Bedste Neglelakfjerner Test (2022)

1
Herôme Caring Nail Polish Remover

Herôme er kendt og anerkendt for deres neglepleje, der spænder fra lotions over neglelakfjernere til lakker og olier. Kort sagt: alt, hvad du behøver for velplejede hænder og negle. Deres neglelakfjerner er testet og anmeldt med gode resultater, der tilsammen sikrer Herômes neglakfjerner pladsen som testens bedste. Derfor skal du vælge Herôme caring nail polish remover Herômes negle- og håndplejeserie er hypoellergen, hvilket betyder at den er ekstra skånsom og allergivenlig. På trods af dens…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Herôme Caring Nail Polish Remover 56,25 kr. Salling
Essie Good As Gone Nail Polish Remover 48 kr. Bangerhead DK
Cutex Nail Polish Remover Strength Shield 38 kr. Beautycos.dk
Benecos Natural Nail Polish Remover 59 kr. Nicehair.dk
Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover
Le Mini Macaron Remover Kit 116,96 kr. Brandshop

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Bedste Neglelakfjerner: Brug vores guide og vælg den rigtige

De fleste af os elsker flotte lakerede negle i alverdens farver, men lakken skal jo også af igen, inden den begynder at krakelere og blive grim.

Der findes næsten ligeså mange producenter af neglelakfjernere som af neglelakker og det kan være svært at vurdere, hvilken slag neglelakfjerner der er bedst til ens behov – og hvilke, der rent faktisk holder hvad de lover.

I denne artikel har vi gennemsøgt nettet for tests og anmeldelser af neglelakfjernere, og fundet de bedste vurderet ud fra effektivitet, kvalitet og plejegenskaber. Vi giver dig en grundig indføring i, hvad de hver især har af fordele og sidst i artiklen guider vi dig til at vælge den rette neglelakfjerner for dig.

Herôme er kendt og anerkendt for deres neglepleje, der spænder fra lotions over neglelakfjernere til lakker og olier. Kort sagt: alt, hvad du behøver for velplejede hænder og negle. Deres neglelakfjerner er testet og anmeldt med gode resultater, der tilsammen sikrer Herômes neglakfjerner pladsen som testens bedste.

Derfor skal du vælge Herôme caring nail polish remover

Herômes negle- og håndplejeserie er hypoellergen, hvilket betyder at den er ekstra skånsom og allergivenlig. På trods af dens mildhed er Herôme Caring Nail Polish Remover en mild neglelakfjerner som uden problemer fjerner selv den mest vanskelige lak. Ifølge Herôme selv er hemmeligheden den unikke sammensætning af ingredienser – blandt andet Lanolin og D-panthenol, som sørger for at lakken fortyndes uden at neglepladerne skadessamtidig med at den giver neglene fugt.

Et stort plus er desuden, at denne neglelakfjerner kan anvendes på alle former for kunstige negle uden at skade dem.

Herôme Caring Nail Polish Remover er blandt andet anmeldt af Alt for Damerne, som giver den 3 ud af 3 stjerner. Blandt andet lægger de vægt på dens effektivitet og mildhed og at man får meget for pengene, så den rækker til mange farveskift.

Også Infernal-sanger og X-factordommer Lina Rafn anbefaler neglelakfjerneren og fortæller, at ”det er den mest effektive neglelakfjerner, hun nogensinde har prøvet.”

Alt i alt er Herôme Caring Nail Polish Remover en virkelig effektiv, men samtidig mild neglelakfjerner, der klarer selv de mest genstridige lakrester.

Produktdetaljer:

uden acetone
hypoallergen
med Lanolin og D-panthenol
kan bruges på kunstige negle
120 ml

Det vi liker:

Effektiv
Uden acetone
Hypoallergen

Dine negle kan godt have brug for lidt ekstra næring for at forblive stærke – og derfor er denne neglelakfjerner fra Essie en god investering for dig, der ofte oplever, at dine negle knækker. Produktet indeholder bl.a. C-vitamin, der beskytter neglene og gør dem mere modstandsdygtige.

