Bedste Læbepomade Test 2022

1
Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick

Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick er en lækker fugtgivende læbepomade, som lindrer tørre og sprukne læber. Fremhævet af Matas brugere for sin cremede konsistens og blødgørende egenskaber. Og for sin evne til straks at hele og fugte udtørrede læber. Hvorfor vælge Elizabeth Arden Leder du efter en lækker læbepomade som er nem at påføre, som ikke fedter, og som på effektiv vis fugter og plejer dine læber, så er denne læbepomade helt sikkert…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick
ShopBetter
Carmex Læbepomade
Lyko DK
Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm
Organicshop
EOS Lipbalm granatæble/hindbær
Jala-helsekost
Ecooking Lip Balm Mint
Jala-helsekost
Clinique Moisture Surge Hydro Plump Treatment
Parfumdreams.dk - DK
Smith’s Rosebud læbepomade
Helsebixen
Læbepomade fra Lancome
AllBuy
Nilens Jord Lip Scrub
Ikke på lager
Elizabeth Arden Lip-Fix Cream
Lookfantastic
Decubal Lips & Dry Spots Balm
Mecindo.dk

Guide til valg af den bedste læbepomade:

Smukke, indbydende læber – lige klar til at kysse. Det drømmer vi nok alle om, men hvorfor er det så så svært at få lækre, flotte læber? Alt for ofte er de bare tørre og sprukne og det er svært at fikse dem, når de først er blevet triste og flossede. Måske svier de eller måske skaller de. Men fortvivl ikke, du kan faktisk gøre rigtig meget selv for at holde fugtbalancen i dine læber og modvirke udtørring. For udtørring er i langt de fleste tilfælde den primære årsag til, at vores læber har det hårdt.

Vores bud på bedste læbepomade er Eight Hour Creme Lip Stick fra Elizabeth Arden, en lækker cremet stift læbepomade med super fugtgivende egenskaber, solfaktor og masser af antioxidanter i form af E vitamin.

Bedst til prisen er Carmex, det originale medicinske læbepomade produkt, som giver øjeblikkelig lindring til tørre og sprukne læber. Masser af lækre ingredienser blødgør og beskytter dine læber i al slags vejr.

Bedste premium produkt er Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm, en fantastisk helende læbepomade, som blødgør og afhjælper sprukne læber. Rene, naturlige ingredienser som jojoba, kokos, mandel og sheabutter giver masser af fugt og pleje.

Inden du vælger din læbepomade bør du overveje, hvilke umiddelbare udfordringer du har med dine læber – sprækker de, tørrer de nemt ud, er du allergisk eller sensitiv overfor særlige påvirkninger, er du meget ude i solen og kræver dine læber derfor ekstra solbeskyttelse? Når du har defineret hvad du har brug for, kan du parre dit behov med den læbepomade, som regulerer netop den udfordring du har med dine læber.

Vi har samlet en række favoritter inden for læbepomade til dig nedenfor. Bliv inspireret – vi lover dig, at der er mange lækre af slagsen. Ingen grund til kun at gå efter den klassiske vaseline længere.

Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick – Bedste læbepomade

Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick er en lækker fugtgivende læbepomade, som lindrer tørre og sprukne læber.

Fremhævet af Matas brugere for sin cremede konsistens og blødgørende egenskaber. Og for sin evne til straks at hele og fugte udtørrede læber.

Hvorfor vælge Elizabeth Arden

Leder du efter en lækker læbepomade som er nem at påføre, som ikke fedter, og som på effektiv vis fugter og plejer dine læber, så er denne læbepomade helt sikkert noget for dig. Elizabeth Arden Eight Hour Creme Lip Stick indeholder E vitamin, som med sine antioxidanter beskytter huden mode udefrakommende påvirkninger. Giver god solbeskyttelse og derfor perfekt at have med i rejsetasken sydpå. Fås både i neutral farve eller i farvede nuancer.

En yderst lækker og holdbar læbepomade, der både helbreder og forebygger tørre læber.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Elizabeth Arden
 • Indhold: 3,7 g
Det vi liker:
 • Lækker cremet konsistens
 • Effektiv lindring af tørre læber
 • Holdbart og glansfuldt look

Carmex Læbepomade – Bedst til prisen læbepomade

Carmex er en klassiker inden for læbepomader – et lindrende produkt, som arbejder i dybden med sit mix af lækre ingredienser og som straks sætter ind mod udtørrede læber.  En virkelig effektiv læbepomade til en yderst fornuftig pris.

