Ladyshaver test – Se de 5 bedste ladyshavere (2022)

1
Panasonic Ladyshaver ES-WL50

Du kan med fordel investere i denne ladyshaver fra Panasonic, hvis du gerne vil have fingrene i en batteridreven ladyshaver, der kan benyttes på både tør og våd hud. Apparatet kan benyttes til trimning og barbering af hår på hele kroppen. Der medfølger flere tilbehørsdele i købet. Derfor skal du vælge en Panasonic Ladyshaver ES-WL50 Hvis du foretrækker at have fuld fleksibilitet, når du skal fjerne uønsket hårvækst på kroppen, så vil vi anbefale dig…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Panasonic Ladyshaver ES-WL50
Punkt1
Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver
CompuMail
Philips BRL130/00 Ladyshaver
CompuMail
OBH 5567 Ladyshaver
Philips BRL160/00 Ladyshaver
Shoptilbud.dk

Er du ikke helt lokket af ideen om at hive dine hår ud ved rødderne? Men du er måske også lidt træt af skraberen og de problemer, der kan opstå med sådan en (læs her rifter og konstant udskiftning af bladet)? I så fald er en ladyshaver muligvis produktet for dig. Ladyshaveren barberer hårene ligesom en skraber, men du risikerer dog ikke at skade dig selv med en ladyshaver.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken ladyshaver, der passer bedst til dig, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel har vi samlet nogle af de ladyshavers, der har klaret sig bedst i test. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til den bedste ladyshaver til dig og dine behov.

Panasonic Ladyshaver ES-WL50 – Den bedste ladyshaver

Du kan med fordel investere i denne ladyshaver fra Panasonic, hvis du gerne vil have fingrene i en batteridreven ladyshaver, der kan benyttes på både tør og våd hud. Apparatet kan benyttes til trimning og barbering af hår på hele kroppen. Der medfølger flere tilbehørsdele i købet.

Derfor skal du vælge en Panasonic Ladyshaver ES-WL50

Hvis du foretrækker at have fuld fleksibilitet, når du skal fjerne uønsket hårvækst på kroppen, så vil vi anbefale dig at investere i denne batteridrevne ladyshaver fra mærket Panasonic. Maskinen er ideel til al slags barbering og trimning af hår på hele kroppen, da klingen tilpasser sig kroppens konturer for en skånsom og effektiv barbering. Der medfølger desuden en afstandskam i købet, som kan sættes direkte på maskinehovedet.

En af de helt store fordele ved at vælge denne ladyshaver over andre modeller er, at den både kan benyttes på våd og tør hud. Du vælger altså selv, om du vil have den med dig ind i badet eller blot stå efter badet og fjerne hårene. Maskinen kan også sagtens tåle brugen af barberskum, så du skal heller ikke være nervøs for, at dine ben tørrer ud, når du benytter dig af denne ladyshaver. Der medfølger også en hætte og børste til maskinen, så den nemt kan gøres rent og opbevares efter brug.

Det vi liker:
 • Batteridreven ladyshaver, der tilpasser sig til kroppens konturer
 • Mulighed for at benytte maskinen på både våd og tør hud
 • Der medfølger flere tilbehørsdele i købet, f.eks. afstandskam og rengøringsbørste.

Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver – Den bedste eksfolierende ladyshaver

Med en Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver får du en tæt barbering, samt eksfoliering af huden undervejs for en tættere og mere skånsom barbering. Og så kan du endda få denne lækre shaver til under 400 kroner.

Derfor skal du vælge en Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver

Hvis du gerne vil være sikker på at få en god ladyshaver, der virker optimalt, med hjem og samtidig få den til en umådelig god pris, så skal du investere i denne Braun Silk-epil LS5560 Ladyshaver. Denne Ladyshaver koster under 400 kroner og er både ledningsfri og genopladelig. Du kan derfor nemt benytte shaveren, hvor end du føler for det. Med i pakken får du, udover shaveren, også en trimmer og et eksfolieringssystem, der gør det muligt for dig at benytte ladyshaveren på både ben, underarme og i bikinilinjen uden problemer. Eksfolieringssystemet sørger for at eksfoliere din hud under barbering, så du opnår et mere glat resultat og så tilpasser ladyshaverens runde hoved sig til kroppens konturer for en tæt og skånsom barbering. Den medfølgende trimmerhætte hjælper med at fjerne hårene fra mere sarte områder som bikinilinjen.

Det vi liker:
 • Indbygget eksfolieringssystem, der eksfolierer din hud under barbering
 • Trimmerhætte sikrer nænsom fjernelse af hår fra f.eks. bikinilinje
 • Fuldt opladet på kun én time – og kan herefter benyttes i 40 minutter

Philips BRL130/00 Ladyshaver – En ladyshaver med trimmer

En Philips BRL130/00 Ladyshaver fjerner uønsket hårvækst på kroppen nemt og smertefrit. Produktet kan både benyttes på på tør og våd hud, samt i badet, hvis dette ønskes. Med i købet følger desuden en trimmer, så du roligt kan barbere helt tæt uden frygt for at skade dig selv.

