Clarins Instant Light Lip Perfector → Guide til Clarins’ Lip Perfector

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

5 fordele ved at vælge Clarins instant light lip perfector

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge en Lip Perfector fra Clarins som din næste læbepomade / lipgloss? I så fald skal du læse med i de følgende afsnit, hvor vi guider dig til, hvorfor lige netop dette produkt er investeringen værd.

1) Plejer og nærer læberne

Først og fremmest skal du investere i denne Lip Perfector, da den bl.a. er udviklet med sheasmør, mineralolier og diverse fugtgivende ingredienser. Det betyder, at dine læber bliver velnæret og holdes optimalt fugtet. Produktet blødgør desuden dine læber.

2) Reparerer sprukne og ødelagte læber

Du kan benytte dig af lipglossen fra Clarins, selv hvis du kæmper med sprukne og tørre læber. Ingredienserne, heriblandt indholdet af sheasmør, reparerer læberne og giver så meget næring, at de hurtigt komme sig igen.

Du kan således med fordel benytte denne lipgloss som en del af din hudpleje / makeup hele året rundt.

3) Beskytter læberne

Netop fordi denne lipgloss blødgør, nærer og fugter læberne, er den også med til at beskytte huden på dine læber. Dette skyldes, at læberne bliver mere modstandsdygtige, når de får al den næring og fugt, som de har brug for.

Der er således ingen grund til at gå i panik, selvom du en dag har glemt din læbepomade derhjemme – dine læber skal nok klare sig én dag uden.

Produktet beskytter læberne mod frie radikaler.

4) Får læberne til at virke fyldigere

Som en ekstra bonus giver denne Clarins lip gloss fyldige læber. Eller nærmere bestemt: dine læber vil virke fyldigere.

Produktet fungerer altså ikke som en lip plumper, men vil bare give et indtryk af, at dine læber er større end de egentlig er. Og dermed kommer der også lidt ekstra fokus på de flotte læber.

5) Giver flot farve og fin glans til dine læber

Du har mulighed for at købe denne fine lipgloss i flere forskellige nuancer. Til fælles har de dog alle dét, at de sikrer dig en flot farve med et hint af glimmer.

Hvis du vælger én af de lyse nuancer, vil dine læber blive lysnet på en naturlig måde. Vælger du en af de mere markante farver, vil dine læber have en elegant farve hele dagen igennem.

Disse farver kan du få din Clarins instant light lip perfector i

  • Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer giver en flot og rolig lyserød nuance til læberne, som desuden indeholder en smule shimmer
  • Instant Light Natural Lip Perfector 02 Apricot Shimmer er ideel til dig, der vil have lidt farve til læberne, men helst benytter lip gloss med en nogenlunde naturlig farve
  • Instant Light Natural Lip Perfector 05 Candy Shimmer er mere pink end lyserød, hvorfor den er god til personer, som ønsker lidt ekstra farve til læberne
  • Instant Light Natural Lip Perfector 06: Rosewood Shimmer adskiller sig en smule fra de andre lipglosser i serien, da den er mere brun end pink
  • Instant Light Natural Lip Perfector 07 Toffee Pink Shimmer har en nuance, der næsten minder lidt om en blanding mellem lyserød og lilla
  • Instant Light Natural Lip Perfector 08 Plum er den mørkeste nuance i serien, og den er således velegnet til dig, der gerne sætte mere fokus på dine læber

Clarins Intense Natural Lip Perfector og Velvet Lip Perfector

Ud over produkterne fra Instant LIght Natural Lip Perfector-serien kan du også vælge at gå efter nuancer fra Clarins Intense Natural Lip Perfector eller Velvet Lip Perfector.

Disse varianter giver dig mulighed for at få boostet fyldigheden af dine læber eller få en mat lip gloss. Men naturligvis har de samme gode egenskaber som Instant LIght Natural Lip Perfector-varianterne.

Sådan anvender du Clarins instant light lip perfector

Denne lipgloss fra Clarins er ekstremt nem at påføre. Du skal simpelthen bare trykke let på produktets sider, hvorefter der kommer en lille mængde lipgloss ud. Dette smører du så på læberne og gnider over- og underlæbe sammen, så produktet fordeles optimalt.

Selve hovedet af lipglossen er ultra blød, hvorfor det er behageligt at påføre produktet.

Som en ekstra bonus er den flydende lipgloss ikke for fedtet at have med at gøre, hvorfor den giver det helt rigtige look. Den lille beholder sikrer desuden, at du altid får påført den rette mængde.

Forbrugerne elsker Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Om du googler produktet, lægger vejen forbi Clarins’ hjemmeside eller ser på anmeldelser på andre skønhedssider, så vil du hurtigt opdage, at nuancerne i denne serie er favoritter for flere forbrugere.

Så hvis du gerne vil have fingrene i én af de bedste lipglosser, skal du investere i en Instant Light Natural Lip Perfector fra Clarins.