fbpx

Senest opdateret

Drømmer du om at skifte de trætte øjne og de mørke rander ud med glans og ny energi?  – Find den øjencremen, der passer netop til dig! 

De fleste forbinder øjencreme med en meget lille krukke/tube til en meget høj pris. Og er øjencreme overhovedet nødvendigt, eller er det blot en opreklameret lille sag til et alt for højt beløb? – Det er der også delte meninger om. 

Dog ved vi, at huden under øjnene, ligesom huden på læberne, er finere og tyndere end huden andre steder på kroppen. Derfor giver det god mening, at der skal en særlig slags creme til at pleje og beskytte netop dette område.

Forhåbentlig vil du være meget klogere på, hvilken øjencreme du skal vælge efter at have læst denne artikel.

Nedenfor kan du nemlig læse om 7 forskellige øjencremer, som vi har undersøgt lidt nærmere, og mener er nogle gode bud på øjencreme.

Kort resultat af testen

Den bedste øjencreme i denne øjencreme test er Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme. Den siges at have en mærkbar opstrammende effekt, og en god og behagelig duft. Cremen indeholder 3 forskellige typer A-vitamin, og har en pumpe funktion, der gør det let at holde den bakteriefri.

Den bedste øjencreme til prisen i denne øjencreme test er Vichy Idealia eye serum. Prisen er yderst fornuftigt, og den har en dejlig let konsistens. Derudover virker kølende på huden, og den fås i en fin tube med en applikator, der gør det muligt at påføre cremen direkte på huden, uden at stikke fingrene i den. 

Premium øjencremen i denne test er La Mer The eye concentrate, fordi det er en øjencreme, som er af super kvalitet og prisen er derefter. Det er en dybdeplejende creme med et unikt mineralindhold, som har til formål at virke anti-ageing, give collagen-boost og hjælpe med whitening. Samtidig fremmer den hudens naturlige regenereringsproces, fugter og forfrisker. 

Tag gerne et kig på de andre produkter også, da dette kun var en kort gennemgang af bedste øjencreme, bedst til prisen og premiumøjencreme, men tag ikke fejl – de andre øjencreme i denne test har hver sine kvaliteter. 

Hvilken øjencreme skal du vælge?

Der findes mange øjencremer på markedet, og det kan være lidt en jungle at finde rundt i, når du skal beslutte, hvilken en du skal købe. 

Under øjnene er huden finere og tyndere, end den er andre steder på kroppen. Derfor har den brug for lidt ekstra pleje og beskyttelse. Ikke mindst fordi huden i ansigtet også er disponeret for solens skadelige stråler. 

Man kan have forskellige ønsker til, hvad en øjencreme skal kunne. Nogle ønsker måske blot at huden bliver beskyttet mod vind og vejr og ikke tørrer ud, mens andre har behov for, at deres øjencreme forebygger mørke rander under øjnene og udglatter de fine linjer og andre ældningstegn. 

Mange øjencremer spås til at kunne udrette mirakler, og hvis ikke du er kritisk og opmærksom på, hvad netop din hud har brug for, kan du hurtig få brugt en formue, inden du får set dig om. 

Så før du sætter kursen mod butikken, er første step at gøre op med dig selv, hvad du gerne vil opnå med din øjencreme. 

#1 Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme – Den bedste øjencreme

Denne øjencreme er til dig, der går op i kvalitet og gode resultater, fordi det er altid rart, når nogen kan sige god for et dyrt produkt – Især hvis det, er et, som du skal smøre i dit ansigt. Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme er testvinder hos Femina, der har testet flere forskellige øjencremer.

Fremhævede fordele ved Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme:

 1. Den siges at have en mærkbar opstrammende effekt
 2. Den har en god og behagelig duft
 3. Den har en pumpe funktion, der gør det let at holde den bakteriefri.
Forhandler Pris Læs mere
228,65 Køb nu

Derfor skal du vælge Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme

Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme siges at have en mærkbar opstrammende effekt. Den virker rigtig godt på de mørke rander, der kan forekomme under øjnene og på aldringstegn generelt. Det siges også, at Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme hjælper til at gøre tynd og transparent hud tykkere og mindre gennemsigtig. Desuden indeholder den 3 forskellige slags A-vitaminer, der hjælper med at pleje og nære huden omkring øjnene. 

