hud og grov hudtekstur. En Ecooking Derma Roller går ind og mindsker alle disse problemer, så du kan få en flottere hud.

Det vi liker:
 • Opbygning af 540 små nåle, der alle stimulerer huden under brug
 • Velegnet til brug i ansigtet på både mænd og kvinder
 • Kan benyttes på mange hudproblemer i ansigtet
Det vi ikke liker:
 • Kan kun bruges til ansigtet

Ame Pure The Original CIT Face Roller 0.5 mm – Bedste til sensitiv hud

Ame Pure The Original CIT Face Roller 0.5 mm

Ame Face roller er udstyret med 192 nåle i 0,5mm længde. Den er perfekt til dig med sensitiv hud og dig som er nybegynder.

Derfor skal du vælge Âme Pure The Original CIT Face Roller 0.5 mm

Nok har sensitive hudtyper altid skulle holde sig fra dermarollere, men det har folkene bag Âme Pure (heldigvis, og tak for det) lavet om på. Med 192 bittesmå nåle i 0.5 millimeters længde, får du her en dermaroller, som kan booste din huds naturlige kollagenproduktion uden at få den til at blusse op efter du har rullet. Af samme årsag (antallet af nåle) vil den være idéel til begyndere.

Dermarolleren ligger fint i hånden, den er let at rulle med, og du vil efter nogen tid med regelmæssig brug, kunne se en synlig forskel i hudens overflade. Den er fantastisk til alle former for ujævnheder i ansigtet, og den hjælper med at afbalancere fedtet hud.

Det vi liker:
 • Håndlavet dermaroller der er EU Cosmetic GMP certificeret – her får du 100% hudsikre materialer til at rulle med
 • Kan også bruges på sensitiv hud
 • Reducerer fine linjer og udjævner hyperpigmentering
 • Udglatter og fjerner blackheads
 • Cruelty free
Det vi ikke liker:
 • Producenten anbefaler at du kun bruger deres specialudviklede kollagen gel efter brug
 • Denne dermaroller har kun 192 nåle hvor andre har op til 600

Ame Pure CIT Face Roller Gentlemen 0.5 mm – Bedste til mænd

Ame Pure CIT Face Roller Gentlemen 0.5 mm

Denne Face Roller er specielt udviklet til mænd og kan bruges på skæg. Med sine 192 nåle er den velegnet til nybegyndere og er særligt god til dig fedtet og olieret hud.

Derfor skal du vælge Âme Pure CIT Face Roller Gentlemen

Få stimuleret din skægvækst og ensartet huden i ansigtet med dette rullende værktøj fra Âme Pure. Anti age og hudpleje er ikke kun for kvinder og med denne dermaroller kan alle mænd få en effektiv hudbehandling hjemme foran spejlet.

Nålene i dermarolleren her er fremstillet i det fineste og bedste kirurgiske stål, så du er sikret en behandling i højeste kvalitet.

Den er nem at anvende selv for den mest uerfarne, og er i det hele taget en fantastisk dermaroller til alle mænd og mandlige sjæle.

Det vi liker:
 • Smertefri behandling
 • Kan også bruges på sart hud
 • Kan udjævne operations- og akne ar
 • Afbalancerer fedtet og olieret hud
 • God som beardroller
Det vi ikke liker:
 • Vi ved ikke helt hvad der gør denne dermaroller særligt god til mænd
 • Denne dermaroller har kun 192 nåle hvor andre har op til 600

Sådan vælger du den bedste Dermaroller

Som du har kunnet læse i vores test er der stor forskel på, hvad de forskellige dermarollers kan. Derfor er der nogle overvejelser du bør gøre dig inden køb. I nedenstående købsguide tager vi dig igennem de vigtigste parametre, så du bliver godt rustet til at vælge den bedste dermaroller for dig.

