Bedste håndspejl i test – 5 håndholdte spejle med forskellige funktioner 2023

1
Gillian Jones 2-Sided Håndspejl

r nærmere på 5 fabelagtige håndspejle med og uden lys og forstørrelse. Vi ser på materiale, spejlkvalitet og handy-faktor, når vi kårer det bedste håndholdte spejl. Er du ikke allerede den glade ejer af et dobbeltsidet håndspejl eller to, så er det på tide du kommer ind i kampen. Og du kan starte lige her. Vi har sat hår, plukket bryn og lagt makeup med 5 forskellige håndspejle, og vi fortæller dig alt om dem…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Gillian Jones 2-Sided Håndspejl 70 kr. happii.dk
Sibel Barberspejl 57 kr. Grafical
Ferm Living Poise håndspejl sort Vægspejl 499 kr. t.i.n.g.
Tweezerman Tweezermate 10X Lighted Mirror 119 kr. Beautycos.dk
Homedics Pretty & Powerful Compact Mirror Power Bank

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Find det bedste håndspejl i denne test, hvor vi ser nærmere på 5 fabelagtige håndspejle med og uden lys og forstørrelse. Vi ser på materiale, spejlkvalitet og handy-faktor, når vi kårer det bedste håndholdte spejl.

Er du ikke allerede den glade ejer af et dobbeltsidet håndspejl eller to, så er det på tide du kommer ind i kampen. Og du kan starte lige her. Vi har sat hår, plukket bryn og lagt makeup med 5 forskellige håndspejle, og vi fortæller dig alt om dem i artiklen her. Vi runder af med en kort købsguide, så du ved lidt mere om håndspejle end du gjorde i går. Vores 5 flotte håndspejle kan du også se i testens sammenligningstabel her.

Gillian Jones 2-Sided Håndspejl – Bedst i test

Gillian Jones 2-Sided Håndspejl

Derfor skal du vælge Gillian Jones 2-Sided Håndspejl

Hvad enten du skal sætte hår, lægge makeup, plukke øjenbryn eller klemme bumser, så kan du regne med håndspejlet her. Det er 26,5 cm højt og 14,5 cm i diameter på spejlets bredeste sted, og så har det et godt zoom på bagsiden. Det er ergonomisk og let at holde ved, og materialet er hård plast. Du skal selvfølgelig ikke kaste rundt med det, men det er af en god solid kvalitet, der ikke sådan lige går i stykker.

Det gør sig godt på en knag på badeværelset derhjemme, og det er nemt at have med på ferien. Det er let i vægt, men føles på ingen måde skrøbeligt, og kvaliteten af selve spejlet er helt i top.

Det vi liker:
 • Dobbeltsidet håndholdt spejl i slagfast plast med x2 forstørrelse
 • Med hul til ophæng
 • God størrelse når du sætter hår og skal se det bagfra
 • Fås også i sort og i zebra- og leopardprint
Det vi ikke liker:
 • Fylder lidt mere end andre håndspejle

Sibel Barberspejl – Bedste billige

Sibel Barberspejl

Derfor skal du vælge Sibel Barberspejl

Alsidig og kompakt, og med en ekstra stor forstørrelse – her kommer håndspejlet, som gør de små detaljer nemmere at se.

Det smarte stativ kan foldes til både stander og ophæng, og det gør spejlet idéelt at have med på farten. Det kan godt være, at det er markedsført som et barberspejl, men det er altså lige så genialt som et godt håndspejl til at tjekke både frisure og lægge makeup. Den sammenklappelige funktion giver spejlet et ekstra handy-point, og må vi lige igen nævne spejlets stander, som gør det oplagt at have med på camping- eller teltturen!

Det vi liker:
 • Dobbeltsidet spejl med forstørrelse x3 – ekstra forstørrende
 • Med kombineret stander og ophæng
 • Sammenklappeligt og nemt at pakke
Det vi ikke liker:
 • Det er et ret lille håndspejl
 • Spejlets stativ kan virke lidt skrøbeligt

Ferm Living Poise håndspejl sort Vægspejl – Bedste premium

Ferm Living Poise håndspejl sort Vægspejl

Derfor skal du vælge Ferm Living Poise håndspejl sort Vægspejl

Sætter du pris på stil og æstetik, er dette håndspejl fra Ferm Living til dig. Spejlet er 28,5 cm langt og 14,5 cm bredt i diameter, og du får dermed en praktisk standardstørrelse, som går fint til både makeup og håropsætning. Det er et solidt spejl i stål med en pulverlakeret flade, som vil se flot ud i et ethvert rum.

Uden tvivl et af de mere dekorative håndspejle du kan få, men (heldigvis) godt og anvendeligt på samme tid. Spejlets håndtag, som også er dets nederste ophæng, gør det muligt at hænge på knage, som ikke nødvendigvis har de normale små standardmål.

