Bedste Hårtrimmer: Vælg den rigtige model for dig (Opdateret 2022)

1
#1 Panasonic ER 1611

Med en Panasonic ER 1611 er du sikker på at få en professionel trimning som havde du været til frisøren. Modellen har effektive og specialdesignede skæreblade og kan regulere hårlængden mellem 0,8 og 15 mm, så du får lige dét resultat, som du ønsker. Derfor skal du vælge en Panasonic ER 1611 Hvis du gerne vil have en både eksklusiv og effektiv hårtrimmer, så skal du investere i en Panasonic ER 1611. Denne model har…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
#1 Panasonic ER 1611
Made4men.dk
#2 Philips QC5580
#3 Philips HC9490/15
CompuMail
#4 Babyliss For Men Hair Clipper E696E
CompuMail
Remington HC4250 Shortcut pro
Happii.dk
#6 Remington Indestructible hårklipper HC5888
Proshop.dk
#7 Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer
Skiftselv.dk
#8 Braun MGK7021 10-i-1 Multitrimmer
Happii.dk
#9 Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K
Proshave
#10 Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K
OS Frisørartikler
#11 Babyliss Men Body Trimmer BG120E
MundFrisk.dk
#12 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E
Happii.dk
#13 Babyliss Hårtrimmer for men E695E
CompuMail

Hårtrimmeren er, uanset om det er med fokus på skæg eller håret, et af de mest brugte redskaber, når det kommer til grooming. Det danske marked er fyldt med forskellige hårtrimmere som lover alt guld og grønne skove, og derfor kan det være svært, at beslutte hvilken model, der er bedst for dig. En hårtrimmer er ikke bare en hårtrimmer. Den er med til at definere din identitet igennem din frisure og grooming.

Da markedet er så stort for hårtrimmere, har vi udvalgt en række produkter, som vi mener er de bedste på markedet lige nu. De er blevet udvalgt ud fra deres opfyldelse af forskellige behov og prisklasse. Derudover vil der til sidst i artiklen være mulighed for at få råd til hvordan du får mest ud af din hårtrimmer, samt de tre vigtigste hårtrimmer tilbehør.

#1 Panasonic ER 1611 – Den bedste hårtrimmer i test

Med en Panasonic ER 1611 er du sikker på at få en professionel trimning som havde du været til frisøren. Modellen har effektive og specialdesignede skæreblade og kan regulere hårlængden mellem 0,8 og 15 mm, så du får lige dét resultat, som du ønsker.

Derfor skal du vælge en Panasonic ER 1611

Hvis du gerne vil have en både eksklusiv og effektiv hårtrimmer, så skal du investere i en Panasonic ER 1611. Denne model har nemlig specialudviklede blade, der nænsomt og effektivt skærer hårene og sikrer dig en præcis trimning – hver eneste dag. Bladene er belagt med titanium og har en indbygget afstandsregulering og tre vedlagte afstandskamme, så du selv kan regulere hårlængden fra 0,8 til 15 mm alt efter dine egne ønsker for din trimning.

Denne trimmer har desuden en yderst kraftig og stærk motor, der sikrer et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm for en jævn trimning i både kraftigt og tyndt hår, samt af både hår og skæg. Dette betyder også, at trimmeren kan benyttes af alle hårtyper uanset hårlængde. Med i købet af en Panasonic ER 1611 medfølger der desuden en praktisk ladestation, strømforsyning og smøreolie til vedligeholdelse af trimmeren, så den kan holde i lang tid og fortsat trimme med samme grundighed.

Produktdetaljer

 • Længdeindstilling: 0,8 til 15 mm
 • Trimmer i en 45 graders vinkel
 • Omdrejningstal: 10.000 rpm
 • Kan benyttes af alle hårtyper og længder
 • Kan benyttes både med og uden ledning
Det vi liker:
 • Jævn og effektiv trimning i alle hårlængder og -typer for optimalt resultat
 • Specialudviklede blade i titanium
 • Der medfølger ladestation, strømforsyning og smøreolie i købet

#2 Philips QC5580 – En brugervenlig hårtrimmer

Philips QC5580 er en mærkværdig trimmer i udseende, men perfekt til dagligdagsbrug. Dette kommer specielt i udtryk i dens anmeldelser, hvor den amerikanske grooming og stil-side, Groomandstyle.com, har givet den en fremragende anmeldelse, samt har trimmeren fået 8,6 stjerner hos Hairclippersclub.com.

Derfor skal du vælge Philips QC5580

Der er en grund til, at denne hårtrimmer er blevet rost til skyerne. Dens lidt mærkværdige roterende hoved er med til at give en komfortabel og alsidig trimning af både hår og skæg. Derfor er muligt, at få en tilfredsstillende og ens klipning, hver gang du benytter dig af trimmeren. 

Det roterende hoved giver dig kontrol over klipningen på en måde, som man ikke vil finde i en stabil hårtrimmer med stationært hoved. Dette gør, at denne model er oplagt til at klippe sig selv med. Du har muligheden for at nå rundt til steder, som du normalt ikke ville kunne selv, og være sikker på, at trimmeren kommer i bund og opnår præcist det resultat, som du ønsker. 

Philips QC5580 har i alt 14 længdeindstillinger fra 0 mm til 15 mm, og har en præcisionskam. Præcisionskammen styrker resultatet af helt trimmet hår. Derudover kommer den med rundede skær i rustfrit stål, hvor skærene er selvslibende. 

Når det kommer til batterilevetiden, vil den kunne holde i 60 minutter. Dette skyldes, at batteriet er et kraftfuldt NiMh batteri, som har den geniale feature, at det er 1:1 genopladeligt. Det vil med andre ord sige, at på 20 minutters opladning får du 20 minutters levetid ud af den. 