Vælg den rette størrelse nåle til din hudtype

Som beskrevet i testen er dermarollers udstyret med forskellige nåle. Nogle nålelængder er bedst til ansigtet, mens andre nåle er mere velegnede til kroppen. Det anbefales ikke at bruge nålelængder længere end 0,5 millimeter til ansigtet. Hvis du er nybegynder bør du starte med nålelængde 0,2 eller 0,3 mm i ansigtet for at være sikker på, at huden ikke bliver overbelastet. Hvis din hud er sensitiv bør du holde dig til de korte nål, hvor en grovere hud godt kan tåle de lidt længere.

Hvis du ønsker at bruge en derma roller til kroppen, så skal den som udgangspunkt gerne have længere nåle end 0,5 mm. Huden på kroppen er mere robust end i ansigtet og kan derfor bedre tåle de mange små huller fra derma rolleren.

Det anbefales dog stadig at nålene ikke er længere end 1,0 millimeter, uanset om du er rutineret bruger eller nybegynder. Nåle med den længde burde være nok til stimulere blodgennemstrømningen og have en opstrammende effekt. Hvis du har behov for en mere dybdegående effekt, så kan du tage kontakt til en professionel, der er uddannet på området og derfor har erfaring med en ‘hårdere’ behandling. Ellers risikerer du at komme til at gøre skade på din hud.

Det rette antal nåle

De fleste dermarollere kommer med 540 eller 600 nålehoveder. Det høje antal af nåle gør, at du ikke behøver at køre over det samme sted flere gange. Det betyder både at behandlingen bliver mere effektiv men også mindre hudirritation.

Man skulle måske ikke tro det med de mange nåle er også særligt velegnede til dig med sart hud, da de faktisk giver en mere blid behandling og er mindre smertefulde at bruge.

Men er dermarollers med færre nåle så mindre effektive tænker du måske? Både ja og nej. Dermarollers med færre nåle vil også øge blodcirkulationen og minimere rynker men det tager lidt længere tid.

Hvad gør en Dermaroller for huden?

 • Sikrer fornyet cellevækst og øger blodcirkulationen
 • Styrker huden
 • Forbedrer din naturlige glød
 • Mindsker dybe rynker og linjer, samt tydelige ar og pigment forskelle
 • Giver bedre mulighed for cremer og serum’er at trænge ind i huden og arbejde
 • Giver en mere ensartet overflade på huden

Sikrer fornyet cellevækst og øger blodcirkulationen

En af de helt store fordele ved at benytte en dermaroller er, at den er med til at stimulere huden ved at prikke små huller i hudens øverste lag, hvilket sætter gang i ens egen produktion af kollagen og elastin. Dette er særdeles sundt for huden, da den i så fald skal regenerere sig selv. Derudover øger brugen af en dermaroller blodcirkulationen.

Styrker huden

Ved at huden bliver stimuleret og tvinges til at regenerere sig selv, så vil den automatisk blive stærkere. Din hud vil således både blive stærke og tykkere ved brug af en dermaroller, hvilket klart er en fordel for personer i alle aldre. Huden bliver f.eks selv bedre i stand til at bekæmpe linjer og rynker.

Forbedrer din naturlige glød

Fordi dermarolleren øger blodgennemstrømningen, vil du helt automatisk opleve, at din hud får mere glød og ikke ser helt så tør eller kedelig ud, når du begynder at benytte dig af en dermaroller. F.eks. vil øgningen af din blodcirkulation giver huden mere farve og samtidig vil huden bedre blive i stand til at bekæmpe de elementer, der kan få din hud til at se kedelig ud.

Mindsker rynker, linjer, ar og pigment forskelle

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men en skinroller kan faktisk være med til at mindske både rynker og linjer, samt forskellige former for ar og pigment forskelle på din hud. Det betyder naturligvis ikke, at du vil blive 100% fri for nogen af delene, men simpelthen bare, at de vil blive mindre udtalte og tydelige. Jo mere du benytter dig af dermarolleren, vil du dog klart kunne se en forskel og i kombination med gode cremer og serum’er kan du højst sandsynligt komme en del af dine rynker, ar og pigment forskelle til livs.

Giver bedre mulighed for cremer og serum’er at trænge ind i huden

Netop fordi en dermaroller virker ved at prikke små huller i hudens overflade, så er der en mulighed for, at de cremer og serum’er du benytter umiddelbart efter behandlingen kan trænge dybere ind i huden. En kombination af en skinroller og den rigtige creme kan altså i den grad være med til at gøre noget ekstra godt for din hud.

