cc cream – Den bedste CC cream 2022

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

L’oreal Paris C’est Magique Anti redness CC cream 2
Bedste billige

L’oreal Paris C’est Magique Anti redness CC cream

La Roche Posay Rosaliac CC-cream 4
Bedste til sart hud

La Roche Posay Rosaliac CC-cream

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Leder du efter et make-up produkt som både hjælper med at skjule urenheder, mørke rande og ændringer i hudtonen? CC-cream står for ‘color correcting’ cream og det i virkeligheden præcis hvad den gør. En cc-cream er en let tonet creme, der ikke giver den samme dækning som en foundation men udjævner din hudtone gør den mere ensartet.

Samtidig plejer og beskytter cremen din hud.

Skønhedsverdnen er lidt af en jungle og der er et utal af mærker, der alle lover guld og grønne skove. Derfor kan være at svært at vælge den cc-creme der passer til dig og dit behov.

I nedenstående tekst anmelder vil 5 af de allerbedste cc-creams på markedet lige nu. Vi giver dig overblik over deres unikke egenskaber og lister deres fordele og ulemper.

Embryolisse CC-cream

Bedste cc-cream

Fordele
 • pros-icon.svg Indeholder solbeskyttelse 20
 • pros-icon.svg Fugter huden med hyalyronsyre
 • pros-icon.svg Dækker let
 • pros-icon.svg Tilpasser sig huden

Detaljeret gennemgang

Det franske apotekermærke har nærmest kultstatus med deres Lait creme concentré. Og nu har de udvidet sortimentet med en lækker cc-cream.

Derfor skal du vælge Embryolisse CC-cream

Soin Correcteur De Teint Complexion Correct CC Cream SPF20 er formuleret med selvjusterende pigmenter, der giver en blød fokuseringseffekt, der udvisker fine linjer og udvidede porer. Denne lette creme er beriget med hyaluronsyre og hjælper din hud med at bevare sin essentielle fugt, mens den er omstruktureret af biosaccarider, der beskytter mod tegn på for tidlig ældning for en næsten fejlfri teint!

L’oreal Paris C’est Magique Anti redness CC cream

Bedste billige

L’oreal Paris C’est Magique Anti redness CC cream
Fordele
 • pros-icon.svg ultralet konsistens
 • pros-icon.svg føles frisk på huden
 • pros-icon.svg Grøn farve (kan virke afskrækkende)

Detaljeret gennemgang

Der er intet bedre end følelsen af et friskt ansigt til at starte dagen på og det præcis, hvad du får med L’oreals CC cream.

Derfor skal du vælge L’oreal Paris C’est Magique Anti redness CC cream

Denne creme leverer på alle fronter med sin fløjlsbløde konsistens og naturlige dugfriske finish, der forvandler sig til noget helt andet, når den påføres huden! Den indeholder smarte pigmentkapsler, der hjælper med at udjævne teinten for et sundt udseende med ‘rent’ ansigt uden brug af makeup eller concealer – tilsæt blot lidt vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens ved første øjekast (men bare rolig; dette produkt er ikke tungt). Den fugtgivende formel fungerer godt i både tørre forhold samt mod akne-ar, fordi den beroliger snarere end irriterer det sarte ansigtsvæv, samtidig med at den øger fugtniveauet i huden.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Fugter og plejer huden
 • pros-icon.svg Oliefri
 • pros-icon.svg God til sart hud

Detaljeret gennemgang

Giv din hud den behandling, den fortjener, med denne tonede, oliefri formel, der er fyldt med fugtforbedrende ingredienser.

Derfor skal du vælge Clinique Superdefense CC cream

Denne cc-cream indeholder b.la. squalane og aloe barbadensis bladvand samt E-vitamin, som beskytter mod miljømæssige aggressorer og samtidig giver øjeblikkelig fugt! Der er tre nuancer til rådighed – Light for en lidt tykkere dækning, der ikke føles tung og ikke giver resultater på sarte områder som omkring øjnene; Medium, hvis du ønsker lige nok tykkelse uden at være for kageagtig (perfekt anvendt derhjemme); eller figurativt “Heavy”, når du leder efter maksimale resultater.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg God til sart hud
 • pros-icon.svg Let konsistens
 • pros-icon.svg Beroliger huden

Detaljeret gennemgang

La Roche-Posays formel mod rødme anbefales af dermatologer og skønhedsredaktører verden over.

