Hair Extensions – Se de 8 bedste produkter + STOR guide!

1
Beauty Works 22 Inch Beach Wave Double Hair Extension Set

Få smukt, fyldigt og bølget hår på ingen tid, med disse hair extensions fra USA’s førende hair extensions-mærke Beauty Works. Disse lækre clip-in extensions er vindere af Hair Awards 2019, og vil give dig de smukkeste sommerlokker. Derfor skal du vælge 22 Inch Beach Wave Double Hair Extension fra Beauty Works Vis din indre sommer babe, med disse smukke extensions fra Beauty Works, uden du behøver at have været i havvandet. De er krøllet med…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Beauty Works 22 Inch Beach Wave Double Hair Extension Set
Beauty Works 45 cm Double Hair Set Clip-In Extensions, Raven 2
Easilocks x Jordyn Woods U Part 685 kr. LOOKFANTASTIC
Easylocks x Megan McKenna’s Bouncy Blow
Kunstigt fiber hår 7-set Blond
Hair extensions 50 cm tape on 759 kr. Lyko DK
Clip-on Extensions

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Ønsker du mere længde, fylde eller volumen i dit hår uden du skal betale en bondegård for at få det lavet hos en frisørsalon, så findes der heldigvis en del extensions på markedet, som du selv kan sætte i dit hår og stadig opnå samme resultat. Der findes nemlig en del forskellige metoder, som du kan vælge imellem. Vi har derfor testet de bedste hair extensions i vores hair extensions test, som du finder nedenfor. Her har vi testet alt fra clip-in extensions og tape extensions og alt hvad der hører inden under. Vi har samlet de 8 bedste, så du kan finde dem der vil passe bedst til netop dit hår og dine ønsker.

Er du i tvivl om hvilke slags extensions, der passer til din hårtype, så har vi lavet en lille guide til sidst i artiklen, hvor vi fortæller hvilke slags extensions, der passer til hvilke hårtyper, så du er helt klædt på til at finde de bedste extensions til dig.

Beauty Works 22 Inch Beach Wave Double Hair Extension Set – bedste hair extensions

Få smukt, fyldigt og bølget hår på ingen tid, med disse hair extensions fra USA’s førende hair extensions-mærke Beauty Works. Disse lækre clip-in extensions er vindere af Hair Awards 2019, og vil give dig de smukkeste sommerlokker.

Derfor skal du vælge 22 Inch Beach Wave Double Hair Extension fra Beauty Works

Vis din indre sommer babe, med disse smukke extensions fra Beauty Works, uden du behøver at have været i havvandet. De er krøllet med i en “S”-form, som ser utrolig naturligt ud. Beauty Works clip-in extensions har et PU clip-in system, der er ultratynde og ligger helt fladt ind til hovedbunden, så det ikke til at se at du har extensions i.

Disse 55 centimeter lange beach wave extensions er lavet af 100% etnisk indkøbt menneskehår, som vil føles fuldstændig som dit eget hår. De kan vaskes op til 30 gange og vil falde tilbage til de smukke beach waves så snart de er tørret.

Det har altså aldrig været nemmere at få smukke, glamouriøse bølger i håret, som mange trendsettende kendisser eller influencers.

Det vi liker:
 • Ultratyndt PU clip-in system
 • 55 cm lange, luksuriøse beach waves
 • Vinder af Hair Awards 2019

Beauty Works 45 cm Double Hair Set Clip-In Extensions, Raven 2 – letanvendelig clip-in hair extensions

Raven 2 Double Hair Set Clip-in Extensions er prisvindende hair extensions med det ultimative gør-det-selv system. Disse extensions er blevet fremhævet i det amerikanske kvindemagasin Marie Claire’s Hair Awards, som “stærkt anbefalet” og er omtalt som “holy grail”, når det kommer til clip-in hair extensions.

Derfor skal du vælge Raven 2 clip-in hair extensions fra Beauty Works

Raven 2 clip-in extensions er designet til at tilføre dit længde, volumen og tykkelse til mellemlangt hår. De er utrolig nemme at anvende, da du ikke skal benytte andre specialværktøjer eller lim for at påføre det, så du kan få det smukkeste lange og voluminøse hår på ingen tid.

