Bedste krøllecreme 2022 – De 5 bedste krøllecremer + guide

1
Kevin Murphy Killer Curls 200ml

Derfor skal du vælge Kevin Murphy Killer Curls Navnet taler for sig selv, når det gælder vores vinder af den bedste krøllecreme i test. Det er nemlig denne fantastiske krøllecreme kaldet Killer Curls fra Kevin Murphy. Det er en let og cremet krøllecreme, som indeholder en omhyggeligt udvalgt blanding af lækre ingredienser som australske frugtekstrakter, aloe vera og olie fra baobabfrø. Det resulterer ikke blot i en skøn duft, men medvirker også til at tilføje…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Kevin Murphy Killer Curls 200ml 188,02 kr. Iloveshampoo
Cantu Moisturizing Curl Activator Cream 355ml 65 kr. Nicehair.dk
Moroccanoil Curl Defining Cream 250ml 231,20 kr. Royal Hair Shop
Curlsmith Curl Defining Styling Soufflé 237ml 200 kr. LOOKFANTASTIC
Kérastase Curl Manifesto Creme De Jour Fondamentale Leave-in 150ml 199 kr. Smukkere.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Få flotte, livlige og definerede krøller med den bedste krøllecreme for dig og dit hår. Vi har testet den bedste krøllecreme på markedet og udvalgt de fem bedste ud fra forskellige kriterier. Dermed er du sikker på, at du kan finde den perfekte krøllecreme, der passer til lige netop dit krøllede hår her i vores krøllecreme test. Du kan med fordel danne dig et hurtigt overblik over de fem testvindere ved at tage et kig på vores sammenligningstabel.

Læs også vores købsguide, hvor vi kommer ind på fordelene ved at bruge krøllecreme, når du har krøllet hår. Vi guider dig frem til, hvordan du kan finde ud af, hvad dine specifikke behov er. På den måde bliver du stærkt klædt på til at vælge den bedste krøllecreme for dig.

Kevin Murphy Killer Curls 200ml – Bedst i test

Derfor skal du vælge Kevin Murphy Killer Curls

Navnet taler for sig selv, når det gælder vores vinder af den bedste krøllecreme i test. Det er nemlig denne fantastiske krøllecreme kaldet Killer Curls fra Kevin Murphy. Det er en let og cremet krøllecreme, som indeholder en omhyggeligt udvalgt blanding af lækre ingredienser som australske frugtekstrakter, aloe vera og olie fra baobabfrø. Det resulterer ikke blot i en skøn duft, men medvirker også til at tilføje masser af fugt og elasticitet, som blødgører og styrker håret. Du bliver efterladt med livlige krøller og et velplejet look.

Denne Kevin Murphy Krøllecreme er ideel at bruge i medium-til-kraftigt krøllet hår, og så er den fyldt med antioxidanter, der aktiverer og definerer hårets naturlige bevægelse. Det resulterer i en vægtløs blødhed og reduceret friktion, som gør håret meget nemmere at rede ud. Derudover kommer krøllecremen med varmebeskyttelse på op til 216 grader, hvilket er en ekstra fordel, som virkelig er praktisk.

Det vi liker:
 • Styrker og giver glans
 • Uden sulfat og parabener
 • Fyldt med antioxidanter
 • Med anti-frizz og varmebeskyttelse
 • Cruelty-free
Det vi ikke liker:
 • Indeholder parfume og silikone

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream 355ml – Bedste billige

Derfor skal du vælge Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

Denne krøllecreme fra Cantu er især ideel, hvis du har naturlige krøller og følger “curly girl”-metoden, da den er formuleret uden alle de ingredienser, som man i den sammenhæng forsøger at undgå (herunder mineralolie, sulfater, silikone, parabener).

Den er super god til dig med kraftige krøller, da den indeholder sheasmør, som virkelig plejer håret og hjælper med at fugte håret i dybden. Du får dermed både glansfulde krøller og sundere hår. Den indeholder samtidig 7 forskellige essentielle olier, som ikke kun giver en skøn duft, men som også arbejder sammen om at give masser af definition og glans til alle slags krøller. 