Ulempen ved cremen er, at den kan virke en smule voldsom for huden og forårsage rødme. Derfor bør Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme kun anvendes hver anden dag, indtil huden tilvænnes. Men ellers anbefales det, at den anvendes morgen og aften.  

Produktdetaljer:

 • Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme på 15 ml. kommer i en lille flaske med pumpefunktion, der gør det let at holde cremen bakteriefri
 • Den har dokumenteret effekt, da produktet er baseret på medicinsk forskning
 • Den har et højt indhold af aktive stoffer og A-vitamin, der er med til at forebygge aldringstegn, solskader mm.

#2 Vichy Idealia eye serum – Bedste øjencreme til prisen

Denne øjencreme er til dig, der gerne vil have en god øjencreme til en tilsvarende god pris.

Vichy Idealia eye serum er ligeledes i Feminas test af øjencremer, men den får dog kun 2 Q’er ud af de 6 den kunne få. Dette skyldes en lidt prikkende eftervirkning, men hud er som sagt forskellig fra person til person, og Vichy Idealia eye serum får ros for mange andre ting.

Fremhævede fordele ved Vichy Idealia eye serum:

 1. Den har en dejlig let konsistens
 2. Den virker kølende på huden
 3. Den er i en fin tube med en applikator, der gør det muligt at påføre cremen direkte på huden, uden at stikke fingrene i den
Forhandler Pris Læs mere
262,85 Køb nu

Derfor skal du vælge Vichy Idealia eye serum

Vichy Idealia eye serum har en dejlig let konsistens. Den påføres omkring øjnene og plejer den fine og tynde hud, du har der. Den siges at have en opstrammende virkning og i det ligger der blandt andet, at den kan reducere de fine linjer omkring øjnene. Ligeledes siges det, at den kan minske synligheden af mørke rander og poser under øjnene, og med det få dig til at se mere frisk ud. Vichy Idealia eye serum indeholder blandt andet koffein og lakridsrod-ekstrakt. Dette skulle have en lysende effekt på selve huden og virke energigivende. På grund af sheasmør har cremen sin lette konsistens, der gør den behagelig at påsmøre og virker blødgørende på huden. Det anbefales at bruge cremen morgen og aften på tør og ren hud. 

Produktdetaljer ved Vichy Idealia eye serum:

 • Den er i en fin tube med 15 ml indhold og en applikator, der gør det muligt at påføre cremen uden at være i kontakt med cremen i tuben
 • Den indeholder blandt andet koffein, Vitamin B3 og termalsk kildevand fra Vichy, som er kendt for at have en beroligende effekt og styrkende egenskaber
 • Den er uden parabener

#3 La Mer The eye concentrate – Premium øjencremen

Denne øjencreme er til dig, der vil have en premium øjencreme, og hvor prisen er underordnet. La Mer The eye concentrate må siges at være en af de dyre øjencremer på markedet, men hvis prisen er underordnet, er der ingen tvivl om, at det er et lækkert produkt. La Mer The eye concentrate har også fået fine bruger-anmeldelser. 

Fremhævede fordele ved La Mer The eye concentrate:

 1. La Mer The eye concentrate er en dybdeplejende creme med et unikt mineralindhold
 2. Formål er at virke anti-ageing, give collagen-boost og hjælpe med whitening
 3. Fremmer hudens naturlige regenereringsproces, fugter og forfrisker
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge La Mer The eye concentrate

Manden bag brandet La Merer fysikeren Dr. Max Huber. Dybt fascineret af havet, drømte han om at kunne bruge havets helende kræfter, hvilket i dag er blevet til en lang række af hudvenlige produkter.

La Mer The eye concentrateer en dybdeplejende creme, der indeholder et mineral, der hjælper med effektivt at komme mørke rander, overfladiske misfarvninger og ujævnheder til livs. De fine linjer og rynker siges at blive mindre synlige ved brug af La Mer The eye concentrate, og med tiden vil huden fremstå sundere, mere glat og strålende.  

