fbpx

Senest opdateret

Bedste Neglelakfjerner: Brug vores guide og vælg den rigtige

De fleste af os elsker flotte lakerede negle i alverdens farver, men lakken skal jo også af igen, inden den begynder at krakelere og blive grim. 

Der findes næsten ligeså mange producenter af neglelakfjernere som af neglelakker og det kan være svært at vurdere, hvilken slag neglelakfjerner der er bedst til ens behov – og hvilke, der rent faktisk holder hvad de lover. 

I denne artikel har vi gennemsøgt nettet for tests og anmeldelser af neglelakfjernere, og fundet de bedste vurderet ud fra effektivitet, kvalitet og plejegenskaber. Vi giver dig en grundig indføring i, hvad de hver især har af fordele og sidst i artiklen guider vi dig til at vælge den rette neglelakfjerner for dig. 

 

Bedste neglelakfjerner: Herôme Caring Nail Polish Remover #1 Bedste neglelakfjerner: Herôme Caring Nail Polish Remover 

Herôme er kendt og anerkendt for deres neglepleje, der spænder fra lotions over neglelakfjernere til lakker og olier. Kort sagt: alt, hvad du behøver for velplejede hænder og negle. Deres neglelakfjerner er testet og anmeldt med gode resultater, der tilsammen sikrer Herômes neglakfjerner pladsen som testens bedste. 

Fremhævede fordele: 

 • Effektiv
 • Uden acetone 
 • Hypoallergen 
Forhandler Pris Læs mere
69,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Herôme caring nail polish remover

Herômes negle- og håndplejeserie er hypoellergen, hvilket betyder at den er ekstra skånsom og allergivenlig. På trods af dens mildhed er Herôme Caring Nail Polish Remover en mild neglelakfjerner som uden problemer fjerner selv den mest vanskelige lak. Ifølge Herôme selv er hemmeligheden den unikke sammensætning af ingredienser – blandt andet Lanolin og D-panthenol, som sørger for at lakken fortyndes uden at neglepladerne skadessamtidig med at den giver neglene fugt. 

Et stort plus er desuden, at denne neglelakfjerner kan anvendes på alle former for kunstige negle uden at skade dem.
Herôme Caring Nail Polish Remover er blandt andet anmeldt af Alt for Damerne, som giver den 3 ud af 3 stjerner. Blandt andet lægger de vægt på dens effektivitet og mildhed og at man får meget for pengene, så den rækker til mange farveskift. 

Også Infernal-sanger og X-factordommer Lina Rafn anbefaler neglelakfjerneren og fortæller, at ”det er den mest effektive neglelakfjerner, hun nogensinde har prøvet.”

Alt i alt er Herôme Caring Nail Polish Remover en virkelig effektiv, men samtidig mild neglelakfjerner, der klarer selv de mest genstridige lakrester. 

Produktdetaljer: 

 • uden acetone
 • hypoallergen 
 • med Lanolin og D-panthenol
 • kan bruges på kunstige negle
 • 120 ml

Bedst til misfarvede negle: Dior Gentle Polish Remover#2 Bedst til misfarvede negle: Dior Gentle Polish Remover

Dior er lig med luksus og deres plejende neglelakfjerner er ingen undtagelse. Neglelakfjerneren er mild og acetonefri og indeholder plejende ingredienser fra blandt andet abrikoser, som modvirker at neglene udtørres. 

Fremhævede fordele:

 • Uden acetone
 • Med plejende ingredienser fra blandt andet abrikoser
 • Modvirker udtørring af neglene 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Dior Gentle Polish Remover
Med sin acetonefri formel sikrer Dior Gentle Polish Remover effektiv fjernelse af neglelak samtidig med at den plejer neglene. Neglelakfjerneren er tilsat nærende ingredienser, der plejer, fugter og styrker neglene. Udover at fjerne selv de mest genstridige lakrester, efterlader Diors neglelakfjerner neglene med et lysnet og skinnende udseende. 

Dior Gentle Polish Remover er meget populær og er blandt andet anbefalet af det verdensomspændende forbrugersite Influenster, hvor den får 4,3 af 5 stjerner. Hos Makeuåp Alley opnår den et gennemsnit på 4,1 af 5. her lægges især vægt på dens effektivitet til at fjerne ellers genstrdig tolags rød neglelak, som ellers kan udfordre selv de bedste mærker og dens evne til at efterlade neglende fugtede og skinnende. Hos det populære engelske skønhedsmagasin Elle, anbefales Dior Gentle Polish Remover som intet mindre end en af de bedste på markedet. 