Det vi liker:
 • Giver volumen
 • Indeholder blødgørende sheasmør
 • Anti-frizz
 • Uden sulfat, parabener, mineralolie og silikone
Det vi ikke liker:
 • Cremen har en meget fed konsistens, som er på grænsen til klistret, hvilket man lige skal vænne sig til
 • Hvis du lider af nøddeallergi, skal du være opmærksom på, at den indeholder nøddebaserede ingredienser som mandel- og macadamiaolie

Moroccanoil Curl Defining Cream 250ml – Bedste premium

Derfor skal du vælge Moroccanoil Curl Defining Cream:

Drømmer du også om definerede krøller, som holder hele dagen med masser af glans uden at fedte? Moroccanoil Curl Defining cream er en fugtgivende krøllecreme, som plejer håret og er utroligt god til at give hold.

Krøllecremens anti frizz teknologi er med til at afhjælpe kruset hår og sammenfiltrede krøller. Det resulterer i et velplejet og sundt look. Den giver krøllet hår et boost med masser af fugt og pleje takket være arganolie, som også får krøllecremen til at dufte virkelig godt. Krøllecremen er også formuleret med solbeskyttelse, der beskytter mod uv stråler. Du kan dermed style håret og efterfølgende bevæge dig ud i solen helt uden at skulle bekymre dig om udtørrede krøller. 

Det vi liker:
 • Plejende og definerende
 • Med anti-frizz og solbeskyttelse
 • Uden parabener
 • Med næringsrig arganolie
Det vi ikke liker:
 • Indeholder parfume og silikone

Curlsmith Curl Defining Styling Soufflé 237ml – Bedste til styling

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Curlsmith Curl Defining Styling Soufflé

Denne krøllecreme leverer et utroligt holdbart look, så du kan bruge den som stylinggel, og den fungerer for alle typer af krøller. Den er perfekt, hvis du ofte oplever trætte krøller eller vil begynde at bruge krøllecreme til at få naturlige krøller frem. Den har en unik tekstur, som er lidt tyk og gelé-agtig, hvilket understreger dens virkning.

Den fungerer nemlig ved at danne et let lag omkring krøllerne, som holder på fugten og giver definition. Det vil virke lidt stift på håret i starten, men det forsvinder, når du efterfølgende krammer det væk. Du skal altså lige kramme krøllerne ad to omgange – både ved påføring af krøllecremen og efter indtørring. Det er dog arbejdet værd, for du bliver efterladt med fugtede og velformede krøller.

Det vi liker:
 • Giver glans og pleje
 • Uden sulfat, parabener, mineralolie og silikone
 • Vegansk
Det vi ikke liker:
 • Kan gøre håret lidt stift efter anvendelse, men det kræver blot, at man klemmer det væk
 • Indeholder parfume

Kérastase Curl Manifesto Creme De Jour Fondamentale Leave-in 150ml – Bedste til kraftige krøller

Derfor skal du vælge Kérastase Curl Manifesto Creme De Jour Fondamentale Leave-in

Denne krøllecreme fra Kérastase giver smukke krøller og er udviklet med en formular, som føles let og slet ikke tynger håret ned. Den nærer samtidig hvert enkelt hårfiber og giver masser af fugt takket være manukahonning og ceramider. Det resulterer i en cremet krøllecreme, som holder håret blødt og eliminerer kruset hår. Den er nemlig også skabt med et 24-timers fugtskjold, som beskytter håret dagen lang og kontrollerer mængden af kruset hår (hvilket den blandt andet gør ved at beskytte mod op til 80 % luftfugtighed!).

Cremen giver flotte krøller med blødhed og bounce, som holder hele dagen. Den er også formuleret med varmebeskyttelse på op til 230 grader, som en ekstra bonus, der er med til at beskytte håret, hvis du fx ofte bruger en føntørrer til at tørre hår.

Det vi liker:
 • Giver glans, blødhed og pleje
 • Med anti-frizz og varmebeskyttelse
 • Uden sulfat, parabener og silikone
 • Med manukahonning og ceramider
Det vi ikke liker:
 • Indeholder parfume
 • Er udviklet til krøllet og meget krøllet hår, så hvis du har bølget hår, vil den måske ikke leverer samme gode effekt

Sådan vælger du den bedste krøllecreme

Der findes masser af produkter til krøller og hvordan vælger man så lige det rigtige? Læs med i nedenstående købsguide hvor vi tager dig igennem alt hvad du skal vide om krøllecreme til dit hår.

Hvorfor skal jeg bruge krøllecreme?

Drømmer du også om at vinke farvel til spaltede spidser og uregerligt hår? Vil du også gerne undgå kruset hår, og i stedet skifte det ud med misundelsesværdige krøller? En krøllecreme giver spændstige krøller og hjælper krøllet hår med at komme til sin fulde ret.

