Bodyscrub → Vi guider til dig at finde den bedste bodyscrub til dig

1
Dermalogica Thermafoliant Body Scrub

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub er en scrub, der skal anvendes på kroppen. Indholdet af indiske bambusrør vil virke eksfolierende og mælkesyre og papain vil virke opløsende på døde hudceller. Derfor skal du vælge Dermalogica Thermafoliant Body Scrub Denne lækre Thermafoliant skrubbecreme fra Dermalogica er en bodyscrub, der er velegnet til alle uanset hudtype. Den er desuden ideel, hvis man er på udkig efter en bodyscrub, men ikke kan tåle kunstig farve eller duft, da den…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Dermalogica Thermafoliant Body Scrub 279 kr. Royal Hair Shop
Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub
Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01 349 kr. Pistache
Decléor 1000 Grain Body Exfoliator 304 kr. LOOKFANTASTIC

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Bodyscrub er et produkt, der efterhånden står på mange badeværelser rundt omkring, da flere og flere er blevet opmærksomme på, hvilken effekt regelmæssig eksfoliering kan have på huden. Ønsker man silkeblød hud, glød og mere ensartethed, så er en bodyscrub helt essentiel på badeværelseshylden. Læs mere i artiklen og bliv guidet til at vælge den helt rigtige bodyscrub til dig.

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub – Den bedste bodyscrub

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub er en scrub, der skal anvendes på kroppen. Indholdet af indiske bambusrør vil virke eksfolierende og mælkesyre og papain vil virke opløsende på døde hudceller.

Derfor skal du vælge Dermalogica Thermafoliant Body Scrub

Denne lækre Thermafoliant skrubbecreme fra Dermalogica er en bodyscrub, der er velegnet til alle uanset hudtype. Den er desuden ideel, hvis man er på udkig efter en bodyscrub, men ikke kan tåle kunstig farve eller duft, da den hverken indeholder kunstige farve- eller duftstoffer. Endvidere er den parabenefri, glutenfri og vegansk. Således kan den bruges af nærmest alle, også de helt sensitive hudtyper samt veganere og glutenallergikere.

Thermafoliant fra Dermalogica indeholder indisk bambusrør for fysisk eksfoliering, og mælkesyre samt papain vil opløse døde hudceller. Endvidere vil huden styrkes, fugtes og plejes med indholdet af antioxidanter og planteolier. Alle disse ingredienser vil fornye og lysne huden, så den fremstår finere og mere velplejet.

Anvendelse:

 • Anvendes på kroppen på våd hud
 • Masseres i cirkelbevægelser
 • Anbefalet anvendelse; 2-3 gange om ugen
Det vi liker:
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Glutenfri, Vegansk, Parabenefri, Uden kunstige farve- og duftstoffer
 • Fornyer og lysner huden for en forfinet hudstruktur

Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub

Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend er den helt perfekte bodyscrub til dig, der ønsker en fornyet glød og energi til krop og sind. Det er en frisk duftende bodyscrub, der giver en behagelig følelse af velvære og forkælelse, præcis som ved en spaoplevelse.

Derfor skal du vælge Biotherm Bath Therapy Invigorating Blend Body Scrub

Med denne friske bodyscrub fra Biotherm kan alle hudtyper få en fornyet energi og glød i huden. Den vil være med til at give en følelse af velvære og forkælelse, så man opnår en spaoplevelse, når man bruger scrubben i dagligdagen. Den vil være det perfekte valg, hvis man ønsker sig en scrub, der kan friske op, hvis man er lav på energi.

Bath Therapy Invigorating Blend er en bodyscrub fyldt med forfriskende ingredienser, der både skrubber, renser, blødgører og plejer huden. De to naturlige ingredienser, arganpulver og perlit, fjerner effektivt døde hudceller og sætter cellefornyelsen i gang. Hermed vil huden efterlades silkeblød og fyldt med glød efter brug. Føler man sig udkørt, træt og lav på energi, kan brugen af denne bodyscrub også være behjælpelig, da den indeholder ingefær og pebermynte duft, som vil virke forfriskende og fornyende som et energiboost til krop og sind.

