Bedste Neglelak Test 2022

1
Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist

Når man skal påføre neglelak, så er det altid rart med en børste, som gør det hele lidt nemmere. Derfor har vi kåret Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist, som den bedste neglelak. Den har en en bred, professionel børste, og der er ingen tvivl om, at du får en neglelak, der er holdbar og nem at påføre. Derfor skal du vælge Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist Først og fremmest, så har  Essie Nail…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist 79 kr. Well
OPI Nail Envy Bubble Bath 119 kr. Shopping4net DK
Herôme Natural Nail Colour Salmon 64,50 kr. Salling
SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme 59 kr. StylingAgenten DK
CND VINYLUX™ Gummi #276, 15ml 93 kr. Brandshop
YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black
Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml 91 kr. Nicehair.dk
Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml 72 kr. Bangerhead DK
Benecos Happy Nails Nail Polish 9 ml Flamingo 39 kr. Nicehair.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Neglelak er det ultimative accessories for mange kvinder, og derfor er det vigtigt for mange at finde den bedste neglelak. Den bedste neglelak er en neglelak, som er nem at påføre, har lang holdbarhed og giver det ultimative finish. Der findes dog mange forskellige typer af neglelak, som kan hver deres. Derfor kan det være svært at finde den neglelak, som passer bedst til ens behov.

Her på siden har vi samlet et udvalg af en række af de bedste neglelakker, som findes på markedet. Ved at læse videre her, vil du få en grundig gennemgang af de forskellige neglelakker, og hvad de hver især er gode til, så du kan vælge den bedste neglelak til dine behov.

Kort resultat af testen

i denne test af neglelak vil du blive præsenteret for ni forskellige neglelak. Vi har bl.a. udvalgt den bedste neglelak, bedst til prisen og bedste pleje.

Bedste neglelak: Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist er kåret som den bedste neglelak. Den har en en bred, professionel børste, og man får en holdbar og flot neglelak, der er let at påføre.

Bedst til prisen: CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml vinder for bedste neglelak til prisen. Du får det samme look, som hvis du havde været hos neglesalonen, men bare til en meget billigere pris. Med to lag neglelak får du op til 14 dages holdbarhed.

Bedst pleje: OPI Nail Envy Bubble Bath vinder prisen for bedste plejende neglelak. Det er en neglelak, som er bygget på en formel af hydroliseret hvedeproteiner og calcium samt vitamin A og E. Denne formel gør at du kan få hårdere, længere og stærkere negle end nogensinde før.

Læs videre for at finde den neglelak, der passer bedst til dine negle – det behøver ikke være en af de 3 ovenstående – der er ni andre i denne test.

Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist – Bedste neglelak

Når man skal påføre neglelak, så er det altid rart med en børste, som gør det hele lidt nemmere. Derfor har vi kåret Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist, som den bedste neglelak. Den har en en bred, professionel børste, og der er ingen tvivl om, at du får en neglelak, der er holdbar og nem at påføre.

Derfor skal du vælge Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist

Først og fremmest, så har  Essie Nail Polish 23 Eternal Optimist en naturlig en lækker, moderne nude farve med en skøn mørkerosa undertone farve, som gør den ideel til hverdagsbrug. Neglelakken har også en høj dækkeevne samtidig med, at den er forholdsvis hurtigtørrende og langtidsholdbar. Men den absolutte grund til, at du skal vælge en Essie Eternal Optimist er den professionelle børste, som gør neglelakken let at påføre og giver en præcis applikation, der følger neglens form.

Produktdetaljer:

 • 13,5 ml. i flasken
 • Bred børste, som følger neglens form
 • Hurtigtørrende og langtidsholdbar
Det vi liker:
 • Bred professionel børste, som gør det let at påføre
 • Høj dækkeevne, så du ikke behøver alt for mange lag
 • Præcis application med den brede børste

OPI Nail Envy Bubble Bath – Bedst plejende neglelak

Vi har kåret OPI Nail Envy Bubble Bath, som den bedst plejende neglelak. Det er en neglelak som er for dig, der er træt af at dine negle knækker og ikke er stærke nok. OPI Nail Envy indeholder en masse plejende elementer, som skaber den plejende formel