Det vi liker:
 • Stilet håndspejl med ophæng i begge ender
 • Lækker kvalitet
 • Fås også i messing
Det vi ikke liker:
 • Lidt tungt for et håndspejl at være
 • Har kun spejl på den ene side hvor de fleste andre håndspejl har på begge

Tweezerman Tweezermate 10X Lighted Mirror – Bedste med forstørrelse

Tweezerman Tweezermate 10X Lighted Mirror

Derfor skal du vælge Tweezerman Tweezermate 10X Lighted Mirror

Synes du at lommespejle til tasken er lige i det mindste, så er dette Tweezermate håndspejl noget for dig! Det er nemlig en smule større end de der små fikse lommespejlsstørrelser, men uden at være klodset. Det indbyggede lys gør det ekstra praktisk hvis du lige skal tjekke noget uden at have ordentlig belysning til rådighed.

At det kan hænges op med sugekop på andre spejle og glatte overflader er en fed funktion, men det fungerer ligeså godt som et almindeligt håndholdt spejl.

Den ret vilde x10 forstørrelse gør det desuden muligt at plukke selv de mindste hår uanset hvor i ansigtet de sidder, og det er noget vi sætter pris på!

Det er et smart håndholdt spejl til både tasken, handskerummet i bilen og badeværelset.

Det vi liker:
 • Håndspejl med lys og x10 forstørrelse – god til brillebrugere
 • Med smart sugekop – sæt det på et større vægspejl
 • Lille og kompakt og nemt at have med i tasken
Det vi ikke liker:
 • Ikke et dobbeltsidet spejl
 • Husk at fugte sugekoppen let inden du hænger spejlet op ellers falder det ned efter 2 minutter

Homedics Pretty & Powerful Compact Mirror Power Bank – Bedste til farten

Homedics Pretty & Powerful Compact Mirror Power Bank

Derfor skal du vælge Homedics Pretty & Powerful Compact Mirror Power Bank

Homedics har lavet et kombineret dobbeltsidet spejl og powerbank, og det er både sjovt og smart. Det er et lille håndspejl (men ikke helt et lommespejl) med et virkeligt skarpt lys, hvor du kan se dit ansigt i bælgragende mørke. Det i sig selv er imponerende, fordi lyset i de fleste håndspejle tit hælder til den svage side.

Det er vildt smart at du kan oplade din smartphone eller tablet i spejlet her, selvom der knap nok er til fuld opladning af en telefon. Til gengæld fungerer det super som et lille håndspejl, og uanset om du er gadget-freak eller ej, er det handy at have ved hånden.

Det vi liker:
 • Dobbeltsidet håndspejl med lys med x2 forstørrelse
 • Har blåt og hvidt lys
 • Kompakt og sammenklappelig som en østers
 • Med indbygget powerbank
Det vi ikke liker:
 • Virker skrøbeligt
 • Tungt for et lille håndspejl at være

Sådan vælger du det bedste håndspejl – mini guide

Skulle du alligevel være lidt usikker på, hvilket slags håndspejl, der passer bedst til dig, kan du læse videre her.

Håndspejle og funktioner

Skal du have et fikst lille spejl med lys og i lommestørrelse eller skal det være et stort håndspejl i slagfast plast og med ophæng? Håndspejle er der masser af, og de har alle hver deres små detaljer og funktioner.

Vi gennemgår herunder et par praktiske overvejelser, du kan gøre dig inden du køber dit næste håndspejl.

Materiale

De fleste håndspejle er fremstillede i slagfast plast (eller noget lignende) og de er relativt hårdføre. Alt afhængigt af hvor du skal bruge dit håndspejl bør du overveje, hvor solidt det behøver at være.

Dobbeltsidet spejl med forstørrelse

Mange håndspejle er dobbeltsidede, hvor den ene side har forstørrelse. Overvej om du har brug for et håndspejl med forstørrelse, og hvis ja, hvor stor en forstørrelse du har brug for.

Med eller uden ophæng

Det er efterhånden sjældent at et håndholdt spejl ikke har et mindre hul til ophæng i håndtaget. Men vær alligevel opmærksom på denne lille detalje, da det for mange kan gøre en ret stor, og ikke mindst praktisk forskel.

Derudover har enkelte håndspejl også en lille stander, som bare gør det endnu mere handy at have med ferie. Eksempelvis er Sibel håndspejlet i testen her, udstyret med både stander og ophæng.

Håndspejl med lys

Rigtig mange lommespejl er sammenklappelige og har et lille indbygget lys, som gør dem virkelig smarte at have med i tasken. Vær opmærksom på kvaliteten af det indbyggede lys, hvis du skal bruge det til ting som at lægge makeup eller sætte kontaktlinser i.

Derudover findes også lidt større håndholdte spejle med indbygget lys, som for eksempel Tweezerman modellen i denne test.

Er du på udkig efter de endnu større af slagsen, skal du se efter kategorier som sminkespejle eller makeupspejle. Disse vil ofte have en fast stander og være noget tungere.

FAQ

Hvilket håndspejl er bedst i test?

Det bedste håndspejl i test er Gillian Jones 2-Sided Håndspejl! Det er et dobbeltsidet håndspejl i slagfast plast, som er godt til håropsætning, makeup og plukning af bryn – og som kan hænges på væggen!

Er det godt at have lys i et håndspejl?

Et håndspejl med lys kan være godt, så du også kan bruge det – for eksempel til at lægge makeup – på steder med svag eller ingen belysning.