Fodcreme – Find den bedste fodcreme i test (2022)

1
Australian Bodycare Foot Cream

Med denne fodcreme fra mærket Australian Bodycare kan du komme dine fødder til undsætning i hverdagen. Cremen indeholder en række naturlige aktiver, heriblandt Tea Tree Oil, der virker antibakterielt. Den antibakterielle virkning sikrer bl.a. en mindskning af lugt og hjælper med at opretholde en naturlig bakterieflora i huden. Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Foot Cream Du kan med fordel investere i denne fodcreme fra Australian Bodycare, da den med garanti vil gøre underværker…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Australian Bodycare Foot Cream
Helsam
Clarins Foot Beauty Treatment Cream
Salling
Pronails Foot Care Cracked Heel Foam
Ikke på lager
Raunsborg Feet & Heels Nordic
Jala-helsekost
Australian Bodycare Cornstick ligtorne fjerner
Helsam
Locobase Fedtcreme
Mecindo.dk
Australian Bodycare Foot Repair
LOOKFANTASTIC

Fodcreme er et vigtig produkt i dit toiletskab, fordi vi skal huske at pleje og beskytte vores fødder. Det er noget som er nemt at glemme, men vi skal huske på, at det er vores fødder, som bærer os rundt hele dagen og efter en hård dag, så fortjener fødderne kærlighed. Tør og irriteret hud samt revner på hælen gør ondt og er virkelig ubehageligt.

Derfor skal du vælge en fodcreme, som passer bedst til din fødder. Har du brug for en creme, der lindrer hævelse efter en lang dag, en fodcreme til hård hud eller en creme som er udviklet specielt til hæle med revner? I denne fodcreme test har vi samlet nogle af markedets bedste fodcreme, så du kan vælge den der passer bedst til dine fødder.

4 gode tips mod hård og tør hud på fødderne

 • Undgå at bruge en fodfil
 • Find den creme, som passer til dine fødder; tør hud, kløende fødder eller revnede hæle?
 • Cremen skal også være forebyggende, så den tørre hud ikke hurtigt kommer igen
 • Vælg den creme med gode og naturlige ingredienser

Australian Bodycare Foot Cream – Den bedste fodcreme

Med denne fodcreme fra mærket Australian Bodycare kan du komme dine fødder til undsætning i hverdagen. Cremen indeholder en række naturlige aktiver, heriblandt Tea Tree Oil, der virker antibakterielt. Den antibakterielle virkning sikrer bl.a. en mindskning af lugt og hjælper med at opretholde en naturlig bakterieflora i huden.

Derfor skal du vælge en Australian Bodycare Foot Cream

Du kan med fordel investere i denne fodcreme fra Australian Bodycare, da den med garanti vil gøre underværker for dine fødder. Det er også derfor, at cremen er kåret fodcremen bedst i test i vores fodcreme test. 

Cremen består nemlig primært af den naturlige og aktive ingrediens Tea Tree Oil, der er en æterisk olie, som modvirker bakterier, samt virker anti-inflammatorisk og lindrende på skadede områder. Denne fodcreme vil derfor hjælpe med at genoprette huden normale bakterieflora, hvilket bl.a. også hjælper mod ildelugtende fødder.

Cremen består desuden også af Urea og Sheasmør, der vil pleje og fugte dine fødder optimalt, så huden holdes sund og blød. Hvis dine fødder har brug for lidt ekstra pleje, så kan du udmærket se nærmere på Australian Bodycares pakke indeholdende en Body Wash, Foot Cream og Foot Spray. Alle produkterne er baseret på Tea Tree Oil og vil hjælpe med at mindske smerter, skader eller ildelugtende fødder.

Det vi liker:
 • Indeholder naturlige ingredienser og er vegansk
 • Fri for parabener
 • Virker antibakterielt og -inflammatorisk på huden

Clarins Foot Beauty Treatment Cream – Bedste fodcreme til trætte fødder

Clarins er et anerkendt mærke indenfor cremer og make-up, og netop deres pleje til huden er populær. Denne creme er også ganske anerkendt og har den velkendte duft fra Clarins. Lige netop dette produkt er særligt velegnet til trætte og hævede fødder, da formlen virker beroligende.

Derfor skal du vælge Clarins Foot Beauty Treatment Cream

Der er flere gode fordele ved denne fodcreme fra Clarins, og grundlæggende går den ind og plejer dine fødder med gode ingredienser. Den indeholder bl.a. jomfru cashewnøddeolie og shea smør, men også Myrra som styrker og forskønner neglene. Cremen plejer ikke bare i dine fødder, men den er lavet til at pleje fra anklen og helt ned til neglene. Det er altså ikke bare fødderne, som cremen er lavet til, men også neglene som bliver styrket og forskønnet af denne creme.

