Bedste hårtørrer test

1
Babyliss Bronze Shimmer 2200W (D566E)

Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E er en effektiv og hurtigtørrende hårtørrer. Den er udstyret med en kraftfuld motor og ion teknologi for et flot, glansfuldt og defrizzed resultat. Der medfølger fønnæb og diffuser, som gør den til et fantastisk bud til enhver hårtype. Derfor skal du vælge Babyliss Bronze Skimmer 2200W D566E Denne hårtørrer D566E fra Babyliss er en effektiv og kraftfuld hårtørrer, der sikrer en hurtig hårtørring hver gang. Den er udstyret med 2…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Babyliss Bronze Shimmer 2200W (D566E)
YOUTY
Björn Axen AC 2000
CompuMail
Babyliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E)
Elgiganten.dk
GHD Aura
Cocopanda DK
GHD Wanderlust Flight Travel rejsehårtørrer
Beautycos.dk
HH Simonsen Compact Dryer
Salling
GHD Air Professional
Salling
NICMA Styling Professional Hair Dryer
Braun satin hair 7 HD730
CDON DK
REMINGTON AC8605 E51 Colour Protection Dryer Champagne
CompuMail
GHD Air Wanderlust Hairdryer
Ikke på lager

Føntørreren – eller hårtørreren – er nok det mest anvendte elektriske apparat på de danske badeværelser. Markedet er stort og det kan være svært at finde lige præcis den hårtørrer, der passer til ens behov. En føntørrer er ikke bare en føntørrer. Selvom dens grundlæggende funktion er, at tørre håret, findes der mange varianter på markedet i dag, der har ofte forskellige funktioner eller henvender sig til specifikke behov.

Her på siden har vi udvalgt nogle af de bedste føntørrere på markedet, der har til formål at opfylde forskellige behov. Du får en grundig indføring i, hvad de hver især har af fordele og sidst i artiklen giver vi dig tips og tricks til at vælge den helt rigtige føntørrer til dig og til hvordan, du passer på dit hår under føntørringen.

Kort resultat af testen

Ud af de 11 udvalgte føntørrere, du præsenteres for, har vi bedømt de bedste i kategorierne: premium, bedst i test og bedst til prisen.

Bedst: Björn Axen AC 2000

Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E er en kraftfuld og effektiv hårtørrer. Med en effektiv koldluftsfunktion og et funktionelt design er Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E et rigtig godt bud på en føntørrer i høj kvalitet og lækkert design.

Bedst til prisen: Babyliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E)

Babyliss Expert 2100 føntørrer er en kraftig hårtørrer, som er både prisvenlig og effektiv. Et ideelt valg hvis du vil have en føntørrer, der er effektiv uden at sprænge budgettet.

Premium: GHD Aura

Denne tests premium-føntørrer, GHD Aura, er anbefalet af blandt andet magasinet Cosmopolitan og vinder af bedst i test i Beauty Heaven Awards og det svenske Bäst-i-Test. Den er udstyret med nogle af de nyeste teknologier indenfor føntørrere og har mange luksuriøse detaljer, hvorfor den fortjener pladsen som testens premium.

Hvilken føntørrer skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige føntørrere på markedet i varierende kvalitet og med forskellige funktioner. Der er dog nogle grundlæggende faktorer, du med fordel kan overveje, når din nye føntørrer skal vælges.

Du skal først og fremmest overveje, hvor kraftfuld en motor og dermed hvor mange watt, din føntørrer skal have. Har du kraftigt hår er det for eksempel en god idé at vælge en føntørrer med høj styrke.

SE OGSÅ: Bedste hårtrimmere i test

Du kan desuden overveje, om den skal være støjsvag, hvor varm, du ønsker, at føntørreren kan blive og om det skal være muligt at indstille temperaturen. Det er især vigtigt hvis du har fint eller skadet hår.

Når du har overvejet hvilke behov du har til din nye føntørrer, kan du læse mere om netop den type, der opfylder dine behov til et smukt, glansfuldt og – ikke mindst – tørt hår.

