Leave in conditioner – Se de 5 bedste conditioners (2022)

1
Milk_shake Conditioning Whipped Cream

Med en Milk_shake Conditioning Whipped Cream får du en skum med hjem, der på en god måde beskytter og plejer dit hår samtidig med at sikre det den nødvendige fugt. Produktet kan benyttes af alle hårtyper. Derfor skal du vælge Milk_shake Conditioning Whipped Cream Hvis du gerne vil være sikker på at komme hjem med en af de bedste leave in conditioners på markedet, så skal du ikke tøve med at købe Milk_shake Conditioning Whipped…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Milk_shake Conditioning Whipped Cream
Med24.dk
Milk_shake Curl Passion Leave-In Conditioner
Luxplus DK
Kevin Murphy YOUNG.AGAIN Dry Conditioner
MyHair
TIGI Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner
Beautycos.dk
Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In
Shopping4net DK

En leave in conditioner kan være en fordel for dig, der gerne vil have dit hår til at se ekstra glansfuldt og blødt ud i løbet af dagen, men også har brug for yderligere pleje til dit hår og dine spidser. Ved at lade conditioneren sidde i håret, beskytter du dit hår og undgår også at det bliver knudret i løbet af dagen. Læs med her for at finde de bedste leave in conditioners på markedet.

3 fordele ved leave in conditioner

 • Beskytter håret i løbet af dagen
 • Giver mere glans og styrke til dit hår
 • Sikrer ekstra fugt til dine lokker

Milk_shake Conditioning Whipped Cream – Den bedste leave in conditioner

Med en Milk_shake Conditioning Whipped Cream får du en skum med hjem, der på en god måde beskytter og plejer dit hår samtidig med at sikre det den nødvendige fugt. Produktet kan benyttes af alle hårtyper.

Derfor skal du vælge Milk_shake Conditioning Whipped Cream

Hvis du gerne vil være sikker på at komme hjem med en af de bedste leave in conditioners på markedet, så skal du ikke tøve med at købe Milk_shake Conditioning Whipped Cream. Her får du nemlig en skum, der både plejer, fugter og beskytter håret, samt genopbygger håret fibre og skællag for et velplejet hår. Produktet indeholder bl.a. mælkeprotein og Integrity 41 kompleks, der er med til at forbedrer hårfarvens holdbarhed, hvis du er blevet farvet. Milk_shake Conditioning Whipped Cream kan benyttes af alle hårtyper og efterlader håret både fløjlsblødt og glansfuldt – og så dufter skummet desuden umådeligt godt.

Det vi liker:
 • Styrker, beskytter, plejer og fugter håret – og får det til at se sundt og glansfuldt ud
 • Indeholder Integrity 41 kompleks, der forhindrer eventuel hårfarve i at falme
 • Skummet er nemt at benytte og påføre i håret og er yderst velduftende

Milk_shake Curl Passion Leave-In Conditioner – Leave in conditioner til krøller

Milk_shake Curl Passion Leave-In Conditioner efterlader krøllet hår i en bedre tilstand, hvor krøllerne holder længere og får optimal pleje. Produktet gør krøllerne bløde, spændstige, langvarige og mere medgørlige.

Derfor skal du vælge Milk_shake Curl Passion Leave-In Conditioner

Har du krøller? Og vil du gerne være sikker på, at de holder sig flotte hele dagen? I så fald skal du se nærmere på denne Milk_shake Curl Passion Leave-In Conditioner. Sprayen er specifikt udviklet til at blødgøre krøllet hår og få krøllerne til at holde længere. Produktet indeholder bl.a. quinoa- og mælkeproteiner, frugt ekstrakter og Integrity 41, en antioxidant, der forhindrer eventuel hårfarve i at falme. Denne leave-in spray sikrer desuden både pleje og beskyttelse af dit hår samtidig med, at det bliver styrket.

