Bedste Lipgloss – Se de 6 bedste lipgloss!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

TESTVINDER

Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss -Squad

Denne skønne lipgloss er fra brandet Pür, der er fokuserede på at skabe ren makeup, fri for kemikalier. Deres produkter er både gode for dig og for vores planet. Med denne lipgloss får du et…

1
Bedste lipgloss

Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss -Squad

3
Lipgloss der gør læberne større

Bare Minerals Moxie Plumping Lipgloss Rebel

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Lipgloss er det perfekte værktøj til at opnå smukke læber og et strålende smil både til hverdag og fest. Lipgloss tilfører dine læber en flot glans, men du kan også bruge nogle til at opnå fylde, pleje eller noget helt tredje.

Du kan få lipgloss i mange farver og med mange forskellige egenskaber, hvilket gør det svært at finde ud af, hvilken der er bedst for netop dig. Derfor har vi testet seks forskellige lipgloss og udvalgt en lipgloss bedst i test, så du lettere kan tage det bedste valg.

Bedste Lipgloss i 2021:

Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss -Squad

Bedste lipgloss

Fordele
 • pros-icon.svg Intens farve til læberne
 • pros-icon.svg Giver ekstrem glans
 • pros-icon.svg Vegan venlig og fri for parabener

Detaljeret gennemgang

Denne skønne lipgloss er fra brandet Pür, der er fokuserede på at skabe ren makeup, fri for kemikalier. Deres produkter er både gode for dig og for vores planet. Med denne lipgloss får du et flot og holdbart resultat.

Derfor skal du vælge Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss -Squad

Er du på udkig efter en lipgloss, der giver flotte læber og på en og samme tid skåner din hud, dyr og jorden for skade? Så har du fundet den rette lipgloss. Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss -Squad er lækker og let, men samtidig er den stærkt pigmenteret. Squad er en fin og sart lys brun nude-farve med glimmer. Gel teknologien udnyttes for at give læberne en intens og levende farve samtidig med, at dine læber får en flot og ekstrem glans. Med denne lipgloss får du farve som i en læbestift, men med en konsistens og glans som en lipgloss. Resultatet efter påføringen er holdbart. Lipglossen render ikke eller forsvinder i løbet af dagen.

Udover det flotte resultat, får du også et produkt der er vegan venlig. Det vil sige, at der ikke er brugt animalske ingredienser eller test af dyr ved udviklingen af produktet. Lipglossen er desuden fri for gluten og fri for parabener.

Anvendelse

Start med at påføre lipglossen langs læbekanten. Fyld derefter dine læber ud.

Clarins Natural Lip Perfector

Lipgloss med mange shades

Fordele
 • pros-icon.svg Giver læberne fylde og en perfekt form
 • pros-icon.svg Plejer, reparerer og beskytter læberne
 • pros-icon.svg Giver en naturlig smuk farve

Detaljeret gennemgang

Her har vi en lipgloss fra det franske luksusmærke Clarins, som laver alt fra kosmetik og hudpleje til parfume produceret i Frankrig. Giv dine læber en naturlig fylde, form og farve med Clarins Natural Lip Perfector.

Derfor skal du vælge Clarins Natural Lip Perfector

Hvis du ønsker flotte og fyldige læber med en naturlig farve, så er denne lipgloss fra Clarins det oplagte valg for dig. Denne lipgloss får dine læber til at se fyldigere ud og giver dem en fin, naturlig glans. Den har en sød og forfriskende duft og så plejer den dine læber, så de bliver forførende og bløde. Det er blandt andet ingrediensen sheasmør, der gør dine læber får næring, bliver reparerede og beskyttede, så de fremstår smukke og indbydende.

Du får et strålende smil med en lækker og ikke mindst naturlig farve. Du kan vælge imellem fire naturlige shades; Intense Smoky Rose, Intense Rosebud, Intense Maple og Intense Garnet. Fælles for farverne er, at de giver en naturlig smuk farve til dine læber.

