Bedste falske øjenvipper 2022 – 6 forskellige kunstige vipper til hverdag og fest

1
Ardell Professional Demi Wispies Multipack

Derfor skal du vælge Ardell Professional Demi Wispies Multipack Alle elsker disse Ardell Wispies vipper og det er der god grund til. Her får du 5 sæt flotte kunstige øjenvipper, der er nemme at sætte på, i en super kvalitet, og til en fabelagtig pris! Disse falske øjenvipper hverken ser eller føles det mindste falske; de er ultralette og bløde og giver dig lige dét ekstra til at peppe dine øjne op og gøre dem…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Ardell Professional Demi Wispies Multipack
Eylure Texture Eyelashes N117 47 kr. Parfumdreams.dk - DK
Eylure Naturals #003 Black 47 kr. Parfumdreams.dk - DK
Duff Lashes Premium 3D It Girl 166 kr. happii.dk
Ardell Magnetic Liner & Lash Kit #110 Black
Duff Beauty Lashes - The Ultimate Starter Kit

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Bliver du også lidt skræmt af betegnelsen ‘kunstige øjenvipper’, fordi du frygter et overvældende 90’er-kostume-agtigt look? Der er sket meget siden de glade 90’ere og i dag er kunstige vipper en udbredt skønhedstrend, der ikke kun gælder særlige begivenheder.

Hvad enten du er på udkig efter et imponerende blikfang til byturen eller bare lidt ekstra effekt til hverdagen, så er du landet i rette selskab – vi hjælper dig nemlig med at finde de bedste kunstige vipper! Vi giver dig den ultimative guide og fortæller dig, hvordan du vælger vipper, der passer til din øjenform, hvad forskellen er på forskellige typer af kunstige vipper, og hvordan du bruger dem rigtigt. Læs med og bliv tunet ind på, hvad der rører sig på vippemarkedet, og find ud af, hvilke kunstige vipper, der passer bedst til dig!

Ardell Professional Demi Wispies Multipack – Bedste kunstige øjenvipper

Derfor skal du vælge Ardell Professional Demi Wispies Multipack

Alle elsker disse Ardell Wispies vipper og det er der god grund til. Her får du 5 sæt flotte kunstige øjenvipper, der er nemme at sætte på, i en super kvalitet, og til en fabelagtig pris! Disse falske øjenvipper hverken ser eller føles det mindste falske; de er ultralette og bløde og giver dig lige dét ekstra til at peppe dine øjne op og gøre dem lidt mere bemærkelsesværdige. Underspillet lækkerhed – det er hvad du får med disse super populære vipper fra Ardell. Perfekt til nybegyndere såvel som øvede, og dermed en overlegen vinder i denne test.

Det vi liker:
 • Håndlavede, lette, og genanvendelige kunstige vipper
 • Denne pakke indeholder 5 sæt premium vipper
 • Medium volume og længde – giver et flot naturligt look
 • Gennemsigtigt og ekstra smalt vippebånd
 • Ardells Wispies signaturvipper – zigzaggede og fjeragtige med en flot bue
 • Vipperne er lidt længere i ydre hjørne og kortere i inderste
Det vi ikke liker:
 • Ingen

Eylure Texture Eyelashes N117 – Bedste til lange øjenvipper

Derfor skal du vælge Eylure Texture Eyelashes N117

Har du i forvejen lange øjenvipper er disse Texture Lashes fra Eylure et oplagt valg til dig! Her har vi endnu et sæt vipper, der giver et lækkert naturligt udtryk, og som vil passe perfekt til hverdagsbrug. Disse kunstige øjenvipper er nemme at påføre og limen virker upåklageligt – nogle kan faktisk bruge vipperne et par gange uden at skulle påføre et nyt lag lim. Derudover er vipperne lette og de tilpasses nemt forskellige øjenformer.

Det vi liker:
 • Vegansk og cruelty free
 • Latexfri lim medfølger
 • Kan genanvendes
 • Maximum længde og medium volume
 • Giver et ‘rodet’ og fyldigt look uden at være overvældende
 • Kontaktlinse-venlige
Det vi ikke liker:
 • Ikke så god til meget korte vipper

Eylure Naturals #003 Black – Bedste Billige vipper

Derfor skal du vælge Eylure Naturals #003 Black

Leder du efter et sæt kunstige vipper til budgetpris, så skal du kigge nærmere på denne pakke fra Eylure. Uden at koste alverden, og uden at kompromittere kvalitet, får du her et par flotte, falske øjenvipper, der giver lidt ekstra pep til alle typer af naturlige vipper. Ligesom ved de fleste af Eylures vippeprodukter, er den medfølgende lim super klæbende, hvilket klart er et ekstra plus. Vipperne giver flot længde til korte vipper og medium fylde til vipper, der i forvejen har en god længde. Et godt standard sæt til en meget fornuftig pris.