Derfor skal du vælge Essie Good As Gone Nail Polish Remover

Hører du til dem, der har sarte negle, som knækker nemt? Så ved du også, at neglelakfjerner kan være hård kost mod sarte negle. Essie Good As Gone Nail Polish Remover er specielt udviklet til at afvikle dét problem, mens den effektivt fjerner neglelakken. Så hvis dine negle har brug for lidt ekstra pleje, så er denne neglelakfjerner fra Essie et optimalt valg.

Produktet er beriget med C-vitamin, hvilket hjælper med at styrke neglene, så de med tiden bliver mere modstandsdygtige. Derudover virker formlen også beskyttende på neglene, så de ikke lige så let bliver påvirker af udefrakommende faktorer.

Du skal desuden ikke vente i evigheder på at kunne fjerne neglelakken, da denne formel let fjerner selv genstridigt neglelak. Dette gælder også, selvom neglelakken har fået lov til at sidde på neglene længe. En anden fordel ved produktet er, at det sælges til en billig pris. Der er desuden 125 ml i flasken, så du burde have nok neglelakfjerner til et godt stykke tid.

Produktdetaljer:

Indeholder C-vitamin
Beskytter og styrker
Til svage negle
125 ml

Det vi liker:

Beskytter og styrker neglene
Indeholder vitamin C
Fjerner selv genstridigt neglelak

Det er muligt at få råd til denne neglelakfjerner, selvom du ikke har det største budget at gøre godt med. Cutex sælger nemlig deres udvalg af neglelakfjernere til en billig pris, som alle kan være med på. Produktet hjælper desuden med at opretholde neglenes sundhed.

Derfor skal du vælge Cutex Nail Polish Remover Strength Shield

Er du på jagt efter en billig neglelakfjerner? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne variant fra mærket Cutex. Neglelakfjerneren sælges til en budgetvenlig pris, og kan købes i to størrelser, så du kan få lige den mængde, der passer til dit behov. Uanset hvilken størrelses beholder du vælger, får du et produkt, der effektivt fjerner neglelak fra neglens overflade.

Dette produkt indeholder en blanding af vitamin E og B5, samt hydroliseret silke. Tilsammen sikrer disse ingredienser, at neglene forbliver sunde. Du skal altså ikke være nervøs for at få knækkede eller skadede negle, når du benytter dig af denne neglelakfjerner.

Du kan også vælge at investere i en Cutex Nail Polish Remover Nourishing, hvis du oplever at have misfarvede negle, da denne formel ikke blot styrker neglene, men også eliminerer gullige skjolder på dem.

Produktdetaljer:

Beriget med E og B5 vitamin
100 eller 200 ml

Det vi liker:

Sælges til en billig pris
Bidrager til neglenes sundhed grundet en nærende formel
Mulighed for at købe flere varianter af neglelakken

Dine negle får den bedste behandling med denne økologiske neglelakfjerner fra Benecos. Produktet er fri for acetone og parfume, hvorfor den blidt fjerner neglelakrester. Den dufter desuden dejligt af frisk appelsin og citron.

Derfor skal du vælge Benecos Natural Nail Polish Remover

Skal din neglelakfjerner være noget ud over det sædvanlige, kan du med fordel se nærmere på Benecos Natural Nail Polish Remover. Neglelakfjerneren tager effektiv fjernelse af neglelak til et nyt niveau, idet den blidt fjerner alle spor af lak i et enkelt trin og øjeblikkeligt genopfrisker neglenes glans. Produktet fjerner endda neglelak mere skånsomt end andre neglelakfjernere på markedet, så dine negle ikke tager skade.

En af de helt store fordele ved denne neglelakfjerner er, at den er fri for acetone og parfume. Der er altså ingen risiko for, at neglelakfjerneren fra Benecos opløser dine negleplader, da den kun går ind og fortynder lakken for at fjerne den. Produktet er desuden både vegansk og økologisk certificeret af BDIH.

Neglelakfjerneren er beriget med olier fra både appelsin- og citronskal, hvilket sikre en nærende opbygning og en velduftende neglelakfjerner. Så er du ikke til den sædvanlige kradse lugt, som neglelakfjernere ofte har, er dette et sikkert valg, da duften er let og frisk.