Raven 2 hair extensions er fremstillet af 100% udvalgt Remy-menneskehår, hvilket betyder at du er sikret et super naturligt og skinnende hår med disse extensions. Clip-in systemet er letanvendeligt og ultra fladt, som har et beskyttende silikonelag, der skærmer dit naturlige hår og beskytter dit eget hår mod at knække. Du kan nemt vælge hvor tykt du ønsker håret, da hvert hårstykke har en fladvævet snørrestruktur, som både er behagelig for dig og giver et diskret og naturligt udseende.

Raven 2 hair extensions kan opvarmes, styles og vaskes, som det var dit eget hår. De kan holde oftest holde i mange måneder, eller op til et år, hvis du sørger for at pleje det med gode produkter.

Det vi liker:
 • Letanvendelige clip-in extensions der giver volume, længde og tykkelse
 • Tilpas nemt hvor tykt du ønsker håret
 • Kan holde i op til ét år ved god og nænsom pleje

Easilocks x Jordyn Woods U Part – bedste hair extensions til prisen

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Få det smukkeste, naturligt-lignende, fyldige lokker med Easilocks x Jordyn Woods U Part, der passer til alle hårtyper. På få minutter får du et hår, som man skulle tro du havde brugt flere timer i frisørsalonen for at opnå.

Derfor skal du vælge Easilocks x Jordyn Woods U Part

Denne U-part hair extension på 60 centimeter giver dit hår volumen og længde til dit hår, og hjælper med at fremhæve din egen naturlige hovedform, da du nemt får mikset dit eget hår sammen med disse lokker. U-part hair extension er lavet med fremragende varmeresistente HD fibre og er af syntetiske hår, som ligner, føles og bevæger sig som ægte menneskehår. Du kan både vaske disse hair extensions med shampoo, føntørre det og glatte det med op til 150 graders varme. Så selvom det er syntetisk hår kan du style det som det var dit eget.

Den innovative udskæring i toppen sikrer dig en usynlig kant, da du “blender” den ind med dine egne lokker på toppen af hovedet. Med U-part hair extensions låser du det fast til dit eget hår med robuste tryk-klips. Hårstykket ligger helt fladt mod hovedbunden, som giver et ensartet udseende og vil blive på plads uden det glider af. Dermed bliver du efterladt med et smukt, glansfuldt og langt bølget hår, som fremhæver dit hår og gør dit look mere gennemført.

Det vi liker:
 • Varmeresistente syntetiske HD fibre, der kan vaskes, føntørres og glattes
 • Innovativ “U”-udskæring blender nemt ind i dit eget hår
 • Giver dig smukt, Hollywood-luksuriøst hår på få minutter

Easylocks x Megan McKenna’s Bouncy Blow – 2-i-1 hair extensions

Få nemt og hurtigt glamouriøse “bouncy” krøller og masser af volumen med disse hair extensions fra Easilocks x Megan McKenna, som ligner, føles og bevæger sig som menneskehår, og har et hav af stylingmuligheder.

Derfor skal du vælge Bouncy Blow hair extensions fra Easilocks x Megan McKenna

Takket være HD fibre hårteknologi føles disse extensions som ægte menneskehår, og kan blive vasket, føntørret, glattet og krøllet med en varme på op til 180 grader. Med Memory HD teknologien, vender Bouncy Blow hair extensions tilbage til dens originale, perfekt bølgede frisure efter du har vasket det, selvom du har krøllet eller glattet det før.

I dette set, får du hele to hair extensions, hvor den ene hårstykke giver dig naturlig volumen og det andet giver dig både volumen og masser af længde. Du kan også vælge at have begge hårstykker på for at give et mere dramatisk look. Klipsne i hårstykkerne sidder behageligt og sikkert fast i dit eget hår.

Det er anbefalet at du vasker det med shampoo og plejer det med balsam og hårolie samt at lade det lufttørre, for at sikrer den længst mulige holdbarhed.

