Dagcreme med solfaktor

1
La Roche-Posay Rosaliac UV Legere

La Roche-Posay er et mærke, der specialiserer sig i hudpleje og makeup til sensitiv hud. Deres brug af termalsk kildevand er kernen i deres brand. Denne dagcreme med solfaktor virker effektiv på en hud med tendens til at rødme Derfor skal du vælge La Roche-Posay Rosaliac UV Legere Har du en kombineret eller normal hud med en tendens til rødme? Så har du fundet den perfekte dagcreme med solfaktor for dig. Denne dagcreme fra La…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
La Roche-Posay Rosaliac UV Legere
LOOKFANTASTIC
Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types
Nicehair.dk
Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50
Royal Hair Shop
Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer
Nicehair.dk
Elizabeth Arden Eight Hour Great 8™ Moisturizing Shield SPF 35
Ikke på lager
Avène Anti-redness Cream
Med24.dk
Clarins Super Restorative Day All Skin Types
Bangerhead DK

Der er mange fordele ved at investere i en dagcreme med solfaktor. Du beskytter dit ansigt mod både sol og andre eksterne påvirkelser året rundt. Samtidig får du en dagcreme med de egenskaber du søger. Du kombinere altså to vigtige dele af din hudpleje rutine i et enkelt produkt. Der er et kæmpe udvalg af forskellige dagcremer med deres egne fordele og ulemper. Vi har gjort det lettere for dig, at vælge den rigtige dagcreme med solfaktor, uanset din hudtype og behov ved at teste syv forskellige dagcremer med solfaktor der alle rummer hver deres fordele.

La Roche-Posay Rosaliac UV Legere – Bedste dagcreme med solfaktor

La Roche-Posay er et mærke, der specialiserer sig i hudpleje og makeup til sensitiv hud. Deres brug af termalsk kildevand er kernen i deres brand. Denne dagcreme med solfaktor virker effektiv på en hud med tendens til at rødme

Derfor skal du vælge La Roche-Posay Rosaliac UV Legere

Har du en kombineret eller normal hud med en tendens til rødme? Så har du fundet den perfekte dagcreme med solfaktor for dig. Denne dagcreme fra La Roche-Posay er en let fugtighedscreme der effektivt modvirker rødme. Ved brug af cremen reduceres rødme og samtidig bliver huden beroliget. Cremen har en let grøn farve som gør din hudtone mere ensartet. 

Cremen har en solfaktor på 15, så din hud kan beskyttes mod solens skadelige UV stråler. Derudover er cremen fri for parabener og parfume. Dagcrmen påføre på ren hud morgen og aften. Det anbefales at undgå øjenområdet. 

Produktdetaljer:

 • Indhold: 40 ml
 • SPF: 15
Det vi liker:
 • Virker effektivt på rødme
 • Beroliger huden
 • giver huden en mere ensartet hudtone

Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types – Dagcreme, der beskytter mod UVA og UVB

Clinique er et dermatologisk skab mærke, der specialiserer sig i hudpleje og kosmetik. De producerer et bredt udvalg af produkter til alle hudtyper og toner. Denne ansigtscreme med solfaktor er rig på aktive ingredienser og med høj solfaktor.

Derfor skal du vælge Clinique Superdefense SPF 40 Multi-Correcting Gel All Skin Types

Hvis du søger en dagcreme med høj solfaktor, der samtidigt modvirker alderdomstegn, så er denne dagcreme med solfaktor helt sikkert noget for dig. Denne gel giver øjeblikkeligt huden et synligt boost og er i besiddelse af anti-age effekt der for din hud til at fremstå mere frisk og ungdommelig samt sundere i op til 12 timer. Derudover reducerer cremen synligt rynker og fine linjer i ansigtet. Denne gel er beriget med en lang række af egenskaber baseret på kombinationen af Stop Sign teknologi, antioxidanter, SPF 40, E og C vitamin, koffein, bark ekstrakt fra persisk silketræ og keratin. Kombinationen sikrer, at din hud plejes og beskyttes mod UVA og UVB stråler, beskyttes imod udefrakommende påvirkninger og frie radikaler. Samtidig sikre formularen, at din hud for en ny energi og sund glød. 

Derudover kan cremen modstå sved og fugt, så din hud forbliver frisk og sund gennem hele dagen. Og så er den oliefri, så du undgår fedtophobninger i porerne. Påfør dagcremen på ren hud om morgenen for beskyttelse mod solen og en frisk glød gennem hele dagen.

Produktdetaljer:

 • Indhold: 50 ml
 • SPF: 40
Det vi liker:
 • Med anti-age effekt der giver dig et friskt look
 • Reducerer rynker og fine linjer
 • Beskytter huden mod udefrakommende påvirkelser og frie radikaler

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50 – Dagcreme med høj solfaktor

Dermalogica er at amerikansk hudplejemærke med sundhed som kernen af mærket. De har igennem årtier skabt innovative og professionelt anbefalede produkter til huden. Denne dagcreme med solfaktor er særlig god til dig der vil forebygge og reducere hudens tegn på alderdom.