Derfor skal du vælge OPI Nail Envy Bubble Bath

Hvis du har ødelagte eller svage negle, så er der ingen tvivl om, at du skal vælge OPI Nail Envy Bubble Bath. Med denne neglelak får du den fineste farve, samtidig med at du får mulighed for at styrke dine negle. OPI Nail Envy Bubble Bath er bygget op omkring en stærk formel af hydroliseret hvedeproteiner og calcium samt Vitamin A og E. Denne formel gør, at dine negle bliver styrket, så de ikke knækker eller deler sig. Neglelakken kan bruges som kur, hvor du påfører et lag hver dag i tre til seks uger.

Produktdetaljer:

 • 15 ml.
 • Stærk formel af hydroliseret hvedeproteiner, antioxidanter og calcium
 • Indeholder Vitamin A og E
Det vi liker:
 • Styrker tynde og svage negle
 • Giver neglene et velplejet look
 • Kan både bruges som neglekur, underlak og overlak

Herôme Natural Nail Colour Salmon

Herôme Natural Nail Colour Salmon er en neglehærder med en sart, naturlig nude farve. Den har en unik formel, der skal hjælpe og forbedre neglene, så de hverken revner eller spalter. Den er flot til hverdagsbrug og vil give et lille friskt pust på neglene i dagligdagen.

Derfor skal du vælge Herôme Natural Nail Colour Salmon

Har du negle med tendens til at spalte eller revne, eller er de bare tynde og knækker nemt? Så kan du med fordel investere i en Herôme Natural Nail Colour Salmon, da netop denne neglelak er en let farvet neglehærder. Dens unikke formel vil derfor effektivt binde dine negleplader sammen, så du får stærkere negle. Den kan lige så forebygge svækkede negle, hvis man ønsker det. Dens fine, diskrete laksefarve passer perfekt til, hvis man ønsker at lave franske negle.

Produktdetaljer:

 • 10ml
 • Unik formel der hærder neglene
 • Let farvet til hverdagsbrug
Det vi liker:
 • Neglehærder for stærkere negle
 • Binder neglepladerne sammen
 • Forebygger revner og tynde, svækkede negle

SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme – Bedste til gør det selv gelenegle

Det kan være dyrt at få lavet gelenegle, og derfor kan det være rart at få et billigere alternativ, som man kan lave derhjemme. Vi har kåret Sally Hansen Miracle gel neglelak 430 Créme de la Cremé som den bedste til gør det selv gelenegle.

Derfor skal du vælge SALLY HANSEN Miracle Gel Neglelak 430 Créme de la Créme

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge Sally Hansen Miracle gel neglelak i farven 430. Først og fremmest, så er den kåret som den bedste til gør det selv gelenegle, fordi den er hurtig og god at anvende. Du nemlig både en neglelak, som er hurtigtørrende, krakelerer mindre og som holder farve og glans i helt op til 14 dage. Alt dette helt uden brug af kunstigt lys. Når du vælger farven 430 creme de la creme, så får du den perfekte farve til fransk manicure.

Produktdetaljer:

 • 14,7 ml.
 • 2 step gel neglelaksystem
 • Kan fjernes med almindelig neglelakfjerner
Det vi liker:
 • Del af miracle gel serien
 • Holder farve og glans i op til 14 dage
 • Behøver ikke kunstigt lys
 • Holdbar manicure

CND VINYLUX™ Gummi #276, 15ml – Bedst til prisen

CND VINYLUX™ Gummi #276, 15ml er kåret som bedste neglelak til prisen. Det er en neglelak, som rummer en kombination af det nemme ved neglelak og det holdbare ved gelé. Du får altså negle som hos en neglesalon, men til en langt billigere pris.

Derfor skal du vælge CND VINYLUX™ Gummi #276, 15ml

Der er flere grunde til at vælge CND VINYLUX™ Gummi #276, som er en smuk pastel lilla neglelak, som passer flot til de fleste looks. Du får en neglelak, hvor du kan opnå det samme look, som hos neglesalonen, ved blot at påføre to tynde lag neglelak. CND VINYLUX™ neglelak holder i op til syv dage og tørre på under ni minutter. Som en ekstra bonus, så er der indbygget basecoat i neglelakken, så du kan påføre den med det samme.