AdobeStock_207749321-450x450Sådan bruger du en dermaroller

Det er relativt nemt at anvende dermarolleren. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du renser din dermaroller grundigt efter hver brug og passer på med ikke at trykke alt for hårdt. Der er nemlig ingen grund til at trykke hårdt med en dermaroller, da den selv ‘prikker hul’ på huden med dens små nåle. Hvis du gerne vil have en lille intro til, hvordan du benytter din dermaroller derhjemme, så kan du med fordel læse med her:

 1. Vask dine hænder grundigt inden du går igang med at bruge dermarolleren
 2. Rens din hud, så den er fri for makeup og snavs. Huden skal være helt ren idet du benytter din dermaroller
 3. Rul din dermaroller over huden på et afgrænset område – du skal ikke benytte den over et for stort område på én gang, men hellere dele proceduren op i mindre områder. F.eks. kan du med fordel bevæge dig rundt i hovedet med din dermaroller fra den ene kind til den anden og derfra videre til panden og halsen.
 4. Rul i forskellige retninger og ikke kun i én, så du får behandlet hele området grundet. F.eks. kan du både rulle lodret, vandret og diagonalt på det samme område
 5. Når du er helt færdig med alle de områder, som du vil behandle, så kan du udmærket benytte dig af en serum eller en næringsrig creme. Nogle gange følger dette med, når du køber en dermaroller
 6. Rens herefter din dermaroller grundigt, så den er klar til næste behandling

Efter brug af dermaroller

Du kan med fordel benytte en creme eller en serum efter, du har benyttet din dermaroller. I perioden lige efter er din hud nemlig mere modtagelig over for cremen og den kan derfor trænge dybere ind i huden. Du skal dog så vidt muligt undgå at bruge makeup efter brugen af din dermaroller, da huden helst skal have hvile i 6-8 timer efter brug. Du kan derfor med fordel benytte produktet om aften inden du går i seng. På den måde får du heller ikke udsat huden for forskellige vejrforhold e.l.

AdobeStock_210267835-450x450Hvad skal du vide inden du starter behandling af dermaroller?

Det kan være meget rart lige at vide, hvad man kan forvente af sin dermaroller og hvad man skal være opmærksom på under behandlingen og efter. Af den grund har vi her samlet lidt generel info om dermarollere, så du (forhåbentlig) kan få svar på samtlige af dine spørgsmål inden du foretager dit køb.

Hvor mange mm skal dermaroller være?

Det kommer meget an på dig selv, din hud og din erfaring, hvor lange din dermarollers nåle skal være. Vi vil dog anbefale dig at arbejde dig op til større nåle, hvis det er det du ønsker. Du skal huske, at din hud skal have tid til at vænne sig til processen og det er derfor en dårlig ide at kaste sig ud i lange nåle á 0,5 mm, hvis ikke din hud er vant til proceduren. Der er dog ingen skam i at blive på én længde, hvis du ikke ønsker at gå op. Du skal nok stadig få det optimale ud af din dermaroller, selvom du ikke justere nålene med tiden.

I ansigtet og på sarte områder burde du begynde med mindre nåle á 0,2 mm og efter at have benyttet den i et par måneder, så kan du langsomt arbejde dig op på længere nåle. Du skal dog aldrig gå over 0,5 mm på disse områder.

På resten af kroppen kan du udmærket starte med nålehoveder i længden 0,5 mm og langsomt arbejde dig op mod 1 mm. Du må dog ikke benytte nålehoveder længere end 1 mm uanset hvor rutineret du er, da du her kan skade huden mere end hvad godt er. Hvis du gerne vil have endnu dybere behandling, så skal du tage kontakt til en professionel.

Hvor ofte skal man bruge dermaroller?

