fbpx
           1

OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Dette er en rigtig god hårpudder fra brandet Schwarzkopf, der specialiserer sig inden for hårkosmetik. De har udviklet deres produkter igennem mere end 120 år. De har en høj ekspertise og leverer hele tiden nye innovative produkter. Med denne hårpudder, får du et vedvarende mat look.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
OSIS+ Dust It Mattifying Powder 49 kr. Billigvoks
Kevin Murphy POWDER.PUFF 216 kr. Nicehair
Redken Styling Texture Powder Grip 79 kr. Beautycos
Maria Nila Power Powder 139 kr. Nicehair
ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume 169 kr. Nicehair
Davines More Inside Texturizing Dust 235 kr. Nicehair
KMS AddVolume Liquid Dust 129 kr. Nicehair

Hårpudder er en smart og hurtig måde at skabe volumen eller fylde i et ellers fladt hår. Derudover kan du lettere style eller “restyle” din frisure både til hverdag og til fest. Der er mange valgmuligheder og mange brands at navigere i. Det kan gøre det svært at finde ud af hvilken hårpudder, der er den bedste for dig. I denne artikel har vi derfor undersøgt syv forskellige hårpuddere, så du bedre kan træffe det rigtige valg for dig.

De 7 bedste hårpudder produkter:

2-x-osis-dust-it-mattifying-powder-10-gr-1583834112#1 OSIS+ Dust It Mattifying Powder – Bedste hårpudder

Dette er en rigtig god hårpudder fra brandet Schwarzkopf, der specialiserer sig inden for hårkosmetik. De har udviklet deres produkter igennem mere end 120 år. De har en høj ekspertise og leverer hele tiden nye innovative produkter. Med denne hårpudder, får du et vedvarende mat look.

 • Giver håret et mat look
 • Med let og vedvarende hold
 • Skaber volumen og fylde

Derfor skal du vælger OSIS+ Dust It Mattifying Powder

Hvis du går efter et mat look, der holder hele dagens, så er denne hårpudder et sikkert valg for dig. OISIS+ Dust It Mattifying Powder er en letvægts stylingpudder, der åbner op for et utal af muligheder for styling. Pudderen giver masser af volume og et mat look der holder. Med denne hårpudder er det kun dig, der sætter grænser for, hvor vil en volumen du kan opnå. Jo mere pudder du bruger, jo mere kontrol og fylde får du. Dette kan du takke den nye sammensætning med silikat for. Silikat gør dit hår mere mat og fyldigt. Pudderen er mest velegnet til fint/normalt hår, men kan bruges i alle hårlængder.

Masser pudderen ind i håret med hænderne eller drys OISIS pudderen direkte i hovedbunden for ekstra volume.


kevin-murphy-powderpuff-14-g-1#2 Kevin Murphy POWDER.PUFF – Bedste hårpudder med naturlige ingredienser

Dette er en hårpudder fra Kevin Murphy, som er et brand ejet af den anerkendte hår stylist og designer Kevin Murphy. Alle deres produkter er økologiske og baserede på lang række af naturlige ingredienser. Med denne pudder får du masser af næring og fylde til håret.

 • Giver flot volumen og fylde til håret
 • Er usynligt i håret
 • Økologisk hårpudder

Derfor skal du vælge Kevin Murphy POWDER.PUFF

Kevin Murphy er det oplagte valg for dig, der søger en økologisk og naturlig hårpudder. Den får dit hår til at se livligt ud, så selv hvis du har det fladeste hår, kan denne hårpudder give dig masser af volume og fylde. Pudderen indeholder gode naturlige ingredienser som tang importeret fra Frankrig og ekstrakter fra æbler, citrus, trannebær og blommer. Pudderen bliver helt usynlig, når du anvender den, så du slipper for, at tænke over, om du nu skulle have synligt hvidt pudder i hovedbunden. Dette produkt er som alle andre Kevin Murphy produkter helt økologisk, så du undgår parabener og sulfater.

Drys en smule af pudderen i dine håndflader. Masser godt ind ind i hovedbunden med fingrene. Pudderen vil ikke være synlig.


redken-styling-texture-powder-grip-03---7-g-1#3 Redken Styling Texture Powder Grip

Redken er et amerikansk hårpleje brandt ejet af L’Oréal Group. Brandet blev med-grundlagt af en ung skuespillerinde ved navn Paula Kent, der oplevede problemer med følsom hud og allergiske reaktioner under sit arbejde.Hun var inspireret til at starte et hårpleje brand uden kemi. Fået skønt fyldigt look med denne hårpudder fra Redken.

