Black Mask – Virker de populære ansigtsmasker? Fjern hudorme og andre urenheder!

1
Jorgobé Peel Off Mask

Denne black mask er et vidunder, når det kommer til at rense porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygge nye hudorme. Masken er fra Jorgobé, hvilket er et dansk prisvindende brand, der udvikler og producere produkter, der giver en smuk hud. Derfor skal du vælge Jorgobé Peel Off Mask Hvis du søger en god black mask, der gør huden smuk og efterlader den i balance, så er denne maske for dig. Jorfobés peel…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Jorgobé Peel Off Mask 150 kr. Beautycos.dk
Shills Black Mask Ansigtsmaske 105 kr. Lyko DK

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vil du gerne komme bumser, uren hud eller hudorme til livs? Så kan en black mask helt sikkert hjælpe dig. I denne artikel giver vi dig nødvendig viden om black masks, deres funktion og hvordan du bedst muligt anvender en black mask. Vi vil gerne sikre os, at du får mest muligt ud af din maske. Derfor introducerer vi dig også for vores bud på de bedste black masks.

Hvad er en Black mask?

Ikke alle ved præcist, hvad en black mask ansigtsmaske er og hvilken funktion den har. Læs med i afsnittet nedenfor, hvis du er i tvivl om, hvad en black mask er samt, hvilken funktion den har.

Langt de fleste har prøvet at døje med bumser og/eller uren hud, specielt under puberteten. Vores hud kan ikke undgå at blive påvirket af hverdagens stress, forurenet luft, cigaretrøg og andre små partikler, der flyver i luften. Alt sammen sætter sig på vores hud, bliver absorberet og tilstopper hudens porer. Når porerne bliver tilstoppede fremstår vi trætte og vores hud bliver grålig. Når dine porer bliver tilstoppede vil der også opstå en øget risiko for at få bumser, akne eller bare en urenhud. Men alt dette kan du komme til livs med en black mask.

Fjerner urenheder

Den sorte mirakel maske er istand til at rense huden i dybden på en måde, som ingen renseprodukter har gjort det før. Den hiver og suger decideret urenhederne i din hud ud af porerne. Black masks er derudover fyldt med aktive ingredienser, der gå ind og arbejder med dine hud og porerne, så huden kan blive fri for de mange partikler den udsættes for gennem dagen eller måske ugerne. Så snart du fjerner black peel off mask, vil du se, at den har taget alle urenheder med sig. Du kan dermed i løbet af kort tid opnå et utroligt godt resultat.

Black mask mod hudorme

Balck mask ansigtsmasker er gode både for bumser og urenheder, men de er også effektive mod hudorme. Faktisk vælger mange udelukkende at bruge black masks for at komme hudorme til livs. Dette er fordi hudorme decideret er stoppede porer, der er fyldte med døde hudceller, urenheder og partikler i luften, hvilket er de ting du kan komme til livs med en black mask. Hudormene er ophobet skidt i dine porer. Med en black mask bliver hudormene trukket ud, så din hud fremstår ren og sund. En black mask er derfor en oplagt løsning, hvis du døjer med hudorme.

Hvordan bruger man black mask?

Vi har lavet en trin for trin guide for dig, der er i tvivl om, hvordan man bruger en black mask og gerne vil opnå det bedst mulige resultat af masken. Du vil med sikkerhed få en flottere, blødere og sundere hud, hvis du følger vores guide trin for trin.

 1. Rens ALTID din hud før du begynder at påføre en maske! Det er vigtigt, at overskydende olier, fedt og skidt fjernes med en god anti bakteriel ansigtsvask eller lignende.
 2. Påfør din black mask i et jævnt og tykt lag enten på de områder, hvor der er problemer eller i hele ansigtet. Vi anbefaler at påføre masken i hele ansigtet, fordi dette vil give dig et mere ensartet resultat. Masken må ikke komme på dine læber eller i dine øjenomgivelser. Så sørg for at holde disse områder frie, når du påføre masken. Vær særligt omhyggelig med at få dækket din næse i et tykt lag, da der er særligt mange tilstoppede porer på dette område.
 3. Nu skal du bare læne dig godt tilbage og lade din maske gøre arbejdet. Giv masken lov til at sidde i 20-25 minutter. Det er vigtigt at masken er helt stiv og tør, så hvis du oplever, at den stadig er våd, skal du give den yderligere tid til at virke. Når masken tørrer, vil du opleve, at den begynder at stramme i huden, men bare rolig -dette er helt normalt.
 4. Når masken har fået god til at tørre og stivne, kan du stille og roligt begynde at hive den af. Husk at den ikke skal vaskes af, men hives af. Det er når den hives af, at dine urenheder fjernes fra huden.
 5. Du vil med sikkerhed have rester af den sorte maske rundt omkring i ansigtet. Disse rester kan let vaskes af med lunkent vand.
 6. Masken har en tendens til at udtørre dit ansigt en del. Derfor er det vigtigt, at du højst benytter en black mask to gange ugentligt. Vi anbefaler, at du bruger en god lotion eller ansigtscreme efterfølgende. På den måde tilfører du huden den rette mængde af fugt og pleje, som den har brug for efter behandlingen med black mask.

Redaktionen anbefaler: Gode black masks!

Vi har undersøgt to forskellige Black masks, så du lettere kan finde den bedste maske for dig. Læs om deres fordele og egenskaber i afsnittet nedenfor.

Jorgobé Peel Off Mask –

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Denne black mask er et vidunder, når det kommer til at rense porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygge nye hudorme. Masken er fra Jorgobé, hvilket er et dansk prisvindende brand, der udvikler og producere produkter, der giver en smuk hud.

Derfor skal du vælge Jorgobé Peel Off Mask

Hvis du søger en god black mask, der gør huden smuk og efterlader den i balance, så er denne maske for dig. Jorfobés peel off maske er baseret på en unik formel med de bedste naturlige ingredienser; rensende sort kaolinler, egetræs kul og beroligende planteekstrakter. Den plantebaserede samt danskproducerede ansigtsmaske binder sig effektivt til tilstoppede porer, hudorme, døde hudceller og andre urenheder, der forsigtigt trækkes fra hudens overflade, når du til slut fjerner masken. De beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin egen naturlige balance, hvilket efterlader din hud blød og med porer, der er tydeligt rensede.

Masken er unisex og velegnet til alle hudtyper, der er præget af urenheder. Derudover er den vegansk, hvilket betyder at den ikke indeholder animalske ingredienser eller er testet på dyr. Desuden er masken fri for kunstige farvestoffer, parabener, mineralske olier og silikone.

Det vi liker:
 • Efterlader huden blød og i balance
 • Dansk produceret produkt
 • Vegan venlig

Shills Black Mask Ansigtsmaske –

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Pilaten er et innovativt hudpleje brand, der skaber produkter, der hjælpe kunder til at opnå en bedre hud. Denne black mask er på tube og er istand til at fjerne urenheder, hudorme, bumser, akne og fedtet hud.

Derfor skal du vælge Pilaten Hudpleje Black Mask

Denne maske er for dig, der gerne vil have en simpel og nem masker, der effektivt fjerner dine urenheder, der tilstopper porerne. Denne maske er blandt mest solgte black masks i Danmark og den kan bruges dagligt. Masken kan bruges i T-zonen, problematiske områder eller i hele ansigtet.

Det vi liker:
 • Fjerner urenheder, hudorme, akne, bumser og fedtet hud
 • Fjerner rødme
 • Nem at anvende