Grå hårfarve → Find den helt rette grå nuance til dig i denne artikel

1
L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey

L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey er en permanent hårfarve, der kan anvendes af alle hårtyper og farver. Den er fyldt med en masse klare farvepigmenter, der sikrer et flot intenst farveresultat. Få et smukt glansfuldt gråt hår med den medfølgende hårmaske. Derfor skal du vælge L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey Denne permanente L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey hårfarve er en del af L'Oréal Paris Colorista serie, som er en række hårfarveprodukter, der…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey
Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 300 ml 171,75 kr. Hair by Stender
Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml Grey 89 kr. Beautycos.dk
L'Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair 75 ml
IdHAIR Colour Bomb 250 ml 98 kr. Hair247.dk
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes Silver Hair Shampoo with Organic Aloe Vera

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Før i tiden har gråt hår været et tegn på, at man begyndte at ældes og fik man som kvinde eller mand grålige nuancer i håret i en tidlig alder, skyndte man sig at farve sit hår i en mere ungdommelig hårfarve. Nu er gråt hår eller grålige nuancer og kolde undertoner et hit, og der er mange, der ønsker sig et gråligt look eller et platinblond hår med et koldt skær. Hårfarveprodukter med grå hårfarve eller farveaktivatorer, der kan skabe kolde nuancer er der derfor kommet mange af, og de er meget populære at anvende. Læs med i artiklen og bliv klogere på nogle af de bedste hjemmefarver der findes til at opnå en grå hårfarve.

L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey

L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey er en permanent hårfarve, der kan anvendes af alle hårtyper og farver. Den er fyldt med en masse klare farvepigmenter, der sikrer et flot intenst farveresultat. Få et smukt glansfuldt gråt hår med den medfølgende hårmaske.

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey

Denne permanente L’Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey hårfarve er en del af L’Oréal Paris Colorista serie, som er en række hårfarveprodukter, der kan bruges til hjemmebrug. Det er ingen undtagelse med denne Colorista Permanent Gel #silvergrey, som er velegnet til hjemmebrug i alle hårtyper. Hårfarven er en gel, fyldt med klare farvepigmenter, der sikrer en flot intens grå farve. Dette hårfarve kit indeholder både en farvegel, en fremkaldercreme, en brugsanvisning samt et par beskyttelseshandsker til, når farvegeléen skal fordeles jævnt ud i håret. Endvidere er der en medfølgende hårmaske til hele 6 applikationer, der skal være med til at sikre et glansfuldt farveresultat.

Det vi liker:
 • Hårfarve til hjemmebrug velegnet til alle hårtyper der ønsker gråt hår
 • Udviklet med klare farvepigmenter for en intens, glansfuld farve
 • Medfølgende hårmaske der virker nærende for op til 3 gange så meget shine

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 300 ml

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver er en nærende hårkur indeholdende farvepigmenter. Den kan anvendes i blond eller hår i lyse nuancer, og den vil give en flot kold farve eller et køligt skær i håret alt afhængig af hårets udgangspunkt.

Derfor skal du vælge Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver

Denne Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver er en plejende hårkur, der sikrer et glansfuldt gråligt farveresultat. Dens nærende formel er fyldt med plejende ingredienser, der gør giver håret et sundere og mere velplejet look. Med denne Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver kan man opfriske den grå hårfarve eller den kolde nuance i håret, og resultatet ville holde mellem 4-10 hårvaske afhængig af hårets udgangspunkt. Hårets generelle sundhed samt tykkelsen og ydre påvirkninger samt farve udgangspunktet kan have en væsentlig betydning for holdbarheden. Hårkuren er velegnet til blond hår eller hår i lysere nuancer, og den kan også anvendes som farveopfrisker i et allerede gråligt hår for at eksempelvis at fjerne gule undertoner. Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver er en vegansk hårkur, og den er uden parabener og sulfater, hvilket gør, at den kan anvendes af næsten alle.

Det vi liker:
 • Opfrisker den grå farve eller nuance; holder mellem 4-10 hårvaske
 • Plejende hårkur velegnet til blond eller lysebrune toner der giver glans til håret
 • Vegansk, og fri for parabener og sulfater

Milk_shake Conditioning Direct Colour 100 ml Grey

Milk_shake Conditioning Direct Colour Grey er en conditioner med farve, der er særligt velegnet til i forvejen kemisk behandlet hår. Det vil sige, at den især er velegnet til hår, der er blevet lysnet eller afbleget helt eller delvist med striber.

