fbpx

Senest opdateret

Bedste Neglelak – Guide til at vælge den rigtige for dig:

Neglelak er det ultimative accessories for mange kvinder, og derfor er det vigtigt for mange at finde den bedste neglelak. Den bedste neglelak er en neglelak, som er nem at påføre, har lang holdbarhed og giver det ultimative finish. Der findes dog mange forskellige typer af neglelak, som kan hver deres. Derfor kan det være svært at finde den neglelak, som passer bedst til ens behov. 

Her på siden har vi samlet et udvalg af en række af de bedste neglelakker, som findes på markedet. Ved at læse videre her, vil du få en grundig gennemgang af de forskellige neglelakker, og hvad de hver især er gode til, så du kan vælge den bedste neglelak til dine behov. 

Kort resultat af testen

i denne test af neglelak vil du blive præsenteret for ni forskellige neglelak. Vi har bl.a. udvalgt den bedste hurtigtørrende, bedst til prisen og bedste pleje.

Bedst hurtigtørrende: Dior Vernis Couture Color – Gel Shine and Long wear 807 12 A.M løber med prisen som bedste hurtigtørrende neglelak. Den er perfekt, når man skal hurtigt ud af døren. Med et enkelt lag tørre lakken til perfektion på under fem minutter. 

Bedst til prisen: CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml vinder for bedste neglelak til prisen. Du får det samme look, som hvis du havde været hos neglesalonen, men bare til en meget billigere pris. Med to lag neglelak får du op til 14 dages holdbarhed. 

Bedst pleje: OPI Nail Envy Bubble Bath vinder prisen for bedste plejende neglelak. Det er en neglelak, som er bygget på en formel af hydroliseret hvedeproteiner og calcium samt vitamin A og E. Denne formel gør at du kan få hårdere, længere og stærkere negle end nogensinde før. 

Læs videre for at finde den neglelak, der passer bedst til dine negle – det behøver ikke være en af de 3 ovenstående – der er ni andre i denne test. 

DIOR VERNIS COUTURE COLOUR - GEL SHINE AND LONG WEAR#1 DIOR Vernis Couture DIOR VERNIS COUTURE COLOUR – GEL SHINE AND LONG WEAR  – Bedste hurtigtørrende neglelak 

I en travl hverdag kan det være være svært at nå og få neglelak på i farten. I vores test af neglelakker har vi kåret DIOR VERNIS COUTURE COLOUR – GEL SHINE AND LONG WEAR 807 12 A.M som den bedste hurtigtørrende neglelak, som er perfekt at påføre, når man skal hurtigt ud af døren. 

Fremhævede fordele: 

 • Bred neglelak børste, som gør det let at komme ud i kanterne 
 • Tørre på under fem minutter 
 • Holder i op til seks dage med to lag 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Dior Vernis Couture colour – Gel shine and long wear 807 12 A.M 

Den primære grund til, at du skal vælge Dior Vernis Couture colour – Gel shine and long wear 807 12 A.M at, at den tørre hurtigt og så har den en virkelig flot efterårsfarve, som er limited edition. Med en tørretid på under fem minutter ved et lag, er denne neglelak den suverænt hurtigste til at tørre. Når du lægger et enkelt lag neglelak, holder den i tre dage med en flot og blank overflade uden overlak. Vil du derimod gerne have den til at holde lidt længere, så kan den holde i op til seks dage, hvis du påfører et ekstra lag. Som et ekstra plus, så har neglelakken en dejlig bred børste, som gør at neglelakken er nem at påføre på farten. 

Produktdetaljer:

 • 10 ml i flasken 
 • Limited efterårs edition 
 • Hurtigtørrende formel 

ESSIE Negle Wild nudes 497 Clothing optional#2 ESSIE Negle Wild nudes 497 Clothing optional – bedste professionelle børste 

Når man skal påføre neglelak, så er det altid rart med en børste, som gør det hele lidt nemmere. Derfor har vi kåret Essie Negle Wild nudes 497  Clothing optional, som den neglelak med bedste professionelle børste. Der er nemlig ikke tvivl om, at du får en børste, som gør det lettere at påføre neglelak. 

