Bedste hårspray

1
TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray

TIGI er et brand, der specialiserer sig i produkter til hårstyling. Med serien Bed Head har de udviklet en lang række af innovative produkter til kreativ hårstyling, hvor kun din fantasi sætter grænser. Denne hårspray fra TIGI giver håret et kraftigt hold. Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray Denne hårspray er super god for dig, der ønsker et kraftigt hold i håret. Med denne hårspray for dit hår et kraftigt hold, så…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray
Luxplus DK
L'Oréal Tecni. Art Fix Design
Frejsi
HH Simonsen Hairspray
Kevin Murphy ANTI.GRAVITY.SPRAY
MOROCCANOIL® Luminous Hairspray Finish
Frejsi
IdHAIR Elements Fixit Inplace
Nicehair.dk
Revlon Style Masters Photo Finisher Hairspray
OS Frisørartikler

En hårspray er et must for dit look, både til hverdag og fest. Det er et nemt værktøj til at opnå hold, fylde og glans uanset lejligheden. Der er mange produkter og brands at vælge imellem, så det kan være svært, at finde den bedste hårspray for dig. I denne artikel har vi lavet en hårspray test, hvor vi undersøger 8 forskellige hårsprays, så du kan tage det bedste valg for dig.

TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray – Bedste hårspray

TIGI er et brand, der specialiserer sig i produkter til hårstyling. Med serien Bed Head har de udviklet en lang række af innovative produkter til kreativ hårstyling, hvor kun din fantasi sætter grænser. Denne hårspray fra TIGI giver håret et kraftigt hold.

Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray

Denne hårspray er super god for dig, der ønsker et kraftigt hold i håret. Med denne hårspray for dit hår et kraftigt hold, så din styling eller frisure kan sidde hele dagen, uden at miste sin form. Derudover er sprayen fugtafvisende, så din frisure kan holde i alt slags vejr og når du sveder under sport. Som et ekstra bonus har denne hårspray en skøn tropisk duft, der gør hårstylingen lidt sjovere. 

Med denne spray kan du kreere dit eget masterpiece af en frisure, uanset din hårlængde. Spray produktet jævnt i håret med en afstand på 30 cm.

Det vi liker:
 • Giver kraftigt hold
 • fugtafvisende, så du dit hår kan holde i alt slags vejr
 • Med en skøn tropisk duft

L’Oréal Tecni. Art Fix Design – Bedste hårspray for nem styling

L’Oréal specialiserer sig indenfor kosmetik, hudpleje og hårprodukter til både mænd og kvinder. De er global markedsleder inden for skønhed og levere produkter verden over. Med denne hårspray kan du let style dit hår, som du ønsker det.

Derfor skal du vælge L’Oréal Tecni. Art Fix Design

Ønsker du en stærk hårspray, der samtidig er nem at arbejde med? Så har du fundet den rette spray for dig. Denne hårspray er en non-aersol vådlak, der gør det muligt at rette på håret, inden det tørrer. På den måde kan du lettere style dit hår og få frisuren til sidde præcist, som du ønsker. Derudover er sprayen udstyret med UV filter, så dit hår både kan se godt og blive beskyttet imod solens skadelige stråler. Din frisure for et stærkt hold, struktur og masser af volume. Art Fix Design kan bruges til alle hårtyper og det er den perfekte aflsutning på en hver frisure.

Spray i håret med en afstand på 15 cm. Spray fra rod til spids for at sikre en jævn fordeling i håret. 

Det vi liker:
 • Nem at arbejde med
 • Med UV beskyttelse
 • Giver volume og struktur

HH Simonsen Hairspray – Bedste hårspray til kreativ styling

HH Simonsen er et dansk brand lanceret af tre frisører. Deres brand samt produkter er udviklede med passion for deres fag og med høj ekspertise indenfor hårstyling. Denne hårspray giver frihed til kreativ styling og et smukt resultat.