Omtales af Matas brugere som en all time favorit, som giver fugt og instant pleje til tørre og sprukne læber uden at fedte. Samtidig dufter den dejligt af både menthol og kamfer.

Hvorfor vælge Carmex læbepomade

Hvem elsker ikke klassiske apotekerprodukter! Vi gør. Carmex kommer i sin næsten originale dåse og har bevaret de plejende egenskaber, som har gjort den til en all time favorit. Kakaosmør blødgør og plejer, mens kampfer og menthol nedkøler og lindrer læberne.

Produktdetaljer

 • Mærke: Carmex
 • Indhold: 7,5 g
Det vi liker:
 • Effektiv lindrende mode tørre læber
 • Dejlig konsistens som er let at påføre fra dåse
 • Godt match mellem pris og produkt

Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm

Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm er en læbebalm, der plejer i dybden, og den er med sin nærende formel med naturlige olier velegnet til helt tørre og sprukne læber.

Hvorfor vælge Rudolph Care

Rudolph Care er et mærke, der fokuserer på bæredygtighed og naturlige ingredienser. Selvom denne læbebalm er fri for unødig kemi, er der ikke sparet på virkningen og kvaliteten af produktet. Rudolph Care Acai Antioxidant Lis Balm er rig på nærende olier fra oliven, jojoba, kokos, mandel og acai og med sheasmør får man langtidsholdbar beskyttelse og virkning af olierne. Den indeholder naturligt bivoks, der giver en blød og behagelig konsistens på læberne.

Produktdetaljer: 

 • Mærke: Rudolph Care
 • Indhold: 10 ml
Det vi liker:
 • Fyldt med nærende olier
 • Dybdevirkende pleje
 • Naturlig

EOS Lipbalm granatæble/hindbær – bedste veganske læbepomade

Denne læbepomade fra EOS er en vegansk en af slagsen fyldt med naturlige ingredienser, som både plejer og blødgør dine læber. Et lækkert alternativ til de voksbaserede læbepomader.

Fremhæves af det danske forbrugermagasin Tænk, som en rigtig god læbepomade uden allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer (dog parfume). Derudover fremhæver det danske kvindemagasin Woman som et rigtig godt, plejende og billigt alternativ til de langt dyrere læbepomader på markedet.

Hvorfor vælge EOS læbepomade

Denne læbepomade indeholder et væld af lækre naturlige ingredienser, som dine læber vil elske. Nærende olier med blandt andet kokos, avocado og shea blødgør og gør dine læber sunde og indbydende. Da læbepomaden ikke er voksbaseret føles den let og transparent på dine læber, ligesom den ikke fedter. Perfekt til dig, som går efter et allergivenligt alternativ.

Produktdetaljer:

 • Mærke: EOS
 • Indhold: 7 g
Det vi liker:
 • Let og luftig, ikke voksbaseret
 • Nærende olier blødgør og giver sunde læber
 • Allergivenlig

Burts Bees Beewax – læbepomade med naturlige ingredienser

Burts Bees Beewax er en læbepomade, som blødgør og plejer dine læber med et væld af naturlige ingredienser. Trods indhold af bivoks hverken fedter eller klistrer den.

Anbefalet af det danske forbrugermagasin Tænk, som en læbepomade uden hormonforstyrrende ingredienser. Skønhedseksperterne fra det danske kvindemagasin Woman har den også på sin favoritliste, som et virkelig lækkert og billigt alternativ til de langt dyrere læbepomader.

Hvorfor vælge Burts Bees Beewax

Burts Bees er spækket med lækre naturlige ingredienser som bivoks, solsikke- og kokosnøddeolie, pebermynteolie og dertil vitaminer som gør læberne sunde over tid. Et yderst billigt alternativ til de langt dyrere produkter. Kan du godt lide den klassiske vaselineløsning, så vil du kunne lide denne her. Bortset fra, at den ikke fedter og klistrer trods indhold af bivoks.

Produktdetaljer

 • Mærke: Burts Bees
 • Indhold: 4,25 mg
Det vi liker:
 • Nærende og plejende
 • Fedter ikke
 • Allergivenlig

Ecooking Lip Balm Mint

Ecooking Lip Balm Mint er en lækker plejende læbepomade fremstillet af rene naturlige ingredienser. Sætter gang i læbernes blodcirkulation og fremhæver dermed deres egen farve.

