Bedste Rynkecreme Test 2022

1
Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml

Denne rynkecreme fra mærket Murad er ideel til alle hudtyper, da den tilhører huden en masse fugt og genopretter hudens spændstighed. Produktet går desuden ind og styrker bindevævet i huden, hvilket afhjælper slap hud og udligner fine linjer og rynker i ansigtet. Derudover er den nem at tage med på farten, da den leveres i en lille størrelse. Derfor skal du vælge Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml Du skal vælge denne Age…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml
Well
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types 50 ml
Happii.dk
BEAUTÉ PACIFIQUE Super3 Booster
Jala-helsekost
Ecooking Natcreme Parfumefri 50 ml
Beautycos.dk
RUDOLPH CARE Acai Anti-ageing Facial Moisturizer
Salling
BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age Dagcreme
Gladhud

Find den bedste rynkecreme/anti-age til din hud

At du er nået dertil, hvor det giver mening at bruge rynkecreme, betyder bestemt ikke, at du er blevet gammel. Faktisk skal rynkecreme bruges i en temmelig tidlig alder – lang tid før du egentlig begynder at få rynker. Rynkecreme skjuler nemlig ikke de rynker, du allerede har – det modarbejder rynker i at dukke op i fremtiden.

Så gik du og troede, at du ikke hørte til gruppen af mennesker, der bør overveje rynkecreme, så skal du måske tro om igen. Det er en god ide at begynde at bruge rynkecreme i midten af 30’erne – det varierer naturligvis fra person til person og hudtype til hudtype, men tommelfingerreglen hedder midten af 30’erne. Men når det er slået fast, dukker der helt naturligt et nyt presserende spørgsmål op: Hvad er en god rynkecreme? At besvare dette spørgsmål kan være svært, i og med at kvinder – og mænd – har så forskellige former for hudtyper.

Der er en række produkter, der skiller sig særlig ud inden for rynkecreme. Vi har listet disse produkter her, fordi vi mener, at det er nogle af de bedste rynkecremer på markedet. Så mangler du en ny rynkecreme, så kan du læse med her, og forhåbentlig blive inspireret til, hvilken rynkecreme, der passer til din hud.

Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml – Den bedste rynkecreme

Denne rynkecreme fra mærket Murad er ideel til alle hudtyper, da den tilhører huden en masse fugt og genopretter hudens spændstighed. Produktet går desuden ind og styrker bindevævet i huden, hvilket afhjælper slap hud og udligner fine linjer og rynker i ansigtet. Derudover er den nem at tage med på farten, da den leveres i en lille størrelse.

Derfor skal du vælge Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 15 ml

Du skal vælge denne Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture creme fra mærket Murad, da det er en yderst effektiv rynkecreme, som passer til alle hudtyper. Cremen indeholder både collagen support complex og retinylpalitat, samt en blanding af olier fra avocado, oliven og solsikke. Tilsammen sikrer disse ingredienser en styrkelse af bindevævet i ansigtet, hvilket afhjælper forekomsten af slap hud, samt minimerer mængden og synligheden af fine linjer og rynker.

Derudover hjælper denne creme også med at eliminere tørhed i huden, da den går ind og tilfører en god mængde fugt til huden. Dette er også med til at styrke huden og opretholde en vis spændstighed. Fugtighedscremen fra Murad er blevet testet og de kliniske resultater viser, at cremen binder fugten i huden i op til 8 timer. Du kan altså komme igennem en hel dag uden at opleve tørhed i ansigtet. En anden fordel ved denne rynkecreme er, at den leveres i en lille rejsestørrelse á 15 ml, hvilket gør det muligt for dig at have den med i tasken, når du er på farten.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 15 ml
 • Indeholder retinylpalitat, collagen support complex og olier fra bl.a. solsikke, oliven og avocado
Det vi liker:
 • Tilfører en stor mængde fugt til huden
 • Styrker bindevæv og opstrammer huden
 • Minimerer synligheden af fine linjer og rynker

Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types 50 ml – Den bedste fugtgivende rynkecreme med solfaktor

Med denne fugtgivende ansigtsgel kan du få udjævnet rynker og fine linjer, mens din hud stadig opnår den rette mængde fugt. Gelens opbygning beskytter desuden din hud mod UVA- og UVB stråler, udefrakommende påvirkninger og frie radikaler. Derudover hjælper den huden med at bibeholde en sund glød og udstråling i op til 12 timer.