Det vi liker:
 • Vipperne er lavede af steriliseret menneskehår
 • Genanvendelige og kontaktlinse-venlige vipper
 • Uden latex i limen
 • God til brillebrugere
 • Lette vipper der giver et naturligt udtryk
 • Medium længde med knap så meget volume
Det vi ikke liker:
 • Er du til det dramatiske look er disse vipper ikke gode til dig

Duff Lashes Premium 3D It Girl – Bedste 3D vipper

Derfor skal du vælge Duff Lashes Premium 3D It Girl

Med en innovativ 3D teknologi har danske Duff Beauty fremstillet et sæt kunstige øjenvipper med et lækkert statement look til dine øjne! Vipperne er fremstillede i faux mink og giver en imponerende fyldig og tæt effekt med et naturligt (men voluminøst) ‘rodet’ udtryk. Perfekt til en tur i byen eller til begivenheder, hvor du vil have ekstra opmærksomhed til dine øjne. Vipperne er desuden nemme at sætte på og ligeledes nemme at tage af.

Det vi liker:
 • Giver et tæt og voluminøst cat eye look
 • Kan genanvendes 25+ gange
 • Sort vippebånd for et ekstra markant udtryk
 • Vipperne er håndbundne og lette
Det vi ikke liker:
 • Du skal købe vippelim separat
 • Prisen – disse kunstige vipper ligger i den høje ende af skalaen

Ardell Magnetic Liner & Lash Kit #110 Black – Bedste magnetiske vipper

Derfor skal du vælge Ardell Magnetic Liner & Lash Kit #110 Black

Vink farvel til lim og ‘langsomme’ øjenvippe extensions, for med dette lash-kit fra Ardell får du pizzazz til dine øjenvipper hurtigere end du før har prøvet! Vipperne påføres nemt på vippekanten efter du har lagt den medfølgende eyeliner og voilà – du er klar til at stryge ud af døren. Looket er voluminøst uden at være dramatisk, og vil passe fint til langt de fleste øjenformer. Endnu en gevinst ved dette state-of-the-art sæt fra Ardell er, at du undgår at skulle bakse med lim og dermed potentielle allergiske reaktioner.

Det vi liker:
 • Magnetiske vipper – påsættes uden lim!
 • Vipperne er af ægte hår – 100% naturlighed
 • Fri for parabener og latex
 • Blødt og fleksibelt vippebånd som nemt tilpasser sig din vippekant
 • Vandfaste og genanvendelige
Det vi ikke liker:
 • Du skal være hurtig til at lægge vipperne på efter du har påført den magnetiske eyeliner – svært for nybegyndere

Duff Beauty Lashes – The Ultimate Starter Kit – Bedste til begyndere

Derfor skal du vælge Duff Beauty Lashes – The Ultimate Starter Kit

Her er det ultimative begyndersæt til dig, der skal til at udforske universet af kunstige øjenvipper og extensions! Alt, hvad du skal bruge er inkluderet i denne pakke, og kvaliteten er i top! De medfølgende Au Natural vipper giver et tiltrækkende og afdæmpet udtryk til dit look, som kan gå til både hverdag og fest. Derudover kan du genbruge vipperne helt op til 25+ gange, så der er altså rig mulighed for at finpudse rutinen

Det vi liker:
 • Indeholder både lim og speciallavet applikator/vippepincet
 • Vipperne er Duff Beautys Premium 3D Premium Au Natural – perfekte vipper til førstegangbrugere
 • Vipperne er håndlavede af syntetisk minkhår (faux mink)
 • Limen er vandfast og stærk
Det vi ikke liker:
 • Prisen – dette starter kit er lidt dyrt

Sådan vælger du de bedste kunstige vipper

Det er imponerende, hvordan det rigtige sæt falske øjenvipper kan åbne dine øjne og give dig et blik så sexet så det halve kan være nok. Det er altså ikke tilfældigt, at kunstige vipper er blevet så populære. Udfordringen er til gengæld, at det ikke er alle slags falske øjenvipper, der passer til lige til dig. Det er nemlig ikke altid, at et par kunstige vipper giver dine øjne den effekt og det udtryk, du vil have, og det er oftest fordi de (kunstige vipper) ikke passer til formen på dine øjne. Derfor er det vigtigt at du får styr på, hvilken øjenform du har, og hvordan forskellige typer af falske øjenvipper passer til denne.

Derudover skal du selvfølgelig også lige overveje, i hvilken stil og type du vil have dine falske øjenvipper; skal de være dramatiske, naturlige, rodede og boheme-agtige, eller noget helt andet? Udvalget af kunstige øjenvipper er stort, og kun fantasien sætter grænser.