Fremhævet af Matas brugere som et rent produkt, med en fantastisk duft af mint. Efterlader læberne bløde og skinnende.

Hvorfor vælge Ecooking:

Læbepomaden fra Ecooking er fyldt med lækre økologiske olier, blandt andet argan-, oliven- og mandelolie. Desuden blødgør E vitamin og shea butter læberne og holder en fin fugtbalance. Læbepomaden er perfekt at bruge i de varme måneder, da minten har en kølende effekt på læberne.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Ecooking
 • Indhold: 15 ml
Det vi liker:
 • Allergivenlig
 • Vitaminer og olier plejer læberne
 • Fedter ikke

Clinique Moisture Surge Hydro Plump Treatment

Clinique Moisture Surge Hydro Plump Treatment er en multivirkende læbepomade som med sine forskelligartede funktioner straks sætter ind mod udtørring og manglende glans. Den funktionelle læbepomade udglatter, fugter og nærer dine læber.

Fremhævet af Matas brugere for sin evne til at tilføre læberne masser af lækker fugt. Og ikke mindst sit praktiske og handy design, som gør den perfekt at have med i håndtasken

Hvorfor vælge Clinique

Leder du efter en læbepomade som føles let og transparent og som ikke fedter, så er denne læbepomade måske én du burde prøve. Med sine nærende egenskaber virker den rigtig godt både som dit daglige fugttilskud til læberne, men også som en slags ’natcreme’ til tørre læber, der trænger til hjælp.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Clinique
 • Indhold: 10 ml
Det vi liker:
 • Let og transparent
 • Intens fugtgiver – nat og dag
 • Udglattende, blødgørende og nærende

Smith’s Rosebud læbepomade

Smith’s Rosebud er intet mindre end en klassiker inden for læbe- og ansigtspleje. Et universalmiddel, som anvendes af makeupartister, skuespillere og modeller til at afhjælpe stort set hvad som helst! Udover at fugte og nære dine læber kan du bruge Smith’s Rosebud som både lipgloss og pomade, neglebåndscreme, hånd- og hårsalve, øjenbrynsshaper eller som instant plejende salve til meget tør hud. Rosebud salven kan alt!

Fremhæves af Matas brugere for netop sin multifunktionalitet og som et decideret must i makeuptasken. Din life saver til stort og småt.

Hvorfor vælge Smith’s Rosebud Salve

Med sine lækre planteolier blødgør salven dine læber og efterlader dem fløjlsbløde. Et lækkert salvebaseret produkt, som trods sin konsistens ikke minder det fjerneste om den vaseline, du kender.

Leder du efter en super funktionel læbepomade som kan lidt af hvert og som samtidig både plejer, blødgør og får dine læber til at shine, så er Smith’s Rosebud et sikkert hit i makeuptasken.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Smith’s
 • Indhold: 22,7 g
Det vi liker:
 • Multifunktionel
 • Øjeblikkelig helende og blødgørende
 • Fugter

Læbepomade fra Lancome

Lancome Absolue Precious Cells Silky Lip Balm er en lækker, silkeblød læbebalsam til dig, som gerne vil forkæle dine læber lidt ekstra. Et eksklusivt produkt, som blødgør og plejer den sarte hud på læberne.

Fremhæves af Matas brugere som en super fugtgivende læbebalsam, som virker straks og med sin let skrå applikator gør det nemt at påføre i rette mængde.

Hvorfor vælge Lancome læbepomade:

Denne læbebalsam beskytter og plejer på samme tid. Et eksklusivt produkt, som dine læber uden tvivl vil elske. Applikatoren er udviklet så den følger læberne og den er derfor super nem at anvende.  Gå efter denne læbebalsam, hvis du leder efter et eksklusivt blødgørende produkt, som er nemt at arbejde med og som både nærer, plejer og gør dine læber indbydende og mere glansfulde.