Derfor skal du vælge Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery er god for dig der ønsker en let og luftig creme fri for parabener eller farvestoffer. Dette er endnu en dagcreme med en høj solfaktor som går ind og reducerer samt forebygger tegn på alderdom i ansigtet.Cremen tilfører huden maksimal hydrering, hvilket hjælper med at beskytte huden både mod interne og eksterne årsager til ældning af huden. Huden forbliver fugtet samt hydreret gennem hele dagen med Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50. Derudover indeholder cremen en solfaktor på 50 der sikrer din hud god beskyttelse imod solens skadelige UV stråler. 

Påfør dagcremen på afrenset hud i rimelige mængder. Det anbefales at du påfører cremen minimum 30 minutter før eksponering for solen.

Produktdetaljer:

 • Indhold: 50 ml
 • SPF: 50
Det vi liker:
 • Giver vedvarende fugt
 • Bekæmper hudens alderdomstegn
 • fri for farvestoffer og parabener

Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer – Dagcreme der forebygger mod synlige alderdomstegn

Origin er et amerikansk mærke, der specialiserer sig i hudpleje. De udvikler deres produkter med en mission om at skabe en naturligt hudpleje med høj performance baseret på naturen og bevist med videnskab. Denne dagcreme fugter huden i dybden og giver skøn glød.

Derfor skal du vælge Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer

Denne dagcreme med solfaktor er perfekt for dig, der ønsker en fugtmættende dagcreme, der kan bruges af alle hudtyper. Origins A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer er udviklet til brug af alle hudtyper. Den indeholder en koncentreret mængde af hvid te, som er fyldt med gode antioxidanter for huden. Antioxidanter tilfører beskyttelse til huden og udsætter dens første tegn på ældning. 

Cremen indeholder edelweiss og hvid birk, der er med til at styrke hudens forsvarsmekanismer og neutraliserer skadelige udefrakommende påvirkninger på huden som forurening, infrarøde stråler eller andre eksterne påvirkninger. Din hud bliver fugtmættet, helt uden olie. Og samtidig beskyttes huden for solen stråler.

Dagcremen påføres på afrenset og tør hud om morgenen. 

Produktdetaljer:

 • Indhold: 50 ml
 • SPF: 40
Det vi liker:
 • Fugtmætter huden, helt uden olie
 • Antioxidant fri
 • Udsætter de første tegn på ældning

Elizabeth Arden Eight Hour Great 8™ Moisturizing Shield SPF 35 – Dagcreme med mange egenskaber i et produkt

Elizabeth Arden er et mærke, der specialiserer sig inden for kosmetik og hudpleje. De er legende, når det kommer til at levere produkter af høj kvalitet. Deres produkter er innovative og mange har været de første af deres slags. Denne dagcreme er alt-i-en, så du kan få gavn af flere egenskaber.

Derfor skal du vælge Elizabeth Arden Eight Hour Great 8™ Moisturizing Shield SPF 35

Denne ansigtscreme er et godt valg for dig, der søger en creme med flere forskellige egenskaber i et enkelt produkt. Denne dagcreme har god solbeskyttelse, men er hverken bare en dagcreme eller en solcreme. Cremen er et alt-i-et produkt som passer til enhver situation. Great 8 beskytter mod alt fra sollys til blåt lys, så du får dækket alle dine behov med en creme.

Eight Hour Great 8™ Moisturizing Shield beskytter imod UVA, UVB, infrarødt lys og blåt lys. Desuden beskytter den huden mod skadelige eksterne påvirkninger som luftforurening. Derudover tilfører cremen fugt, lindring og renhed til huden. Cremen neutraliserer oxidativ stress på hudens overflade, reducerer tegn på ældning og reducerer mængden af olie på huden, så huden ikke glinser. 

Samtidig er cremen porer eliminerende, hvilket gør huden mere ensartet og pæn. Denne lette fugtgivende gel smelter hurtigt ind i huden og efterlader den uden det hvide lag, som ofte opstår ved brug af en solcreme. I Stedet får din hud en smuk og sund glød.

Cremen kan bruges til alle hudtyper. Den påføres dagligt op rengjort hud. Du kan sagtens benytte ansigtscremen under din make up. 

Produktdetaljer:

 • Indhold: 45 ml
 • SPF: 35
Det vi liker:
 • Alt-i-en ansigtscreme
 • Beskytter huden imod en lang række af eksterne påvirkelse
 • Med porereliminerende effekt

Avène Anti-redness Cream – Dagcreme til meget tør eller sensitiv hud

Avenené er et fransk mærke, der specialiserer sig i hudpleje til sensitiv hud. Deres brug af den lindrende termalske kildevand, er en vigtigt del af deres produkter og mærke. Denne dagcreme er særligt velegnet til tør og sensitiv hud.

