Bedste farvebombe 2022 – Sådan intensiverer du farven i dit hår

1
Id Hair Colour Bomb #1001 Cold Silver

Derfor skal du vælge Id Hair Colour Bomb #1001 Cold Silver Cold Silver er blot én af flere fantastiske farvebomber fra Id Hair, og skal du have neutraliseret det gule skær i blondt hår eller have genopfrisket platintonerne, så er det denne bombe du skal bruge! Udover at genopfriske farvet hår, efterlader denne farvebombe dine kemisk behandlede lokker med en silkeblød og velplejet finish. Den kan i øvrigt mikses på kryds og tværs med de…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Id Hair Colour Bomb #1001 Cold Silver 111 kr. happii.dk
Revlon Nutri Color Creme #1003 Pale gold 69,95 kr. 10-4
Maria Nila Colour Refresh #6.0 Cacao

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Er du på jagt efter den bedste farvebombe til håret, så skal du læse med her! Vi tester 3 forskellige farvebombe-brands og undersøger, hvad de kan gøre (og ikke gøre) for dit hår.

Det er dyrt at rende til frisøren hele tiden, men livet med farvebehandlet hår er ikke altid så fedt (at se på). Det er her at farvebomber kommer ind i billedet – med dem kan du intensivere din hårfarve mellem frisørbesøg og samtidigt spare penge. Måske er du ny i farvebombeuniverset, måske ikke, men uanset hvad, kan du blive lidt klogere i denne test.

Hvad enten du vil give brunt hår en hurtig farveopfrisker eller skjule et underligt skær i dit lyse hår, er der farvebomber at vælge imellem.
Vi runder testen af med en købsguide med lidt tips og tricks til valg af farvebombe, og hvordan du bruger den. Er du ikke i læsehumør i dag, kan du hoppe direkte til vores sammenligningstabel og få et lynhurtigt overblik.

Id Hair Colour Bomb #1001 Cold Silver – Bedst i test

Derfor skal du vælge Id Hair Colour Bomb #1001 Cold Silver

Cold Silver er blot én af flere fantastiske farvebomber fra Id Hair, og skal du have neutraliseret det gule skær i blondt hår eller have genopfrisket platintonerne, så er det denne bombe du skal bruge! Udover at genopfriske farvet hår, efterlader denne farvebombe dine kemisk behandlede lokker med en silkeblød og velplejet finish. Den kan i øvrigt mikses på kryds og tværs med de andre produkter i samme serie. Den er i det hele taget bare et virkeligt godt boost til hårfarver i samme nuancer og/eller i bleget hår med et koldt skær.

Vi er vilde med denne Id farvebombe og den får derfor vores varmeste anbefalinger!

Det vi liker:
 • Blødgørende og fri for parabener
 • Ikke testet på dyr og Climate Pledge Friendly certificeret
 • Kan blandes i både balsam, hårkur og stylingprodukter
 • Indeholder hydrolyseret keratin og B5 vitamin – super nærende hårpleje ingredienser
 • Fås også i andre farver – Id Hair har mere end 10 forskellige farver i samme serie
Det vi ikke liker:
 • Har ingen eller meget ringe effekt i naturligt hår, der ikke er minimum to toner lysere end denne

Revlon Nutri Color Creme #1003 Pale gold – Bedste billige

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Revlon Nutri Color Creme #1003 Pale gold

Revlon Nutri Color Creme er en lækker opskrift, som plejer håret, giver varm blond hår et flot gult skær (på den virkeligt gode måde!) og som er ultra-nem at bruge! Formidabel i både lyst hår og i mørkere blonde farvetoner med lyse striber – denne lille runde formular beriger alle lysblonde hårpragter med en mere intens farve.

Sidder du med et lilla skær som du ikke er helt glad ved, kan den højst sandsynligt også neutralisere dette. Denne Revlon farvebombe virker efter alle farvebombens regler og er derudover en yderst budgetvenlig løsning mellem professionelle farvebehandlinger.