Klipperen er 100% vandtæt, hvilket gør rengøringen af modellen nem, samt behøver du ingen børste for at få rengjort modellen til perfektion. 

Produktdetaljer:

 • Klippebredde: 41 mm
 • Præcision: 2 mm (mellemrum mellem længdeindstillingerne) 
 • Skær i rustfrit stål
 • 100% vandtæt
 • Opladerindikator
 • Længdeindstillinger: 0-15 mm
Det vi liker:
 • Roterende hoved – medhjælpende til at komme nemt rundt på hele hovedet
 • Mange justeringsmuligheder – rig mulighed for forskelligartede klipninger
 • Hurtig genopladning

#3 Philips HC9490/15 – Memory-funktion til den smarte hjemmetrimmer

Denne trimmer er teknologisk lidt foran de andre. Det helt specielle ved Philips HC9490/15 er at den kommer med en memory-funktion, som er helt unik. Dette er til dig, som bruger flere forskellige indstillinger og kan have tendens til at glemme præcis, hvilken indstilling, som skal bruges til hvad. 

Derfor skal du vælge Philips HC9490/15

For det første, er den her trimmer unik, i det, dens memory-funktion tillader dig at gemme dine yndlingsindstillinger, hvor du på den måde altid har dem ved hånden og aldrig glemmer dem. Dette kan være nødvendigt, da selve hårtrimmeren har over 400 længdeindstillinger, som går ned til 0,1 mm præcision. Det vil med andre ord sige, at du kan få en meget skarp og præcis klipning hver gang – som bliver ens grundet dens memory-funktion. 

Skærene er titaniumbelagte og derfor selvslibende. Dette forlænger holdbarheden, men giver samtidig også lav vedligeholdelse.

Denne trimmer er klart den mest teknologiske af de udvalgte trimmere, hvilket understreges af dens motor er regulerbar. Hastigheden kan justeres efter ønske, hvilket gør den oplagt til både kort, tykt, vådt og langt hår. Derudover har trimmeren en sugefunktion, som gør, at hår ikke flyver i alle vegne under klipningen. 

Batteriet er samtidig det batteri med længst levetid, da den kan holde op imod 4 timer. Det tager dog maskinen en time at blive fuldt opladet. 

Produktdetaljer: 

 • Batterilevetid: 4 timer (opladetid: 1 time) 
 • Memory-funktion 
 • Titanium skær 
 • 400 forskellige længdeindstillinger 
 • Sugefunktion
 • Leveres med tre kamme og et rejseetui
Det vi liker:
 • Unik memory-funktion
 • 400 længdeindstillinger
 • Selvregulerende hastighed

#4 Babyliss For Men Hair Clipper E696E – En simpel hårtrimmer

En Babyliss For Men Hair Clipper E696E er til dig, der gerne vil have en god og optimal trimning derhjemme uden at købet ødelægger dit månedlige budget. Maskinen er nem at sætte sig ind i og benytte, så den er investeringen værd, selv til en enkel trimning i hverdagen.

Derfor skal du vælge en Babyliss For Men Hair Clipper E696E

Det er langt fra alle, der har brug for en dyr og fancy hårtrimmer. Hvis du i stedet er typen, der bare gerne vil have en yderst solid hårklipper og ikke ønsker at betale alverden for din nye trimmer, så skal du se nærmere på denne Babyliss For Men Hair Clipper E696E. For under 400 kroner får du en god trimmer med god mulighed for at indstille den til dine behov. Babyliss For Men Hair Clipper E696E har et enkelt design og er nem at benytte i hverdagen. 

Denne model har et 39 mm bredt skær i rustfrit stål, hvilket garanterer dig en optimal trimning. Med i købet medfølger der to afstandskamme, så du har mulighed for en trinløs indstilling af maskinen. Trinene er med to milimeters mellemrum og går fra 14 til 34 mm. Som en ekstra bonus medfølger der desuden også en præcisionskam, så du kan være sikker på at få det rigtige look. På en fuld opladning kan maskinen køre i ca. 30 minutter før den skal genoplades.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 30 minutter på fuld opladning
 • Længdeindstilling: 14 til 34 mm
 • Skær i rustfrit stål
 • Let anvendelig uden for mange indstillinger
Det vi liker:
 • 2 mm indstilling på afstandskamme for en præcis klipning
 • Enkel og let anvendelig model til under 400 kroner

Remington HC4250 Shortcut pro – perfekt til den korte frisure

Remington har længe været et af de mest velansete brands indenfor hårtrimmere. Derfor er det ikke en overraskelse, at hairclippersclub.com giver denne model 90 ud af 100 i deres test af produktet. Hairclippersclub.com er en amerikansk side som anmelder, bedømmer og sammenligner hårtrimmere og andre groomingprodukter og har et samarbejde med Amazon.

Derfor skal du vælge Remington HC4250 Shortcut Pro

En af de ting Hairclippersclub.com lægger stor vægt på i bedømmelsen af hårtrimmeren er dens innovative design. Remington-modellen er ergonomisk og let at bruge – specielt for nybegyndere. Dette skyldes blandt andet modellens lidt unormale form, som er med til at trimmeren ligger godt og naturligt i hånden. Dette kombineret med at trimmeren er let, gør den behagelig at bruge. 

Skærene på denne model er i rustfrit stål, og er klar til brug sekundet efter, du har pakket den ud af boksen. Derudover er bladende selvslibende, så vedligeholdelsen er lav. Dog er formen på denne hårtrimmer med til, at hvis du vil opnå den helt tætte rengøring, skal du bruge en børste. 