Produktdetaljer: 

 • Uden acetone
 • Med plejende ingredienser fra blandt andet abrikoser 
 • 50 ml 

 

#3 Effektivitet til lav pris: Matas Neglelakfjerner uden Acetone

Er du bare en smule interesseret i skønhedspleje kender du med garanti Matas’ klassiske striber. De er elsket af mange for deres effektive produkter til en yderst overkommelig pris. Det samme er deres neglelakfjerner uden acetone, der gør jobbet uden for mange dikkedarer. 

Fremhævede fordele: 

 • Uden acetone
 • Tilsat glycerin 
 • Lav pris 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Matas Neglelakfjerner uden Acetone

Som nævnt er der ikke mange dikkedarer ved Matas’ neglakfjerner, men man skal ikke lade sig snyde af det ydre. For trods sit noget enkle udtryk, er Matas’ egen neglelakfjerner yderst effektiv. 

Du kender måske Matas’ ”klassiske” neglelakfjerner med acetone? Dette er efterfølgeren, hvor der er tænkt ekstra i at beskytte neglene mest muligt mod udtørring. Derfor er den uden acetone og tilsat glycerin for ekstra pleje. Matas’ egne kunder har bedømt den med 4,4 ud af 5 stjerner, så vi tøt godt påstå at den lever op til sin forgænger. 

Matas Neglelakfjerner uden Acetone er desuden Svanemærket og uden animalske ingredienser. Alt i alt en effektiv neglelakfjerner, som alle kan betale og som du kan anvende med god samvittighed. 

Produktdetaljer: 

 • Indeholder olie, der beskytter mod udtørring
 • Svanemærket
 • Uden acetone
 • Produktet er vegansk (uden animalske ingredienser)
 • 100 ml

 

Chanel Le dissolvant douceur Gentle Nail Enamel Remover#4 Chanel Le dissolvant douceur Gentle Nail Enamel Remover

Fremhævede fordele

 • Fjerner lakken i ét enkelt trin
 • Med arganoie og E-vitamin
 • Genopfrisker neglens glans 
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Chanel le dissolvant douceur Gentle Nail Enamel Remover
Skal din neglelakfjerner være noget ud over det sædvanlige, kan du med fordel se nærmere på Chanels Le dissolvant douceur. Neglelakfjerneren tager effektiv fjernelse af neglelak til et nyt niveau idet den blidt fjerner alle spor af lak i et enkelt trin og øjeblikkeligt genopfrisker neglenes glans. Chanel har udviklet en formel, der er beriget med arganolie og et E-vitaminderivat. Er du ikke til den sædvenlige kradse lugt, som neglelakfjernere ofte har, er dette også et sikkert valg, da duften er let og sart.

Chanel er sædvanligvis en sikkerhed for kvalitet. Hos brugersitet Influenster høster Le dissolvant douceur gentle enamel remover store roser, blandt andet for sin mildhed, men også for at kunne fjerne mørk neglelak med kun få dråber. Hos Makeup Alley får den 4,5 af 5 ”læbestifter” og roses for sin evne til at fjerne glitterneglelak, der ellers kan synes umuligt at fjerne alle rester fra, sin fugtgivende formel og den lette duft. I sin store neglelakundersøgelse placerer skønhedsmagasinet Elle Chanels neglelakfjerner først på listen med et statement om, at den tilfører ”intens pleje” og at det er en af de mest skånsomme og luksuriøse neglelakfjernere på markedet.

Produktdetaljer: 

 

 • Med arganolie og et E-vitaminderivat
 • Tilfører intens pleje 
 • 50 ml. 

 


Sally Hansen Strengthening Nail Polish Remover#5 Sally Hansen Strengthening Nail Polish Remover

Sally Hansen er et af de førende mærker når det kommer til neglepleje. Strengthening Polish Remover er specielt udviklet til at beskytte negle, der har brug for en styrkende håndsrækning. 