Det vi liker:
 • Nærer og blødgør med B5 vitamin og AHA-frugtsyrer – topklasse hårpleje
 • Fås også i andre farver i samme serie – bland og miks dem som det passer dig
 • Genopfrisker og intensiverer farven i blond hår
 • 3-i-1 effekt – beskytter, farver, plejer og efterlader håret lækkert og glansfuldt
Det vi ikke liker:
 • De fleste skal lade den sidde i håret i den maksimalt anviste tid for at se resultater
 • Du skal have helt styr på hvilke farvepigmenter der er brugt i dit hår hvis det er farvebehandlet – denne farvebombe kan sommetider give et underligt skær

Maria Nila Colour Refresh #6.0 Cacao – Bedste premium

Derfor skal du vælge Maria Nila Colour Refresh #6.0 Cacao

Få en strålende og intens hårfarve med dette kakao-boost af en farvebombe! Hvad enten du skal have opfrisket din mørkbrune hårfarve eller vil tilføre dybde og glans til en lidt lysere brun, kan du regne med denne farvebombe.

Den fjerner utilsigtet gult skær i lysbrune farvenuancer og er en god redning når den brune farve i håret er ved at forsvinde.

Med denne Maria Nila farvebombe får du altså en hårkur med en super smuk farve i høj kvalitet og uden skyggen af uønsket kemi.

Det vi liker:
 • Vegansk og ikke testet på dyr
 • Uden sulfater og parabener – ekstra mild mod håret og oplagt til krøller
 • Holder mellem 4 – 10 hårvaske – god standard for en farvebombe
 • Indeholder arganolie – super næring til dine hårstrå
 • Alle farverne i denne serie kan blandes, mikses og fortyndes
Det vi ikke liker:
 • Som de fleste andre farvebomber virker denne her bare bedst i behandlet og bleget hår

Sådan vælger du den bedste farvebombe

Du bør altid vælge en farve, der ligger så tæt på din egen hårfarve som muligt. Og inden du hiver pengepungen frem, er det også en god idé lige at overveje, hvilket resultat du forventer. Læs med herunder, hvor vi hurtigt opsummerer farvebombens egenskaber (og mangler), så du ikke kommer hjem med en farvebombe, der ikke farver dit hår efter hensigten.

Hvad er en farvebombe og hvad gør den?

En farvebombe er en hårkur tilsat farve som du kommer i når du vasker håret. Det er ikke en permanent hårfarve og det er heller ikke rigtigt ‘bare’ en skyllefarve. Mens permanente farver trænger ind i hårstrået, lægger en farvebombe sig i stedet udenpå hårstrået.

Udover selve farveeffekten, er en stor gevinst ved farvebomber, at de også er skånsomme; de opfrisker din nuværende hårfarve uden skrappe ingredienser. Af samme årsag er det en midlertidig farve, der ikke holder til mere end nogle få hårvaske.

Almindelige farvebomber kan i nogle tilfælde hjælpe med at skjule udgroninger, forudsat at din naturlige hårfarve er næsten identisk med den tilsatte farve i dit hår.

En farvebombe er derimod genial til at opfriske farvet hår, give håret glans og dybde, nedtone uønskede gule nuancer og at fjerne gult skær i lyst hår.

Hvad farvebomber ikke kan

Du kan ikke gøre håret lysere med en farvebombe, og du kan heller ikke farve det meget mørkere. En farvebombe kan ikke dække grå hår, ligesom den heller ikke vil have nogen effekt på mørkt hår eller sort hår.

Netop fordi en farvebombe ikke er en permanent farve, kan den altså ikke ændre din hårfarve. Vær dog opmærksom på brug af farvebomber med skarpe farver (som for eksempel crazy colors), da de faktisk godt kan efterlade forskellige nuancer i håret i en længere periode efterfølgende.

Hvordan bruger man farvebomber?

Det er meget nemt at bruge en farvebombe i håret, og det er smartest at gøre det når du vasker dit hår. Husk at bruge handsker!

 1. Vask håret og undlad at bruge balsam
 2. Tør håret
 3. Fordel farvebomben i hele håret – brug hellere for meget end for lidt
 4. Lad den sidde i håret i den anviste trækketid (op til 15 minutter)
 5. Skyl ud

FAQ

Hvilken farvebombe er bedst i test?

Den bedste farvebombe i vores test er den fra Id Hair Color Bomb! Fantastisk til platinblonde toner og til at give håret fornyet glød og glans – denne farvebombe skuffer ikke!

Hvor lang tid holder en farvebombe?

En farvebombe holder mellem 3 - 10 hårvaske. Dette vil dog afhænge af, hvilken farve der er tale om, tilstanden i dit hår, og din generelle hårpleje. En mørk farve holder som regel bedre end en lys.