Produktdetaljer:

 • Mærke: Lancome
 • Indhold: 15 ml
Det vi liker:
 • Funktionel applikator
 • Øjeblikkelig fugtgivende
 • Let og blød konsistens

Nilens Jord Lip Scrub – dansk kvalitet

Nilens Jord Lip Scrub er til dig, som leder efter en lækker scrub til dine læber. Exfolierer og fjerner de døde hudceller. Som alle andre scrubs efterlader den huden langt mere frisk og levende – og det samme med dine læber. Vær ikke bange for, at læberne udtørres – tværtimod. Dine læber vil elske at blive forkælet med en scrubbehandling!

Hvorfor vælge Nilens Jord 

Denne scrub er specielt udviklet til læberne, hvor huden er ekstra fin og sart. Med sit indhold af skrubbekorn fra sukker fra kokos arbejder produktet i dybden med at fjerne døde hudceller. Shea Butter sikrer, at læberne trods skrubbebehandlingen efterlades fine og bløde. Et lækkert produkt, som kan anvendes så tit du vil. Måske du ikke har overvejet et scrubprodukt til dine læber før – men det bør du! Resultatet er fantastisk. Det nænsomme scrub efterlader læberne bløde, lækre og mere glansfulde.

Det vi liker:
 • Exfolierende
 • Giver glatte, bløde læber
 • Parfumefri

Elizabeth Arden Lip-Fix Cream

Elizabeth Arden Lip-Fix Cream er et specialprodukt til dig, som ønsker hjælp til at holde din læbestift på plads, samt sikre glans og look. Udglatter læbernes linjer, så læbestiften trænger mere ensartet ind i læberne og ikke tørrer ud i kanterne. Et absolut must for dig, som vil have det perfekte læbestiftlook!

Fremhævet af Matas brugere for netop sin evne til at få maksimalt udbytte af sin læbestift. Ensarter og udjævner, og anvendes lige inden du påfører læbestiften.

Hvorfor vælge Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Lip-Fix er et lækkert specialprodukt, som sætter prikken over i’et til dit look. Læbestift kan være en tricky ven, som kræver lidt ekstra hjælp. Der er ikke noget så irriterende og utjekket som læbestift der ikke sidder pænt – hvem har ikke prøvet det. Men med denne Lip-Fix har du hjælpen lige ved hånden og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt læbestiften sidder, for det gør den!

Produktdetaljer:

 • Mærke: Elizabeth Arden
 • Indhold: 15 ml
Det vi liker:
 • Udglattende
 • Perfekt base for læbestift
 • Parfumefri

Decubal Lips & Dry Spots Balm

Decucal Lips & Dry Spots Balm er en lindrende og plejende balm især velegnet til tørre og sprukne læber. Den tilfører fugt og blødgør med essentielle olier, som huden behøver for at blive blød og smidig.

Hvorfor vælge Decubal

Decubal Lips & Dry Spots Balm er en allergicertificeret læbebalm, hvilket betyder, at den kan bruges af enhver. Den har et højt fedtindhold, så den kan bruges selv i de helt kolde måneder. Formlen med E-vitamin og essentielle olier gør denne salve helt fantastisk til at nære og blødgøre både læber og neglebånd eller tørre albuer.

Produktdetaljer: 

 • Mærke: Decubal
 • Indhold: 30 ml
Det vi liker:
 • Allergivenlig
 • Lindrer og plejer
 • Velegnet til tørre og sprukne læber

Vælg den rigtige læbepomade for dig

Inden du vælger din favorit læbepomade er det vigtigt, at du definerer dine læbers behov. Har dine læber tendens til at udtørre og reagerer du straks på vind og vejrskift, så skal du gå efter en læbepomade som indeholder masser af fugtgivende ingredienser, som binder fugten til din hud.

Sol er en af de største syndere når det kommer til udtørring af læber, så hvad enten du er til bade- eller skiferie, så husk beskyttelse til dine læber. Vælg et læbeprodukt med solfaktor, så er du beskyttet.

Da læbeprodukter er i direkte kontakt med din mund, bør du have ekstra fokus på at anvende økologiske eller naturbaserede produkter. En hovedregel siger, at læbepomader skal kunne spises!

Har du problemer med at dine læber skaller, udtørrer eller svier skal du nok endnu mere overveje om de økologiske og allergivenlige læbeprodukter, er det du leder efter. Eller måske du i virkeligheden skal lede efter et specialprodukt.

Synes du, at din hud omkring læberne er begyndt at udvise ældningstegn er det måske tid til at begynde med plejeprodukter som reducerer rynket og linerne i din hud. Så er læbeserum et godt bud på et produkt til dine behov.