Produktdetaljer ved La Mer The eye concentrate:

 • God til tør og til kombineret hud
 • Oliefri creme
 • Anti-age, collagen-boost og whitening
 • Kommer i en fin lille krukke på 15 ml. med dertilhørende ske, så du undgår at få bakterier fra fingrene ned i cremen

 


#4 Rudolph Care Eye Creme – For dig, der er til det naturlige valg men hang til luksus.

Rudolph Care er en producent, for hvem bæredygtighed, økologi samt sund, smuk og naturlig hud er i højsædet i udviklingen af hudplejeserierne. Derfor henter Rudolph Care aktive ingredienser fra hele verden til deres hudplejeserie. Alle produkter er dog udviklet og produceret i Danmark. Rudolph Care Eye Creme er derfor en lækker øjencreme, hvor det naturlige forenes med luksus.

Fremhævede fordele ved Rudolph Care Eye Creme:

 1. Rudolph Care Eye Creme er lavet på aktive ingredienser fra hele verden, der plejer, nærer og beskytter huden bedst muligt.
 2. Den er produceret i Danmark i samarbejde med de dygtigste skønhedsproducenter.
 3. Styrker hudens elasticitet og smidighed omkring øjnene.
Forhandler Pris Læs mere
333,75 Køb nu

Derfor skal du vælge Rudolph Care Eye Creme

Rudolph Care Eye Creme er en nærende øjencreme, der opstrammer, plejer og tilfører fugt til den fine og sarte hud omkring øjnene. Rudolph Care Eye Creme indeholder aktive ingredienser, der med dokumenteret effekt mindsker de fine linjer, der opstår i øjenområdet. Sidst men ikke mindst går Rudolph Care Eye Creme ind og styrker hudens elasticitet og smidighed, og giver samtidig huden en naturlig glød.

Produktdetaljer ved Rudolph Care Eye Creme:

 • Kommer på tube i 15 ml. i et lækkert feminint udtryk.
 • Indeholder naturlige ingredienser fra hele verden.
 • Indeholder ikke parabener.
 • Et produkt med fokus på bæredygtighed og økologi.
 • Produceret i Danmark.

 

#5 Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex- For dig, der vil have gnist i dine øjne, til en rimelig pris.

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex fra Estée Lauder er en øjencreme, som har fået gode brugeranmeldelser. Estée Lauder er et anerkendt mærke indenfor hudplejeprodukter, og prisen er i den fornuftige ende. 

Fremhævede fordele ved Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex: 

 1. Dette er en super booster af en nat-øjen-creme baseret på 10X Concentrated Repair Technology
 2. Tilfører huden fugt I 24 timer
 3. Det er en gel creme, der let absorberes og efterlader huden silkeblød
Forhandler Pris Læs mere
396,00 Køb nu
500,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er en nat-øjencreme, der går for at være en superbooster. Den siges med sin 10X Concentrated Repair Technology at kunne afhjælpe synlige spor af søvnmangel, UV-stråler og forurening.

Ifølge kliniske tests får huden et friskt og forynget udseende, især omkring øjnene. 

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex reparerer synlige alderstegn og afhjælper tørhed. 

På ganske få uger hjælper Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex cremen med at udviske mørke rander under øjnene, og takket være en effektiv fugtbooster tilføres huden fugt i 24 timer ad gangen.

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex går også ind med antioxiderende effekt og modvirker skader fra frie radikaler i op til 8 timer. 

Eksklusiv ChronoluxCB hjælper huden med at reparere sig selv på naturlig vis. Dette gør, at øjnene kommer til at se yngre og friskere ud. 

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er en gel creme, og dens lette konsistens gør, at den hurtigt absorberes og efterlader huden blød og smidig. Brug den inden sengetid.