Det vi liker:
 • Hårteknologi med HD-fibre der ligner, føles og bevæger sig som ægte menneskehår
 • Memory HD teknologi, der vender tilbage til hårstykkets originale bølgede look
 • Klipsne sidder behageligt og sikkert fast i dit eget hår

Kunstigt fiber hår 7-set Blond – hair extensions med masser af muligheder

Disse hair extensions er lavet af kunstigt fibre og er 60 centimeter langt, som giver dig mulighed for at lave mange forskellige frisure.

Derfor skal du vælge 7-set kunstigt fiber hair extensions

Dette 7-set hair extensions kommer, som navnet afslører, i 7 baner og er 60 centimeter langt. Det syntetiske hår ligner ægte menneskehår og er perfekt til dig, der ønsker at tilføje lidt ekstra volumen til dit hår, både til hverdag og fest.

Du kan enten vælge at tilføje det hele til dit hår, eller at tilføje baner lige dér hvor du ønsker mere volumen. Lad enten dit hår være løst eller sæt det op i en flot lang hestehale, eller måske en fin fletning eller knold. Mulighederne er mange, så det er bare at slå sig løs med forskellige frisure, som du ikke ville kunne lave med dit eget hår.

Det vi liker:
 • 60 centimeter langt hår i 7 baner
 • Lavet af kunstigt fiber
 • Skab en masse forskellige frisure

Hair extensions 50 cm tape on – hair extensions med tape

Tap On hair extensions, som er lavet af 100% ægte Remy hår af super høj kvalitet. Hårstråene og skællaget i disse hair extensions vender i samme retning, som dit eget hår og gør det utydeligt at se at du har extensions i.

Derfor skal du vælge Tape On hair extensions

Med disse Tape On hair extensions får du lækkert og fyldigt hår, lavet af ægte menneskehår. Håret er fæstnet til en gennemsigtig silikonetrense, som ligner din hovedbund, som giver en usynlig overgang mellem extensions og dit eget hår. Silikonetrensen har et stykke skånsomt tape, som nemt sættes fast til dit eget hår uden det skader det.

Disse tape extensions er velegnet til dig, der har fint og kort hår, da tapen ligger sig tæt op ad hovedbunden. Da de består af 100% ægte menneskehår, kan både glatte og krølle disse dem. Du kan også med fordel sammensætte to forskellige farver tape extensions, som giver en flot, legende effekt. Håret kan genbruges ved at montere nyt tape på håret.

Du anvender disse tape extensions ved at starte med at vaske dit hår i en afrensende shampoo, hvilket gør at tapen vil sidde bedre fast i dit hår. Inddel dit hår i en vandret sektion og sæt hver hårbane fast på dit eget hår. Fortsæt med at sætte dem fast til du har brugt alle banerne. Når du skal fjerne tape on hair extensions, skal du anvende en “remover”-væske.

Pakken består af tape on hair extensions i 20 baner, og hver bane har en bredde på 3 centimeter.

Det vi liker:
 • 100% ægte menneskehår
 • Velegnet til dig med fint og kort hår
 • Kan genbruges ved at skifte tapen

Clip-on Extensions – skånsomme clip-on extensions

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Disse clip-on hair extensions blender naturligt ind i dit eget hår uden at filtre og er rigtig skånsomme mod dit hår. Det er lavet af 100% ægte Remy menneskehår i en professionel kvalitet.

Derfor skal du vælge Clip-on extensions

Få langt og mere fyldigt hår nemt og hurtigt med disse clip-on extensions. De passer til de fleste og er populære, da de nemt blender ind med dit eget hår og er utrolig lette at sætte i selv.

Du anvender dem ved at dele håret op i vandrette sektioner og sætter dem det ønskede sted ved at trykke på klipsen med begge hænder. Sørg for at placere banerne så de danner et jævnt lag.

I pakken får du 7 baner clip-on extensions, hvoraf at du får 2 baner i 5 centimeters bredde, 2 baner i 10 centimeters bredde, 2 baner i 14 centimeters bredde og 1 bane med en bredde på 20 centimeter. Håret er er 40 centimeter langt og vejer mellem 80 og 85 gram.

Det vi liker:
 • Ægte menneskehår af professionel kvalitet
 • Skånsomt for dit eget hår
 • Nemt at påføre selv

Den store hair extentions guide:

Sådan fungerer de to typer hair extensions

De to typiske typer gør-det-selv hair extentions er Clip-ins og tape extensions. De begge minder meget om hinanden, men der er nogle ting, der er vigtige at have styr på ved dem, før du vælger hvilken, der passer til dig. Vi forklarer dem i det følgende.

