Bedste intimsæbe 2022 – 4 udvalgte intimsæber til hverdagsbrug

1
Vivag Feminin Intimsæbe

n bedste intimsæbe når det gælder vask af de ædlere dele. I denne artikel gør vi det overskueligt for dig at finde sæben, der gør din intimvask til en fornøjelse, og din hverdag lidt mere behagelig. Huden i intimområdet har en lavere pH-værdi end huden på resten af kroppen, og det er derfor vigtigt, at sæben du vasker dig med forneden har en tilsvarende lav pH-værdi. Vi præsenterer dig i det følgende for 4 effektive…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Vivag Feminin Intimsæbe 42 kr. Jala-helsekost
Intima Intimsæbe 43,68 kr. Nicehair.dk
Australian Bodycare Intim Shave 74,95 kr. Well
DeoDoc Daily Intimate Wash Man 89,25 kr. Lyko DK

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Der er kun gode grunde til at få hapset den bedste intimsæbe når det gælder vask af de ædlere dele. I denne artikel gør vi det overskueligt for dig at finde sæben, der gør din intimvask til en fornøjelse, og din hverdag lidt mere behagelig.

Huden i intimområdet har en lavere pH-værdi end huden på resten af kroppen, og det er derfor vigtigt, at sæben du vasker dig med forneden har en tilsvarende lav pH-værdi. Vi præsenterer dig i det følgende for 4 effektive og anerkendte intimsæber, og vi gør dig klogere på, hvad en god intimsæbe er, hvad den gør, og hvordan du vasker dig ‘rigtigt’ med den.

Vivag Feminin Intimsæbe – Bedste intimsæbe

Derfor skal du vælge Vivag Feminin Intimsæbe

Kender du til intimsæbe, kender du højst sandsynligt også til Vivag; en mild og skånsom sæbe til den intime zone omkring underlivet hos kvinder.

Tilsat beskyttende mælkesyre, og med en pH-værdi på 4, sikrer Vivag dig et altid balanceret miljø i intimområdet. Sæben modvirker irritation og mindsker risikoen for svamp og bakterielle infektioner – og er i øvrigt særligt god efter intimbarbering. Perfekt til sarte slimhinder, og med en dejlig blød konsistens, får du her intimpleje når det er bedst. Denne Vivag intimsæbe er uden tvivl en all-time favorite hos kvinder i alle aldre og dermed en sikker vinder i denne test.

Det vi liker:
 • Reducerer effektivt kløe og irritation
 • Kan bruges dagligt
 • Uden parfume og tilsatte dufte
 • Også god til sår i ophelingsfasen
 • Drøj i brug – skummer let op
 • Modvirker lugt
Det vi ikke liker:
 • Den store udgave af denne sæbe har en pumpe som kan gøre det svært at dosere i rette mængde

Intima Intimsæbe – Bedste veganske

Derfor skal du vælge Intima Intimsæbe

Intima er en både lækker og effektiv hverdags go-to til at beskytte dit intime område mod irritation, lugt og tørhed. Med en lav pH-værdi, får du her en specielt tilpasset pleje til din daglige vask forneden, som holder dit underliv friskt og fri for irritation. Dette er en rigtigt god sæbe, som du også snildt kan anvende på resten af kroppen. Sæben er ligeledes idéel til at bruge på tatoveringer, ligesom den kan anvendes uden problemer på den sarte hud forneden hos mænd. Her har vi altså endnu en virkeligt god sæbe til kroppens intime områder – og så er den oven i købet vegansk.

Det vi liker:
 • Udover at være vegansk er denne sæbe også anbefalet af Asthma Allergy Nordic
 • Lav pH-værdi på 4 – tilpasset pleje til det sure miljø i den intime zone
 • Giver en dejlig frisk og ren fornemmelse af velvære
 • Hjælper med at opretholde den naturlige balance
 • Kan anvendes dagligt
 • Indeholder mælkesyre – hjælper med at afbalancere den naturlige pH-værdi i intimområdet
Det vi ikke liker:
 • Ingen

Australian Bodycare Intim Shave – Bedste til hyppig barbering

Derfor skal du vælge Australian Bodycare Intim Shave

Barberer du ofte dine intime områder, så er denne gel til dig! Antibakteriel, beroligende og transparent, så du kan se, hvad der foregår når du er i gang med skraberen; denne gel er perfekt til intimbarbering. Lad dig endelig ikke skræmme af duften, for denne formel er mild som dagen er lang, og så er den tilmed også god til barbering af benene! Australian Bodycare har her udviklet en gel, der vil gøre enhver intimbarbering nemmere, og helt uden at irritere og udtørre den sarte hud syd for navlen. Brug den i kombination med Australian Bodycares Intimate Treatment Kit for den ultimative intimpleje.