Når du går i gang med at benytte din dermaroller, så skal du altid tage hensyn til din hud. Du skal således huske at holde pause med jævne mellemrum, så din hud kan ‘komme sig’ efter behandlingen. Det er faktisk netop i pause-perioderne, at din hud regenerere bedst og således her du får bedst mulig effekt af din dermaroller. Du bestemmer selv om du vil rulle hver dag eller et par gange om ugen, men uanset hvad, så skal du huske at vænne din hud til proceduren og ikke bare gøre det hver eneste dag fra starten af. Og hvis du på noget tidspunkt oplever, at din hud reagerer voldsomt på behandlingen, så skal du holde en pause og sætte antallet af rulninger om ugen lidt ned igen.

Hvis du er nybegynder kan du med fordel starte ud med at rulle et par gange om ugen og derefter holde en pause på ca. en uges tid. Det giver nemlig din hud god tid til at regenerere og vænner den langsomt til behandlingen. Når din hud har vænnet sig til behandlingen, så kan du begynde at rulle oftere og til sidst komme op på at rulle hver dag, hvis din hud kan holde til det.

Hvornår er det bedst at benytte sin dermaroller?

Uanset om du ruller én gang om ugen eller hver eneste dag, så kan du med fordel gøre rulningen til en del af dit aftenritual. Du vil nemlig få mest muligt ud af din dermaroller, hvis du benytter den om aften lige inden du går i seng. Som beskrevet har din hud bedst af at få tid til at regenerere efter brug – og det får den ikke, hvis du direkte efter behandlingen smækker makeup i hovedet og tager på arbejde.

Huden skal gerne have 6-8 timers hvile efter en dermaroller behandling og derfor er det helt optimalt at benytte den lige inden man går i seng. På den måde kan du også bedre benytte en god natcreme eller serum, der skal have god tid til at trænge ind i huden. Du kan desuden også altid benytte en ansigtsmaske efter du har benytte en dermaroller, da masken i så fald bedre trænger ind i huden og giver den næring.

Gør det ondt at bruge en dermaroller?

Nej, det gør ikke decideret ondt at benytte en dermaroller. I starten kan der udmærket være en prikkende fornemmelse, der måske føles en smule mærkelig, når man ikke har prøvet det før, men det gør ikke ondt. Hvis det gør ondt, når du benytter din dermaroller eller din hud begynder at bløde, så er det simpelthen fordi du trykker alt for hårdt. Du behøver langt fra at trykke til, når du benytter en skinroller, da nålehovederne selv sørger for at trænge igennem det øverste hudlag. Så hvis det gør ondt, burde din første løsning være at løsne dit greb en smule og undgå at presse for hårdt, når du ruller din dermaroller over huden.

Din hud har dog brug for hvile ind imellem behandlingerne, og hvis det pludselig gør ondt eller svier, selvom du er vant til at benytte dermarolleren hver dag, så kan det være et tegn på, at du skal tage en lille pause. Pausen behøver ikke være meget mere end et par dage, men det kan være nok til, at din hud får den ro den har brug for. Og herefter kan du så begynde at benytte din skinroller igen.

Kan man bruge Dermaroller til kroppen?

Du har både mulighed for at benytte din dermaroller til kroppen og til ansigtet, men vi vil råde dig til at have et separat nålehoved til hver brug, da du muligvis skal benyttes længere nåle på kroppen end i ansigtet for at få den optimale virkning. Hvis du ønsker en dermaroller behandling til kroppen, så skal du dog være opmærksom på nedenstående:

En dermaroller til kroppen skal gerne have nålehoveder med en længde mellem 0,5 og 1,0 mm. Du kan med fordel starte ud med 0,5 mm og se, hvordan det føles før du investerer i længere nålehoveder. Der gælder dog de samme regler på kroppen som i ansigtet: dermarolleren skal rulles på alle led (vandret, lodret og diagonalt), du må ikke trykke for hårdt og du skal tage ét område af gangen.

Hvornår bør jeg ikke bruge en dermaroller?

En dermaroller kan hjælpe på umådelig mange hudlidelser, akne problemer, rynker, strækmærker o.l., men der er nogle hudproblemer som en dermaroller ikke burde benyttes i forbindelse med, da det kan være med til at forværre problemet – og det er der jo ingen grund til.