Produktdetaljer om Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex:

 • Mærke: Estée Lauder
 • Indhold: 15 ml.
 • Formål: Anti-age, collagen-boost, whitening
 • Hudtype: Tør hud
 • Indeholder E-vitamin

#6 Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream – For dig, der vil stråle som brandet på din ansigtscreme

Ole Henriksen er kendt for sin altid positive og energiske udstråling. Dette afspejler han ikke mindst i sine ansigtsprodukter, der kommer i flotte klare farver. Denne udstråling ønsker Ole Henriksen at videregive til kvinder såvel som mænd gennem sine hudplejeprodukter.  

Fremhævede fordele ved Ole HenriksensTruth Banana Bright Eye Cream:

 1. Fugter huden I dybden.
 2. Ffungerer rigtig godt sammen med make-up.
 3. Indeholder Vitamin C og collagenboost.
Forhandler Pris Læs mere
360,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Truth Banana Bright Eye Cream

Ole Henriksen er et anerkendt dansk brand indenfor hudplejeprodukter. De fleste kender Ole Henriksen for hans udstråling, hans såkaldte ‘Ole Glow’. Det handler om at stråle indefra. Dette bærer hans produkter præg af.

Truth Banana Bright Eye Creamer en øjencreme, der er inspireret af “banan- pudder”, hvilket er det nye must-have blandt makeupartister. Det siges at lysne og farvekorrigere øjeblikkeligt. Øjencremen fugter huden i dybden samtidig med at dens lette og luftige konsistens sikrer, at makeuppen sidder bedre. Med Truth Banana Bright Eye Creamvil øjenomgivelserne derfor synes lysere, mere friske og glatte. Ved længere tids brug af Truth Banana Bright Eye Creamvil mørke rander under øjnene udviskes, og ligeledes vil fine linjer og smilerynker mindskes. Påfør cremen omkring øjnene morgen og aften. 

Produktdetaljer ved Truth Banana Bright Eye Cream:

 • Indhold: 15 ml i farvestrålende krukke
 • Gør makeuppen lettere at lægge og mere holdbar
 • Lysner, farvekorrigerer, mindsker mørke rander og udvisker fine linjer og smilerynker
 • Uden parabener, sulfater og phthalater.

LÆS OGSÅ: Stor test af ansigtscreme


#7 Clinique All About Eyes Rich Cream -For dig der kan lide et godt og gennemtestet kendt mærke 

Clinique var den første virksomhed til at producere og udvikle dermatologisk hudpleje. Firmaet blev grundlagt i 1968 i New York, og er den dag i dag et af de mest eftertragtede hudplejemærker på markedet. Denne øjencreme ligger på plads 9 i Pricerunners test. 

Fremhævede fordele ved Clinique All About Eyes Rich Cream:

 1. Er en del af en hudplejeserie, der er testet af øjenlæger.
 2. Den er cremet og rig på fugttilførsel.
 3. Desuden er den parfumefri.
Forhandler Pris Læs mere
233,00 Køb nu
249,00 Køb nu

Derfor skal du vælge Clinique All About Eyes Rich Cream

Clinique er et populært og eftertragtet mærke blandt andet fordi hudplejeprodukterne er udviklet i samarbejde med hudlæger og ligeledes er allergitestet. 

Clinique All About Eyes Rich Creamer en ideel øjencreme, cremet og rig på fugttilførsel. Den plejer huden omkring øjnene og mindsker mørke rander og hævelser. Ekstra lækkert er det, at den er parfumefri, og så er den til og med testet af øjenlæger. Det anbefales at den duppes forsigtigt i området omkring øjnene både morgen og aften for det bedste resultat. 

Produktdetaljer ved Clinique All About Eyes Rich Cream:

 • Indhold: 50 ml. i krukke.
 • Hudtype: Velegnet til tør hud.
 • Formål: Minimerer hævelser og mindsker mørke rander under øjnene.
 • Parfumefri
 • Allergitestet.

 


Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en øjencreme

Huden under øjnene er som sagt tyndere og finere end resten af huden i dit ansigt (med undtagelse af læberne). Derudover er huden omkring øjnene heller ikke nær så elastisk som andre dele af huden. Det er blandt andet derfor at ældningstegn ses hurtigere omkring øjnene end i resten af ansigtet. 

