fbpx

Senest opdateret

Hvis du ikke er beriget med krøller fra naturens side, har du helt sikkert set misundeligt efter andre, der har. Men selvom du ikke er krøltop af natur, kan du sagtens opnå smukke krøller ved hjælp af et godt krøllejern.  

Der findes mange forskellige krøllejern på markedet, og det kan være svært at skelne mellem dem, og finde dét, der passer til netop dit hår. Det er først og fremmest vigtigt, at du finder et krøllejern, der passer til dit behov og det look, du stræber efter. Dernæst skal det passe til din hårtype, og sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at du lærer at krølle dit hår ordentligt, så der ikke sker skade på dit værdifulde hår under varmebehandlingen.

Her på siden har vi udvalgt nogle af de bedste krøllejern på markedet på tværs af funktioner. Du får en grundig gennemgang afi, hvad de hver især har af fordele og sidst i artiklen giver vi dig tips og tricks til at vælge det helt rigtige krøllejern til dig og til hvordan, du får smukke, holdbare krøller og hvordan, du beskytter dit hår bedst muligt.

LÆS OGSÅ: Bedste Hårtrimmer test (Opdateret 2020)

Kort resultat af testen

Ud af de 7 udvalgte krøllejern du præsenteres for, har vi bedømt de bedste i kategorierne: premium, bedst i test og bedst til prisen.

 

 

Premium testvinder: Babyliss Curl Secret Iron

Babyliss Curl Secret er et testvindende automatisk krøllejern, der skiller sig ud ved at have en utrolig brugervenlighed og flotte resultater. Det har vundet en lang række tests og er anbefalet hos blandt andre Cosmopolitan, The Fuss og Beautyheaven.


 

Bedst til prisen: Babyliss Pro Sublim Touch

Babyliss Pro Sublim Touch er et klassisk krøllejern, hvor der er lagt ekstra vægt på kvalitet. Det fås i fire forskellige størrelser og er udstyret med keramisk satin touch-overflade, der er den nyeste teknologi indenfor krøllejern.


 

Bedst i test: HH SIMONSEN® ROD VS3 Curling Iron

HH SIMONSEN ROD VS3 Curling Iron er et professionelt keramisk krøllejern med specialdesignet varmeteknologi. Trods sin enkle udformning mange anvendelsesmuligheder og er belagt med keramisk teflon-coating med turmalin, som beskytter håret.


 

Hvilket krøllejern skal jeg vælge?

Der findes et utal af krøllejern på markedet i varierende kvalitet og med forskellige funktioner. Der er dog nogle grundlæggende faktorer, du med fordel kan overveje, når dit nye krøllejern skal vælges.

Først og fremmest overveje, hvilke slags krøller og hvilket look, du krøllelook du gerne vil opnå: Skal det være bølger, store Hollywood-krøller eller små, definerede krøller?

Når du har overvejet hvilke looks, dit nye krøllejern skal kunne fremtrylle, skal du overveje, om du har ønsker til særlige funktioner, for eksempel auto-sluk, forskellige stylingmuligheder og graden af brugervenlighed.

Du kan desuden overveje, hvor varmt, du ønsker, at krøllejernet kan blive og om det skal være muligt at indstille temperaturen. Det er især vigtigt hvis du har fint eller skadet hår.

Når du har overvejet hvilke behov du har til dit nye krøllejern, kan du læse mere om netop den type, der opfylder dine behov til at fremtrylle skønne krøller helt i din stil.

 

#1 HH SIMONSEN® ROD VS3 Curling Iron – Bedste krøllejern

Professionelt keramisk krøllejern fra HH Simonsen med specialdesignet varmeteknologi, og dette krøllejern er perfekt til at lave mellemstore krøller og bløde bølger. HH Simonsen er et anerkendt mærke, og har lavet mange forskellige hårstylingsprodukter. 