Babyliss Bronze Shimmer 2200W (D566E) – Den bedste føntørre

Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E er en effektiv og hurtigtørrende hårtørrer. Den er udstyret med en kraftfuld motor og ion teknologi for et flot, glansfuldt og defrizzed resultat. Der medfølger fønnæb og diffuser, som gør den til et fantastisk bud til enhver hårtype.

Derfor skal du vælge Babyliss Bronze Skimmer 2200W D566E

Denne hårtørrer D566E fra Babyliss er en effektiv og kraftfuld hårtørrer, der sikrer en hurtig hårtørring hver gang. Den er udstyret med 2 varme- og blæsestyrker og har dertil en koldluftsknap til skånsom føntørring.

Ensartet og effektiv tørring

Babyliss Bronze Shimmer D566E er en hårtørrer udstyret med et nano-keramisk quartz varmelegeme. Dette betyder, at du som bruger er sikret en ensartet og skånsom tørring. Med en motor med 2200W effekt, får du en kraftfuld model, der kan tørre selv det kraftigste hår på kort tid.

Ion teknologi for glansfuldt resultat

Foruden den kraftfulde motor og det nano-keramiske quartz varmelegeme er denne Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E hårtørrer udstyret med ion teknologi, der skal sikrer dig en eliminering af statisk elektricitet og et mere glansfuldt hår. Filteret er aftageligt og modellen er derfor nem at rengøre ved lejlighed.

Produktdetaljer:

 • 2200 watt
 • Motortype: DC
 • Ion-teknologi
 • Aftageligt filter
Det vi liker:
 • 2200W DC-motor
 • Nano-keramisk quartz varmelegeme
 • ION-teknologi

Björn Axen AC 2000 – En forbrugerrost føntørrer

Björn Axen AC 2000 hårtørreren fra OBH Nordica er anmeldt af Femina.dk med 5 ud af 6 stjerner og hos Skousen.dk scorer den hele 5 af 5. Med en effektiv koldluftsfunktion og et funktionelt design er Björn Axen AC 2000 et rigtig godt bud på en glimrende hørtørrer, der holder hvad den lover.

Derfor skal du vælge Björn Axen AC 2000

Denne hårtørrer har ry for at holde hvad den lover. Med en koldluftsindstilling, der virkelig leverer varen og en effekt på hele 2000W udnævnes det til bedst i test.

Lav vægt og høj brugervenlighed 

Björn Axen AC 2000 vejer utroligt lidt i forhold til sine konkurrenter, hvilket giver en god og behagelig brugeroplevelse. Med sine 2000W, to hastigheder og tre temperaturindstillinger og koldluftsfunktion, sikrer den hurtig og effektiv føntørring, der kan indstilles til ethvert behov. Dertil kommer at denne føntørrer har en lang ledning for stor bevægelsesfrihed og et aftageligt filter for nem vedligeholdelse.

Isnende koldluftsfunktion

De fleste, der ejer en hårtørrer med koldluftsfunktion ved, at denne funktion som oftest kun leverer en halvlun fornøjelse. Hos Björn Axen AC 2000 holder koldluftsindstillingen dog virkelig hvad den lover! Ved at afslutte med kold luft, holder frisuren bedre og håret efterlades blankt. Dertil kommer at denne model er udstyret med ioniseringsfunktion, der forhindrer statisk elektricitet.

Produktdetaljer 

 • 2000 watt
 • Motortype:  AC
 • Ledningslængde: 2.8 m
 • Ioniseringsfunktion
 • Aftageligt filter for nem rengøring
Det vi liker:
 • God koldluftsfunktion
 • Letvægt
 • 2000 Watt

Babyliss Expert 2100W Hair Dryer (D322E) – Bedst til prisen

Babyliss Expert 2100 føntørrer er en kraftig hårtørrer, som er både prisvenlig og effektiv.

Derfor skal du vælge Babyliss Expert 2100W Hair Dryer

Er du på udkig efter en effektiv hårtørrer, der ikke sprænger budgettet, er Babyliss Expert 2100W Hair Dryer et oplagt valg, grundet dens store kraft, men også fordi den er let og støjsvag.

Kraftig og energivenlig fønfunktion

Babyliss Expert 2100W Hair Dryer blæser med hele 75 km/t. den har en tørrekraft på 2100W, men har kun et reelt energiforbrug på 1500 Watt. Det betyder en energibesparelse på hele 25%.