Derfor skal du vælge Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types 50 ml

Du vil hurtigt opleve, hvordan din hud får fornyet energi og glød, når du benytter dig af denne gelbaserede rynkecreme fra Clinique. Produktet er nemlig særligt udviklet til at booste huden på rekordtid – og så garanterer den en sund udstråling i op til 12 timer. Denne gel indeholder bl.a. Stop Signs teknologi, antioxidanter, solfaktor 40, C- og E-vitamin, koffein og kreatin, samt barkekstrakt fra persisk silketræ. Alle disse ingredienser sikrer en optimal beskyttelse mod udefrakommende faktorer og frie radikaler.

Ingredienslisten er naturligvis også med til at styrke huden og genoprette noget af dens spændstighed, hvilket minimerer synligheden af rynker og fine linjer. Derudover er din hud også beskyttet mod solens UVA- og UVB stråler, når du benytter denne gel i dagligdagen, da den indeholder solfaktor 40. Produktet modstår sved og fugt, så du kan sagtens bruge den, selvom du har en hektisk hverdag. Den er desuden også oliefri og kan benyttes af alle hudtyper.

Du kan købe denne gelbaserede rynkecreme i to størrelser: 30 eller 50 ml. Produktet sælges desuden til en budgetvenlig pris, når man sammenligner med flere andre rynkecremer på markedet.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 30 eller 50 ml
 • Oliefri opbygning
 • Indeholder solfaktor 40
Det vi liker:
 • Indeholder solfaktor 40, så din hud er beskyttet mod UVA- og UVB ståler
 • Booster huden i op til 12 timer
 • Reducerer fine linjer og rynker
 • Beskytter huden mod frie radikaler

BEAUTÉ PACIFIQUE Super3 Booster – Bedst creme til uren hud

Beauté Pacifique Super3 Booster er en succes blandt brugere, da den har i skrivende stund opnået 4,9 ud af 5 stjerner af forbrugere på Matas hjemmeside. Produktet er især blevet rost af folk, der døjer med en lettere uren hud. Det bliver beskrevet hvordan, folk der bruger cremen, tydeligt kan se resultater af produktet, og at man nemt kan mærke, hvis man i en periode ikke har brugt cremen.

Derfor skal du vælge BEAUTÉ PACIFIQUE Super3 Booster

Du skal vælge BEAUTÉ PACIFIQUE Super3 Booster, fordi det er en creme der er god til at forstærke hudens struktur og gøre den mindre transparent. Cremen nedsætter hudens produktion af fedtstof, og så forebygger den eventuelle problemer med uren hud. BEAUTÉ PACIFIQUE Super3 Booster er med til at forstærke din huds fiberstruktur og mindske gennemsigtigheden.

Produktet forebygger og reparerer solens skadelige påvirkninger og reducerer tydeligt rynker og eventuelle strækmærker. Foruden at hjælpe mod rynker, er cremen også yderst effektiv til at pleje tynd hud, eksempelvis på håndryggen eller til behandling af tørre negle. Ideel til dig der både døjer med uren hud, men også er nået til den alder, hvor rynkecreme kan være en nødvendighed.

Dette er en creme med tre meget effektive vitamin A typer, som gendanner tabt collagenstruktur i din huds tykkelse ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Derudover indeholder produktet allergenfri Propolis til behandling og forebyggelse af eventuel uren hud.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 50 ml
 • Indeholder effektive A-vitaminer
 • indeholder allergenfri Propolis
Det vi liker:
 • Rig på A-vitamin
 • Reparere skader fra solen og reducerer både rynker og strækmærker
 • Effektiv pleje til tynd hud

Ecooking Natcreme Parfumefri 50 ml – Den bedste allergivenlige anti-age creme

Der er mange fordele ved at vælge denne anti-ageing creme fra Ecooking. Først og fremmest har den en allergivenlig og vegansk opbygning, samt sikrer en god mængde fugt til huden. Derudover reducerer produktet rynkernes dybde og arbejder mod at mindske synligheden af rynker og linjer.

Derfor skal du vælge Ecooking Natcreme Parfumefri 50 ml

Hvis du gerne vil have fingrene i en allergivenlig rynkecreme, så er denne variant fra Ecooking et rigtig godt bud. Cremen har nemlig en vegansk og allergivenlig opbygning, da den ikke indeholder parfume eller animalske ingredienser. Dog indeholder den Argireline, en ingrediens der virker på samme måde som botox. Argireline får musklerne til at slappe af, hvilket mindsker forekomsten af rynker og fine linjer i ansigtet. Det kan altså godt betale sig at benytte denne anti-ageing creme inden sengetid.