Huden under øjnene udtørrer hurtigere end resten af huden i ansigtet, og netop på grund af tørhed opstår nemt de fine linjer. Hvis du sørger for at fugte din hud med en god øjen-creme, vil disse linjer vil blive lang mindre synlige. En god øjencreme kan også mindske de mørke rander under øjnene. 

Måske undrer du dig over, hvorfor du ikke bare kan bruge en fugtighedscreme i hele ansigtet. Dette skyldes, at huden omkring øjnene har brug for creme med et højt indhold af A-vitamin, mens resten af ansigtet har brug for en federe creme.

Derudover skal du være opmærksom på at vælge en creme, der passer til netop din hud. Har du prøvet at lave små tests af forskellige cremer i dit ansigt, vil du vide at der er stor forskel. Det der virker godt for den ene, virker ikke nødvendigvis godt for en anden. Vær derfor også opmærksom på, hvad din creme skal hjælpe dig med. Skal den blot fugte og forebygge aldringstegn? Eller har du specifikke udfordringer, som du gerne vil have at den skal hjælpe med?

Hvis du ikke er opmærksom på disse ting, kan du hurtigt ende med at betale store summer penge for ansigtscreme, som ikke har den optimale effekt på din hud, eller som du direkte ikke kan lide at bruge. 

Hvis du undersøger markedet grundigt, vil du på mange af forhandlernes hjemmesider kunne læse om de enkelte produkter. Det er også altid godt at tjekke, om din creme er blevet vurderet i en test. Men allerbedst er det naturligvis, hvis du kan få mulighed for at prøve den. 

Testkilder

For at lave denne test har vi brugt forskellige kilder for at kunne give dig den bedste rådgivning. Udover mærkernes og forhandlernes hjemmeside, har vi også brugt følgende kilder: 

Pricerunner

Pricerunner har lavet en test af 9 forskellige øjencreme i 2019. Her fokuserede de på hvor let øjencremen er at påføre, cremens fugtgivende egenskab og til sidst cremens evne til at modvirke ældningstegn. Den meget detaljeret og gennemført test. 

Costume

Costume lavede i 2019 også en test om øjencreme, hvor de vurderede nogle af de øjencremer, der findes på markedet. 

Femina

Femina lavede i 2017 en test om øjencreme, hvor de gav 8 forskellige øjencreme karaktere. Den højeste karakter var 6 ud af 6 Q’er. 

Konklusion 

Vi har i denne artikel forsøgt at gøre jagten på din nye øjencreme mere overskuelig for dig ved at præsentere dig for 7 øjencremer, som vi mener er nogle gode bud.

Beauté Pacifique Vitamina-A Eye Creme er Feminas testvinder, men også den vi vurderer er den bedste øjencreme. Det er ikke den billigste pris, men med en mærkbar effekt og en lækker konsistens.

Bedst til prisen er Vichy Idealia eye serum. Den er også testet af Femina, og med Vitamin B3 og termalsk kildevand fra Vichy, er den kendt for at have en beroligende effekt og styrkende egenskaber. En god øjencreme til en fornuftig pris. 

Denne test premium-produkt er La Mer The eye concentrate, da det er en dyr, men dybdeplejende creme med et unikt mineralindhold.

Rudolph Care Eye Creme er også en god, naturlig og lækker creme, der er lavet på aktive ingredienser fra hele verden, der plejer, nærer og beskytter huden bedst muligt. Den er dog produceret i Danmark. 

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex er en super booster af en nat-øjen-creme baseret på 10X Concentrated Repair Technology. Den er fra Estée Lauder og tilfører huden fugt i 24 timer. 

Den næstsidste øjencreme i denne øjencreme test er Truth Banana Bright Eye Cream- Cremen, der er rig på Vitamin C og collagenboost. Den skulle få dig til at stråle indefra, hvilket er klart, da denne øjencreme kommer fra Ole Henriksen.

Den sidste øjencreme er fra Clinique, og hedder All About Eyes Rich Cream. Øjencremen, der har års viden og erfaring på bagen, og er testet af øjenlæger. Altså også en rigtig god og fornuftigt øjencreme. 

 

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at finde din nye øjencreme!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.