En detalje, som man finder hos Remington modellen, er at skærenes tænder er bugede. Dette giver en ekstremt komfortabel trimning. Derudover er trimmeren uden ledning, hvilket gør at trimningen af håret til en mere sømløs oplevelse og ofte også nemmere, da ledningen ikke begrænser hvert enkelt strejfs længde. 

En af manglerne på modellen er at batterilevetiden ikke er i top. Batteritiden er på 40 minutter, så du vil hurtigt skulle lade den op igen. 

Produktdetaljer: 

 • Non-slip ergonomisk grip
 • Ledningsfrit brug
 • Kommer med 9 forskellige længder (dog primært til den korte side) 
 • Batterilevetid på 40 minutter
Det vi liker:
 • Unikt design – ergonomisk og passer lige i hånden
 • Stille i brug
 • Letvægts trimmer

#6 Remington Indestructible hårklipper HC5888 – En hårtrimmer, der holder i mange år

Denne hårtimmer fra Remington er som navnet ‘uopslidelig’. hairclippersreview.com beskriver modellen, som værende skåret i granit. Hairclippersreview.com er en amerikansk side, som har specialiseret sig i at anmelde hårtrimmere, og har flere års erfaring med det. Leder du efter en hårtrimmer, som kan holde i virkelig lang tid, så er det svært at komme udenom, Remington Indestructible HC5880. 

Derfor skal du vælge en Remington Indestructible HC5880

Grunden til at denne Remington model er navngivet således, skyldes dens materialevalg og designmæssige udgangspunkt. Remington ønskede, at skabe en hårtrimmer, som var uopslidelig og kunne holde i langt tid. Derfor valgte de, at konstruere modellen polycarbonat, hvilket giver det dens uopslidelig karakter. Dette gør samtidig også, at trimmeren er stødabsorberende. Smartson formulerede en test af trimmerne, hvor 95% af 84 deltagere beskrev, at den var bemærkelsesværdig netop på robusthed og holdbarhed. 

Det er ikke det eneste, at råbe hurra for ved denne model. Remingtonen har en batterilevetid på op til 120 minutter uden ledning. Dette betyder, at den både kan bruges med og uden ledning, hvilket gør den oplagt for personen, som altid er på farten. Batterierne er lithiumdrevne, hvilket giver trimmeren dens lange levetid. 

Remington har derudover givet modellen japansk stålskær, som er med til at komplimentere dens skærehastighed godt. Hårtrimmeren har en hastighed på 350 mm/sek, hvilket er en god fart i forhold til mange andre trimmere. På trods af det japanske stålskær, så er de ikke selvslibbende, hvilket gør at du ved køb får olie med til, så du selv kan slibe skærene. 

Modellen leveres med 11 forskellige klippekamme, og har længdeindstillinger mellem 1,5 og 25 mm.  

Produktdetaljer: 

 • Japanske stålskær 
 • længdeindstilling : 1,5 – 25 mm 
 • Lithumdrevne batterier (levetid: 120 min)
 • Hastighed på 350 mm/sek
 • Robust design og stødabsorberende (polycarbonat)
 • Kommer med olie, rensebørste og rejseetui
Det vi liker:
 • Uopslidelige materialer (polycarbonat)
 • Stødabsorberende
 • Japanske blade i rustfrit stål

#7 Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer – En billig hårtrimmer

Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer er optimal til den enkle hjemmeklipning. Produktet kan benyttes af samtlige hankøn i huset og med i købet følger der således en rensebørste, så maskinen kan renses mellem brug. Hvis du er på jagt efter en billig model med fine egenskaber, så er denne hårtrimmer oplagt.

Derfor skal du vælge en Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer

Skal du helst bare have fingrene i en billig hårklipper- og trimmer, der gør det muligt for dig at trimme håret derhjemme? I så fald er en Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer muligvis varianten for dig. For under 250 kroner kan du nemlig få en fin trimning hjemme i stuen (eller, nok helst på badeværelset). Maskinen kan nemt benyttes af alle mænd eller drenge i familien, der har brug for en trimning, da modellen er yderst simpel at benytte. Samtidig medfølger der hele 16 dele i købet, hvilket sikrer gode betingelser og muligheder for en optimal klipning af alle hårtyper og længder.

Med en Remington HC5035 ColourCut Hair Clipper Hårtrimmer får du ni afstandskamme i forskellige farver, der gør det nemt for dig at finde frem til den rigtige længde hver gang. Længderne spænder fra 0,5 til 2 mm. Med i købet medfølger der en rensebørste og en nakkebørste, så maskinen kan renses optimalt inden den lægges væk og alt hår kan fjernes fra nakken efter klipning, samt sakse og en kam, så længere hår kan trimmes med disse redskaber før hårklipperen tages i brug.

Produktdetaljer

 • Længdeindstilling: 0,5 til 2 mm
 • Ni afstandskamme i forskellige farver
 • Let anvendelig uden for mange indstillinger
 • Rensebørste, nakkebørste, sakse og kam medfølger i købet
Det vi liker:
 • Afstandskamme, rense-, nakkebørste, sakse og kam medfølger for et godt resultat
 • Udmærket maskine til trimning til en god pris
 • Kan benyttes til alle hårtyper og trimmer mellem 0,5 og 2 mm

#8 Braun MGK7021 10-i-1 Multitrimmer – En god hårtrimmer til samtlige formål

Du kan på ingen måde gå galt i byen med denne Braun MGK7021 10-i-1 Multitrimmer. Apparatet kan benyttes overalt på kroppen og i ansigtet for trimning af hår. Der medfølger endda dele til både øre- og næsetrimning. Så bliver det vist ikke lettere at holde uønsket hårvækst i bund derhjemme.