God brugervenlighed til prisen

Trods sin budgetvenlige pris er Babyliss Expert 2100W Hair Dryer også yderst brugervenlig. Den er både let og meget støjsvag, hvilket sikrer en god brugeroplevelse. Det medfølgende fønnæb sikrer en præcis blæseretning og med sine to temperatur- og styrkeindstillinger og koldluftsfunktion, opfylder den tørrebehovet hos langt de fleste.

En meget fornuftig føntørrer til en meget fornuftig pris.

Produktdetaljer:

 • 2100 Watt
 • Energiforbrug på 1500 Watt
 • 2 temperatur/styrkeindstillinger
 • Kold-luft-knap
 • Let og støjsvag
Det vi liker:
 • 2100 Watt
 • Støjsvag
 • Lavt energiforbrug

GHD Aura – Premium føntørrer

Denne føntørrer stryger lige ind på på premium-pladsen med anbefalinger fra både magasinet Cosmopolitan og Beautyheaven og vinder af bedst i test i Beauty Heaven Awards og det svenske Bäst-i-Test – for blot at nævne nogle få.

Derfor skal du vælge GHD Aura

GHD er kendt for at være det ypperste indenfor hårprodukter model er ingen undtagelse. GHD Aura roses i tests og anmeldelser for rekordhurtig tørring, fokuseret luftstrøm og elegant design. Er du på udkig efter en hårtørrer hvor både design og funktionalitet er i top, har du fundet den rette.

De nyeste teknologier

GHD Aura er udstyret med nogle af de nyeste teknologier indenfor føntørrere. En af dem er den innovative laminair-teknologi, der sikrer koncentreret stylingkontrol og giver et glansfuldt resultat. En anden er den såkaldte cool-wall-funktion, der laver en kold “mur” af luft rundt om den koncentrerede varme luft. Det betyder at du kan style helt tæt hårrødderne, og dermed opnå et virkelig voluminøst resultat. Derudover er GHD Aura udstyret med ion-teknologi, som modvirker krusning og statisk elektricitet i håret.

Luksuriøse detaljer

Udover at være udstyret med innovative teknologier, der sikrer et professionelt resultat, er der virkelig også tænkt på brugervenlighed og detaljer da man designede GHD Aura. Den er udstyret med et specialdesignet mundstykke, der sikrer både variende stylingmuligheder og koncentreret tørring. Derudover er den særdeles støjsvag og let, hvilket højner tørreglæden. For ultimativ bevægelsesfrihed har den en ledning på hele fire meter.

En luksuriøs føntørrer til feinschmeckeren!

Produktdetaljer:

 • Laminair-teknologi
 • Cool-wall teknologi
 • Ion-teknologi
 • Ledning på 4 meter
 • ariabel temperatur- og styrkeregulering
Det vi liker:
 • Laminair-teknologi
 • Cool-wall teknologi
 • Mange stylingmuligheder

GHD Wanderlust Flight Travel rejsehårtørrer – Bedst til rejsen

Endnu en super føntørrer fra GHD, men denne gangWanderlust Flight Travel rejsehårtørrer, som er en eksklusiv rejseføntørrer, der er let at have med uanset, hvor du skal hen. Hvis du tit skal ud og rejse eller er på farten, så er denne føntørrer til dig, fordi kvaliteten er i top.

Derfor skal du vælge GHD Wanderlust rejsehårtørrer

Er du en verdenskvinde eller er du ofte på farten? GHD Wanderlust Flight Travel rejsehårtørrer er det eneste værktøj, du har brug for til hurtig føntørring – uanset hvor du befinder dig.

En god rejsemakker på farten

GHD Wanderlust Flight Travel rejsehårtørrer er perfekt til weekendturen eller ferien. Den lille rejseføntørrer kan nemt klappes sammen så den kan være i håndbagagen, og den vejer ikke mere end 320 gram, hvilket gør den nem at have med på farten. På trods af sin lille størrelse er den udstyret med en tørrekraft på 1400W, der garanterer en hurtig føntørring.