Produktet bearbejder alle typer af rynker og fine linjer, og du vil derfor opleve en reducering af dybden af dine rynker, hvis du benytter produktet kontinuerligt. Cremen går også ind og tilfører en ungdommelig glød til din hud, samt hjælper med at opretholde en god fugtbalance, så huden ikke tørrer ud i løbet af dagen. Som en ekstra bonus sælges den til en budgetvenlig pris, hvor du får meget indhold for pengene.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 50 ml
 • Allergivenlig, parfumefri og vegansk opbygning
 • Indeholder Argireline, der får musklerne til at slappe af
Det vi liker:
 • Allergivenlig og vegansk opbygning
 • Minimerer synligheden og dybden af rynker
 • Booster hudens produktion af kollagen

RUDOLPH CARE Acai Anti-ageing Facial Moisturizer – Bedste antioxidant energiboost

Dette skønne produkt fra Rudolf Care har i skrivende stund opnået 4.6 ud af 5 stjerner af forbrugere på Matas hjemmeside. Det er blandt andet blevet rost for at være nem og lækker at påføre huden, men også for at give en masse fugt til huden, og ikke kun lige når det er blevet påført, men hele dagen lang.

Det er en effektiv og forebyggende creme, som tilfører huden masser af både fugt, pleje og næring.

Derfor skal du vælge RUDOLPH CARE Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

RUDOLPH CARE Acai Anti-ageing Facial Moisturizer er et godt produkt, som er med til at holde din hud glat, smidig og spændstig. Det er et antioxidant energiboost, og indeholder en masse ingredienser, der er gode for huden. Mange ser det som en stor fordel, at dette produkt ikke fedter særlig meget, og at det desuden både kan bruges som dag- og natcreme. På trods af, at det ikke er nogen fed creme, har den stadig samme “anti-age”-effekt.

Dette produkt efterlader huden stærk, smidig og blød. Dette produkt er rigt på sit indhold af acaiolie og acacia senegal gum, hvilket betyder, at den er rig på antioxidanter.

Dette er altså en ideel creme til at opstramme og genopbygge huden, og modvirke hudens naturlige ældningstegn. Foruden dette indeholder produktet elementer som Aloe Vera, Dicaprylul Carbonate, Euterpe Oleacea og Glycerin. Alle sammen ingredienser, der går ind og mindsker de fine linjer og rynker, og giver fugt og næring til huden.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 50 ml
 • Indeholder acaiolie, acai senegal gum, Aloe Vera, Dicaprylul Carbonate, Euterpe Oleacea og Glycerin
Det vi liker:
 • Dette produkt er minimalt fedtet
 • Kan både bruges som dag- og natcreme
 • Antioxidant energiboost

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age Dagcreme – Bedste rynkecreme mod solskadet hud

Der er mange, som er vilde med denne creme – bl.a. Matas’ forbrugere, som roser dette produkt til skyerne, da det bl.a. er meget nænsomt mod huden, og for at være rigtig rart og behageligt at påføre huden. Den er også velduftende, og man nemt kan blive afhængig af det. Denne dagcreme mod rynker fra Beauté Pacifique har opnået 4.7 ud af 5 stjerner.

Derfor skal du vælge BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age Dagcreme

BEAUTÉ PACIFIQUE Paradoxe Anti-Age indeholder en lang række højaktive stoffer, som udsætter aldersprocessen, reparerer solskader og sidst, men ikke mindst bekæmper og forebygger årsager til rødme. Derudover indeholder den også en særlig type A-vitamin, som forbedrer hudcellernes evne til at regenerere og reparere alders- og solskader.

Generelt har denne creme et hav af gode ingredienser fx de to stoffer procyanidin og resveratrol, hvor forskning har vist, at disse stoffer kan forlænge cellernes levetid og dermed forsinke aldringsprocessen.

Cremen indeholder squalane, som er et stof, der faktisk findes naturligt i huden. Indholdet af dette stof gør således, at cremen når dybt ned i huden og virker, hvilket især effektivt på en hud, der lider af solskadet eller generelt på aldrende hud, og derfor er det en vigtig ingrediens i denne creme.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 50 ml
 • Indeholder procyanidin, resveratrol og squalane
Det vi liker:
 • Bekæmper og forebygger årsager til rødme
 • Indeholder lakridsrodsekstrakt, som virker naturligt helende og lindrende
 • Dette produkt er god på solskadet og aldrende hud

Hvorfor bør man bruge rynkecreme?