Derfor skal du vælge en Philips BRL130/00 Ladyshaver

Hvis du gerne vil være sikker på at få en yderst tæt og nænsom barbering, så skal du investere i en Philips BRL130/00 Ladyshaver. Produktet følger nemlig kroppens kurver og konturer, så skærebladene kommer så tæt på huden som muligt. Dog forhindrer ladyshaverens trimmekamme foran og bagved skærebladet snitsår og rifter ved brug. Du kan desuden udmærket anvende shaveren på både tør og våd hud – og produktet har netop et ergonomisk formet håndtag, så den ikke glider ud af hånden, selv hvis den anvendes under rindende vand i badet. Netop for at produktet kan benyttes under bruseren, er den ledningsfri og har en batteriindikator, der tydeligt viser, hvornår barbermaskinen skal oplades. Du kan benytte ladyshaveren uden ledning i op til én time. Til gengæld har produktet en opladningstid på 8 timer før den er fuldt opladet igen. Med i købet følger desuden en trimmerkam og en rensebørste.

Det vi liker:
 • ‘Pearl tip’-trimmer, så du kan barbere helt tæt uden risiko for skader
 • Kan benyttes på både tør og våd hud, samt inde i badet
 • Ergonomisk korrekt håndtag, der gør det let at holde og styre produktet

OBH 5567 Ladyshaver – Ladyshaver og epilator i én

Her får du en ladyshaver og en epilator i ét køb. Med i købet af din OBH 5567 Ladyshaver medfølger der nemlig et epilatorhoved, så du kan skifte hovedet, når det passer dig. Derudover barberer ladyshaveren både tæt og nænsomt grundet et bredt og fleksibelt barberhoved.

Derfor skal du vælge OBH 5567 Ladyshaver

Måske er du typen, der ikke er helt vild med ideen om en epilator, men egentlig gerne vil se, hvad det er for noget – og om det virkelig gør så ondt, som folk siger. En OBH 5567 Ladyshaver giver dig faktisk muligheden for at prøve en epilator uden, at du skal smide penge ud af vinduet. I købet får du nemlig både en ladyshaver og et epilatorhoved, så du altid kan skifte mellem de to varianter alt efter dit behov. Ladyshaveren er ledningsfri og tilbyder en tæt og nænsom barbering, da den har et barberingssystem med dobbelte skæreblade. Samtidig er barberhovedet i ladyshaveren både bredt og fleksibelt, så du får bugt med samtlige hår på kroppen.

Du har naturligvis altid mulighed for at vaske din ladyshaver og så kan du benytte den i op til 45 minutter inden den kræver opladning. Det tager dog kun 1,5 time at oplade produktet til fuldt batteri igen.

Det vi liker:
 • Epilatorhoved medfølger, så du kan skifte mellem ladyshaver og epilator
 • Bredt og fleksibelt barberhoved med dobbelte skæreblade for en tættere barbering

Philips BRL160/00 Ladyshaver – En ladyshaver til sensitiv hud

Du har mulighed for at undgå hudirritation med en Philips BRL160/00 Ladyshaver, da shaverens opbygning beskytter din hud under barbering. Samtidig er du sikret en tættere barbering på samtlige dele af kroppen grundet det fleksible barberhoved.

Derfor skal du vælge en Philips BRL160/00 Ladyshaver

Hvis du til tider oplever irriteret hud ved barbering, så kan en Philips BRL160/00 Ladyshaver muligvis hjælpe på dit problem og sikre, at du undgå irriteret hud efter barbering i fremtiden. Ladyshaveren har nemlig beskyttende puder omkring bladene og beskyttelsesskinner / trimmekamme, der gør, at de skarpe barberblade aldrig kommer i direkte kontakt med din hud. Disse tiltag sikrer tilsammen at du får en optimal barbering uden risiko for hudirritation eller snitsår. Derudover er barberhovedet yderst fleksibelt, hvilket lader det bevæge sig i forskellige retninger og følge dine konturer optimal, så du opnår en tæt barbering – selv på områder som ankler, armhuler og bikinilinjen.

Du har mulighed for at benytte din Philips BRL160/00 Ladyshaver på både tør og våd hud. Uanset hvor du benytter den har du et godt greb grundet produktets ergonomisk korrekte ‘s’ håndtag. Ladyshaveren indikerer, når den har lavt batteri og har både en opladningstid og brugstid på én time.