Derudover er cremen speciel til dig, som tit har trætte og ømme fødder. Den virker nemlig beroligende for trætte fødder, da den lindre hævelse og træthed, så du kan passende bruge den efter en hård dag. Ikke nok med det, så udjævner den også ru hud på foden.

Efter du har påført cremen, absorberes den hurtigt og fedter ikke.

For at få den optimale effekt af cremen, skal den bruges både morgen og aften. Du kan med fordel også brug en scrub en gang imellem. Cremen indeholde 125 ml.

Det vi liker:
 • Virker beroligende for trætte fødder
 • Den absorberes hurtigt og fedter ikke
 • Indeholder det svampedræbende Arnica ekstrakt

Pronails Foot Care Cracked Heel Foam – Bedste fodcreme til sprukne hæle

Pronails er en dansk virksomhed, som producerer en masse produkter til neglepleje og de tilbyder også kurser og uddannelse som negleteknikker. De har også udviklet en fodplejeserie, som de har udviklet ud fra de erfaringer som de har i branchen. Hovedingrediensen i alle deres produkter i fodplejeserien er eukalyptusolie, som er et effektiv desinfikationsmiddel med en anti-inflammatorisk effekt, der modvirker irriteret og følsom hud.

Derfor skal du vælge Pronails Foot Care Cracked Heel Foam

Denne fodcreme fra Pronails er altså udviklet specielt til sprukne hæle og ekstremt tørre fødder, og derfor virker cremen både plejende og fugtgivende. Den indeholder en masse ingredienser som går ind og reparerer huden bl.a. avocadoolie, som faktisk også er med til at blødgøre huden. Derudover er den også dybdevirkende fordi den bl.a indeholder glycerin. Cremen er både parfume- og alkoholfri.

Denne fodcreme skiller sig også du fra de andre på markedet, da den ikke har den normale konsistent,men i stedet er det en skum. Skummen smelter ind i huden, så den absorberer hurtigt og efterlader fødderne både bløde og tørre, hvilket gør, at du kan tage strømper på direkte efterfølgende. Produktet er derfor ideel til dig, som ikke bryder sig om at have creme på fødderne, da man faktisk slet ikke kan mærke den, men det virker!

Du skal ryste cremen godt inden brug, og så skal du massere cremen ind i huden. Brug den efter behov. Cremen indeholder 125 ml.

Det vi liker:
 • En creme til hæle, der sprækker
 • Virker plejende og fugtgivende
 • Fodcreme i skumform

Raunsborg Feet & Heels Nordic – Bedste fodcreme til hård hud

Raunsborg er et dansk mærke, som producerer kvalitets produkter til huden. Hudpleje produkterne er både effektive og milde, som skal gøre din daglige hudpleje enkel og overskuelig.

Derfor skal du vælge Raunsborg Feet & Heels Nordic

Raunsborg Feet & Heels Nordic er en creme, som er udviklet specielt til dine fødder og hæle. Den virker nemlig både fugtgivende og nærende, da den effektivt går ind og blødgør hård hud, hvilket modvirker revner.

Cremen indeholder flere gode ekstrakter fra vegetabilsk squalane og lind, som både fugtgiver og beskytter huden, så dine fødder bliver bløde og friske. En række andre ingredienser, som også gør huden babyblød er bl.a. olivenolie, sheasmør og agurkekstrakt.

Til sidst, er det vigtigt at fremhæve, at cremen dufter dejligt af birk og salvie, hvilket giver en frisk duft.

Du kan anvende cremen efter du har været i bad eller lige inden du går i seng. Det er vigtigt, at du bruger cremen på rene og tørre fødder.

Det vi liker:
 • God creme til hård hud og revner
 • Skøn duft af birk og salvie
 • Indeholder en masse skønne og naturlige ingredienser

Australian Bodycare Cornstick ligtorne fjerner – Bedste fodcreme til ligtorne og meget tør hud

Australian Bodycare har i mere end 30 år udviklet hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Det er deres erfaringer og viden om bl.a. fodpleje, som har fået dem til at lave denne creme specifikt til at bekæmpe ligtorne og meget hård hud. Cremen er altså perfekt til dig der fx laver meget havearbejde eller træning.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Cornstick ligtorne fjerner

Det kan være utrolig ubehageligt at få en ligtorn og de dukker typisk op hos folk der laver meget havearbejde eller træner meget. Der kan selvfølgelig også få det af andre grunde, men irriterende det er dem og det gælder om at behandle dem så hurtigt som muligt. Man fjerner bedst ligtorne og hård hud ved at blødgøre huden.

