Bumsecreme -Behandling af uren hud

1
Australian Bodycare Spot Stick

Australian Bodycare et brand, der specialiserer sig i hud pleje. Deres produkter er naturlige veganske og dermatologisk testede. Ens for alle produkter, er den høje kvalitet og indholdet af den australske tea tree oil. Denne bumsecreme bekæmper effektivt bumser ved hjælp af tea tree oil. Derfor skal du vælge Australian Bodycare Spot Stick Denne bumsecreme er virkelig god for dig som døjer med urenheder, akne eller kløe, og gerne vil fjerne problemerne ved hjælp af…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Australian Bodycare Spot Stick
Well
Basiron 10% mod bumser
Ikke på lager
Vichy Normaderm S.O.S Sulfur Anti-spot Paste
Webapoteket.dk
Eucerin Dermopurifyer Oil Control skin renewal treatment
Med24.dk

Vi har testet 4 forskellige bumsecremer, så du kan skabe dig et overblik over hvilke forskellige typer af bumsecreme du kan købe, og selvfølgelig finde frem til hvilken der er bedst for dig.

Australian Bodycare Spot Stick – Bedste bumsecreme

Australian Bodycare et brand, der specialiserer sig i hud pleje. Deres produkter er naturlige veganske og dermatologisk testede. Ens for alle produkter, er den høje kvalitet og indholdet af den australske tea tree oil. Denne bumsecreme bekæmper effektivt bumser ved hjælp af tea tree oil.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Spot Stick

Denne bumsecreme er virkelig god for dig som døjer med urenheder, akne eller kløe, og gerne vil fjerne problemerne ved hjælp af naturlige ingredienser. 

Australian Bodycares Spot Stick er specielt udviklet til at bekæmpe urenheder uden at skade huden. Det er særligt indholdet af den naturligt antibakterielle tea tree oil, der modvirker bakterier og urenheder på huden. Tea tree oil slår hurtigt bumser og andre urenheder ihjel. Derudover plejer og styrker den huden. Cremen indeholder derudover Vitamin B3, bisabolol og allantoin som virker helende og lindrende, så din hud kan blive sund og stærk igen. Beta-Glucan fjerne rødmen, så du øjeblikkeligt kan se en forskel på hudens udseende, når du bruger den. Troldnød lukker hudens porer, så der ikke kommer nye urenheder ind og samtidig sørger den for, at din hud ikke udtørrer ved behandlingen. 

Virker som en pletfjerner for huden

Australian Bodycares Spot Stick er udviklet til at modvirke urenheder effektivt samt hele huden, nedkøle og lindrer kløe. Den lille smarte stift virker effektivt mod åbninger huden, som enten skylde indefra eller udefra kommende påvirkninger. Indefra vil der i porerne udvikle sig ophobninger af talg og andre urenheder der viser sig på huden som bumser. Udefra kommende påvirkelser kan være myggestik eller små skrammer. I begge tilfælde er det vigtigt at holde “pletterne” bakteriefri og pleje dem grundigt, så huden hurtigt kan vokse sammen og holdes sund.

Denne Spot Stick er nem at anvende, da den bare skal påføres direkte på det sted, hvor angrebet er sket. For den mest effektive virkning, anbefales det, at du benytter stiften flere gange dagligt på det område, hvor du har problemer. Stiften er usynlig, så ingen vil opdage at du flere gang om dagen behandler din hud samt holder den pæn og ren. Den kan derudover bruges under eller uden make up og på alle hudtyper. Så du skal ikke tøve med at komme igang med at plet pleje dine hud!

Det vi liker:
 • Antibakteriel
 • Kløestillende og kølende
 • Vegan venlig

Basiron 10% mod bumser – Bedste bumsecreme for dig med svær akne

Barison er et receptfri håndkøbslægemiddel, der sælges på de fleste apoteker. Cremen bekæmper effektivt akne og uren hud ved at åbne porerne og dræbe bakterier der forårsager akne på huden.

Derfor skal du vælge Basiron 10%

Denne bumsecreme er et godt valg for dig som døjer med svær uren hud eller akne, da denne creme effektivt renser huden til bunds. Cremen indeholder benzoylperoxid som hæmmer akne bakteriers vækst samt opløser hudorme. Barison åbner hudens porer, og fjerner de baktererier der skabe akne angreb i dit ansigt. 

