Håndklæder til håret

1
HairLust Bamboo Turban Hair Towel

HairLust er dansk brand, der producerer innovative produkter til hårpleje og hårvækst for både mænd og kvinder. Deres mission er at give forbrugeren sundere og stærkere hår. Dette turban håndklæde fra HairLust sørger for at du nemt og skånsomt kan tørre dit hår. skal du vælge HaiLust Bamboo Turban Hair Towel Dette håndklæde for håret vil med sikkerhed gøre din hverdag nemmere. HairLust Bamboo Turban Hair Towel er langt mere praktisk og nemmere at bruge…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
HairLust Bamboo Turban Hair Towel
Matas
Towel twister
24hshop.dk

Håndklæder til håret er blevet meget udbredt i løbet af de seneste år, og det er der masser af gode grunde til. Et håndklæde udviklet særligt til dit hår er både lettere og mere skånsomt for håret. Men det kan være svært at navigere i håndklædernes formål, de forskellige mærker og hvilke materialer, der er bedst.

I denne artikel forklarer vi formålet med at bruge et hurtigtørrende håndklæde til håret; vi introducerer dig for to forskellige produkter, giver dig en guide til vælge, hvilket materiale dit håndklæde skal være lavet af, giver en guide til brug af turban håndklæde og så giver vi dig også nogle af vores bedste tips til at opretholde sunde lokker. Alt sammen for at gøre jagten på det rigtige håndklæde til håret, lettest muligt for dig.

HairLust Bamboo Turban Hair Towel -Bedste håndklæde for dig der vil have miljøvenlig

HairLust er dansk brand, der producerer innovative produkter til hårpleje og hårvækst for både mænd og kvinder. Deres mission er at give forbrugeren sundere og stærkere hår. Dette turban håndklæde fra HairLust sørger for at du nemt og skånsomt kan tørre dit hår.

skal du vælge HaiLust Bamboo Turban Hair Towel

Dette håndklæde for håret vil med sikkerhed gøre din hverdag nemmere. HairLust Bamboo Turban Hair Towel er langt mere praktisk og nemmere at bruge end et almindeligt håndklæde. 

Håndklædet har en perfekt pasform til hovedet og er lavet af naturlige fibre fra bambus og bomuld, så du kan tørre dit hår på en nem og skånsom måde. Håndklædet et udstyret med et knap system, der gør at håndklædet sidder sikkert og komfortabelt på hovedet. 

Bambus er et meget nænsomt materiale, hvilket gør dette håndklæde velegnet til personer med slidt, tørt eller følsomt hår. Bambus er derudover et meget absorberende materiale, når man sammenligner det med andre fibre. Bambus håndklædet har derfor en absorberingsevne, som gør at håndklædet kan tørre håret op til 10 gange hurtigere. 

Turban håndklædet er lavet af miljøvenligt bambus materiale, så du med god samvittighed kan benytte håndklædet efter badet i din hverdag. Håndklædet er derudover vegansk og cruelty free, hvilket vil sige at der ikke er benyttet nogle animalske ingredienser eller test på dyr under udviklingen af produktet. Håndklædet er desuden naturligt åndbart samt antibakterielt og lugtresistent. Og så er det udviklet til at være allergivenligt, så alle kan bruge det uanset allergi eller følsomhed.

Det vi liker:
  • Nem og praktisk at anvende
  • Lavet af naturlige fibre fra bambus og bomuld
  • miljøvenlig og allergivenlig

Towel twister -Bedste håndklæde til både kort og langt

Towel twister er super absorberende håndklæde til håret. Du kan med et let elastisk system sno håndklædet om håret, så det sidder perfekt, mens dit hår tørrer. Når du først har brugt dette håndklæde til dit hår, vil du ikke ønske at gå tilbage til et traditionelt håndklæde.

Derfor skal du vælge Towel Twister

Er du træt af at have et tungt, vådt håndklæde liggende på hovedet efter badet? Og bliver du irriteret, når dit håndklæde falder af hovedet, hver gang du prøver at lave andre aktiviteter med det på hovedet? Så skal du helt sikkert investere i en Towel Twister.

Ved hjælp af vores elastik system, kan du let sno håndklædet om hovedet og få det tid at sidde sikkert og komfortabelt. Du kan tage håndklædet på som en hue og samle alt håret i den lange lomme og derefter fæstner du håret i nakken. Du slipper altså for at få et tungt hoved og vand der drypper ned i øjnene. 