Produktdetaljer:

Økologisk certificeret og vegansk
Fri for acetone og alkohol
Holder dine negle sunde
125 ml

Det vi liker:

Vegansk og økologisk
Fri for parfume og acetone
Fjerner skånsomt neglelak hurtigt

Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover – Den bedste neglelakfjerner til glitter neglelak

Du skal ikke længere være nervøs for at benytte neglelak indeholdende glitter, hvis du investerer i denne neglelakfjerner fra Essie. Produktet indeholder nemlig skrubbekorn, der blidt og hurtigt fjerner al slags neglelak – og glimmer varianter.

Derfor skal du vælge Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover

Vi har vist alle sammen stået i den uheldige situation, at vatrondellen smuldrer, men neglelakken forbliver på plads. Dette sker oftest, når man forsøger at fjerne glitrende neglelak med almindelig neglelakfjerner, da glitteret får sat sig fast i vatrondellen. Heldigvis er der håb for, at slippe for dette problem. Det eneste det kræver er, at du skal investere i denne særlige neglelakfjerner fra Essie.

Produktet er specifikt udviklet til at fjerne glimmer neglelak, hvorfor det er beriget med skrubbekorn. Disse gør det muligt at fjerne både glitter og anden tekstur fra neglene. Dine negle bliver altså rengjort i bund med denne neglelakfjerner, da den ikke vil efterlade nogle rester på din naturlige negl.

Du skal gerne lade produktet virke i cirka 30 sekunder og massere vatrondellen ovenpå neglen for at opnå det bedste resultat. Dette sikrer også, at du hurtigt får bugt med alle typer af neglelakker.

Produktdetaljer:

Ideel til glitter neglelak
Beriget med skrubbekorn
120 ml

Det vi liker:

Ideel til fjernelsen af neglelak med glimmer
Efterlader ingen mærker på den naturlige negl

Le Mini Macaron Remover Kit – Den bedste neglelakfjerner til gel-neglelak

Du skal ikke længere være nervøs for at benytte neglelak indeholdende glitter, hvis du investerer i denne neglelakfjerner fra Essie. Produktet indeholder nemlig skrubbekorn, der blidt og hurtigt fjerner al slags neglelak – og glimmer varianter.

Derfor skal du vælge Essie Leave No Trace Glitter Nail Polish Remover

Vi har vist alle sammen stået i den uheldige situation, at vatrondellen smuldrer, men neglelakken forbliver på plads. Dette sker oftest, når man forsøger at fjerne glitrende neglelak med almindelig neglelakfjerner, da glitteret får sat sig fast i vatrondellen. Heldigvis er der håb for, at slippe for dette problem. Det eneste det kræver er, at du skal investere i denne særlige neglelakfjerner fra Essie.

Produktet er specifikt udviklet til at fjerne glimmer neglelak, hvorfor det er beriget med skrubbekorn. Disse gør det muligt at fjerne både glitter og anden tekstur fra neglene. Dine negle bliver altså rengjort i bund med denne neglelakfjerner, da den ikke vil efterlade nogle rester på din naturlige negl.

Du skal gerne lade produktet virke i cirka 30 sekunder og massere vatrondellen ovenpå neglen for at opnå det bedste resultat. Dette sikrer også, at du hurtigt får bugt med alle typer af neglelakker.

Produktdetaljer:

Ideel til glitter neglelak
Beriget med skrubbekorn
120 ml

Det vi liker:

Fjerner effektivt gellak
Nem at have med på farten
Mild mod huden omkring neglene

Hvilken neglelakfjerner skal jeg vælge?

Lad os bare slå fast: når først vi har brugt lang tid på at lægge en flot neglelak, gider vi ikke også bruge lang tid på at  fjerne den igen. Den bedste neglelakfjerner er derfor én, der hurtigt og effektivt fjerner gammel lak, så vi kan komme i gang med en ny manicure. Men en god neglelakfjerner er også én, der kan opfylde dine individuelle behov. Du får her en række tips til, hvad du med fordel kan gå efter, når du skal købe en neglelakfjerner.