Det er i det hele taget et fantastisk produkt til pleje og styling af krøllet hår. Hvis du har naturlige krøller, kender du nok alt for godt til de dage, hvor håret bare ikke vil samarbejde – hvad enten krøllerne er blevet flade i løbet af natten, krusede efter hårvasken eller en fugtig regnvejrsdag.

Det er netop her, hvor en krøllecreme kan gøre en verden til forskel for din krøllede hårpragt, da den kan bruges til at fremhæve krøller i fugtigt hår eller til at genopfriske krøllerne i tørt hår. Det er helt underordnet, om du har naturligt krøllet hår eller kunstige krøller, som er skabt med et krøllejern eller er permanentede. En krøllecreme virker for alle typer krøller.

En god krøllecreme hjælper nemlig med at styrke krøllernes form og definerer krøllerne, så de får et flot og holdbart look. Derudover bør en god krøllecreme også tilføje fugt til håret, da krøllet hår ofte har brug for masser af fugt for at undgå tørhed og kruset hår. I en krøllecreme er det dog vigtigt, at fugten bliver tilføjet uden at tynge håret og krøllerne ned. Den skal heller ikke fedte håret i forsøget på at give fugt, men bør i stedet resultere i glans og lethed, samt definerede og samlede krøller.

Hvilken krøllecreme skal jeg vælge?

Ligesom med mange andre hårprodukter til krøller, er det enormt individuelt, hvilken type krøllecreme der virker for dig og dine krøller. Den bedste krøllecreme for dig kommer an på din hårtype og dens tekstur. Der findes krøllecremer til alle hårtyper, men det kan være lidt af en jungle at bevæge sig rundt i alle de mange krøllecremer på markedet i dag.

Det er derfor en god idé at sætte dig ind i, hvad dine specifikke behov er. Det kan dog ofte tage et par forsøg, inden du finder frem til den helt rigtige krøllecreme for dig og dit hår. Indimellem handler det også om samspillet mellem din krøllecreme og dine resterende hårprodukter som din shampoo og din balsam. Du vil dog hurtigt kunne spore dig ind på de bedste muligheder for dig, når det gælder krøllecreme, hvis du er afklaret med dine behov, inden du køber.

Her kommer derfor nogle punkter, som er gode at sætte sig ind i, inden du køber din nye krøllecreme:

 • Har du kraftigt eller fint hår?

Ofte er den enkelte krøllecreme udviklet til en bestemt slags hårtykkelse og tekstur. En krøllecreme til fine hårtyper vil fokusere mere på at give volumen og bounce, hvor en krøllecreme til mere kraftigt hår vil være tungere og mere fugtgivende. Hvis du har fint eller tyndt hår og bruger en krøllecreme til kraftigt eller tykt hår, vil den derfor tynge dit hår ned. Du bør gå efter en let krøllecreme. Omvendt vil en krøllecreme til finere hår højst sandsynligt ikke være kraftfuld nok til at have den ønskede effekt på kraftigt eller tykt hår. Du skal derfor altid være sikker på, at du bruger en krøllecreme, der stemmer overens med din hårtype.

 • Har du bølger, tætte krøller eller store krøller?

Der er også stor forskel på, om en krøllecreme er udviklet til lette bølger eller tætte krøller, som generelt har brug for mere fugt. Hold derfor øje med dette, når du udvælger din krøllecreme.

 • Bruger du ofte varme stylingredskaber (som en føntørrer eller et glattejern)?

Nogle krøllecremer indeholder varmebeskyttelse, hvilket er en særligt gavnlig egenskab, hvis du ofte styler dit hår med varmeredskaber. Det kan nemlig være udtørrende og slidsomt for håret. Med en varmebeskyttende krøllecreme kan du forebygge en stor del af skaden, og dermed passe ekstra godt på dine krøller.

 • Hold øje med ingredienslisten

Der er stor forskel på indholdet i krøllecremer. Der kan være mange årsager til, at man forsøger at undgå specifikke ingredienser. Måske er du en “curlygirl” som sværger til sulfat- og silikonefrie hårprodukter. Det kan også være, at du lever vegansk, eller at du er allergisk overfor parfume. Heldigvis er markedet i dag så stort, at der findes krøllecreme til næsten alle slags forbrugere.

Bonustip: Har dit hår lav eller høj porøsitet?

Dit hårs porøsitet er afgørende for, hvordan dit hår optager fugt. Det kan være super hjælpsomt at vide, når du har krøllet hår, da krøller generelt har brug for mere fugt end andre hårtyper. Med viden om dit hårs porøsitet, kan du sikre dig, at dine krøller får al den fugt, som de skal have.