Denne creme indeholder en unik kombination af salicylsyre og tea tree oil, som går ind og nedbryder den hårde hud og opløser ligtornen. Derudover renser den også huden for urenheder.

Den er let at anvende, da det er roll-on, så du kan bruge Australian Bodycare Cornstick direkte på ligtornen op til 4 gange dagligt. Ved daglig brug af denne creme, kan du bekæmpe og forebygge ligtorne og urenheder, dan den blødgør hård hud og ligtorne. Er ligtornen stor, så skal du opsøge en fodterapeut.

Det vi liker:
 • Creme udviklet til bekæmpelse af ligtorne
 • Indeholder salicylsyre og tea tree oil
 • Dermatologisk testet

Locobase Fedtcreme – Fodcreme med høj fedtprocent

Denne fedtcreme fra Locobase er en klassiker, da den har et højt indhold af fedt, hvilket er godt mod tør og meget tør hud. Den kan både bruges til hænder og fødder.

Derfor skal du vælge Locobase Fedtcreme

Denne fedtcreme fra locobase er altså utrolig god til behandling af tør og meget tør hud, fordi den har et højt indhold af fedt på hele 70%. Cremen er specielt god i det kolde og tørre vejr, hvor cremen virker nærende og blødgørende i hudlagene. Dette gør også at ru, tør og skællet hud både mindsket og forebygges. Er det vinter og koldt, så er den specielt god til at beskytte hænderne inden du går ud i kulden. Påfør cremen 15 min inden du gør ud af døren, og cremen vil beskytte dine hænder.

Cremen kan genopbygge hudens naturlige barriere for at huden holdes sund. Derfor indeholder cremen heller ikke parfume eller farvestoffer. Den er velegnet til hel familien – både børn og voksne.

Vælger du at bruge denne regelmæssigt får du en fugtig og smidig hud.

Det vi liker:
 • Indeholder 70% fedt
 • Genopbygger hudens naturlige barriere
 • Indeholder ikke parfume eller farvestoffer

Australian Bodycare Foot Repair – God fodcreme til kløe og svie mellem tæerne

Endnu en skøn fodcreme fra Australian Bodycare, men ligesom Australian bodycare ligtorne fjerner, så er denne også udviklet til et bestemt formål. Cremen lindrer nemlig kløe, rødme og svie mellem tæerne.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Foot Repair

Denne fodgel er udviklet til at modvirke bakterier. Når dine klør eller svier mellem dine tæer, så er det vigtigt ikke bare ignorere det, da det kan smitte og ikke bare går over af sig selv. Det er typisk svamp og bakterier som giver problemerne. Derfor indeholder fodgelen ingredienser som er nøje udvalgt til at modvirke kløe, rødme og brændende svie mellem tæerne. Derudover kan den også bruges mod fodsvamp. Cremen er antibakteriel.

Den indeholder 100% naturlig tea tree oil og er vegansk.

Du anvender den ved at påføre en lille mængde gel på din finger, og så fordeler du gelen der hvor problemerne er. For at lindre kløe og smerte, skal du anvende gelen to gange dagligt indtil det er væk. Husk at dine tæer skal være rene og tørre.

Det vi liker:
 • Konsistenten er en fodgel og ikke en creme
 • Linke kløe og svie
 • Indeholder ingredienser mod bakterier

Sådan fjerner du hård hud på fødderne

Der er flere måder at fjerne hård hud på fødderne og det kommer også an på, hvor tør hud du har, men du i hvert fald altid bruge. Nogle metoder er selvfølgelig bedre end andre. Mange bruger en fodfil, men det er ikke altid en god idé, da det kan give kortvarige resultater. Den tørre og hårde hud kan nemlig hurtigt komme tilbage når du bruger en fodfil.

En god fodcreme

En fodcreme er derimod en god måde at behandle og forebygge tør og hård hud. Fodcreme opbløder nemlig huden og forebygger for at den bliver tør eller blød.

Du får det bedste ud af en fodcreme, hvis du vasker dine fødder grundigt og tørrer dem, inden du tager fodcreme på. På den måde kan cremen nemlig komme dybt ind i huden.

Har du specielt problemer med hård hud på hælen, kan du smøre et tykt lag på inden du skal i seng, så cremen får lov til at arbejde og trænge ind i huden i løbet af natten.