Bedste krøllecreme (2022) → STOR guide til den bedste krøllecreme

1
TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

Dette skønne produkt har i mange år været et af de bedst sælgende produkter fra TIGI i Danmark og resten af Europa, så det er med god grund, at denne krøllecreme bliver kåret som den bedste krøllecreme. Derfor skal du vælge TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier Krøllecremen fra TIGI er en let fiberagtig creme, som går ind og styrker hårets naturlige struktur. Den er både fugtgivende, og smører skællaget, så hovedbunden bliver plejet. Cremen…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier
Ikke på lager
KMS CurlUp Control Creme
Hair4all
Maria Nila Curlicue Cream
Luxplus DK
Moroccanoil Curl Defining Cream
Luxplus DK
Milk_shake Curl Perfectionist
HairOutlet
L'Oréal Tecni. Art PLI Shaper
Hair4all

Hvis du synes, at dine krøller er blevet livløse eller du mangler fald i dit hår, så kan du roligt læse videre her. I denne artikel gennemgår jeg 6 forskellige krøllecremer, så du kan finde den, der passer bedst til dit hår. Krøllecremer kan give flotte og misundelsesværdige krøller og være både intens plejende og varmebeskyttende. Så læs mit guide, så du kan finde den krøllecreme, der passer bedst til dit hår.

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier – Bedste krøllecreme

Dette skønne produkt har i mange år været et af de bedst sælgende produkter fra TIGI i Danmark og resten af Europa, så det er med god grund, at denne krøllecreme bliver kåret som den bedste krøllecreme.

Derfor skal du vælge TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier

Krøllecremen fra TIGI er en let fiberagtig creme, som går ind og styrker hårets naturlige struktur. Den er både fugtgivende, og smører skællaget, så hovedbunden bliver plejet.

Cremen er fyldt med essentielle olier, som tilføjer en masse gode næringsstoffer til håret, der både giver styrke og glans. Håret bliver også beskyttet af krøllecremen, da den beskytter mod varme og UV-stråler, som kan være skadeligt for håret. 

TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier er specielt også god til dig, som har en lidt forældet permanent, da cremen tilfører nyt liv til håret. Hvis dit hår bare har antydning til en smule bevægelse, så vil krøllecremen lave fylde og bringe et helt nyt liv til dine krøller. 

Krøllecremen er fri for parabener, og kan både bruges i vådt og tørt hår. Hvis du anvender den i fugtigt hår, skal du først frottétøre håret, og påføre cremen i hele håret. Derefter skal du kramme krøllerne sammen ved enten ved luftørring eller anvend en softstyler.

Hvis du ønsker at bruge cremen i tørt hår, skal du kramme cremen ind i det tørre hår, og derved fremhæve krøllerne.

Det vi liker:
 • Smører samtidig også skællaget
 • Indeholder essentielle olier, der er sundt for håret
 • Varme- og UV-beskyttende krøllecreme

KMS CurlUp Control Creme – Krøllecreme, der reducerer krus i op til 72 timer

KMS har mere end 40 års erfaringer indenfor hårplejeindustrien, og deres motto er; ‘Great style may not save the world – but it can make your day’. Denne krøllecreme egner sig specielt til dig, som ofte har krus i håret og brug for en creme, der samler krøllerne.

Derfor skal du vælge KMS CurlUp Control Creme 

Krøllecremen er velegnet til alle hårtyper, men den egner sig specielt til dig, som har problemer med frizz, da den samler og former krøller, men holder et krus-frit finish. Den kan reducere krus i op til 72 timer. Samtidig holder og bevarer den også krøllerne i lang tid, og tilfører fugt til håret. 

For at fremhæve krøllerne, indeholder cremen Maize Starch, som er en form for majsstivelse. Cremen har også en beroligende effekt på håret, hvilket skyldes, at den indeholder orange mint, som er kendt for at have denne beroligende effekt på håret, men samtidig også fremhæve krøller. 

Påfør cremen i håndklædetørt hår, og tør håret med en diffuser eller lad det lufttørre. Hvis du ønsker at opnå mere definerede krøller kan du efterfølgende påføre mere i det tørre hår. 

Uden tvivl er dette et godt hårprodukt til at fremhæve krøller. 

Krøllecremen indeholder 150 ml. 

Det vi liker:
 • Krøllecreme med krus-kontrol, som eliminerer krus
 • Tilfører fugt til håret
 • Har en beroligende effekt på håret

Maria Nila Curlicue Cream – Vegansk krøllecreme med god hold

Denne lækre krøllecreme fra Maria Nila er lavet af veganske og naturlige ingredienser, som plejer håret. Produkterne fra Maria Nila er heller ikke blevet testet på dyr, og indeholder ingen former for parabener eller sulfater, hvilket er rigtig godt for håret. Desuden er emballagen CO2 kompenseret, så går du op i miljøet og naturlige ingredienser, er det denne creme du skal gå efter.