Fremhævede fordele: 

 • Bred professionel børste, som gør det let at påføre 
 • Høj dækkeevne, så du ikke behøver alt for mange lag 
 • Præcis application med den brede børste 
Forhandler Pris Læs mere
35,00 Køb nu

Derfor skal du vælge ESSIE Negle Wild nudes 497 Clothing optional

Først og fremmest, så har  Essie Negle Wild nudes 497 Clothing optional en naturlig sienna brun farve, som gør den ideel til hverdagsbrug. Neglelakken har også en høj dækkeevne, samtidig med at den er forholdsvis hurtigtørrende og langtidsholdbar. Men den absolutte grund til, at du skal vælge en Essie Negle Wild nudes er den professionelle børste, som gør neglelakken let at påføre og giver en præcis applikation, der følger neglens form. 

Produktdetaljer:

 • 15 ml. i flasken 
 • Bred børste, som følger neglens form 
 • Hurtigtørrende og langtidsholdbar 

OPI Nail Envy Bubble Bath#3 OPI Nail Envy Bubble Bath – Bedst plejende neglelak 

Vi har kåret OPI Nail Envy Bubble Bath, som den bedst plejende neglelak. Det er en neglelak som er for dig, der er træt af at dine negle knækker og ikke er stærke nok. OPI Nail Envy indeholder en masse plejende elementer, som skaber den plejende formel

Fremhævede fordele: 

 • Styrker tynde og svage negle 
 • Giver neglene et velplejet look 
 • Kan både bruges som neglekur, underlak og overlak 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge OPI Nail Envy Bubble Bath

Hvis du har ødelagte eller svage negle, så er der ingen tvivl om, at du skal vælge OPI Nail Envy Bubble Bath. Med denne neglelak får du den fineste farve, samtidig med at du får mulighed for at styrke dine negle. OPI Nail Envy Bubble Bath er bygget op omkring en stærk formel af hydroliseret hvedeproteiner og calcium samt Vitamin A og E. Denne formel gør, at dine negle bliver styrket, så de ikke knækker eller deler sig. Neglelakken kan bruges som kur, hvor du påfører et lag hver dag i tre til seks uger. 

Produktdetaljer

 • 15 ml. 
 • Stærk formel af hydroliseret hvedeproteiner, antioxidanter og calcium 
 • Indeholder Vitamin A og E 

MAVALA Mini Color Neglelak 164 Rose Dust#4 MAVALA Mini Color Neglelak 164 Rose Dust – Bedste mini neglelak 

Vi har kåret Mavala Mini Color Neglelak 164 Rose Dust som den bedste mini neglelak grunden dens perfekte størrelse. Udover den gode størrelse, så har denne neglelak også en unik formel, som tilføjer en masse fordele til neglelakken. 

Fremhævede fordele: 

 • Lille størrelse, som passer perfekt i håndtasken 
 • Åndbar neglelak, som giver din negl mulighed for at ånde  
 • Nem at fjerne med neglelakfjerner 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge MAVALA Mini Color Neglelak 164 Rose Dust

Den første grund til, at du skal vælge Mavala Mini Color Neglelak 164 Rose Dust er den 5 ml. flaske, som gør den perfekt til at have med i håndtasken. Det næste er, at denne neglelak har en unik formel, som gør at der kommer mikroskopiske luftlommer i neglelakken, så neglen har mulighed for at ånde gennem det påførte lag af neglelak. Som prikken over i’et, så er Mavala Mini Color Neglelak fri for både parabener, cellofan, tungmetaller og animalske ingredienser. 

Produktdetaljer

 • 5 ml. flaske 
 • Unik formel, som giver mikroskopiske luftlommer, så neglen kan ånde 
 • Fri for blandt andet parabener, tungmetaller og animalske ingredienser 

SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme#5 SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme – Bedste til gør det selv gelenegle 

Det kan være dyrt at få lavet gelenegle, og derfor kan det være rart at få et billigere alternativ, som man kan lave derhjemme. Vi har kåret Sally Hansen Miracle gel neglelak 430 Créme de la Cremé som den bedste til gør det selv gelenegle. 

