I den evige jagt efter skønhed, glemmer man oftest noget af det allervigtigste – nemlig at pleje sine øjenvipper. Du slider på dem hver gang, at du udfører din daglige rutine med øjenvippebukker, masser af mascara, osv. HUSK at plej dem – før de er væk. Det kræver ikke engang særligt meget – det har faktisk aldrig været lettere at holde sine øjenvipper sunde, som det er i dag. Vippeserum er det ‘eneste’, du behøver at anskaffe dig og anvende – nutidens vippeserum er i de allerfleste tilfælde fantastiske – ikke nok med, at serummen hjælper dine vipper med at forblive ernæret, og hurtigt genopbygger dine vipper – den er også med til at stimulere væksten af dine vipper. Desuden hjælper serummen også med at opretholde en fyldig volume, og styrker dine vippers tykkelse. Der er altså ingen undskyldning for ikke at pleje dine trætte øjenvipper, når det er så lige til – og resultaterne i de allerfleste tilfælde er blændende. 

Læs nedenstående artikel, og lad dig inspirerer til, hvilken vippeserum du skal anskaffe dig!

Kort resultat af testen

Den følgende artikel er baseret ud fra vores mening, og hvilke produkter vi synes er anbefalelsesværdige lige nu. 

Vi synes, at vippeserummen M2 Lashes Activating Serum 599 er bedst i test, fordi det er en af de førende på markedet lige nu samtidigt med, at den er i en rimelig prisklasse. Serummen fra M2 Beauté er flere steder nævnt som et vidundermiddel, der hjælper dig til at opnå enestående resultater. 

Derudover mener vi, at vippeserummen Xlash Eyelash Serum er den bedste til prisen. Fordi du igen kan opnå utolige resultater, men ikke skal betale dyre domme. Xlash Eye Serum er fantastisk til prisen, og hjælper dig til at få dine vipper både længere og mere fyldige.

Vi udnævner desuden Xlash Pro Eyelash Serum til at være premium produktet. Det bedste af det bedste. Selvom produktet prismæssigt forholder sig middelklassen. Dette ses sjældent hos premium produktet. Så hvorfor ikke kaste dig ud i denne?
Serummen Xlash Pro Eyelash Serum er klinisk testet af øjenlæger, og det er dokumenteret, at den hjælper dine vipper til at vokse og få god næring.

Hvilken vippeserum, skal du vælge?

Der er selvfølgelig en hel del forskellige vippeserum på markedet, og det kan være uoverskueligt, hvilken en man skal vælge. Det afhænger selvfølgelig også af hvilke behov, ønsker og ikke mindst udgangspunkt, man har. I følgende artikel, vil vi præsenterer dig for 5 forskellige vippeserum, som vi hver især synes er anbefalelsesværdige. Så læs med videre – og forhåbentlig kan vi hjælpe dig til blive indsporet på, hvilken vippeserum, der skal blive din næste. 

#1 M2 LASHES ACTIVATING SERUM 599 – Den bedste vippeserum

Denne vippeserum passer perfekt til dig, som vil have en af de førende vippeserum på markedet. Denne serum er af en af de højeste kvaliteter, men forholder sig samtidigt også i en rimelig prisklasse. 

Fremhævede fordele ved M2 LASHES ACTIVATING SERUM 599: 

 1. B7 vitaminet styrker dine vipper, og forlænger samtidigt deres levetid.
 2. Resultatsmæssigt kan der ses forskel efter 6-8 uger. 
 3. Serummet kan i nogle tilfælde give mørkere vipper. 
Reseller Price Total price Read more
516,00 516,00 Read more
517,00 517,00 Read more
549,00 549,00 Read more
599,95 599,95 Read more
1.174,00 1.174,00 Read more

Derfor skal du vælge M2 LASHES ACTIVATING SERUM 599

Denne serum fra M2 Beauté er ifølge de fleste et ‘vidundermiddel’, som er fantastisk og giver enestående resultater, hvis du ønsker længere, fyldigere og stærkere vipper. Denne serum indeholder, som noget særligt, det såkaldte aktive stop MDN, der ganske enkelt er med til at effektivisere dine vippers naturligt vækst. Dine vipper får såment et ordentligt og naturligt boost. Derudover indeholer serummet også B7 vitaminer, der på sin vis har et styrkende middel, som evner at give både vipperne styrke, men samtidigt også forlænger vippernes levetid. 

Desuden har serummet også det helt fantastiske element, at den i nogle tilfælde vil give din vipper en mærkere tone samt give den en mere buet form. Så lækkert!
De enestående resultater vil, som i mange andre tilfælde, begynde at kunne ses efter 6-8 uger. Hertil vil de mest optimale resultater for netop dine vipper være opnået efter op til 16 uger. 