Anvendelse

Denne lipgloss er velegnet til daglig brug og den er nem at påføre. Den påføres på rene og tørre læber. Du kan anvende den efter behov.

Bare Minerals Moxie Plumping Lipgloss Rebel

Lipgloss der gør læberne større

Fordele
 • pros-icon.svg Med blødgørende og udglattende effekt på læberne
 • pros-icon.svg Revitaliserer læberne med vitaminer og mineraler
 • pros-icon.svg Giver synligt større læber

Detaljeret gennemgang

Denne lipgloss er fra Bare Minerals, der er fokuserede på at skabe rene skønhedsprodukter. Deres make up er fri for skadelige stoffer og kemikalier samt ikke testet på dyr. Med deres plumping lipgloss, kan du ved hjælp af naturlige ingredienser opnå fyldigere læber.

Derfor skal du vælge Bare Minerals Moxie Plumping Lipgloss Rebel

Søger du en lipgloss, der ikke bare giver glans, men får dine læber til at blive fyldigere og synligt større? Så kunne denne lipgloss meget vel være den perfekte for dig. Den er skinnende og kommer i en lækker pink farve med shimmer effekt. Lipglossen er rig på sunde aktive ingredienser som shea, murumuru og avocadosmør, der blødgøre læberne og virker udglattende. Samtidig indeholder lipglossen en høj mængde af vitaminer og mineraler, der revitaliserer læberne, samt fremmer collagen dannelsen, så dine læber fremstår velplejede og ensartede.

Bare Minerals Moxie Plumping Lipgloss Rebel indeholder pebermynte og hyaluronsyre, der øjeblikkeligt giver læberne fylde, så dine læber bliver synligt større og mere attraktive. Lipglossen har let til medium dækkeevne. Den føles ikke klistret på læberne, som nogle lipgloss kan føles. I Stedet føles dine læber blot bløde og lækre efter påførelsen. Og som en ekstra bonus, har denne lipgloss en skøn duft af pebermynte og vanilje.

Som prikken over i’et får du flotte og fyldige læber uden parabener og sulfater. Lipglossen er heller ikke testet på dyr. Den er cruelty-free, hvilket betyder, at ingen dyr har lidt under udviklingen eller produktionen af dette produkt.

Anvend lipglossen på rene og tørre læber alt efter behov.

Nilens Jord Lipgloss

Lipgloss der plejer læberne

Fordele
 • pros-icon.svg Beriget med plejende og nærende sheasmør
 • pros-icon.svg Holder på læbernes naturlige fugtighed
 • pros-icon.svg Parfumefri

Detaljeret gennemgang

Nilens Jord udvikler produkter af høj kvalitet inspireret af syden sol. Deres makeup er fri for parfumer, æteriske olier og parabener. Denne lipgloss fra Nilens Jord kan fås i seks forskellige shades, så alle kan finde en favorit iblandt dem.

Derfor skal du vælge Nilens Jord Lipgloss

Denne lipgloss er for dig, der gerne vil få mest muligt ud af dine naturlige læber med ingredienser, der er sunde for dem. Lipglossen er beriget med plejende og nærende sheasmør, der hjælper til at holde på læbernes naturlige blødhed og fugt. Den indeholder desuden olie og voks, der primært består af bivoks og plantebaseret. Læberne klistrer ikke, da den er ikke-fedtende, så du kan opnå flotte læber.

Du kan vælge mellem seks forskellige shades; Cherrie, Rose, Nude, Koral, Terracotta og Plum. Så mon ikke du kan finde den perfekte farve til dine læber? Uanset, hvilken farve du vælger, vil du opnå smukke og ikke mindst skinnende læber med Nilens Jords lipgloss. Desuden kan du opnå det flotte resultat uden parabener, æteriske olier eller parfume.

Påføres på rene og tørre læber.

Guide

Sådan vælger du den bedste lipgloss til dig

Nedenfor har vi samlet nogle på punkter, som du med fordel kan være opmærksom på, når skal vælge den bedste lipgloss til dig.