Derfor skal du vælge en Braun MGK7021 10-i-1 Multitrimmer

Hvordan lyder ideen om at have én god hårtrimmer til at klare alle trimninger på kroppen frem for at have flere forskellige apparater? Hvis du er lokket af tanken, så skal du investere i denne Braun MGK7021 10-i-1 Multitrimmer. Modellen er beregnet til den moderne mand, da den tilbyder både trimning og styling af hår – også i ansigtet og på kroppen. Du får altså både en skæg og hårtrimmer i ét og samme køb. Trimmersættet indeholder en hovedtrimmer, 4 kamme, kropstrimmer, øre- og næsetrimmer, detaljetrimmer, mini-shaver med folieskær, rensebørst og en Gilette Fusion5 ProGlide-skraber, der er designet med Flexball teknologi.

Trimmeren kan desuden indstilles til 13 forskellige længdeindstillinger, fra 0,5 til 21 mm, og er 100% vandtæt, så du kan tage den med i bruseren, hvis du lyster. Derudover er maskinen ledningsfri og har 100 minutters brugstid efter en 60 minutters fuld opladning – men du kan faktisk også benytte den selvom den kun har fået en 5 minutters lynopladning.

Produktdetaljer

 • Længdeindstilling: 0,5 til 21 mm
 • Batterilevetid: 100 minutter (1 times opladningstid)
 • Vægt: 0,47 kg
 • Kan benyttes på hele kroppen og til alle hårtyper
Det vi liker:
 • Apparat med multi funktionelle egenskaber, der kan benyttes over hele kroppen
 • Mulighed for at indstille maskinen til trimning af hår mellem 0,5 til 21 mm
 • 100% vandtæt trimmer

#9 Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K – En hårtrimmer med ergonomisk design

Flere trimmere er efterhånden lidt upraktiske at have med på farten eller kan være svære at håndtere, men disse problemer undgår du helt med en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K. Maskinen er lille, praktisk og har et ergonomisk design for en optimal klipning.

Derfor skal du vælge en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K

Hvis du gerne vil være sikker på at have en godt greb på din trimmer, så du altid kan få det bedste resultat uden, at maskinen pludselig smutter ud af hånden, så skal du overveje en Panasonic Professional Hair Clipper ER-GP21-K. Denne trimmer er yderst praktisk og er ikke alt for stor, så den kan udmærket tages med, hvis du skal på weekendophold eller ferie. Fordelen ved at vælge denne maskine over andre trimmere er, at den har et ergonomisk design, der sikrer, at maskinen ligger godt i hånden under brug. Derudover kan du trimme håret mellem 3 og 6 mm ved hjælp af de to medfølgende afstandskamme. 

Trimmeren kan køre i op til 40 minutter uden strømtilslutning på en fuld opladning. Til gengæld tager det godt og vel 8 timer at oplade maskinen helt. Den medfølgende ladestation har dog plads til begge afstandskamme, så du kan altid opbevare maskinen i ladestationen efter brug. Med i købet får du både ladestationen, en børste og olie.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 40 minutter på fuld opladning
 • Længdeindstilling: 3 til 6 mm
 • Ergonomisk design med et godt greb
Det vi liker:
 • Ergonomisk design, så du har et godt tag om maskinen under brug
 • Der medfølger både en ladestation, børste, to afstandskamme og olie til apparatet
 • Lille og praktisk maskine, der kan tages med på farten

 

#10 Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K – Hårtrimmer med batteristatus indikation

Med en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K får du en skarp og optimal trimning grundet særligt skarpe og rustfrie skær. Du kan trimme håret mellem 0,8 og 15 mm alt efter, hvad du har brug for. Maskinen kører desuden på vekselstrøm, er genopladelig og giver besked, når den har lavt batteri.

Derfor skal du vælge en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K

Er du træt af, at din hårtrimmer pludselig løber tør for strøm, selvom du føler, at du netop har opladet maskinen? I så fald skal du investere i en Panasonic Professionel Hair Clipper ER-1512-K, da denne hårtrimmer indikerer, hvornår batteriet er ved at være lavt. På den måde har du en fornemmelse for, hvor lang tid du kan vente med at oplade maskinen igen. Apparatet kører på genopladelig / vekselstrøm og den kan udmærket benyttes selvom batterikapaciteten er lav ved at tilslutte maskinen til AC adapteren.

Du får desuden en professionel trimning med denne model, da den er designet med innovative x-taper blade og skær belagt med diamantlignende carbon og titanium nutride. I kombination sørger dette for en præcis og skarp trimning, samt konstant skarpe skær, der ikke ruster. Denne hårtrimmer kan trimme håret mellem 0,8 og 15 mm, hvoraf du kan trimme fra 0,8 til 2 mm uden brug af tilbehør, da maskinen i sig selv kan indstilles til fem forskellige niveauer. Dertil følger dog 6 afstandsmålere, så du kan trimme håret 3, 4, 6, 9, 12 og 15 mm.

Produktdetaljer

 • Indikation af batterilevetid med high, mid og low visning
 • Længdeindstilling: 0,8 til 15 mm
 • Diamantlignende carbon og titanium nutride skær
Det vi liker:
 • Indikator afslører, hvornår maskinen skal oplades, men den kan køre på lavt batteri
 • X-taper blade og diamantlignende carbon og titanium nutride skær for tæt trimning

#11 Babyliss Men Body Trimmer BG120E – En vandtæt hårtrimmer til hele kroppen

Du kan snildt tage din nye Babyliss Men Body Trimmer BG120E med i badet, hvis du ønsker at trimme håret under det rindende vand, da maskinen er vandtæt. Derudover fjerner den hurtigt og effektivt hår på hele kroppen, så du altid har den ønskede mængde hårvækst.