Fremhævede fordele:

 • Aluminium teflonbelægning
 • Temperaturregulering
 • Dual function
Forhandler Pris Læs mere
-0,02 Køb nu

Derfor skal du vælge HH SIMONSEN ROD VS3 Curling Iron:

Indimellem er klassisk design og kvalitet vejen frem. HH SIMONSEN ROD VS3 har trods sin enkle udformning mange anvendelsesmuligheder.

Enkelt design – mange anvendelsesmuligheder

Modellen har en størrelse på 13-25 diameter og er derfor perfekt til at lave medium til store krøller eller bløde bølger. Ønsker du variation i din styling er ROD VS3 et virkelig godt bud. Krøllejernet har et temperaturinterval på 120 til 200 grader som gør, at du kan indstille krøllejernet, så det passer til den enkelte hårtype og vælge, hvor definerede dine krøller skal være.

Keramisk teflon-coating

HH SIMONSEN ROD VS3 Curling Iron har en keramisk teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og efterlader håret blødt og blankt. Det sikrer også, at håret ikke hænger fast på krøllejernet og er nemt at tørre af.

Brugervenlig udformning

Modellen har en lang ledning, der kan drejes 360 grader uden at den vikles ind i sig selv. Håndtaget er udført i gummimateriale, som sikrer et godt greb selv når du skal krølle det bagerste hår og selvom dine fingre er fedtede af stylingprodukter. Sidst, men bestemt ikke mindst, har krøllejernet dual function 110V – 230V, hvilket betyder at den kan anvendes i både Europa og USA og derfor er en god rejsemakker.   

Produktdetaljer:

 • Temperaturjustering 120-200 grader
 • 3 meter ledning
 • Dual function
 • Keramisk teflon-coating med turmalin
 • 5 års garanti

 

#2 Babyliss Pro Sublim Touch –  Bedst til prisen

Babyliss Pro Sublim Touch er et klassisk krøllejern, hvor der er kredset for kvaliteten. Modellen er udstyret med den nyeste teknologi indenfor krøllejern og er blevet anmeldt med 5 ud af 5 stjerner hos det beautybulletin.dk på både pris, kvalitet og effektivitet. Derfor vinder den vores bedst til prisen, fordi både kvaliteten og prisen er god. 

Fremhævede fordele:

 • Hele 10 forskellige temperaturindstillinger
 • Hurtig opvarmning
 • Keramisk satin-touch overflade
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Babyliss Pro Sublim Touch

Denne model er virkelig brugervenlig og giver med et vidt spænd i temperaturindstillingerne mulighed for at anvende den temperatur, der er mest effektiv for håret uden at det skades under varmepåvirkningen.

4 størrelser og 10 temperaturindstillinger

Krøllejernet fra Babyliss Pro Sublim Touch findes i fire størrelser: 38 mm, 32 mm, 25 mm og 19 mm, så det er muligt at vælge præcis den størrelse krøller, du ønsker. Den mindste giver små, definerede krøller, mens den største giver store, bløde krøller.

Krøllejernet har hele 10 forskellige temperaturindstillinger, der går fra fra 110 grader til 180 grader. Jo højere temperatur, jo mere definerede krøller. Desuden er der forskel på hårtyper og -tykkelse og den store spændvidde gør det muligt at vælge en temperatur, der passer bedst til ens hårtype. Krøllejernet er maget brugervenligt da det har en indikator der, efter man har valgt temperaturindstilling, viser hvornår den ønskede temperatur er opnået.

Satin-touch keramisk belægning

Som navnet indikerer, er der ved Babyliss Pro Sublim Touch tænkt på varmepåvirkningen af håret. Belægningens keramiske satin-touch teknologi sikrer en nænsom glidning under stylingen, så håret skånes mest muligt samtidig med at varmen fordeles ligeligt over hele overfladen. Samtidig efterlades håret blødt og blankt.