Produktdetaljer:

 • 15 ml. i flasken
 • Indeholder Vitamin E, Kreation og Jojobaolie
 • Indbygget basecoat i neglelakken
Det vi liker:
 • Hybridlak med UV3 teknologi
 • Kombination af det nemme ved neglelak og holdbarhed fra gelé
 • Holdbarhed i 7 dage med ét lag til to lag neglelak

YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black – Bedste holdbarhed

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black er en neglelak med imponerende holdbarhed. Derfor er den også kåret til den neglelak med bedste holdbarhed. Det er ikke en neglelak, som lover holdbarhed i et bestemt antal dage, men på trods af det, så holder den utrolig længe.

Derfor skal du vælge YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black

Du skal vælge YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black, hvis du gerne vil have en holdbar neglelak, som giver dig et strejf af glamour. Udover den ultimative holdbarhed uanset aktivitet, ved blot ét enkelt lag, i op til syv dage, så har den også en holdbar formel bestående af æblerosenolie. Med denne olie styrker, fugter og beskytter du dine negle mod at knække og revne. Neglelakken har desuden en effektiv børste, som omfavner dråberne i stedet for at slippe dem. På den måde får du et intenst resultat uden fejl.

Produktdetaljer:

 • 10 ml. flaske
 • Holdbar formel med æbleroseolie
 • Specialudviklet pensel til hurtig og nem påførin
Det vi liker:
 • Luksuriøst udseende på neglelakkens ydre
 • Farve og glans skaber et øjeblikkeligt strejf af glamour
 • God holdbarhed i

Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – Rose Buttercream – Bedste 3-i-1-formel

Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml er endnu en mini neglelak, men denne mini neglelak er kåret som bedste tre i en formel. Neglelakken er med til at give til smukke negle til enhver lejlighed med et glansfuldt finish.

Derfor skal du vælge Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – Rose Buttercream

Du skal vælge Le Mini Macaron Gel Polish 10 ml – Rose Buttercream, fordi den indeholder den bedste 3-i-1 formel. En 3-i-1 formel betyder, at du får både farve, basecoat og topcoat i en og samme neglelak – du behøver altså ikke flere forskellige neglelak med denne. Det er også en neglelak, som er fri for parabener og beskytter mod hudirritationer, så hvis du har lidt sart hud, er denne også perfekt til dig. Neglelakken skal desuden bruges med en LED-lampe for at den kan hærde.

Produktdetaljer:

 • 10 ml. i flasken
 • Gel-neglelak med 3 i 1 formel
 • Fri for parabener
Det vi liker:
 • Farve, base- og topcoat i samme neglelak
 • Udviklet af professionelle neglesaloner til at give et professionelt finish
 • Holdbarhed i op til 10 dage
 • Beskytter mod hudirritationer

Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml – bedste finish

Når man lægger neglelak, så er det altid en god ide, afslutte med en god topcoat, så man får det bedste finish. Derfor har vi kåret Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml, som den neglelak, der giver den bedste finish. Du får hele to neglelakker i en med denne neglelak.

Derfor skal du vælge Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml

Du skal vælge Topcoat: Essie All-In-One Base & Top Coat 13,5 ml, fordi det er den neglelak, som giver den bedste finish. I denne neglelak får du en all in one topcoat, som både indeholder en base – og topcoat, hvilket gør at du kan bruge den både før og efter du lægger din neglelak farve. Udover at neglelakken gør det hele nemmere ved at være 2-i-1, så får du altså også en neglelak, som er med til at styrke dine negle. Du kan desuden også bruge neglelakken som en glansfuld gennemsigtig neglelak.

Produktdetaljer:

 • 13,5 ml. flaske
 • Multifunktionelt produkt, som virker på flere forskellige måder
 • Basecoat og topcoat i en formel
Det vi liker:
 • Styrker neglene
 • To neglelakker i én med både base – og topcoat
 • Kan bruges både med og uden farvet neglelak

Benecos Happy Nails Nail Polish 9 ml Flamingo – Mest naturlige neglelak

Med Benecos Happy Nails Nail Polish får du en skøn, plejende neglelak, der både er vegan venlig og består af op til 90% naturlige ingredienser. Den finde Flamingo farve kan friske ethvert outfit op, og det er især en smuk farve til sommerbrug.