Sikker styling hvor som helst

Udover at være nem at have med som rejsemakker er GHD Wanderlust Flight Travel rejsehårtørrer udstyrer med et fønnæb, to blæsestyrker og koldluftsfunktion, der sikrer, er glansfuld finish. Den har desuden justerbar strømspænding, så den giver maksimal ydeevne, uanset hvor i verden du skal bruge den. Sidst, men ikke mindst, medfølger en fin stofpose til opberaring, så den beskyttes på farten.

Produktdetaljer:

 • 1400W effekt
 • Sammenklappelig
 • Med opbevaringspose
Det vi liker:
 • Sammenklappelig
 • Kraftig føneffekt
 • Modvirker krus

HH Simonsen Compact Dryer – Den pladsbesparende og rejsevenlige hårtørrer

Denne HH Simonsen Compact Dryer er en eksklusiv hårtørrer, der har et kompakt og et let design. Der er dog ikke sparet på kvaliteten og trods dens størrelse er den stadig utrolig effektiv.

Derfor skal du vælge HH Simonsen Compact Dryer

Denne lidt mindre hårtørrer fra HH Simonsen er en opbevarings- og rejsevenlig model. Compact Dryer er i en lidt højere prisklasse netop på grund af dens kompakte design og dens høje kvalitet og effektivitet. Den har et ergonomisk og let design, der øger komforten for dig, mens du føntørrer håret.

Støjsvag men effektiv

Trods størrelsen på denne HH Simonsen Compact Dryer er den en af de hårtørrer i denne hårtørrer test med en motor på højst effekt nemlig hele 2500W. Dette gør, at hårtørrer stadig vil være lige så effektiv som en almindelig hårtørrer. Selvom den har en motor med 2500watts effekt er den stadig støjsvag i brug, hvilket er meget imponerende for en så kraftfuld hårtørrer især i den størrelse.

Glansfuldt hår

Foruden sine andre kvaliteter som et ergonomisk, let og kompakt design og en kraftfuld, men støjsvag motor, så er denne hårtørrer fra HH Simonsen dertil udstyret med ion teknologi. Dette hjælper til at minimerer frizz i forbindelse med brug af hårtørreren.

Produktdetaljer:

 • 2500W motor
 • 3 meter lang ledning
 • Let, rejsestørrelse
Det vi liker:
 • Rejsestørrelse
 • Støjsvag 2500 watt motor
 • Ionisk teknologi minimerer frizz

GHD Air Professional – Bedst til venstrehåndede

GHD Air Professional er storesøster til premium-føntørreren GHD Aura og har modtaget ualmindeligt gode anmeldelser og testresultater hos Beautyheaven Award, Femina og The Hair Room.

Derfor skal du vælge GHD Air Professional

Hos GHD.com får denne GHD air 5 stjerner af mere end 2.000 forbrugere, ligesom den er kåret til testvinder hos blandt andre Beautyheaven. En hårtørrer for dig, der værdsætter god kvalitet fra en af de bedste fabrikanter på markedet.

Hurtig og effektiv hårtørring

GHD Air er udstyret med en kraftfuld AC-motor, der sikrer hurtig og effektiv tørring. Trods den kraftige motor der er udstyret med hele 2100W, er den meget støjsvag. Modellen er udstyret med ion-teknologi, der mindsker krus og efterlader håret blankt og glansfuldt.

Elegant design og nem vedligeholdelse

Modellen har et virkelig elegant og professionelt design. Dertil kommer, at den er udstyret med et aftageligt filter, der opsamler støv og vildfarne hår, og som sikrer en lang levetid. Føntørreren kommer desuden med to mundstykker i forskellige størrelser.

Produktdetaljer:

 • Ion-teknologi.
 • Strømkabel på 3 meter
 • Inkl. 2 føn-næb
 • Temperatur- og styrkeregulering
Det vi liker:
 • Ion-teknologi
 • Velegnet til både højre- og venstrehåndede
 • Variabel temperatur- og styrkeregulering

NICMA Styling Professional Hair Dryer – En professionel hårtørrer til en god pris

NIMCA Styling Professional Hair Dryer er en budgetvenlig hårtørrer i samme kvalitet som en de hårtørrer, der bruges i salonerne af professionelle frisører. Den er udstyret med en ultra kraftfuld motor og har et ergonomisk design, der gør, at den ligger godt i hånden. Der er dertil hele 3 forskellige varme- og blæsestyrker og en koldluftknap for individuel justering.