Ultra hurtig opvarmning

Babyliss Pro Sublim Touch er udstyret med en instant heat-funktion. Sæt krøllejernet til og det er klar til brug efter få sekunder. Derudover har krøllejernet en såkaldt cool-tip, der ikke bliver varm, så du kan holde ved det under brug. Det gør brugen nemmere samtidig med at du får et bedre resultat når krøllejernet kan holdes stabilt.

Produktdetaljer:

 • 10 temperaturindstillinger 110-180 grader
 • Keramisk spole med sublim touch belægning for maksimal beskyttelse af håret
 • Cooltip
 • Bordstøtte
 • Drejeledning
 • Instant Heat
 • Lysdiode
 • Fra 19 – 38 mm

 

#3 Babyliss Curl Secret Iron (C1300E) – Premium krøllejern

Babyliss Curl Secret C1300E er den testvindende storesøster til Babyliss Curl Secret Ionic C1200E. Det automatiske krøllejern har vundet tests og er anbefalet hos blandt andre Cosmopolitan, The Fuss og Beautyheaven.

Fremhævede fordele:

 • 100% automatisk krøllefunktion
 • Klar på 30 sekunder
 • 3 forskellige stylingmuligheder
Forhandler Pris Læs mere
699,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Babyliss Curl Secret Iron 

Krøllejernet har vundet en lang række tests fra anerkendte beauty-sider og har en lang række fremragende reviews fra privatpersoner bag sig. Det skyldes blandt andet krøllejernets imponerende grad af brugervenlighed og flotte resultater.

Automatisk krøllefunktion

Et af Babyliss Curl Secret Irons kendetegn er, at det har en 100% automatisk krøllefunktion. Denne funktion sikrer holdbare og ensartede krøller ved at trække en tot hår ad gangen ind i krøllejernets varmekammer. Herefter rulles håret automatisk rundt om keramiske plader og efter få sekunder kommer håret ud i en krølle. Skulle håret mod forventning sætte sig fast, løsnes håndtaget blot og håret kommer fri. Varmepladerne er keramiske og er derfor skånsomt mod håret og giver et glansfuldt resultat.

Flere varmegrader og krøleffekter

Babyliss Curl Secret Iron er klar til brug på kun 30 sekunder. Det har to 2 temperaturindstillinger på 210 og 230 grader. Derudover har den en tidsindstillingsfunktion der gør, at du har tre forskellige stylingmuligheder: 8, 10 og 12 sekunder. Jo længere tid håret holdes inde i varmekammeret, desto mere defineret bliver krøllerne. Ved 8 sekunder får du løse bølger. Ved 10 sekunder får du naturlige krøller og ved 12 sekunder får du super definerede krøller. Krøllejernet har en indbygget indikator, der bipper når tiden for det ønskede look er gået.

Derudover har krøllejernet en rotationsfunktion, der gør det muligt at skifte mellem at krøllen trækkes med eller mod uret, hvilket giver mulighed for et mere ”tilfældigt” og naturligt look.

Alt i alt er Babyliss Curl Secret Iron et utroligt brugervenligt krøllejern, der hurtigt og nemt giver smukke, ensartede krøller, samtidig med at det gør alt arbejdet for dig.

Produktdetaljer:

 • autofunktion
 • Velegnet til alle hårtyper
 • 2 varmeindstillinger
 • 3 krølleefekter
 • Automatisk retningsskift for et naturligt look
 • Keramisk belæging
 • Auto-sluk sikkerhedsfunktion
 • 2.5m swivel cord

 

#4 GHD CURVE® Classic Curl Tong – Det klassiske krøllejern

Endnu et skønt krøllejern fra GHD, men denne gang et helt klassisk krøllejern med sikkerhed for konstant temperatur, der anbefales af det amerikanske GHI og Nicebeauty.com. kan bruges til stort set alle længder af hår og er et klasiisk klemkrøllejern. 

