Bedste blotting paper test 2022 – 3 blotting papers til olieret hud

1
NYX Blotting Paper Matte 50-pack

Derfor skal du vælge NYX Blotting Paper Matte 50-pack En pakke blotting papers fra NYX er gode at have ved hånden – de gør, hvad de skal; fjerner den skinnede overflade fra dit ansigt uden at forstyrre din makeup. Du skal muligvis bruge et par stykker af dem, men til gengæld kan du friske huden op med et snuptag. Udover at fjerne det glinsende look efterlader disse sheets en flot og mat overflade i dit…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
NYX Blotting Paper Matte 50-pack
Charcoal Blotting Papers 35 kr. Plusshop
Shiseido Oil-Control Blotting Paper 100-pack 161 kr. Bangerhead DK

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne test finder vi det bedste blotting paper, du kan købe dig til denne sæson! Som altid afvejer vi fordele og ulemper, når vi sætter jagten ind på det papir, der kan befri os (og dig) fra en glinsende t-zone, hele dagen.

Der er mange måder at komme af med den skinnende overflade i ansigtet på, og et blotting paper er nok den mest effektive af dem alle. Men der er mange af dem og det er lidt forvirrende. Derfor skal du læse med her, hvor vi tester 3 forskellige pakker med papirstykker, der kan opfriske huden i et snuptag.

I vores købsguide sidst i testen kigger vi desuden på forskellige typer af blotting papers, og vi runder af med en video, der viser, hvordan du bruger et blotting papir korrekt. For de hurtige produktdetaljer kan du klikke dig over på vores sammenligningstabel her.

NYX Blotting Paper Matte 50-pack – Bedst i test

NYX Blotting Paper Matte 50-pack

Derfor skal du vælge NYX Blotting Paper Matte 50-pack

En pakke blotting papers fra NYX er gode at have ved hånden – de gør, hvad de skal; fjerner den skinnede overflade fra dit ansigt uden at forstyrre din makeup. Du skal muligvis bruge et par stykker af dem, men til gengæld kan du friske huden op med et snuptag. Udover at fjerne det glinsende look efterlader disse sheets en flot og mat overflade i dit ansigt. Her får du en pakke blotting papirer, der passer perfekt til dig med en let olieret hud og en blank t-zone.

Det vi liker:
 • Kompakt størrelse og nemme duppe med
 • PETA certificeret – 100% cruelty free
 • Kan bruges ovenpå alle former for makeup – også på brynene
Det vi ikke liker:
 • Har du tendens til en meget olieret hud vil disse sheets nok ikke være tilstrækkelige
 • Kan være lidt besværlige at få ud af pakningen – der ryger en del med ud ad gangen

Charcoal Blotting Papers – Bedste billige

Charcoal Blotting Papers

Derfor skal du vælge Charcoal Blotting Papers

Varm sommer eller ekstra olieret ud? Eller begge dele? Disse blotting papers fra Brush Works redder din dag med bambuskul for den der følelse af ekstra friskhed i huden. Papirerne virker som en sugemalle, men lader stadig din makeup sidde – selv på dage, hvor det føles som om alting smelter. Indholdet af kul slår et slag for eventuelle urenheder i huden og er samtidigt med til at bevare et mat udtryk. Det perfekte produkt til dig, der døjer med en moderat olieret hud.

Det vi liker:
 • Blotting papers med kul – ekstra absorberende
 • Gode til meget olieret hud
 • Vegansk og cruelty free
 • Større end mange andre blotting sheets
Det vi ikke liker:
 • De er sorte og det kan være lidt svært at se hvilken del af papiret man har duppet med

Shiseido Oil-Control Blotting Paper 100-pack – Bedste premium

Shiseido Oil-Control Blotting Paper 100-pack

Derfor skal du vælge Shiseido Oil-Control Blotting Paper 100-pack

Eksklusiv og super effektiv – denne pakke Shiseido blotting paper er en fiks sag. Du kan hurtigt friske huden op og du kan gøre det selvom du bærer en lidt tungere makeup. Her får du et blotting paper, der neutraliserer alle skinnende flader rub og stub, og som lader ansigtet fremstå som om du lige har lagt makeupspejlet fra dig. Det smarte etui gør det – modsat andre blotting paper pakker – nemt at få et enkelt stykke ud ad gangen, og er derfor en ret lækker detalje. Du betaler ganske vist lidt ekstra her, men til gengæld får du både brugervenlighed og effektivitet retur i store mængder.

Det vi liker:
 • Pudderbelagt blotting paper – her får du mattifying effekt der holder
 • Dermatologisk testet
 • Perfekt til den fedtede t-zone
Det vi ikke liker:
 • Pudderet kan efterlade striber hvis du har meget olieret hud og ikke sørger for at duppe omhyggeligt
 • Indeholder parfume

Sådan vælger du det bedste blotting paper

Dit valg af blotting paper bør afhænge af, hvor olieret din hud bliver i løbet af dagen. De fleste blotting papers klarer nemt et let olieret t-zone område. Hører du til den mere moderate olierede type, kan det være en god idé at kigge efter tilsatte ingredienser i et blotting paper.

Mange af de mest populære blotting papers er fremstillede med specielle ingredienser, der er ekstra absorberende. Blandt de mest anvendte i denne sammenhæng er for eksempel kul, bark og træfibre. Derudover fås blotting papers i rispapir, hørfrø eller bomuld. Disse er meget effektive og samtidigt milde, og vil være særligt gode, hvis du døjer med meget olieret og uren hud.

Blotting paper med pudder

Som Shiseido pakken i denne test, kan du også få blotting papers, der er fremstillede med en pudderbelagt overflade. Disse typer af blotting papers (udover at suge alskens olie og fedt til sig) giver en ekstra flot mat finish og er derfor også idéelle som en makeup-frisker i løbet af dagen. Pudderoverfladen kan synes som en lille ting, men den gør bare lige det der ekstra for dit udseende og din teint.

Sådan bruger du blotting paper

Er du tvivl om, hvordan du bruger et blotting paper, kan du se med i videoen her, hvor Carli Alman fra Beautyheaven.com.au demonstrerer:

https://www.youtube.com/watch?v=QYw7c2QXECo

FAQ

Hvilket blotting paper er bedst i test?

Det bedste blotting paper i denne test er NYX Blotting Paper Matte 50-pack! Perfekt til tasken og til at opfriske huden op med i en fart – denne pakke papirer fungerer upåklageligt!

Kan man bruge blotting paper på makeup?

Ja, du kan sagtens bruge blotting paper ovenpå din makeup. Udover at fjerne den glinsende overflade i ansigtet, kan et blotting paper hjælpe med at ‘sætte’ makeuppen og opfriske udtrykket.