Det er derudover muligt at benytte denne bumsecreme under både graviditet og amning, da absorberingen af cremen er ringe. Derfor kan de opnåede koncentrationer i mælken ikke sætte barnet i risiko.  Dog bør du ikke anvende cremen på brystvorter, hvis du ammer. 

Vær opmærksom på anvendelsen af Barison

Barison kan fås som gel med enten 5% eller 10% benzoylperoxid. Ved anvendelse af cremen er det vigtigt, at din hud er rengjort og tør inden påførelse. Det er individuelt, hvilken dosering ens hud har brug for. Oftest vil det være et tyndt lag 1-2 gange dagligt, men hvis din hud er sart,så anbefales det, at du kun smører et tyndt lag på inden sengetid. Det er vigtigt, at du ikke anvender cremen på beskadiget hud eller i øjenomgivelserne. Derudover anbefales det, at du undgår at bruge cremen på halsen, hvor huden er særligt følsom. Det anbefales også at undgå solbadning eller solarium med denne bumsecreme på. 

Hvis du vælger denne bumsecreme, skal du være opmærksom på de mulige bivirkninger der kan følge. Når du begynder at anvende denne creme kan der opstå forbigående rødme, brænden og afskalning af huden. Men dette vil aftage ved fortsat brug af cremen og vil forsvinde efter et par dages seponering af huden. 

Der følger en brugsvejledning til alle pakker, og du bedes læse denne grundigt, da denne bumsecreme er et lægemiddel. Hvis du er i tvivl om noget i forhold til produktet eller dets anvendelse, så kontakt din læge.

Det vi liker:
 • Hæmmer akne bakteriers vækst
 • Opløser hudorme
 • Indeholder ikke alkohol eller parfume

Vichy Normaderm S.O.S Sulfur Anti-spot Paste -Bedste bumsecreme til dig med kombineret eller fedtet hud

Vichy er et brand, der specialiserer sig i hudpleje og med deres hudplejeserie Normaderm har de lanceret produkter, der har til formål at bekæmpe uren og fedtet hud. Deres produkter har en øjeblikkelig synlig effekt på hud præget af urenheder, bumser eller akne. Denne bumsecreme er særlig god til dig med kombineret eller fedtet hud.

Derfor skal du vælge Vichy Normaderm S.O.S Sulfur Anti-spot Paste

Er din hudtype kombineret eller fedtet hud? Så er denne bumsecreme det rette værktøj for dig, når du skal bekæmpe akne angreb på huden. Denne creme er særligt udviklet til dig der har kombineret eller fedtet hud som har brug for at blive udtørret.

Den effektive spot-creme fra Vichy fungerer som en intensiv behandling for urenheder og bumser. Formularen består af aktive ingredienser der hurtigt trænger ind i huden og øjeblikkeligt går ind og udtørrer huden samt lukker porerne, så nye udbrud kan forebygges.Samtidig får din hud et mere glat, mat og ensartet udseende, hvilket får huden til at fremstå sundere. Derudover beroliger cremen en irriteret hud og kan bruges til følsom og sensitivt hud.

De vigtige aktive ingredienser i cremen er sulfur, glykolsyre og niacinamid. Sulfur er et antibakterielt stof der virker udtørrende på urenheder. Glykolsyre er et aktivt stof der eksfolierer og renser huden til bunds. Niacinamid er et beroligende og styrkende vitamin. 

Cremen påføres direkte på den urene hud eller bumserne om aftenen, så produktet kan virke natten over. Men du kan også anvende cremen op til 3 gange dagligt for en intensiv behandling. Undgå kontakt med øjnene, hvis dette sker, skal du øjeblikkeligt skylle dem grundigt.

Det vi liker:
 • Velegnet til uren, kombineret eller fedtet hud
 • Reducerer og forebygger nye urenheder
 • Giver en glat, ensartet og mat hud

Eucerin Dermopurifyer Oil Control skin renewal treatment – Bedste bumsecreme til at modvirke hævelse og irritation

Eucerin er et dermatologisk testet hudpleje brand, der er baseret på hud videnskab. De har beskæftiget sig med hudpleje i mere end 100 år og bruger deres ekspertise til at udvikle produkter der effektivt løser kunders hudproblemer. Denne bumsecreme velegnet til dig, der døjer med akne eller bumser.