Fremhævede fordele:

 • Velegnet til alle længder hår
 • Cool-tip
 • Kan bruges over hele verden
Forhandler Pris Læs mere
1.114,00 Køb nu

Derfor skal du vælge ghd CURVE Classic Curl Tong:

Hvis du ønsker klassiske ensartede krøller er ghd CURVE Classic Curl Tong det rette valg, fordi det er brugervenligt, og du får et godt resultat.

Klassisk design og resultat

ghd CURVE Classic Curl Tong er et klassisk klemkrøllejern, designet til at skabe klassiske og ensartede krøller og voluminøst fald. Modsat mange andre krøllejern er det også velegnet til kort hår. Produktserien ghd curve® lover en jævn varme og konstant temperatur på 185 °C under hele stylingen, og er udviklet med en innovativ teknologi, der sikrer at håret får masser af glans og et holdbart resultat, uanset om du laver naturlige bølger eller definerede krøller.

Praktisk og brugervenligt – over  hele verden

ghd CURVE Classic Curl Tong er udstyret med en fjederaktiveret klemme og ergonomisk greb, der gør det meget brugervenligt. Desuden har det cool-tip, så du nemt kan holde krøllejernet stabilt for et optimalt resultat, uden at skulle bekymre dig om at brænde fingrene. Du skal heller ikke bekymre dig om, om du har husket at slukke for krøllejernet, da det er udstyret med automatisk dvalefunktion, der slukker efter 30-minutters inaktivitet. Med sin praktiske støttefod, kan du nemt lægge krøllejernet fra dig under stylingen. Modellen har desuden en lang ledning, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed under stylingen. Det, der gør at ghd CURVE Classic Curl Tong adskiller sig fra de fleste af sine konkurrenter på markedet er, at det automatisk tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at det kan bruges over hele verden.

Produktdetaljer:

 • medium størrelse (26 mm)
 • fjederaktiveret klemme
 • cool-tip
 • praktisk støttefod
 • ultrazone-teknologi
 • keramisk belægning
 • automatisk dvalefunktion
 • universal strømtilslutning

#5 GHD CURVE® Creative Curl Wand – kegleformet krøllejern

Klassisk krøllejern fra det anerkendte ghd. GHD Curve Creative Curl Wand er testet og anmeldt af Cosmopolitan, blandt andet med ordene: ”Fantastisk holdbarhed. Hvis dit hår aldrig kan holde krøllerne, skal du helt sikkert prøve det her.”

Fremhævede fordele:

 • Tri-zone teknologi
 • Flere stylingmuligheder
 • Holdbart resultat
Forhandler Pris Læs mere
1.149,00 Køb nu
1.229,00 Køb nu

Derfor skal du vælge GHD Curve Creative Curl Wand

GHD Curve Creative Curl Wand får i tests stor ros for dets evne til at lave definerede krøller, som holder i virkelig lang tid. Det er et klassisk krøllejern, men har lige dét ekstra i kvaliteten.

Flere stylingmuligheder

På trods af at GHD Curve Creative Curl Wand ved første øjekast ligner et almindeligt krøllejern, giver dets kegleformede udformning mulighed for flere looks. På det smalleste sted har det en diameter på 23mm og på det bredeste 28mm. Det betyder at man med det samme krøllejern kan lave alt fra løse, voluminøse krøller til små, definerede krøller. Derudover anbefales det til både langt og kort hår.

De ekstra detaljer

GHD Curve Creative Curl Wand er udstyret med en innovativ teknologi, der kaldes tri-zone teknologi, som sikrer en jævn temperaturfordeling på hele krøllejernets overflade. Det har keramisk belægning som efterlader håret blødt og glansfuldt. Krøllejernet har en kort opvarmningstid og automatisk dvalefunktion der gør, at det slukker efter 30 minutters inaktivitet. Modellen er udstyret med cool-tip, som gør det muligt at holde ved krøllejernet uden at brænde fingrene.

Desuden har GHD Curve Creative Curl Wand en lang ledning med drejefunktion og en praktisk brodstøtte for størst mulig brugervenlighed.