 • Giver håret en fantastisk fylde og tekstur
 • Med medium til stærkt hold
 • Giver et mat finish

Derfor skal du vælge Redken Styling Texture Powder Grip

Ønsker du en letanvendelig hårpudder, der skaber fantastiske resultater? Så er denne hårpudder fra Redken helt sikkert noget for dig. Du får et fyldigt og voluminøst resultat samt masser af tekstur i håret. Pudderen er let at påføre og drøj i brug. Dit hår får et medium til stærkt hold med et lækkert mat finish.

Redken Texture Powder Grip 03 er god at bruge, inden man sætter håret, da dit hår bliver mere medgørligt og langt lettere at style. Hvis du har blond hår, kan du også benytte pudderen i dine hårlængder.


maria-nila-cleansing-powder-120-gr-1568100333#4 Maria Nila Power Powder – Bedste veganske hårpudder

Maria Nila er et svensk brand, der specialiserer sig inden for professionel hårpleje til alle hårtyper. Deres produkter 100% veganske og frie for parabener og sulfater. Med denne hårpudder kan du skabe dit eget rå og sexede look, uden at gå på kompromis med dine værdier.

 • Giver volume og tekstur
 • Med pumpe, der sikrer præcis påføring
 • Skab et råt sexet look

Derfor skal du vælge Maria Nila Power Powder

Søger du en hårpudder der kan give dig tekstur og et voluminøst look samtidig med, at du skåner jorden, dyrene og din egen sundhed? Så har vi fundet den rette pudder for dig. Denne volumegivende hårpudder åbner op for et utal af muligheder for styling af dit hår. Du får en vild volume og en holdfaktor på 4/5, der holder hele dagen. Og så har pudderen en smart pumpefunktion, der gør at du let kan præcisere påføringen af produktet.

Derudover er pudderen vegan venlig samt fri for parabener og sulfater. Det vil sige, at hårpudderen ikke indeholder animalske ingredienser, er testet på dyr eller med skadelig kemi for din hovedbund og hår. Det betyder at hårpudderen også er et mere miljøvenligt valg.

Fordel et par pump af pudderen ved hårrødderne, for et øjeblikkeligt løft og boost af hårets tekstur. Hvis du ønsker et sexet og mere råt look, kan du drysse pudderen i længderne.


#5 ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume

ZENZ Organic er et dansk brand, der leverer grønne produkter baseret på økologiske og naturlige ingredienser. De prioriterer deres konsumenters sundhed lige såvel som miljøet. Denne hårpudder er miljøvenlig og med de bedste ingredienser for din sundhed.

 • Absorberer snavs og fedt fra hårrødderne
 • Giver et smukt løft og maksimal fylde
 • Økologisk og allergimærket

Derfor skal du vælge ZENZ Organic No. 89 Hair Powder Volume

Hvis du gerne vil have en skøn pudder med de bedste ingredienser for din sundhed og miljøet, så skal du vælge denne hårpudder. ZENZ Organics hårpudder giver maksimal fylde til både langt og kort hår. Håret får et smukt løft samtidig med, at snavs og fedt absorberes fra hovedbunden. Pudderen består af en letvægts formel, der gør at du slet ikke mærker pudderen og at dit hår ikke tynges ned. Din voluminøse frisure kan holde hele dagen og pudderen er usynlig i håret, hvilket gør at du får en fornyet tekstur, uden at dit hår ser for stylet eller stift ud. Derudover er pudderen fri for silikone og essentielle parfumer. Den er tilmed også allergimærket og et mere miljøvenligt valg.


davines-more-inside-texturizing-dust-8-gr-0# 6 Davines More Inside Texturizing Dust

Her har vi en hårpudder fra det italienske luksus brand Davines. Davines producere hårkosmetik til priser i den høje ende. Denne pudder er særligt god for dig, hvis du har fint hår.

 • Løfter ved hårstråene
 • Giver håret struktur
 • Særligt god til fint hår

Derfor skal du vælge Davines More Inside Texturizing Dust

Har du et fint hår, der trænger til et boost af volumen og fylde? Så behøver du ikke kigge længere. Denne hårpudder fra Davines giver god volumen til alle hårtyper, men den er særligt god til fint hår, som har en tendens til at blive fladt. Du får et øjeblikkeligt løft ved hårrødderne og en god struktur til frisuren. Pudderen absorberer overskydende fedt fra hovedbunden, så den er også rigtig god, hvis du vil friske din frisure op on-the-go.


kms-addvolume-luquid-dust-50-ml-1#7 KMS AddVolume Liquid Dust – Bedste hårpudder til dig, der er på farten

Dette er en flydende hårpudder fra KMS, der virker meget effekt. Hos KMS er stil og kreativitet kernen, og de mener at det kreative udtryk kan skabe et visuelt sprog, der samler mennesker. Med denne flydende hårpudder, får du lækkert og fyldigt hår, der holder hele dagen.