Det kan være svært selv helt at regne ud, hvilket behov man egentlig har. Spørg derfor altid personalet, der hvor du shopper skønhedsprodukter, hvis du er i tvivl. Og få altid lov at mærke og dufte – og i dette tilfælde smage –  til det produkt, som du overvejer. Måske læbepomaden er helt perfekt til dig og dine læbers behov, men du kan ikke forlige dig med smagen af jordbær, kanel eller citron! Spørg om hjælp og lad dig guide.

Konklusion

Årsagerne til tørre læber er mange. Dagligt påvirkes læberne voldsomt af vind og vejr – og ikke mindst solen. Men også medicin, allergi, forkert indeklima, for lidt væske eller for meget slikkeri på læberne kan udtørre dem.

Step et på vejen mod flotte læber er derfor at slippe af med de dårlige vaner – lad være at fugte dine læber med tungespidsen, selvom de er tørre. Det hjælper måske på den korte bane, men det bliver hurtigt en dårlig vane og en ond cirkel.

Brug i stedet en læbepomade, som hjælper til at holde fugtbalancen i dine læber. Men hvad skal du vælge? Der er mange, mange læbepomader derude og heldigvis er udvalget ikke som da din mor var barn og der kun fandtes én – eller vaselinen. I dag er de er flotte, de er handy, de er måske ligefrem økologiske, de smager godt. Der findes mange forskellige slags læbepomader, du skal bare finde den der virker for dig og dine behov.

At finde den rigtige læbepomade kan tage tid og måske du skal prøve dig lidt frem. Vi har prøvet at gøre det lidt nemmere for dig at navigere i udvalget ved at kigge på nogle af de bedste læbepomader på markedet.

Forhåbentlig er du blevet inspireret til at have fokus på dine læbers behov. Særligt fordi vinteren nærmer sig og dermed også behovet for ekstra omsorg og pleje. Lad dit valg af læbepomade afhænge af dit specifikke behov. Hvad har du brug for? Hvad har du lyst til? Og hvordan matcher det de enkelte læbepomaders egenskaber.

For bedste budgetvenlige læbepomade skal du gå efter den lækre Eight Hour Creme Lip stick fra Elizabeth Arden, en cremet stift læbepomade med super fugtgivende egenskaber, solfaktor og masser af antioxidanter.

Leder du efter en læbepomade, hvor du får virkelig meget kvalitet for pengene så kig lidt ekstra på Carmex, det originale medicinske læbepomade produkt som giver øjeblikkelig lindring til tørre og sprukne læber

Vil du gerne give lidt ekstra for et lækkert premium produkt, så er Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm måske din favorit. En super helende læbepomade som blødgør og afhjælper sprukne læber og giver masser af fugt.

Kigger du efter veganske alternativer, så EOS Lip balm Granatæble/Hindbær måske noget. Fyldt med naturlige ingredienser, som både plejer og blødgør dine læber

Kan du godt lide en mere klassisk voksbaseret læbepomade, så er Burts Bee en læbepomade som blødgør og plejer dine læber med et væld af naturlige ingredienser.

Ecooking Lip balm Mint er endnu et økologisk alternativ, en lækker plejende læbepomade fremstillet af rene naturlige ingredienser.

Clinique Moisture Surge Hydro Plump Treatment er en multivirkende læbepomade som med sine mange funktioner kan rigtig meget af det hele og straks sætter ind mod udtørring og manglende glans

Smith’s Rosebud Salve er intet mindre end klassikeren over alle klassikere inden for læbe- og ansigtspleje. En salve som kan hele og blødgøre alt!

Lancome Absolue Precious Cells Silky Lip Balm er en lækker læbebalsam til dig, som gerne vil forkæle dine læber lidt ekstra, masser af blødhed og pleje.

Nielsn Jord Lip Scrub er til dig, som leder efter en lækker scrub til dine læber. Exfolierer og fjerner de døde hudceller.

Elizabeth Arden Lip-Fix Cream er specialproduktet, som holder din læbestift på plads – den bedste base for læbestiften! Giver ekstra glans og glød til din læbestift.

Decubal Lips & Dry Spots Balm læbebalsam er en allergivenlig, plejende læbebalsam til dig som ønsker bløde, lækre læber. Og sætter rene ingredienser højt på ønskelisten til dit næste skønhedsprodukt.