Produktdetaljer:

 • Kegleudformning på 23 – 28 mm
 • Cool-tip
 • Keramisk belægning
 • En temperaturindstilling på 185 grader

 • Automatisk dvalefunktion

#6 Babyliss Pro Titanium Curling Iron 32 mm – krøllejernet med mange stylinger

Babyliss Pro Titanium Curling Iron er et klassisk krøllejern med klemfunktion og keramisk turmalinbelægning i god kvalitet.

Fremhævede fordele:

 • 15 forskellige indstillinger
 • Justerbar temperatur
 • Keramisk turmalinbelægning
Forhandler Pris Læs mere
1.199,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Babyliss Pro Titanium Curling Iron

Babyliss Pro Titanium Curling Iron er belagt med keramisk titanium turmalinbelægning, der beskytter håret mod varmen under stylingen.

Mange indstillinger og temperaturregulering

Babyliss Pro Titanium Curling Iron har intet mindre end 15 forskellige indstillinger, og giver dig mulighed for mange forskellige stylinger. Modellen har justerbar temperaturindstilling fra 130 – 200 grader, og er derfor velegnet til alle hårtyper, ligesom den giver mulighed for at styre, hvor definerede krøllerne skal være.

Krøllejernet er belagt med keramisk titanium turmalinbelægning, der er specielt designet til at beskytte håret mod varmepåvirkningen.  

Praktisk udformning og brugervenlighed i top

Krøllejernet er forsynet med en klemme, så håret kan holdes fast under stylingen så du ikke skal bekymre dig om at holde fast med fingrene.  På håndtaget er der indbygget tænd/slukknap og digitalt display, der nagiver temperaturen. Den roterende ledning på 2,7 meter giver stor bevægelsesfrihed.  Babyliss Pro Titanium Curling Iron har desuden automatisk dvalefunktion så krøllejernet automatisk slukker efter 60 minutter.

Produktdetaljer:

 • Keramisk turmalinbelægning
 • Digitalt temperaturdisplay
 • 15 indstillinger
 • Temperaturindeks 130 – 200 grader
 • Dvalefunktion
 • 32 mm

#7 HH SIMONSEN® ROD VS5 Deep Waver – til bølget hår

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver er ikke et krøllejern i klassisk forstand, men et bølgejern, der giver smukke bølger i håret og en glansfuld finish.

Fremhævede fordele:

 • Titaniumbelægning
 • Kort opvarmningstid
 • Giver bløde bølger
Forhandler Pris Læs mere
-0,02 Køb nu

Derfor skal du vælge HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver

HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver er et keramisk bølgejern, der er ideelt til at skabe bølger i håret, og holder det krusfrit takket været ion-effekt.

Krusfrie bølger med ionic-teknologi

Bølgejernet har et af markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi. Dets overflade er belagt med det patenterede CETEFTM, som er et keramisk materiale, der sikrer effektiv ionic-teknologi. Håret efterlades blødt og skinnende og statisk hår kontrolleres på grund af de infrarøde lysstråler og ionic-teknologien.

Velegnet til alle hårtyper

ROD VS5 Deep Waver har en jævn varmefordeling, der giver ensartede og holdbare bølger. Bølgejernet kan trinløst temperaturreguleres fra 150°C til 210°C, så det matcher alle hårtyper.

Det er desuden udstyret med en 3 meter lang drejeledning og et ergonomisk non-slip håndtag, der sikrer brugervenlighed med et godt og sikkert greb.