Derfor skal du vælge NIMCA Styling Professional Hair Dryer

Med en NIMCA Styling Professional hårtørrer er du sikret et højkvalitetsprodukt, der sikrer dig et flot, glansfuldt resultat hver gang. Den kraftfulde motor med hele 2100-2400 watts effekt giver en effektiv og hurtig føntørring, også selvom man har en tyk hårpragt.

Ergonomi for bekvemmelighed

Modellen fra NIMCA er designet til at ligge godt i hånden. Designet er ergonomisk og giver høj brugervenlighed og komfort ved brug. På den måde er enhver føntørring behagelig, selv hvis man bruger sin NIMCA Styling Professional hårtørrer meget i hverdagen.

Individuelle indstillinger

En NIMCA Styling Professional Styling Hair Dryer er udstyret med lidt flere indstillinger end mange andre hårtørrer. Den har nemlig hele 3 forskellige varmeindstillinger og blæsestyrker. Dertil har den også en koldluftsknap. Alle disse indstillinger gør, at du kan justere præcis efter dine individuelle behov og din hårtype.

Produktdetaljer:

 • 2100-2400W motor
 • Koldluft knap
 • Vægt: 797 g
Det vi liker:
 • Kraftfuld AC-motor 2100-2400 W
 • Ergonomisk design ligger godt i hånden
 • 3 forskellige varme -og blæsestyrker

Braun satin hair 7 HD730 – Bedst til tørt og skadet hår

Braun satin hair 7 HD730 har høstet 4,1 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk fra mere end 150 brugeranmeldere og 4 ud af 5 stjerner hos amerikanske Cutehairday.com. Hos det tyske testmagasin TestFazit får den hårtørrer en førsteplads, blandt andet på grund af den høje effektivitet og skånsomhed.

Derfor skal du vælge Braun Satin Hair 7 HD730

Hvis dit hår er tørt eller skadet er det en god idé at gå efter en hårtørrer, der skåner håret mest muligt. Men konstant temperatur, ionic-teknologi og mulighed for at indstille temperaturen, er Braun Satin Hair 7 HD730 et rigtig godt bud.

Effektiv og skånsom

Det slider på håret når det udsættes for høj varmebehandling. Med Braun Satin Hair 7 HD730 sikres en effektiv føntørring uden de høje temperaturer. I stedet for at skrue op for den skadelige varme, holdes en nøjagtig og konstant temperatur. Modellen går dog ikke ned på effektivitet med sine hele 2200 W. Med den innovative ionic-teknologi bevares fugtbalancen i håret så det beskyttes mest muligt under føntørringen.

Flere varmeindstillinger

Braun satin hair 7 HD730 er udstyret med to hastigheder og tre varmeindstillinger for individuel føntørring. Ligesom den konstante temperatur, gør det den yderst anvendelig til tørt og skadet hår. Modellen har også en cool shot-knap, der sikrer et hurtigt temperaturfald, så føntørringen kan afsluttes med kold luft.

Produktdetaljer:

 • 2200W
 • 2 hastigheder, 3 temperaturindstillinger
 • Ionic teknologi
 • Cool shot-knap
Det vi liker:
 • Konstant temperatur
 • Iontec-teknologi
 • 2200W

REMINGTON AC8605 E51 Colour Protection Dryer Champagne – Bedst til farvet hår

Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer er udviklet til at beskytte og bevare glansen i farvet hår. Den har fået 4,7 ud af 5 stjerner Amazon og 4,3 hos tyske Testberichte.

Derfor skal du vælge Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer

Farvet hår har ofte brug for ekstra pleje. Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer er udviklet specielt til at beskytte farvet hår og holde det glansfuldt.

Ekstra farve- og varmebeskyttelse

Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer er udstyret med unik colour protect-teknologi, der hjælper til at beskytte farvet hår for lang holdbarhed og glans. Colour protect er en intelligent varmeføler, der sikrer optimal varme ved hver eneste føntørring, samtidig med at det forebygger at farven falmer og skader. Modellen er også udstyret med en avanceret mikrokonditioneringsring med sheaolie og UV-filtre, der overfører mikrokondensatorer til håret med hvert hårtørring, hvilket giver blankt og glansfuldt hår.

