Bodywash → Top 5 over de bedste bodywash sæber til kroppen

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du blive klogere på de bedste produkter inden for kropspleje. Vi sætter nemlig fokus på de mest populære og bedste bodywash produkter, så du ved, hvilke du skal gå efter, når du vil gøre noget godt for din hud.

Fordele
  • pros-icon.svg Fri for parabener, sulfater, silikone, samt kunstige duft- og farvestoffer
  • pros-icon.svg Vegan venlig grundet indholdet af naturlige ingredienser
  • pros-icon.svg Plejer og renser huden, så den er klar til endnu en dag
  • pros-icon.svg Velduftende og virker aromaterapautisk

Detaljeret gennemgang

Denne bodywash fra mærket Karmameju er ideel til enhver, der ønsker en velduftende kropssæbe, som ikke indeholder parabener, sulfater, silikone eller kunstige duft- og farvestoffer. Som en ekstra bonus er sæben vegan venlig og plejer din hud i dybden, så den kan blive mere modstandsdygtig.

Derfor skal du vælge en Karmameju PROTECT Body Wash 02 400 ml

Går du meget op i, at dine kropsplejeprodukter skal være af ordentligt kvalitet og være med til at passe godt på din krop? I så fald kan du med fordel invitere denne Protect Body Wash fra Karmameju ind i badet. Kropssæben indeholder bl.a. økologisk aloe vera og er fri for både silikone, sulfater og parabener. Det er derfor en naturligt skummende sæbe, som du får fingrene i her.

Derudover er sæben vegan venlig og indeholder ingen kunstige duft- og farvestoffer. Kropssæbens naturlige duft udspringer i stedet af ingredienserne lavendel, rosengeranie, pomerans, bergamotte, samt rød og grøn madarin. Du vil altså opleve en form for naturlig duftterapi hver gang du smører denne bodywash på kroppen – og så sørger sæben endda for at rense og pleje huden i dybden, så den forbliver frisk og blød.

Meraki Body Wash Northern Dawn 490 ml

Den bedste billige bodywash

Fordele
  • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris som alle kan være med på
  • pros-icon.svg Udviklet som en renseskum til alle hudtyper, der holder huden blød og ren
  • pros-icon.svg Giver energi til krop og sjæl grundet opbygning med ingefær og pebermynte

Detaljeret gennemgang

Produktets enkle udseende afspejler indholdet, da denne bodywash både er økologisk, vegansk og fri for parabener, SLS, hormonforstyrrende stoffer m.fl. Det er altså en naturlig bodywash, der kan benyttes af alle hudtyper, da den på ingen måde vil irritere huden.

Derfor skal du vælge en Meraki Body Wash Northern Dawn 490 ml

Hvordan lyder det med en bodywash, der både er økologisk, vegansk og rig på antioxidanter? Hvis dét lyder som en kropssæbe for dig, så skal du investere i denne variant fra Meraki. Produktet er dog ikke blot økologisk og vegansk, men også fri for parabener, farvestoffer, SLS og hormonforstyrrende stoffer. Du vil altså kun tilføre din hud naturlige ingredienser. Produktet kan benyttes af alle hudtyper og har en mild duft af en blanding af frugt og citron.

Bodywashen indeholder dog ikke parfume, da duften kommer fra æteriske olier, der endda stammer fra basisolier af høj kvalitet. Ingredienslisten består bl.a. af ekstrakt fra gulerod og persille, samt økologisk aloe vera. Disse ingredienser sørger for at rense huden mildt og gendanne cellerne, mens huden holdes velhydreret. Og som nævnt er denne sæbe rig på antioxidanter, der er med til at styrke din hud.

Rønsbøl Shower Gel 200 ml

En fugtgivende bodywash

Fordele
  • pros-icon.svg Udviklet med en række aktive ingredienser, der tilfører huden fugt
  • pros-icon.svg Fri for parabener, parfume og farvestoffer
  • pros-icon.svg Hudpleje til hele familien med en mild formel

Detaljeret gennemgang

Denne bath shower gel fra Rønsbøl hjælper med at give en optimal mængde fugt til huden, så den ikke udtørrer i løbet af dagen. Brugen af denne bodywash er derfor en god måde at starte dagen på. Produktet er fremstillet uden brugen af parabener, parfume og farvestoffer.

Derfor skal du vælge en Rønsbøl Shower Gel 200 ml

Er du på jagt efter en bodywash, der kan benyttes af hele familien og som afhjælper tør hud? Så kan du ikke gå galt i byen med denne shower gel fra mærket Rønsbøl. Produktet er udviklet med en mild formel, der således kan benyttes til alle hudtyper. Den indeholder hverken parabener, parfume eller farvestoffer, så du kan roligt lade selv din børn nyde denne kropssæbe.

En af de helt klare fordele ved denne bodywash er, at den ikke på nogen måde virker udtørrende på huden – faktisk virker den netop modsat, da den tilfører din hud en god mængde fugt. Dette skyldes bl.a. indholdet af glycerin og hvedeprotein, da de resulterer i en blødgjort og gennemfugtet hud.

Guide

Sådan vælger du den bedste bodywash til dig

I valget af hudpleje / kropspleje produkter skal du primært fokusere på, hvad din hud har brug for. Dette gælder også for en bodywash, hvor produktet gerne skal understøtte din hudtype og give den type pleje, som du har brug for. F.eks. skal du gå efter en mildt rensende sæbe, hvis du lider af sensitiv hud, mens en variant uden olie er bedst til personer, der lider af fedtet hud. For alle hudtyper gælder det dog, at bodywashen gerne skal tilføje en del fugt til huden, så den ikke udtørrer i løbet af dagen.

Vi vil desuden anbefale dig at gå efter en bodywash med en opbygning af naturlige ingredienser og uden parfume, parabener, farvestoffer o.l. På den måde kan du være sikker på, at du får tilført god pleje til din hud, uden at den bliver irriteret.

Derfor skal du vaske kroppen, når du er i bad

Mange mennesker fokuserer primært på at vaske håret og ansigtet, når de går i bad, men det er faktisk mindst lige så vigtigt at huske at vaske kroppen. Vandet renser naturligvis en del af sig selv, men du får ikke skrubbet al snavs og overskydende fedt ud af huden, hvis ikke du benytter kropssæbe. Dette kan resultere i, at din hud udtørrer, bliver mere sensitiv, virker fedtet eller at du simpelthen begynder at bryde ud eller skalle af rundt omkring på kroppen.

Vi må også hellere lige slå et slag for, at du husker at vaske dig under fødderne. Det er en almindelig “fejl” at tro, at ens fødder automatisk bliver rengjort ved, at man står i badet, da vandet jo rammer gulvet og dermed fødderne. De renses dog ikke ordentlig af blot at stå i vandet, og derfor skal du huske at smøre dig ind i bodywash fra top til tå – bogstavelig talt!

Plej både hår og hud i badet

Det er ikke kun din krop, der har brug for optimale produkter, når vi taler om personlig pleje. Dit hår har brug for lige så meget næring og pleje som huden, hvorfor det er en god ide at investere i en god shampoo og balsam. Også her gælder det, at produktet skal passe til din hårtype, så du får den mest optimale pleje.

Du kan læse meget mere om de bedste shampooer og balsamer i vores artikler om emnet. Du finder guiden til de bedste shampooer her, hvor du også kan blive klogere på, hvordan du helt generelt vasker dit hår bedst. I artiklen til de bedste balsamer guides du også til de bedste produkter, samt får lidt vejledning til, hvordan du finder den rette balsam.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×