Derfor skal du vælge HH Simonsen Hairspray

Denne hårspray er et godt valg for dig, der ønsker at udfolde dig kreativt, når du styler dit hår. Denne fantastiske hårlak har et både stærkt og fleksibelt hold, der gør det muligt at være kreativ med styling af håret. Sprayen giver et væld af muligheder for forskellig styling. Den er er let og kan bruges dagligt, uden at forårsage hvide flager i hovedbunden. Den efterlader ikke håret mat, men i stedet med en flot glans. Dit hår vil få en silkeagtig struktur og slet ikke klistrer, som nogle hårsprays kan resultere i. 

HH Simonsens hårspray er derudover fugtafvisende og med UV beskyttelse, så dit hår sidder perfekt og er beskyttet i alt slags vejr. Og som en ekstra bonus har denne hårspray en skøn og frisk duft, som du ikke kan undgå at blive vild med.

Det vi liker:
 • Med stærkt og fleksibelt hold
 • Giver mulighed for kreativ styling
 • Med frisk og mild duft

Kevin Murphy ANTI.GRAVITY.SPRAY – Bedste hårspray for naturlig pleje

Kevin Murphy er grundlagt af den populære australske hårstylist og designer Kevin Murphy. Deres produkter er udviklet med en mission om at skåne jorden og dit hårs sundhed på samme tid. Med denne hårspray opnår du naturlig pleje og et lækkert resultat.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy ANTI.GRAVITY.SPRAY

Hvis du søger en hårspray, der giver et skønt resultat og en dybdegående pleje på samme tid, så er du kommet til det rette sted. Kevin Murphy ANTI.GRAVITY.SPRAY er vægtløs non-aerosol volumenspray, som tilfører dit hår god fylde og en smuk glans. Sprayen indeholder en lang række af aktive naturlige ingredienser, der sørger for at dit hår ikke bare bliver stylet, men også får naturlig næring. Og så er produktet på samme måde som Kevin Murphys andre produkter, udviklet til at skåne miljøet ved brug af naturlige ingredienser. 

Formularen indeholder blandt andet økologisk lavendelolie, der gavner alle hårtyper, da olien regulerer talgproduktionen i hovedbunden. Desuden indeholder denne miljøvenlige spray også manka honning ekstrakt, hvilket er en naturlig ingrediens, der forsegler hårets fugt, så det bliver mere bevægeligt og blødt. En anden vigtigt ingrediens er grapefrugt ekstrakt, der fremmer hårvækst og regenerer cellerne. Desuden er emballagen på sprayen miljøvenlig og genanvendelig. Alle produkter fra Kevin Murphy er økologiske, hvilket betyder at du også undgår sulfater. 

Det vi liker:
 • Giver smuk glans og fylde til håret
 • Plejer håret med aktive naturlige ingredienser
 • Økologisk hårspray og miljøvenlig

MOROCCANOIL® Luminous Hairspray Finish – Bedste hårspray for restyling

MOROCCANOIL er et brand, der specialiserer sig indenfor hårprodukter og krop produkter. Deres produkter indeholder alle den særlige arganolie, der kendetegner brandet. Med denne hårspray, kan du let style dit hår, så det altid sidder, som du har lyst til at det skal sidde.

Derfor skal du vælge MOROCCANOIL® Luminous Hairspray Finish

Denne hårspray er skøn, fordi den ikke efterlader nogle klæbrige rester i dit hår. Det betyder at du nemt kan redde produktet ud af håret, så du kan restyle dit frisure og hurtigt skabe et nyt look. Den vægtløse spray giver dit hår et meget stærkt hold, men den er samtidig fleksibelt, så dit hår forbliver let og bevægeligt. Dit hår får et skønt naturligt look, uden at håret bliver tynget ned.

Sprayen er ideel for alle hårtyper. Sprayes i håret med en afstand på ca. 25 cm. Du kan også spraye i ved hårrødderne, hvis du ønsker et ekstra boost af volume.

Det vi liker:
 • Nem at børste ud af håret
 • Giver håret et stærkt men fleksibelt hold
 • Giver et naturligt look, uden at tynge håret

IdHAIR Elements Fixit Inplace – Bedste hurtigtørrende hårspray

IdHAIR er et dansk brand, der startede i Århus. Det gik fra at have et lille lokale i Århus centrum til at have store varehuse uden for byen og egen fabrik i sverige. De har et bredt sortiment af produkter til hårstyling til både mænd og kvinder. Med denne hårspray, opnår du fuld kontrol over dit look.

