Bedste lipliner

1
Irina The Diva Lip Liner

Dette er en fantastisk lipliner fra Irina The Diva. Brandet er stiftet af influenceren Irina Olsen med passion for makeup og en vision om at inspirere kvinder. Liplineren holder hele dagen og så er den oven i købet vegan venlig. Derfor skal du vælge Irina The Diva Lip Liner Hvis du er på udkig efter en lip liner, der holder hele dagen, så bør du tage et nærmere kig på Irina The Diva Lip Liner.…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Irina The Diva Lip Liner 49 kr. Nicehair.dk
NYX Prof. Makeup Slim Lip Liner Pencil 29 kr. Bangerhead DK
Lancôme Le Lip Liner 156 kr. Deloox
YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler
MAC Cosmetics Lip Pencil Whirl 138,75 kr. Salling
Maybelline New York Color Sensational Precision Lip liner 34 kr. Bangerhead DK
Max Factor Colour Elixir Lip Liner 59 kr. Nicehair.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En lip liner er det perfekte produkt for dig, der gerne vil give form til dine læber og sørge for at din læbestift sidder perfekt. Lip liners kan fås i mange farver ligesom ved læbestifter. Langt de fleste makeup brands sælger lip liner, så der et stort marked med masser af forskellige produkter. Det kan derfor være svært at holde overblik og finde ud af, hvilket produkt der passer bedst til dig. Af den grund har vi udarbejdet en test af 7 gode lipliners i vores lip liner test.

Irina The Diva Lip Liner – Bedste lipliner

Dette er en fantastisk lipliner fra Irina The Diva. Brandet er stiftet af influenceren Irina Olsen med passion for makeup og en vision om at inspirere kvinder. Liplineren holder hele dagen og så er den oven i købet vegan venlig.

Derfor skal du vælge Irina The Diva Lip Liner

Hvis du er på udkig efter en lip liner, der holder hele dagen, så bør du tage et nærmere kig på Irina The Diva Lip Liner. Denne lip liner har en cremet og let formel, der føles behagelig at påføre. Liplineren fås i flere farver, der matcher de farver du finder i Irinas The Divas serie af Lipsticks. På den måde kan du matche din lipliner og lipstick, så de passer perfekt sammen. Liplineren er et ægte must-have produkt i makeuppungen.

Lip liner og læbestift der holder

Med Irina The Diva Lip Liner er det let at forme og definere dine læber, så resultatet bliver præcist som du ønsker. Samtidigt sørger denne lip liner for at læbestiften bliver holdt på plads, og ikke kommer til at løbe ud i fine linjer. Liplineren er desuden vandfast, hvilket giver dig mulighed for at drikke og bade uden nogen bekymringer. Du får et skønt semi-mat finish og attraktive læber med Irinas lip liner. 

Liplineren kan fås 6 forskellige farver Du kan blandt andet på liplineren i rød, rosa og beige. Hver en farve af lipliner har sit eget navn. Eksempelvis hedder den røde lip liner Mrs. Olsen.

Vegan venlig

Denne lip liner er vegan venlig. Det vil sige, at der ikke er indgået test på dyr eller animalske ingredienser i produktionen af produktet. Derfor tager du et mere dyrevenligt og miljøvenligt valg, når du vælger denne fine lip liner fra Irina The Diva.

Det vi liker:
 • Cremet og let formel
 • Holdbar og vandfast
 • Vegan venlig

NYX Prof. Makeup Slim Lip Liner Pencil – Bedste lipliner til prisen

NYX er et drugstore makeup brand, der er perfekt for dem der gerne vil have god makeup på et budget. Deres lipliner er langtidsholdbar og den kan fås i mange forskellige farver. Uanset din smag, vil en af de mange nuancer kunne matche din foretrukne læbestift.

Derfor skal du vælge NYX Prof. Makeup Slim Lip Liner Pencil

Hvis du er på udkig efter en lipliner til en pris alle kan være med på, så har du fundet den rette. NYX Prof. Makeup Slim Lip Liner Pencil er en meget budgetvenlig lipliner. Men du går bestemt ikke på kompromis med resultatet bare, fordi prisen er lav. NYX gør det til en leg at få attraktive læber, der holder hele dagen.

Langtidsholdbart resultat

Med NYX Prof. Makeup Slim Lip Liner Pencil får du et langtidsholdbart resultat. Du sørger for at dine læbestift holder sig inden for rammerne hele dagen, når du benytter denne lipliner. Du undgår at dine læbestift løber ud i de fine linjer, som mange har omkring læberne. Liplinerens creme konsistens gør det let at påføre den, så dit endelige look bliver perfekt.

Definerede og velformede læber

Denne lipliner har en blød og cremet konsistens, der får den til at glide let henover dine læber. Dine læber for en smuk form og god definition, så de er helt klart til læbestiften. Læbens kant bliver skarp og fejlfri hver gang du anvender denne lipliner. Resultatet sidder i skabet, selvom prisen er god.

