Crepejern test 2022

1
Remington Ceramic Crimp 223

Remington Ceramic Crimp 220 S3580 er et godt valg til dig, der leder efter et crepejern af høj kvalitet. Med 4X beskyttende keramisk belægning, antistatiske egenskaber og turmalin-ionisk belægning vil dette crepejern give dig sundt og skinnende hår ved hver brug. Den brede plade gør det nemt at style dit hår hurtigt og minimerer risikoen for at beskadige dit hår. Med en hurtig opvarmningstid på kun 30 sekunder kan du være klar til at gå…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Remington Ceramic Crimp 223
BaByliss PRO BaBy Crimp Mini Crimping Iron 173 kr. Parfumdreams.dk - DK
HH Simonsen Crimping Iron ROD VS6 595 kr. Beautycos.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det bedste crepejern giver dig hår, som får dig til at tænke tilbage på 80’erne eller 90’erne. Uanset om 80’ernes og 90’ernes hår er noget, du har oplevet, eller om det bare er noget, du har set billeder af på internettet, vil du måske blive begejstret over at høre, at mange af de gamle stilarter er ved at få et comeback. Et bemærkelsesværdigt look er krøllet hår – den zigzagformede krøllede effekt, som du kun kan få fra stramme fletninger, plastikklemmer eller varme crepejern.

Hvis du spørger os, er sidstnævnte den nemmeste og mest effektive måde at få denne nostalgiske frisure på. Nutidens krøllejern kan give alt fra retro-savtænder-krøl til store, dybe bølger. Kort, langt, tykt, fint, naturligt eller krøllet hår – uanset din hårtype findes der en krøllejern til dig.

Remington Ceramic Crimp 223 – Bedste crepejern

Remington Ceramic Crimp 220 S3580 er et godt valg til dig, der leder efter et crepejern af høj kvalitet. Med 4X beskyttende keramisk belægning, antistatiske egenskaber og turmalin-ionisk belægning vil dette crepejern give dig sundt og skinnende hår ved hver brug. Den brede plade gør det nemt at style dit hår hurtigt og minimerer risikoen for at beskadige dit hår. Med en hurtig opvarmningstid på kun 30 sekunder kan du være klar til at gå i gang på ingen tid. Den bæredygtige volumen og den klare struktur i dette glattejern holder dårlige hårdage på afstand.

De keramiske plader er belagt med antistatisk, turmalin-ionisk og en belægning til let glidning, hvilket giver en jævn temperatur og hurtig stylingoplevelse, men vigtigst af alt – de sikrer, at dit hår ser sundt og krusfrit ud, samtidig med at det giver dig den volumen og struktur, som du leder efter

BaByliss PRO BaBy Crimp Mini Crimping Iron

Babyliss Pro Baby Crimp er et glattejern af høj kvalitet, der er perfekt til både professionelle stylister og hjemmebrugere. Med 15 mm keramiske plader varmer Baby Crimp hurtigt og jævnt op, og har en automatisk temperaturkontrol, der sikrer et ensartet resultat. 

Indikatorlyset lader dig vide, hvornår apparatet er tændt, mens tænd/sluk-knappen gør det nemt at bruge. Den 1,8 meter lange ledning giver dig masser af mobilitet, og den justerbare 120-230 V gør det muligt at bruge apparatet overalt i verden. Uanset om du ønsker at opnå glat og glat hår eller blot ønsker at pudse dine lokker op, er Babyliss Pro Baby Crimp det perfekte redskab til opgaven.

HH Simonsen Crimping Iron ROD VS6

Leder du efter en måde at tilføje volumen og smuk styling til dit hår på uden at bruge timer på det? Så er HH Simonsen ROD Crimper Iron vs6 den perfekte løsning for dig. Det har tredobbelt titaniumbelagte plader, der beskytter dit hår mod varmeskader, og kan nå temperaturer på op til 210 grader på kun 25 sekunder.

Med det nydesignede ergonomiske og komfortable håndtag har du et godt greb om strygejernet, selv hvis dine hænder er glatte af hårprodukter. Desuden leveres det med en varmebeskyttende handske og en opbevaringspose, så du kan bruge det sikkert og opbevare det nemt. Så hvorfor vente? Få HH Simonsen ROD Crimper Iron vs6 i dag og giv dit hår

Købsguide

Typer af crepejern

  • Mini Crimper: Vil du style dit hår i en meget fint krøllet struktur? Mange mærker tilbyder ministylere, der er designet til at skabe stramme krøller i dit hår
  • Standard: De fleste krøllejern på markedet fås i standardkrølstørrelse og -stil. Det er nemt at opnå tekstur og volumen med standardkrøllejern uden problemer. De fleste frisører bruger disse standard krøllejern i deres stylingproces.
  • Wide: Brede crepejern er ofte omkring 3-4 cm brede. De tilføjer en næsten bølgelignende krølle-lignende tekstur til dit hår. Dette look er velegnet til kvinder i alle aldre og alle hårtyper.

Temperaturindstillinger

Temperaturindstillingerne er vigtige, da de giver dig mulighed for at arbejde med din hårtype på den rigtige måde. Den temperatur, du vælger, skal passe til din hårtype. Tykt og langt hår kræver mere varme, mens slapt og kort hår kræver mindre varme. Vælg et apparat, der har flere varmeindstillinger. I det hele taget skal du vælge et apparat, der varmer hurtigt op.

Sådan bruger du et crepejern

Crepejern minder meget om krøllejern, bortset fra at varmepladen er delt op i ‘bølger’ i stedet for én fald varmeplade. Du begynder med at dele håret i jævne sektioner, idet du starter ved rødderne og arbejder dig nedad med hurtige klembevægelser.

Sørg for at sprede mønsteret, når du bruger hårkræmmeren, så du ikke får hårde, ensartede linjer rundt om hele hovedet. Og for at få det til at føles mere moderne, skal du lade spidserne være glatte.

Det gode ved at krølle dit hår med et crepejern er, at det ikke er meningen, at det skal se 100 procent “færdigt” ud, snarere ufuldstændigt, så du skal ikke bekymre dig om at ødelægge det.

Krølning fungerer godt på alle hårtyper, især i lagdelt hår, og hemmeligheden er at lade håret køle helt af, før du forsigtigt børster det ud. Som med al varmestyling skal tyndt hår krølles ved en lavere temperatur end tykt hår, så det er vigtigt at bruge en crepejern med flere indstillinger for at tilpasse sig din hårtype og undgå skader. Brug også altid en hårkræmmer i tørt hår, og sørg for at bruge en varmebeskyttende spray før og en tekstureringsspray efter for at sætte bølgen fast og forhindre, at den falder fladt, som dagen går.