Fremhævede fordele: 

 • Specielt udviklet til tynde negle
 • Med pro-vitamin B5, vitamin E og hvedeprotein
 • Uden acetone
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge Sally Hansen Strengthening Nail Polish Remover

Hører du til dem, der har sarte negle, som knækker nemt? Så ved du også, at neglelakfjerner kan være hård kost mod sarte negle. Sally Hansen Strengthening Nail Polish Remover er specielt udviklet til at afvikle dét problem mens den effektivt fjerner neglelakken. Neglelakfjerneren er beriget med ingredienser, der hjælper til at give stærke, sundt udseende negle og neglebånd. Med en blanding af  pro-vitamin B5, vitamin E og hydroliseret hvedeprotein, styrker og forbedrer bløde, svage og tynde negle. 

Mere end 12.000 brugere på brugersitet Influenster har anmeldt Sally Hansen Strengthening Nail Polish Remover og givet den 4,3 ud af 5 stjerner. Der lægges vægt på at den er utrolig effektiv uden at skade neglene, samtidig med at den har en rimelig pris. Det samme gør sig gældende hos Beautyheaven og Makeup Alley, hvor den får henholdsvis 92% af 100 og 4,2 af 5 stjerner. I sin store neglelakfjernertest giver Elle den ros for at fjerne selv genstridig neglelak med kun få dråber og sin skånsomhed.  

Produktdetaljer: 

 

 • Til tynde, svage negle
 • Med pro-vitamin B5, vitamin E og hvedeprotein
 • Uden acetone
 • 200 ml 

 

Bedst til gel-neglelak Le Mini Macaron Remover Kit#6 Bedst til gel-neglelak Le Mini Macaron Remover Kit

Le Mini Macaron Remover kit adskiller sig fra testens andre neglelakfjernere ved at være udviklet specielt til den ellers genstridige gellak. Neglelakfjerneren har en effektiv formel, der skåner neglene mest muligt. 

Fremhævede fordele:

 • Fjerner effektivt gellak
 • Nem at have med på farten 
 • Mild mod huden omkring neglene
Forhandler Pris Læs mere
130,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Le Mini Macaron Remover Kit
Har du opdaget fordelen ved de holdbare gellak, har du sikkert også opdaget hvor svære de kan være at fjerne igen. Ofte kræver det skrappe midler for at få fjernet lakken helt, men Le Mini Macaron Remover Kit er specielt udviklet til at skåne neglene mest muligt. 

Renseservietterne renser skånsomt neglene fri for gellack uden at skade eller irritere huden omkring neglene. Engangssystemet er nemt og enkelt at anvende, og det sviner ikke under brug.

Le Mini Macaron Remover Kit består af 100 små breve med bomuldsservietter, der er påført acetone. Renseservietterne er baseret på en optimeret formel, der effektivt opløser gellakken, så den nemt fjernes fra neglen efterfølgende. Neglelakfjerneren er desuden skånsom mod hud og negle.

Anvendelse: Fjernelse af gellak er en smule anderledes end fjernelse af almindelig neglelak: Fil forsigtigt det yderste lag af gellakken for at klargøre neglene. Åben en Le Mini Macaron Remover Pad, og stik fingeren ind i brevet, så vattet ligger over neglen. Riv den klare plastiskstrip af brevet, og luk det tæt omkring fingeren. Lad neglelakfjerneren virke i 10-15 minutter, indtil lakken er opløst. Herefter er gelé neglelakken nem at skrabe af neglen. 

Produktdetaljer: 

 • Til fjernelse af gellak 
 • Indeholder acetone
 • 100 stk. 

Hvilken neglelakfjerner skal jeg vælge?

Lad os bare slå fast: når først vi har brugt lang tid på at lægge en flot neglelak, gider vi ikke også bruge lang tid på at  fjerne den igen. Den bedste neglelakfjerner er derfor én, der hurtigt og effektivt fjerner gammel lak, så vi kan komme i gang med en ny manicure. Men en god neglelakfjerner er også én, der kan opfylde dine individuelle behov. Du får her en række tips til, hvad du med fordel kan gå efter, når du skal købe en neglelakfjerner. 

Har du sarte, tynde negle eller negle, er det en rigtig god idé at gå efter en neglelakfjerner med plejende olier, da de hjælper til at styrke neglene uden at udtørre dem. Hvis du har negle, der er tørre eller har tendens til at flosse, er det essentielt at du styrer udenom neglelakfjernere med acetone, da de udtørrer neglen yderligere. Derimod kan du have gavn af en neglelakfjerner tilsat glycerin eller plejende olier.  