Derfor skal du vælge La Roche Posay Rosaliac CC-cream

Den kan bruges til en bred vifte af hudtyper, herunder dem med tendens til rosacea eller akne; mærkets signatur termiske kildevand hjælper med at berolige din hud, samtidig med at den giver øjeblikkelig dækning i én “universel” nuance (perfekt, hvis du er lys – medium). Den glatte konsistens blander sig smukt ind i huden uden at få den til at se fedtet ud.

IT Cosmetics CC-Cream Oil Free

Bedste solbeskyttelse

Fordele
 • pros-icon.svg Giver fuld dækning
 • pros-icon.svg Fugter huden
 • pros-icon.svg Indeholder solbeskyttelse 50+
 • pros-icon.svg Mange farver
 • pros-icon.svg Indeholder ikke parabener

Detaljeret gennemgang

Kultfavoritproduktet har gjort det igen! Denne lette, vandbaserede formel er perfekt til enhver hudtype.

Derfor skal du vælge IT Cosmetics CC-Cream Oil Free

Denne cc-cream giver fuld dækning med de fugtgivende fordele ved ingredienser som niacin (et vitamin, der findes iositol), peptider fra retinylpalmitatekstrakt, som hjælper med at fjerne døde celler i ansigtet og samtidig beskytter mod solskader med SPF 50+. Der er også zinkoxid inkluderet, så du kan være sikker på at vide, at den aldrig vil kage eller krølle, selv når den bæres uden pudder – plus at den også fås i masser af nuancer.

Guide

Sådan vælger du den bedste CC cream

Inden du går ud og køber din nye cc-cream, der er et par overvejelser du bør gøre dig. Vi har samlet de vigtigste faktorer i nedenstående købsguide,

CC-cream eller BB-cream?

Forskellen mellem en CC-creme og en BB-creme er, at den ene korrigerer farverne, mens den anden forskønner. En søster til disse to populære produkter er deres lettere formler, som giver ekstra hudplejefordele som f.eks. antioxidanter med SPF – perfekt til sommermånederne eller ferien, fordi de giver dig en naturlig dækning uden at din hud føles tung oven i det hele!

Hvordan virker en CC-cream?

CC-cremer fås i en række forskellige nuancer, der kan hjælpe med at korrigere problemer med hudtonen. CC-fugtighedscremer med grønne nuancer modvirker rødme på kindbenene eller omkring næsen, mens lavendelfarvede lotioner får kedelig hud til at se lysere ud; gule og ferskenfarvede nuancer fjerner blå skygger under øjnene og giver en afbalanceret finish uden behov for overskydende foundation! Du kan også bruge disse korrigerende farver som en all-over-base, hvis du kan lide at lægge make up alene uden at tilføje andre forbedringer oven på tidligere påførte produkter.

Hvilken konsistens skal du vælge?

Du kan finde CC-cremer i både flydende og fast form. Førstnævnte er til lettere, mere generøs dækning; hvis du skal korrigere rødme eller kedelig hud, er dette den formel, der passer bedst til dine behov, da den afgiver mindre pigment end en palet, men stadig giver tilstrækkelig farvekorrigerende effekt uden at være for tung på en allerede følsom hudtype som min.

Pigmentbaserede pigmenter tilbyder dybere nuancer, der er gode når de er kombineret med mørkere hudfarver, fordi de ikke vil blive vist så meget i sommermånederne.

Ingredienser

En anden vigtig overvejelse er hvilke ingredienser din CC-cream må indeholde. Hvis du har sart hud er det en god idé at gå uden om dem der indeholder parfume, olie og parabener. I stedet bør du gå efter dem der indeholder hyalyronsyre, som fugter huden i dybden. Det er også en god idé at vælge en model med SPF, da du ikke behøver at investere i en solcreme til ansigtet oveni.

FAQ

Hvilken CC-cream er bedst i test?

Den bedste cc-cream i test er Embryolisse CC-cream. Den har en super let konsistens og god farve. Blender let ind i huden.

Hvad er forskellen på BB-cream og CC-cream?

Der er i virkeligheden ikke særligt stor forskel på de to udover dækkeevnen. BB-creams har en større dækkeevne og vil virke mere som et let foundation. CC-cream udjævner hudtonen men dækker ikke lige så meget.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×