Fremhævede fordele: 

 • Del af miracle gel serien 
 • Holder farve og glans i op til 14 dage 
 • Behøver ikke kunstigt lys 
 • Holdbar manicure 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge Sally Hansen Miracle gel neglelak i farven 430. Først og fremmest, så er den kåret som den bedste til gør det selv gelenegle, fordi den er hurtig og god at anvende. Du nemlig både en neglelak, som er hurtigtørrende, krakelerer mindre og som holder farve og glans i helt op til 14 dage. Alt dette helt uden brug af kunstigt lys. Når du vælger farven 430 creme de la creme, så får du den perfekte farve til fransk manicure. 

Produktdetaljer

 • 14,7 ml. 
 • 2 step gel neglelaksystem 
 • Kan fjernes med almindelig neglelakfjerner 

CND VINYLUX™ Satin Pajamas#6 CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml – Bedst til prisen 

CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml er kåret som bedste neglelak til prisen. Det er en neglelak, som rummer en kombination af det nemme ved neglelak og det holdbare ved gelé. Du får altså negle som hos en neglesalon, men til en langt billigere pris. 

Fremhævede fordele: 

 • Hybridlak med UV3 teknologi
 • Kombination af det nemme ved neglelak og holdbarhed fra gelé
 • Holdbarhed i 7 dage med ét lag og 14 dages holdbarhed med to lag neglelak
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml

Der er flere grunde til at vælge CND VINYLUX™ Satin Pajamas, som er en smuk nude neglelak med brune undertoner, som passer perfekt til de fleste hverdagslooks. Du får en neglelak, hvor du kan opnå det samme look, som hos neglesalonen, ved blot at påføre to tynde lag neglelak. CND VINYLUX™ neglelak holder i op til syv dage og tørre på under ni minutter. Som en ekstra bonus, så er der indbygget basecoat i neglelakken, så du kan påføre den med det samme. 

Produktdetaljer

 • 15 ml. i flasken 
 • Indeholder Vitamin E, Kreation og Jojobaolie 
 • Indbygget basecoat i neglelakken 

#7 YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black – Bedste holdbarhed 

YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black er en neglelak med imponerende holdbarhed. Derfor er den også kåret til den neglelak med bedste holdbarhed. Det er ikke en neglelak, som lover holdbarhed i et bestemt antal dage, men på trods af det, så holder den utrolig længe. 

Fremhævede fordele: 

 • Luksuriøst udseende på neglelakkens ydre 
 • Farve og glans skaber et øjeblikkeligt strejf af glamour 
 • God holdbarhed i 
Forhandler Pris Læs mere
179,00 Køb nu

Derfor skal du vælge YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black

Du skal vælge YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black, hvis du gerne vil have en holdbar neglelak, som giver dig et strejf af glamour. Udover den ultimative holdbarhed uanset aktivitet, ved blot ét enkelt lag, i op til syv dage, så har den også en holdbar formel bestående af æblerosenolie. Med denne olie styrker, fugter og beskytter du dine negle mod at knække og revne. Neglelakken har desuden en effektiv børste, som omfavner dråberne i stedet for at slippe dem. På den måde får du et intenst resultat uden fejl. 

Produktdetaljer

 • 10 ml. flaske
 • Holdbar formel med æbleroseolie 
 • Specialudviklet pensel til hurtig og nem påføring 

Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml#8 Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – Cassis – Bedste 3-i-1-formel 

Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml er endnu en mini neglelak, men denne mini neglelak er kåret som bedste tre i en formel. Neglelakken er med til at give til smukke negle til enhver lejlighed med et glansfuldt finish. 

Fremhævede fordele: 

 • Farve, base- og topcoat i samme neglelak 
 • Udviklet af professionelle neglesaloner til at give et professionelt finish 
 • Holdbarhed i op til 10 dage 
 • Beskytter mod hudirritationer
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – Cassis

Du skal vælge Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – cassis, fordi den indeholder den bedste 3-i-1 formel. En 3-i-1 formel betyder, at du får både farve, basecoat og topcoat i en og samme neglelak – du behøver altså ikke flere forskellige neglelak med denne. Det er også en neglelak, som er fri for parabener og beskytter mod hudirritationer, så hvis du har lidt sart hud, er denne også perfekt til dig. Neglelakken skal desuden bruges med en LED-lampe for at den kan hærde. 