Produktdetaljerne: 

 • Produktet indeholder 5 ml. 
 • Produktet indeholder B7 vitamin (biotin). 
 • Produktet indeholer det aktive stof MDN. 

#2 XLASH EYELASH SERUM – Den bedste vippeserum til prisen

Denne vippeserum er til dig, som tænker på økonomien, men stadig drømmer om et produkt, der hjælper dig på vej til unikke resultater. 

Fremhævede fordele ved XLASH EYELASH SERUM: 

 1. Produktet er testet af øjenlæger. 
 2. Produktet indeholder naturlige mineraler. 
 3. Produktet hjælper dig til at få flottere, længere og tykkere vipper. 
Reseller Price Total price Read more
198,00 198,00 Read more
287,75 287,75 Read more
365,00 365,00 Read more

Derfor skal du vælge XLASH EYELASH SERUM

Denne serum er helt unik, og giver fantastiske resultater, på trods af, at det er et af de billigere produkter på markedet. Med denne serum får du øget dine vippers vækst, både i længden men også klart i volumen. Ægte win-win. 

Dette produkt indeholder særlige og naturlige mineraler, som er med til at fremme cellefornyelsen, hvorfor du hurtigt kan se flotte resultater i forhold til væksten – desuden er de naturlige mineraler også med til at give dine vipper et ordentligt skud ernæring, så de holder sig sunde og forbliver lettere at pleje. 

Desuden er dette serum tæstet af øjenlæger, så det er tilmed professionelt bevist, at denne serum opnår unikke resultater. De kliniske tests resulterede i, at man efter 28 dages anvendelse af serummet kunne se, at vipperne gennemsnitteligt havde 45 procent mere længde, 40 mere volume og 20 procent mere tykkelse. 

En anden smart egenskab ved serummen er, at den er oliefri, hvorfor du sagtens kan avende den, hvis du bruger vippeekstentions. Igen – dette produkt er for alle. 

Produktdetaljerne: 

 • Produktet indeholder 3 ml. 
 • Produktet er oliefrit. 
 • Produktet er cruelty free. 
 • Produktet kan anvendes på alle hudtyper. 
 • Produktet indeholder naturlige mineraler samt urter. 

#3 XLASH PRO EYELASH SERUM – Premium-produktet

Med denne enestående serum får du hele 6 ml, og derudover får du et produkt af en af de allerhøjeste kvaliteter. Utroligt nok er dette blevet vores anbefaling, hvis du ønsker et premium produkt, på trods af at denne serum er i middelprisklassen. Det er, hvad vi kalder for en ægte win-win. 

Fremhævede fordele ved XLASH PRO EYELASH SERUM: 

 1. Produktet indeholder naturlige mineraler samt urter. 
 2. Produktet er testet af øjenlæger. 
 3. Du opnår enestående resultater. 
Reseller Price Total price Read more
289,00 289,00 Read more
428,00 428,00 Read more
505,00 505,00 Read more

Derfor skal du vælge XLASH PRO EYELASH SERUM 

Denne serum er i familie med Xlash Eye serum, som var nr. 2 produkt vi gennemgik i denne artikel. Produkterne er nærmest ens – denne har bare 3 ml mere i sig – altså får du hele 6 ml, når du køber dette produkt.
Derfor har dette produkt igen en helt unik formel, som indeholder naturlige mineraler samt urter, som hjælper dig på vej til at opnå de bedste resultater. Det naturlige indhold påvirker din cellefornyelse, således at du hurtigt fremmer din vækst af vipper. Tilmed får dine vipper også et utroligt næringstilskud, som igen er med til at hjælpe dine vipper til at forblive sunde og lette at pleje, og desuden giver mere tætte vipper. 

Ligesom Xlash Eye Serum, er dette også oliefrit, hvorfor du sagtens kan anvende serummet, selvom du bruger vippeekstentions. Med andre ord – dette serum dækker de flestes behov. 

Desuden, igen ligesom Xlash Eye Serum, er dette serum også testet af øjenlæger, og de kliniske resultater viste, at serummet efter anvendelse i 28 dage gennemsnitligt gav 45 procent mere længde, 40 procent mere volumen og 20 procent mere tykke vipper. 

Produktdetaljerne: 

 • Produktet indeholder 6 ml. 
 • Produktet er cruelty free. 
 • Produktet er oliefrit. 
 • Produktet indeholder naturlige mineraler samt urter. 
 • Produktet kan anvendes på alle hudtyper. 

#4 RODIAL SNAKE GLAMOLASH SERUM – En fantastisk og overvejende naturlig serum i mellemprisklassen. 

Denne fantastiske serum er perfekt til dig, som søger et overvejende naturligt produkt, der er til at betale. Med sit naturlige indhold er du garanteret stærkere, fyldigere og forlængede vipper på ingen tid. 