Derfor skal du vælge Avène Anti-redness Cream

Denne ansigtscreme er for dig der har en tør eller meget tør hud, der er sart og med en tendens til at rødme. Cremen er god for din hud, fordi formularen sørger for at lindre din irriterede rødmende hud. Når din hud er blevet meget tør, er det vigtigt, at den tilføres rigeligt med fugt, og det er lige, hvad denne dagcreme gør. Din hud bliver fugtmættet og blødgjort til bunds. Den lokaliserede rødme bliver mindre synligt, imens ubehagen og fornemmelsen af varme mindskes. Huden beroliges effektivt, og efter påførelsen, vil du opleve en mere ensartet hudtone med masser af glød. 

Påfør ansigtscremen på nyvasket ansigt om morgenen. Undgå kontakt med dine øjenomgivelser. ved udsættelse for sollys, anbefales det, at du også bruger en decideret solcreme i ansigtet. Cremen er god til at påføre under make up.

Produktdetaljer:

 • Indhold: 40 ml
 • SPF: 30
Det vi liker:
 • Velegnet til tør, meget tør eller sensitiv hud med tendens til rødme
 • Blødgøre og fugter huden
 • Beroliger huden og mindsker rødme

Clarins Super Restorative Day All Skin Types – Dagcreme til moden hud

Clarins er et fransk luksus mærke, der specialiserer sig i hudpleje af høj kvalitet. Deres produkter er er naturlige, effektive og kan trygt anvendes. Denne dagcreme med solfaktor er særligt velegnet til moden hud.

Derfor skal du vælge Clarins Super Restorative Day All Skin Types

Denne dagcreme er særligt god for dig med moden hud. Den er luksuriøs og af højeste kvalitet, så du ikke behøver at gå på kompromis med din hudpleje. Gennem tiden bliver vores hud svækket af hormonelle forandringer, men denne dagcreme kan hjælpe. Den giver huden fylde og gør den mere glat, så rynker og fine linjer mindskes. Cremen sørger derudover for, at en slap hud gøres mere spændstig, så du får mere glød og udstråling i ansigtet. 

Cremen indeholder blandt andet hyaluronsyre og sheasmør, hvilket er aktive ingredienser der tilfører huden masser af fugt, der hjælper på en hud der er blevet tør med alderdommen. Du får både en mere ensartet og strålende hud i ansigtet, når du benytter denne lækre dagcreme fra Clarins.

Clarins Super Restorative Day All Skin Types skal påføres på afrenset hud. Varm cremen op mellem dine håndflader og påfør den så med lette tryk. Dagcremen bruges om morgenen.

Produktdetaljer:

 • Indhold: 50 ml
 • SPF: 20
Det vi liker:
 • Udviklet til moden hud
 • Giver mere fyldig og glat hud
 • Giver strålende glød

Hvorfor er det vigtigt at vælge en dagcreme med solfaktor?

Det er vigtigt, at vi beskytter vores hud mod solens stråler. Solens UV stråler kan opdeles i to kategorier nemlig UVA og UVB stråler, som er utroligt skadelige for vores hud. Solen kan forårsage alle former for hudkræft, solkeratoser og/eller svær eksem. Når vi bruger solbeskyttelse, kan vi undgå solskoldning og forebygge tidlig ældning af huden.

En almindelig solcreme kan udløse allergi eller forårsage uren hud, hvis den er for fed til din hudtype. Derfor kan en dagcreme med solfaktor være en god løsning, da de er mindre fedtholdige og udviklet særligt til dit ansigt. Dagcreme er derudover over, i de fleste tilfælde en del af alle kvinders daglige hudplejerutine året rundt. Det er er godt, da din hud faktisk har brug for solbeskyttelse året rundt, selv i de kolde vintermåneder. Så en dagcreme med solfaktor er altså vigtig, hvis du gerne vil holde din hud sund og beskyttet.

FAQ

Hvilken dagcreme med solfaktor er bedst?

Baseret på vores test af dagcreme med solfaktor, har vi udvalgt La Roche-Posay Rosaliac UV Legere til den bedste dagcreme. Men det er slet ikke sikkert, at det er denne dagcreme, som er den bedste for dig. Læs hele artiklen, for at finde den bedste for dig.

Hvilken solfaktor har jeg brug for?

Din hudtype samt hudtone er vigtig, når du skal finde ud af, hvilken solfaktor din hud har brug for. En lys og mere sensitiv hud vil eksempelvis have brug for en højere solfaktor. Det land du befinder dig i spiller også en rolle, når det kommer til solbeskyttelse.

Bør jeg vælge en oliefri ansigtscreme bedst?

Det kommer igen an på din hudtype, om dette er nødvendigt. Hvis du har en fedtet hud, vil det være bedst at undgå olie, men hvis du døjer med en meget tør hud, kan olie i nogle tilfælde være godt for dit ansigt.