Har du sarte, tynde negle eller negle, er det en rigtig god idé at gå efter en neglelakfjerner med plejende olier, da de hjælper til at styrke neglene uden at udtørre dem. Hvis du har negle, der er tørre eller har tendens til at flosse, er det essentielt at du styrer udenom neglelakfjernere med acetone, da de udtørrer neglen yderligere. Derimod kan du have gavn af en neglelakfjerner tilsat glycerin eller plejende olier.

Få mere ud af din neglelakfjerner

Når du har brugt tid og penge på at finde den helt rette neglelakfjerner er det super ærgerligt hvis den slipper hurtigt op. I stedet for at gennempøse en vatrondel med neglelakfjerner og gnubbe lø for blot at gentage proceduren ved næste negl, kan du med fordel køre vatrondellen en enkelt gang over alle negle og vente 5 sekunder. Derefter er neglelakken opblødt på forhånd og det er meget lettere – og kræver meget mindre neglelakfjerner – at fjerne resterne af neglelak.

Testkilder

Influenster

Influenster er en side med mere end 5,5 millioner brugere og 38 millioner anmeldelser af produkter – heriblandt neglepleje – fra helt almindelige forbrugere. Læs deres anmeldelse af Diors Dissolvant Abricot Gentle Polish Remover her. Anmeldelser af Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover kan findes her, mens anmeldelser af Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover findes her.

Alt for damerne

Alt for damerne er et af Danmarks største og ældste magasiner rettet mod kvinder. Deres stofområder er primært mode og skønhed, bolig, håndarbejde og mad. Du kan læse deres anmeldelse af Herôme Caring Nail Polish Remover her.

Herôme Officiel hjemmeside

På Herômes officielle hjemmeside kan du læse mere om deres produkter og finde Lina Rafns anbefaling af Herôme Caring Nail Polish Remover. Find det her.

Makeup Alley

Makeup Alley er et socialt skønhedsnetværk med anmeldelser og inspiration til skønhed og hudpleje. Siden har mere end 2.6 million anmeldelser af mere end 165.000 skønhedsprodukter. Heriblandt også af Dior Gentle Polish Remover, som du finder her. Anmeldelser af Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover finder du her.

Elle

Elle er et oprindeligt fransk dameblad, der blev grundlagt i 1945 af Pierre Lazareff og Hélène Gordon. Fra 1988 udkom bladet også i USA, og siden er der kommet yderligere sprog til, således at bladet i dag udkommer i 42 udgaver, både fysisk og online. Det er i dag verdens største dameblad og har over 4,8 mio. læsere. I deres engelske udgave finder du en stor anmeldelse af de bedste neglelakfjernere, hvor Dior Gentle Polish Remover, Chanels Le Dissolvant Douceur Gentle Nail Enamel Remover og Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover indgår. Du kan læse den her.

Beautyheaven.com.au

Beautyheaven er Australiens største database for anmeldelser af skønhedsprodukter. Du kan læse deres anmeldelser af Sally Hansens Strengthening Nail Polish Remover her.

Konklusion

Vi har i denne artikel gennemgået seks forskellige neglelakfjernere, der hver især har udmærket sig på deres måde. Især én neglelakfjerner skiller sig ud fra mængden, hvad angår effektivitet og pleje. Dette gælder Herôme Caring Nail Polish Remover og derfor er produktet da også kåret til den bedste neglelakfjerner i denne test. Det skyldes bl.a., at den er meget mild, samtidig med at den effektivt fjerner rester af neglelak.

Testvinderen er tilsat plejende ingredienser som lanolin og D-panthenol, der sørger for at lakken fortyndes uden at neglepladerne skades samtidig med at de tilfører neglene fugt. Herômes neglelakfjerner er desuden hypoellergen, hvilket betyder, at den er ekstra skånsom og allergivenlig, og derfor kan bruges af alle. Neglelakfjerneren har også den fordel, at den kan bruges til at fjerne lak fra kunstige negle, hvilket kun gør sig gældende for få neglelakfjernere. Sidst men ikke mindst indeholder flasken mere end sine konkurrenter, samtidig med at den er drøj i brug, hvorfor den holder til mange omgange med fjernelse af neglelak.