Derfor skal du vælge en Babyliss Men Body Trimmer BG120E

Hvis du har brug for en hårtrimmer, der kan benyttes på hele kroppen, så kan du med fordel se nærmere på denne Men Body Trimmer BG120E fra Babyliss. Maskinen har består bl.a. af skarpe klinker i 100% rustfrit stål og fjerner hurtigt og effektivt hår på hele kroppen. Derudover er maskinen endda 100% vandtæt, så du kan udmærket tage den med ind under bruseren, hvis du ønsker at fjerne uønsket hårvækst i badet. Maskinen kan både benyttes med eller uden ledning, og har en batterilevetid på 70 minutter ved fuld opladning. 

Der medfølger en pose til maskinen, så du har mulighed for at opbevare den sikkert. Med en vægt på kun 123 gram kan du faktisk også nemt tage maskinen med, når du er på farten. Til at justere trimningslængden kan du benytte de tre medfølgende kamme, der hjælper dig med at holde en afstand mellem 3 og 7 mm.

Produktdetaljer

 • Batterilevetid: 70 minutter ved fuld opladning
 • Længdeindstilling: 3 til 7 mm
 • Vægt: 123 gram
 • Kan benyttes på hele kroppen
 • 100% vandtæt
Det vi liker:
 • 100% vandtæt apparat
 • Kan benyttes både med eller uden ledning – 70 minutter batterilevetid
 • Kan benyttes på hele kroppen for et multi funktionelt apparat

 

#12 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E – En optimal næse-, øre- og øjenbrynstrimmer

Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E får effektivt bugt med uønsket hårvækst i næsen og ørene, mens den præcist trimmer øjenbrynene. Apparatet kan let vaskes, så der altid kan opretholdes en god hygiejne ved hårfjerning og trimning.

Derfor skal du vælge en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E

Har du allerede en god trimmer til håret derhjemme, men kunne godt bruge at udvide med en trimmer til næse, øre og øjenbryn? I så fald

 har du vist fundet din nye trimningsmaskine her. Med en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E får du nemlig optimal fjernelsen af uønsket hårvækst i næsen og i ørene, samt præcis trimning af dine øjenbryn. Trimmeren kommer med et cirkulært skæresystem, der sikkert fjerner hår i næsen og ørene uden risiko for skader. Hovedet er desuden vaskbart, så du nemt og hurtigt kan rengøre det efter brug.

For optimal trimning af øjenbryn indeholder pakken en øjenbrynstrimmer og en kam, så du kan fjerne hår med en længdeindstilling på enten 3 eller 5 mm. På den måde kan du selv styre, hvor meget du ønsker at fjerne fra øjenbrynene. Vær dog opmærksom på, at en Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer E652E kræver et AA-batteri og at dette ikke medfølger i købet.

Produktdetaljer

 • Længdeindstilling: 3 til 5 mm
 • Velegnet til øre, næse og øjenbryn
 • Benytter et AA-batteri
Det vi liker:
 • Cirkulært skæresystem for hurtig og risikofri fjernelse af hår i ørene og næsen
 • Vaskbart hoved for en god hygiejne
 • Billig model til under 200 kroner

 

#13 Babyliss Hårtrimmer for men E695E – En hårtrimmer med ledning

Med en Babyliss Hårtrimmer for men E695E får du en traditionel og velfungerende maskine, der trimmer med præcision og giver mulighed for mange længdeindstillinger. Maskinen løber ikke tør for strøm under trimning, da den kun kan benyttes med ledningen tilsluttet.

Derfor skal du vælge en Babyliss Hårtrimmer for men E695E

Hvis du godt kan lide at benytte en hårtrimmer med ledning, så du altid ved, at maskinen fungerer, så kan en Babyliss Hårtrimmer for men E695E være en godt køb. Apparatet har 39 mm brede rustfrie klinger og giver mulighed for mange forskellige klippelængder. Det skyldes de to afstandskamme, der kan indstilles til at fjerne hår med en længdeindstilling mellem 14 og 34 mm med en præcision på 2 mm. Der er desuden en indbygget udtyndingsfunktion i denne hårtrimmer, så du også kan få håret til at se lidt lettere ud i hverdagen – uden at skulle lægge vejen forbi en frisør.

Med i købet følger der en rengøringsbørste, en kam og olie til maskinens skær. På den måde kan du rengøre og pleje maskinen ordentligt, så den kan holde i en del år. Denne fine maskine kan desuden købes for under 300 kroner, så du behøver ikke ofre en formue på pænt og nytrimmet hår.

Produktdetaljer

 • Længdeindstilling: 14 til 34 mm
 • Rustfrie klinger
 • Der medfølger en rengøringsbørste, kam og olie
Det vi liker:
 • Indbygget udtyndingsfunktion for et professionelt look
 • Rustfrie klinger for en god holdbarhed og præcision

Hvorfor skal jeg vælge en hårtrimmer, der har klaret sig bedst i test

Det giver naturligvis sig selv, at en hårtrimmer, der har klaret sig godt i en trimmer test er at foretrække over andre modeller. Med et sådant køb er du nemlig garanteret en maskine, der virker optimalt, så du ikke føler, at du smider penge ud af vinduet eller spilder din tid med apparatet. Så hvis du gerne vil være sikker på at få en ordentlig hårtrimningsmaskine, vil vi klart anbefale dig at se efter de forskellige modellers score i hårtrimmer test.