Imponerende kraft

Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer har en imponerende 2300W AC-motor med lang levetid. Det sikrer dig en kraftig ydeevne med hurtig og nem tørring. Den har desuden tre varmeindstillinger og to hastighedsindstillinger, for individuel styling.

Produktdetaljer:

 • 2.300 Watt AC motor
 • 3 temperaturer, 2 hastighedsindstillinger
 • 5 års garanti
 • Aftageligt filter
 • 3 meter ledning
Det vi liker:
 • 2300W AC motor
 • Ekstra farve- og varmebeskyttelse
 • 5 års garanti

GHD Air Wanderlust Hairdryer – Mest tidsbesparende

GHD Air Wanderlust Hairdryer er en kvalitetsføntørrer i smukt design fra det anerkendte GHD. Modellen har fået 4,5 af 5 stjerner amerikanske trustedreviews.com, hvor der blandt andet lægges vægt på ualmindelig kort tørringstid, lydsvaghed og design.

Derfor skal du vælge GHD Air Wanderlust Hairdryer

Ghd er kendt for høj kvalitet og Air Wanderlust Hair Dryer er ingen undtagelse. Med sin kraftfulde motor er den ideel til dig, der vil have høj kvalitet og kort tørringstid.

Høj kvalitet og smukt design

Føntørreren er i højeste kvalitet, og giver en utrolig kort tørretid. Den har intet mindre end 2100W og kan indstilles i to forskellige temperaturer, samt kold luft og har to blæsestyrker. Luftfilteret kan tages ud og er derfor nemt at rengøre. Ionisk teknologi sørger for at holde håret på blankt og glansfuldt og forhindrer flyvsk og elektrisk hår.

God brugervenlighed

 GHD Air Wanderlust Hairdryer er udført i ergonomisk design, som gør at den ligger godt i hånden. På trods af dens effektivitet er den meget lydsvag. Med en tre meter lange ledning, kan du altid nå en stikkontakt. Der medfølger et fønnæb på 8 cm i bredden, som gør det nemt at rette luften hvorhen det ønskes for nemmere styling.

Produktdetajler:

 • Ergonomisk design
 • 2100 W
 • Ionisk teknologi
 • 2 temperaturindstillinger
 • 2 blæsestyrker
 • Aftageligt luftfilter
 • 3 meter ledning
Det vi liker:
 • Høj effekttivitet
 • Lydsvag
 • Ergonomisk design

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger føntørrer?

Først og fremmest er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i din hårtype når du skal finde din nye føntørrer. Har du tykt hår bør du gå efter en føntørrer med mange watt og eventuelt høje temperaturer, så dit hår tørres effektivt. Er dit hår tyndt eller skadet er det vigtig at du går efter en føntørrer der kan indstilles til lavere temperaturer, så dit hår ikke tager unødig skade af varmebehandlingen. Er du villig til at ofre lidt ekstra kan du med fordel gå efter en føntørrer, der er specielt designet til at beskytte fint og tørt hår.

I beskrivelserne ovenfor er det angivet, hvor mange watt de forskellige føntørrere har. Du får ikke her en lang fysiktime, men det er alligevel en god idé at sætte sig en smule ind i det. Meget kort sagt, så siger mængden af watt noget om, hvor megen energi et elektrisk apparat bruger pr. sekund. Føntørrerens effekt måles i watt, hvilket vil sige, at des højere watt, des mere kraftfuld er føntørreren.

Hvis du har naturlige krøller, som du gerne vil fremhæve, er det en god idé at vælge en model, der kommer med en diffuser. Det er en anordning, der løfter og adskiller håret under føntørring for at skabe krøller og volumen, der holder. Nogle føntørrere kommer med en diffuser, mens du i andre tilfælde skal tilkøbe en separat. Er det tilfældet, skal du holde øje med, at den hårtørrer, du køber kan påmonteres ekstraudstyr. Vil du derimod have glat hår eller kunne komme helt ned til hårrødderne for at skabe ekstra volumen, kan du med fordel gå efter en model med et såkaldt fønnæb, der går det lettere at fokusere varmen på ét sted.