Towel Twister er fremstillet af super mikrofibre der kan absorbere vand svarende til hele syv gange af håndklædets vægt. Det betyder at du hurtigere kan føntørrer håret eller vælge at skåne dit hår for varme. Med dette håndklæde til håret, kan du spare masser af tid og få en lettere hverdag uanset om dit hår er langt eller kort.

Det vi liker:
  • Elastisk bånd gør det nemt at sno håret sammen
  • Fremstillet af mikrofibre med enorm absorberingsevner
  • Kan bruges til både kort og langt hår

Gode grunde til at investere i et håndklæde til håret

Herunder har vi samlet nogle gode grunde til, at du skal invistere i et hurtigtørrende håndklæde.

Et turban håndklæde til håret er mindre skadeligt for håret

I Modsætning til traditionelle bomuldshåndklæder er et hurtigtørrende håndklæde til håret mere skånsomt for håret. Når håret er vådt bliver det mere skrøbeligt. Traditionelle håndklæder har et groft bomuldsmateriale der kan skabe en skadelig friktion mod det skrøbelige, våde hår. Hvis du istedet vælger at bruge et blødt og hurtigtørrende håndklæde som er udviklet til dine smukke lokker, vil dit hår takke dig ved at blive sundere og stærkere.

Håret tørrer hurtigere med et håndklæde til håret

Ved hjælp af det specielle materiale håndklædet er lavet af, vil håret kunne tørre på den halve tid af, hvad det tager, når du bruger et almindeligt bomulds håndklæde. På den måde får du mere tid til andre rutiner som at style dit hår, lægge make up eller få et lidt ekstra tid på øjet.

Et håndklæde udviklet til håret er mere behageligt og praktisk

En anden bonus ved at bruge et håndklæde til håret er, at det sidder bedre og langt mere sikkert på hovedet. Du kan altså sagtens have håndklædet på, imens du ordner andre ting. Et håndklæde til håret har en knap der gør, at du hurtigt og nemt kan fæstne det på hovedet og glemme, at du har det på i løbet af en travl hverdag.

Håndklæder til håret er et fantastisk alternativ til en brandvarm føntørrer

De skader du påfører dit hår ved brug af varme styling-apparater som glattejern og føntørrer kan med tiden forårsage nogle omfattende skader i dit hår. Med et turban håndklæde der hurtigt kan tørre dit hår, bliver det lettere at lægge føntørren til side og skåne håret.

Hvilket materiale er bedst for håret?

I jagten på det bedste  håndklæde for dit hår, vil du nok støde på de tre væsentlige materialler som håndklæder til håret indeholder. Men det er ikke fordi alle turban håndklæder er ens. Et bambus tørklæde vil være bedre for dit hår, end et håndklæde lavet af microfibre. Der er en masse at sætte sig ind i, når det kommer til materialer i håndklæder til håret eksmepelvis fordele og ulemper ved bambus og bomuld til negative følger ved brug af microfiber håndklæder.

Håndklæder til håret af bomuld

Som materialle er bomuld meget alsidigt. I et hurtigtørrende håndklæde, vil bomuld virke som et slidstærkt og åndbart materiale der kan bruges til alle hårtyper. Dog har bomuld nogle grove fibre der kan hænge fast i håret og slide på det. Dette kan medfører at håret bliver slidt og ved kontinuerligt brug ender med at knække.

Derudover kræver brugen af bomuld virkelig mange ressourcer. Eksempelvis er en hel 3% af verdens samlede forbrug af vand knyttet til bomuld, imens hele 7 % af verdens brug af kemikalier i landbruget er knyttet til bomuld. Du kan heldigvis finde andre materialer der er mere skånsomme for både dit hår og kloden. Men først skal vi gennemgå det værste materiale for dit hår; nemlig micro fiber

Håndklæder til håret af micro fiber

Selvom micro fiber kan absorbere relativt store mængder af vand på kort tid, er det et af de værste alternativer du kan vælge, da det syntetiske microfiber bidrager til kæmpe mængder af forurening på globalt plan. Dette har en skadelig påvirkning på både verdens vandsrecoursere og livet i havet. Så hvis du har interesse i at skåne miljøet, vil du ikke skulle vælge et microfiber håndklæde.