Clip-in extensions

Clip-in extensions er en utrolig populær metode, da det ikke er en permanent løsning, men i stedet nogle du kan tage på og af, når du har lyst og så tager det meget kort tid. Du bestemmer altså selv, hvornår du vil have dem i håret, og du behøver derfor ikke at skulle sove med dem. Du kan, eventuelt, tage dem på ved festlige lejligheder, eller til hverdag, når du ønsker lidt mere fylde eller længde til dit hår.

Her kan man både få dem i ægte menneskehår eller syntetisk hår. Ægte menneskehår er ser mere naturligt ud og kan holde til mere varme, end syntetisk hår. Nogle syntetiske extensions bliver lavet i høj kvalitet, som godt kan tåle varme, men ikke lige så meget som ægte menneskehår. Prisen er dog ofte en del højere, hvis man ønsker extensions med menneskehår, men det ser til gengæld også mere naturligt ud og blender bedre sammen med dit eget hår.

Tape extensions

Tape extensions er korte baner af hår, hvor der er påsat tape øverst i hårtotten. En tape bane er typisk 4 centimeter bred og selve tapen er 1 centimeter høj. Disse extensions tager lidt længere tid at tage i håret, men den er til gengæld helt ideel til dig med tyndt hår, da banerne er tynde og smalle, at de lægger sig tæt ind til din hovedbund, så man ikke kan se dem. Tapen er desuden gennemsigtig, så overgangen er helt usynlig. Tapen er typisk allerede sat på, når du modtager dine extentions, så de er klar til brug.

Det anbefales at benytte flere tape extensions, jo tykkere hår du har, for at opnå det mest naturlige resultat. Du kan også med fordel købe halve pakker tape extensions og mikse det med forskellige farver, så du kan matche din hårfarve så præcist som muligt.

Tape extensions er meget skånsomme for dit hår, så længe det er sat på korrekt, og dine tape baner skal genpåsættes regelmæssigt, på grund af hårets naturlige vækst. Det er desuden vigtigt at vide, at du ikke må vaske dit hår i 48 timer efter du har fået sat tape extensions i dit hår, for at sikre dig at dine hair extensions får den nødvendige ro til at fastgøre sig 100%. Når du skal have dem ud, skal du bruge en “remover”-væske, som er lavet specielt til tape extensions.

Hvilken type hair extension passer bedst til dit hår?

Når du skal købe hair extensions er det vigtigt at du finder nogle, der passer til din type hår, for at skabe det bedst mulige resultat. Det handler nemlig om at skjule dine hair extensions bedst muligt, så det ser naturligt ud. Nogle hair extensions egner sig bedre til tyndt hår end til tykt hår, og det er vigtigt at du er bevidst om dette, før du springer ud i at købe hair extentions.

Ekstremt tyndt hår

Har du meget tyndt hår, der næsten er gennemsigtigt, er tape extensions, det bedste valg for dig. Tape extensions lægger sig nemlig helt fladt ind til din hovedbund, og har dermed en usynlig overgang mellem dit hår og extensions. Tape extensions optager desuden heller ikke så meget plads i dit hår, som andre extensions metoder gør.

Tyndt og fint hår

Mange skandinavere har tyndt og fint hår. Her anbefales det også at benytte tape extensions, selvom håret ikke er lige så tyndt som det ekstremt tynde hår. Dog har man lige så mange hår som en person med kraftigt hår, men selve hårstråene er bare tyndere og mere fine.

Normalt hår

En person med normalt hår betyder at man har en almindelig tykkelse fra rod til spids, og her er det muligt at benytte alle slags hair extensions, da hårtotterne er meget fleksible og nemme at sætte op i en frisure.

Tykt hår

Har du tykt og kraftigt hår, kan du også benytte alle extensions metoder, men det vil ofte kræve flere extentions for at give et naturligt resultat. Selvom man kan benytte alle metoder, så er Clip-in extensions typisk bedst, da det sidder bedst fast i det kraftige hår.