 • Effektiv pudder i flydende form
 • Giver voluminøst og lækker, der holder hele dagen
 • Praktisk størrelse, der er let at have med på farten

Derfor skal du vælge KMS AddVolume Liquid Dust

Hvis du vil have skabe en vild volumen og fylde i et ellers fladt hår, så skal du give denne flydende hårpudder et skud. Den flydende pulver løfter hårrødderne og giver dit hår ultimativ volumen der skaber et stort, smukt og fyldigt hår på farten. Pudderen gør det let at rette og restyle din frisure med fingrene, når dit hår trænger til det i løbet af dagen. Derudover kommer pudderen i en lille praktisk emballage, så du kan medbringe pudderen, hvor end du går.

For maksimal effekt påføres den flydende pulver i håndklædetørt hår. Føntør så håret og brug hænderne eller en børste til at style det med. Benyt denne flydende pudder som et alternativ til en almindelig dryssende hårpudder.

Sådan bruger du hårpudder

Vi har lavet nogle guideline for dig, der er i tvivl om, hvordan du bedst anvender en hårpudder.

 1. Sørg for at dit hår er tørt inden du går igang. Der kan være undtagelser ved flydende hårpudder, men som hovedregel, skal dit hår være tørt ved påførelse.
 2. Opdel håret i 3-4 sektioner og drys pudderen med en afstand på 20-30 cm. Vær opmærksom på, at små mængder af pudderen kan gøre meget, selvom det ikke er synligt. Så drys hellere for lidt og benyt ekstra alt efter behov. Du kan evt. dække nogle af beholderens huller, så der kommer en anelse mindre ud af gangen.
 3. Arbejd pudderen ind i håret med fingerspidserne. I takt med, at du masserer pudderen ind i håret, vil du opleve, at der skabes volume. Hvis du ønsker yderligere volumen, kan du drysse ekstra pudder, imens du arbejder det ind i håret.
 4. Aflsut evt. med lidt lak, når dit hår har fået den ønskede mængde af fylde. Det kan hjælpe til at holde frisuren på plads og give dit hår glans.
 5. Opfrisk din frisure. Du kan sagtens opfriske din frisure i løbet af dagen. Hvis du roder lidt rundt i håret med fingerspidserne, vil pudderens virkning automatisk genaktiveres.
 6. Vask pudderen ud. Når pudderen skal vaskes ud, anbefales det, at du vasker med shampoo i to omgange. Det kan være lidt svært at vaske ud, men så længe du vasker håret to gange, får du ikke problemer.
 7. Nu har du opskriften på lækkert, fyldigt hår både til hverdag og fest.

Er tørshampoo og hårpudder det samme?

Det kan være svært at skelne mellem effekten af en tørshampoo og en hårpudder. Læs med nedenfor, hvis du er i tvivl.

Tørshampoo og hårpudder har mange egenskaber tilfælles. Begge dele eliminerer fedt og skidt i hovedbunden, giver volumen/fylde og gør dit hår lettere at style ved at give det mere tekstur. Dog er tørshampoo mere effektiv end hårpudder, når det kommer til at mindske fedt, skidt og urenheder i hovedbunden.

Tørshampoo går direkte ind og fjerner skidt og fedt fra din hovedbund, mens hårpudder blot absorberer noget af den fedt og skidt, der sidder i hovedbunden. Dog kan en hårpudder være bedre til at give volumen, fylde og liv alt efter, hvilket produkt du vælger.

Læs også: De bedste tørshampooer i 2020!

FAQ

Hvilken hårpudder er bedst?

Ud fra vores undersøgelse, har vi valgt OSIS+ Dust It Mattifying Powder til den bedste hårpudder i denne test. Men det betyder ikke, at dette er den bedste pudder for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste hårpudder for dig.

Hvorfor bruge en hårpudder?

En hårpudder er et godt produkt for dig, der gerne ville give lidt ekstra fylde og struktur til din frisure. Med en hårpudder bliver det lettere og sjovere at style dit hår, da der åbner sig et væld af muligheder for styling og restyling af håret.

Skal jeg tage højde for min hårtype?

De fleste hårpuddere kan benyttes af alle hårtyper og længder. Dog kan en hårpudder være ekstra effektiv og brugbar, hvis du har fint eller tyndt hår med en tendens til at blive fladt og livløst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.