Få mere ud af din neglelakfjerner

Når du har brugt tid og penge på at finde den helt rette neglelakfjerner er det super ærgerligt hvis den slipper hurtigt op. I stedet for at gennempøse en vatrondel med neglelakfjerner og gnubbe lø for blot at gentage proceduren ved næste negl, kan du med fordel køre vatrondellen en enkelt gang over alle negle og vente 5 sekunder. Derefter er neglelakken opblødt på forhånd og det er meget lettere – og kræver meget mindre neglelakfjerner – at fjerne resterne af neglelak. 

Testkilder

Influenster
Influenster er en side med mere end 5,5 millioner brugere og 38 millioner anmeldelser af produkter – heriblandt neglepleje – fra helt almindelige forbrugere. Læs deres anmeldelse af Diors Dissolvant Abricot Gentle Polish Remover her. Anmeldelser af Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover kan findes her, mens anmeldelser af Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover findes her

Alt for damerne
Alt for damerne er et af Danmarks største og ældste magasiner rettet mod kvinder. Deres stofområder er primært mode og skønhed, bolig, håndarbejde og mad. Du kan læse deres anmeldelse af Herôme Caring Nail Polish Remover her.

Herôme Officiel hjemmeside
På Herômes officielle hjemmeside kan du læse mere om deres produkter og finde Lina Rafns anbefaling af Herôme Caring Nail Polish Remover. Find det her.

Makeup Alley
Makeup Alley er et socialt skønhedsnetværk med anmeldelser og inspiration til skønhed og hudpleje. Siden har mere end 2.6 million anmeldelser af mere end 165.000 skønhedsprodukter. Heriblandt også af Dior Gentle Polish Remover, som du finder her. Anmeldelser af Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover finder du her.

Elle
Elle er et oprindeligt fransk dameblad, der blev grundlagt i 1945 af Pierre Lazareff og Hélène Gordon. Fra 1988 udkom bladet også i USA, og siden er der kommet yderligere sprog til, således at bladet i dag udkommer i 42 udgaver, både fysisk og online. Det er i dag verdens største dameblad og har over 4,8 mio. læsere. I deres engelske udgave finder du en stor anmeldelse af de bedste neglelakfjernere, hvor Dior Gentle Polish Remover, Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover og Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover indgår. Du kan læse den her

Beautyheaven.com.au
Beautyheaven er Australiens største database for anmeldelser af skønhedsprodukter. Du kan læse deres anmeldelser af Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover her.

Konklusion 

Vi har i denne artikel gennegået seks forskellige neglelakfjernere, der hver især har udmærket sig på hver daeres måde. Især to neglelakfjernere skilt sig ud fra mængden hvad angår effektivitet og pleje, nemlig Herôme Caring Nail Polish Remover og Chanels Le dissolvant douceur Gentle Nail Enamel Remover. Herôme Caring Nail Polish Remover er kåret til den bedste neglelakfjerner, da den er meget mild, samtidig med at den effektivt fjerner rester af neglelak.

Den er tilsat plejende ingredienser som lanolin og D-panthenol, som sørger for at lakken fortyndes uden at neglepladerne skades samtidig med at de tilfører neglene fugt. Herômes neglelakfjerner er desuden hypoellergen, hvilket betyder at den er ekstra skånsom og allergivenlig og derfor kan bruges af alle. Neglelakfjerneren har også den fordel, at den kan bruges til at fjerne lak fra kunstige negle, hvilket kun går sig gældende for få neglelakfjernere. Sidst men ikke mindst indeholder flasken mere end sine konkurrenter, samtidig med at den er drøj i brug, hvorfor den holder til mange omgange med fjernelse af neglelak. 

Chanels Le dissolvant douceur Gentle Nail Enamel Remover fortjener også at blive nævnt. Den fjerner selv genstridig neglelak hurtigt og nemt, mens dens plejende ingredienser sørger for en skånsom behandling af neglen. Flere testpersoner understreger neglelakfjernerens milde rosenduft, der er langt fra den sædvanlige kradse odeur. Dog er Chanels bud på en neglelakfjerner forbeholdt dem, med overskud i pengepungen. Er du imidlertid villig til at finde den store pengepung frem, får du en effektiv neglelakfjerner i en yderst tiltalende indpakning.  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.