Egenskaber

Det er er vigtigt at være opmærksom på, hvilke egenskaber en lipgloss har samt, hvad du søger. Generelt set søger de fleste skinnende og glatte læber. Men det er ikke alle, der ønsker, at deres læber eksempelvis skal glitre. Det kan også være, at du ønsker at dine læber skal blive ekstra fyldige. Andre ønsker en ikke-fedtende lipgloss eller en, der plejer læberne. I vores test har vi fremhævet fordele og dermed også de vigtigste egenskaber for hver lipgloss.

Farve

Du kan finde lipgloss i næsten alle farver og shades. Det betyder, at der er farver til enhver smag. Måske har du allerede en favorit farve, der altid gør dine læber og samlede look flot. Men du kan med fordel prøve nye farver og eksperimentere med, hvad der virker for dig. Det kan være en god ide at finde din hudtone og matche farven derefter.

Perfekte farve til den varme, lyse hud

Hvis du har en lys hud med varme undertoner, så er det bedst, at du holder dig til varme farver. En varm rød er et rigtig godt valg for dig med en varm undertone. Specielt rødbrun matcher din hud godt. Du kan også sagtens bære pink, men det anbefales, at du undgår skrigende pink og i stedet holder dig til en mørk rosa. Og så er nude utrolig god til dig, fordi den matcher din varme undertone.

Perfekte farve til den kolde, lyse hud

Personer med en lys hud med kold undertone skal generelt set helst holde sig til naturlige og mere kolde nuancer. Hvis du vælger en rød farve, skal du undgå en kraftig nuance. En hindbærrød farve er det bedste match for dig. En pink lipgloss vil være meget fin til din hud, men ikke i en skrigende farve. Hold dig til lys eller kold pink farve. Modsat personer med en varm undertone, kan du sagtens bære en helt lys nude farvet lipgloss. Denne farve matcher din hud godt, da den ikke kan blive for lys for dig.

Perfekte farve til den gyldne hud

Hvis din hud er gylden, kan du med fordel gå efter gyldne farver. Det er bedst at undgå en postkasserød farve, men du kan sagtens bære en mere orange rød nuance. Du kan sagtens bære en undertoner og kraftig nuance. Hvis du gerne vil bære en pink lipgloss, anbefaler vi, at du vælger en orange nuance af pink, eksempeliv abrikos pink. En nude farve kan være god til dig, men igen skal du gå efter en gylden nuance, hvis du vil opnå det bedste resultat.

Ingredienser

Det er altid godt at være opmærksom på ingredienserne i de produkter, som du vælger. Hvis du eksempelvis ønsker en naturlig lipgloss med rene ingredienser, så skal du kigge efter en lipgloss fri for parabener, sulfater, æteriske olier, parfume osv. Hvis du søger at pleje din læber samtidig med, at du gør dem mere attraktive, så skal du se efter næringsrige ingredienser med gode vitaminer, mineraler og olier for dine læber. Du kan også kigge efter vegan venlige produkter, der ikke indeholder animalske ingredienser, hvis du ønsker at skåne dyrene og planeten, når du vælger en lipgloss. Det er også vigtigt, at du som allergiker er obs på, hvilke lipglosses, der er allergivenlige.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet ofte stillede spørgsmål om lipgloss og besvaret dem.

Hvilken lipgloss er bedst?

På baggrund af vores test af seks forskellige lipgloss, har vi valgt Pür Cosmetics Chrome Glaze Lipgloss. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste lipgloss for dine læber.

Kan lipgloss gøre mine læber større?

En lipgloss kan ikke give dig større læber permanent. Dog kan nogle give dine læber mere fylde og midlertidigt få dem til at fremstå synligt større og mere attraktive.

Kan jeg bruge lipgloss dagligt?

Du kan sagtens benytte lipgloss dagligt. Det anbefales, at du benytter lipgloss alt efter eget behov. Ofte kan lipgloss holde hele dagen, men du kan sagtens bruge lipgloss flere gange dagligt, jo mindre du er allergisk eller af anden grund ikke kan tåle en given lipgloss.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×