Gaveideer til veninden – Find inspiration her

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvad skal du give din bedste veninde til hendes fødselsdag? Hvis du mangler idéer, kan du tage et kig på vores liste over gaveideer til piger. Vi har alt fra praktiske gaver til forkælelse, og vi har noget for ethvert budget.

Hvis din veninde er strikker, hvorfor så ikke give hende et fint garn og en bog med strikkeopskrifter? Hvis ud selv er en ivrig strikker, kunne du overveje at give hende en lækker striktrøje? Hun vil sætte pris på din betænksomme gave, og du vil vide, at det er noget, hun vil bruge. Hvis din veninde er til mode, vil hun blive glad for en ny stilfuld håndtaske eller et gavekort til hendes yndlingstøjbutik. Hvis hun er mere til skønhed, kan du forkæle hende med et manicuresæt eller et luksuriøst duftlys.

Til en veninde, der elsker at underholde, kan du overveje en kogebog eller et sæt smukke viskestykker. Og hvis du er på udkig efter noget helt særligt, hvorfor så ikke give hende billetter til hendes yndlingsband eller et gavekort til en spa-dag?

Frygt ikke – vi gennemgår flere gode ideer her i indlægget.

5 gaveideer til veninden

  1. Et smukt tørklæde eller sjal – perfekt til vinteren!
  2. Et håndlavet kort med en personlig besked indeni.
  3. Et krus eller en pynt med din venindes yndlingscitat eller ordsprog på.
  4. En kurv fyldt med hendes yndlingssnacks og lækkerier.
  5. En kupon til en dag med forkælelse, herunder manicure/pædagogisk behandling, massage og frokost med dig!

Overvej en oplevelsesgave i stedet

Der er et par grunde til, at det kan være bedre at give en oplevelse i gave end et fysisk produkt: Oplevelser er unikke og personlige – de kan skræddersyes til din vens specifikke interesser og behov, hvilket gør dem mere betænksomme og værdsatte. De kan også skabe varige minder – din ven vil altid huske den oplevelse eller tid I brugte sammen.

  1. Billetter til at se hendes yndlingsband
  2. Et gavekort til en eftermiddag med shopping i hendes yndlingsbutikker.
  3. En tøseaften, inklusiv middag og en film.
  4. En dagstur til et sted, hun altid har ønsket at besøge, men aldrig har gjort det, f.eks. et museum, naturoplevelse eller en by.