Det vi liker:
 • Dermatologisk testet og fri for parabener
 • Vegansk og ikke testet på dyr
 • Minimerer risikoen for irritation og kløe
 • Modvirker røde knopper i det intime område
 • God hvis du døjer med indgroede hår og skægpest
 • Kan anvendes af både mænd og kvinder
Det vi ikke liker:
 • Dette er mere en barbergel end det er en intimsæbe
 • Ikke alle bryder sig om at duften af Tea Tree olie forneden
 • Knap så drøj i brug

DeoDoc Daily Intimate Wash Man – Bedste til mænd

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge DeoDoc Daily Intimate Wash Man

Personlig pleje til manden, der har alt – her kommer svenske DeoDoc med en intimsæbe, der også fungerer som en almindelig kropssæbe, lækkert! Vink farvel til den gennemsnitlige bodywash og opgradér din hudpleje med denne blødgørende og ikke-udtørrende 2-i-1 sæbe. Dette er en mild og skånsom sæbe med en forførende maskulin duft, som er idéel til at holde dig frisk fra top til tå hele dagen lang.

Det vi liker:
 • Dermatologisk testet og vegansk
 • Virker mod lugt
 • Er du typen der døjer meget med svedlugt er denne intimsæbe super god til dig!
 • Dufter friskt af sandeltræ og moskus
 • Kan bruges dagligt
Det vi ikke liker:
 • Duften kan for nogle føles en smule gennemtrængende og skarp

Sådan vælger du den bedste intimsæbe

Der er én vigtig ting du skal huske, når du skal vælge en intimsæbe; den skal have den rette pH-værdi, og den værdi bør ligge på omkring 4.

Hvad gør intimsæbe?

En god intimsæbe giver den rette mængde fugt og genopretter pH-balancen i intimområdet. Den hjælper med at vedligeholde den naturlige bakterieflora og den modvirker kløe og udtørring. Derudover kan en intimsæbe hjælpe med at forebygge svamp i underlivet. En god intimsæbe bør desuden indeholde mælkesyre, så den kan afbalancere det sure miljø, der findes i intimområdet hos kvinder.

Mange kvinder døjer med tørhed og mild irritation i underlivet efter menstruation, og vil derfor have stor fordel af at benytte en god intimsæbe – både før, under og efter menstruation.

Tip

Brug intimsæbe til sår og tatoveringer i ophelingsfasen.

4 gode råd til god intimpleje

 • Brug aldrig almindelig sæbe i de intime områder
 • Dup dig altid tør forneden efter bad så du ikke risikerer at udtørre huden og de sarte slimhinder
 • Undgå overdreven vask – også selvom du bruger en sæbe til intimvask
 • Brug sæbe uden parfume og altid med en lav pH-værdi

Hvor ofte skal man vaske sig forneden?

Der er ikke nogen regel for, hvor ofte du skal vaske dig i skridtet. Dette kan afhænge af alt fra kropssved, aktivitet og kropslugt, til individuel følelse af renhed og velvære. Du kan sagtens skylle dig med rent vand efter behov, men generelt bør du undgå hyppig vask af de nedre dele. Intimsæbe bør du aldrig bruge mere end én gang i døgnet – så risikerer du ikke at irritere huden.

Er det farligt at vaske sig med intimsæbe?

Det er ikke farligt at vaske sig med intimsæbe. Fordi en intimsæbe er specielt udviklet til den sarte hud i det intime område, kan den netop bruges dagligt uden at forstyrre pH-værdien. Døjer du i øvrigt med tør og irriteret hud, kan du med fordel bruge intimsæbe i stedet for en almindelig sæbe til kroppen.

Hvordan skal man bruge intimsæbe?

Husk på, at intimsæbe kun er til udvortes brug, og at du altså ikke skal bruge det i diverse åbninger her og der.

Du bruger intimsæbe ved at skumme en lille smule op mellem hænderne (idéelt set mens du er i bad). Derefter påfører/smører du med let hånd dine ædlere dele og skyller godt efter med vand. Undgå altid at bruge intimsæben med klude, vaskesvampe og lignende – huden i intimområdet har ikke godt af det.

FAQ

Hvilken intimsæbe er bedst?

Den bedste intimsæbe i vores test er Vivags Feminin Intimsæbe! En favorit når det gælder pleje af det intime område hos kvinder, og en altid sikker formular mod tørhed og irritation i den sarte hud forneden.

Kan man bruge intimsæbe til hele kroppen?

Man kan sagtens bruge intimsæbe på hele kroppen. På grund af den lave pH-værdi som en intimsæbe har, kan den bruges alle steder på kroppen uden problemer.