Bedste gua sha sten 2022 – 3 gua sha massagesten til ansigtet

1
Sanzi Beauty Gua Sha

Derfor skal du vælge Sanzi Beauty Gua Sha Bliv forelsket i gua sha massage med denne flotte massagesten fra Sanzi Beauty. Stenen er som skabt til at gøre dine gua sha sessioner lækre og lette – også selvom du er nybegynder. Med denne lille mirakelmager kan du således nemt løsne spændinger, dæmpe hævelser og stimulere bindevævet i huden. Hvid jade er desuden kendt for at kunne skabe balance, ro og fokus, så det er altså…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Sanzi Beauty Gua Sha 142,50 kr. Salling
Revolution Gua Sha 1370172 61 kr. LOOKFANTASTIC
A Pure Mind Gua Sha 208,95 kr. Helsam

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hop med på bølgen og find den bedste gua sha sten i artiklen her, hvor vi tester 3 forskellige af slagsen. Vi fokuserer på kvalitet og brugervenlighed, når vi sætter vores 3 gua sha massagesten under luppen.

Kan en gua sha sten virkelig fjerne affaldsstoffer, mindske poser under øjnene og reducere rynker? Ja, det kan den godt, du skal bare sørge for at bruge den rigtigt – og læser du med her, kan du lære hvordan.

Gua sha sten er i udgangspunktet relativt ens, men varierer alligevel lidt her og der. Vi afprøver i denne test 3 forskellige udformninger og størrelser, og finder ud af, hvordan de hver især er at massere med. Vi har også bikset en lille købsguide sammen, så du – udover at lære at bruge en gua sha sten korrekt – kan blive klogere på dens mange fordele.

Testens 3 gua sha massagesten kan du i øvrigt også se opstillet i vores sammenligningstabel her.

Sanzi Beauty Gua Sha – Bedst i test

Derfor skal du vælge Sanzi Beauty Gua Sha

Bliv forelsket i gua sha massage med denne flotte massagesten fra Sanzi Beauty. Stenen er som skabt til at gøre dine gua sha sessioner lækre og lette – også selvom du er nybegynder. Med denne lille mirakelmager kan du således nemt løsne spændinger, dæmpe hævelser og stimulere bindevævet i huden. Hvid jade er desuden kendt for at kunne skabe balance, ro og fokus, så det er altså ikke en hvilken som helst ansigtsmassage du her får.

Det vi liker:
 • Gua sha sten af hvid jade – jadesten med mange gode mineraler for huden
 • Lækker form der er nem og behagelig at skrabe med
 • Fin lille opbevaringspose medfølger
Det vi ikke liker:
 • Ingen

Revolution Gua Sha 1370172 – Bedste billige

Derfor skal du vælge Revolution Gua Sha 1370172

Transformér dine fine linjer og rynker til en fastere hud med denne budgetvenlige gua sha sten i flot rosa kvarts. Perfekt formet til massage i ansigtet, og til at dræne væsken i poserne under øjnene – denne Revolution Gua Sha massagesten gør arbejdet for dig. Stenen vil med sine 3-formede top være ekstra nem at få sat gang i blodcirkulationen med. Alt i alt en god gua sha sten til ansigtet, og ligeledes en, der klart vinder på sin lave pris.

Det vi liker:
 • PETA certificeret massagesten – 100% cruelty free
 • Stenens 3-form er særligt god til pande og kæbelinje
 • Gua sha sten i rose quartz – her får du harmoni og hjertevarme i form af en krystal
Det vi ikke liker:
 • På grund af størrelse og udformning kan det være lidt besværligt at bruge stenens langsider

A Pure Mind Gua Sha – Bedste Premium

Derfor skal du vælge A Pure Mind Gua Sha

Skab glød og glade dage i din hud med dette eksklusive gua sha redskab fra A Pure Mind. Her får du en sten i allerhøjeste kvalitet og det kan mærkes! Stenens form og størrelse gør den til en massagesten lidt udover det sædvanlige; her får du alle forudsætninger for at massere så blokeringer opløses, affaldsstoffer fjernes, og huden opstrammes. På grund af sin størrelse er stenen beregnet til at bruge i både ansigtet og på kroppen – og med en kvalitetssten som denne, vil det næsten være en skam ikke at gøre netop det.

Det vi liker:
 • Gua sha massagesten i ægte natur krystal
 • Større end andre gua sha sten – også en god gua sha sten til kroppen
 • Fås i forskellige typer af krystaller
Det vi ikke liker:
 • Leder du efter en gua sha sten som du kun skal bruge i ansigtet findes der billigere (og mindre) løsninger end denne

Sådan vælger du den bedste gua sha massagesten

Hvordan finder du den rigtige gua sha sten? Det er ikke så svært endda.

Har du særlige præferencer hvad angår krystaller skal du naturligvis vælge derefter. Derudover bør du overveje størrelsen på gua sha stenen – vil du også bruge den på kroppen eller er det kun til ansigtet?