Derfor skal du vælge IdHAIR Elements Fixit Inplace

Du skal vælge denne hårspray, hvis du søger en spray med høj styrke, der giver dig mulighed for at få kontrol over din frisure. Denne spray tørrer øjeblikkeligt og giver et langvarigt hold til frisuren. Derudover er den let og tynger dermed ikke dit hår, så det fremstår fladt og kedeligt. Istedet for du lette lokker med stærkt hold. Denne hårspray er desuden helt fri for parabener.

Den sprayes i håret med en afstand på 30 cm.

Det vi liker:
 • Giver kontrol og hold til håret
 • Hurtigtørrende med holdbart resultat
 • Tynger ikke håret

Revlon Style Masters Photo Finisher Hairspray –

Revlon er et brand, der specialiserer sig indenfor alt fra hårstyling til make up. De leverer et bredt udvalg af skønhedsprodukter med en mission om at skabe innovative og trendsættende produkter. Denne hårspray fikserer din frisure øjeblikkeligt.

Derfor skal du vælge Revlon Style Masters Photo Finisher Hairspray

Denne hårspray er for dig, der gerne vil kunne fikse din frisure hurtigt og præcist, når du er på farten. Revlons hårspray sørger for, at de dit hår hurtigt bliver fikset samtidig med, at den giver dit går et stærkt og vedvarende hold. Sprayen har en perfekt fordeling i håret, der gør at indholdet lægger sig som fint støv over hele håret. Desuden er denne spray udviklet til alle hårtyper og hårlængder med farvebeskyttelse.

Du kan vælge at bruge sprayen som en afslutning på din frisure, men du kan også vælge, at bruge den ved hårrødderne for ekstra volume.

Det vi liker:
 • Fikserer øjeblikkeligt frisuren
 • Perfekt fordeling i håret
 • Til alle hårtyper med farvebeskyttelse

Guide til valg af den bedste hårspray

Nedenfor har vi samlet nogle punkter, der er gode at være opmærksomme på, når du skal vælge den bedste hårspray for dig.

Styrke

Det kan være en god ide, at tage et kig på sprayens styrke, når du vælge hårspray. I denne test har vi udelukkende undersøgt hårsprays med stærkt hold. Men styrken kan variere fra produkt til produkt, og det kan være forskelligt om sprayen er fleksibel samtidig. Det kan også variere om sprayen er holdbar.

Ingredienser

Du kan med fordel undersøge ingredienserne i hårsprays. Dette kan være en god ide, hvis du søger en spray fri for parabener og sulfater. Det kan ligeledes være en god ide, hvis du søger en spray, der er økologisk eller vegan venlig. Du kan også kigge efter aktive naturlig ingredienser, hvis du ønsker, at din hårspray skal pleje dit hår. Ligeledes kan du kigge efter gode essentielle olier, ekstrakter og vitaminer for håret, hvis dit hår trænger til ekstra pleje og næring.

Pris

I denne test varierer priserne på hårsprays ikke meget. Forskellen fra den billigste til dyreste spray er ikke stor. Dog er hænger prisen som altid sammen med kvaliteten. Den dyreste spray, er også den spray med flest aktive naturlige ingredienser. Jo højere kvalitet af produktet, jo mere skal du investere i det.

FAQ

Nedenfor besvarer vi ofte stillede spørgsmål om hårsprays.

Hvilken hårspray er bedst?

Baseret på vores undersøgelse af hårspray, har vi udvalgt TIGI Bed Head Masterpiece Hairspray til den bedste hårspray. Men det betyder ikke nødvendig, at dette er den bedste hårspray for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste for dig.

Hvorfor benytte en hårspray?

En hårspray er et godt redskab til at give dit hår mere fylde og volume. Derudover kan en hårspray holde din frisure på plads en hel dag, så du ikke skal tænke over, om dit hår nu sidder som det skal. Ofte vil du også opnå en flot glans.

Kan hårsprays skade håret?

Hvis du bruger for meget hårspray eller lak, kan det skade dit hår. Du kan minimere skaden ved at spraye med korrekt afstand til håret og undgå at bruge for kraftige mængder.