Derfor skal du vælge Maria Nila Curlicue Cream

Med denne unikke formel, tilfører cremen en masse fugt og pleje til håret, og samtidig fremhæver den dine krøller eller fald i håret på smukkeste vis. Cremen er blød i konsistensen, så du nemt kan fordele den ud i håret. Desuden går cremen også ind, og forhindrer krus og splittede ender. 

Maria Nila Curlicue egner sig til alle hårlængder, men den har størst effekt i kort til mellemlangt hår. Cremen har et medium hold på 3/5, og en fantastisk duft af jasmin, liljer og ananas. 

Udover at fremhæve og definere krøller eller bølger i dig hår, så er den også varmebeskyttelse, så du trygt kan føntørre dit hår efterfølgende uden at gøre skade på håret. 

Krøllecremen skal anvendes i fugtigt hår. Hvis du ønsker at give håret et ‘textured look’, så skal du tilføje cremen til enderne, og ellers kan du tilføje cremen i hele håret for at få et mere kontrolleret hår. Maria Nila anbefaler, at man anvender cremen helt fra rødderne og ud til spidserne. Du skal kramme produktet ind i håret, og du kan både lufttørre håret eller anvende en føntørrer med diffuser, for at opnå den største effekt. 

Den krøllecreme indeholder 100 ml. 

Det vi liker:
 • Plejer og tilfører fugt til håret
 • Egner sig specielt til kort og mellemlangt hår
 • Varmebeskyttende

Moroccanoil Curl Defining Cream – Intenst plejende krøllecreme

Moroccanoil er et meget anerkendt hårpleje brand, og de er kendt for både deres hårolier, shampooer og hårmasker. Dette er deres bud på en skøn krøllecreme, der aktiverer krøllerne. Cremen er en smule dyrerer end de andre i denne artikel, men der er mere i og den har en helt fantastisk effekt på dit hår, som bestemt er dét værd. 

Derfor skal du vælge Moroccanoil Curl Defining Cream

Krøllecremen fra Moroccanoil egner sig specielt til at give nyt liv i dine krøller, men ønsker har du ikke krøllet hår og ønsker at give dit hår lidt fald, er dette produkt også perfekt til dig. 

Krøllet hår kan være fantastisk, men det kræver også en del pleje for, at det ikke ser kruset ud. Denne krøllecreme eliminerer krus, og i stedet samler krøllerne. 

Moroccanoil har lavet denne krøllecreme ud fra en avanceret, varmeaktiverende teknologi, som giver intens pleje for håret, hvilket også er vigtig. ‘Memory effekten’ sikrer, at dit hår forbliver livligt og uden krus i lang tid. 

Krøllecremen inderholder både protein og arganoil, som er med til at pleje håret i dybden, og gør det samtidig også nemt at rede håret ud, så du får et hår, der er fyldt med krølle krøller og ingen krus, men glans. 

Cremen pumpes ud i hånden – start med et pump. Påfør cremen i længderne og spidserne i håndklædetørt hår, hvis du kan mærke at håret har brug for mere, så gentager du bare processen. Tør håret med en hårtørrer og diffuser. Du kan også anvende andre styringsredskaber, hvis du ønsker.

Det vi liker:
 • Aktiverer krøllerne og eliminerer kruset hår
 • ‘Memory effekt’, som gør håret livligt og uden krus i timevis
 • Indeholder ingredienser, som gør det nemt at rede håret ud

Milk_shake Curl Perfectionist – Farvebevarende krøllecreme

Få nemt krøllerne frem og skab bevægelse i håret med denne krøllecreme fra Milk_shake. Dette brand har et stort sortiment af kvalitetsprodukter til håret, der primært er blevet lavet til professionelle hårsaloner 

Derfor skal du vælge Milk_shake Curl Perfectionist 

Milk_shake har formået at lave en fantastisk krøllecreme, som både tæmmer krøllerne, eliminerer krus og samtidig skaber cremen også definition i håret. Derfor er cremen også mest egnet til dig med krøllet hår, som ønsker at minimere krus og samle krøllerne. 

Cremen gør også mere håndterbart, hvilket gør håret nemmere at arbejde med.

For at hjælpe håret på vej, har Milk-shake tilført mælkeproteiner, som styrker og plejer håret for at gøre det mere modstandsdygtigt. Formlen indeholder også quinoa proteiner, som virker farvebevarende og tilfører glans til håret. Derfor er cremen også ideel til dig, som har farvet håret. Krøllerne holder sig godt, da den har en medium hold effekt.

Så ønsker du en krøllecreme, der kan give dig misundelsesværdige krøller og pleje til håret, så er denne krøllecreme et godt bud. 

Krøllecremen skal krammes op i fugtigt hår, og du kan selv vælge om du vil lade det lufttørre eller anvende en hårtørrer med diffuser, som give den bedste effekt. 

Den indeholder 150 ml.