Formen på gua sha sten kan variere, men vil typisk være en hældende oval form med to (som i en hjerteform) eller tre buer i den ende og en afrundet smallere form i den anden. Nogle har desuden små takker på den ene langside. For mange er en sten med 3-form bedst at bruge i panden. Det gør det dog ikke nødvendigvis mere besværligt at bruge gua sha sten med andre former i samme område. Det handler altsammen om teknik, og når du først har taget på det, er det noget du temmelig sikkert vil glæde dig til at gøre – hver gang.

Generelt om gua sha sten og gua sha massage

Massage med gua sha sten er en gammel kinesisk teknik, som går ud på at skrabe huden med en specielt formet sten. På den måde øges blodcirkulationen og hudens bindevæv iltes. Denne process har flere helende egenskaber og er ofte brugt i alternative behandlingsmetoder mod kroniske smertetilstande. Mange gua sha sten er fremstillede i forskellige typer af krystaller som for eksempel bjergkrystal eller naturlig jadesten. Sådanne sten har, set fra en spirituel vinkel, forskellige healende egenskaber alt efter type og farve.

Gua sha massage kan udføres i både ansigt og på kroppen, og vil i sin enkleste form også bare være en virkelig lækker og afslappende massage.

Gua sha ansigtsmassage som anti age behandling

Her i vesten er gua sha (særligt ansigtsmassage) blevet en populær skønhedsplejeform. For mange er gua sha et både sikkert og 100% naturligt alternativ til andre former for foryngende typer af skønhedspleje. Og selvom gua sha selvfølgelig ikke kan hamle op med anti age midler som botox eller fillers, så er der alligevel noget om snakken. Gua sha øger nemlig blodcirkulationen og dette har som bekendt en række positive effekter på hudens udseende.

Sådan bruger du en gua sha sten i dit ansigt – gua sha guide

Skal du have noget ud af en gua sha massage, så skal du bruge den rigtigt. Det nytter ikke noget bare at stryge den på kryds og tværs og som det nu ellers føles behageligt. Derudover må du aldrig bruge en gua sha sten på helt tør hud – brug altid en ansigtsolie når du udfører gua sha ansigtsmassage. På den måde kommer du ikke til at hive i den sarte ansigtshud, og netop dette er vigtigt at undgå. Vær desuden opmærksom på, at en gua sha sten ikke er det samme som en faceroller – der er forskel, og en gua sha sten kræver mere øvelse at bruge korrekt.

Du må aldrig må udføre gua sha på irriteret eller betændt hud.

Læs med herunder, hvor vi guider dig til en korrekt gua sha massage.

Forberedelse inden gua sha ansigtsmassage

Vask din gua sha sten før og efter brug med en mild sæbe eller i saltvand (kog lidt vand, kom salt i og lad den afkøle inden du lægger stenen i).

Sørg også for at vaske dit ansigt, så det er helt rent inden du påfører ansigtsolie. Du skal bruge nok til at gua sha stenen glider let uden at trække i huden.

Sørg for at have god tid når du udfører gua sha. Vær afslappet og sørg for at holde et let til fast pres på gua sha stenen når du bruger den.

Der er mange detaljer når det gælder gua sha – særligt i forhold til bevægelser og hvordan gua sha stenen skrabes med på huden. Der vil være mange side- og opadgående bevægelser, og det er vigtigt at disse udføres korrekt. Det kan være uoverskueligt at komme i gang med, hvis det hele bare står på skrift, så derfor har vi fundet denne video, som viser dig trin for trin, hvordan massage med en gua sha sten udføres på huden i ansigtet.

Se med her, når Tanja fra Miild Beauty viser, hvordan du skal bruge din gua sha sten:

https://www.youtube.com/watch?v=B-O91dHguhY

Sørg altid for at drikke rigeligt med vand efter en massagen.

5 fordele ved gua sha massage

 • Virker opstrammende – og hjælper samtidigt din ansigtsolie med at trænge bedre ind i huden
 • Øger blodcirkulationen og ilter bindevævet i huden – og fremmer hudens elasticitet
 • Mindsker ophobning af væske under øjnene
 • Du kan bruge gua sha sten uanset din hudtype
 • Kan hjælpe med at give en mere ensartet hudtone
 • Løsner op så du vil opleve færre muskelspændinger
 • Dræner eventuelt ophobet væske i dine lymfekirtler

FAQ

Hvilken gua sha sten er bedst i test?

Den bedste gua sha sten i vores test er Sanzi Beauty Gua Sha! Her får du en massagesten i hvid jade krystal, der er nem og at bruge, og som er spækket med gode mineraler til din hud!

Hvordan bruger man gua sha sten?

Hvordan du skal bruge din gua sha sten vil afhænge af dens form. En gua sha sten bruges overordnet ved at man forsigtigt stryger den i ansigtet og/eller på kroppen.