Bambus håndklæder til håret

Når det handler om at finde et bæredygtgit materialle til det hurtigtørrende håndklæde, så er bambus den rigtige vej at gå. I Modsætning til andre træer, kan man høste et bambusskud uden at ødelægge den oprindelige plante. Derudover vokser bambusplanter hurtigt. Det er faktisk verdens hurtigst voksende plante. Det er svært at tro på, men en bambus plante kan vokse helt op til 120 cm om dagen. Planten er naturligt produktiv og har hverken brug for gødning eller pesticider i modsætning til andre fibre der kræver vanding og forbrug af store mængder af pesticider.

Desuden er bambus meget absorberende, antibakteriel og naturligt åndbart. Bambus har altså alle de egenskaber man kan ønske sig i et turban håndklæde.

Guide til brug af turban håndklæde til håret

Vi giver dig herunder 4 enkle trin til at bruge turban håndklæder til håret, så du kan blive ekspert i at bruge turban håndklæder på ingen tid.

  • Step 1: Først og fremmest, skal du redde dit hår godt ud, så du slipper af med eventuelle filtrede lokker eller hårknuder.
  • Step 2: Næste trin er at bøje hovedet nedad og placere den brede side af turbanen på baghovedet. På den måde kommer håret til at hvile i den tynde ende af håndklædet.
  • Step 3: Når du har placeret håndklædet på hovedet, skal du forsigtigt lukke det sammen om håret og sno det et par gange. Hvis du oplever at håndklædet strammer om håret, så snor du det for stramt. Det er vigtigt at huske på, at du altid skal behandle håret varsomt. Dette er især vigtigt, når håret er vådt, da det blive mere skrøbeligt.
  • Step 4: Til sidst skal du fastgøre turban håndklædet ved hjælp af knap-systemet, hvor du ved at føre knappen fra enden af håndklædet i gennem hullet på håndklædet omme i nakken.Så er du færdig! Nu kan du nyde at have ekstra god tid til resten af dine rutiner og foretage dig lige hvad du har lyst til, imens håndklædet sidder komfortabelt og sikkert på hovedet.

Andre gode tips til vedligeholdelse af håret

At bruge et hurtigtørrende håndklæde til håret af gode materialer er en god måde at skåne håret imod meget skade som et traditionelt håndklæde kan påføre håret. Men der er også flere andre ting du kan gøre for at optimere dit hårs sundhed. Vi har samlet nogle af vores bedste tips til at vedligeholde sundt og smukt hår herunder.

Brug en plejende behandling inden hårvask: Vi kan varmt anbefale dig at bruge en plejende behandling i håret, inden du foretager din hårvask. Du kunne eksempelvis begynde at bruge en plejende hårmaske ugentligt. Dette er en god måde at blødgøre håret på, samt forebygge mulige skader. Vi anbefaler altid at lade en hårmaske sidde i mindst 20 minutter, før du skyller den ud med shampoo. På den måde opnår du det bedst mulige resultat. Derudover må du endelig ikke glemme at bruge en blødgørende balsam efterfølgende!

Brug en god hovedbunds scrub ugentlig: Hvis du kontinuerligt benytter en masse forskellige produkter i dit hår, vil du højst sandsynlig have en stor ophobet mængde af produktrester i hovedbunden. Derfor kan det være en rigtig god ide, at investere i en effektiv hovedbunds scrub, så du forsigtigt kan skrubbe produktrester af hovedbunden. Vi anbefaler, at du benytter en god hovedbunds scrub ugentlig eller når du kan mærke, at din hovedbund har brug for en opfriskning. En hovedbunds scrub sørger for at diverse produktrester fjernes, hvilket gør at dit hår bliver mindre mat og dermed for mere glans. Derudover fjernes overskydende fedtstoffer i hovedbunden også, når du vælger at benytte en hovedbunds scrub.

Giv dig selv en lækker hovedbundsmassage: Vi anbefaler at du under hårvask masserer hovedbunden grundigt med fingrene og/eller benytter en Wet Brush der masserer hovedbunden og samtidig fjerner produktrester. Når hovedbunden masseres øges blodomløbet i hovedbunden, hvilket aktiverer væksten af hårstrå.  Dit hår vil blive længere og stærkere, hvis du massere hovedbunden jævnligt.