Ikke testet på dyr

NYX er certificeret som et cruelty-free brand af organisationen PETA. De producerer altså 100% cruelty-free kosmetiske produkter. Cruelty-free vidner om at virksomheden ikke har benyttet sig af test på dyr under produktudviklingen. Denne lipliner er derfor endnu et dyrevenligt valg.

Liplineren kan fås i hele 11 forskellige naturlige farver og nuancer. Du kan blandt andet få liplineren i beige og lys pink.

Det vi liker:
 • Perfekt og langtidsholdbart resultat
 • Gør det nemt at få smukke læber
 • Ikke testet på dyr

Lancôme Le Lip Liner – Lipliner med toning

Detter en lækker og yderst luksuriøs lipliner. Den er fra det franske luksus brand Lancome, der har optimeret skønhed i mere end 80 år. Brandet blev grundlagt af en enkelt franskmand, men nu kan du få deres produkter i hele verden. 

Derfor skal du vælge Lancôme Le Lip Liner

Dette er en lipliner for dig, der søger et luksus produkt af høj kvalitet. Lancomes læbeblyant sørger får at du får et helt perfekt resultat. 

Perfekt til at opnå et præcist resultat

Liplineren fra Lancome er det perfekte redskab til definerede og velformede læber. Den er utrolig nem at arbejde med, og så har den blød konsistens, der gør det muligt at bruge til både optegning og udfyldning af dine læber -præcis som en anden læbestift kan. Liplineren er af høj kvalitet og du kan regne med at resultatet holder gennem hele dagen eller aftenen. Den er 100% vandfast, hvilket gør den ekstra sikker.

Indbygget pensel

Noget særligt ved netop denne lipliner er dens pensel, som er indbygget. Du kan bruge den til at tone konturstregen ud med, hvilket giver et smukt resultat. Men du kan også bruge også bruge den til at påføre din læbestift eller lipgloss.

Du kan få denne lipliner i 9 farver. Du kan blandt andet få den i hindbærd, bronze eller transparent. 

Det vi liker:
 • Luksuriøs kvalitet
 • Kan bruges til optegning og udfyldning
 • Indbygget pensel

YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler – Lipliner med mat finish

YSL er et skønhedsbrand som er ejet af L’Oréal. De bestræber sig på at fremhæve kundens naturlige skønhed. De er blandt andet meget inspirerede af den æteriske skønhedsverden. Deres lipliner giver et flot mat look til dine læber. 

Derfor skal du vælge YSL Dessin Des Lèvres Lip Styler

Hvis du gerne vil have en god lipliner med et mat finish, kan denne meget vel være et godt valg for dig. Den er god til at indramme læberne og kan fås i flere smukke farver og nuancer.

Mat finish og perfekt form

Denne lipliner er mat og giver et flot mat finish til slutresultatet. Du kan let indramme dine læber med denne lipliner, der definerer læberne på den helt rigtige måde. Med denne lipliner sikrer du dig, at din læbestift holder hele dagen. Du kan også sagtens udfylde læberne med liplineren, hvilket giver en gode base under dine læbestift. Spidsen på lineren gør det muligt at skabe præcise og skarpe linjer. 

Derudover medfølger der en svamp, som du kan bruge til at skabe et mere fadet look. Liplineren fås i hele 15 forskellige farver. Du kan med garanti finde den rigtige shade for dine læber og læbestift i dette udvalg.

Det vi liker:
 • Giver et mat finish
 • God base under læbestift
 • Der medfølger en svamp

MAC Cosmetics Lip Pencil Whirl – Plejende lipliner

Dette er en fantastisk lipliner, der plejer dine læber. Den er fra MAC Cosmetics som er verdens førende autoritet inden på grund af deres ekspertise inden for makeup kunsteri. Desuden hylder MAC diversitet og har et sortiment af mange forskellige shades til mange hudfarver.

Derfor skal du vælge MAC Cosmetics Lip Pencil Whirl

Lip Pencil Whirl er for dig, der gerne vil tilføre dine læber næring, imens du lægger makeup til hverdag eller fest. Dine læber for en flot grundfarve, fantastisk pleje og selvfølgelig perfekt definition, når du vælger denne lipliner fra MAC Cosmetics.

Plejende lipliner

Denne lipliner har en lækker, blød konsistens. Den sørger for, at du let kan give dine læber den form og definition, som du ønsker at opnå. Men ikke nok med det får du også en overlegen pleje til dine læber, når du vælger dette produkt. Liplineren indeholder blandt andet antioxidanten E vitamin, der går ind og beskytter og opretholder dine læber og deres farve. Samtidig indeholder liplineren fugtgivende ingredienser, der giver dig blødere og smukkere læber. 