Derfor skal du vælge Eucerin Dermopurifyer Oil Control skin renewal treatment

Denne bumsecreme er for dig der ønsker en effektiv creme mod akne og bumser, hvor resultaterne skaber øjeblikkeligt synlige resultater. 

Cremen indeholder 10% Hydroxy Complex, der består af ingredienserne glykolsyre, salicylsyre samt polyhydroksysyre. Alle disse ingredienser hjælper til skabe en finere hud overflade, ved at fjerne døde hudceller og mindske urenheder, akne samt ar efter akne. Derudover indeholder cremen også licochalcone A, der virker anti inflammatorisk og beroliger den røde irriterede hud. Cremen bruges som et supplement til din hudpleje rutine. 

Denne bumsecreme anvendes på afrenset og tør hud. Den påføres i et tyndt lag på huden og aflsuttes med DermoPurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment, for at tilfører huden fugt efter behandlingen. Da cremen er effektiv anbefales det, at du benytter en solcreme af høj faktor efter brug af cremen om morgenen. 

Det vi liker:
 • Mindsker akne/bumser
 • forfiner hudens overflade
 • Modvirker hævelse og irritation

3 gode råd til behandling af uren hud

 • Brug en bumsecreme; Bumsecreme er en effektiv måde at behandle bumser på. Cremen indeholder ingredienser, der fjerner bakterierne der forårsage der forårsager uren hud.
 • Find den rigtige hud rutine for dig; Det er vigtigt, at du finder en god hud rutine som virker for dig og netop din hud. Den rigtige rutine for huden kan variere meget fra person til person. Nogle mennesker har brug for ekstra fedt til huden, mens andre kan få uren hud af at benytte fedtholdige produkter. Derfor er det en god ide at finde ud af, hvad din hudtype er og skabe en rutine der passer til.
 • Spis sundt; Hvad du putter ind i din krop har en lige så stor betydning, som hvad du putter uden på kroppen. Så hvis du gerne vil have en ren og pæn hud, er det vigtigt, at du også er opmærksom på, hvad du indtager. Store mængder af fedt og sukker kan have en negativ indvirkning på din hud, mens sunde råvarer som grøntsager, frugt og nødder kan fremme en smuk, spændstig og ren hud.

Hvordan kan jeg undgå at få eller forværre akne eller uren hud

 • Rens dit ansigt; At rense dit ansigt med et godt produkt der passer til din hutype er en effektivt måde, hvorpå du kan reducerer og forebygge uren hud eller akne. Der samler sig masser af døde hudceller, sved, snavs og olier i huden igennem en dag. Hvis du kun får renset din hud med vand, vil alt andet skidt på huden ikke opløses og forsvinde fra huden. I dette tilfælde bliver snavs på huden ophobet i porerne, så de stopper til og kan blive til bumser og akne. Det er derfor vigtigt, at du renser dit ansigt godt med den korrekte ansigtsrens, hvis du vil undgå at få eller forværre en allerede uren hud.
 • Plej dit ansigt med en maske; Du kan med fordel benytte en god ansigtsmaske til din urene hud eller for at undgå at få uren hud. En god ansigtsmaske renser og plejer din hud i dybden, og i nogle tilfælde kan ansigtsmasken også eksfolierer huden, så dens overflade bliver forfinet. En ansigtsmaske indeholder flere virkestoffer og egenskaber end en daglig ansigtsrens, hvilket betyder at den kan rense din hud i dybden og tilfører næring samt pleje der kan lindre en irriteret og uren hud.
 • Skintonic; Skintonic renser og sammentrækker store porer. Når porerne efterlades åbne opstår der fri adgang for alverdens snavs, fedt, olie osv., der kan skabe ophobninger af talg i porerne, hvilket resulterer i bumser. Det anbefales derfor, at du implementerer en god skintonic i din hudpleje rutine, så du bedst muligt undgår bumser og uren hud.