Sørg for at bruge kunstige vipper der passer til din øjne

Vi har gennemgår i det følgende 3 af de mest udbredte øjenformer; det er alle former som de fleste typer af øjne – på den ene eller den anden måde – kan kategoriseres under.

Kunstige vipper til runde- og mandelformede øjne

Har du en rund og/eller mandelformet øjenform er du heldig, for så vil de fleste typer af kunstige vipper nemlig passe godt til dig. Det kan være alt fra accent lashes til flare lashes med enten små eller store buketter, samt alle typer af længder – dine øjne kan bære det meste uden at tynges eller syne mindre.

Cat eye lashes og zigzaggede volume lashes vil give et særligt stærkt og sexet udtryk til typer med en rund eller mandelformet øjenform.

Kunstige vipper til tunge øjenlåg

Har du øjne med tunge øjenlåg gælder det om at få ‘åbnet’ øjnene så meget som muligt. Her begår mange den fejl, at de går efter dramatiske volume lashes eller extensions, der er meget lange. Denne type kunstige vipper kan have en tendens til at tynge dine øjne og få dem til at syne mindre. Du skal derimod gå efter vipper, der er kortere og har et mere naturligt look. Ligeledes kan du gå efter vipper, hvor hårene er en anelse længere i midten – på den måde kan du skabe dybde på øjets udseende.

Kunstige vipper til glatte øjenlåg

Glatte øjenlåg har ingen synlig globelinje, og øjenlågene kan have en tendens til at være en smule tunge. Uden den synlige globelinje vil øjnene syne af mindre, og det er derfor et åbent udtryk du skal gå efter. Du bør undgå zigzaggede vipper, og eyelash extensions med større buketter. For at få åbnet øjet op, skal du gå efter lange og buede vipper – gerne accent lashes, der er længere i den yderste kant af øjet.

Forskellige typer af kunstige øjenvipper

Volume lashes, lash extensions, eller single lashes? Kunstige øjenvipper er der nok af, og vi har i det følgende listet de bedst kendte (og mest anvendte) typer, der findes.

Strip lashes

Strip lashes er den type af kunstige øjenvipper som er bedst til begyndere. Strip lashes er nemlig en hel række/stribe med kunstige vippehår, som sættes ovenpå dine egne vipper. Denne type vipper er nemme at tilpasse og trimme som det passer dig, og de er den mest brugervenlige form for kunstige øjenvipper. Strip lashes er beregnede til at bruge om dagen, og du bør derfor ikke sove med dem på.

Flare Lashes / volume lashes

Flare lashes og volume lashes består af små buketter af kunstige vipper, som påsættes individuelt. De er idéelle til at udfylde mellemrum på den naturlige vippekant, og til at give effekt og fylde i øjets yderste kant. Flare lashes fås som regel i både små buketter og store buketter. Ligesom Strip Lashes, skal du sørge for at fjerne dine Flare Lashes inden du skal sove.

Single Lashes – Eyelash Extensions

Single Lashes er den type kunstige øjenvipper, der bruges til at lave almindelige eyelash extensions. Eyelash extensions er permanente og bliver siddende på dine vipper indtil de falder af, af sig selv i takt med deres naturlige vækstcyklus. Som navnet indikerer er Single Lashes enkelte vippehår, der sættes på dine egne øjenvipper. Eyelash extensions bør vedligeholdes ca. en gang om måneden, for et jævnt og flot udseende. Den store fordel ved denne form for kunstige øjenvipper er, at du kan sove med dem på!

Magnetiske øjenvipper

Magnetiske vipper har det tilfælles med Strip Lashes, at det er en stribe af kunstige vippehår, som skal lægges ovenpå dine egne vipper. Her stopper ligheden så også, for med magnetiske vipper skal du have et lag af kunstige vipper på begge sider af dine egne vipper. De magnetiske vipper klæber sig sammen om dine naturlige vipper og ‘sandwicher’ dem. Små usynlige magneter på vippebåndet sørger for, at vipperne ikke falder af dine egne øjenvipper.

Magnetiske øjenvipper med magnetisk eyeliner

Magnetiske vipper, som sættes på med en magnetisk eyeliner er det sidste nye inden for kunstige øjenvipper. Her skal du først lægge en speciel eyeliner på din øverste vippekant, hvorefter du sætter de kunstige øjenvipper på. De kunstige vipper klæber sig til eyelineren og bliver på den måde siddende.

Hvad er kunstige vipper lavede af?