Anvendelse:

 • Anvendes på en tør eller let fugtet hud på kroppen
 • Masseres ind med cirkulære bevægelser
 • Skylles af med vand
Det vi liker:
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Giver en følelse som ved en spaoplevelse fyldt med forkælelse og velvære
 • Fornyet energi til krop og sind med arganpulver, perlit, ingefær og pebermynte

Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01 – Den bedste anti-age bodyscrub

Karmameju FOXY Salt 01 er en bodyscrub, der kan anvendes af alle, men som især er velegnet til en tør og moden hudtype. Den er skånsom og luksuriøs og virker effektivt eksfolierende, og har en anti-age-virkende effekt, der virker regenererende.

Derfor skal du vælge Karmameju FOXY Salt Body Scrub 01

Denne FOXY salt bodyscrub fra Karmameju er den helt perfekte bodyscrub til dig, der ønsker en bodyscrub med en anti-age-virkende effekt, der kan virke regenererende på huden for en længerevarende ung og spændstig hud. Den kan anvendes af alle, men er især velegnet til en tør og moden hud, da dens effektive, men skånsomme virkning kan give en fornyet glød og følelse i huden.

FOXY Salt Body Scrub 01 består blandt andet af en skøn himalaya-krystalsalt som er den ingrediens, der har den effektiv, men skånsom eksfolierende effekt. Herudover er havtorn-, argan- og hybenolie en del af den regenererende formel. Alle disse ingredienser har tilsammen en anti-age effekt, der styrker huden og fremmer blodcirkulationen for synligt resultat.

Anvendelse:

 • Anvendes på kroppen i badet
 • Masseres ind huden med cirkulære bevægelser
 • Skylles af med vand
 • Anbefalet anvendelse; 1-2 gange om ugen
 • (Bør ikke anvendes af gravide)
Det vi liker:
 • Velegnet til en tør og og moden hudtype
 • Eksfolierer og øger blodcirkulationen for en blødgørende og regenererende effekt
 • Vegansk og fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Decléor 1000 Grain Body Exfoliatior er en skøn, velduftende bodyscrub, der er rig på eksfolierende ingredienser, der kan gøre selv den mest tørre og trætte hud frisk og silkeblød med en helt fornyet glød ved hjælp af intens eksfoliering og pleje.

Derfor skal du vælge Decléor 1000 Grain Body Exfoliator

Ønsker man en meget intensiv eksfoliering og pleje af huden, er denne lækre bodyscrub et fantastisk valg. Når man anvender den, starter den som en gelé, som bliver til en olie, når man masserer den ind i huden. Når man tilføjer og masserer med vand får den en mælkehvid konsistens, som er nem at skylle af efter brug.

1000 Grain Body Exfoliator fra Decléor er en bodyscrub, der egner sig til alle hudtyper, men den er især god til intens pleje, som en tør og ru hud kan have særligt brug for. Dens indhold af perlesukker, arganskaller og appelsinskal vil i kombination med frugtsyre fra både grape, ananas og passionsfrugt give en effektiv og intens eksfoliering, som vil efterlade huden fuldstændig fornyet og fri for døde hudceller og tørre områder. Den er rig på planteolier, der vil sikre, at den nyeksfolieret hud vil få intens pleje og efterfølgende vil føles silkeblød.

Anvendelse:

 • Påføres på kroppen på tør hud
 • Masseres ind med cirkulære bevægelser
 • Tilføj vand, massér igen og skyl herefter af med vand
 • Anbefalet anvendelse; 1-2 gange om ugen
Det vi liker:
 • Velegnet til alle hudtyper
 • Intens eksfoliering og pleje for en silkeblød hud
 • Beriget med en skøn frisk duft fra appelsinskal, grape, ananas og passionsfrugt

Sådan vælger du den bedste bodyscrub

Der er enkelte ting, man bør være opmærksom på, når man skal vælge sin nye bodyscrub. Først og fremmest er det vigtigt, at finde en bodyscrub, der passer til den hudtype eller tilstand, man har i huden. Nogle scrubs er mere effektive og intense, hvor andre er mere skånsomme. Hertil er det essentielt, at man vælger en scrub, man kan tåle og som passer til ens værdier. Der findes masser af bodyscrubs, der er fri for parabener, gluten, kunstig farve og duft samt flere, der er veganvenlige. Gå efter en, der kan opfylde så mange af dine ønsker som muligt.