I takt med, at du bliver ældre, bliver din hud dårligere til at vedligeholde og genopbygge sig selv. Det er her at ekstra pleje bliver nødvendig, da huden kan have brug for ekstra hjælp til at beholde elasticiteten og gløden. Dog er det en dårlig idé at starte med rynkecremen for tidligt – så risikerer man, at huden bliver irriteret, fordi den nemlig slet ikke har behov for rynkecreme endnu. Er man i 20’erne kan ingredienserne simpelthen virke for aktivt på huden. Er man i 40’erne er man derimod som oftest lidt for sent ude. Der er huden tit allerede begyndt at ændre struktur, og blive mere tør.

For at gribe ind i tide – men ikke for tidligt – er det altså en god ide at begynde med rynkecremen i midten af 30’erne. Allerede der kan huden begynde at miste fugt og danne rynker, men hvis man er opmærksom på det, og plejer huden med en god rynkecreme, kan man udskyde nogle af alderstegnene, og få huden til at bevare vitaliteten.

Hvis du læser dette, og tænker “jeg er over 40, og er stadig ikke kommet i gang med rynkecremen” så fortvivl ikke – det er aldrig for sent at komme i gang. Huden kan stadig stimuleres og have masser af gavn af at blive plejet. Ligesom alt andet væv i kroppen, er huden levende, og kan altid blive pænere.

Hvilken rynkecreme skal jeg vælge?

Selvom nogle rynkecreme scorer bedre i tests end andre, er der stadig stor forskel på hudtype. Det er derfor ikke nødvendigvis testvinderne, du bør gå efter, hvis de ikke passer til netop din hud. Det er vigtigt, at du først og fremmest er helt sikker på, hvilken hudtype du har. Er din hud tør, fedtet, normal/kombineret? Har du tendens til urenheder? Har du mange hudorme? Udtørrer din hud nogle gange fuldstændigt?

Når du først ved, hvilken hudtype du har, er du klar til at finde den bedste rynkecreme, til netop dig. Derfor gennemgik vi i denne artikel, seks forskellige rynkecremer, så overskueligt og detaljeret som muligt, hvilket forhåbentligt kan være en hjælp for dig i jagten på din nye rynkecreme. Nogle gange kan det nemlig blive meget forvirrende og svært at navigere i det store udbud af kosmetik og beauty, der efterhånden findes på markedet.

Testkilder

Kilderne er blevet benyttet, således at vi bedst muligt har kunne vurdere det fulde billede af produkterne på markedet. Vi har læst om mange forskellige rynkecreme og hvordan de skiller sig ud fra hinanden. Da der findes mange forskellige hudtyper, er det klart, at der ikke findes ét mirakelprodukt for alle. Disse kilder er blevet brugt til at danne et grundla

Goodhousekeeping.com

Denne side er benyttet, da de har lavet en utroligt gennemgående test af de bedste rynkecremer i 2019.

Prevention.com

Denne side er blevet benyttet, da de har lavet en test omkring de 11 bedste cremer til at modarbejde rynker og aldrende tegn. Den kommer også ind på faktorer man skal undersøge inden man vælger en rynkecreme. Testen er baseret på dermatologers holdninger og viden, og kommer med nogle gode informationer omkring produkterne.

Konklusion

Som sagt er der mange forskellige hudtyper, og derfor findes der ikke ét produkt, der er bedst for alle. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvad for en hudtype du har, således at du kan vælge det rigtige produkt til netop din hud. Her kan vores guide forhåbentlig være behjælpelig – vi har i hvert fald forsøgt at klarlægge de respektive forskelle og fordele ved de seks forskellige rynkecremer.

Der er mange forskellige faktorer der spiller ind, når du skal vælge en god rynkecreme. Udover din hudtype, som er den vigtigste faktor i forhold til hvad, dit valg falder på, kan pris naturligvis også spille en rolle. Det er dog vores bedste råd, ikke at negligere værdien af en god rynkecreme, og så lade prisen komme i anden række. Oftest går kvalitet og pris nemlig hånd i hånd. Med denne guide håber vi, at have gjort processen lidt nemmere for dig, næste gang du skal ud at købe en ny rynkecreme. Husk at passe godt på din hud, og held og lykke med købet af rynkecreme.