Derfor skal du vælge Milk_shake Conditioning Direct Colour Grey

Med denne Milk_shake Conditioning Direct Colour Grey kan man hurtigt og enkelt få sig et koldt moderne look med en kolder undetone, en grålig nuance eller en helt grå hårfarve. Milk_shake Direct Colour Grey er en cremet geléagtig conditioner, der er nem at arbejde med og fordele jævnt i håret. Den er rig på farvepigmenter, der sikrer en intensiv farve, der holder i op til 8-10 hårvaske. Den kan anvendes i naturligt såvel som kemisk farvet hår, men er især velegnet til kemisk behandlet hår, som eventuelt er blevet lysnet helt eller delvist. For blot at opnå en kold toning blandes Direct Color med Milk_shake Whipped Cream og ønskes en mere intens grå farve, kan Milk_shake Conditioning Direct Colour Grey anvendes alene.

Det vi liker:
 • Plejende hårfarve der giver ultimativ glans
 • Intensiv og rig på farvepigmenter for en hårfarve, der holder 8-10 hårvaske
 • Velegnet i kemisk behandlet hår

L’Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair 75 ml

L’Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair er endnu et produkt i L’Oréal Paris Colorista serie. Dette hårfarveprodukt er dog en spray, der kun holder én enkelt dag eller til næste hårvask. Den kan anvendes i alle hårtyper og i både blond og brunt hår.

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair

Denne L’Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair er velegnet til dig, der ønsker en kold eller grå hårfarve i en enkelt dag eller indtil den næste hårvask. Hvis man skal til en særlig begivenhed eller har et specielt outfit på, hvor den grå hårfarve er ønsket, er denne L’Oréal Paris Colorista Spray 1-Day Colour Greyhair det helt ideelle valg. Det er en effekfarve, der kan anvendes i blond såvel som brunt hår. Der findes mange forskellige farver i denne Colorista serie, så det er også muligt at skifte mellem forskellige farver med Colorista spray. Med denne Greyhair eller en af de andre spray fra L’Oréal Paris kan man skabe et helt nyt look for en enkelt aften og fremme sin personlighed eller et specielt outfit. Sprayen vil tørre hurtigt og vil hverken føles tyngende eller fedtet i håret.

Det vi liker:
 • Effekthårfarve velegnet til blond eller brunt hår i lys en grå/sølv farve; holder én dag
 • Skab helt nye looks med Colorista Spray for at fremme din personlighed
 • Tørrer hurtigt og giver ikke følelsen af et tynget håret

IdHAIR Colour Bomb 250 ml – Cold Silver

IdHAIR Colour Bomb Cold Silver er en farveconditioner, der virker som en effektfarve samt som en plejende conditioner i én. Med denne IdHAIR Colour Bomb Cold Silver conditioner kan farven nemt vedligeholdes mellem hårfarvningerne eller håret kan holdes i en kold nuance.

Derfor skal du vælge IdHAIR Colour Bomb Cold Silver

Denne Colour Bomb i farven Cold Silver fra IdHAIR er en effektfarve forklædt som en conditioner, der derfor vil virke plejende og nærende i håret for en flot glans og intensitet, mens håret farves eller køles. Med IdHAIR Colour Bomb Cold Silver kan man både indfarve håret i en smuk grå farve, hvis man har et hår i en lysere nuance, eller man kan give håret en koldere tone afhængig af, hvor længde man lader din IdHAIR Colour Bomb conditioner sidde. Lad den sidde mellem 3-15 minutter for en koldere tone og 15-30 minutter for et mere intenst gråligt resultat. IdHAIR Colour Bomb Cold Silver kan anvendes i alle hårtyper og den kan uden problemer anvendes i kemisk behandlet såvel som ubehandlet hår. Man kan altså både anvende den i en naturlig hårfarve, men også i et hår, der er farvet eller afbleget. IdHAIR Colour Bomb Cold Silver er en farveconditioner, der er fri for PPD, Resorcinol samt MEA.

Det vi liker:
 • Effektfarve conditioner i Cold Silver 1001; Virker plejende og giver glans og intensitet
 • Velegnet til alle hårtyper og kan anvendes i kemisk behandlet eller i ubehandlet hår
 • IdHAIR Colour Bomb Cold Silver er uden PPD, Resorcinol og MEA

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes Silver Hair Shampoo with Organic Aloe Vera

Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes fra HairLust er en silver shampoo, der er velegnet til blond hår. Den er rig på violette farvepigmenter, der kan fjerne gullige og orange undertoner i det lyse hår. Den er vegansk og består af hele 97% naturligt fremstillede ingredienser.