Engang blev kunstige vipper fremstillet i akryl, og var altså af en noget anden type og tekstur end dem, der sælges i dag. Det materiale som mange brands i dag bruger er et syntetisk fiber kaldet PBT – Polybutylene terephthalate. Det er blødt og skinnende og har en meget naturlig finish. Ser du betegnelsen ‘faux mink lashes’ er det PBT vipperne er lavede af.

Nogle producenter bruger også ægte hår fra mennesker (Ardell bruger det til nogle af deres vipper), mens andre bruger ægte hår/pels fra mink.

Vippeserum – få fyldigere vipper på den naturlige måde

Mange vælger at kombinere de kunstige vipper med et vippeserum. Et vippeserum kan give fylde og længde til dine naturlige vipper og vil gøre sig godt uanset om du bruger kunstige vipper eller ej. Et vippeserum vil desuden være oplagt til dig, der har tynde vipper, og som gerne vil have dem peppet op uden brugen af kunstige vipper.

Sådan sætter du dine kunstige vipper på – en guide

Vi har her lavet en nem og overskuelig guide til dig, der skal sætte kunstige øjenvipper på for første gang. Forbered dig ordentligt; vask dine hænder og gerne også dit øjenområde, og hav følgende klar:

 • Vippebukker
 • Vippetang/applikator, eventuelt en pincet
 • En saks eller negleklipper

Sådan gør du:

Forberedelse

 1. Først skal du finde ud af, hvordan de kunstige vipper passer til dine egne øjenvipper. Læg den kunstige øjenvippe ovenpå din egen øjenvippe; mål og fornem hvordan længden passer. Det er ofte nødvendigt at trimme og klippe lidt til i vippebåndets (ikke vippehårets) længde
 2. Herefter skal du bukke dine egne øjenvipper med en vippebukker, så de får samme bue som de kunstige vipper
 3. Påfør mascara. Vil du bruge mascara, skal du sørge for at lægge denne inden du sætter de kunstige vipper på. Mascaraen vil desuden gøre det nemmere for de kunstige vipper at ‘smelte sammen’ med dine egne. Vil du lægge makeup, bør du også gøre dette før du sætter de kunstige vipper på. Du kan med fordel påføre en sort eyeliner inden du lægger vipper på, da det kan skjule et eventuelt mellemrum mellem de kunstige vipper og dine egneSådan skal du påsætte vipperne
 4. Påfør en tynd stribe lim på vippebåndet på de kunstige vipper og vent omkring 20 – 30 sekunder til limen bliver klæbende – pas på at den ikke når at blive helt tør. Derefter skal du sætte vipperne ovenpå dine egne vipper. Det gør du ved at placere de kunstige vipper så tæt som muligt på din egen vippekant – pres forsigtigt ned så vippebåndet på de kunstige vipper lægger sig fast på din vippekant. Det kan være en stor hjælp at løfte op i dit øjenlåg mens du lægger den kunstige øjenvippe på. Det gør du ved at lægge en finger på dit øjenbryn og trække det en smule op. På den måde har du bedre kontrol og kan lægge de kunstige vipper, så du undgår mellemrum mellem dem og dine egne øjenvipper
 5. Så snart du har lagt vipperne på, kan du bruge en pincet eller vippetang til forsigtigt at trykke dem på plads. Alternativt kan du bruge dine fingerspidser

Sådan tager du vipperne af

Det er heldigvis nemt at fjerne de kunstige øjenvipper; træk vipperne af fra ydre til inderste øjenkrog. Hold gerne på dit øjenlåg med et par fingre mens du trækker, så du ikke får strukket huden. Vær håndfast og forsigtig når du trækker de kunstige vipper af.

Sådan renser du dine kunstige vipper

Fjern limrester på vippebåndet ved at nulre limen af med dine fingerspidser. For at dine vipper skal holde længst muligt, bør du altid rense eventuelle makeuprester af efter brug. Til det kan du bruge lidt øjenmakeupfjerner og eventuelt også lidt lunkent vand. Hæld makeupfjerner og vand op i en lille kop og dyp vipperne i denne – hold vipperne med en pincet. Brug en vippebørste efterfølgende, så du kan fjerne makeuprester uden at komme til at rive for meget i vipperne. Lad vipperne lufttørre på et stykke køkkenrulle, toiletpapir eller en engangsserviet.

FAQ

Hvilke er de bedste falske øjenvipper?

Ardells Demi Wispies Multipack er de bedste falske vipper i denne test! Her får du hele 5 sæt super flotte premium vipper fra et af markedets absolut bedste vippe-brands!

Hvor lang tid kan man have kunstige øjenvipper på?

Du kan have dine kunstige øjenvipper på hele dagen og aftenen med, men du bør ikke sove med dem. Derudover kan de fleste kunstige vipper genbruges op til flere gange alt afhængigt af mærke og kvalitet.