Sidst, men ikke mindst, bør du kigge efter, om hårtørreren gør brug af ionteknologi. Ionteknologi er med til at modvirke krus i håret og statisk elektricitet. Har dir hår tendens til at kruse eller blive flyvsk, er det derfor en god idé at vælge en hårtørrer, der gør brug af denne smarte teknologi.

Tips til hvordan du passer på håret når du føntørrer dit hår

Når man tørrer håret med en føntørrer kommer det i kontakt med høj varme, som kan ødelægge håret. Derfor er det en god idé at anvende et produkt, der er særligt udviklet til at beskytte håret mod varmepåvirkning, for eksempel en heat protection spray.

Desuden bør du altid vende næbbet på føntørreren nedad, så du tørrer håret med skællagene og ikke mod. Det giver et sundere og mere glansfuldt hår.

Sidst, men ikke mindst, bør du altid sørge for at tørre dit hår helt igennem. Fugtigt hår er nemlig mere sårbart end tørt, og det har lettere tendens til at knække.

Kilder

Femina

Femina har lavet en artikel, om hvordan man får det bedste ud af sin føntørrer. Den giver dig 5 råd til, hvordan du bevarer dit hår smukt og sundt, men samtidig kan komme ud af døren hurtigt.

Cosmopolitan

Denne artikel fra Cosmopolitan gennemgår den nye ghd Aura føntørrer, derfor har vi brugt den til at danne os et billede af, hvordan den er og hvad de mener. Du kan læse den hele ved at klikke på linket.

Inspekto.se 

Dette er en svensk test af føntørrer, og den kommer med nogle gode argumenter om de forskellige føntørrer og har været med til at vi har kunne træffe vores valg.

Pricerunner.se

Den svenske afdeling af Pricerunner har også lavet en test af føntørrer. Faktisk har de testet 11 forskellige hårtørrer. De har fokuseret på brugervenlighed, resultatet og til sidst temperaturen og blæseeffekten.

Beautyheaven.com.au 

Beautyheaven anmelder og skriver om forskellige produkter, og denne artikel omhandler ghd Air.

GHD 

Vi har brugt ghd’s egen hjemmeside til at finde informationer om deres produkter.

Amazon

Ved hjælp af Amazon fandt vi ud af at Remington AC8605 E51 Colour Protection Dryer havde fået 4,7 stjerner ud af 5 fra 234 forbrugere. Det giver en god indikation på, at forbrugere er glade for produktet.

The Hair Room 

Endnu en artikel om ghd Air. Denne artikel gennemgår detaljeret føntørreren, så hvis du stadig ikke er helt sikker på om det skal være ghd Air, så kan du få ind på The Hair Room og læse mere om ghd Air.

Test Fazit 

Dette er en tysk test af føntørrer fra Braun (Satin Hair 7 HD), og en meget detaljeret en af slagsen.

Testberichte.de 

Igen en tysk side, men denne gang en gennemgang af Remington D5950 Pro-Air Dry, så er tysk din stærke side og vil du vide mere om præcis den hårtørrer, så du er velkommen til at læse mere uddybende om den.

Konklusion

I denne test har vi vurderet 11 forskellige føntørrere, og Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E er testvinderen. Det er en virkelig effektiv føntørrer med en koldluftsfunktion ud over det sædvanlige og et funktionelt design. Alt i alt er Babyliss Bronze Shimmer 2200W D566E et rigtig godt bud på en føntørrer i høj kvalitet og lækkert design.

I kategorien bedst til prisen har vi udnævnt Babyliss Expert 2100W Hair Dryer, der er en virkelig kraftig og effektiv føntørrer til prisen. Bruger du ikke din føntørrer dagligt, eller skal du blot bruge den til at skabe volumen i dit glatte hår er Babyliss Expert et virkelig godt valg.

På ærespladsen er premium-føntørreren fra GHD Aura. Den er fremstillet med nogle af de nyeste teknologier indenfor føntørrere og har mange luksuriøse detaljer. Det har sikret den gode anmeldelser og anbefalinger fra blandt andre Cosmopolitan og det svenske Bäst-i-Test. GHD Aura er virkelig en luksusføntørrer til den kvalitetsbevidste.