Det vi liker:
 • Tæmmer krøllerne og eliminerer krus
 • Specielt egnet til dig med krøllet hår
 • Styrker håret og gør det mere modstandsdygtigt

L’Oréal Tecni. Art PLI Shaper – varmebeskyttende krøllespray

Det er ikke kun krøllecreme, som kan give et smukt fald i dit krøllede hår. Denne varmebeskyttende krøllespray fra L’Oréal er ideel til kraftigt hår, og skaber smukke bølger og krøller i dit hår.

Derfor skal du vælge L’Oréal Tecni. Art PLI Shaper

Denne varmeaktiverende sprays skal bruges inden du føntørrer håret, og giver håret et blødt og naturligt look. L’Oréal Tecni. Art PLI Shaper er specielt ideel til kraftig hår, der ønsker at skabe luksuriøse krøller og bølger i håret. 

Krøllesprayen giver også håret volume helt inde fra hovedbunden, og ud i resten af håret, så den er ideel til at skabe volumen og krøller i kedeligt hår. 

Holdfaktoren for denne krøllespray er 4/6, så den giver et medium hold, hvilket er ganske fint. Dagen efter du har brugt denne krøllespray, kan du med fordel bruge den igen, da den har ‘Shape memory’-effekt, så frisuren falder tilbage i samme form som dagen før, når du påfører sprayen. 

Krøllesprayen skal anvendes i fugtigt hår, og hvis du ønsker at opnå volumen og hold, skal håret føntørres med børste. 

Det vi liker:
 • Varmeaktiverende spray
 • Giver volume, som starter helt fra hovedbunden
 • ‘Shape memory’-effekt

Sådan vælger du den bedste krøllecreme til dit hår

For at guide dig på rette vej, har jeg opstillet nogle ting, som du skal være opmærksom på inden du vælger din næste krøllecreme.

Skal cremen og give volume?

Hvis du ønsker, at din krøllecreme også skal tilføre volume til dit hår, så skal du gå efter en krøllecreme, der også giver det. Krøllecremer definerer og samler krøllerne samt fjerner iøsnket krus fra håret, men ikke alle tilfører volume. Du får helt klar den største volumen- effekt ved at bruge en hårtørrer med diffuser efter du har påført cremen i håret.

Varmebeskyttende krøllecreme

Nogle af cremerne i denne artikel er også varmebeskyttende, hvilket er vigtigt for dit hår, da du højst sandsynligt skal bruge en hårtørrer efter du har påført cremen. Varme er noget af det, som er en af de største skyldnere når det kommer til at ødelægge hår og danne spaltede spidser. Derfor er det altid en god idé at vælge produkter, som er varmebeskyttende.

Krøllecreme eller krøllepray?

De fleste kender til krøllecreme, men der findes også krøllespray, som det nederst produkt i denne artikel. Det fungerer også rigtig godt, og er med til at fremhæve krøllerne. Det er desuden nemt at tilhøre i håret, og du behøver ikke på samme måde stå og påføre det jævnt i håret.

Kan man anvende krøllecreme i tørt og vådt hår

Du kan både anvende krøllecreme i tørt og vådt hår, men det er altid en god idé at følge producentens anvisninger. De fleste anbefaler, at man bruger krøllecremen i vådt hår og derefter føntørrer håret for at opnå den bedste og største effekt.

Men det er muligt at tilføre krøllecremen i tørt og i vådt hår, så du må prøve dig frem til, hvad der fungerer bedst til dit hår, og hvad der får krøllerne bedst frem.

Brug en føntørrer for optimal effekt

Det er selvfølgelig meget forskelligt fra produkt til produkt, men grundlæggende er det en god idé at bruge en føntørrer med diffuser, efter du har krammet produktet ind i håret. Det giver nemlig den største effekt. Står du og mangler en føntørrer med diffuser, kan du med fordel læse vores artikel om de bedste hårtørrer, så du vælger den, der passer bedst til dig og dit hår.

FAQ

Hvilken krøllecreme skal jeg vælge?

Den bedste krøllecreme i denne krøllecreme test er TIGI Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier, fordi den samler krøllerne og giver nyt liv til dit hår, samtidig med, at den giver styrke og fugt til hårets struktur. Læs hele artiklen, for at finde den krøllecreme, der passer bedst til dit hår.

Kan krøllecreme bruges i både tørt og fugtigt hår?

Ja, krøllecreme kan bruges i både tørt og vådt hår, men husk altid at undersøg hvad producenten anbefaler. Man opnår typisk den bedste og største effekt ved at påføre cremen i fugtigt hår og tørre det med en diffuser.

Kan jeg også bruge krøllecreme til fladt hår?

Krøllecreme egner sig bedst til, at blive brugt i krøllet hår, da cremen fremhæver og samler krøller samt eliminerer krus. Nogle krøllecremer kan god også fremhæve fald i håret, hvis du ikke har så mange krøller. Krøllecreme tilfører mere liv til et ellers kedeligt hår.