Fremhævede fordele ved RODIAL SNAKE GLAMOLASH SERUM: 

 • Serummet styrker dine vipper hurtigt og kraftigt. 
 • Serummet giver dine vipper mere fylde og forlænger dem gevalidigt. 
 • Serummets indhold er klinisk dokumenteret i forhold til peptid-compex, der er med til at forlænge vipper. 
Reseller Price Total price Read more

Derfor skal du vælge RODIAL SNAKE GLAMOLASH SERUM

Du får med denne serum smukke, lange, lækre og tykke vipper. Rodial har udviklet dette serum, som virkelig styrker dine øjenvipper. Serummet indeholder noget, som kaldes for peptid-complex, der klinisk er dokumenteret som effektivt er med til at forlænge dine øjenvipper.
Serummet er udviklet med indholdet af blandt andet hvedeprotein samt B5 vitamin, der er med til at resulterer i meget kraftige og endnu bedre – fyldige vipper.
Desuden indeholder serummet også B3 vitamin, der i allerhøjeste grad sikrer dine vippers blødhed, og tilmed også styrker dine vipper og gør dem endnu kraftigere – alt i mens at hvedeproteinet samtidigt styrker hårdvæksten, så dine vipper hurtigt vokser sig lange og flotte.

Produktdetaljerne: 

 • Produktet indeholder 7 ml. 
 • Produktet indeholder B3 vitamin samt B5 vitamin. 
 • Produktet indeholder hvedeprotein. 
 • Produktet indeholder peptid-complex. 

#5 REVITALASH EYELASH CONDITIONER – En overvejende naturlig serum, som opnår hurtige og smukke resultater.

 Denne serum er klart en af dem på markedet, som hjælper dig til at opnå enestående resultater på kort tid. Så prøv denne, hvis du ikke har nogen tålmodighed, og vil se betydelige resultater efter 3 uger. 

Fremhævede fordele ved REVITALASH EYELASH CONDITIONER: 

 • Dette serum er prisbelønnet.
 • Serummet har en fantastisk virkning, der giver resultater på ca. 3-8 uger. 
 • Serummet giver dine vipper et løft og hjælper dem til at blive smidige. 
Reseller Price Total price Read more
298,25 298,25 Read more
359,00 359,00 Read more

Derfor skal du vælge REVITALASH EYELASH CONDITIONER

Revitalash cosmetics har udviklet dette lækre øjenvippeserum, som er blevet prisbelønnet i flere sammenhænge. Noget af det helt fantastiske ved netop dette serum er de hurtige resultater – gennemsnitligt virker dette serum på bare 3-8 uger.
Serummet har adskillige funktioner, idet at det både plejer dine vipper, men samtidigt selvfølgelig også styrker dem, så deres vækst og fyldighed kommer helt i top.
Serummet indeholder selvfølgelig mange forskellige ingredienser, men ligesom Rodial Snake Glamolash Serum, har dette også hvedeprotein, som igen styrker hårstråenes vækst. Desuden indeholder serummet også grøn- og morgenfrue te, som virkelig styrker vipperne, og dertil også beskytter dem ved at gøre dem mere elastiske og smidige, så de ikke knække nemt. 

Serummet er derudover også udviklet til at give dine vipper et ‘løft’, således du opnår en smuk og buet form. Så endnu en gang er dette et produkt perfekt til dig, der drømmer om kraftigere, fyldigere og smukke øjenvipper med god volumen og længde. 

Produktdetaljerne: 

 • Produktet indeholder 1 ml. 
 • Produktet indeholder hvedeprotein. 
 • Produktet indeholder grøn- og morgenfrue te. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en vippeserum?

Hvis du er i tvivl om, hvordan man anvender vippeserum, vil vi i det følgende afsnit lave nogle guidelines.

 1. Når du starter med at bruge vippeserum, skal du påføre serummen 1 gang dagligt. 
 2. Man påfører serummen på samme måde som en flydende eyeliner – altså langs vipperoden på de øverste vipper. 
 3. Du skal ALTID huske, at du skal påføre serummen på ren hud. Husk derfor altid at rense din hud inden anvendelse, får at opnå de bedste resultater. 
 4. Eksperter anbefaler at påføre serummet inden man går i seng, så det kan virke natten over. 
 5. Mange anbefaler at holde 1 månedes pause hver halve år. 
 6. Alt efter hvilket produkt, du anvender, er det anbefalet at trappe påføringen ned til ca. 3-4 gange om ugen, i stedet for 1 gang dagligt, NÅR vipperne har nået deres maksimale  længde. 