Derfor bør du skrubbe din hud

Der er flere fordele ved at anvende en bodyscrub til at eksfoliere vores hud. Først og fremmest er det blandt andet for at fjerne døde hudceller og eventuelle tørheder. På den måde kan man få en mere jævn og blød hud med meget mere glød. Det er endvidere en fordel, hvis man barberer sig, da man kan forebygge og afhjælpe indgroede hår og tilstopninger i porerne. Om sommeren vil det medvirke til en mere ensartet sommerglød, som også vil være nemmere at holde på, så længe man husker at anvende solcreme også. Når man skrubber og eksfoliere sin hud med en bodyscrub, vil man desuden sætte gang i blodcirkulationen, som kan være med til at virke fornyende på huden.

Husk at pleje huden efter brug af en bodyscrub

Når man har skrubbet og eksfolieret sin hud og bodyscrubben er skyllet af, er det vigtigt, at man sørger for at tilføre noget pleje, fugt og næring til huden, således den bliver beskyttet optimalt. Læs med i vores guide om kropsolie og find den bedste kropspleje til dig.

Guide: Lav din egen hjemmelavede bodyscrub

Vil man gerne eksperimentere og eventuelt spare lidt penge, så man kan forsøge sig med at lave sin egen hjemmelavede bodyscrub. Det er faktisk rimelig simpelt, så man behøver ikke være erfaren i køkkenet for at kunne blande ingredienserne sammen og lave sin helt egen bodyscrub. Herunder er to simple opskrifter, man kan prøve:

Hjemmelavet bodyscrub med honning (uden kokosolie)

Denne hjemmelavede bodyscrub er særligt velegnet til en tør og følsom hud, der har brug for ekstra pleje i forbindelse med en eksfoliering. Den kan bruges af alle hudtyper og vil give et silkeblødt resultat.

Det skal du bruge

 • 2 dl rørsukker
 • 1 dl mandelolie
 • 3 tsk honning

Fremgangsmåde

 • Bland alle ingredienserne i en skål eller direkte i den ønskede beholder

Hjemmelavet bodyscrub med kaffe

Denne bodyscrub vil have en intens eksfolierende effekt. Kaffegrums er en ingrediens, der hyppigt anvendes i eksfolierende produkter. Koffeinen har en opfriskende effekt, og den kan endvidere virke opstrammende på hunden.

Det skal du bruge

 • 3 spsk kokosolie
 • 2 spsk olivenolie
 • 2 spsk rørsukker
 • 3 spsk kaffegrums brugt eller ubrugt

Fremgangsmåde

 • Bryg eventuelt kaffe som normalt og tag derefter kaffegrumsen fra og lade det køle af
 • Når kaffegrumsen er afkølet tilsættes de øvrige ingredienser, som blandes og herefter opbevares den nye bodyscrub i en ønsket, tætlukket beholder

FAQ

Hvilken bodyscrub er bedst?

I denne artikel er Dermalogica Thermafoliant Body Scrub kåret som den bedste, da den både er effektiv, men skånsom og desuden kan bruges af alle også allergikere og sensitive hudtyper.

Hvorfor skal man bruge bodyscrub?

Bodyscrub er ideelt til at eksfoliere huden. Når man eksfoliere huden fjerner man døde hudceller, således man får en fornyet hud, der er silkeblød og med en ny glød.

Hvordan bruges en bodyscrub?

Det er forskelligt, om bodyscrubs bruges på tør, fugtig eller våd hud. Men fælles er, at de skal masseres ind i huden og derefter skylles af, så de efterlader huden fornyet og silkeblød.