fbpx

Ønsker du at se ud, som stjernerne gør, når de entrerer den røde løber? Med et par relativt simple makeup-tricks kan du lære at lægge makeup som de kendte. Se her, hvordan du gør.

Stjernerne i Hollywood har private makeup-artister, som kan hjælpe dem med altid at ligne en million. Det kan være vanskeligt selv at komme til at se lige så godt ud, men ikke desto mindre er der et par nemme kneb, du kan gøre brug af, hvis du vil ligne en af Hollywood-stjernerne.

Selvom du kun har dig selv og dine veninder til at lægge makeup på dig, er der ingen grund til at lade jer nøjes. Nogle af de tricks, der følger herunder, kræver, at du træner en smule. Når først du har øvet dig nok, er det dog en leg at lægge makeup som de kendte, før du smutter ud af døren på en travl hverdagsmorgen.

Det naturlige look er hot blandt de kendte

Selvom det naturlige look umiddelbart lyder som om, at du blot skal stå ud af sengen og gå ud af døren, kræver det dog lidt mere. Hvem vil ikke gerne se frisk og naturlig ud, når de møder ind på jobbet?

En kendis som Kate Hudson mestrer dette look til perfektion, og herunder følger en guide til, hvordan du selv opnår samme look. Looket bliver også brugt flittigt i Desperate Housewives og andre amerikanske serier. Du kan se Desperate Housewives her, hvis du er i tvivl om, hvordan looket ser ud.

Sådan får du det naturlige look

 

  • Foundation: Det første du skal gøre er at lægge en gennemsigtig og gylden foundation. Du kan tilføje den en smule skinnende effektiv, hvis du slutter af med et lag perlemor-pudder – eller hvis du bruger en foundation med en smule glimmer i.
  • Øjenbrynene: Nu skal du forsigtigt tegne din øjenbryn op, så de ser naturlige ud. Brug en øjenbrynsfarve eller en øjenskygge, og læg efterfølgende en skygge langs de øverste øjenvipper. På den måde opnår du en svag skygge i globelinjen, som giver et naturligt, men lækkert look.
  • Læbestift: Brug gerne en rosa læbestift på dine læber, da det giver et både frækt og feminint skær, som fuldender det naturlige look. Der findes masser af forskellige læbestifter, men se om du ikke kan finde en, der ikke skiller sig for meget ud.

 

Tips til det naturlige hårlook

Hvis du også gerne vil have en naturlig, men funklende og misundelsesværdig hårpragt, kan du med fordel fugte det let og efterfølgende massere mousse ind i året. Hvis du tilmed snurrer det i krøller, får du nogle flotte bølger i året, som helt sikkert vil vække begejstring hos de mandlige kollegaer – og misundelse blandt de kvindelige.

Du kan eventuelt fæstne dine krøller omkring hårsækken. Brug nogle små hårnåle, og sørg for efterfølgende at føntørre håret. Lad det køle af og tag hårnålene ud. Nu vil du have et flot, naturligt og lækkert look, som stråler af sundhed og femininitet.

Hvis du vil have flere hårtips, er der masser af spændende artikler rundt omkring på nettet, som du kan gøre brug af. De kendte dyrker ikke kun det naturlige look, men ovenstående er blot et eksempel på, hvordan du med relativt få kneb kan komme til at ligne en million.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.