Vippeserum er rigtig godt for øjenvipperne, da de små delikate hår i næsten alle tilfælde har brug for en god pleje, hvis de skal holde sig sunde og flotte.
Øjenvipperne er et utroligt ‘udsat område’ i ansigtet, da de skrøbelige små hår hurtigt kan blive udsat for lidt af hvert. Der er mange forskellige faktorer, som er med til at slide på vipperne. For eksempel når man fjerner make-up, når man bruger øjenvippebukker, sollys, hvis man spiser dårligt, hvis man er stresset, osv.
Derfor er det fantastisk, at man i dag kan pleje sine vipper så godt, hurtigt og nemt ved blot at påføre en vippeserum dagligt. Der findes nærmest ingen undskyldning for ikke at begynde at pleje dine vipper! Du vil ikke fortryde det! 

Test kilder

Forhandlere 

Du kan købe vippeserum mange steder, men Matas og Nicehair er store inden for skønhed, og har derfor et bredt udvalg. Derudover så plejer forhandlere at skrive en detaljeret tekst om deres produkter. 

Matas

Matas har et stort udvalg af forskellige vippeserum og de skriver typisk en grundig lille tekst om selve produktet. 

Nicehair 

Nicehair har et stort udvalg af forskellige vippeserum og nogle gange har de også videoer inde på deres facebook side. Det er en detaljeret side, hvor man kan finde rigtig mange oplysninger om produkter, og så sender de hurtigt produktet hjem til dig. De har nogle andre mærker en Matas. 

Magasiner

Femina

Femina testede i 2016 en række vippeserum, og i denne artikel har de givet deres mening til kende. Nogle af de produkter, der blev brugt i den artikel er også i denne test. 

Konklusion: 

I vores ovenstående artikel har vi gennemgået 5 forskellige vippeserum, som vi synes er værdige bud på, hvilken en der kunne blive din næste.

Ligeledes har vi også hjulpet dig på vej til, via vores guidelies, hvordan det anbefales at anvende vippeserum, hvis du går rundt og er i tvivl om dette. Desuden har vi informeret dig om, hvorfor det er så vigtigt at passe på sine vipper, og hvorfor der ikke er nogen undskyldning for ikke at anvende vippeserum, hvis man ønsker smukke, kraftige og tykke vipper. Fordi det netop aldrig har været så let at opnå enestående resultater, som det er i dag! Spring ud i det! 

Husk på, at artiklen er baseret ud fra vores mening, og vores indsamlede data fra forskellige webshops, tests og hjemmesider, vi synes giver det bedste overblik, hvilke vippeserum der er førende på markedet samt anbefalelsværdige. 

Som vi allerede kom ind på først i artiklen, synes vi, at M2 Lashes Activating Serum er bedst i test, da denne proffessionelle serum oftest omtales som det rene vidundermiddel. Med denne serum opnår du unikke resultater ved hjælp af det aktive stof, MDN, samt B7 vitaminet (biotin), der naturligt styrker dine vipper og forlænger deres levetid. 

Herudover synes vi, at Xlash Eyelash Serum er den bedste til prisen, da du undgå at betale en formue, men samtidigt igen opnår helt unikke resultater. Med produktets indhold af naturlige mineraler, hjælper det dig til at fremme væksten effekten af cellefornyelse, som selvfølgelig fører til fremmende vækst af vipperne samt nærer dem. 

Som noget sjældent er premium produktet i den ‘billige’ prisklasse. Men vi synes simpelthen bare, at serummen er utrolig nævneværdig, hvorfor den har fået denne titel.
Xlash Pro Eyelash Serum kan klart anbefales, da denne serum har en helt unik formel, der realiserer dine drømme om vipper, der er mere fyldige, stærke samt vokser godt og hurtigt. 

Rodial Snake Glamolash Serum er til dig, som vil have 7 ml af en formidabel kvalitet. Med denne styrkende serum, vil du ved hjælp af peptid-complex opnå utrolige resultater i form af vækst. 

Denne serum ligger i den dyre ende, men har også et enestående og naturligt inhold, som hjælpre dine drømme om fyldigere og kraftigere vipper på vej. 

Til sidst anbefaler vi også Revitalash Eyelash Conditioner, der er en øjenvippeserum med priser i bagagen. Noget af det helt fantastiske og nævningsværdige ved netop dette produkt er den hurtige virkningskraft. Du opnår de mest optimale resultater fra mellem 3 til 8 uger. Det kan næsten ikke lade sig gøre hurtige. Så prøv denne serum, hvis du ikke har tålmodighed til at vente, men ønsker unikker resultater så hurtigt som muligt. 

Vi håber, at vores artikel har kunne inspirerer dig til, hvilken vippeserum, du skal købe næste gang, og at du samtidigt er blevet klogere på, hvordan man anvender vippeserum samt hvorfor det er så nemt at anvende, når du også opnår fantastiske resultater. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.