Du skal således undgå at benytte en dermaroller, hvis du er ramt af eksem, rosacea eller akne udbrud (du må gerne benytte den, hvis der kun er knopper eller aknen ikke er i udbrud). Derudover skal du undgå at benytte din dermaroller på f.eks. solskoldet hud eller på åbne sår og hudafskrabninger, da dermaroller på ingen måde hjælper i disse tilfælde. Her skal kroppen og huden skal have lov til at hele uden indblanding. Du vil ikke hele hurtigere ved at rulle din dermaroller over såret – det vil faktisk nok bare gøre umådelig ondt.

Hvordan renser jeg min dermaroller?

Hver eneste gang du har benyttet din dermaroller skal du sørge for at vaske den grundigt. Du skal til enhver tid følge anvisningen til den skinroller som du har købt, da der kan være forskellige metoder til rengøring. Det mest almindelige er dog at vaske dermarolleren under varmt vand og efterfølgende sprøjte den med en form for desinficerende væske. Du kan udmærket købe specielle sprays, der er udviklet til rengøring af dermarollere, men du kan også altid bruge produkter som klorhexidin eller sprit, hvis du ikke har andet til rådighed.

Herefter skal du ryste din dermaroller og lægge den til tørre. Det er vigtigt, at din dermaroller får tid til at lufttørre. Du må således ikke tørre den af i hverken håndklæder, køkkenrulle eller andre materialer (eller tørre den med en hårtørrer), da det kan beskadige nålehovederne.

Oprethold en god hygiejne

Det er umådelig vigtigt, at du opretholder en god hygiejne omkring din dermaroller efter hver eneste dermaroller behandling. Hvis du glemmer at vaske din dermaroller efter brug eller låner den ud til andre, så vil den blive virkelig uhygiejnisk og så er det altså ikke længere godt for din hud, at den laver huller, da dermarolleren i så fald selv kan være bakteriefyldt – og det vil du for alt i verden undgå!

Den første regel, når du først har købt en dermaroller er, at den ikke må deles med andre. Du skal således ikke lige prøve den på en veninde eller kæreste for, at de kan se, hvordan den fungerer. Det er mest hygiejnisk, hvis din dermaroller kun benyttes af dig – også selvom du har vasket den grundigt både før og efter.

Hvornår skal jeg udskifte min dermaroller?

Det kan være svært at sætte et decideret tidspunkt for, hvornår du skal udskifte din dermaroller eller dens nålehoveder. Det kommer jo netop an på, hvor meget du benytter din dermaroller. Hvis du benytter din dermaroller næsten hver dag, så kan du med fordel udskifte den efter tre til fire måneder. På dette tidspunkt vil nålene højst sandsynligt være blevet sløve og så vil de ikke trænge igennem din hud og lave huller lige så godt som før. Vær endelig opmærksom på, at du IKKE må trykke hårdere bare fordi nålene ikke virker optimalt. Tag det hellere som et tegn på, at det er på tide at skifte produktet ud med et nyt.

Hvis du kun benytter din dermaroller en eller et par gange om ugen, så kan den sandsynligvis godt holde lidt længere tid end tre til fire måneder. Du burde dog stadig være opmærksom på, om nålene stadig lever op til kravene og ikke er blevet for nedslidte. Måske er det endda på tide at gå op i nålehoved størrelsen, når du alligevel er på jagt efter en ny dermaroller?

FAQ

Hvilken dermaroller er bedst i test?

Den bedste dermaroller i test er Swiss Clinic Skin Roller 3 in 1. Denne dermaroller er perfekt til både nybegynderer og rutinerede bruger. Den kommer med udskiftelige hoveder, og kan bruges til både krop og ansigt. Derfor er den vinder af vores dermaroller test.

Hvor ofte skal jeg bruge min dermaroller?

Det afhænger meget af din hud, og hvordan den reagerer på behandlingen. I starten anbefales det at rulle huden et par gange om ugen og herefter kan du arbejde dig op til mere. Husk dog at holde pauseperioder, hvor du giver din hud mulighed for at regenerere.