Det vi liker:
 • Særlige ‘puder’ og trimmekamme sikrer dig mod at få irriteret hud eller snitsår
 • Skarpere og mere effektive blade, der sikrer en tættere barbering
 • Optimal barbering på selv svære områder som bikinilinje, armhuler og ankler

Ladyshaver til intimbarbering

Du kan udmærket benytte din ladyshaver til at fjerne uønsket hårvækst i bikinilinjen og på mere intime områder. Du skal dog endelig huske at tage dig god tid og ikke forhaste processen, da du stadig kan risikere at skære dig med din ladyshaver, hvis du holder den helt forkert. De mere intime områder er også en smule mere følsomme end andre dele af kroppen og derfor kan huden godt blive irriteret efter intimbarbering. Du skal derfor sørge for at bruge en god creme eller olie, der køler huden og bekæmper røde knopper, når du har barberet intime områder – også selvom du gør det med en ladyshaver med beskyttende puder e.l. Forsøg desuden altid at gøre intimbarberingen så skånsom som muligt.

Forskellen på en ladyshaver og en epilator

Det kan være lidt svært at finde hoved og hale i alle de forskellige produkter, der efterhånden findes til hårfjerning. De fleste kommer dog fejlagtigt til at forveksle en ladyshaver med en epilator og omvendt, men de to produkter yder faktisk langt fra den samme ‘ydelse’. Herunder kan du læse lidt om forskellen på en ladyshaver og en epilator.

Ladyshaver

En ladyshaver minder meget om barbering med en skraber. Forskellen på en almindelig skraber og en ladyshaver er, at ladyshaveren er mekanisk. Du skal derfor huske at skifte batterier eller oplade din ladyshaver inden brug, hvorimod du bare kan benytte en skraber uden nogen forbehold. De fleste ladyshavere beskytter dig dog mod snitsår og rifter under barbering, så dit resultat automatisk bliver pænere end med en skraber. En anden fordel ved ladyshaveren er, at den udmærket kan benyttes på både tør og våd hud. Du behøver derfor ikke at stå i badet med sæbe fra top til tå hver gang du skal fjerne uønsket hårvækst.

Ladyshaveren er altså primært til personer, der ikke er helt vild med skraberen, men gerne vil have en både hurtig og skånsom hårfjerning. Du kan snildt købe billige ladyshavere, der kan holde i lang tid, men mere om det i et senere afsnit.

Epilator

Den helt store forskel på en ladyshaver og en epilator er, at ladyshaveren barberer hårene, hvor en epilator hiver hårene med roden. Hårfjerning med en epilator er dermed en del mere smertefuldt end med en ladyshaver eller skraber, men man får til gengæld også et flot resultat, der holder i en del længere tid. Hårene skal trods alt vokse ud på ny hver gang man har fjernet dem med en epilator – og så kan man faktisk også være så heldig, at det er blødere hår der vokser ud. Selvom en epilator kan være yderst smertefuld, så giver den også et bedre resultat og flere brugere af epilatorer påpeger, at smerten bliver mindre hver gang man benytter maskinen.

En epilator kan altså være en god investering for personer, der vil undgå at skulle fjerne uønsket hårvækst flere gange om ugen. Hvis man kan vænne sig til smerten, så vil man klart opnå et flottere og mere holdbart resultat i længden.

Ingen garanti med en epilator

Vi er nødt til at pointere, at det langt fra er alle, der får lige meget glæde ud af en epilator. Nogle mennesker har mere genstridige hår end andre og derfor kan det godt gøre rigtig ondt at få dem hevet ud med en epilator. Samtidig er det langt fra alle, der er lige gode til at håndtere smerte, så hvad der for nogen ikke virker som smertefuldt kan være yderst ubehageligt for andre. Der er desuden ingen garanti for, at hårfjerning med epilator bliver mindre smertefuldt med tiden – nogen vænner sig til proceduren, men det er desværre langt fra alle.

Billig ladyshaver og ladyshaver på tilbud

Du kan udmærket finde ladyshavers til billige penge. Flere af de ovenstående produkter kan f.eks. købes til under 400 kroner – og det er når de ikke er på tilbud. Prøv så at forestil dig, hvor billig en hårfjerningsmetode det er, hvis du finder din ladyshaver på tilbud. Du skal naturligvis udskifte din ladyshaver på et tidspunkt, men i flere tilfælde kan du nøjes med at udskifte barberhovedet med jævne mellemrum. En ladyshavers barberhoved skal dog ikke skiftes lige så ofte som et barberblad på en skraber.

Hvis du er på jagt efter en billig ladyshaver eller ladyshavers på tilbud, så vil vi anbefale dig at holde øje med forskellige forhandleres hjemmesider. Du kan nemlig med stor sandsynlighed altid finde en god ladyshaver til en formidabel pris online. Flere forhandlere kører da også regelmæssigt med forskellige tilbud, og også her kan der altså være god penge at spare på din ladyshaver.