Produktdetaljer

 • 10 ml. i flasken
 • Gel-neglelak med 3 i 1 formel  
 • Fri for parabener 

Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml#9 Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml – bedste finish 

Når man lægger neglelak, så er det altid en god ide, afslutte med en god topcoat, så man får det bedste finish. Derfor har vi kåret Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml, som den neglelak, der giver den bedste finish. Du får hele to neglelakker i en med denne neglelak. 

Fremhævede fordele: 

 • Styrker neglene 
 • To neglelakker i én med både base – og topcoat 
 • Kan bruges både med og uden farvet neglelak 
Forhandler Pris Læs mere
99,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml

Du skal vælge Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml, fordi det er den neglelak, som giver den bedste finish. I denne neglelak får du en all in one topcoat, som både indeholder en base – og topcoat, hvilket gør at du kan bruge den både før og efter du lægger din neglelak farve. Udover at neglelakken gør det hele nemmere ved at være 2-i-1, så får du altså også en neglelak, som er med til at styrke dine negle. Du kan desuden også bruge neglelakken som en glansfuld gennemsigtig neglelak.  

Produktdetaljer

 • 13,5 ml. flaske 
 • Multifunktionelt produkt, som virker på flere forskellige måder 
 • Basecoat og topcoat i en formel 

Hvilken neglelak skal jeg vælge?

Det kan være lidt af en jungle, når man skal finde den bedste neglelak. Derfor er der også en række ting, som bør overvejes, når man vælger den bedste neglelak til ens behov. 

Hvis du gerne vil have negle ligesom hos neglesalonen, så bør du gå på udkig efter en af de mange gel-neglelak, som indeholder en gel-formel, som giver det samme look som hos de professionelle. Det kan også være, at du gerne vil have en neglelak til at have med på farten, og så bør du kigge efter mini neglelak, som passer perfekt i tasken. Vil du derimod gerne have styrket dine negle, så bør du kigge efter nogle af de neglelakker, som indeholder plejende ingrediense, som styrker neglen. Det er desuden også muligt, at finde neglelakker, som er fri for diverse ingredienser, som eksempelvis parabener, tungmetaller og animalske ingredienser. 

Testkilder: 

Alt for damerne 

Alt for damerne har lavet en omfattende test af forskellige neglelak, hvor vi blandt andet har kigget på deres argumenter som understøttelse til vores valg af placeringer i testen. 

Amazon 

Amazon er brugt til at finde information og anmeldelser af  Mavala Mini Color Neglelak 164 Rose Dust. 

CDN Danmark 

Dette er CDN’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde information omkring CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15 ml, som er blevet kåret til bedst til prisen. 

Goodhousekeeping.com 

Denne hjemmeside har lavet en test af fem forskellige neglelak, hvor testen argumenter har været med til at guide os imod og understøtte vores valg af placeringer i testen. 

Lykoshop 

Denne hjemmeside er primært blevet brugt til at finde information omkring YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black. 

Mavala 

Dette er Malava’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde information omkring deres neglelakker. 

OPI Official 

Dette er OPI’s officielle hjemmeside, der er brugt til at finde information og læse anmeldelser af  OPI Nail Envy Bubble Bath, som vi har testet i denne artikel. 

Konklusion: 

I denne neglelak test har vi udvalgt ni forskellige neglelak, som alle har fordele og ulemper, samt kan noget forskelligt. Vi har kåret neglelak efter, hvad de hver er bedst til. Den neglelak, som løb med prisen for bedste hurtigtørrende er Dior Vernis Couture Color – Gel Shine and Long wear 807 12 A.M. Neglelakken tørrer til perfektion på under fem minutter, hvilket er perfekt, hvis man skal hurtigt ud af døren og ikke lige har nået at få neglelak på. 

To af de andre priser, som vi har kåret er bedst til prisen og bedst pleje. CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml blev kåret som bedst til prisen neglelak, fordi du får det samme look som hos neglesalonen, men til en meget billigere pris. Prisen som bedst pleje gik til OPI Nail Envy Bubble Bath, der er bygget på en stærk formel hydrolyseret hvedeproteiner og calcium samt vitamin A og E, som gør at neglene bliver styrket. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.