Lip Pencil fra MAC fås i mange forskellige farver, som passer med alle de nuancer du kan finde MAC Cosmetics’ læbestifter i. Du kan få hele 31 farver! Du finder blandt andet en kraftig rød, en nedtonet rosa og brune nuancer.

Det vi liker:
 • Indeholder antioxidanter som E vitamin
 • Fugtgivende ingredienser
 • Giver flot grundfarve

Maybelline New York Color Sensational Precision Lip liner – Blød lipliner

Her er endnu en skøn lipliner. Denne er Maybelline New York. Maybelline New York er et innovativt skønhedsbrand, der konstant rykker grænserne inden for moderne brug af kosmetik. Deres makeup ligger til rimelige priser og har et edgy urban inspireret look.

Derfor skal du vælge Maybelline New York Color Sensational Precision Lip liner

Hvis du søger en god lipliner, der skal klemmes ind i et mindre budget, så kan Maybelline New York Color Sensational Precision Lip liner meget vel være det bedste valg for dig. 

Blød definition

Med denne lipliner kan du let skabe velformede og attraktive læber. Sensational Precision Lip liner er en rigtig god base under dit læbestift. Du sikrer dig at din læbestift holder sig inde for dine læber, og at den ikke forsvinder i løbet af dagen. Liplineren fås i flere farver som er farvekoordinerede og matcher godt sammen. Du kan fylde dine læber ud med pæne farver, uden at du udtømmer dem eller skaber et look, som ser fo poleret ud. 

Du kan få liplineren i flere matchende farver. Farverne er alle naturlige og rimeligt nedtonede. Du kan blandt andet finde en nude nuance og en dyb brun.

Det vi liker:
 • Giver blødt og defineret look
 • Farvekoordinerede
 • Naturlige farver

Max Factor Colour Elixir Lip Liner – Transparent lipliner

Dette er en lipliner som kan fås i transparent, også kaldt universal. Den er fra brandet Max Factor, der har til formål at hjælpe kvinder med at fremhæve deres naturlige skønhed. Denne lipliner er perfekt under hvilken som helst læbestift i hvilken som helst farve!

Derfor skal du vælge Max Factor Colour Elixir Lip Liner

En transparent lipliner er perfekt for dig, der gerne vil have en lipliner som kan bruges til alle farver og nuancer af  læbestift ligesåvel som lipgloss. Denne unikke lipliner kan hurtigt blive til dit nye musthave i makeup pungen.

Universal farve

Den universelle farve er gennemsigtig og er helt unik, fordi den kan benyttes under læbestift og lipgloss i alle farver og nuancer. Den lægges rundt om læbekanten som andre lipliners, og den sørger for at læbestiften ikke glider eller flyder ud i løbet af dagen. 

Fugtgivende ingredienser

Liplineren er spækket med fugtgivende ingredienser, der blødgøre dine læber. Liplineren indeholder blandt andet jojobaolie, bomuldsfrøolie og paraffin, der er med til at forfine læbe linjerne. Den gennemsigtige formel passer til alle læber og farver.

Liplineren kan også fås med farver. Du kan få den i 4 andre farver, hvis du ikke er til den transparente lipliner.

Det vi liker:
 • Universal lipliner
 • Forhindrer at læbestiften glider ud
 • Beriget med fugtgivende ingredienser

Lipliner guide

I dette afsnit guider vi dig til at lægge den bedst mulige base for din makeup med den lipliner, som du vælger fra vores lipliner test. Læs med for et præcist og smukt resultat.

 1. Inden du går i gang, så skal du være opmærksom på at liplineren matcher læbestiftens farve. Dette gælder selvfølgelig ikke hvis den er transparent.
 2. Det er vigtigt at du ikke prøver at glatte læben ud. Hvis du gør det kan du komme til at forvrænge læbens linje.
 3. Start med at påføre liplineren på den øverste del af læben, også kaldt amorbuen.
 4. Fortsæt med at optegne efter læben egen linjer. Det skaber det mest naturlige og flotte look.
 5. Så længe du har en læbestift, der passer til, så gør det ikke noget at komme til at farve noget af læben.
 6. Nu er du klar til at lægge din læbestift helt perfekt.

FAQ

Hvilken er den bedste?

På baggrund af vores test af 7 forskellige lipliners har vi udvalgt Irina The Diva Lip Liner til den bedste. Det er dog slet ikke sikkert, at den er bedst for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste lipliner for dig.

Hvad er en lipliner?

En lipliner er en blød blyant som benyttes til at optegne læber, inden man påfører læbestift for et bedre og mere holdbart resultat.

Hvorfor er en lipliner et musthave?

Fordi en lipliner indrammer dine læber og skaber en god base for din læbestift. Liplineren gør at læbestiften holder hele dagen og ikke flyder ud.

Kan man få en gennemsigtig lipliner?

Ja, det kan man. Det kaldes en transparent eller universel lipliner. Den kan bruges til alle farver læbestift og foretrækkes derfor blandt mange.