Derfor skal du vælge Benecos Happy Nails Nail polish Flamingo

Hvis du er på udkig efter en mere naturlig neglelak, der stadig er holdbar og med et smukt finish, bør du kiggere nærmere på denne neglelak Happy Nails fra Benecos. Den har nemlig en formel bestående af helt op til 90% naturlige ingredienser, og er desuden vegansk. Den er fri for tilsætningsstoffer; formaldehyd, kamfer, kolofonium, phthalater, parabener, silikone og haloner, og den vil pleje og nære neglene, mens man har den på.

Produktdetaljer:

 • 9 ml
 • Fri for formaldehyd, kamfer, kolofonium, phthalater, parabener, silikone og haloner
 • Brede pensel for flot ensartet og let påføring
Det vi liker:
 • Plejende og langtidsholdbar
 • Vegansk med op til 90% naturlige ingredienser
 • Fri for formaldehyd, kamfer, kolofonium, phthalater, parabener, silikone og haloner

Hvilken neglelak skal jeg vælge?

Det kan være lidt af en jungle, når man skal finde den bedste neglelak. Derfor er der også en række ting, som bør overvejes, når man vælger den bedste neglelak til ens behov.

Hvis du gerne vil have negle ligesom hos neglesalonen, så bør du gå på udkig efter en af de mange gel-neglelak, som indeholder en gel-formel, som giver det samme look som hos de professionelle. Det kan også være, at du gerne vil have en neglelak til at have med på farten, og så bør du kigge efter mini neglelak, som passer perfekt i tasken. Vil du derimod gerne have styrket dine negle, så bør du kigge efter nogle af de neglelakker, som indeholder plejende ingrediense, som styrker neglen. Det er desuden også muligt, at finde neglelakker, som er fri for diverse ingredienser, som eksempelvis parabener, tungmetaller og animalske ingredienser.

Testkilder:

Alt for damerne 

Alt for damerne har lavet en omfattende test af forskellige neglelak, hvor vi blandt andet har kigget på deres argumenter som understøttelse til vores valg af placeringer i testen.

Amazon

Amazon er brugt til at finde information og anmeldelser af  Mavala Mini Color Neglelak 164 Rose Dust.

CDN Danmark

Dette er CDN’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde information omkring CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15 ml, som er blevet kåret til bedst til prisen.

Goodhousekeeping.com 

Denne hjemmeside har lavet en test af fem forskellige neglelak, hvor testen argumenter har været med til at guide os imod og understøtte vores valg af placeringer i testen.

Lykoshop

Denne hjemmeside er primært blevet brugt til at finde information omkring YVES SAINT LAURENT La Laque Couture 104 Holographic Black.

Mavala

Dette er Malava’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde information omkring deres neglelakker.

OPI Official

Dette er OPI’s officielle hjemmeside, der er brugt til at finde information og læse anmeldelser af  OPI Nail Envy Bubble Bath, som vi har testet i denne artikel.

Konklusion:

I denne neglelak test har vi udvalgt ni forskellige neglelak, som alle har fordele og ulemper, samt kan noget forskelligt. Vi har kåret neglelak efter, hvad de hver er bedst til. Den neglelak, som løb med prisen for bedste hurtigtørrende er Dior Vernis Couture Color – Gel Shine and Long wear 807 12 A.M. Neglelakken tørrer til perfektion på under fem minutter, hvilket er perfekt, hvis man skal hurtigt ud af døren og ikke lige har nået at få neglelak på.

To af de andre priser, som vi har kåret er bedst til prisen og bedst pleje. CND VINYLUX™ Satin Pajamas, 15ml blev kåret som bedst til prisen neglelak, fordi du får det samme look som hos neglesalonen, men til en meget billigere pris. Prisen som bedst pleje gik til OPI Nail Envy Bubble Bath, der er bygget på en stærk formel hydrolyseret hvedeproteiner og calcium samt vitamin A og E, som gør at neglene bliver styrket.