Blå hårfarve → Find den bedste blå hårfarve der matcher til dig

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair
TESTVINDER

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair

L’Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair er den helt ideelle semi-permanente blå hårfarve til dig, der ønsker en midlertidig blå hårfarve, der kan holder til mere end bare et par vaske. Denne effektfarve vaskes gradvist…

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair 1
Den bedste blå hårfarve

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Blå hårfarve har førhen ikke været den mest anvendte farve, da mange normalvis holder sig til mere naturlige farver i håret. Men anderledes hårfarver bliver gradvist mere populære, da man kan lege med farverne, personliggøre og matche med outfits. Derfor er blå hårfarve også blevet mere populært. Der findes både permanente løsninger samt semi-permanente, der fader ud i takt med hårvask. Læs mere i artiklen om forskellige farveprodukter og bliv guidet til at vælge det helt hårfarveprodukt til dig.

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair

Den bedste blå hårfarve

L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair
Fordele
 • pros-icon.svg Velegnet til blondt hår, ombré-hår eller hår med lyse striber
 • pros-icon.svg Effekthårfarve midlertidig hårfarve til hjemmebrug holder ca. 10-20 hårvaske
 • pros-icon.svg Uden ammoniak og fremkalder

Detaljeret gennemgang

L’Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair er den helt ideelle semi-permanente blå hårfarve til dig, der ønsker en midlertidig blå hårfarve, der kan holder til mere end bare et par vaske. Denne effektfarve vaskes gradvist ud, men kan holde helt op til 10-20 hårvaske.

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair

Som de fleste andre effektfarver med anderledes farvenuancer, så egner denne L’Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair sig også primært til blondt hår, ombré-hår eller hår med lyse striber, hvis man gerne vil opnå den fulde farveeffekt. Den kan enten slet ikke ses eller kun ses meget svagt i brunt hår. Når du farver håret med effekthårfarven Colorista Washout Denim Hair fra L’Oréal Paris vil man opnå en midlertidig mere eller mindre intens blå hårfarve i håret. Lad farven virke mellem 15-20 minutter alt efter, hvor intens du ønsker farven skal være. Denne hårfarve kan holde mellem 10-20 hårvaske alt efter intensiteten af farven, hårets generelle sundhed samt ydre påvirkninger. Ønsker man af forskellige årsager  i stedet at få fjernet hårfarven hurtigere kan man benytte sig af Colorista Washout fra den samme serie. L’Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair er uden ammoniak og fremkalder for en sundere hårfarvning.

IdHAIR Colour Bomb 250 ml Ocean Blue

Den bedste conditioner blå hårfarve

Fordele
 • pros-icon.svg Plejende effektfarveconditioner Ocean Blue 811
 • pros-icon.svg Kan bruges i farvet hår, afbleget hår eller i ubehandlet hår
 • pros-icon.svg Fri for PPD, Resorcinol og MEA

Detaljeret gennemgang

IdHair Colour Bomb er Ocean Blue er en plejende conditioner med blå hårfarve i. Denne colorbomb kan bruges som farveopfrisker eller en semi-permanent hårfarve. Med denne 2-i-1 condtioner og hårfarve får man både pleje og en smuk blå farve i én.

Derfor skal du vælge IdHAIR Colour Bomb Ocean Blue

Hvis man er på udkig efter en plejende midlertidig blå hårfarve, kan man med fordel tage et nærmere kig på denne Colour Bomb conditioner fra IdHair. Her får man nemlig en effekthårfarve forklædt i en conditioner, så man både kan enten genopfriske den blå hårfarve eller faktisk farve håret med en lækker Ocean Blue farve samtidig med at håret plejes i dybden og dermed beskyttes håret samtidig med farvningen. Colour Bomb fra IdHair i Ocean Blue kan anvendes i farvet hår, afbleget hår samt ubehandlet hår i lysere toner. Endvidere er hårfarven fri for uønsket PPD, Resorcinol og MEA.

Color Hair-Spray 100 ml Blue

Den bedste blå colorspray

Fordele
 • pros-icon.svg Højt farvepigment for en flot blå farve
 • pros-icon.svg Sprayfarve med mange muligheder for fri leg og personliggørelse
 • pros-icon.svg Nem at vaske ud med en enkelt hårvask

Detaljeret gennemgang

Skal håret bare være blåt for en enkelt aften, så kan en colorspray være den helt rette løsning. Color Hair-Spray Blue er netop en hårfarve på spray, der kan sørge for at give dig et smukt farvestrålende blåt hår for bare en enkelt aften eventuelt til en særlig begivenhed.

Derfor skal du vælge Color Hair-Spray 100 ml Blue

Color Hair-Spray er den helt perfekte hårfarve til dig, der ønsker en anderledes hårfarve for en enkelt særlig aften eller til et specielt look. Den er højpigmenteret, og der er derfor rig mulighed for at få en intens blå farve ved brug af sprayen. Ønsker man en sartere farve, kan man spraye længere fra håret og forsøge at gøre det mere roligt og jævnt fordelt i hårpragten. Med en spray er der mange muligheder og plads til fri leg og eksperimenteren, da man sagtens kan nøjes med at spraye striber eller totter eller eventuelt mønstre, det er kun fantasien, der sætter grænser. Color Hair-Spray er nem at vaske ud, så man kan nøjes med at have en vild hårfarve for bare en enkelt dag.