Du behøver ikke nødvendigvis kaste dine penge efter den bedste hårtrimmer, hvis du ikke synes, at den lever op til dine krav. Dog skal du altid tjekke, at din udvalgte hårtrimmer lever op til brugernes forventninger, da du ellers kan risikere utroligt dårlige resultater, når du forsøger at trimme håret derhjemme. Tag derfor gerne udgangspunkt i en hårtrimmer test eller en trimmer test, når du er på jagt efter en ny maskine, men hold også øje med andre forbrugeres udtalelser om produktet før du trykker på ‘bestil’ knappen.

Ud af alle hårtrimmerne har vi bedømt, at Panasonic ER 1611 er den bedste trimmer. Dette skyldes, at hårtrimmeren er alsidig, vedligeholdelsesfri, har en kraftig batteri-motor og giver et professionelt resultat. Det er den perfekte hverdagstrimmer, som aldrig vil skuffe og dens eksklusive design og materialer sikrer en lang levetid.

Søger du en mere pålidelig og robust hårtrimmer, er Remington Indestrucible HC5888 ikke til at komme udenom.

Samtidig vil den mere teknologiske og nørdede hjemmetrimmer hurtigt forelske sig i Philips HC9450/15, som med dens memory-funktion og 400 længdeindstillinger er det perfekte udstyr, at nørde med.

Så vær klar over, hvilken slags trimmer, du søger, inden du begynder at lede – dette vil guide dig i retning af, hvad du skal søge.

Hvordan finder jeg den bedste hårtrimmer?

Når det kommer til at skulle finde den bedste hårtrimmer, så er det ligesom meget andet, op til den enkelte person. Dog er der visse parametre, som ofte spiller ind i kvaliteten af en god hårtrimmer. Dette er blandt andet:

 • Motor
 • Type af skær
 • Længdeindstillinger
 • Brugervenlighed
 • Rengøring.

Hårtrimmerens motor

Valg af motortype kan virke meget simpel – jo kraftigere motor, desto bedre hårtrimmer. Det er også tæt på sandheden. En kraftigere motor vil kontinuerligt give dig et bedre look. Der findes tre forskellige typer motor: magnetisk motor, roterende motor og drejende motor.

Den magnetiske motor drives af strøm, og er en kraftfuld motor, som kan variere sin hastighed efter behov. Ulempen ved denne motor er, at den bliver slidt hurtigere end de andre motorer og larmer en del mere.

Den roterende motor indeholder en lige mængde kraft og fart i bladene. Det gør den overordnet set til en nem og brugbar klipper.

En klipper med drejende motor ser man oftest hos frisører og barberer. Dette skyldes, at på trods af den kraftige motor, så er farten på bladene ofte langsommere – hvilket gør den god til tykkere og vådt hår.

Skær på hårtrimmeren

Ligesom med bladene på en almindelig skraber, så er det vigtigt, at kende til fordelene og ulemperne ved de forskellige skær.

De hyppigste skær på hårtrimmere er rustfrit stål. Disse blade er oplagt for dig, som ønsker en lav vedligeholdelses-trimmer, da disse forholder sig skarpere i længere tid.

Det er også muligt at få blade i titanium, og anses som værende toppen af poppen indenfor skær til hårtrimmere. Det kommer dog med den ulempe, at prisskiltet er højt.

En anden form for blade på hårtrimmere er keramiske skær. Den største fordel ved disse skær er, at de ikke overopheder ved længerevarende brug. Dog bliver de hurtigt slidt, og er dyre at udskifte.

Længdeindstillinger

Inden du køber dig en trimmer, så vær opmærksom på hvor mange og præcise dens længdeindstillinger er. Hvis du virkelig går op i din skæg eller hårlængde, helt ned til den mindste millimeter, så er dette en topprioritet.

Brugervenligheden

Der er en regel om, at jo lettere en hårtrimmer er, desto nemmere er den at bruge. Dog er lette hårtrimmere ikke så robuste, og hvis du ønsker, at erhverve en trimmer, som kan holde i længere tid, så er en tungere hårtrimmer vejen frem.

Rengøring af hårtrimmer

De fleste hårtrimmere nu til dags har muligheden for, at blive skyllet under hanen efter brug. Derudover er der nogle trimmere, som er vanskelige at gøre helt rene uden, at skulle bruge en mindre børste – så vær opmærksom på hvor ofte og hvor meget rengøring din hårtrimmer skal bruge.

Skægtrimmer, hårtrimmer eller multitrimmer

Du kan med fordel overveje, hvilket og hvor meget hår du ønsker at kunne trimme med din nye hårtrimmer før du går på jagt efter den rette model for dig. F.eks. kan du vælge mellem en hårtrimmer, en skægtrimmer eller en multitrimmer alt efter, hvor meget hår du vil have mulighed for at kunne fjerne med det samme apparat. Herunder kan du læse lidt om forskellen på de forskellige typer af trimningsmaskiner.

Skægtrimmer

En skægtrimmer er til dig, der specifikt gerne vil kunne trimme dit skæg frem for at barbere hele hårpragten af. Du er dog nødt til at være opmærksom på, at det ikke er alle skægtrimmere, der også kan fungere som trimmere til håret – og omvendt. Det skifter meget fra model til model, men hvis du kun leder efter en trimmer til skægget, så skal du klart søge efter skægtrimmere frem for hårtrimmere, da du i så fald kan få en maskine specifikt designet til at tage god vare på og vedligeholde dit skæg. Vil du derimod gerne have et apparat, der kan lidt af det hele, så skal du nok nærmere søge efter en hårtrimmer eller en multitrimmer (bare husk at tjekke, om maskinen også kan benyttes til skæg før du køber produktet).