Det vi liker:
 • Styrker, beskytter og plejer krøllet hår, så krøllerne ser flotte ud hele dagen
 • Indeholder Integrity 41 kompleks, der forhindrer eventuel hårfarve i at falme
 • Udviklet som en spray, der nemt kan påføres i håret

Kevin Murphy YOUNG.AGAIN Dry Conditioner – Parabenefri leave in conditioner

En Kevin Murphy YOUNG.AGAIN Dry Conditioner sørger for, at dit hår føles som havde du lige vasket det – selv hvis det er et par dage siden du sidst gjorde. Produktet forhindrer håret i at udtørre mellem hårvaske.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy YOUNG.AGAIN Dry Conditioner

Hvis du er på jagt efter en parabenefri leave in conditioner, så kan en Kevin Murphy YOUNG.AGAIN Dry Conditioner være et godt bud på en fremtidig balsam spray for dig. Sprayen indeholder solsikkeolieekstrakt, babassuolie, panthenol og immortelle, der tilsammen sikrer, at håret hverken tørrer ud eller mangler fugt. Derudover sørger ingredienserne for, at håret er beskyttet i dagligdagen og stadig fremstår blødt og medgørligt. Du kan nemt benytte produktet som en del af din morgenrutine de dage, hvor du ikke vasker håret – eller som en opfriskende spray i løbet af dagen, når du føler dit hår har brug for lidt balsam spray.

Det vi liker:
 • Parabene- og sulfatfrit produkt, der kan benyttes af alle hårtyper
 • Fugtgivende, plejende og beskyttende for blødt, friskt og sundt hår

TIGI Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner – Din redning til spaltede og tørre spidser

Med en blanding af keratin, glysering og aminosyre hjælper TIGI Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner dig med at få pænere og velplejede spidser. Produktet kan være en god løsning, hvis du ikke er helt klar til at smutte forbi frisøren endnu for at få klippet de tørre og spaltede spidser af.

Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner

Hvis du lider af tørre og spaltede spidser, så kan en leave in conditioner også gøre en stor forskel på lige netop dét problem. Du kan f.eks. benytte dig af denne TIGI Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner efter badet i dine spidser, da produktet ikke skal skylles ud. På den måde får du pleje af dine spidser hele dagen. Produktet indeholder keratin, glyserin og aminosyre, der både plejer og forsegler håret, så dine spidser ikke ser så slidte ud. Derudover modvirker produktet f.eks. statisk elektricitet i håret, så du nemt og enkelt kan style det efter behov.

Det vi liker:
 • Hjælper på spaltede og tørre spidser ved at samle spidserne
 • Modvirker statisk elektricitet, så du nemt kan style håret

Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In – En økologisk og veganvenlig leave in conditioner

En Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In er det perfekte valg til skadet og tørt hår, men kan benyttes af alle hårtyper, så længe håret har brug for ekstra næring. Produktet er økologisk, veganvenligt og så er der ikke benyttet dyr under testningen af produktet.

Derfor skal du vælge Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In

Har dit hår brug for intens næring? I så fald skal du overveje at investere i denne Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In. Produktet indeholder bl.a. vilde bær, hyaluron syre, aloe vera og pile bark, der sørger for at pleje og fugte hvert eneste hår samtidig med, at den blødgør håret på en optimal måde. Urtekram Nordic Berries Spray Conditioner Leave-In kan reelt bruges af alle hårtyper, men er især god for personer med skadet og tørt hår, der har brug for ekstra pleje. Produktet er desuden økologisk, veganvenlig og ikke testet på dyr.

Det vi liker:
 • Økologisk, veganvenlig og ikke testet på dyr
 • Specielt velegnet til skadet og tørt hår, men kan benyttes af alle
 • Kan benyttes i både tørt og vådt hår

Hvorfor vælge leave in conditioner frem for normal conditioner

En leave in conditioner kan få lov til at arbejde over længere tid, da den ikke skylles ud inden for få minutter. Af den grund kan den give dit hår ekstra pleje og fugt, som du ikke nødvendigvis får nok af med en almindelig conditioner benyttet i badet. Derudover kan en leave in conditioner også være med til at beskytte dit hår i løbet af dagen.

Du skal dog langt fra droppe din normale balsam og kun benytte dig af leave in conditioner. Du skal gerne kombinere begge typer for det optimale look. Af den grund er det også vigtigt, at du finder den rette balsam til dit hår, så du kan være sikker på at få et sundt og stærkt hår. Hvis du gerne vil vide mere om valget af conditioner, så kan du med fordel læse vores guide til de bedste conditioners her.