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml Blue

Den bedste blå hårfarve til kemisk behandlet hår

Fordele
 • pros-icon.svg Plejende hårfarve der holder 8-10 hårvaske
 • pros-icon.svg Intensiv og rig på pigmenter for glansfuldt hår
 • pros-icon.svg Velegnet til kemisk behandlet hår til opfriskning, indfarvning eller leg med farverne

Detaljeret gennemgang

Milk_shake Conditioning Direct Colour Blue er en plejende conditioner med blå hårfarve. Den er yderst velegnet til kemisk behandlet hår, hvor den mest intense blå farve kan opnås alt efter ønsker. Den har en cremet konsistens og fordeles let i håret.

Derfor skal du vælge Milk_Shake Conditioning Direct Colour 100 ml Blue

Skal hårfarvningen være nem og enkel og kunne klares i badet, så kan man med fordel vælge at anvende i conditioner med hårfarve. Milk_shake Conditioning Direct Colour Blue er netop en effektfarveconditioner, som kan give et mere eller mindre intenst blåt look. Denne plejende hårfarve kan holde i 8-10 hårvaske og kan løbende friskes op, hvis man ønsker at forlænge den blå hårfarve. Den er rig på farvepigment, og man kan lade den sidde i 5-30 minutter i håret for at opnå den ønskede intensitet. Den kan anvendes i både naturligt og kemisk behandlet hår. Ønsker man en intens blå farve, kan dette opnås bedst i det kemisk behandlede hår. Opfrisk, indfarv eller leg med farven med denne Milk_shake Conditioning Direct Colour Blue.

Davines Alchemic Conditioner Marine Blue

Den bedste naturlige blå hårfarve

Fordele
 • pros-icon.svg Plejende conditioner med farve anbefalet til et blondt og lysnet hår
 • pros-icon.svg Indeholder rene pigmenter der lægger sig uden på håret
 • pros-icon.svg Silikonefri og fremstillet af 98% bionedbrydelige ingredienser

Detaljeret gennemgang

Davines Alchemic Conditioner Marine Blue er det helt ideelle valg for dig, der ønsker at kunne anvende en lidt anderledes farve i håret uden at håret indhyldes i unødig kemi. Denne farveconditioner består nemlig af hele 98% bionedbrydelige ingredienser. 

Derfor skal du vælge Davines Alchemic Conditioner Marine Blue

Har man et blondt eller lysnet hår, og ønsker man sig en midlertidig smuk blå nuance i håret med rene pigmenter, der kan give et levende og intenst blåt look, så er denne Davines Alchemic Marine Blue conditioner det perfekte valg. Denne hårfarve vil ikke trænge ned i håret, men vil i stedet lægge sig på hårstråenes overflade, og farven vil gradvist fade ud efter 3-10 hårvaske afhængig af hårtype, hårets sunhed, tykkelse og ydre påvirkninger. Davines Alchemic Marine Blue conditioner består af 98% bionedbrydelige ingredienser, så håret bliver beskyttet, samtidig vil det blive plejet i dybden med jojoba-olie. Conditioneren er uden silikone, således man ikke får lagt en hinde på hårstråene, men i stedet opnår glans på grund af den rette pleje tilført fra sin Davines Alchemic Marine Blue conditioner.

Guide

Sådan vælger du den bedste blå hårfarve

Som nævnt findes der både permanente løsninger for en blå hårfarve, men der findes også semi-permanente hårfarver, der gradvist vil forsvinde i takt med, at håret vaskes. Uanset om man ønsker et permanent eller semi-permanent resultat, så findes der flere forskellige produkter, der kan klare hårfarvningen med forskellige resultater alt efter ønske.

Ønsker man en midlertidig blå nuance i håret, kan man anvende conditioner colorbomb, colorspray eller en almindelig semi-permanent hårfarve. Nogle kan give en mere intens blå farve end andre, og der er forskellige holdbarhed på de forskellige løsninger. Det er derfor en fordel at overveje, hvor længe resultatet skal holde samt hvor intens farven skal være. Man kan løbende med disse hårfarver opfriske looket, eller man kan opfriske et i forvejen permanent blåt hår.

Permanent blå hårfarve er også en løsning, man kan vælge, hvis man ønsker sig en blå hårfarve. Man kan starte med en semi-permanent løsning, hvis man endnu ikke ved, om det er en farve, der passer til en, og herefter kan man anvende en permanent. Har man brugt en farveconditioner, vil denne ikke gå spildt, selvom man senere hen vælger permanent, da man i stedet kan anvende den til at friske farven op løbende.

Skal det være en anden anderledes hårfarve end blå? Så kan du læse mere generelt ii vores artikel om hårfarver eller vores artikler om lilla hårfarve eller rød hårfarve.

FAQ

Hvilken blå hårfarve er bedst?

Testvinderen i denne artikel er L'Oréal Paris Colorista Washout Denim Hair. Den vinder på baggrund af dens alsidighed, der kan give flere looks samt dens holdbarhed.

Hvad koster blå hårfarve?

Prisen for blå hårfarve varierer alt efter, hvilken type hårfarve man vælger. Går man til frisøren vil det typisk koste det samme eller en smule mere at få det udført som en normal helfarve.

Hvilke blå hårfarver findes der?

Der findes flere forskellige nuancer og hertil kan man selv bestemme intensitet på hårfarven afhængig af, hvor længe man lader den sidde. Man kan derfor både opnå en intens blå farve eller pastelblå.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×