Hårtrimmer

En hårtrimmer er den lidt mere gængse betegnelse for en del trimmere. Flere kommer da også til at forveksle en hårtrimmer med en multitrimmer netop fordi de har mange af de samme egenskaber. Det er vigtigt at huske på, at hårtrimmeren primært er til håret. Du kan udmærket benytte flere modeller til uønsket hårvækst på kroppen, men det er ikke en selvfølge, at du kan det med alle hårtrimmere. Forestil dig nærmere, at din trimmer er en ‘hårklipper’ og derfor primært skal benyttes til håret på hovedet. Du kan altså med fordel benytte en hårtrimmer frem for at gå til frisøren, hvis du selv føler dig rustet til at klare opgaven derhjemme.

Multitrimmer

En multitrimmer er det optimale køb til dig, der gerne vil kunne fjerne hår overalt på kroppen og i ansigtet uden at skulle finde flere forskellige maskiner frem. Multitrimmere kommer nemlig ofte med en del tilbehør og udskiftelige hoveder, så du kan veksle mellem hovederne frem for flere maskiner. Du kan derfor ofte både trimme hår, øjenbryn, skæg og kropsbehåring med en multitrimmer, samt fjerne uønsket hår på kroppen, i næsen eller i ørene. Vær dog gerne opmærksom på, at man skal sætte sig lidt ekstra ind i en multitrimmer for at finde ud af, hvilke dele i pakken, der fungerer bedst til de forskellige trimninger / hårfjerninger. Og så er den naturligvis ikke helt nem at tage med på farten, da der er mange dele at holde styr på.

Sådan får du mest ud af din hårtrimmer

Når du så har erhvervet dig i din nye trimmer, gælder det om at få så meget ud af den som muligt. Hertil er der flere gode nemme tips til at vedligeholde hårtrimmeren, så du altid får mest muligt ud af den.

Rengør dine skær

Dette er en af de fejl, som de fleste begår. Trimningen af hår og skæg bliver ofte efterfulgt af et hurtigt skyl under hanen, og derefter lægges trimmeren tilbage på plads. Over tid vil der dog altid sætte sig hår mellem skærene, som gør at efter et stykke tid, vil den ikke kunne yde til perfektion længere. Derfor er det vigtigt, at bruge den børste, som ofte kommer med hårtrimmeren. Det vil forbedre kvaliteten på hver trimning, samt øge levetiden.

Juster dine skær

Det er uundgåeligt, at over tid vil dine skær bevæge sig lidt grundet slid og brug. Derfor kan du med fordel justere dine skær et par gange om året. Dette er en simpel proces, hvor du kigger langs siden af skæret og tjekker om skæret er lige, samt om alle tænderne er lige lange og præcise.

Skæret skal være helt lige og tænderne lige lange, hvis dette ikke er tilfældet kan der forekommer gener ved trimningen. Ofte vil det kunne klares ved at løsne skæret med en skruetrækker, og sætte tingene på deres rette plads igen. Hvis ikke, så kan du blive nødsaget til at udskifte skæret.

Tre essentielle hårklipningstilbehør

“Aldrig gå ned på udstyr” er et populært dansk ordsprog, og det samme gælder for hårtrimningsprodukter. Nedenfor vil du kunne finde tre essentielle tilbehør til den hårtrimmer.

Opbevaring- og rejsekasse

Man bruger ugentlig sin hårtrimmer, og derfor er det vigtigt, at den bliver opbevaret ordentligt. En ordentlig kasse med beskyttende fyld er med til at beskytte og sikre din hårtrimmer. De fleste trimmere kommer med en opbevaringskasse, når du åbner den, er der udskåret rum til din trimmer og dit tilbehør.

Rengøringsbørsten

Dette hænger sammen med ovenstående råd om, hvordan du holder din trimmer i topform hele tiden. Hvis du fik en rengøringsbørste med, da du købte din trimmer, så er det vigtigt, at du anskaffer en. Den er kritisk i vedligeholdelsen af din hårtrimmer.

Brug ikke andre former for rengøringsbørster til at rengøre din hårtrimmer med. Det kan være fristende at bruge en børnetandbørste til det, men hårene kan i nogle tilfælde være med til at skade hårtrimmeren. En rengøringsbørste er sjældent en stor erhvervelse, og kan i længden spare dig penge.

En frisørsaks

En frisørsaks er oplagt til hjemmeklipperen, som eksperimenterer med forskellige længder og frisurer. Saksen har som sådan intet med hårtrimmeren at gøre, men det er svært, at fuldende en frisure (som ikke er kronraget) uden at skulle klippe efter med en saks. Det er muligt, at købe frisørsakse online eller i butikker som Matas eller Bilka.

Vedligeholdelse af hårtrimmeren

Det er utroligt vigtigt, at du husker at vedligeholde din trimmer, da den ellers ikke holder særlig længe eller fjerner / trimmer håret optimalt. Først og fremmest skal du gerne vaske og rengøre hårtrimmeren efter brug (hver gang!) for at fjerne hår fra maskinen. På den måde kan du også være sikker på, at du altid benytter en ren hårtrimmer og dermed opretholder en god hygiejne.

Du kan desuden også med fordel smøre din trimmers blade / skær med olie med jævne mellemrum for at holde dem skarpe. Det hjælper med at sikre en god og præcis trimning og så forlænger det skærenes levetid. Du vil endda også forhindre maskinens skær i at ruste, hvis du vedligeholder dem med olie. Vær gerne opmærksom på, at nogle typer af skær har brug for olie hver gang du har benyttet produktet – og ikke kun med jævne mellemrum. Tjek også gerne brugsanvisningen for råd til vedligeholdelse af lige netop dit produkt.