Du kan teste dit hårs porøsitet ved at sætte nogle af dine hårstrå ned i et glas vand. Du har hår med høj porøsitet, hvis dine hårstrå synker hurtigt. Omvendt har du hår med lav porøsitet, hvis hårstråene flyder på vandet. Hvis hårstråene kun synker halvvejs eller er længe om at synke, er dit hårs porøsitet i balance, hvilket er optimalt.

Hvis dit hår har lav porøsitet, har det sværere ved at optage fugt, men er til gengæld også længe om at afgive det, når det er trængt ind. Derfor er hår med lav porøsitet ofte længe om at tørre. Når du kommer krøllecreme i fugtigt hår med lav porøsitet, er det derfor et godt tip efterfølgende at vikle håret op i en T-shirt af bomuld. Varmen som dannes i samspil med bomulden, det fugtige hår og din hovedbund, vil nemlig hjælpe fugten med at trænge ind i dine krøller.

I modsætning til hår med lav porøsitet, optager hår med høj porøsitet hurtigt fugt, men mister det også hurtigt igen. Hår med høj porøsitet optager dermed også hurtigere skadende ingredienser og har behov for godt med beskyttelse og styrke. Derfor bør du være ekstra opmærksom på at udvælge en krøllecreme som er plejende, beskyttende og nærende for dit hår. Du bør også gå efter krøllecremer, som ikke indeholder skadelige og udtørrende ingredienser.

Sådan bruger du din krøllecreme?

Du kan både bruge krøllecreme i fugtigt hår og i tørt hår. Du vil dog få det flotteste resultat, hvis du konsekvent bruger den efter hver hårvask i let fugtigt hår/håndklædetørt hår, så du aktiverer krøllerne, og derefter lader dit hår lufttørre. Bid mærke i, at vi her skriver fugtigt hår – du skal nemlig helst ikke have alt for vådt hår, når du påfører krøllecremen. Det er mest optimalt med håndklædetørt hår, så produktet har mulighed for at trænge ordentligt ind i håret. Hvis du har meget vådt hår, vil produktet nemlig glide af hårstråene sammen med vandet.

Når du skal påføre krøllecremen, skal du fordele den anbefalede mængde (som bør være at finde på den enkelte krøllecremes emballage) i håndfladerne. Det er vigtigt ikke at overdosere, da du risikerer at tynge dine krøller ned eller at fedte dit hår. Herefter skal du kramme dine krøller med hænderne – løft håret forsigtigt med håndfladerne i en bevægelse som går nedefra og op, samtidig med at du krammer om krøllerne med fingrene. På den måde understøtter du og styrker krøllernes naturlige form.

Du skal ikke komme krøllecreme i hovedbunden, og du skal primært fokusere på længderne og spidserne.

Efter påføring af krøllecremen er det en super teknik at lade håret lufttørre. Du kan dog også vælge at føntørre håret ved at gøre brug af en diffuser, som er et ekstra mundstykke, der kan sættes på en føntørrer. Diffuseren virker ved at tørre håret uden at ødelægge krøllernes form, som en almindelig føntørrer kan gøre (pga. varmeafgivelsen).

Diffuseren giver krøllerne et løft og modvirker samtidig krus. Du kan låse krøllerne i deres form ved at afslutte føntørringen med kold luft. Hvis du vil have ekstra hold i dine krøller kan du tilføre hårspray efterfølgende.

Hvis du påfører krøllecreme i tørt hår, gælder den samme teknik med at kramme håret opad. En krøllecreme kan sagtens bruges i tørre krøller, hvor den kan være med til at tilføje ekstra fugt, glans og hjælpe med at holde på flyvske hår. Krøllecreme har også en anti-frizz effekt, som gør håret mindre elektrisk, hvilket er en skøn egenskab i vinterhalvåret.

FAQ

Hvilken krøllecreme er bedst i test?

Den bedste krøllecreme i test er Kevin Murphy Killer Curls, da den lever op til sit navn og giver de flotteste krøller med et sundt og livligt udseende, som holder i lang tid.

Kan man få krøller med krøllecreme?

Nej, du kan godt bruge en krøllecreme i glat hår, men selv den bedste krøllecreme kan ikke skabe krøller ud af det blå. Den kan dog give fugt og næring, hvilket alle hårtyper har gavn af. Hvis du har glat hår med fald, kan cremen give hold og fremhæve dette.