Derfor skal du vælge Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes Silver Hair Shampoo with Organic Aloe Vera

Denne Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er det helt perfekte valg for dig, der ønsker et mere køligt skær i håret samt at tage et aktivt valg og vælge et produkt, der både er vegansk og består af hele 97% naturligt fremstillede ingredienser. Endvidere er denne HairLust silver shampoo fri for både parabener, SLS/SLES sulfat og silikone, hvilket gør den til et sundt og miljøvenligt alternativ til mange andre forskellige hårplejeprodukter. Den er velegnet til lysnet eller blond hår eller et gråt hår, og den kan uden problemer også anvendes i et kemisk og farvebehandlet hår. Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes er rig på lilla farveaktivatorer, der sørger for at fjerne gule eller orange undertoner i håret. Den styrker og reparerer samtidig håret og forebygger mod skadet hår med de økologiske ingredienser, der blandt andet udgøres af patenteret veganske mikroproteiner, økologisk aloe vera samt blåbær og mangoekstrakt.

Det vi liker:
 • Velegnet til lyst, blond eller gråt hår og kan anvendes i farvebehandlet hår
 • Rig på violette farveaktivatorer; består 97% naturligt fremstillede ingredienser
 • Styrker og reparerer et beskadiget hår med økologiske ingredienser
 • Vegansk, uden parabener, SLS/SLES sulfat & silikone

Hvorfor får vi naturligt gråt hår med alderen?

I takt med, at vi ældes, er der en masse processer, der foregår langsommere og langsommere med tiden. Dette gælder også i forhold til hårets produktion af pigmenter, hvilket gør, at håret med tiden vil miste farven og får grå hår for til sidst at blive helt gråt eller hvidt. Dette gælder uanset, hvilken hårfarve man har som udgangspunkt. Farven vil falme fra blond, brunt, rødt eller sort til ikke længere at have flere pigmenter tilbage i håret.

Ønsker man ikke at være gråhåret, og vil man hellere have en hårfarve med nogle farvepigmenter i, så kan man læse mere om hårfarver generelt i vores store artikel om hårfarve.

Sådan plejer man bedst sit grå hår

Uanset om ens grå hår er naturligt eller lavet med hårfarve, så er det vigtigt, at man huske at pleje håret, så man ikke får en kedelig tør frisure og gullig undertone. Læs med i dette afsnit og bliv guidet til den helt rette pleje af dit grålige hår.

Undgå gule undertoner

Det er yderst sjældent, at der er nogen, der ønsker gullige undertoner, hvad end man har lyst eller blond hår eller et gråt hår. Det får ofte håret til at se uplejet ud, og der er derfor efterhånden udviklet mange forskellige produkter, der kan modvirke denne tendens. Heriblandt er flere af de produkter, der er inkluderet i artiklen, hvoraf de fleste af dem kan anvendes til at opfriske grå hårfarve, til at fjerne gule undertone eller indfarve håret i en grålig nuance. Uanset om håret er farvet eller er naturligt gråt, så kan en silver shampoo eller en conditioner eller hårkur med grå hårfarve være et must at have derhjemme for at opnå den optimale grå farve.

Anvend plejende og nærende produkter

Plejende og nærende hårplejeprodukter er noget vi alle bør anvende, men når man enten har farvet hår eller har fået naturligt gråt hår, så er det især vigtigt, at man husker at benytte sig af nogle kvalitetsprodukter, der kan nære håret i dybden. Farvet hår vil altid blive påvirket af selve hårfarvningen, og derfor skal håret plejes løbende. Naturligt gråt hår vil typisk være en smule mere tørt og mat end dengang, man havde farvepigmenter tilbage i håret. Hårets struktur ændres simpelthen, og det er derfor vigtigt, at man sørger for pleje, fugt og næring for at opnå en smuk glans i håret for et levende og fyldigt look.

Bliv klippet med jævne mellemrum

Netop dette råd er på lige fod med ovenstående, og det anbefales alle, at man husker at blive klippet med jævne mellemrum, også selvom man ønsker et langt hår. Skadet hår og spaltede spidser er sjældent et særlig attraktivt look, og det er derfor vigtigt, man sørger for at vedligeholde sunde spidser, så spaltningerne heller ikke “kravler” længere op i håret.

FAQ

Hvilken grå hårfarve er bedst?

I denne artikel er L'Oréal Paris Colorista Permanent Gel #silvergrey kåret som testvinder. Det er en permanent hårfarve, så ønsker man semi-permanent eller farveopfrisker vil en af de andre være bedst.

Kan alle få farvet håret gråt?

Alle kan få farvet håret gråt, da det ikke længere ses som et alderstegn. Det er moderne med grålige toner i håret.

Hvad koster grå hårfarve?

Grå hårfarve fås til varierende priser alt efter, om det er permanent eller semi-permanent samt om det er hjemmefarve eller hårfarvning hos frisøren.