Hvordan klipper man med en hårtrimmer

Før du begynder på din hjemmeklipning med en hårtrimmer skal du være sikker på, at din maskine har de længdeindstillinger, som du ønsker at benytte. Det nytter f.eks. ikke, at du halvvejs gennem klipningen indser, at du kun kan indstille din maskine på 10 mm, men at du gerne vil have klippet mere eller mindre. Når du har fundet de rette længdeindstillinger, kan du med fordel følge nedenstående guide til klipning / trimning med en hårtrimmer.

 • Start altid i nakken med hovedet bøjet en smule forover. Start i bunden af nakken med trimmeren og arbejd dig op mod den tykkeste del af skallen (du skal ikke tage toppen af hovedet endnu)
 • Kør gerne over det samme område flere gange i forskellige vinkler, så du får al håret med
 • Begynd herefter på siderne. Klip rundt om ørene og op til nogenlunde samme højde som du gjorde i nakken
 • Bøj forsigtigt ørene og brug kanten af hårtrimmeren for at få bugt med håret omkring ørene
 • Sæt nu en længere kam på hårtrimmeren og kloå håret fra fronten og bagover. Gentag gerne processen flere gange over det samme område, men gør det forsigtigt
 • Benyt eventuelt en kam med en længdeindstilling midt mellem dine valgte indstillinger for at fjerne synlige overgange i håret
 • Voila! Nu er du klar til at vise dit nye hår frem

Vær gerne opmærksom på, at du ikke behøver at trimme eller klippe al håret hver gang, hvis du ikke ønsker det. Fordelen ved en trimning derhjemme er, at du 100% bestemmer, hvor meget hår der skal ryge i processen.

FAQ

Hvilken hårtrimmer er bedst i test?

Vi har givet mange bud på gode hårtrimmere, men en Panasonic ER 1611 har klaret sig bedst i test og er den perfekte hverdagstrimmer til alle hårtyper.

Hvordan klipper man med hårtrimmer?

Vælg længdeindstillinger på forhånd og begynd fra nakken og op til den tykkeste del af skallen. Herefter tager du siderne og til sidst toppen med den bredeste længde.

Hvordan holder man hårtrimmerens blade skarpe?

For at sikre, at din hårtrimmer konsekvent har skarpe blade, skal du rengøre din maskine efter brug og med jævne mellemrum smøre bladene med olie.

Billig hårtrimmer

Har du brug for en hårtrimmer her og nu? Og skal den gerne være billig? I så fald skal du gå på jagt efter hårtrimmer tilbud, da nogle hårtrimmere godt kan være en smule dyre, hvis de købes til normalprisen. Du kan naturligvis også udvælge en af de billige modeller fra ovenstående liste og benytte den til lige netop din drømmemodel kommer på tilbud.

Det er helt op til dig selv, hvilken type hårtrimmer du ønsker, men vær gerne opmærksom på, at der kan være stor prisforskel på de forskellige mærker – også selvom de i og for sig har de samme egenskaber. Samtidig vil en multitrimmer f.eks. ofte være dyrere end en normal hårtrimmer, da den har flere funktioner.

Gå ikke for meget på kompromis

Kvalitet og pris hænger i en vis grad sammen – og du skal derfor ikke vælge den billigste model, hvis du har høje forventninger til din nye maskine. Samtidig skal du dog heller ikke tro, at en ultra dyr hårtrimmer har magiske egenskaber. Vær realistisk, når du køber din hårtrimmer og tjek gerne produktets egenskaber før køb. Sørg også for, at du køber en hårtrimmer med den type længdeindstilling, der passer bedst til dig, så du altid har mulighed for at trimme håret til dit behov.

Kilder

Nedenfor vil du kunne læse om de sider, som er blevet brugt til at bedømme og beskrive valget af hårtrimmere.

Baldingbeard.com

Siden er en engelsk grooming side, som kommer med guides og lister til alt indenfor hårprodukter og styling. Siden har dannet grundlag for flere af de udvalgte på listen, samt været informativ til at udpege hvad du skal være opmærksom på inden du køber en hårtrimmer.

Hairclippers.com

Denne amerikanske side har anmeldt og bedømt Philips QC5580 og Remington HC4250 Shortcut pro, og er blevet brugt til at bedømme modellerne, sammen med andre angivne kilder, i artiklen.

hairclippersreview.com

Denne amerikanske side har anmeldt Remington Indestructible HC5880, hvilket har dannet baggrundsviden for beskrivelsen i artiklen.

Konklusion

Når det kommer til at finde den mest alsidige hårtrimmer, som kan klare alle opgaver, som du sætter den på, samtidig med at være behagelig og nem at bruge, så er Philips QC5580 bedst-i-test. Med det roterende hoved har den mulighed for at komme nemt rundt omkring hovedet, og de stærke skær er pålidelige.

Dog hvis man er en passioneret hjemmetrimmer med sans for teknologi vil Philips HC9490/15 være det perfekte valg. Dens memory-funktion, samt sugefunktion og 400 forskellige længdeindstillinger er for eksperten, som godt kan lide at nørde i hårtrimningen.

Den mest robuste af de udvalgte trimmere er Remington Indestructible HC5880, som er lavet til det formål aldrig, at gå i stykker.

Så næste gang du skal investere i en ny hårtrimmer, så vær ekstra opmærksom på hvilke længdeindstillinger, den kommer med – dette er specielt vigtigt, hvis du ønsker et kortere klip, da længdeintervallerne skal være så kort som muligt for at opnå den optimale længde. Derudover hav fokus på hvilket skær den kommer med. Det kan være en fordel, at vælge titanium skær, da de er selvslibne og derved holder længere.