Produktdetaljer:

 • Keramisk bølgejern
 • Temperaturindex 150-210 grader
 • 3 meter drejeledning
 • Hurtig opvarmning
 • Titanium-belægning og indbygget infrarød teknologi

Gode råd og overvejelser inden du vælger et krøllejern

Når du skal vælge det rigtige krøllejern, skal du først og fremmest overveje, hvilke slags krøller og hvilket look, du krøllelook du gerne vil opnå. Som hovedregel gælder det, at jo større diameteren på krøllejernet er, des større og blødere krøller får du – og omvendt: jo mindre diameter, des mindre bliver og mere definerede bliver dine krøller. Så: ønsker du sto e Hollywoodkrøller skal du gå efter et krøllejern med stor diameter, og ønsker du små krøller, der kan gøre selv den største krøltop misundelig, skal du vælge et krøllejern med en mindre diameter. Nogle krøllejern er kegleformede. Det betyder at du kan justere størrelsen på krøllerne, at efter hvor på krøllejernet du snor dit hår. Andre krøllejern kommer med udskiftelige hoveder i flere størrelser, så du har mulighed for at skifte mellem forskellige krøllelooks. Går du efter et beach babe-bølgelook, er det rette stylingjern for dig måske ikke et klassisk krøllejern, men et bølgejern, der giver smukke havfruebølger.

Når du har overvejet hvilke looks, dit nye krøllejern skal kunne fremtrylle, skal du overveje, om du har ønsker til særlige funktioner. Markedet bugner med krøllejern med alverdens smarte funktioner, så det er en go idé at gøre op med dig selv, hvilke ønsker du har. Er det vigtigst at brugervenligheden er helt i top og er du villig til at spendere ligt ekstra på luksus eller er det vigtigere, at krøllejernet ”bare” giver smukke krøller og prisen holdes nede?  

Du kan desuden overveje, hvor varmt, du ønsker, at krøllejernet kan blive. Mange modeller har et temperaturindex, der går det muligt at indstille temperaturen inden for et bestemt interval, mens nogle modeller har kun én temperaturindstilling. Hvorvidt temperaturen skal kunne indstilles afhænger i høj grad af din hårtype. Har du fint, lidt sart eller svækket hår er det vigtigt at kunne vælge en lav temperatur. Hvis dit hår generelt har svært ved at holde på krøllerne, er det en god idé at vælge et krøllejern der kan indstilles til en høj temperatur. Er du i tvivl om din hårtype, så anbefaler vi at du spørger din frisør til råds.

Er du lidt en nybegynder i kunsten at krølle hår, eller har du ikke nogen til at hjælpe dig med det bagerste hår, kan det være en god idé at gå efter et krøllejern med en såkaldt cool-tip. En cool-tip er en spids i enden af krøllejernet, som ikke bliver varm og gør det muligt at holde ved krøllejernet med begge hænder. Skal brugervenligheden være helt i top, findes der sågar krøllejern, der gør arbejdet for dig, og selv snor håret om en keramisk tromle.

Opvarmningstid og flere stylingmuligheder kan også være faktorer, der spiller ind, ligesom det kan være en god idé at se efter krøllejern med en lang drejeledning hvis du ønsker stor bevægelsesfrihed.  

Pas på dit hår

Selvom der findes krøllejern med belægninger, der har til formål at beskytte håret, er det vigtigt at du er opmærksom på, at du ikke bruger for høj varmeindstilling. Inden du går i gang med at krølle håret er det desuden vigtigt at du forbereder dit hår og behandler det inden du går i gang med at svinge krøllejernet. Brug en curl hold spray eller et andet varmebeskyttende produkt. Det giver dit hår holdbarhed og giver det samtidigt også varmebeskyttelse, så dit hår ikke bliver skadet af det varme krøllejern.

Sådan får du krøllerne til at holde hele dagen

Én ting er at få nylavede krøller til at se flotte ud, en anden er, at får dem til at holde hele dagen. Med ganske få tricks kan du lave flotte krøller, uden at de falder sammen og bliver kedelige i løbet af dagen.

Forbered dit hår inden du går i gang

Udover varmebeskyttelse er det en god idé at bruge et produkt, der hjælper til at holde krøllerne på plads så de er flotte og spændstige hele dagen. Del håret op i forskellige sektioner og påfør derefter produkterne i håret, så alt håret er dækket ind.

Krøl en lille hårlok ad gangen

For at opnå et holdbart og flot resultat er det en god idé at dele håret op, så du kan krølle en lille hårlok ad gangen. Hvis du kommer til at krølle en for stor hårlok, så bliver varmen ikke jævnt fordelt i håret, hvilket vil betyde, at krøllen hurtigt falder sammen. Væbn dig med tålmodighed og tag én hårlok på ca. 3 cm ad gangen, og fortsæt til alt håret er krøllet for at opnå et holdbart og ensartet resultat.

Klips håret op

Hver gang du har krøllet en sektion af håret, er det en god idé at klipse krøllen op med en hårnål eller en clips. Du fastsætter krøllen tæt på hovedbunden, så krøllen på den måde bevarer dens runde form, mens håret nedkøler.

Undgå berøring af krøllerne når de er varme

For at skabe et naturligt look er det en god idé at køre hænderne igennem håret efter det er krøllet. Det er dog meget vigtigt at du venter til håret er helt kølet af, da det ellers vil få håret til at falde sammen. Afslut med en god hårspray, som giver krøllerne en bedre holdbarhed.

Krøl håret med et glattejern

Er du blevet inspireret til at lave flotte, gyngende krøller, men kan du ikke vente på at dit nye krøllejern kommer hjem? Så er det faktisk muligt at bruge sit glattejern til at skabe flotte krøller med. Her får du en trin-for-trin guide, til at stille længslen efter krøllerne:

 1. Start med at børste håret igennem så det ikke filtrer, og påfør varmebeskyttelse i hele håret.
 2. Del håret op på midten så du har to sektioner.
 3. Tag en hårlok fra den ene sektion og klem glattejernet omkring hårlokken nær rødderne.
 4. Herefter snor du hårlokken op omkring glattejernet, så hårlokken er snoet omkring glattejernet én gang, og så hårspidsene vender ned ad.
 5. Efterfølgende trækker du forsigtigt glattejernet ned ad, og åbner op for pladerne, når du har nået spidserne.
 6. Denne procedure gentages i hele håret. Jo større hårlok du tager, desto større og blødere vil krøllerne blive.

LÆS OGSÅ: Sammenligning af de bedste GHD glattejern

Testkilder

Under er forskellige kilder, som vi har brugt til at lave denne artikel til dig, så du kan træffe det rigtige valg om, hvilket krøllejern du skal vælge.

Cosmopolitan

Denne artikel fra Cosmopolitan er en test af forskellige krøllejern, som bliver testet. 

Femina

Artikel fra Femina omhandler automatiske krøllejern, som er en ny tendens blandt de forskellige leverandører inden for krøllejern. Den gennemgår, hvordan man bruger krøllejernet. 

The Fuss

Dette artikel fra The Fuss omhandler også automatiske krøllejern og gennemgår tips og tricks til, hvordan man bruger den. 

Goodhousekeeping.com

 Denne artikel fra Goodhousekeeping.com gennemgår GHD Classicc Curl Tong, og deres holdning til dette krøllejern. 

Konklusion

I denne test har vi vurderet syv forskellige krøllejern.

Som premium-model har vi udnævnt Babyliss Curl Secret, der har vundet store roser hos blandt andet Cosmopolitan, The Fuss og Beautyheaven. Det testvindende krøllejern, er 100% automatisk og er utroligt brugervenligt, selv for nybegyndere. Det er lidt i den dyre ende, men hvis kvalitet er den afgørende faktor, er Babyliss Curl Secret det sikre valg.

Leder du efter et krøllejern i høj kvalitet uden at sprænge budgettet? Så har vi udvalgt Babyliss Pro Sublim Touch som bedst til prisen. Der et klassisk krøllejern i virkelig høj kvalitet med den nyeste teknologi indenfor krøllejern.

Bedst i test er HH SIMONSEN ROD VS3 Curling Iron, som er et professionelt keramisk krøllejern med specialdesignet varmeteknologi. Med en belægning af keramisk teflon-co

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.